Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1936 |
| Tlachy a kecy | 65 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| kB0FhYSu | 1309 | |
| cbGO/fnR | 592 | |
| UGavDhGU | 8 | |
| Z8OJbKYv | 7 | |
| 5SE8MHrw | 3 | |
| 7b7oewPn | 3 | |
| +c+NnFVj | 3 | |
| pgGQ4EnB | 2 | |
| 0DQ83kbc | 2 | |
| iJZNo4TD | 2 | |
| t/rmJzb/ | 2 | |
| cVx1Of13 | 2 | |
| Rq5pn5Mk | 2 | |
| tZ7j2RDB | 2 | |
| RzcrN39M | 2 | |
| tBQilbro | 1 | |
| iulED6KQ | 1 | |
| gPbx7KIa | 1 | |
| Sy9jePRu | 1 | |
| Sbr/Zuz3 | 1 | |
| 1J1iTy2G | 1 | |
| krnLh7ey | 1 | |
| K+jGy6cX | 1 | |
| /DQgXsy7 | 1 | |
| mWFtYvDU | 1 | |
| /y8GbsHP | 1 | |
| kU6wUVPC | 1 | |
| HuJB7g0y | 1 | |
| UuhL/CGa | 1 | |
| Uo+/eBqW | 1 | |
| qH0/5l/9 | 1 | |
| 0Y14AUfI | 1 | |
| Y8fBO+yC | 1 | |
| DqT5q+xG | 1 | |
| 7a78Ixc+ | 1 | |
| VKEVKtf9 | 1 | |
| xQ4H1xuK | 1 | |
| 2184ZqSL | 1 | |
| 0dlFo96b | 1 | |
| DyvGg51b | 1 | |
| 8XsxsScj | 1 | |
| xWPtrwZr | 1 | |
| 6COtMV6A | 1 | |
| 9I2S/NoI | 1 | |
| KL/gP9P4 | 1 | |
| TikLar0U | 1 | |
| HQJpJ5Ix | 1 | |
| lZHsYpqQ | 1 | |
| vALhPgBT | 1 | |
| yb7B8lih | 1 | |
| sU4jUPQ+ | 1 | |
| Oi8SQZGd | 1 | |
| 9zPJiIg+ | 1 | |
| LvxRl+wg | 1 | |
| 8lckqQwy | 1 | |
| miSaZwjl | 1 | |
| HgfI38zc | 1 | |
| ruOVT2ic | 1 | |
| Ah7u4Ob9 | 1 | |
| ziWPNOp2 | 1 | |
| yJoG3UIx | 1 | |
| Wf0ViJEx | 1 | |
| C4Uh7dP8 | 1 | |
| NdxF7wlk | 1 | |
| YyaGNgw4 | 1 | |
| 9atzPbM+ | 1 | |
| hnweESZv | 1 | |
| osmcDFBX | 1 | |
| 08IdEiF5 | 1 | |
| in92KYG0 | 1 | |
| kxLvnBaH | 1 | |
| 6gKHMIpV | 1 | |
| NQnunB9j | 1 | |
| Sr1Tc1vL | 1 | |
| DFAXkWet | 1 | |
| G2mLJ6t3 | 1 |
M. Havel prý s Portem hrát nebude. Zranění.
Dneska mi doslova spadla čelist z jedné informace, která padla v Lize naruby. Údajně se mluví o rozšíření ligy. Po velkém tlaku v posledních letech na zúžení, je tohle dost šok.
xtreme napsal:
je tam úplně nové vedení, které chce naopak všechny Klokany spojovat....Jsem členem TJ a naopak jsem rád, že takhle "symbolicky" pomohli. Oni třeba i provozují komerčně kurty..atd a určitě vědí, co si mohou dovolit
Já ti nevím, ale proč mám při vyslovení/uvedení pojmu TJ Bohemians takovej divnej pocit. Aha už vím. Podraz, to je ten pocit. Sto litrů je dost peněz, ale slovy realisty cynika: malá náplast na velikou bolest. Paměť je vrtkavá, ale jsou momenty, které nejdou zapomenout.
tukiu napsal:
target="_blank">
Prosím, tak mi vysvětli, jak je to možné, že u nás zahrál jen v jednom jediném zápase (velmi dobře, makal, taky jsem to tady tehdy napsal a pochválil ho) a to v úvodním kole loňské sezony doma s Baníkem. Jinak absolutně mimoň. Řečí čísel - má u nás 1 +1 24/25 z celkem 31 zápasů za 2 a půl roku. A neunavuj se zbytečně uváděním tzv. objektivních příčin = zranění a dopink. Opakuji 31 zápasů, 1+1, nemaká.
