Detail uživatele diskuzního fóra - kolda
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 183 |
Ptejte se vedení Bohemky | 36 |
Online chat s vedením | 2 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 2 |
Tlachy a kecy | 6 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
KY+bUupd | 127 | |
3Fnsvpin | 100 |
Hádejte kdo je novým trenérem 21 ?
Bílek !?
Klokan z Černošic napsal:
Tak dnes naposledy. Konečně jsem si pustil na you tube sestřih a "vychutnal" jsem si skok plavmo toho debila Šulce. Když upustit páru z kotle emocí, tak doporučuji, aby se v neděli při jakémkoli doteku ... pana herce Šulce ozýval pískot či bučení. Jasně, ničemu to nepomůže, ale ať ví, jaká je kreatura:-(( A ještě ke Shejbalovi, šel do toho tak, jak to jen šlo, nikoli bezhlavě a hloupě. Kdyby nešel, byl by to z 90% gól ze hry a ne z penalty. Chybné pokrytí náběhu, asi Křapka?? Ten první gól jednoznačně za ním. BOFOR
No nepomůže. Když se to praktikuje důsledně tak to dokáže rozhodit i jiný frajery než je Šulc.
rio napo napsal:
Kdyby byla dostupná statistika zahozených tzv. 100% gólů, tak budeme zcela nepochybně na špici tabulky. To co naši šutéři spálí, to snad odporuje i zákonům pravděpodobnosti. Co asi tak má trenér v kabině říct. A ... natož k blbým otázkám novinářů.
No co asi. Že je potřeba trefovat zařízení :-)
Tak sem dneska poslouchal radio. A tam povidali, že naše repre bude hrát s nějakym Gibraltarem. A pozor to je mnohem vážnější soupeř než nějaký ostrovy ! Čeho sem se to dožil ?!
JohnZ napsal:
Strašně zajímavý jako všechno co Honza napíše.Jenom by mě zajímalo na koho to v Bohemce mířil.Že by na Jardu Veselého nebo ještě předtím na Luďka Klusáčka?Oba si nedovedu představit jak hráče deptají vulgarismy. A k Martinu Pulpitovi.Neznám ... ho.Všichni víme že to je klokan tělem i duší.Můj názor je ,že v momentě kdy rozhodčí pískne do píšťalky tak se změní v jiného člověka.Fotbalový fanatik.V zápalu emocí už to nezvládne.Tím ho neomlouvám jenom se to snažím pochopit.A nevěřím že všichni zahraniční trenéři se při zápase nebo v kabině chovají jak na koncertu vážný hudby.Jako příklad uvedu A.Fergusona a jeho hozená kopačka do obočí D.Beckhema.
A nebo jeho proslavený " Fergusonův fén" :-)
Los poháru - přijede k nám Plíseň :
Táborsko včera ukázalo jak na ně. Měli sme tam zvěda ?