Detail uživatele diskuzního fóra - berjir
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1878 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 158 |
| Online chat s vedením | 4 |
| Tlachy a kecy | 34 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| LoGMVNvJ | 148 | |
| JVZc1kkU | 139 | |
| bDbTWSgN | 78 | |
| iDwr4Oms | 59 | |
| 6Ql4htYF | 47 | |
| SMIv2l0L | 37 | |
| kJWGuNtQ | 37 | |
| P6m84W3a | 29 | |
| 2+oxrBQZ | 26 | |
| jz7SxlVO | 25 | |
| 2yzHfSS4 | 21 | |
| aeGwG2/I | 21 | |
| hUQvkQRy | 19 | |
| 2K9n+OAz | 19 | |
| ZYXhvM9S | 18 | |
| foD28AkW | 18 | |
| m1UI62PA | 17 | |
| n82rF/Mr | 17 | |
| kopfuj7r | 17 | |
| CcTXnzsD | 13 | |
| 14WFLTvE | 12 | |
| FRduuxiN | 11 | |
| 4YUo31ni | 10 | |
| XGWl2ot6 | 10 | |
| Ca0q0dzw | 9 | |
| TWBVF2NL | 9 | |
| qE39aO65 | 9 | |
| 9Dn8fWy3 | 9 | |
| k8NainjH | 9 | |
| rQy8B+Xn | 9 | |
| LscATx9e | 8 | |
| GN6VlVXt | 8 | |
| BRNzaxrV | 8 | |
| +tHLHZS4 | 7 | |
| RSLVJpKQ | 7 | |
| knICYCaQ | 7 | |
| jzTT2LLd | 7 | |
| HFMYw05S | 7 | |
| N9Htf6or | 6 | |
| K+PbK+pO | 6 | |
| 88h0kBbS | 6 | |
| Sqqe0eyw | 6 | |
| lZIj8QrG | 6 | |
| 1vrw245O | 6 | |
| fgfPDkzN | 6 | |
| ryHa6mA5 | 6 | |
| ySL3dlIJ | 6 | |
| onN3ivW+ | 5 | |
| 7wdJfJAb | 5 | |
| fiwMhh2Q | 5 | |
| dYfQt0gN | 5 | |
| GuLWHPHo | 5 | |
| DJXdizZY | 5 | |
| MipvKQKk | 5 | |
| J5dTezqj | 5 | |
| nMANT3Ll | 4 | |
| zBqDF/8D | 4 | Pardik |
| T1Y7rXuA | 4 | |
| cNi0tF8E | 4 | |
| JjVsZiAx | 4 | |
| iim9fEJa | 4 | Dr.Brutalergin |
| qbaB+34K | 4 | |
| nGq7PJQ3 | 4 | |
| /40EcrT8 | 4 | |
| ZesQ/oOF | 4 | |
| zwe5vd/J | 4 | |
| MAbVIM+L | 4 | |
| DbKF9YSx | 3 | |
| kO53rmq8 | 3 | |
| DTngBg9L | 3 | |
| cIy6+RAb | 3 | |
| 4ZI84Xzy | 3 | |
| g6czdqKC | 3 | |
| DofeOdOt | 3 | hm71 |
| /m2FGmH+ | 3 | |
| C31r+1dA | 3 | Itscallme2001 |
| OA/zCkaP | 3 | |
| 4vrR8Vyl | 3 | |
| lCgOMbvL | 3 | |
| 0wckooVh | 3 | |
| bzOwiYVR | 3 | |
| 2oHjuqjB | 3 | |
| 5wNiSep3 | 3 | |
| 6TMaHW/O | 3 | |
| vZzpuDS9 | 3 | |
