Detail uživatele diskuzního fóra - clockan1
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 545 |
Ptejte se vedení Bohemky | 45 |
Online chat s vedením | 2 |
Tlachy a kecy | 27 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
KnwYZhBW | 72 | |
BvIDCEz9 | 59 | |
flw1GtCe | 57 | |
WpQyyTXn | 35 | |
0+Dhs8tP | 35 | |
SZkVzb39 | 34 | |
xBenI1pA | 33 | |
IGaPLx8w | 24 | |
LNEfDLgM | 20 | |
GaFWMUAg | 16 | |
7nbfkGfK | 15 | NoNazis |
DGHbV0Mt | 11 | |
+xjs87Vo | 11 | |
rF6Ou5O4 | 9 | |
q/wfmNj5 | 8 | |
mfT2s03G | 8 | |
qGq2V2o1 | 7 | |
Bu+51uad | 6 | |
2X5m7MBE | 5 | |
gExNZRkz | 4 | |
nuo9Rwef | 4 | batoh, vytrznik |
jt2SCElE | 4 | |
dnK6hnIZ | 4 | |
4ODb0EU3 | 4 | |
1tnhInK6 | 2 | |
MYwAlOWB | 2 | |
n9ZUMWko | 2 | |
851xXM1r | 2 | |
0YkVSYym | 2 | |
7yPE+u13 | 2 | |
43DsKcbh | 2 | |
/BVCwS+Q | 2 | |
M9TGGLBL | 2 | |
FtgFGeQF | 1 | Bohemák12 |
hkxiiFcX | 1 | |
lv6AYTOU | 1 | |
fOtR8yJi | 1 | |
5qYcbonJ | 1 | |
2Yn+7IIf | 1 | |
VfjbqjfE | 1 | |
Gc1KC3yD | 1 | |
Kmkwqg8J | 1 | |
v4rigjjE | 1 | |
IJQkzNZc | 1 | |
e4vf9mkM | 1 | |
h8ae7t5x | 1 | |
NyUMiYLK | 1 | |
nLZv/Q0O | 1 | |
xc5WuXAg | 1 | |
M/VMZ4CX | 1 | |
0z4PlXoS | 1 | |
Dsl/PHE1 | 1 | |
p4ZL1Mna | 1 | |
04ZVEDMU | 1 | |
DvRU3DG3 | 1 | |
U0aiN9ji | 1 | |
0rmVZrXW | 1 | |
rm0T2+Cc | 1 | |
ZQqE1C5D | 1 | |
rtrsZLwZ | 1 | |
DTXiCIBU | 1 | |
KAIKj07l | 1 | |
yuF6K5p/ | 1 | |
I2W1pER1 | 1 | |
D8sogh44 | 1 | |
++Bs7WjK | 1 | |
HMganUDw | 1 | |
idrdLd00 | 1 | |
FK+HZjb9 | 1 | |
l3xSUexl | 1 | |
6JFq2iMN | 1 | |
15eNxdfG | 1 | |
Tot1oixh | 1 | |
XJf4YShs | 1 | |
NUCu4RkK | 1 | |
c3zlzgOi | 1 | |
e9J8F3vj | 1 | |
tlRMYVhb | 1 | |
l/KJfC3Q | 1 | |
5gwxQagb | 1 | |
Dk+nvax5 | 1 | |
lnZo8SGd | 1 |
berjir napsal:
Jojo, údajně agent jde tím směrem. Což mě překvapuje v kontextu toho, že manželka se chtěla vrátit do Čech... Ale jeho boj. Pobavilo mě, když tu zmínku o Blízkým Východu komentoval na Twitteru někdo ve ... smyslu ,,my ho do Sigmy teda určitě nechcem'' :)))
Heh , tak to je TOP hláška...
