Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

S tema brankarema holt muselo sportovni vedeni neco udelat, uz to nemohli nechat vyhnivat.  V reportazi o zapasu s Austrii se totiz pise o Valesovi: "Brankář Klokanů si pravděpodobně obnovil svalové zranění, kvůli kterému vynechal velkou část loňské sezony."  Takze bychom meli dva brankare (Reichla a Soukupa) a toho kluka, co prisel z dorostu, ktery mel puvodne chytat v becku.  Takze nejake mensi zraneni a byli bychom namydleni.  Tak snad se to vyresi k vseobecne spokojenosti.  Mimochodem, sice nevim, jak dlouhou ma Vales smlouvu, ale uvazoval bych o jejim vyplaceni.  Jestli se za rok vrati, urcite nebude lepsi nez kdy predtim. 

klokan22 napsal:

Chtěl bych se podělit o jeden "zážitek" při nákupu permanentky. Doufám, že si to někdo z klubu přečte. Predemnou si kupoval permanentku starý pán (odhaduji tak 85 let) o berli a chtěl místo na tribuně ...

Pokud jsi to včera kupoval v tiskovce, tak tam byly dvě slečny. Jedna seděla za počítačem a druhá - z našeho pohledu vpravo - byla taková (jak jen to říci slušně) asertivní. Šli jsme si s dcerou pro plastové permice s tím, že jsme měli nové připravené v aplikaci otevřené s QR kódy. Před námi přišla zrovna jedna paní se stejnou záležitostí. Nastal velký problém. Jako že to nedohledají a, a, a.... Že jsme si to měli zatrhnout při nákupu a že by nám to za 150 poslali. Paní i dcera shodně uvedli, že tam v té aplikaci nic takového nenašli a že jsme si to chtěli vyzvednout osobně. Neochotná, nepříjemná, nebojím se říci zlá. A že to nepůjde. Paní stále vyhledávali. Pak ta nepříjemná někam odešla a vrátila se s tím, že šéf řekl, ať to najdou. Ta klidná, ticha a hezčí za počítačem zatím v klidu pracovala. Pak se ta nepříjemná obrátila na mě a když zjistila, že my chceme totéž začala mít kecy. Na co to vlastně chcete, vždy to máte v telefonu, určitě spíš zapomenete tu kartu než telefon, ... Napřed jsem se snažil říci, že si je schovávám, ale pak mi to došlo. Proč se mám div ne omlouvat? Nakonec přišel nějaký mládenec s notebookem. Kde je problém? Aha? No tady pod kódem máte číslo a to když tam napíšete (a ukazoval jim to s mým telefonem), tak se to tam objeví. Ta tichá dívka mezitím našla tu paní a pak další podle jeho návodu. Celou dobu byla v pohodě. Ta nepříjemná furt sekala zobákem. 

Obracím se na někoho odpovědného. Prosím, naučte slušnému chovaní tu osobu nebo ji raději rovnou vyhoďte. Je mi 65 a mám snášet spratkovité chování někoho, kdo tam vůbec nepatří? 

PS: omlouvám se za ne úplně salonní slovník, ale ještě teď mě bere vztek.

cara napsal:

při posledním zápase se Spartou už nikdo nejásal. Myslím, že v tomto směru se udělal pokrok

Díky za upřesnění - bohužel na posledním zápase s tímto soupeřem jsem chyběl...

clockan1 napsal:

Obávám se, že to při zápasech např. se Spartou dopadne podobně jako vždy - a to, když omylem inkasujeme - jásá půlka hlavní ...

při posledním zápase se Spartou už nikdo nejásal. Myslím, že v tomto směru se udělal pokrok

klokan22 napsal:

Chtěl bych se podělit o jeden "zážitek" při nákupu permanentky. Doufám, že si to někdo z klubu přečte. Predemnou si kupoval permanentku starý pán (odhaduji tak 85 let) o berli a chtěl místo na tribuně ...

Tak tahle "Věrná garda"  / řekněme 80+ /by snad mohla mít permici, nebo vyhrazené místo zdarma. Ne ? Kolik jich tak asi může být?

venca_65 napsal:

To je tedy opravdu smutný. Klub se měl postarat o starší fanoušky, kteří už nezvládají "nové technologie". Mimochodem, je nás více co z téhle vymoženosti nadšeno není.. Ale chápu úmysl klubu zaplnit volná místa..

Obávám se, že to při zápasech např. se Spartou dopadne podobně jako vždy - a to, když omylem inkasujeme - jásá půlka hlavní ...

klokan22 napsal:

To je tedy opravdu smutný.

Klub se měl postarat o starší fanoušky, kteří už nezvládají "nové technologie".

Mimochodem, je nás více co z téhle vymoženosti nadšeno není..

Ale chápu úmysl klubu zaplnit volná místa..

bambusjan napsal:

Na svém fb má před dvěma dny starší fotku v našem dresu s textem "Hostování se potvrdilo".

Tak snad  to dopadne :)

klokan22 napsal:

Rodinnej klub... 