| G/zHzZMI | 3 | |
| scb+G7Wn | 3 | |
| FFA9TfCS | 3 | |
| rYH1Pxxm | 3 | |
| 4UgunW4a | 3 | |
| wFGW123Y | 3 | Lamas |
| JP17WdTF | 3 | |
| vT7Bu0A+ | 3 | |
| yhFCRF8m | 3 | |
| KvADR/JL | 3 | |
| ZVMTBdMW | 3 | |
| vsI1AoM6 | 3 | |
| h8F2Jw9q | 3 | |
| skKEBKkd | 3 | |
| Ge4N/kk2 | 3 | |
| P7v1obCX | 3 | |
| XyfdAHE9 | 3 | Dr.Brutalergin |
| mTSkqs9y | 3 | |
| XM4GVXWz | 3 | |
| zoPt0EtA | 3 | |
| TiZL1nC3 | 3 | |
| RFeac/9t | 3 | |
| l9RQhvu9 | 2 | |
| mfQRMUtG | 2 | |
| 9dCzrIxr | 2 | |
| upTEI81V | 2 | |
| ZRLnqDwj | 2 | |
| XAUPWchB | 2 | |
| tpIFIV/H | 2 | |
| 1LNzhPr4 | 2 | |
| E2Stokl8 | 2 | |
| VLcVhZca | 2 | |
| md59/Q3x | 2 | |
| K8CPoYOi | 2 | |
| EiW/hauY | 2 | |
| olpdq67F | 2 | |
| MLjopyUm | 2 | |
| 5AQAc/du | 2 | |
| lmJkPS2S | 2 | |
| vULGEaVL | 2 | |
| m6GvKQXZ | 2 | |
| rXXBunEi | 2 | |
| jYknKtGc | 2 | |
| xhXWpdCg | 2 | |
| Lx2+2awY | 2 | |
| RTCZb9mw | 2 | |
| zu2OePvq | 2 | |
| ovqwxnaX | 2 | |
| ugKnRXOq | 2 | |
| F8XyAk/6 | 2 | Hrubajz |
| 0licGcAK | 2 | |
| imlUHE34 | 2 | |
| uwN9fIgc | 2 | |
| 65GsGWJA | 2 | |
| 1Xe5brTS | 2 | |
| J6Nol4du | 2 | |
| yrZIdpxu | 2 | |
| TXx9dlOp | 2 | |
| oBPmex9e | 2 | |
| VFs8U2VA | 2 | sasek |
| GQGZWaFU | 2 | |
| rC8RL5UK | 2 | |
| vDHUHKJp | 2 | |
| XUnnCGOt | 2 | |
| GQLT1+8c | 2 | |
| 5DOHMiu5 | 2 | |
| HOmuP88d | 2 | |
| qf8e1xxO | 2 | |
| rzYGaRT2 | 2 | |
| MhW/4t4B | 2 | Hrubajz |
| EwOqy/bp | 2 | |
| OZh5n+3R | 2 | |
| 3JriBNg7 | 2 | |
| mhy4nM+7 | 2 | |
| IXCGfCmO | 2 | |
| sz9ik2Sp | 2 | |
| JaSy/qKG | 2 | |
| pUD+6aL8 | 2 | |
| FgE3OYj2 | 2 | |
| xQEdCA9Z | 2 | |
| cmu8Xt20 | 2 | |
| 4kDB/eBe | 2 | |
| wLZ4R2LS | 2 | |
| 3qMowI96 | 2 | |
| Nk5yhCcU | 1 | |
| U7KXqkUu | 1 | |
| djH/WYCw | 1 | |
| BH27cgsi | 1 | |
| Fj7v8O4e | 1 | |
| /qsg5S8l | 1 | |
| UtAkmyYm | 1 | hm71 |
| S+cq7DhO | 1 | |
| fIK9tvnd | 1 | |
| IaCx0zIT | 1 | |
| iBsOr1EA | 1 | |
| e+IfDDMo | 1 | |
| DQihNYg1 | 1 | |
| ua8hSYD/ | 1 | |
| RyC46Men | 1 | |
| XuyEJbL/ | 1 | |
