Detail uživatele diskuzního fóra - kropy

Datum prvního příspěvku
15.05.2009
Celkový počet příspěvků
105
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 82
Ptejte se vedení Bohemky 22
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
deAb6qeD 13
D7ZS4MVA 7
Ls62lJCv 3
aTkuFL5t 3
0k5q+B3+ 2
dFvq1SSD 2
du+he2uO 2
h/92sZER 2
CGq59A2t 1 spyder
wbO3bPZU 1
4rQaIAK3 1 Hrubajz
X+fPqyDq 1
NWdCuI9n 1 riki
O19Md07p 1
nQ53XgO3 1
Tlooz2OP 1
BWDdquyf 1
T8B5DfQV 1
+M8BJBX0 1
TnPsge96 1
PbnZkAMh 1
t26oCpiW 1
vHzFuxOt 1
zBd9Wa6b 1
fD7PCdeW 1
tcqaJSCe 1
fVz09BRD 1
wfzLEUqP 1
8jx7LvnN 1
bH0ovRpD 1
0SYsHTYu 1
XcS6+Ccv 1
N5Cdy1Sa 1
Iiv+L9Ci 1
2ufNn58D 1
2w9DG1Lo 1
VssZGAfF 1
t5uQT+Dw 1
+x23LziC 1
QVx801HS 1
crdcNnN1 1
mpVsKNS+ 1
CcyX0Z+U 1
Bq4ICQGi 1

Haniel napsal:

Mně je divný, že by město nechtělo dát stavební povolení někomu, kdo mu chce za vlastní prachy zvelebit jejich majetek. Když už mají máslo na hlavě za to, že kašlou na svůj majetek, tak tohle ...

Asi i chtějí, jenom v Praze se to vždycky táhne... Snad to dobře dopadne...

civic napsal:

Hezký den všem. Jsem už starší a doufám, že se dočkám , začátku výstavby nového Ďolíčku, je to jen stále odkládání a kde nic tu nic.

Nic se neodkládá, velká Praha ještě nedala stavební povolení, všude jinde by už bylo... Věřím, že majitelé by už chtěli stavět...

kolina napsal:

Tak doufejme že proti Slovácku půjdou na plac pouze fotbalisti kteří budou od začátku do konce ochotni za Bohemku bojovat jako o život i za podmínek jaké v Bohemce mají a to bez všemožných úvah ...

No po výbuchu s Karvinou a slov trenéra jsem taky čekal víc bojovnou sestavu jak Jarda rád říká s DNA Bohemky. Vlastně to splnila jen první půle v Bolce...

Mrzí mě, že ani za část utržených peněz za Vlasije nikdo nepřijde. Myslel jsem, že se to vrátí zpátky... No nic, budeme každý zápas držet palce a čekat na zázrak...

Jarda rád s oblibou říká Bohemácká DNA, hrát srdcem a bojovat, nevzdat žádnej souboj o míč. Tak co se stalo, když se nedaří fotbalově tak to urvu bojem. Je to vyčichlý, chybí impuls, budou bojovat až v baráži?

Je to strašně smutný takhle vidět naší Bohemku. Tohle je už průšvih.

zipexx napsal:

Zdar klokani! Blíží se další existenční zápas, tentokrát s přímým konkurentem o udržení. Mám prosbu na všechny "fans", kteří nevědí, komu fandit v zápase s půlkokotem. Chápu, že si hrajete na letitou družbu, užijte si ...

Díky, konečně. Naprosto souhlasím !

vapno80 napsal:

Trenér Veselý to buď z něho dostane a nebo bude jako Tijani v Olomouci, hrát nebude. Věřím, že to z něj dostane.

Proto ho k nám Slavie poslala, viděli co dostal Jarda z Okekeho. 

Budkenzee napsal:

Já nechápu, k čemu nám je Hůlka, když má jistý teplý místečko v Liberci. Ten se bude bát, aby se nezranil a hrát bude tak na oko. Raději ho pustit, dostat kompenzaci a klidně ať ...

Věřím, že Hůlis je inteligentní kluk a ten poslední půlrok v Bohemce bude makat. My ho ještě potřebujeme, nebudeme si hrát na frajery, že ho nebudeme stavět, to se u něj určitě nestane. U ostatních očekávám, že se porvou o záchranu, tak špatný mužstvo zase nemáme jen bude potřeba ty kluky pořádně nahecovat a narvat jim do hlavy za koho hrají !

TondaHojer napsal:

Strnad má prej na zimní posily, připravenou půlmiliardu, tak si řikám, za Kadlece tak 30? Ale koukám, že on vlastně půjde zadara. My to teda vedeme tvl, jen co je pravda :/

V červnu mu končí smlouva, 30 za pár měsíců a ještě průměrnej hráč i když mladej nikdo nedá. Spíš ta výměna na hostování, víc asi nedostaneme...