Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1916 |
| Tlachy a kecy | 65 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| kB0FhYSu | 1309 | |
| cbGO/fnR | 573 | |
| UGavDhGU | 8 | |
| Z8OJbKYv | 7 | |
| 5SE8MHrw | 3 | |
| 7b7oewPn | 3 | |
| +c+NnFVj | 3 | |
| pgGQ4EnB | 2 | |
| 0DQ83kbc | 2 | |
| iJZNo4TD | 2 | |
| t/rmJzb/ | 2 | |
| cVx1Of13 | 2 | |
| Rq5pn5Mk | 2 | |
| tZ7j2RDB | 2 | |
| RzcrN39M | 2 | |
| tBQilbro | 1 | |
| iulED6KQ | 1 | |
| gPbx7KIa | 1 | |
| Sy9jePRu | 1 | |
| Sbr/Zuz3 | 1 | |
| 1J1iTy2G | 1 | |
| krnLh7ey | 1 | |
| K+jGy6cX | 1 | |
| /DQgXsy7 | 1 | |
| mWFtYvDU | 1 | |
| /y8GbsHP | 1 | |
| kU6wUVPC | 1 | |
| HuJB7g0y | 1 | |
| UuhL/CGa | 1 | |
| Uo+/eBqW | 1 | |
| qH0/5l/9 | 1 | |
| 0Y14AUfI | 1 | |
| Y8fBO+yC | 1 | |
| DqT5q+xG | 1 | |
| 7a78Ixc+ | 1 | |
| VKEVKtf9 | 1 | |
| xQ4H1xuK | 1 | |
| 2184ZqSL | 1 | |
| 0dlFo96b | 1 | |
| DyvGg51b | 1 | |
| 8XsxsScj | 1 | |
| xWPtrwZr | 1 | |
| 6COtMV6A | 1 | |
| 9I2S/NoI | 1 | |
| KL/gP9P4 | 1 | |
| TikLar0U | 1 | |
| HQJpJ5Ix | 1 | |
| lZHsYpqQ | 1 | |
| vALhPgBT | 1 | |
| yb7B8lih | 1 | |
| sU4jUPQ+ | 1 | |
| Oi8SQZGd | 1 | |
| 9zPJiIg+ | 1 | |
| LvxRl+wg | 1 | |
| 8lckqQwy | 1 | |
| miSaZwjl | 1 | |
| HgfI38zc | 1 | |
| ruOVT2ic | 1 | |
| Ah7u4Ob9 | 1 | |
| ziWPNOp2 | 1 | |
| yJoG3UIx | 1 | |
| Wf0ViJEx | 1 | |
| C4Uh7dP8 | 1 | |
| NdxF7wlk | 1 | |
| YyaGNgw4 | 1 | |
| 9atzPbM+ | 1 | |
| hnweESZv | 1 | |
| osmcDFBX | 1 | |
| 08IdEiF5 | 1 | |
| in92KYG0 | 1 | |
| kxLvnBaH | 1 | |
| 6gKHMIpV | 1 | |
| NQnunB9j | 1 | |
| Sr1Tc1vL | 1 | |
| DFAXkWet | 1 |
sasek napsal:
Vorlický je Brňák, takže se vrací na půl roku domů. Okeke bude souviset s přátelstvím Sparty a Jablonce. Bylo celkem jasné, že ho Sparta použije pro utužení vztahů s některým z týmů, které jim později ... můžou prodat hráče.
Slavia by nám ho tak jako tak nepustila ani za pytel sušených Jánošíků.
Vorlický na půl roku do Zbrojovky. Proč nejde takový hráč ze Slávie k nám je jasné, ale proč si stahuje Sparta z hostování u nás Okekeho a dává jej jinam zase na hostování je na zamyšlenou. Leda by to byla součást koupě Vojty.
skip napsal:
Více méně s tebou souhlasím, že Kareem pro Slávii nebude.Ale nikdy nevíš, koho by napadlo, že koupí za 30 mil.Mbodjiho po 6 odehraných zápasechz Jihlavy......