| 6glPD8jE | 1 | |
| Bw7uP8W6 | 1 | |
| X9TT/Ya8 | 1 | |
| JaM/UJaB | 1 | |
| D1QOZxmE | 1 | |
| GsZSxIUG | 1 | |
| jR1RpNxY | 1 | |
| iXfRdJXZ | 1 | |
| hzrYP21g | 1 | |
| nyLg8aMH | 1 | |
| 9DFb4S+E | 1 | |
| 4afyl0Yx | 1 | sasek |
| VmIhYhx6 | 1 | |
| X9BXSquY | 1 | |
| 5WcPWoCE | 1 | |
| jUJokpK3 | 1 | |
| V/B71ftM | 1 | |
| ABkemLF7 | 1 | |
| r07vPRU8 | 1 | |
| cZJDJTx0 | 1 | |
| V3fNTks3 | 1 | |
| s9kmblNZ | 1 | |
| bwC6R4PD | 1 | |
| UnJ0iqt6 | 1 | |
| fGaO2cb7 | 1 | |
| 06BE6ac7 | 1 | |
| E4stSXTK | 1 | |
| HuvfYxZt | 1 | |
| LZqcruBC | 1 | |
| lW3I8F8p | 1 | |
| KmjLaq4J | 1 | |
| bWEcrT1i | 1 | |
| svln5UZX | 1 | |
| xTcvQstm | 1 | |
| aVamEjET | 1 | |
| zT8LVqBV | 1 | |
| GmRjlF60 | 1 | |
| xx9t8Rad | 1 | |
| fpcf6MOF | 1 | |
| HeOyDJzs | 1 | |
| k2j9e97B | 1 | |
| UTa6zOY0 | 1 | |
| syXL4VxX | 1 | |
| DmNnbmCQ | 1 | |
| h1QHPgBm | 1 | |
| gOJYGfNd | 1 | |
| 0wUETf7y | 1 | |
| RYOKqlas | 1 | |
| PqoSniyT | 1 | |
| kiLwxrtT | 1 | |
| +y6Nn2TL | 1 | |
| t9MN7ms/ | 1 | |
| KltpTT9Y | 1 | |
| aLN1CtcA | 1 | |
| tiC12Hpe | 1 | |
| UUvXgshD | 1 | |
| Hyo1Tc+y | 1 | |
| vldLka37 | 1 | |
| UNg9KvhJ | 1 | |
| g/qktuNY | 1 | |
| 64zir3oV | 1 | |
| OXGNy0Cm | 1 | |
| KSttXhBR | 1 | sasek |
| PK2rhEfB | 1 | |
| BERb/ZFw | 1 | hm71 |
| 7f3KOUJD | 1 | |
| 6b4yL368 | 1 | |
| H2/NEixR | 1 | |
| EBUjQsG3 | 1 | |
| NWzD9xFI | 1 | |
| eTwmlA14 | 1 | |
| SVjZl25x | 1 | |
| RTtTEYYR | 1 | |
| FmNFwH5U | 1 | |
| HPrK7eGI | 1 | |
| 9hme7zOr | 1 | |
| rSSNkK2l | 1 | |
| I7cNDy7T | 1 | |
| /oF0QPvL | 1 | |
| uaxWeGsj | 1 | sikiho_grupa |
| BwlYujTs | 1 | |
| v0UIt1tY | 1 | |
| DWaT2YIZ | 1 | |
| 0SDZ0D02 | 1 | |
| 4Jk3ixzB | 1 | |
| YeGYTP8B | 1 | lysergamid |
| fd2RgH6f | 1 | |
| HMytOnWm | 1 | |
| CXMP7GRp | 1 | |
| 2usTGIq7 | 1 | |
| +EJT1zwZ | 1 | |
| x66y3N0J | 1 | |
| 11E8RyML | 1 | |
| G2nTiTdM | 1 | |
| f6RezPMX | 1 | |
| rKGvai3E | 1 | |
| CTJWaTQ4 | 1 | |
| DIfoG+QB | 1 | |
| 5ZL5Yn74 | 1 | |
| qRyS0sQq | 1 | |
