Detail uživatele diskuzního fóra - kolda

Datum prvního příspěvku
15.09.2014
Celkový počet příspěvků
222
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 176
Ptejte se vedení Bohemky 36
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
KY+bUupd 127
3Fnsvpin 93

damhA napsal:

Zkus si někdy pustit třeba sestřih z Dundee, jestliže jsme tam uplichtili 0:0, tak pravě tam na tom měl obrovskou zásluhu!

S Dundee si to už nějak vevybavuju. Ale dobře se pamatuju jak jako poslední ztrácel míče na půlce. To vždycky Dolíček zahučel :-)

luque.m napsal:

Když to tady čtu, nevim jestli se mám smát nebo brečet… Reichel, Křapka, Čermák… co tady dělají, okamžitě vyhodit, to nejsou fotbalisti / jedině kdo dnes zahrál byli… a Shejbal? Taky se mi ten kluk ...

V čem byl platný Marčík ? Podle mě za Pospíchala nejslabší kus.

FreeBeam napsal:

Podívejme se na zápas pozitivně. Udrželi jsme remízu i v deseti. Příště určitě nenastoupí Shejbal.  A bude-li komise přísná, může dostat stopku na 3 zápasy, tak by už nemohlo být střídání Hrubý-Shejbal, a dostanou se ...

A neodsedí si to v poháru ?

Fanoušek1905 napsal:

Ty leklé ryby a špatná fyzička mě včera napadly asi po 10 minutách hry. Ta neochota k reakci, pohybu, důrazu a bojovnosti je až zarážející. Jediný, který se chtěl za Bohemku opravdu rvát byl Yusuv ...

U  Ysufa je otazník jak dlouho ho to ještě bude samotnýho bavit. To by otrávilo každýho.

Tak dostat trojku doma od souseda v tabulce je tristní.

Jak dlouho asi tak bude chybět Hůlka ?

Tak za Pospíchla by se asi aktická příprava omezila na běhání schodů na tribunu :-)