Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1604 |
Tlachy a kecy | 64 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kB0FhYSu | 1309 | |
cbGO/fnR | 279 | |
UGavDhGU | 8 | |
Z8OJbKYv | 7 | |
5SE8MHrw | 3 | |
7b7oewPn | 3 | |
+c+NnFVj | 3 | |
pgGQ4EnB | 2 | |
0DQ83kbc | 2 | |
iJZNo4TD | 2 | |
t/rmJzb/ | 2 | |
cVx1Of13 | 2 | |
Rq5pn5Mk | 2 | |
tBQilbro | 1 | |
iulED6KQ | 1 | |
gPbx7KIa | 1 | |
Sy9jePRu | 1 | |
Sbr/Zuz3 | 1 | |
1J1iTy2G | 1 | |
krnLh7ey | 1 | |
K+jGy6cX | 1 | |
/DQgXsy7 | 1 | |
mWFtYvDU | 1 | |
/y8GbsHP | 1 | |
kU6wUVPC | 1 | |
HuJB7g0y | 1 | |
UuhL/CGa | 1 | |
Uo+/eBqW | 1 | |
qH0/5l/9 | 1 | |
0Y14AUfI | 1 | |
Y8fBO+yC | 1 | |
DqT5q+xG | 1 | |
7a78Ixc+ | 1 | |
VKEVKtf9 | 1 | |
xQ4H1xuK | 1 | |
2184ZqSL | 1 | |
0dlFo96b | 1 | |
DyvGg51b | 1 | |
8XsxsScj | 1 | |
xWPtrwZr | 1 | |
6COtMV6A | 1 | |
9I2S/NoI | 1 | |
KL/gP9P4 | 1 | |
TikLar0U | 1 | |
HQJpJ5Ix | 1 | |
lZHsYpqQ | 1 | |
vALhPgBT | 1 | |
yb7B8lih | 1 | |
sU4jUPQ+ | 1 | |
Oi8SQZGd | 1 | |
9zPJiIg+ | 1 | |
LvxRl+wg | 1 | |
8lckqQwy | 1 | |
miSaZwjl | 1 | |
HgfI38zc | 1 | |
ruOVT2ic | 1 | |
Ah7u4Ob9 | 1 | |
ziWPNOp2 | 1 |
Je laciné, předhazovat hráči, jak byl drahý. Za to přece nemůže. Snaží se, jako skoro každý na začátku kariéry, někam posouvat a hrát co nejlépe. Že jej pak někdo nějak ocení, je věc jiná. Otázkou ovšem je, jestli jej onen někdo ocenil správně. A v tomhle případě je to úplně příznačné. Takhle pracuje tzv. skauting v Bohemce. Já být panem majitelem, tak bych volal po odpovědnosti. Nechápu, jak může být úspěšný businessman tak lhostejný k mizérii v klubu. Asi nemá koule rázně zakročit.
Někdo přede mnou tady nazval dvojzápas s Libercem jako pouťák. S tím se dá souhlasit. Já bych ale chtěl vidět, jak Veselý tenhle duel vezme jako přípravu na další sezónu a nechá hrát jen ty, se kterými počítá. Pro nás už ta příprava vlastně začíná a na place by neměli být hráči mimo příští soupisku. Taková malá nápověda. Dal bych do obou utkání na celý zápas Vojtu Nováka, ať se ukáže, jestli se o to chce poprat. Protože s Olomoucí se na hřišti úplně nepřetrhl. Byl jsem jeho fanoušek, ale v tom zápase mě zklamal. Takhle se o triko nehraje.
Rozloučení s Pepou 100% podporuji. Formu nechávám na klubu a věřím, že bude důstojné. Samozřejmé snad je, že nastoupí ve druhém zápase.
