Detail uživatele diskuzního fóra - kolda

Datum prvního příspěvku
15.09.2014
Celkový počet příspěvků
247
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 201
Ptejte se vedení Bohemky 36
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
KY+bUupd 127
3Fnsvpin 118

Barrymore napsal:

Souhlas. Viktorka je pro mě vždycky Žižkov. Žádná Plzeň. Jsem v tomto také old school. Viktorka Žižkov je klub ... jak kdysi zpíval Orlík. Nejsem fanoušek Orlíku, ale k fotbalové kultuře patří spojení Viktorka Žižkov. ...

No snad je trošku rozdíl, jestli se bavíš s kamarádama v hospodě, nebo máš tiskovku jako sportovní ředitel klubu.

tukiu napsal:

Já si zas myslím, že doma jsme herně kromě posledního zápasu nepropadli s nikým a už vůbec ne rozdílem třídy. Jen to naše zakončení je do nebe volající. 

To je jak řikal včera Douděra, myslim. Že je válcovali, akorát nějakým nedopatřením prohráli.  :-)

KRS napsal:

I když fanoušky Plzně dvakrát nemusím, rozlučku připravili Havlovi parádní.

Tak je to výzva - jak ho asi přivítáme u nás ? 

Kdo ste koukal včera na Plzeň ? Hrál ten Havel ? A jak mu to šlo ?

Dík.

rocknroll napsal:

Na neco se zapomenout neda.  Tenhle clanek napsal Priba: 

Je tam věta : Jméno a logo slavného klubu je velkým lákadlem pro sponzory. 

Kde jsou ?

hrdin napsal:

Baník nás vybírá jak liška kurník, za hráče dává desítky milionů a ty se s ním chceš přetahovat o Jedli? Jedlička by k nám šel jen kdyby neměl zbytí. Nejsme jeho kategorie 

Jedlička je v Baníku údajně jen na hostování. 

Bradkins napsal:

Kdyby uměl chytat, tak už je dávno v bráně..

Jestli neumí chytat, tak proč sme za něj dali takový prachy ?

Já teda nechápu proč se bude stavět stadion za takový peníze, když Bohemka tak nějak směřuje do 2 ligy.

Leda by to byla taková kouřová clona pro uklidnění fans. To by dávalo smysl :-(

kolina napsal:

No, on je každý fotbalista nahraditelný... Popravdě řečeno, ono šlo asi těžko předvídat zda a jak se Okeke u nás rozehraje, ostatně to platí o každém třeba i o Siňovi... Druhá věc je, zda se jim ...

No jasně. Například nebudou muset nikoho krýt a zdvojovat. To je úplně rozhodí.  :-)