Detail uživatele diskuzního fóra - kolda

Datum prvního příspěvku
15.09.2014
Celkový počet příspěvků
229
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 183
Ptejte se vedení Bohemky 36
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
KY+bUupd 127
3Fnsvpin 100

Klokan z Černošic napsal:

Tak dnes naposledy. Konečně jsem si pustil na you tube sestřih a "vychutnal" jsem si skok plavmo toho debila Šulce. Když upustit páru z kotle emocí, tak doporučuji, aby se v neděli při jakémkoli doteku ...

No nepomůže. Když se to praktikuje důsledně tak to dokáže rozhodit i jiný frajery než je Šulc.

rio napo napsal:

Kdyby byla dostupná statistika zahozených tzv. 100% gólů, tak budeme zcela nepochybně na špici tabulky. To co naši šutéři spálí, to snad odporuje i zákonům pravděpodobnosti. Co asi tak má trenér v kabině říct. A ...

No co asi. Že je potřeba trefovat zařízení :-)

Tak sem dneska poslouchal radio. A tam povidali, že naše repre bude hrát s nějakym Gibraltarem. A pozor to je mnohem vážnější soupeř než nějaký ostrovy !  Čeho sem se to dožil ?!

JohnZ napsal:

Strašně zajímavý jako všechno co Honza napíše.Jenom by mě zajímalo na koho to v Bohemce mířil.Že by na Jardu Veselého nebo ještě předtím na Luďka Klusáčka?Oba si nedovedu představit jak hráče deptají vulgarismy. A k Martinu Pulpitovi.Neznám ...

A nebo jeho proslavený " Fergusonův fén"   :-)

damhA napsal:

Zkus si někdy pustit třeba sestřih z Dundee, jestliže jsme tam uplichtili 0:0, tak pravě tam na tom měl obrovskou zásluhu!

S Dundee si to už nějak vevybavuju. Ale dobře se pamatuju jak jako poslední ztrácel míče na půlce. To vždycky Dolíček zahučel :-)