Detail uživatele diskuzního fóra - kropy
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 69 |
Ptejte se vedení Bohemky | 22 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
deAb6qeD | 13 | |
D7ZS4MVA | 7 | |
Ls62lJCv | 3 | |
aTkuFL5t | 3 | |
0k5q+B3+ | 2 | |
dFvq1SSD | 2 | |
CGq59A2t | 1 | spyder |
wbO3bPZU | 1 | |
4rQaIAK3 | 1 | Hrubajz |
X+fPqyDq | 1 | |
NWdCuI9n | 1 | riki |
O19Md07p | 1 | |
nQ53XgO3 | 1 | |
Tlooz2OP | 1 | |
BWDdquyf | 1 | |
T8B5DfQV | 1 | |
+M8BJBX0 | 1 | |
TnPsge96 | 1 | |
PbnZkAMh | 1 | |
t26oCpiW | 1 | |
vHzFuxOt | 1 | |
zBd9Wa6b | 1 | |
fD7PCdeW | 1 | |
tcqaJSCe | 1 | |
fVz09BRD | 1 | |
wfzLEUqP | 1 | |
8jx7LvnN | 1 | |
bH0ovRpD | 1 | |
0SYsHTYu | 1 | |
XcS6+Ccv | 1 | |
N5Cdy1Sa | 1 | |
Iiv+L9Ci | 1 | |
2ufNn58D | 1 |
Tak který Bohemáci by dneska brali remízu? ...
Bohemák12 napsal:
Dneska jsem viděl video na oslavu 120 let Hradce. A teda ty už nejsou o jeden level před náma, ale spíš o 2. A to nemyslím nějak ošklivě na P.Koukala a spol., ale Hradec to ... dělá prostě dobře. Ještě před 5 lety bych tomu nevěřil, že nás takhle přejedou. Ale tak třeba se takhle rozjedeme po novém stadionu i my (snad)
Hradci narozdíl od nás mohutně sype město, to my už 100% víme, nám se nikdy nestane... U nás majitel dělá co může, zaplaťpánbůh že ho máme, ale okresnímu městu, který jim postaví stadion a platí hráče, tomu se nepřihlížíme...
rocknroll napsal:
Nekdo jeste prijit musi, staci si spocitat zatimni odchody a prichody: Odchody: Jindrisek, Dostal, Krapka, Novak, Petrak, Shejbal (6) Financni uleva: Vales, Soukup (2) Otazniky: Smrz, Hybs (2) Prichody: Sinyavskiy, Sakala, Kukucka (3)
Důležitý je, že zůstala kvalita. Základ beze změny, když vidím na prvním tréninku Jusufa, Drchyho, Matyho, Hůlku, Kovyho, Čermáka a zbytek základu, mám dobrej pocit, že příští sezóna bude v pohodě ...
hrdin napsal:
Před časem "extrémní sympaťák" Vacek mluvil o Ďolíčku jako o špíně... To jsem si šel postěžoval k jeho tehdejšímu kolegovi, velkému sympaťákovi, a ten mluvil o 50-tileté špíně... Musím říct, že jsem se šel na ... ta místa přesvědčit na vlastní oči a... No, většinou převažovala ta od rekonstrukce střechy nad tou 50-tiletou... Ono je to o tom úhlu pohledu. Je nakonec větší sympaťák ten s hořkým kalichem pravdy, nebo ten se sklenicí medu, který ti s úsměvem matlá kolem pusy?
Taky jsem to myslel ironicky... Nemám rád ani jednoho...
Fousic napsal:
Bohužel výsledek 1:0 nebude v Hradci stačit.Zápas vypadal jakš takš,ale Yusuf z formy.Matoušek je jen rychlej,jeho přihrávky jsou přesný +- 20 m.Nikdo neumí kopnout roh.Měli se dívat na mladýho Slončíka,jak se to kope.Pravdu měl trenér ... Hradce ,že byli lepším mužstvem ,ale nedali gól z mnoha šancí.
No zrovna Skončík dneska nic moc nepředvedl. Trenér Hradce viděl jenom jejich šance, my měli gólovek víc, Hradec je do odvety hralelnej, žádnej válec to není..