Detail uživatele diskuzního fóra - kropy
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 82 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 22 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| deAb6qeD | 13 | |
| D7ZS4MVA | 7 | |
| Ls62lJCv | 3 | |
| aTkuFL5t | 3 | |
| 0k5q+B3+ | 2 | |
| dFvq1SSD | 2 | |
| du+he2uO | 2 | |
| h/92sZER | 2 | |
| CGq59A2t | 1 | spyder |
| wbO3bPZU | 1 | |
| 4rQaIAK3 | 1 | Hrubajz |
| X+fPqyDq | 1 | |
| NWdCuI9n | 1 | riki |
| O19Md07p | 1 | |
| nQ53XgO3 | 1 | |
| Tlooz2OP | 1 | |
| BWDdquyf | 1 | |
| T8B5DfQV | 1 | |
| +M8BJBX0 | 1 | |
| TnPsge96 | 1 | |
| PbnZkAMh | 1 | |
| t26oCpiW | 1 | |
| vHzFuxOt | 1 | |
| zBd9Wa6b | 1 | |
| fD7PCdeW | 1 | |
| tcqaJSCe | 1 | |
| fVz09BRD | 1 | |
| wfzLEUqP | 1 | |
| 8jx7LvnN | 1 | |
| bH0ovRpD | 1 | |
| 0SYsHTYu | 1 | |
| XcS6+Ccv | 1 | |
| N5Cdy1Sa | 1 | |
| Iiv+L9Ci | 1 | |
| 2ufNn58D | 1 | |
| 2w9DG1Lo | 1 | |
| VssZGAfF | 1 | |
| t5uQT+Dw | 1 | |
| +x23LziC | 1 | |
| QVx801HS | 1 | |
| crdcNnN1 | 1 | |
| mpVsKNS+ | 1 | |
| CcyX0Z+U | 1 | |
| Bq4ICQGi | 1 |
Haniel napsal:
Mně je divný, že by město nechtělo dát stavební povolení někomu, kdo mu chce za vlastní prachy zvelebit jejich majetek. Když už mají máslo na hlavě za to, že kašlou na svůj majetek, tak tohle ... by mělo být to poslední.
Asi i chtějí, jenom v Praze se to vždycky táhne... Snad to dobře dopadne...
kolina napsal:
Tak doufejme že proti Slovácku půjdou na plac pouze fotbalisti kteří budou od začátku do konce ochotni za Bohemku bojovat jako o život i za podmínek jaké v Bohemce mají a to bez všemožných úvah ... a spekulací! BOHEMKA DO TOHO!!! Teda, snad to trenér umožní bez alibismu postaveného na "jménech" a své nesmyslné rádoby "KOREKTNOSTI"...
No po výbuchu s Karvinou a slov trenéra jsem taky čekal víc bojovnou sestavu jak Jarda rád říká s DNA Bohemky. Vlastně to splnila jen první půle v Bolce...
Mrzí mě, že ani za část utržených peněz za Vlasije nikdo nepřijde. Myslel jsem, že se to vrátí zpátky... No nic, budeme každý zápas držet palce a čekat na zázrak...
Jarda rád s oblibou říká Bohemácká DNA, hrát srdcem a bojovat, nevzdat žádnej souboj o míč. Tak co se stalo, když se nedaří fotbalově tak to urvu bojem. Je to vyčichlý, chybí impuls, budou bojovat až v baráži?
Je to strašně smutný takhle vidět naší Bohemku. Tohle je už průšvih.
zipexx napsal:
Zdar klokani! Blíží se další existenční zápas, tentokrát s přímým konkurentem o udržení. Mám prosbu na všechny "fans", kteří nevědí, komu fandit v zápase s půlkokotem. Chápu, že si hrajete na letitou družbu, užijte si ... to, ale v tomhle zápase to nechte venku před stadionem. Drtivá většina kotle tuhle rádoby družbu s přímým konkurentem nepodporuje, je vás méně než nás. To vím i bez ankety :-) Takže vy, v menšině fandící soupeři, se prosím vyserte se na nesmyslné podporování perníkářů. Lízat zadky si můžete venku před staďákem. Díky a zdar všem pravým fans Bohemky.
Díky, konečně. Naprosto souhlasím !
Budkenzee napsal:
Já nechápu, k čemu nám je Hůlka, když má jistý teplý místečko v Liberci. Ten se bude bát, aby se nezranil a hrát bude tak na oko. Raději ho pustit, dostat kompenzaci a klidně ať ... hraje Matěj Kadlec nebo kdokoliv, komu nebude jedno, jak ta sezóna dopadne.
Věřím, že Hůlis je inteligentní kluk a ten poslední půlrok v Bohemce bude makat. My ho ještě potřebujeme, nebudeme si hrát na frajery, že ho nebudeme stavět, to se u něj určitě nestane. U ostatních očekávám, že se porvou o záchranu, tak špatný mužstvo zase nemáme jen bude potřeba ty kluky pořádně nahecovat a narvat jim do hlavy za koho hrají !
TondaHojer napsal:
Strnad má prej na zimní posily, připravenou půlmiliardu, tak si řikám, za Kadlece tak 30? Ale koukám, že on vlastně půjde zadara. My to teda vedeme tvl, jen co je pravda :/
V červnu mu končí smlouva, 30 za pár měsíců a ještě průměrnej hráč i když mladej nikdo nedá. Spíš ta výměna na hostování, víc asi nedostaneme...