Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
2012
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1945
Tlachy a kecy 67
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 603
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
RzcrN39M 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1
9atzPbM+ 1
hnweESZv 1
osmcDFBX 1
08IdEiF5 1
in92KYG0 1
kxLvnBaH 1
6gKHMIpV 1
NQnunB9j 1
Sr1Tc1vL 1
DFAXkWet 1
G2mLJ6t3 1

tom2 napsal:

Tak St.Pauli, to už je totální dno... 

A byl jsi tam někdy? Taková Reeperbahn má svoje kouzlo. :) Velmi zábavné. ;)

tyfoon napsal:

tvoje baba je mrtva, zoufalec a rozpolcena osobnost z casti konska hlava a pak i klokan bez ucty a rozumu

Jsi opravdu dost negativistický. Proč? Předpokládám, že jedna z možností je, že rád provokuješ a bezvadně se bavíš díky anonymitě. Druhá možnost může být, že Bohemce vlastně ani tak moc nefandíš a chodíš (pokud vůbec) na stadion jen tak provokovat a prudit. A třetí možnost je, že fandíš Pardubicím (to je naprosto v pořádku) a pak jim vyjadřuj podporu naplno. Ale co určitě není možné,  je být fanouškem Bohemky a při vzájemném zápase fandit soupeři. To by přece byla zcela jasná schíza. A to ty přece nejsi. Věřím, že jsi chytrý kluk a tak už neblbni.

berjir napsal:

Me se libi, jak tak jako nenapadne naznacujes, ze kdo Smrze kritizuje, tak nekouka nazivo a vlastne ty jedinej jo, takze vlastne jen ten tvuj kritickej nazor je dobre. :) Presne tak tenhle tvuj prispevek ...

Nic takového nenaznačuji, o čemž svědčí hned první věta. Hned ve druhé připouštím možnou zaujatost. Příště čti pečlivěji. To, že jej dost sleduji v Ďolíčku, přiznávám bez mučení a že jeho pohyb v televizi není z logiky věci možné vidět tak jako na živo je jasné. Kamera sleduje balon a není možné zabírat celý stadion. To bychom toho moc neviděli, že?

Je naprosto v pořádku, že se tu někteří z nás zastávají Smrže. Možná jsem zaujatý, ale sledujte jej někdy trochu hlouběji, což lze jen naživo. On sice jakoby vykrývá prostor, ale protihráče nedostupuje a nechává je rozehrát. Prostě jen stínuje. 

Kamil napsal:

Škoda, že je Jusuf nedorazil druhým gólem ....druhá půle už byla tristní, druholigová, na nás pak stačí strašně málo .... bohužel takhle slabého soupeře už jen tak nepotkáme .... nevidím to dobře.

Přesně tohle jsem říkal kamarádovi. Na takhle slabeho soupeře hned tak nenarazíme.

dolíček napsal:

Druha pule katastrofa. Vsechny balony na kopacky soupere. Naprosto otresny vykon. Minimalne 4 hraci (nebudu jmenovat) zbytecni. 

Klidně jmenuj. Za mě Pleštil a Smrž. První byl zmíněn v první půli tak 3x. Druhý tam jen stínuje a Veselý ho vystřídal v 80+ minutě!! Už mě s ním a se střídáním obecně sere. Na co, k...a, připravuje střídání Sakaly v 92. min, když sudí nastavil dvě minuty. To jako chtěl ještě zdržovat?!  Ještě poznámka k trenérovi. První půle fajn. Teď otázka, na kterou bych chtěl znát odpověď. Poslal je do druhé půle hrát takhle připos...ě? Nebo se chlapci připo....i sami bez povelu? Každopádně nezareagoval hned po cca 10min a nic nezměnil. 

damhA napsal:

Díky za názor. Samozřejmě můj příspěvek není o tom, že jsem se vším spokojen, jen před Táborovými dvaceti lety se vskutku bojovalo o holou existenci a i takový Jirka Steinbroch (mj. Pobudův velký kamarád) se ...

Mám pocit, že to v podstatě vidíme dost podobně.

damhA napsal:

S mnohým mohu souhlasit, s mnohým ne. Třeba proč by celoživotní KLOKAN jako pan Jakubowitz měl investovat do (jakéhokoli!) jiného klubu, rozhodně jsou účelnější a efektivnější investice nežli sport...  Komu by měl "pantáta" Bohemku předat?!? P. ...

Dobře napsáno. Přesto mám několik připomínek. Panu Jakubowiczovi st. patří nehynoucí dík za záchranu naší milované Bohemky. O tom není sporu. To ovšem neznamená, že nemůžeme diskutovat a mít názor na jeho současnou roli v klubu. Nejde jen o p. Držmíška, i když to je něco, co rozbouřilo fanouškovskou obec. Myslím, že je nutné zmínit i p. Jakubowicze ml. Nedávno v rozhovoru přiznal, že některá jeho prohlášení nebyla zrovna šťastná (eufemismus).  On řekne, že ta prohlášení udělal  ve snaze věci popostrčit, ale že se ukázala jako kontraproduktivní a spíš uškodila. A následně opět vystřelí z kanónu a oznámí že máme kompletní dokumentaci, ktrerážto obvykle následuje až po udělení stavebního povolení. Trošku to připomíná mladíka, který machruje před holkou (fanoušky), aby ukázal, jaký je frajer. Tady by měl nepochybně pan otec zasáhnout a přitáhnout otěže. 

Nakonec si ještě neodpustím poznámku na adresu sportovního ředitele, který bývá přirovnáván k paní Colombové, o které všichni mluví a nikdo ji neviděl. Dlouhodobě se tady přetřásá jeho práce. Často bývá zmiňován nízký rozpočet, který má na nákup hráčů a co s tím má vlastně dělat. S tím lze nepochybně souhlasit. Jenže pak se po delší době na veřejnosti objeví a je z toho poprask. Tohle fakt není sportovní ředitel moderního střihu! Možná byl ve čtvrtek nějak zdravotně indisponován. To se může stát každému z nás. Ale dobré to nebylo a všichni jsme to viděli. Tak doufám, že to viděl i pan majitel. 

Přátelé, dlouho jsem se rozmýšlel, zda se mám ke včerejšímu vystoupení p. Držmíška vyjádřit. Jsem jeho dlouhodobým kritikem (myslím jeho práce nikoli osoby) a proto reagovat musím. Blamáž je patrně tím výrazem, na kterém se většinově shodneme. Tolik ke včerejšku. Spíš mě trápí jiná věc.  Umíte si představit, jak tenhle člověk vyjednává, přesvědčuje a nakonec získá nějakého zajímavého hráče. Já tedy moc ne. A už vůbec nejsem schopný si představit, jak vyjednává se šíbry typu mr. Adolf Šádek nebo Luftjarda. Teď napíšu něco, co bude hodně drsné, ale protože jsem starší než on, můžu si to dovolit. Vzhledem k jeho věku chápu, že jej pan majitel nechce vyhodit. Otázkou je, zda je to ku prospěchu Bohemky a tedy potažmo majitele samého. Třeba by se to dalo elegantně  vyřešit rozšířením sportovního úseku. Co Vy na to p. Jakubowiczi?

Mám rozporuplné pocity z přestupu Šiguta do Slavie. Mě ten frajer zaujal, už když proti nám hrál za Opavu. A nepochopím, že jsme po něm už tehdy nešli. Že je fotbalista bylo jasné.