Chtěl bych se podělit o jeden "zážitek" při nákupu permanentky. Doufám, že si to někdo z klubu přečte. Predemnou si kupoval permanentku starý pán (odhaduji tak 85 let) o berli a chtěl místo na tribuně někde na kraji aby si hned sedl a nemusel s těmi berlemi chodit přes 10 lidí. Na to mu paní celkem arogantně odpověděla že si místo s někým prohodí. Už to mi přišlo dost neuctive. No a pak ta šílenost s tím informačním papírem. Stejně jako každému dala paní pánovi ten papír s informacemi o nových pravidlech týkajících se permanentek. Pan tomu samozřejmě absolutně nerozuměl, podle mě vůbec nevěděl co to je aplikace. A je jasný, že u člověka v tomto věku je prostě hodně pravděpodobné, že nebude moct na každý zápas dorazit. Celé to zakončil smutným hlasem se slovy "tak jsem po 50ti letech na bohemce asi skončil". Bylo mi ho opravdu hodně líto. Když už si musíme hrát na velkoklub co vymýšlí takovéhle kraviny (přitom se každou druhou sezónu klepeme o záchranu), nešlo by z toho aspoň vynechat nejstarší fanoušky? Já bych se nerad v 85ti letech (pokud se toho doziju) dočkal podobného zážitku. Považuji to za vyloženě nepřátelský krok klubu k těmto fanouškům.

Robert napsal:

To by za mě byla spokojenost. Myslím, že vyspěl v dobrého gólmana.

Na svém fb má před dvěma dny starší fotku v našem dresu s textem "Hostování se potvrdilo".

Přidám se k negativnímu hodnocení dresů. Varianta s bílými trenclemi je děs. Měli by být prý od 2-3 kola. Strašný.

Co se týče zápasu. Dobře vypadal Yusuf, jenže odkulhal a pak ledoval kotník. Přehled ukázal Čermák, když bude hrát takhle celý rok, bude přínosem. Jako zarytý odpůrce Smrże musím konstatovat, že mě včera lehce překvapil. Hezká návštěva.

Podivné bylo zařazení Hůlky na pravý kraj. Matouška na wingbacku jsem moc nepochopil - tak hluboko vzadu nikdy nebyl ani při rohu soupeře :). 

Mínusy: s Dostym mají předchozí přispěvovatelé pravdu. Je pomalý a ten černoch (ten byl zajímavý) si ho mazal na chleba. Těšil jsem se na Vojtu, ale je na něm vidět herní pauza. Zeman bude muset hodně přidat. Soupeř vzadu slabý, stejně jako předtím Austria.

Samostatnou kapitolou je hymna. Něco a la prvomájový song. Už chybí jen to : zvýšeným úsilím za vyšší sklizně či závěry 10. sjezdu splníme. Haló budíček. Píše se rok 2024. 

Budinsky by daval vetsi smysl, nez Le Giang, pokud se bavime o Slovacich. A s Pardubkama trenuje Stejskal, kterej odtamtud pochazi + Sanak tusim rikal, ze by byl rad aby tam meli mistni hrace. Jestli Stejskala planujou hrat jako jednicku, Budinsky by mohl jit.

clockan1 napsal:

Troufám si odhadnout, že se jedná o Budinského...

To by za mě byla spokojenost. Myslím, že vyspěl v dobrého gólmana.

Robert napsal:

Tak jsem napnutý a těším se na toho podepsaného pana gólmana. Je 12 a stále nic. Není to divné, že ještě nebyl představen? Nebude to nakonec jen naše přání???

Troufám si odhadnout, že se jedná o Budinského...

bambusjan napsal:

Za 1. Příprava super... Za 2. dresy asi nic dokonalého, ale za mě celkem dobré. Za 3. Včera údajně podepsal pan gólman. (Seděl jsem s bafunářem, který mi to řekl jako hotovou věc). Můj oblíbený ...

Tak jsem napnutý a těším se na toho podepsaného pana gólmana. Je 12 a stále nic. Není to divné, že ještě nebyl představen? Nebude to nakonec jen naše přání???

Klokan z Černošic napsal:

Zajímavé, že všichni řešíte dresy a nebo soupisku, ale utkání jen bob.in. V zásadě souhlasím, mám Martina Dostála hodně rád, ale včera si z něj ten malej černej dělal vyloženě srandu, housle asi 3x, věk ...

No, řešit utkání může být zavádějící... Zkusím to zkratkovitě, naši brankáři bez práce, Matoušek na nevhodné pozici, včerejší soupeř byl spíš na zvednutí sebedůvěry než na nějaké prověření...

Každopádně je to úplně jiný fotbal než s Beranem, myslím že příchody do základu předčí kvalitou  odchody. 

BOHEMKA DO TOHO!!!

Tak či onak, nejslabší články Bohemky vidím na pozici brankáře a stopera 

kropy napsal:

Tak tohle si většina nemyslí a na úroveň Bohemky jsou posily v pořádku, jen chybí hráči dozadu, ale třeba ještě někdo přijde...

No, já jsem tedy přestupovým obdobím zklamán. Čekal jsem avizovaný průvan v sestavě a kde nic - tu nic. Brankář opět nevyřešen - stávající trojici považuji za podprůměrnou a myslím, že jeden z gólmanů už tu dávno neměl být. V obraně se spoléhat na čím dál tím pomalejšího Křapku se Shejbalem a malého Vondru se mi nezdá příliš rozumné - posily nula. A v záloze nechat hrát opět Hrubého a Smrže - to mi přijde, že jsme naprosto nepoučitelní. Z Jusufa jsem zatím poměrně nadšený - Drchal nic moc.

Dát v přípravě sedmičku Austrii a čtyřku Trenčínu je na pohled hezké, ale jak pravil p. Veselý, včera to nemělo s prvoligovým fotbalem moc společného. Myslím, že zápas s chachary bude úplně jiný a tam se dozvíme, jak na tom opravdu jsme.