Spekulace: pokud byl taková hvězda, že by byl v Ostravě nebo v Jablonci výraznou posilou, tak to moc nechápu. To jako dal přednost Bohemce, protože si řekl, že tady nebude muset makat a na Bohemku to bude stačit? Je fajn, že ho máš rád a jak jsem řekl, je to legitimní, ale čísla hovoří.
tukiu napsal:
Ja bych zrovna těmto dvoum ještě šanci dal, Smrž byl 2 sezony zpět jeden z nejžádanějších hràčů mimo TOP 3 a závod o něj jsme vyhráli.Pleštil v Jablonci vypadal dobře, od obou čekám víc, hůl ... je nalomená, ale ještě bych ji definitivně nelámal:) Jak moc špionážní akce se dějí nevím, ale za mě je určitě lepší, když se s někým jedná potichu než aby o tom psala půlka republiky a my hráči navyšovali uměle cenu. Jinak se vším asi tak nějak souhlas.
Promiň, ale musím se ještě vrátit ke Smržovi. Jak víš, že se o Smrže kluby "praly"? To, že to tenkrát říkal trenér, ještě vůbec neznamená, že to musí být pravda. Já jsem si ho do té doby vůbec nevšiml (to nic neznamená), ale nepřijde ti to divné, že u nás od samého začátku vlastně nic nepředvedl? A o tohoto frajera že by se někdo pral? Krčím rameny, ....
tukiu napsal:
Ja bych zrovna těmto dvoum ještě šanci dal, Smrž byl 2 sezony zpět jeden z nejžádanějších hràčů mimo TOP 3 a závod o něj jsme vyhráli.Pleštil v Jablonci vypadal dobře, od obou čekám víc, hůl ... je nalomená, ale ještě bych ji definitivně nelámal:) Jak moc špionážní akce se dějí nevím, ale za mě je určitě lepší, když se s někým jedná potichu než aby o tom psala půlka republiky a my hráči navyšovali uměle cenu. Jinak se vším asi tak nějak souhlas.
A nemyslíš, že to bude s tím vyjednáváním přece jen trochu jinak? Věříš, že se agenti nesnaží do poslední chvíle vyjednat co nejvýhodnější podmínky (hlavně finanční) a jednají jen s jedním klubem(jako že hra na city)? Minimálně na začátku rozhodí mezi kluby sítě a čekají, kdo zabere. A my nejsme na vrcholu potravního řetězce. Když už se kořist dostane až k nám, těch silnějších psů už asi moc není, že?
tukiu napsal:
Je fajn a zcela legitimní mít rozdílný názor. Stran Smrže a Pleštila si stojím za svým. První má jen dvě rychlosti = pomalou a ještě pomalejší a ten druhý? To je mimo jakoukoli diskuzi mimoň. Motá se na hřišti jak vítr v bedně a nic, nic, nic. To i takový Ristovski je platnější, byť tedy čísla nemá. Bojuje, napadá a ve většině případů maká.
Roba1977 napsal:
Já se tedy rozepíšu. Pozitivní asi nebudu, na situaci se dívám realisticky, ale zároveň nebudu šířit paniku. Tak mi to tu od některých z Vás teď připadá. Fňukaly bych vás tedy asi úplně nenazýval, ale ... panikáři určitě. Ano, hrajeme už delší dobu tužku, jsme namočení do sestupových pozic a na jaře to bude zase boj, jak jsme už pár sezón zvyklí. Ale nechme trenéra a sportovní úsek pracovat, ať s tím něco udělají. Je to jejich práce. A Pantáta je ten, kdo do Bohemky leje peníze a je jeho nejvyšším zájmem, aby se Bohemka udržela. Nás radily nepotřebuje. Myslím, že tým není špatný, ale asi by to chtělo psychologa, protože na hřišti to nefunguje. Dobře nastavená hlava je půl výkonu. A ano, Ligu naruby jsem slyšel, ale s názory tam se neztotožňuji. Hlavně, co se týká odchodů. Souhlasím s tím, že náš skauting je slabota, až nulový, také by se mi líbilo, kdyby jsme každý půlrok přivedli někoho jako Kareem a Frühwald a postupně je zapracovávali do týmu. Tým bychom postupně vystavěli a stali se druhým Bodo. Ale musím s postupem času přitakat názorům fanoušků, kteří tady před lety psali, že postup do Evropy byl pro Bohemku danajským darem. Nebyli jsme na to připraveni a ještě teď se s tím vyrovnáváme. Že nás všichni teď opouští a nikdo nechce v Bohemce hrát? Že je to chyba sportovního vedení? Káca nechtěl podepsat další smlouvu už delší dobu, možná nahlodaný agentem se viděl jinde. Plzeň je nakonec opravdu kariérní pokrok, kdyby utekl do Liberce, tak mě to mrzí. Ale asi měl jít pryč už v létě, bylo by z jeho odchodu víc. Za stavu, kam se to dostalo, jsme z jeho přestupu vytřískali, co se dalo. Milan Havel bude velká posila. Vlasiy mě mrzí nejvíc. Kousal jsem to těžko, ale když mu zacinkal