Reichl 6
Hůlka 3 Vondra 5 Křapka 4
Okeke 4
Kovařík 5 Hrubý 6 Čermák 5 Vala 4
Drchal 6 Matoušek 6
Dostál 5 Zeman 5
Černý nehodnoceno
berjir napsal:
Hele a ty vis ohledne ceho ten test nel pozitivni? Uvedomujes si, ze to muze byt velmi jednoduse napriklad i z doplnku stravy, ktery jsou ve velkym propagovany? Zrovna tady v tom pripade frajer okamzite ... sbalil a jel resit, zadny stanoviska jak se musi jednat o chybu a podobne. Ja osobne jsem zvedavej na to, az se dostanou ven podrobnosti a pripadnej trest, ale rozhodne bych si nedovolil tvrdit, ze byl dobrej proto, ze ,,zahral jen pod vlivem" a vyzyvat lidi aby mlceli, pokud se ho zastavali. To mi, mimochodem, v kontextu diskuzniho fora prijde i mirne vtipny. :) Ale abych to zkratil, ano, ted se vi ze mel pozitivni test na doping, ALE klidne se muze stat, ze to bylo kvuli nejaky banalite. Pokud k tomu mas detailnejsi info, tak OK, ale jinak mi to prijde jako dost vostrej vylev, s tak malo fakty.
Zastávej se ho jak chceš, ale já osobně pro něj slzu neuroním.
berjir napsal:
Hele a ty vis ohledne ceho ten test nel pozitivni? Uvedomujes si, ze to muze byt velmi jednoduse napriklad i z doplnku stravy, ktery jsou ve velkym propagovany? Zrovna tady v tom pripade frajer okamzite ... sbalil a jel resit, zadny stanoviska jak se musi jednat o chybu a podobne. Ja osobne jsem zvedavej na to, az se dostanou ven podrobnosti a pripadnej trest, ale rozhodne bych si nedovolil tvrdit, ze byl dobrej proto, ze ,,zahral jen pod vlivem" a vyzyvat lidi aby mlceli, pokud se ho zastavali. To mi, mimochodem, v kontextu diskuzniho fora prijde i mirne vtipny. :) Ale abych to zkratil, ano, ted se vi ze mel pozitivni test na doping, ALE klidne se muze stat, ze to bylo kvuli nejaky banalite. Pokud k tomu mas detailnejsi info, tak OK, ale jinak mi to prijde jako dost vostrej vylev, s tak malo fakty.
Můžeš mít pravdu stran dopingu, ale to že ten frajer byl k ničemu, je tutovka. A to že se ho klub nezastal a postavil se k tomu dost jednoznačně, také o mnohém vypovídá.
A ještě jedna poznámka. V každé firmě, společnosti, sociální skupině, blablabla.. by si odpovědní lidé měli čas od času vyhodnotit, jak dobře/s jakým úspěchem svou práci dělají. Páni Jakubowiczi, Držmíšku a Veselý, jak jste spokojeni se svou prací na přestupovém poli? Máte být na co hrdí? Nechce se mi to znovu vyhledávat (už jsem to tady psal), ale kolik z těch cca tří desítek příchozích hráčů za poslední tři roky bylo posilami/zklamáním? Jste nepochybně v červených číslech.
Borek1 napsal:
Výhoda pro Bohemku je ta,že takový Smrž si ukončil smlouvu sám(tenhle přestup byl mega omyl) Hrubý pro mne také obrovské zklamání(tam jsem opravdu čekal mnohem víc) Dostál a Pepa (srdcaři a ikony klubu,ale fotbalový věk ... se prostě nedá zastavit) Petrák (další obrovský přešlap,ten kluk mnohem víc promarodil než odehrál). A pak tu máme Vondru,Shejbala a Křapku(asi nejde aby skončili všichni,ale i tady chybí potřebná kvalita)
Trošku jsi mě nahrál a já to musím zdvihnout. Dostával jsem tady naloženo kvůli Smržovi, že ho shazuji. Pak jsem ho pochválil po prvním kole proti Ostravě a hned se na mě sesypali (věřím, že ti dotyční si toho jsou vědomi) a napadali mě, že konečně musím uznat, že je výborný fotbalista. Teď se ukazuje, že možná s tou Ostravou měl pod kůží (v nose) a proto byl tak dobrej. Tak abych to zkrátil. Dělá mě dobře, že ten frajer, jak jsem tvrdil, byl a je k ničemu a zahrál jen po vlivem. A vy, kteří jste se ho zastávali, teď prosím mlčte! A ten, kdo za jeho angažováním stojí, by se měl nad sebou zamyslet.
Matoušek: "Myslím si, že jsem to udělal dobře, ale gólman předvedl výbornej zákrok".