Detail uživatele diskuzního fóra - kolda

Datum prvního příspěvku
15.09.2014
Celkový počet příspěvků
234
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 188
Ptejte se vedení Bohemky 36
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
KY+bUupd 127
3Fnsvpin 105

dan napsal:

Presne!!! Chci, aby co nejvíc nastupovali v našich zelenobilych....nechapu to upozadovani našich základních barev.

Mě by taky zajímalo proč venku nehrajeme v zelenobílým? Chápu, že třeba v Jablonci to nejde, ale jinde ? To je naše volba, nebo nějaký nařízení ?

bonano30 napsal:

Tak první kousek do nové sestavy je tady ze Slovácka.Teď jen spekulace,co takový Lurvink na stopera z Pardubek.23 let a končící smlouva.Herně nevypadal špatně.

A co se podívat do Jablonce? Jestli pude konečně Pelta do tepláků. tak by to mohli rozpustit.

Klokan z Černošic napsal:

Tak dnes naposledy. Konečně jsem si pustil na you tube sestřih a "vychutnal" jsem si skok plavmo toho debila Šulce. Když upustit páru z kotle emocí, tak doporučuji, aby se v neděli při jakémkoli doteku ...

No nepomůže. Když se to praktikuje důsledně tak to dokáže rozhodit i jiný frajery než je Šulc.

rio napo napsal:

Kdyby byla dostupná statistika zahozených tzv. 100% gólů, tak budeme zcela nepochybně na špici tabulky. To co naši šutéři spálí, to snad odporuje i zákonům pravděpodobnosti. Co asi tak má trenér v kabině říct. A ...

No co asi. Že je potřeba trefovat zařízení :-)

Tak sem dneska poslouchal radio. A tam povidali, že naše repre bude hrát s nějakym Gibraltarem. A pozor to je mnohem vážnější soupeř než nějaký ostrovy !  Čeho sem se to dožil ?!