Detail uživatele diskuzního fóra - kropy
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 86 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 22 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| deAb6qeD | 13 | |
| D7ZS4MVA | 7 | |
| Ls62lJCv | 3 | |
| aTkuFL5t | 3 | |
| 0k5q+B3+ | 2 | |
| dFvq1SSD | 2 | |
| VssZGAfF | 2 | |
| du+he2uO | 2 | |
| h/92sZER | 2 | |
| CGq59A2t | 1 | spyder |
| wbO3bPZU | 1 | |
| 4rQaIAK3 | 1 | Hrubajz |
| X+fPqyDq | 1 | |
| NWdCuI9n | 1 | riki |
| O19Md07p | 1 | |
| nQ53XgO3 | 1 | |
| Tlooz2OP | 1 | |
| BWDdquyf | 1 | |
| T8B5DfQV | 1 | |
| +M8BJBX0 | 1 | |
| TnPsge96 | 1 | |
| PbnZkAMh | 1 | |
| t26oCpiW | 1 | |
| vHzFuxOt | 1 | |
| zBd9Wa6b | 1 | |
| fD7PCdeW | 1 | |
| tcqaJSCe | 1 | |
| fVz09BRD | 1 | |
| wfzLEUqP | 1 | |
| 8jx7LvnN | 1 | |
| bH0ovRpD | 1 | |
| 0SYsHTYu | 1 | |
| XcS6+Ccv | 1 | |
| N5Cdy1Sa | 1 | |
| Iiv+L9Ci | 1 | |
| 2ufNn58D | 1 | |
| 2w9DG1Lo | 1 | |
| t5uQT+Dw | 1 | |
| +x23LziC | 1 | |
| QVx801HS | 1 | |
| crdcNnN1 | 1 | |
| mpVsKNS+ | 1 | |
| CcyX0Z+U | 1 | |
| Bq4ICQGi | 1 | |
| ytuaPQRm | 1 | |
| 3hlSnChr | 1 | |
| sDB41B53 | 1 |
tukiu napsal:
Jinak co se týká hrotaku tak Yusuf konec smlouvy, tam počítám s koncem. Nemá Risto taky smlouvu jen do léta ? Myslim ze posledními góly si řekl o angažmá a podpisovej bonus jinde. Škoda, i ... kdyz nebyl produktivní tak u něj je plus, ze několikrát dokázal zahrát i na podhrotu a vzdy makal. Každopádně jestli bere nebo by chtěl na naše poměry ranec, tak ať pokračuje jinde. Jsem zvedavej na kádr příští sezonu, BOFOR.
Já myslím, že Risto má velkej problém s aklimatizaci, konečně po letech má formu. Podle mě zůstane, jakejkoliv přestup mu spíš uškodí...
bonano30 napsal:
Před Vánoci se říkalo, že během února by mělo být stavební povolení.Ted je duben,takže do února spousta času ......
Praha a úřední šiml... Za tohle zdržení Darkové určitě nemůžou, možná, že neměli říkat, kdy začne rekonstrukce, tím nás všechny trošku zmátli. Ale pořád platí, zaplaťpánbůh, že se do toho vůbec pouští.
Trenére a majitelé, po třech týdnech volna tahle haluz. S Hradcem příšerná bilance, táhnete nás o soutěž níž a už je to opravdu špatný. Zbytek základní části už max tři body. Jestli to nějakým zázračným způsobem zachráníme tak příští sezónu jsme jasný aspirant sestupu. A to jsem chorobný optimista...
Haniel napsal:
Mně je divný, že by město nechtělo dát stavební povolení někomu, kdo mu chce za vlastní prachy zvelebit jejich majetek. Když už mají máslo na hlavě za to, že kašlou na svůj majetek, tak tohle ... by mělo být to poslední.
Asi i chtějí, jenom v Praze se to vždycky táhne... Snad to dobře dopadne...
kolina napsal:
Tak doufejme že proti Slovácku půjdou na plac pouze fotbalisti kteří budou od začátku do konce ochotni za Bohemku bojovat jako o život i za podmínek jaké v Bohemce mají a to bez všemožných úvah ... a spekulací! BOHEMKA DO TOHO!!! Teda, snad to trenér umožní bez alibismu postaveného na "jménech" a své nesmyslné rádoby "KOREKTNOSTI"...
No po výbuchu s Karvinou a slov trenéra jsem taky čekal víc bojovnou sestavu jak Jarda rád říká s DNA Bohemky. Vlastně to splnila jen první půle v Bolce...
Mrzí mě, že ani za část utržených peněz za Vlasije nikdo nepřijde. Myslel jsem, že se to vrátí zpátky... No nic, budeme každý zápas držet palce a čekat na zázrak...
Jarda rád s oblibou říká Bohemácká DNA, hrát srdcem a bojovat, nevzdat žádnej souboj o míč. Tak co se stalo, když se nedaří fotbalově tak to urvu bojem. Je to vyčichlý, chybí impuls, budou bojovat až v baráži?
Je to strašně smutný takhle vidět naší Bohemku. Tohle je už průšvih.