| MeKq95ez | 1 | Jirka77, spyder |
| qFx4O+Jq | 1 | |
| HzjAeSXX | 1 | |
| dJA+RTQS | 1 | albertusman |
| yQuF8nQ8 | 1 | |
| 1+RquTaD | 1 | bob.in, Hrubajz |
| 3C3moXoM | 1 | |
| ZymZ+CCo | 1 | |
| yYGD27QC | 1 | |
| //Iho/Tm | 1 | |
| H2s4BQ+W | 1 | ludvavestec, bedny |
| fjZxbrwl | 1 | |
| +uXWERhD | 1 | |
| G51r48bN | 1 | |
| qrFemFph | 1 | |
| 32ncmVa3 | 1 | Dr.Brutalergin |
| P0GRdxB+ | 1 | |
| hVFkDqlO | 1 | |
| Dr/XvYZB | 1 | |
| cehr10c5 | 1 | |
| u6hg9sQp | 1 | |
| tHoXn03E | 1 | |
| +SzUbF+h | 1 | |
| X+PwrSoq | 1 | samett, dykovka |
| PQTS4tWs | 1 | |
| qzuLLf5j | 1 | |
| cbNxqVTP | 1 | |
| vm5Yqryv | 1 | |
| 6RmLGSxk | 1 | |
| /w/BRJHD | 1 | |
| V0HHUdC0 | 1 | |
| M7TK0i2I | 1 | |
| 7aSencn3 | 1 | |
| jq7zW6/r | 1 | |
| 9FRyYKzQ | 1 | |
| hAgRratB | 1 | |
| LL7ABQXI | 1 | |
| JGrGv8vF | 1 | |
| exqhbR1B | 1 | |
| O6f0jyf3 | 1 | |
| xE5cHGsf | 1 | hrdin |
| fa+FGgBd | 1 | |
| 2wf5yt/d | 1 | |
| vK5Eiy80 | 1 | |
| lZnWiO+p | 1 | |
| qvj9cl8W | 1 | |
| AvvjxMHS | 1 | |
| v22uFOGy | 1 | |
| CiCblJS+ | 1 | |
| iLPIcGnC | 1 | |
| k+3dc57X | 1 | |
| 5MhiN2lx | 1 | |
| 9Tudsb4K | 1 | |
| pDvieDmj | 1 | |
| 44TQ+iRH | 1 | |
| gxB68HtY | 1 | |
| Swnp5AAb | 1 | |
| fCX4d7E3 | 1 | |
| kNLXTVBO | 1 | |
| 70BQ1KG9 | 1 | |
| zV7Q9U+d | 1 | |
| XKkYMIex | 1 | |
| Chn3/iv2 | 1 | |
| cUkvb/TP | 1 | |
| fYc2Y31M | 1 | |
| LX6Es7sj | 1 | |
| U0JGrJJQ | 1 | |
| i2Jb7z/i | 1 | |
| yI6a33WO | 1 | |
| qroSFl6X | 1 | |
| j0sHwLo0 | 1 | |
| eGnR9/r2 | 1 | |
| bA1TWlbw | 1 | |
| pCjYKJ3x | 1 | |
| 5MHnYGk6 | 1 | |
| XacKa/VI | 1 | |
| U+k5CmX7 | 1 | |
| Dt2accMK | 1 | |
| raB66Cja | 1 | |
| gWADFZEp | 1 | |
| HYMMqai5 | 1 | |
| 9q5nY/AR | 1 | |
| qvIoQnNq | 1 | |
| 470elZSy | 1 | |
| 62X0PKSQ | 1 | |
| mNZg8CLj | 1 | |
| Wa1Fy1Ld | 1 | |
| hWaywG0w | 1 | |
| ZFNxGSiv | 1 | |
| YNmyd+z7 | 1 | |
| EDurDKJP | 1 | |
| mfzitCoR | 1 | Hrubajz |
| xixZwNTs | 1 | |
| dSL09cfX | 1 | |
| kdqmM5VP | 1 | |
| vS5yLwix | 1 | |
| fsVTHCSA | 1 | |