Toho Kareema použil jako první kdosi proti mě a z mé strany to byla reakce na jeho invektivu. Ten kluk mě nevadí. Já chtěl spíš jen poukázat na to, že různé kluby naší úrovně pravidelně přiváděli/jí neznámé hráče. Jen to chce spoustu práce a to z kanclu v Ďolíčku nejde. Holt to chce zvednout zadek ze židle a vyrážet do terénu. Zajímavé hráče přivádí i druholigové celky už delší dobu a následně je dobře zpeněží. V Táboře, Jihlavě, Varnsdorfu, Prostějově a ..... určitě neměli lepší podmínky než Bohemka a přece se jim to daří/dařilo. O tom jsem napsal. Pokud se mnou někdo nesouhlasí, je to naprosto legitimní a třeba by mě o své pravdě dokázal přesvědčit. Ale aby mě někdo obvinil z kopání do Bohemky, to mě nase.e! Protože Bohemka je úplně nejvíc!
dáda74 napsal:
No z vlašimi přišel jakýsi peter kareem ... no ale ten šel asi jen tak okolo a zeptal se, nemohl bych za vás hrát.... pak přišel jakýsi sinavskij v tu dobu hráč na odpis ve ... svém původním klubu.neni vše černobílé ale jo je lepší si kopnout do klubu v jakoukoli chvíli.
Jo a to kopání do klubu si odpusť. To že kritizuji - a oprávněně - sportovního ředitele resp. jeho práci, není kopání do klubu. Ten pro mě (společně s jedním v Anglii) znamená strašně moc, ale to neznamená, že budu všem tleskat.
PS: docela jsi mě nas..l !!
dáda74 napsal:
No z vlašimi přišel jakýsi peter kareem ... no ale ten šel asi jen tak okolo a zeptal se, nemohl bych za vás hrát.... pak přišel jakýsi sinavskij v tu dobu hráč na odpis ve ... svém původním klubu.neni vše černobílé ale jo je lepší si kopnout do klubu v jakoukoli chvíli.
Sinyavskiy nebyl žádný no name. Možná pro tebe, ale já ho měl nakoukaneho už z Karviné a ještě víc že Slovácka . A Kareem začal u nás hrát až teď. A věř mi, že to hráč pro Slávii nikdy nebude.
Kterak Isife do Dukly (nyní už Slavie za rekordní prodej) došel.
Dnešní Sport: "Byli jsme na zápase Vlašimi, kde jsme viděli jak tam lítá. Přitom jsme se tam byli podívat na našeho Filipa Matouška." Prozradil.... asistent trenéra... Zástupci klubu z Julisky tak se štěstím objevili velký talent.
Kdy se to povede našemu sportovnímu úseku? Dukla už jich pár předvedla.
Ještě k té aukci dresů: noční můrou by bylo, kdyby mi někdo z rodiny vydražil tenhle dres k třeba se jmenovkou Smrž. Pleštil by byl taky terno.
KRS napsal:
Tak někdy se zázraky dějí i v české fotbalové žumpě, ale musíš jít alespoň malinko, malínečko naproti. Ne, nebudu kritizovat naše vedení, nebylo by to ode mne poprvé a hlavně jsou vánoce. Zpětně jsem si ... prošel zápasy Bohemky z podzimu a neobjevil jsem Ameriku, někdy a hlavně se silnějšími soupeři to bylo dobré, chybělo i štěstí (zákulisí..) a podobně. Když se mělo tvořit a hrát do plných - jasně že v Ďolíčku, bylo jedno jestli přijede AC Milán nebo Inter (Bratislava, po letech 2 jejich liga). Toto není kritika Veselého, kterého mám rád, ale nevím jak to napsat. No a vyhlašování do éteru že nebudeme soutěžit v přeplácení hráčů (mými slovy) jako jiné i druholigové celky, nám opravdu pomohlo, to se k nám budoucí klokani poženou velkými skoky.
Ta poslední věta ve mě okamžitě vyvolala vzpomínku na mr. Držmíška a jeho rozhovor pro Sport. Zase mám vztek, že bych něco rozflákal. Strašidelný zážitek. Jestli tohle nebylo na padáka, tak už nevím co jiného.
Gummma napsal:
Na webu jej nemá ani Sparta ani Slavia. Bohemka přála na WhatsAppu i Instagramu (další nemám). Ale hlavně si kopnout, že jo.
A to jako má být měřítko? Eska nepopřejí, tak my taky ne? Takhle to vidíš? Divné. Já neříkám, že je to povinnost, ale známka soudržnosti a výjimečnosti Bohemky by to byla.
Přeji všem klokanům dobré vůle hezké svátky a pevné zdraví v příštím roce. Dále nám všem více klidu a pohody s naším milovaným klubem.