Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1885 |
| Tlachy a kecy | 65 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| kB0FhYSu | 1309 | |
| cbGO/fnR | 543 | |
| UGavDhGU | 8 | |
| Z8OJbKYv | 7 | |
| 5SE8MHrw | 3 | |
| 7b7oewPn | 3 | |
| +c+NnFVj | 3 | |
| pgGQ4EnB | 2 | |
| 0DQ83kbc | 2 | |
| iJZNo4TD | 2 | |
| t/rmJzb/ | 2 | |
| cVx1Of13 | 2 | |
| Rq5pn5Mk | 2 | |
| tZ7j2RDB | 2 | |
| RzcrN39M | 2 | |
| tBQilbro | 1 | |
| iulED6KQ | 1 | |
| gPbx7KIa | 1 | |
| Sy9jePRu | 1 | |
| Sbr/Zuz3 | 1 | |
| 1J1iTy2G | 1 | |
| krnLh7ey | 1 | |
| K+jGy6cX | 1 | |
| /DQgXsy7 | 1 | |
| mWFtYvDU | 1 | |
| /y8GbsHP | 1 | |
| kU6wUVPC | 1 | |
| HuJB7g0y | 1 | |
| UuhL/CGa | 1 | |
| Uo+/eBqW | 1 | |
| qH0/5l/9 | 1 | |
| 0Y14AUfI | 1 | |
| Y8fBO+yC | 1 | |
| DqT5q+xG | 1 | |
| 7a78Ixc+ | 1 | |
| VKEVKtf9 | 1 | |
| xQ4H1xuK | 1 | |
| 2184ZqSL | 1 | |
| 0dlFo96b | 1 | |
| DyvGg51b | 1 | |
| 8XsxsScj | 1 | |
| xWPtrwZr | 1 | |
| 6COtMV6A | 1 | |
| 9I2S/NoI | 1 | |
| KL/gP9P4 | 1 | |
| TikLar0U | 1 | |
| HQJpJ5Ix | 1 | |
| lZHsYpqQ | 1 | |
| vALhPgBT | 1 | |
| yb7B8lih | 1 | |
| sU4jUPQ+ | 1 | |
| Oi8SQZGd | 1 | |
| 9zPJiIg+ | 1 | |
| LvxRl+wg | 1 | |
| 8lckqQwy | 1 | |
| miSaZwjl | 1 | |
| HgfI38zc | 1 | |
| ruOVT2ic | 1 | |
| Ah7u4Ob9 | 1 | |
| ziWPNOp2 | 1 | |
| yJoG3UIx | 1 | |
| Wf0ViJEx | 1 | |
| C4Uh7dP8 | 1 | |
| NdxF7wlk | 1 | |
| YyaGNgw4 | 1 | |
| 9atzPbM+ | 1 | |
| hnweESZv | 1 | |
| osmcDFBX | 1 | |
| 08IdEiF5 | 1 | |
| in92KYG0 | 1 | |
| kxLvnBaH | 1 | |
| 6gKHMIpV | 1 | |
| NQnunB9j | 1 | |
| Sr1Tc1vL | 1 |
hrdin napsal:
Nemyslím si že je na čase vyhazovat Veselého. Když se párkrát nevyhraje, tak se vyhazuje trenér místo toho, aby se šlo po příčině. Je to jak neustále dokola měnit praskající žárovku
Nevyhazuji nikoho. Jsem naopak docela příznivcem Veselého, až na tu řádku nekopů co přivedli a tvrdošíjně si za nimi stojí. Jestli bych se s někým rozloučil bez velkých emocí, je sportovní ředitel a také vedení mládeže. Tam je to fakt katastrofa. A můžou to okecávat jak chtějí. Bez nejvyšší soutěže mládeže je to prostě špatně.
