Příspěvek Diskuzního fóra
klokan22 napsal:
Chtěl bych se podělit o jeden "zážitek" při nákupu permanentky. Doufám, že si to někdo z klubu přečte. Predemnou si kupoval permanentku starý pán (odhaduji tak 85 let) o berli a chtěl místo na tribuně ... někde na kraji aby si hned sedl a nemusel s těmi berlemi chodit přes 10 lidí. Na to mu paní celkem arogantně odpověděla že si místo s někým prohodí. Už to mi přišlo dost neuctive. No a pak ta šílenost s tím informačním papírem. Stejně jako každému dala paní pánovi ten papír s informacemi o nových pravidlech týkajících se permanentek. Pan tomu samozřejmě absolutně nerozuměl, podle mě vůbec nevěděl co to je aplikace. A je jasný, že u člověka v tomto věku je prostě hodně pravděpodobné, že nebude moct na každý zápas dorazit. Celé to zakončil smutným hlasem se slovy "tak jsem po 50ti letech na bohemce asi skončil". Bylo mi ho opravdu hodně líto. Když už si musíme hrát na velkoklub co vymýšlí takovéhle kraviny (přitom se každou druhou sezónu klepeme o záchranu), nešlo by z toho aspoň vynechat nejstarší fanoušky? Já bych se nerad v 85ti letech (pokud se toho doziju) dočkal podobného zážitku. Považuji to za vyloženě nepřátelský krok klubu k těmto fanouškům.
Tak tahle "Věrná garda" / řekněme 80+ /by snad mohla mít permici, nebo vyhrazené místo zdarma. Ne ? Kolik jich tak asi může být?