| EzXdTJBO | 1 | |
| WFYkf4lV | 1 | |
| 0YdOFJii | 1 | |
| lh96mZx7 | 1 | |
| 00nizQrU | 1 | |
| 4vLglab6 | 1 | |
| kD3B+aTc | 1 | |
| XBahz8JY | 1 | |
| 5dgZxPl2 | 1 | |
| C0cNttu6 | 1 | |
| 0i2XvdR9 | 1 | |
| MV/4E87H | 1 | |
| z7snyLAE | 1 | |
| P6qY3pKc | 1 | |
| poOgCnLf | 1 | |
| M/Z6Mvr0 | 1 | |
| Dov1k1yj | 1 | |
| MNU6Tegv | 1 | |
| GUB4YXgM | 1 | |
| P9PTk775 | 1 | |
| o8ftu4rT | 1 | |
| R1sBeaKd | 1 | |
| GwMLWUub | 1 | |
| EFV5AwoI | 1 | |
| y/wXrTiz | 1 | |
| mcBxwC2B | 1 | |
| v/bIxYWT | 1 | |
| JX6A1db3 | 1 | |
| AR0FcfAD | 1 | |
| c3KD8v9X | 1 | |
| 8M5K0S+B | 1 | |
| exP2UWJc | 1 | |
| Gt90Sjrc | 1 | |
| FW9pbzgv | 1 | |
| kzMbVOv3 | 1 | |
| c5DyCJJq | 1 | |
| 9pg7MQ3l | 1 | |
| 3fXEtyqX | 1 | |
| aI4l5Xo3 | 1 | |
| xVsi2YIz | 1 | |
| 73BVCeoo | 1 | |
| oICHXVUH | 1 | |
| i9wKeK6u | 1 | |
| EkHqseTm | 1 | |
| 79NL1CwU | 1 | |
| Zpt2H9KS | 1 | |
| sW1l+kCb | 1 | |
| UKZTOPb8 | 1 | |
| suQtH0M4 | 1 | |
| ILBQxtqA | 1 | |
| 75j0vnn/ | 1 | |
| GYsTIawg | 1 |
rio napo napsal:
Ok že ho bráníš. Jenže on sám v podcastu přiznal, že některá jeho prohlášení spíš věci uškodila. A vzápětí řekl to o tom st. povolení v únoru. Což mohl být signál pro úředníky k dalším ... průtahům. Možná slyším trávu růst, ale tak to na úřadech chodí.
Ale to mame mylku, ja je nebranim. Jen poukazuju na to, ze bez nejakyho casovyho ramce by je lidi sezrali stejne, jako ted zerou ze ten ramec nedodrzujou. A zaroven na to, ze nechcem stavet kadibudku, ale prestavovat stadion v zastavbe, kterej ani neni nas, takze si asi dovedu predstavit, ze neni uplne sranda to vsechno prosadit, prostrkat a dotahnout. A leckdy to ani nezalezi na nas (jako Bohemce).
rio napo napsal:
Tvá smířlivost jo obdivuhodná. Možná neměli říkat? Tyhle kecy našeho ředitele jsou totálně kontraproduktivní a pramení z jeho mentální nezralosti. Ten člověk, opilý pseudomocí, je prostě vejtaha a kazí práci svému otci. Jediné co mu ... jde na jedničku, je přiblble se usmívat.
