Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
2001
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1936
Tlachy a kecy 65
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 592
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
RzcrN39M 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1
9atzPbM+ 1
hnweESZv 1
osmcDFBX 1
08IdEiF5 1
in92KYG0 1
kxLvnBaH 1
6gKHMIpV 1
NQnunB9j 1
Sr1Tc1vL 1
DFAXkWet 1
G2mLJ6t3 1

Dneska mi doslova spadla čelist z jedné informace, která padla v Lize naruby. Údajně se mluví o rozšíření ligy. Po velkém tlaku v posledních letech na zúžení, je tohle dost šok.

xtreme napsal:

je tam úplně nové vedení, které chce naopak všechny Klokany spojovat....Jsem členem TJ a naopak jsem rád, že takhle "symbolicky" pomohli. Oni třeba i provozují komerčně kurty..atd a určitě vědí, co si mohou dovolit

Já ti nevím, ale proč mám při vyslovení/uvedení pojmu TJ Bohemians takovej divnej pocit. Aha už vím. Podraz, to je ten pocit. Sto litrů je dost peněz, ale slovy realisty cynika: malá náplast na velikou bolest. Paměť je vrtkavá, ale jsou momenty, které nejdou zapomenout. 

tukiu napsal:

target="_blank">

Prosím, tak mi vysvětli, jak je to možné, že u nás zahrál jen v jednom jediném zápase (velmi dobře, makal, taky jsem to tady tehdy napsal a pochválil ho)  a to v úvodním kole loňské sezony doma s Baníkem. Jinak absolutně mimoň. Řečí čísel - má u nás 1 +1 24/25 z celkem 31 zápasů za 2 a půl roku. A neunavuj se zbytečně uváděním tzv. objektivních příčin = zranění a dopink. Opakuji 31 zápasů, 1+1, nemaká. 

Spekulace: pokud byl taková hvězda, že by byl v Ostravě nebo v Jablonci výraznou posilou, tak to moc nechápu. To jako dal přednost Bohemce, protože si řekl, že tady nebude muset makat a na Bohemku to bude stačit? Je fajn, že ho máš rád a jak jsem řekl, je to legitimní, ale čísla hovoří. 

tukiu napsal:

Ja bych zrovna těmto dvoum ještě šanci dal, Smrž byl 2 sezony zpět jeden z nejžádanějších hràčů mimo TOP 3 a závod o něj jsme vyhráli.Pleštil v Jablonci vypadal dobře, od obou čekám víc, hůl ...

Promiň, ale musím se ještě vrátit ke Smržovi. Jak víš, že se o Smrže kluby "praly"? To, že to tenkrát říkal trenér, ještě vůbec neznamená, že to musí být pravda. Já jsem si ho do té doby vůbec nevšiml (to nic neznamená), ale nepřijde ti to divné, že u nás od samého začátku vlastně nic nepředvedl? A o tohoto frajera že by se někdo pral? Krčím rameny, .... 

tukiu napsal:

Ja bych zrovna těmto dvoum ještě šanci dal, Smrž byl 2 sezony zpět jeden z nejžádanějších hràčů mimo TOP 3 a závod o něj jsme vyhráli.Pleštil v Jablonci vypadal dobře, od obou čekám víc, hůl ...

A nemyslíš, že to bude s tím vyjednáváním přece jen trochu jinak? Věříš, že se agenti nesnaží do poslední chvíle vyjednat co nejvýhodnější podmínky (hlavně finanční) a jednají jen s jedním klubem(jako že hra na city)? Minimálně na začátku rozhodí mezi kluby sítě a čekají, kdo zabere. A my nejsme na vrcholu potravního řetězce. Když už se kořist dostane až k nám, těch silnějších psů už asi moc není, že? 

tukiu napsal:

Je fajn a zcela legitimní mít rozdílný názor. Stran Smrže a Pleštila si stojím za svým. První má jen dvě rychlosti = pomalou a ještě pomalejší a ten druhý? To je mimo jakoukoli diskuzi mimoň. Motá se na hřišti jak vítr v bedně a nic, nic, nic. To i takový Ristovski je platnější, byť tedy čísla nemá. Bojuje, napadá a ve většině případů maká. 

Roba1977 napsal:

Já se tedy rozepíšu. Pozitivní asi nebudu, na situaci se dívám realisticky, ale zároveň nebudu šířit paniku. Tak mi to tu od některých z Vás teď připadá. Fňukaly bych vás tedy asi úplně nenazýval, ale ...

Stran odchodů souhlasím. Spíš bych si uměl představit víc. Např Pleštil a hlavně Smrž na první ligu absolutně nemají. Chápu, že se o ně nikdo nepere a že na takové nekopy žádné laso neprileti. Nabidnout snížení platů a oni by se snažili odejít sami (nadsázka). I odchod zadara by byl ziskem . Takovych, jako jsou oni, je v nižších soutěžích 12 do tuctu. A ti by se aspoň snažili běhat. 

S čím výrazně nesouhlasím, je tvůj názor na příchody. To má totiž dvě roviny. Tou první je aktuální stav. S Havlem jsem v pohodě a myslím, že to byl nakonec dobrý kšeft. U Lischky si tím nejsem úplně jist především kvůli zdraví. Mirvald velká neznámá. Dál zatím nic. A tady je ta druhá rovina. Ta je hoooodně vachrlatá. Mirvald je příklad toho, jak bych si představoval práci. Nevíme zda z něj něco bude a nevíme ani zda na to má a zůstane. Ale je to nějaký pokus. Jenže takových frajerů mají vyzkoušet nebo s nimi pracovat několik a hlavně každý rok. I kdyby se to nepovedlo, tak je to vývoj. Jenže to chce (už jsem to tu psal) zvednout prdel a makat. A to Mr. Držmíšek nedělá a co je horší, majitel mu to trpí. Chápu, že za Friga musí být silně nasrán a hned tak jim na nějaký špek neskočí, ale o to přísnější a náročnější by měl být. 

PS: a co říkáte na téměř špionské chování při získávání posil. Všechny mančafty běžně zveřejňují a se skoro chlubí tím, že jednají s tím a tím hráčem a náš sportovní ředitel se setkává s trenérem kdesi na benzínce. Jak v devadesátkách nebo v béčkovém filmu. To mi připomíná takový ten štítek na vojenských tefefonech: "Pozor, nepřítel naslouchá".

Roba1977 napsal:

Souhlas, vždy se to tady vyrojí a na některé už začínám mít alergii :-)

A můžeš nám fňukalům tedy říci, jak tu situaci vidíš ty? Rád si vyslechnu něco optimistického a ještě raději změním názor na za mě alarmující stav.

Zaznělo několik perel. Například zmínili M.Kadlece, který zazářil se Spartou a pak už nic. Jasně, bylo tam zranění, ale určitě párkrát seděl na lavičce a nic. Další perla je: jakého  hráče nevyzkoušeného v české nebo slovenské přivedla Bohemka naposledy. Rok 2018 Yusuf. Ty voe, osm let a nula!! Fakt si to pusťte. Další: ne každý přestup se ti povede, ale nejhorší je nedělat nic, jako to dělá Bohemka.