Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
2061
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1993
Tlachy a kecy 68
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 651
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
RzcrN39M 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1
9atzPbM+ 1
hnweESZv 1
osmcDFBX 1
08IdEiF5 1
in92KYG0 1
kxLvnBaH 1
6gKHMIpV 1
NQnunB9j 1
Sr1Tc1vL 1
DFAXkWet 1
G2mLJ6t3 1
CEQNlCZQ 1

tom2 napsal:

Úřad nám to neurychlí, za rohem číhají všelijací Vejsadové hlídající, jestli náhodou se nerozhodlo o ďolíčku dříve, než o jiných věcech, které jim tam přistály na stole dříve, a podobně. Nedávno se Vejsada zase projevoval ...

Přesně tak. Navíc jsme v Česku, takže nějaké prachy už byly šíbry vyplacené a nepovedlo se Ďolíček/Bohemku zlikvidovat. Tak teď alespoň uškodit nebo brzdit.

berjir napsal:

Hele ale kdyby Darci rekli ze bude rekonstrukce a nerekli kdy, tak by ses tu logicky hnedka ptal, zejo? :) Proste dali termin, kterej v tu chvili vypadal realne. Ale pokud si to spravne pamatuju, ...

Ok že ho bráníš. Jenže on sám v podcastu přiznal, že některá jeho prohlášení spíš věci uškodila. A vzápětí řekl to o tom st. povolení v únoru.  Což mohl být signál pro úředníky k dalším průtahům. Možná slyším trávu růst, ale tak to na úřadech chodí.

Frühwald 6 

Kareem 6 Hůlka 6 Lischka 8 Havel 5 

Smrž 6 Sakala 5 

Drchal 7 Čermák 6 Matoušek 4

Ristovski 3 

Pleštil 5

Hrubý Kovařík Kadlec nehodnoceno 

kropy napsal:

Praha a úřední šiml... Za tohle zdržení Darkové určitě nemůžou, možná, že neměli říkat, kdy začne rekonstrukce, tím nás všechny trošku zmátli. Ale pořád platí, zaplaťpánbůh, že se do toho vůbec pouští.

Tvá smířlivost jo obdivuhodná. Možná neměli říkat? Tyhle kecy našeho ředitele jsou totálně kontraproduktivní a pramení z jeho mentální nezralosti. Ten člověk, opilý pseudomocí, je prostě vejtaha a kazí práci svému otci.  Jediné co mu jde na jedničku, je přiblble se usmívat. 

misaspisa napsal:

Diky za vzacne domaci vitezstvi! Je jich za posledni sezony jak safranu, tak je potreba si toho vazit. Bylo to z obou stran ale takovy vlazny, az neligovy. Bez Yusufa jsme vubec nevedeli, co dopredu ...

Myslíš toho Yusufa, co se plouží po hřišti bez zájmu a hlavou jen prodlužuje nakopávané balony za sebe, kde nikdo není, protože na hrotu hraje on. Tak ten mi tedy fakt nechyběl.

Ještě uvedu příklad nad jiné jasný. Vliv trenéra na kabinu ukázal p. Koubek u nároďáku. Ze stejných hráčů nároďáku (u kterého byl p. Veselý) udělal tým, který najednou táhnul za stejný provaz. To jak se proměnil Schick je skoro zázrak. A to je práce koho? Trenéra. Možná je to ode mne drsné, ale společný jmenovatel tady je.

Vendelin napsal:

Já se přidávám na stranu "hrdina" respektive za mě to o novém trenérovi fakt není.  Moc nechápu tu věčnou kritiku a hlavně to překvapení tady... za mě je Veselý spíš obětí našeho týmu než naopak. Když ...

Ve tvém příspěvku je hodně pravdy. Ale je tu jedna okolnost, kterou jsi opomněl. Mentální nastavení a příprava hráčů na zápas. Hošani určitě nevypadají, že by šli soupeře zadupat do země. Já vlastně ani nechci, aby trenér odešel. Ale kur.a fix , na zápas je mentálně připravit určitě neumí. Vždyť oni vypadají ve většině utkání, že si jdou jen tak zahrát fotbálek. Na živo je vidím vždy jen v Ďolíčku a venkovní mače v TV. Ale řeč těla už při rozcvičce hovoří za vše. A za to je podle tebe odpovědný kdo? Jestli něco teď potřebujeme, tak jsou to válečníci. A to ti naši borci tedy fakt nejsou. 

Ještě poznámka trenérovi. Jako chlap fajn, jako trenér slušný, ale v současné chvíli se to zřejmě dostalo do bodu zlomu. Vyprázdnilo se to. Je to často holomajzna. Co mu mám nejvíce za zlé? Nedokáže hráče pripravit mentálně. Nejdou na hřiště bojovat. Rvát se za klub, vypustit duši. Kabina je evidentně v p..... A bez "kabiny" to prostě nejde!

Reichl 5

Kadlec 5 Lischka 4 Hůlka 5

Kovařík 4 Čermák 6 Sakala 5 Havel 4

Matoušek 4 Drchal 4

Yusuf 5

Ristovski 4 Sosseh 5 Pleštil 4 Banda5

Mirvald nehodnoceno 

Celkově podprůměr. Špryňar to zhodnotil přesně. Kovaříkovi poděkovat, kytku a ukončit. Zklamání je zatím pro mě Havel. Nad dvojkou Matoušek+Drchal jsem už zlomil hůl, lepší už to nebude. Bez komentáře Yusuf, na hrotu nemá co dělat (že trenére). Chudák Čermák, co s tímhle materiálem má asi dělat. Samostatná kapitola je trenér. Zjevně neví co s tím a možná nadešel čas.... Ale tohle se u nás v rodinném klubu nenosí. Jasně že musí být plán B. Kdo za něj?

Ke včerejšímu zápasu už nic nechci psát nechci. A vlastně ani k trenérovi. Moje poznámka směřuje do nejvyšších pater klubu, který hazarduje s přízní fans. To co v nedávné minulosti bylo tmelícím prvkem a pojítkem mezi klubem a fanoušky, to co dělá absolutně unikátní a výjimečné spojení, je pryč. Mám na mysli komunikaci a setkávání. Ty tam jsou oblíbené "pergoly" či diskuze tribuna-travnik. Vedení se naživo patrně bojí s námi setkat. Dobře ví, že by padaly nepříjemné otázky a tak na nás raději kašlou. Je to pohodlnější.

Při vší úctě k tomu co jste pro klub udělal a děláte pane majiteli Jakubowiczi. Fenomén ménem Bohemka patří nám. Vy vlastníte pouze materii. Ale to co dělá naší milovanou Bohemku tak výjimečnou, to jsme my! A proto přímo Vás a nikoliv Vašeho syna žádám v této složité době, obnovte setkávání vedení s fanoušky. Ano, určitě budou padat i nepříjemné otázky. Buďte chlap a Frajer a přijďte. Dejte nám férovou zpětnou vazbu. Dobře víte, že si ji zasloužíme.