Hele ale kdyby Darci rekli ze bude rekonstrukce a nerekli kdy, tak by ses tu logicky hnedka ptal, zejo? :) Proste dali termin, kterej v tu chvili vypadal realne. Ale pokud si to spravne pamatuju, uplne se mi nechce venovat cas hledani, tak myslim ze zaznelo, ze jsou pripraveni s rekonstrukci zacit do par dnu od okamziku kdy bude povoleni. Jestli to pred tema X mesicema vypadalo, ze do unora je dost mesicu a pravdepodobne to vyjde, mozna to tenkrat byl strizlivej odhad. Nicmene staci reseni s urady na mensim meste, natoz kdyz se jedna o dost velkou stavebni akci v puvodni zastavbe v Praze. Ale klidne me opravte. :)
agentj23 napsal:
Tak se tady píše o nové motivaci repre hochů pod trenérem Koubkem. A srovnává se to, co kdyby se našel nový trenér pro B-1905. Takhle to asi ale nefunguje, když přijdu do repre a dám ... stávajícím hráčům dvě otázky a jednu odpověď, tak si to asi přeberou. 1. Chceš, aby repre hrálo na mistrovství světa? 2. A chceš v tom týmu na MS být? 3. Tak dělej to, co ti říkám. No a teď to aplikujme k nám :-(
Ta motivace může bejt úplně stejná, dokonce se stejnými třemi body. Byly doby, kdy Bohemka měla reprezentanty.
qwerd napsal:
Jardu Veselýho mám rád. Ať už je současnost jakákoliv, nemělo by se zapomínat, že je to trenér, kterej nás dostal po mnoha letech do Evropy a narozdíl od jednoho nejmenovanýho trenéra se sparťanskou krví, kterej ... okázale na naší lavičce nosil bohemáckej náramek, přitom se vyjadřoval o Bohemce jako o podřadnym klubu, je to i velkej sympaťák a věřím i tomu, že mu Bohemka přirostla k srdci. Každá kapitola však jednou končí a současnost je vševypovídající. Podle mě Jarda prostě aktuálně nedokáže hráče namotivovat a vyždímat z nich maximum. Ti hráči jsou chcíplý, bez zápalu, bez zájmu, bez emocí. Nedokažu pochopit, že si Jarda myslí, že nepotřebujeme mentálního kouče, když evidentně on sám není ten pravej psycholog a neumí zvládnout jeho roli. Už mě celá ta naše situace fakt vytáčí. Tohle neni Bohemka, ať se na mě nikdo nezlobí. Totálně bez šťávy, nikdo to nedokáže hecnout ani realizák ani hráči na hřišti, když dáme jednou za 5 zápasů gól, tak Jarda působí na střídačce jak Viktor Tichonov, i když to je teda hrozný srovnání, ale emoce projevuje podobně. Hrajeme o záchranu a máme 0-1 kartu na zápas, teď v Hradci teda 4, což je podle mě rekord za posledních pár let, bych si troufal říct. Všichni strašně hodný, žádnej tlak na rozhodčího, žádný skluzy, taktický fauly, souboje, nic. Čitelnej herní styl, jedinej způsob hry, kterej se nám rozpadne, když dostaneme gól na 1:0. Je to fakt otřesný a jde to za mě i za realizákem. Je zcela jasný, že Jarda nemůže za to, že nejsou prachy, nemůže si ukázat na hráče, který chce, ale když jsme mohli hrát za Hoftycha s o hodně horším kádrem a finanční situací o záchranu bojovně a žrát trávu, tak to jde i teď. Jenom nemůže bejt nastavení celý Bohemky, že je pohoda, klídek. Začíná to už od mladýho Darka, kterej se za každý situace usmívá jak Dalajláma a končí to hráčema, kteří působí dojmem, že jim je to všechno ukradený. Rozumím tomu, že Hůlku má 90% nás fanoušků rádo, protože tu něco odehrál, ale to taky za mě není kapitán, kterej by tým nahecoval, případně zjebal tým, když nevidí od hráčů bojovnost a zápal. Je to hodnej kluk, ale kapitán nemá bejt hodnej. Má jít příkladem na hřišti, což on kolikrát jde, ale musí to bejt zároveň osobnost, která se umí ozvat, když se mu něco nelíbí a měl by umět strhnout celej tým. Odešel za poslední období Köstl, Prekop, Dostál se přesunul do realizáku a už tam prostě není žádnej hecíř, magor v pravým slova smyslu, kterej by dokázal nakopnout ty chcíplý spoluhráče bez duše, z nichž hodně si ani neuvědomuje, jak slavnej dres nosí. V sobotu očekávám bohužel totální holomajznu, která nebude mít s fotbalem nic společnýho a nevěřím, že vyhrajeme, spíš to skončí 0:0 nebo 0:1, kéž bych se pletl a vyhráli bychom jakýmkoliv způsobem a výsledkem a doufám, že hráči alespoň budou žrát trávu a nebude celá Bohemka působit tak, že je předem zralá na porážku, jako to působí celou sezónu.
