Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

Robert66 napsal:

Podstatné je, že v našich dresech (jakýchkoliv) stále nevidíme žádné nové skutečné posily, které by nám pomohly obhájit aspoň to smutné 13. místo z minulé sezóny. 

Tak tohle si většina nemyslí a na úroveň Bohemky jsou posily v pořádku, jen chybí hráči dozadu, ale třeba ještě někdo přijde...

bob.in napsal:

Včera výbornej Jusuf, kvality rozhodně prokázal metrosexuální leváček Čermák, uvidíme, jestli dospěl v chlapa. Dostál v základu už ne, Vondra je krajní obránce, Adam Kadlec neni wingbek a Smrž je střední stoper. Z příchodu Drchala ...

Zajímavé, že všichni řešíte dresy a nebo soupisku, ale utkání jen bob.in. V zásadě souhlasím, mám Martina Dostála hodně rád, ale včera si z něj ten malej černej dělal vyloženě srandu, housle asi 3x, věk nezastavíš. Do základu ne, ale jako velmi kvalitní náhradník určitě ano. Malá drobnost, na rozdíl od bob.in si myslím, že Adam Kadlec hrál velmi dobře, na svoji výšku je velmi rychlý, dobrý start na míč, poměrně slušný dohad vysokých míčů, no, chybičky nelze vyloučit, ale u koho ne????

Byla to jen příprava, ale pokud se to podaří protáhnout na Ostravu, pak super!!!

BOFOR

rocknroll napsal:

Z tech zijicich pak Kozinka, Contofalsky...

...a nebo Šimurka. Protože Šimi není člověk, Šimi je bůh...

Včera výbornej Jusuf, kvality rozhodně prokázal metrosexuální leváček Čermák, uvidíme, jestli dospěl v chlapa. Dostál v základu už ne, Vondra je krajní obránce, Adam Kadlec neni wingbek a Smrž je střední stoper. Z příchodu Drchala sem do stropu neskákal, ale nebyl špatnej. Mančaft je určitě schopnej hrát nahoře, jen to dobře namíchat. Je ale pravda, že pár kluků by tam bejt nemělo.

A s tou hudbou fakt něco udělejte, je to vostuda. Nejsem žádnej puritán, bubnoval sem, pár let se motal i kolem gramců, nevadí mi Napalm Death ani Zagorka, ale tahle produkce je prvotřídní nevkus. (To trio před mačem bylo v pohodě)  

berjir napsal:

Tak z hrajicich se mi vybavi Le Giang a Budinsky, ani u jednoho bych nepouzil ,,pan golman". To jsem zvedavej.

Z tech zijicich pak Kozinka, Contofalsky...

bambusjan napsal:

Za 1. Příprava super... Za 2. dresy asi nic dokonalého, ale za mě celkem dobré. Za 3. Včera údajně podepsal pan gólman. (Seděl jsem s bafunářem, který mi to řekl jako hotovou věc). Můj oblíbený ...

Tak z hrajicich se mi vybavi Le Giang a Budinsky, ani u jednoho bych nepouzil ,,pan golman". To jsem zvedavej.

Za 1. Příprava super... Za 2. dresy asi nic dokonalého, ale za mě celkem dobré. Za 3. Včera údajně podepsal pan gólman. (Seděl jsem s bafunářem, který mi to řekl jako hotovou věc). Můj oblíbený ( už u nás byl) Slovenský....

webera napsal:

Jak to presne bylo, ti rekne hrdin :) mimochodem, letosni katalog se moc nepovedl ani adidasu a nike

Ty tu jako fanouškům Bohemky tvrdíš, že Puma nevyrábí celopruhované dresy svislými pruhy???

Zapas jsem nevidel, takze bych uvital nejake hodnoceni zapasu, hracu, apod.  Co se tyce posileni muzstva, jsem docela zklamany.  Dopredu snad, ale dozadu?  Po tom, co avizoval Vesely, ze duraz bude na rychlost a na hrace, kteri nejsou nachylni ke zraneni tam zase vidime Krapku a Shejbala.  I ten Vondra je pomalej a na stoperu az moc malej.  Hybs si mi libil malokdy a taky zadny rychlik neni.  A uplne brecim, kdyz vidim hrat Hulku na kraji obrany.  Nas neljepsi (nebo skoro nejlepsi) hrac... O brankari nereknu ani slovo, to uz tu bylo omilano mnohokrat.

