Detail uživatele diskuzního fóra - panasonik13
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 142 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 3 |
| Online chat s vedením | 1 |
| Tlachy a kecy | 5 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| yqYRp6jI | 30 | |
| T7zkkaFS | 14 | |
| W+ciJR2r | 8 | |
| LrK9Lr1Q | 2 | |
| mvURFhEh | 2 | |
| pQLyHEa/ | 2 | |
| f5Jor50Z | 2 | |
| dlHCQDiL | 2 | |
| //oEt0Jf | 2 | |
| PV4Nx3tp | 2 | |
| DoMZMniS | 1 | |
| FJ580TmW | 1 | |
| K3Anuf5l | 1 | |
| xeT1G29e | 1 | |
| /IgbORpI | 1 | |
| 5x8wK0SZ | 1 | |
| 2faM/chq | 1 | |
| umVcqLQ6 | 1 | |
| hym4BWhU | 1 | |
| wIwsVg6f | 1 | |
| 8z+uIi1o | 1 | |
| 6jUfOoF0 | 1 | |
| Qla23roR | 1 | |
| SZjZgtUO | 1 | |
| Us1vrNDR | 1 | |
| S51wB8GH | 1 | |
| KzoK/9nR | 1 | |
| zzYOAG+7 | 1 | |
| Ms3uOqta | 1 | |
| BuDIQnWG | 1 | |
| vgSnIODA | 1 | |
| f3+O+owU | 1 | |
| oJ956bab | 1 | |
| W/eWvYhb | 1 | |
| x/qNYEIs | 1 | |
| 8mVuWXeW | 1 | |
| DF/ATvv+ | 1 | |
| 7CijpRxu | 1 | |
| /Qzd/J4U | 1 | |
| tVUwqNmV | 1 | |
| BGIDyemy | 1 | |
| wycouCAF | 1 | |
| K+ameNwE | 1 | |
| ZPqujrxK | 1 | |
| AlpWmJ2A | 1 | |
| 3LzZHd6X | 1 | |
| v6DU3xQY | 1 | |
| AjltEdu4 | 1 | |
| TZEIsXkR | 1 |
hrdin napsal:
Nevíte někdo, ten Isife z Dukly, jde opravdu k nám (už má podepsáno)? Kámoš tvrdí, že ho nejspíš Slávia nakonec pošle do Boleslavi.
Nejde nepotřebujeme ho mame Mirvalda
Ostravský celek tak reaguje na zranění Vlasije Sinjavského (29), u kterého lékařská vyšetření potvrdila závažnější problém s ramenem, cca 2 měsice mimo hru
Bohemians mají posilu do obrany, na zkoušce uspěl Petr Mirvald z Prostějova.
Lamas napsal:
Ten má ale smlouvu v Baníku až do roku 2028
„Christian do Turecka neodletěl kvůli nemoci, protože užíval antibiotika. Má však platnou smlouvu a po návratu áčka by se měl zapojit do tréninku. Zároveň můžu potvrdit, že dostal povolení hledat si angažmá,“ potvrdil informace iSportu z Beleku tiskový mluvčí Marek Lorenc. Kontrakt na Bazalech má Frýdek platný až do června 2028 s opcí.
Budkenzee napsal:
Přesně. Očekávám, že bychom to mohli zkusit.
To už jsem očekával toho Almasiho a zatím nic ….
Klokan z Černošic napsal:
Tak pozor, ještě jsem se podíval na transparentní účet a je tam bomba ve výši 100 tis. Kč. Od koho, to se nedá poznat. Bez této částky je to jen cca 600 tis. Kč TELOVYCHOVNA JEDNOTAPříchozí ... platbaVS: 260700126100 000,00 CZK
No tak to je věcí ostuda než jsem si myslel … Čekal jsem jednoduchou rovnici min 3000 fans dá 1905 kč = 5,7 mega.Moc jsme se zatím neukázaly ale kritizovat Vedení to jde samo ;)
Přestupové obdoby ještě neskončilo takže tu nevyvolávejte paniku ano musí se změnit hodně věcí ale to nejde lusknutím prstu takže to chce krok po kroku a jeden velký krok je nový stadion a to mne docela víc udivuje než zbytečná panika je to ze se doteď vybralo pouze 700 000 kč to jako vážně ??? Čekal jsem že už tam bude minimálně 3 mega
Tak Ladislav Almási neodcestoval s Baníkem na soustředění tak že by k nám?
hrdin napsal:
Zklamání ze strany klubu, že nedokáže nabídnout adekvátní podmínky ani kapitánovi? Toho klubu který se loučil třeba s Niklem, Kolářem...?
Tvl co tady pořád melete že klub nenabídne adekvátní podmínky.ty snad vis jaké podmínky byli nabídnuty ?? Co třeba to ze chce zkusit novou vyzvu a není to o podmínkách ?
No myslím ze z Libercem ani komunikovat nemusíme proto to ani neberou.protože si musíme nechat Hulku do jarní častý jinak se rozpadne cela defenziva