Presne, krasne popsano.
Vendelin napsal:
Já se přidávám na stranu "hrdina" respektive za mě to o novém trenérovi fakt není. Moc nechápu tu věčnou kritiku a hlavně to překvapení tady... za mě je Veselý spíš obětí našeho týmu než naopak. Když ... se podíváme jakou kvalitu jsme měli dříve, kdo odešel, kdo přišel, jaké hráče mají ostatní týmy a jak se celkově liga zvedá, tak čemu se tu divíme?!!! Bude dobrý výkon i to když nesestoupíme. Nechci tu kritizovat jednotlivé hráče, ať nestřílím do vlastních řad (i když materiálu by bylo dost...), ale spíš mi naopak napište kdo z toho našeho týmu by měl zařídit že začne Bohemka vyhrávat, kdo na to dlouhodobě má výkonnost?!. Přísnější měřítko za mě tu snese jen Čermák a vlastně ani nechápu že tady u nás ještě vydržel, zrovna on mohl hrát leckde... i když jsem něco zaslechl řekněme o horší "životosprávě" :-). Myslíte že Veselý někdy někomu řekl že tahle sestava je za něj OK a že sem nechce žádné posily?!. Myslíte že když bude jiný trenér, že ti stejní hráči budou hrát líp? ...možná jeden dva zápasy... U nás to není o špatné taktice, ale velmi průměrném týmu, který dokáže maximálně jednorázově a v určité konstelaci hvězd zablikat :-). Všichni mají radost že se začíná stavět "nový" stadion, ale každej tak trochu jedním uchem velmi ochotně "přeslechl" úvahu, která nejen visí ve vzduchu ale dokonce nenápadně zazněla i nahlas = že peněz na hráče teď zrovna moc nebude... (tohle se fanouškům moc dobře neposlouchá a tak se to nahlas moc nezdůrazňuje, ale je to nadmíru jasný a budeme to muset brát jako fakt). Bohemka je nyní hráčsky velmi průměrný tým a za mě to nevylepší ani příchod jednoho nebo dvou hráčů natož výměna trenéra, která by maximálně zařídila výhru v nějakém namotivovaném zápase. Bohemka potřebuje výraznou kádrovou změnu a nevím jak Vy, ale já s ní v nejbližších měsících nepočítám i když bych si jí samozřejmě přál. Vlastně je to dost smutný čtení když to po sobě pročítám. Nechci malovat čerta na zeď ale dokud nebude novej staďák moc bych na nějakou revoluci nesázel. Takže ne že bych si sám nezanadával, ale snažme se radovat za nárazovej dobrej výsledek, hezkou akci, zápasy s nábojem, za atmošku na Bohemce, apod... Pokud nepřijdou PRACHY nic nového se rozhodně nestane. BOFOR
V zásadě souhlasím, ale s tou taktikou - jako vážně? Myslíš třeba to hraní na 3 vzadu a neustoupení z toho, i když to bylo šílený a hráči to nezvládali? Jarda s oblibou říká, že někteří hráči, kdyby měli něco navíc, tak nejsou v Bohemce. Ono to je ale podobný i s trenérama. Za mě nevidím momentálně vhodnějšího trenéra, který by měl Bohemku ,,spasit'', je to spíš o systémových věcech a o tolikrát propíraných penězích. Ale ani bezhlavá investice do kádru nemusí zaručit úspěchy, těch příkladů je kolem nás taky dost. Každopádně trenér, kterej neustále ordinuje stejnou sestavu, stejný střídaní, ať je soupeř či stav jakýkoliv, nějaký limity očividně taky má. Já jsem teda příznivec toho, že se herní systém přizpůsobuje hráčům, když nejsou prachy na to, aby se to dělalo naopak. Nejde kopyta nutit hrát fotbal, ale jde s kopytama hrát bojovnej, tvrdej fotbal kterej může mít úspěchy a když nemá, aspoň tam hráči nechají všechno. U nás se neděje hezkej fotbal a většinou ani 100% výkony - alespoň nasazením.