JohnZ napsal:
Dočetl jsem rozhovor s panem Držmíškem a potvrdilo se to nejhorší.Skauting v podání Bohemians v roce 2025 rovná se pánové Držmíšek s Veselým.Zatímco všechny kluby v lize snad kromě nás a Slovácka zakládají skautingový týmy ... včetně video analytiků či jak se ti machři u videa nazývají,tak my děláme fotbal jak před třiceti lety.Pan Držmíšek může být starý praktik,za Vlasije ale i Okekeho či Sakalu ho chválím,ale takový štěstí nemusíme mít v každým přestupáku.Dneska musíš na trhu jednat hrozně rychle.To že hráči mají zamotaný palice z nabídek jde za ním.Jak říkal trenér,tohle musíme řešit s předstihem.Zdál se mi hodně vytočenej.Uvědomuje si vůbec majitel co se děje v naší lize nebo je hluchý a slepý?A pak přišlo spojení kdy mi málem praskla žilka.Jsme specifický.Ano,jedeme si po svým,rozhodčí z nás dělají klauny v každým zápase,nemáme už ani sílu podat protest,jsme takový skromný rodinný otloukánci bez peněz,hlavně že se odlišujeme a máme svou cestu.Tohle amatérství mě deptá.
A chce k nám vlastně někdo, když vidí/slyší, že hráči chtějí od nás pryč? Koho přivedli za tu dobu, co je JV u nás? Opakuji se, ale: "Když se netrefím u 60-70% příchozích hráčů, tak je to hodně špatně." Pep Guardiola. Jak je tomu u nás? Tuším, že přesně obráceně. A pak si JV dovolí sdělit fanouškům, že jsme vlastně posílili o jednoho hráče navíc, protože jsme podepsali SMRŽE!? Smrž, Hrubý, Pleštil, Ristovski, Šiman? Před tím Mužík, Hašek, ... Kolik to asi dělá v kolonce cena/výkon. To si přece každý z nás zjišťuje, i když kupuje blbej vysavač. A pak se p. Držmíšek, s noblesou hodnou plesu ve vídeňském divadle, předvádí na Sportu, jací jsme to frajeři, že my se novým móresům učit nebudeme. Tohle není dobrý, tohle není dobrý, tohle ...
PS: Do toho všeho zapadá poznámka p. Jakubovicze ml., že "... my už dnes víme, že nám bude Ďolíček za pár let malý".
Že by z p. Veselého byl výborný sportovní ředitel jsem slyšel před časem v Lize naruby. Smysl by to asi dávalo. Kdo na místo trenéra je ale oříšek. Neznáme práci mladších trenérů, třeba Jarolím mě dost překvapuje, ale že nerostou na stromech po tuctech, je jasné. A myslet si v současné chvíli na Kozla je utopie. Bavíme se tady o miliardářích a ti si jen tak snadno vyfouknout kvalitu nanechají.
Výživná tiskovka po dnešním utkání. Veselý nasranej, mluví o tom, co se asi honí hlavou hráčům okolo přestupů, kdo kam apod, že se to odráží na dění na hřišti, že to měli řešit jinak a nenechat to dojít takhle daleko. Sorry jako, ale tohle jde i za Vámi trenére a zavání to amaterismem. Pořád říkáte, že sportovní oddělení je Držmíšek a Vy, tak kde je chyba. Jako že jste spoléhali na nějaké srdíčko a pocit sounáležitosti? V dnešní době? Pokud je to tak, tak šupem slezte z tý hrušky zpátky na zem. Že nám často chybí jen centimetry, štěstíčko, ... ?
Jo, taky mě už nebaví jak opatrně mluvíte o rozhodčích, kteří nás řežou hlava nehlava. Do prd.le, novinář Vám jasně nabije stran penalty na Kácu a Vy tam něco blábolíte o tom, že jste to na tabletu špatně viděl. Kur.a, proč jasně neřeknete, že to byl zase podraz a že se to opakuje?! Čeho se bojíte? Takhle budou čím dál jistější v kramflecích a řeknou si, že ti poseroutkové z Ďolíčku to zase přejdou. To nemáte koule na to, abyste už konečně praštil do stolu a řekl to na plnou hubu? Co se asi stane horšího? Že nás místo jednoho či dvou zářezů v zápase nás zaříznou potřetí. Jsem nas....j jak latrýna. Leda že byste se bál pokuty za kritiku. Jenže ani tohle nesedí. Opakovaně se nakonec ukázala chyba rozhodčích, tak co?
