Detail uživatele diskuzního fóra - kolda
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 190 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 36 |
| Online chat s vedením | 2 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 2 |
| Tlachy a kecy | 6 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| KY+bUupd | 127 | |
| 3Fnsvpin | 107 |
hrdin napsal:
Tohle jsou hejty na úrovni "mediálních m****" (oba dva) - sorryjako. 1.) V 21 nejsi dítě které by mělo být vychovávané a 2.) chceš dělat body a neprohra s Portugalskem je dobrá. Zápas jsem viděl ... a klidně jsme ho mohli i vyhrát
Děkuji za poklonu. :-)
A že je Bílek tragéd a nemá u žádné repre, zejména u mladých, co dělat mi nikdo nevymluví.
rocknroll napsal:
Kratce se vratim k tomu, jak se u nas vychovavaji mladi fotbalisti. Takhle znel nadpis clanku v eFotbal o nedavnem zapase U21 Cesko-Portugalsko: "Skvělý týmový výkon české jednadvacítky. Lvíčata remizovala s favorizovaným Portugalskem." Hrali jsme ... doma. Trener Bilek postavil v tomto zapase pet obrancu a tri defenzivni zalozniky. A tohle se pak oslavuje.
No vždyť je to Bílek. A i to je slabota. To já pamatuju mač, kdy za nás nastoupilo 6 stoperů.
/ MS ve Španělsku. Trenér Vengloš /
Tady je nástin, na kolik tak může přijít angažování se ve fotbale na úrovni 1 ligy.
Hádejte kdo je novým trenérem 21 ?
Bílek !?
Klokan z Černošic napsal:
Tak dnes naposledy. Konečně jsem si pustil na you tube sestřih a "vychutnal" jsem si skok plavmo toho debila Šulce. Když upustit páru z kotle emocí, tak doporučuji, aby se v neděli při jakémkoli doteku ... pana herce Šulce ozýval pískot či bučení. Jasně, ničemu to nepomůže, ale ať ví, jaká je kreatura:-(( A ještě ke Shejbalovi, šel do toho tak, jak to jen šlo, nikoli bezhlavě a hloupě. Kdyby nešel, byl by to z 90% gól ze hry a ne z penalty. Chybné pokrytí náběhu, asi Křapka?? Ten první gól jednoznačně za ním. BOFOR
No nepomůže. Když se to praktikuje důsledně tak to dokáže rozhodit i jiný frajery než je Šulc.