Baník velkými penězi, kdo se mu diví, že chtěl jít pryč? Je to podobný, jako když šel do Baníku Prekop nebo Hronek do Slavie. Zase nemá cenu držet kluka, který je hlavou jinde. A souhlasím s názorem, teď nevím, kdo to řekl v Mikrofonu za Klokanem, že to byl přestup v pravou chvíli. Kluk byl na vrcholu výkonnosti a proboha je mu 29! Tady bychom spíš měli zatleskat, že se ho podařilo takhle zpeněžit. A po tom tady přece spousta z vás volá. Hůlka a Yusuf jsou podobný případy. Hůlis je kapitán, odvedl tu spousty práce, ale všichni vidíme, že to poslední dobou už není ono. Připadá mi takový vyhořelý. Sám ví, že potřebuje změnu, aby ho to znovu nakoplo a nekončil nakonec v Bohemce na lavičce. Jestli má podepsáno v Liberci a na jaro zůstane, bude to trápení a nebude z toho mít ani jedna strana dobrý pocit. Na Yusufa tu už rok nadáváme, poslední dobou už ho to vůbec nebaví, hra bez něj byla lepší než s ním. Poděkujme a rozlučme se s ním také. Když za oba získáme hráčskou náhradu, jen dobře. A Okeke? Přiznám se, že jsem rád, že je pryč. K srdci mi nepřirostl. Jeho příchod jsem nepochopil ani před rokem. Spartě už nikoho rozehrávejme. A když, tak buď do základu tahouna nebo s jasnou opcí na přestup. Když to shrnu, ani s jedním odchodem nemám problém. Vlasiye mi je líto, ale jinak ostatní beru jako potřebný okysličení a naplnění slov trenéra, ať v lednu přijde na trénink jen ten, kdo má Bohemku v srdci a nechá to na hřišti. Nevíme, jaký pokyny má pan Držmíšek, koho má zkusit přivést do Bohemky, ale Bohemka nikdy v novodobé historii hotové fotbalisty nekupovala. Možná s jednou výjimkou, a to bylo po postupu do pohárů a všichni víme, že se to úplně nepovedlo. Stejně tak jsem zvědavý, jak se to podaří skloubit Olomouci, Baníku, Pardubicím, zajíci se počítají po honu a sestavit dobře kabinu je alchymie... Posily teda budu hodnotit až po delší době, ale podle indicií jsou to fotbalisté, které chce trenér, tak budu věřit, že to má namyšlené. Vypsal jsem se tu dostatečně. Žádný optimismus ale do Vás nevalím. Buďme realističtí, i kritičtí, ale panika je podle mě zbytečná.
Stran odchodů souhlasím. Spíš bych si uměl představit víc. Např Pleštil a hlavně Smrž na první ligu absolutně nemají. Chápu, že se o ně nikdo nepere a že na takové nekopy žádné laso neprileti. Nabidnout snížení platů a oni by se snažili odejít sami (nadsázka). I odchod zadara by byl ziskem . Takovych, jako jsou oni, je v nižších soutěžích 12 do tuctu. A ti by se aspoň snažili běhat.
S čím výrazně nesouhlasím, je tvůj názor na příchody. To má totiž dvě roviny. Tou první je aktuální stav. S Havlem jsem v pohodě a myslím, že to byl nakonec dobrý kšeft. U Lischky si tím nejsem úplně jist především kvůli zdraví. Mirvald velká neznámá. Dál zatím nic. A tady je ta druhá rovina. Ta je hoooodně vachrlatá. Mirvald je příklad toho, jak bych si představoval práci. Nevíme zda z něj něco bude a nevíme ani zda na to má a zůstane. Ale je to nějaký pokus. Jenže takových frajerů mají vyzkoušet nebo s nimi pracovat několik a hlavně každý rok. I kdyby se to nepovedlo, tak je to vývoj. Jenže to chce (už jsem to tu psal) zvednout prdel a makat. A to Mr. Držmíšek nedělá a co je horší, majitel mu to trpí. Chápu, že za Friga musí být silně nasrán a hned tak jim na nějaký špek neskočí, ale o to přísnější a náročnější by měl být.
PS: a co říkáte na téměř špionské chování při získávání posil. Všechny mančafty běžně zveřejňují a se skoro chlubí tím, že jednají s tím a tím hráčem a náš sportovní ředitel se setkává s trenérem kdesi na benzínce. Jak v devadesátkách nebo v béčkovém filmu. To mi připomíná takový ten štítek na vojenských tefefonech: "Pozor, nepřítel naslouchá".
Zaznělo několik perel. Například zmínili M.Kadlece, který zazářil se Spartou a pak už nic. Jasně, bylo tam zranění, ale určitě párkrát seděl na lavičce a nic. Další perla je: jakého hráče nevyzkoušeného v české nebo slovenské přivedla Bohemka naposledy. Rok 2018 Yusuf. Ty voe, osm let a nula!! Fakt si to pusťte. Další: ne každý přestup se ti povede, ale nejhorší je nedělat nic, jako to dělá Bohemka.