Koukám tak napůl na tu Karvinou. Hrajou fakt slušně. To nebude sranda.
Tohle není penalta? Hajzl
kíša napsal:
Jasně, tak to je ideál, že to rozhodčí uvidí a pískne, to tam pak ten VAR ani nemusí být :) Ale představ si situaci, kdy rozhodčí něco přehlédne přehlédne, hraje se dál, ale nějakým zázrakem bez ... žádného přerušení. VAR vidí, že rozhodčí asi pochybil, a tak mu řekne, ať hru přeruší, aby to mohli prozkoumat. Rozhodčí pískne a zastaví tak potenciální útočnou akci, nebo přeruší tlak jednoho týmu a soupeř si tak může oddychnout... Vždycky by někdo řval, že to byla necitlivě přerušená hra, která jeden z týmů poškodila a proč to neudělal o 5 vteřin dřív nebo později. Je tam obrovská šedá zóna pro potenciální manipulaci ze strany rozhodčího, což je nežádoucí, i kdyby to byl nejlepší rozhodčí na světě, vždycky by to někdo zpochybňoval. Tak jak je to nastavené teď, je správně, i když se nám to v určitých situacích může zdát nefér nebo proti duchu fotbalu. To pravidlo je celkem jednoduché, jasně pochopitelné a robustní, v podstatě neumožňuje tendenční ovlivňování a bezmála všichni vědí, jak to je (ne jako pravidlo o ruce) - že VAR do toho může vstoupit v prvním přerušní hry po zkoumaném potenciálním přestupku/chybě rozhodčího a jakmile je po tomto přerušení opět navázána hra, už se k tomu nemůže vracet. Jakkoliv bys to pravidlo chtěl upravit, tak vždycky někoho v dané situaci zvýhodní a někoho poškodí. Takhle je to sice občas k posrání, ale v podstatě fér k oběma týmům.
Dobrý. A co čas? Čistě hypoteticky. Takže odehrajeme 10 +/- minut, stav se následujícím zásahem VARu změní a co teď.Vrátíme se v čase by bylo spravedlivé. Jenže tak to nefunguje, že? Takže co s tímhle? Sorry chlapi, příště třeba budete mít štěstí? Hnus. Jsem z toho votrávenej, unavenej. A k rozhodčím a VARu ještě něco. Prosím, připomeňte mi někdo, kdy nám VAR ne pomohl, ale kdy nám neuškodil. To není odsouzení VARu, čistě konstatování. Pozdější přiznání pochybení je nám na h.... Tak asi tak.
kíša napsal:
Podle aktuálních pravidel dochází k přezkumu videa v prvním přerušení hry následujícím po zkoumaném potenciálním přestupku - takže ano, kdyby se hrálo 5 nebo 10 minut bez jakéhokoliv přerušení (takže žádné auty, odkopy od brány ... apod.), tak by se to zkoumalo po tak dlouhé době. Pro fanouška na stadionu hrozná hovadina, ale ono to pravidlově lépe ošetřit nelze.
Ať jdou.... Daleko čistější a logičtější by bylo při jasně situaci přerušit hru co nejdříve. Zdurazňuji, přerušit při jasné situaci.
Teď se odehrálo v německém poháru něco ještě bizarnějšího, než se stalo kdysi nám se sešívanci. Myslím situaci, kdy jsme dali gól, který neuznali a navíc proti nám byla penalta.
V čase 34.55 takový závar ve vápně Bayernu. V 36.45 Kane už na 0:3, ale z ofsajdu. OK. Pak VAR a penalta proti Bayernu. Ještě že dal ten gól a bylo přerušení hry. Co kdyby se hrálo bez přerušení třeba 5 minut. Nebo (nepravděpodobný nesmysl) 10 minut. Jak daleko se budeme vracet?
Všechno nejlepší ke včerejším narozeninám našemu Toníčkovi. Hodně zdraví.