Tak koukám, že náš tým je na tom fyzicky i herně velmi dobře a s míčem si perfektně rozumí, když : Během tuzemské části přípravy zažijí hráči Bohemians také ( zde bych nahradil slovo "také" slovem "pouze" ) několik dvoufázových tréninkových cyklů...
kovalam napsal:
Taky si myslím, že hodnotit trenéra po půl roce práce je poněkud předčasné... Za jedno bych Hyskému ale opravdu hluboce poděkoval a vyjádřil mu maximální respekt...ti jeho kluci za celý zápas snad ani minutu nezdržovali...a to ... ani když hráli v 10 a v pohodě mohli konec zápasu pěkně uválet Když si vzpomenu na Pardubice...to byl v tomto ohledu ten nejpříšernější soupeř
Pardubice svrab a neštovice...
zobak napsal:
Děkuji Pantátovi za to, co pro Bohemku dělá! Ochota zafinancovat takovou investici, která se v lepším případě za desítky let možná tak akorát vrátí, je obdivuhodná! Srdcem beru Nový Ďolíček jako splnění romantického snu. Rozum ... mi naopak stavbu osmitisícového stadionu pro jeden ze tří významných klubů v téměř dvoumilionové pražské aglomeraci nebere. Chodí nás pět tisícovek, tak si dáme za cíl skoro osm, se stáním devět? Vždyť je to pár let, kdy krachující slavii sledovaly tři tisíce otrávených plačků, to si přece pamatujeme. Dnes jich chodí devatenáct tisíc a nestačí jim kapacita. Víme, kolik by jich dnes chodilo, kdyby měli osmitisícový stadión? Víme, osm tisíc, nikdy víc. Na víkendovou procházku zakončenou fotbalem bude Nový Ďolíček fakt hezká adresa a budu dál chodit a těšit se jako vždycky. Ale v Praze budou dva velké kluby a jeden sympatický, rodinný. Jenže já chci ta chorea Tribuny Sever v našich barvách a s klokanem, chci zelenobílou lavinu, chci titul! Tak jsem s Bohemkou vyrůstal a, při vší úctě ke všem, co Bohemku pozvedávají výš a výš, se s tím smutně loučím. Jen můj názor, nechci nikomu kazit radost, protože i já mám vlastně radost, jen takovou smíšenou.
Proboha jenom ne spartakiadni soubor ala tribuna semen...
Na zelenobílou lavinu a pořádnej hukot na novým stadionu se těším jak dítě na vánoce...
Borek1 napsal:
Ať už to dnes dopadne jakkoli, tohle byla dnes Bohemka. Smekám před tím torzem sestavy jak dnes hrálo! Kluci děkuji za zlepšení nálady po Hradci.
Jojo. Dnes dobrej zápas... I když bez bodu...
Snad tenhle fotbal převedeme i s Karvinou ať máme aspoň vítězství na zimu...
Hoši makat a ono to půjde...
jirkarehor napsal:
Jestli by přinesla efekt výměna trenéra, tím si taky nejsem jist, ale myslím, že efekt by mohlo přinést, kdyby se už pan trenér rozhodnul, jestli chce trénovat Bohemku, nebo národní mužstvo. Např. nacvičené signály v ... této situaci těžko můžeme očekávat...
Na standardky a signály prý přišel odborník p.Hejkal, jestli jsem to dobře v létě pochopil...
suicideblond napsal:
Fyzička nula.......
No mně by zajímala náplň tréninků, bohužel do Uhříněvsi se nemám šanci dostat...
Múj tip je asi toto : dopoledne 2 hoďky fotbálek, pak kafíčko a domů na oběd a pohoda...
Co třeba dvoufázově ? Neunaví to hochy moc ?
Do prdele, že já byl za mlada tak línej a nechtěl tolik běhat :o)
Zaměstnání 2 hod denně a o víkendu odchozenej zápas ( čest pár výjimkám ), to je prostě práce snů...
kolina napsal:
No, Bohemka bývala proslulá svou důraznou a intenzivní hrou, bohužel to už dlouho neplatí, ono totiž soupeři Bohemku většinou přehrávají důraznou hrou nadoraz - to mě štve úplně ze všeho nejvíce! Máme kádr "leklých ryb" soupeř ... nás přetlačil v soubojích, teda prohrát doma 0:3 a dostat jedinou kartu a to "za řeči" tak to je fakt trapné... Nejhorší na tom je, že soupeři si do Dolíčku chodí v pohodě zahrát "fotbálek" a odvážejí si při tom laciné body! BOHEMKA DO TOHO!!! Jo, až se bude trenér vymlouvat na "absence/zraněné hráče" tak ať se nejdříve skusí zamyslet proč v kádru drží množství v podstatě nepoužitelných hráčů?!?
To bys jim křivdil . Ty žluté karty byly dvě ;))