Detail uživatele diskuzního fóra - kolda
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 207 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 36 |
| Online chat s vedením | 2 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 2 |
| Tlachy a kecy | 6 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| KY+bUupd | 127 | |
| 3Fnsvpin | 124 |
Roba1977 napsal:
Rozhovor zajímavý, Kubíček to má v hlavě docela srovnaný. Jen ten Beran ?? Dokola se vracíme k tomu, že nám v něm uteklo zlato. Jenže ten chlapec nechtěl v Bohemce hrát, nechtěl tu podepsat smlouvu, ... jak jsme ho mohli asi ze Slavie přivést? A srovnávat ho s Modričem je docela gól :-))
Mě šlo o ten přístup : pohlídejte si Berana - a proč ? :-)
Kubíček o Beranovi. Myslím že je to bohužel charakteristické.
https://sport.aktualne.cz/fotbal/kretinskemu-ve-sparte-nikdo-nerekl-pravdu-mini-kubicek-v-sigme-vidi-ceskeho-modrice/r~aaa290607763dc2ad0ddd87e593cd01b/?utm_source=centrumHP&utm_medium=custom_block&utm_campaign=sport.aktualne.cz&utm_content=editorialList" target="_blank">Křetínskému ve Spartě nikdo neřekl pravdu, míní Kubíček. V Sigmě vidí českého Modriče – Aktuálně.cz
Taky se vám zbláznila Apka ? Chodí mi hafo upozornění na dávno odehrané zápasy ??
Inspirace pro trenéra : Běhej, makej, střílej ..... ještě bych dodal trefuj zařízení .
Já bych dal trenérovi ještě šanci. Chtěl bych věřit že změny v sestavě i taktice v posledním zápase nebyla náhoda a bude v tom pokračovat i nadále. A možná by mohli i proti Dukle nastoupit v tom růžovým. :-)
Co to melou ? U nás je přece klídek !
Barrymore napsal:
Souhlas. Viktorka je pro mě vždycky Žižkov. Žádná Plzeň. Jsem v tomto také old school. Viktorka Žižkov je klub ... jak kdysi zpíval Orlík. Nejsem fanoušek Orlíku, ale k fotbalové kultuře patří spojení Viktorka Žižkov. ... A aby to sem patřilo tak BOHEMKA DO TOHO !!!
No snad je trošku rozdíl, jestli se bavíš s kamarádama v hospodě, nebo máš tiskovku jako sportovní ředitel klubu.
Kdo ste koukal včera na Plzeň ? Hrál ten Havel ? A jak mu to šlo ?
Dík.