Detail uživatele diskuzního fóra - panasonik13

Datum prvního příspěvku
30.09.2009
Celkový počet příspěvků
162
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 153
Ptejte se vedení Bohemky 3
Online chat s vedením 1
Tlachy a kecy 5
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
yqYRp6jI 35
T7zkkaFS 14
W+ciJR2r 8
LrK9Lr1Q 2
mvURFhEh 2
pQLyHEa/ 2
f5Jor50Z 2
dlHCQDiL 2
//oEt0Jf 2
PV4Nx3tp 2
/v5zobwA 2
DoMZMniS 1
FJ580TmW 1
K3Anuf5l 1
xeT1G29e 1
/IgbORpI 1
5x8wK0SZ 1
2faM/chq 1
umVcqLQ6 1
hym4BWhU 1
wIwsVg6f 1
8z+uIi1o 1
6jUfOoF0 1
Qla23roR 1
SZjZgtUO 1
Us1vrNDR 1
S51wB8GH 1
KzoK/9nR 1
zzYOAG+7 1
Ms3uOqta 1
BuDIQnWG 1
vgSnIODA 1
f3+O+owU 1
oJ956bab 1
W/eWvYhb 1
x/qNYEIs 1
8mVuWXeW 1
DF/ATvv+ 1
7CijpRxu 1
/Qzd/J4U 1
tVUwqNmV 1
BGIDyemy 1
wycouCAF 1
K+ameNwE 1
ZPqujrxK 1
AlpWmJ2A 1
3LzZHd6X 1
v6DU3xQY 1
AjltEdu4 1
TZEIsXkR 1
+YXXJaXO 1
eerp/nMZ 1
v8veEK/Y 1
jy5mitel 1

kacrrr napsal:

Pak po nějakém čase zase všichni volali po odvolání Klusáčka! Všeho do času každý trenér se posouvá a zlepšuje, ty taky nejseš stejný celý život tady jde o to že se musí nyní řešit situace ...

To raci Smetanu je volnej 

Upřímně jsem čekal když jsme ukončily Ramirezem že máme  náhradu  a ono nic ……

skip napsal:

Přesně a už vůbec nechápu, proč posíláme Šimona Černýho do Příbrami...... Určitě není horší, než hráči co jsou tady. A ještě je to odchovanec....

Tak to je kvůli tomu aby si tu druhou ligu osahal až tam budem hrát pristy rok tak už bude náš nejlepší hráč 

Budkenzee napsal:

No byl jsem optimista a čekal jsem nějakou zvučnou posilu do základu.  Jestli zítra budu opět koukat na otráveného Yusufa, zbytečného a opatrného Hůlku, k tomu také Reichla, který prostě není perspektivní a raději tam uvidím ...

Jo přesně frigo musí chytat nejlepší názor má nato Snoza v podkastu  

No tak vůbec nechápu to ze ok kdiz nemáme  na hráče to se dá celkem pochopit  ale co nepochopím je to proč teda nejdem cestou hostovacek jak Karviná  atd nevím na co si to hrajem ze chcem byt soběstační tak tu budou hrát hráči co nato nemají to raci vemu útočníka na hostování co dotoho bude šlapat než nasranýho Yusufa  

rio napo napsal:

Půl šesté pryč a pořád žádná posila. Na instáči jen video/kontrolní den

No jak řekl trenér není už žádní  útočník volný :D 

Taky nechápu, jak může Jarda říkat, že není volný žádný útočník, když Baník s Almásim nepočítá. Stačí jen vytáhnout peníze a může být tady. Jenže to je u nás zřejmě sprosté slovo.

Podle mě měl Jarda udělat tyto tři kroky.

Za prvé: vyměnil bych gólmany a dal tam Friga. Ne kvůli tomu, že by to bylo vyloženě gólmanem, ale hlavně jako impulz pro tým.

Za druhé: vzal bych kapitánskou pásku Hůlkovi a dal ji někomu, kdo umí zařvat, dát najevo emoce a tým probudit – třeba Lišák. Otázka je, jestli tu takový typ vůbec je, ale Hůlka je na tohle podle mě až moc slušný. I tak by to byl solidní impulz pro tým.

Za třetí: když trenér chce, aby kluci šli na 120 % a rvali se za klub, musí to ukázat i on. Ne stát u střídačky jak socha, ale povzbuzovat, koučovat a být součástí zápasu – ne jen pozorovatel. Mě osobně strašně štve, když trenér působí bez emocí, skoro jak leklá ryba. To se pak přenáší na celý tým a taky to tak na hřišti vypadá.

Kdyby rozkopal dveře do kabiny, vůbec bych se nezlobil.

Se všemi tady souhlasím, ale všechno má své ale.

Jarda tu odvedl kus dobré práce a je pro nás ideální kouč – takových se moc nenajde. Důvod je ten, že si hráče vytipovává sám, komunikuje s nimi a dělá černou práci pro náš sportovní úsek. Navíc dokáže pracovat i s tím málem, co mu vedení dovolí.

I on by přivedl jiné hráče, kdyby mu to bylo umožněno. Nového trenéra budeme s naší pověstí hledat těžko – šetří se, kde se dá, a trenér si nemůže ukázat na hráče, které chce.

A jak už víme, odvolání pravděpodobně přijde až ve chvíli, kdy budeme na posledním místě tabulky, jak je tu zvykem. Ale uvidíme, teď ty dva zápasy rozhodnou, jak to celé dopadne.