Detail uživatele diskuzního fóra - panasonik13

Datum prvního příspěvku
30.09.2009
Celkový počet příspěvků
151
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 142
Ptejte se vedení Bohemky 3
Online chat s vedením 1
Tlachy a kecy 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
yqYRp6jI 30
T7zkkaFS 14
W+ciJR2r 8
LrK9Lr1Q 2
mvURFhEh 2
pQLyHEa/ 2
f5Jor50Z 2
dlHCQDiL 2
//oEt0Jf 2
PV4Nx3tp 2
DoMZMniS 1
FJ580TmW 1
K3Anuf5l 1
xeT1G29e 1
/IgbORpI 1
5x8wK0SZ 1
2faM/chq 1
umVcqLQ6 1
hym4BWhU 1
wIwsVg6f 1
8z+uIi1o 1
6jUfOoF0 1
Qla23roR 1
SZjZgtUO 1
Us1vrNDR 1
S51wB8GH 1
KzoK/9nR 1
zzYOAG+7 1
Ms3uOqta 1
BuDIQnWG 1
vgSnIODA 1
f3+O+owU 1
oJ956bab 1
W/eWvYhb 1
x/qNYEIs 1
8mVuWXeW 1
DF/ATvv+ 1
7CijpRxu 1
/Qzd/J4U 1
tVUwqNmV 1
BGIDyemy 1
wycouCAF 1
K+ameNwE 1
ZPqujrxK 1
AlpWmJ2A 1
3LzZHd6X 1
v6DU3xQY 1
AjltEdu4 1
TZEIsXkR 1

hrdin napsal:

Nevíte někdo, ten Isife z Dukly, jde opravdu k nám (už má podepsáno)? Kámoš tvrdí, že ho nejspíš Slávia nakonec pošle do Boleslavi. 

Nejde nepotřebujeme ho mame  Mirvalda

Ostravský celek tak reaguje na zranění Vlasije Sinjavského (29), u kterého lékařská vyšetření potvrdila závažnější problém s ramenem, cca 2 měsice mimo hru 

Bohemians mají posilu do obrany, na zkoušce uspěl Petr Mirvald z Prostějova.

Lamas napsal:

Ten má ale smlouvu v Baníku až do roku 2028 

„Christian do Turecka neodletěl kvůli nemoci, protože užíval antibiotika. Má však platnou smlouvu a po návratu áčka by se měl zapojit do tréninku. Zároveň můžu potvrdit, že dostal povolení hledat si angažmá,“ potvrdil informace iSportu z Beleku tiskový mluvčí Marek Lorenc. Kontrakt na Bazalech má Frýdek platný až do června 2028 s opcí.

Klokan z Černošic napsal:

Tak pozor, ještě jsem se podíval na transparentní účet a je tam bomba ve výši 100 tis. Kč. Od koho, to se nedá poznat. Bez této částky je to jen cca 600 tis. Kč TELOVYCHOVNA JEDNOTAPříchozí ...

No tak to je věcí ostuda než jsem si myslel … Čekal jsem jednoduchou rovnici min 3000 fans dá 1905 kč = 5,7 mega.Moc jsme se zatím neukázaly  ale kritizovat  Vedení to jde samo ;)

Přestupové obdoby ještě neskončilo takže tu nevyvolávejte paniku ano musí se změnit hodně věcí ale to nejde lusknutím prstu takže to chce krok po kroku a jeden velký krok je nový stadion  a to mne docela víc udivuje  než zbytečná panika je to ze se doteď vybralo pouze 700 000 kč to jako vážně ??? Čekal jsem že už tam bude minimálně 3 mega 

Tak Ladislav Almási neodcestoval s  Baníkem na soustředění tak že by k nám?

hrdin napsal:

Zklamání ze strany klubu, že nedokáže nabídnout adekvátní podmínky ani kapitánovi? Toho klubu který se loučil třeba s Niklem, Kolářem...?

Tvl co tady pořád melete že klub nenabídne adekvátní  podmínky.ty snad vis jaké podmínky byli nabídnuty  ?? Co třeba to ze  chce zkusit novou vyzvu a není to o podmínkách ?

No myslím ze z Libercem ani komunikovat nemusíme proto to ani neberou.protože si musíme nechat Hulku  do jarní častý jinak se rozpadne  cela defenziva