Robert66 napsal:

Podstatné je, že v našich dresech (jakýchkoliv) stále nevidíme žádné nové skutečné posily, které by nám pomohly obhájit aspoň to smutné 13. místo z minulé sezóny. 

A jakou máte představu, kdo vám bude vyhovovat jako skutečná posila 

Robert66 napsal:

Já myslím, že pokud fandíte Bohemce, tak by jste nemusel psát takové bláboly. To je fakt hrozný.

berjir napsal:

Já jsem teda hrozně zklamanej. Když začaly bejt indicie o návratu ke svislým pruhům, hrozně jsem se těšil, ale tohle je fakt ošklivost. Jasně, výběr z katalogu je omezenej, rozumim, ale to už jsou fakt ...

Jak to presne bylo, ti rekne hrdin :) mimochodem, letosni katalog se moc nepovedl ani adidasu a nike

webera napsal:

Tak si ten jejich katalog stahni, ja do nej koukal nekdy zjara, a nevybavim si moc zelenobilych variant, vlastne ani tuhle

Tyhle dresy v letošním katalogu vůbec nejsou. Takže buď to není kolekce 2024, nebo je to něco custom. A o to víc mě mrzí, že to vypadá takhle.

webera napsal:

Haha.. haha.. haha.. Nevsiml jsem si, ze by Sportfotbal vyrabel dresy s logem Puma. Puma ma obecne hrozny jak katalogy, tak se ji to podarilo prenest i do individualni vyroby pro velke kluby. Ja jsem ...

Já jsem teda hrozně zklamanej. Když začaly bejt indicie o návratu ke svislým pruhům, hrozně jsem se těšil, ale tohle je fakt ošklivost. Jasně, výběr z katalogu je omezenej, rozumim, ale to už jsou fakt lepší ty vodorovný pruhy, než tohle. Kdybychom měli každou sezonu novej dres, tak to asi kousnu líp, ale vyhlídka na to, že v tomhle budou naši kluci vybíhat další dva roky... Chápu že nám Puma nebude dělat nic na míru, ale fakt by mě zajímala backstory toho, proč byl vybrán zrovna tehle vzor.

berjir napsal:

Já si teda následující dvě sezony dres rozhodně kupovat nebudu. Vypadá to jak dres na kolo a ještě navíc jabloneckej. Nevěřim, že Puma nemá v řadovým katalogu vkusný pruhy alá oldschool AC Milan. I kdyby ...

Tak si ten jejich katalog stahni, ja do nej koukal nekdy zjara, a nevybavim si moc zelenobilych variant, vlastne ani tuhle

Já si teda následující dvě sezony dres rozhodně kupovat nebudu. Vypadá to jak dres na kolo a ještě navíc jabloneckej. Nevěřim, že Puma nemá v řadovým katalogu vkusný pruhy alá oldschool AC Milan. I kdyby tam bylo 20 úzkejch pruhů, vypadá to líp, než tenhle paskvil. Ale jestli v tom kluci vyhrajou ligu, možná to vezmu trochu na milost. Jinak sorry.

hrdin napsal:

Haha, co jako dělá Puma?? Tady se vybírá ze sériové výroby ;) A my pod Pumou ani nejsme, jsme pod Sportfotbalem. 

Haha.. haha.. haha.. Nevsiml jsem si, ze by Sportfotbal vyrabel dresy s logem Puma. Puma ma obecne hrozny jak katalogy, tak se ji to podarilo prenest i do individualni vyroby pro velke kluby. Ja jsem to cekal horsi, pobavila me spis ta skupina nicku, ktera je nespokojena za vsech okolnosti se vsim :) a tvoje broukpytlikovstvi beru jako bonus