11.rada napsal:
Jo jo, je to bohužel tak. Ale můžeme za to i my fandové. Při děkovačce kotel vyvolával Jááárda Veselý, což mi po těch nekonečných ostudách, notabene když trenér své kritiky označuje za pivaře od klávesnice, ... připadá jako skutečný bizár hodný našeho milého rodinného klubu.
Je pravda, že to dehonestování fandů alá ,,oni si to píšou od klávesnic'' mě taky docela štve. Ačkoliv Jarda pořád tvrdí, jak si hledí svého a nemůžou ho rozhodit anonymní kritiky, tak zcela očividně můžou, když má potřebu tohle (a takhle) komentovat. A to je na tribunách vlastně klid. Docela bych ho chtěl vidět v tom Saigonu, kterej byl třeba v roce 2020, kdy se za Klusáčka (nejen) v kotli vyhazoval Darek - to měla negace jiný grády a přímo na stadionu.
Na iSportu je zminka, ze Camara a Simon Sloncik z Karvine se budou vracet do Slavie a je pravdepodobny presun k nam nebo do Boleslavi.
Tak ještě že ten štírek nešel k nám :)
Kde je ocista fora, kdyz je potreba? Do Tlachu se tu presouva kdejaka blbost a kdyz jsou tu dve strany naprosto nefotbalovyho marastu, nic se nedeje... Tyhle provolani si muzu chodit cist na Novinky, v Dolicku je mi u riti kdo koho voli a ani me nikdy za desetileti nenapadlo to tam resit. Tak se tu prosimvas chovejte stejne jak na fotbale a reste fotbal a Bohemku, ne ty sracky od kterejch fotbal aspon na chvili pomaha vypnout.
klokan1975 napsal:
Béčko včera s Kladnem první půle oboustranně výborný fotbal , ve druhé trochu tempo polevilo takový zápas fanouška baví, trochu mne zarazila rozdílná fyzická vyspělost hráčů soupeře vůči našim hráčům,jinak Sosseh rozdílový hráč, nejlepší na ... hřišti, bohužel pro nás hráč Slavie, Mirvald dal trochu náhodně gól,ale patřil také k nejlepším na hřišti, Banda - začátek mu trochu utekl a soupeř přes něj přecházel,pak se ale zvednul a za mne podal solidní výkon, těžkou soudit bylo to úrovní velmi nadprůměrné utkání 3.ligy , útočníci Kladna měli kvalitu, má poměrně daleké auty, v osobních soubojích ,rychlostně i přes svoji menší postavu ok, fotbalové myšlení a dovednosti ukáže čas a adaptace v ČR, Fruhwalda už jsem taky viděl jako promarněnou investici a teď mile překvapil a posunul se na očekávanou kvalitu. Určitě nezklamal.
Moc diky za info!