Detail uživatele diskuzního fóra - kolda

Datum prvního příspěvku
15.09.2014
Celkový počet příspěvků
257
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 211
Ptejte se vedení Bohemky 36
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
3Fnsvpin 128
KY+bUupd 127

rocknroll napsal:

Plestil mi pripomina Puskace.  Taky jsme po jeho prichodu do Bohemky ani nevedeli, jak vypada, protoze byl porad marod.  Ten zdravy jablonecky luft ma zrejme zazracne lecive ucinky.

To bude ono.  V United tomu říkali Fergusonův fén.   To nám chybí.  :-)

zeppelin napsal:

Jo,přístup měst je lehce odlišný,viz Maticka stovezata versus Plzen nebo Brno,tuhle "srandu" jsem taky četl,holt je třeba pomáhat obchodníkům se smrtí,i když je to už nejbohatsi Čech.

To víš, když ti udělá nabídku, která nejde odmítnout  .....

Kamil napsal:

Jj máte pravdu ...takhle nám zbývá postavit útok ve složení Lišák a Hůlka  :-)))

Dobrej player zahraje dobře prakticky kdekoli.  :-)

Roba1977 napsal:

Rozhovor zajímavý, Kubíček to má v hlavě docela srovnaný. Jen ten Beran ?? Dokola se vracíme k tomu, že nám v něm uteklo zlato. Jenže ten chlapec nechtěl v Bohemce hrát, nechtěl tu podepsat smlouvu, ...

Mě šlo o ten přístup : pohlídejte si Berana - a proč ?      :-)

Kubíček o Beranovi. Myslím že je to bohužel charakteristické.

https://sport.aktualne.cz/fotbal/kretinskemu-ve-sparte-nikdo-nerekl-pravdu-mini-kubicek-v-sigme-vidi-ceskeho-modrice/r~aaa290607763dc2ad0ddd87e593cd01b/?utm_source=centrumHP&utm_medium=custom_block&utm_campaign=sport.aktualne.cz&utm_content=editorialList" target="_blank">Křetínskému ve Spartě nikdo neřekl pravdu, míní Kubíček. V Sigmě vidí českého Modriče – Aktuálně.cz

Taky se vám zbláznila Apka ? Chodí mi hafo upozornění na dávno odehrané zápasy ??

Já bych dal trenérovi ještě šanci. Chtěl bych věřit že změny v sestavě i taktice v posledním zápase nebyla náhoda a bude v tom pokračovat i nadále. A možná by mohli i proti Dukle  nastoupit v tom růžovým.  :-)