Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1548 |
Tlachy a kecy | 64 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kB0FhYSu | 1309 | |
cbGO/fnR | 225 | |
UGavDhGU | 8 | |
Z8OJbKYv | 7 | |
5SE8MHrw | 3 | |
7b7oewPn | 3 | |
+c+NnFVj | 3 | |
pgGQ4EnB | 2 | |
0DQ83kbc | 2 | |
iJZNo4TD | 2 | |
t/rmJzb/ | 2 | |
cVx1Of13 | 2 | |
Rq5pn5Mk | 2 | |
tBQilbro | 1 | |
iulED6KQ | 1 | |
gPbx7KIa | 1 | |
Sy9jePRu | 1 | |
Sbr/Zuz3 | 1 | |
1J1iTy2G | 1 | |
krnLh7ey | 1 | |
K+jGy6cX | 1 | |
/DQgXsy7 | 1 | |
mWFtYvDU | 1 | |
/y8GbsHP | 1 | |
kU6wUVPC | 1 | |
HuJB7g0y | 1 | |
UuhL/CGa | 1 | |
Uo+/eBqW | 1 | |
qH0/5l/9 | 1 | |
0Y14AUfI | 1 | |
Y8fBO+yC | 1 | |
DqT5q+xG | 1 | |
7a78Ixc+ | 1 | |
VKEVKtf9 | 1 | |
xQ4H1xuK | 1 | |
2184ZqSL | 1 | |
0dlFo96b | 1 | |
DyvGg51b | 1 | |
8XsxsScj | 1 | |
xWPtrwZr | 1 | |
6COtMV6A | 1 | |
9I2S/NoI | 1 | |
KL/gP9P4 | 1 | |
TikLar0U | 1 | |
HQJpJ5Ix | 1 | |
lZHsYpqQ | 1 | |
vALhPgBT | 1 | |
yb7B8lih | 1 | |
sU4jUPQ+ | 1 | |
Oi8SQZGd | 1 | |
9zPJiIg+ | 1 | |
LvxRl+wg | 1 | |
8lckqQwy | 1 | |
miSaZwjl | 1 | |
HgfI38zc | 1 | |
ruOVT2ic | 1 |
To bylo přísný, ;)
Včera mě nejvíc ze všech zklamal Vojta Novák. Od samého začátku málo pohyblivý, nepřesný. Dozadu se mu nechtělo. Jsem jeho příznivcem, ale ve srovnání s mladým Černým neobstál. Jestli nepřidá a to výrazně, tak se přestanu Veselému divit. Navíc se mi zdál trochu oplácaný. Takže buď to je z posilovny a nabral svaly nebo ta horší varianta.
Reichl 5
Vala 5 Křapka 5 Vondra 5 Kovařík 4
Hůlka 7
Pleštil 3 Hrubý 4 Novák 3 Drchal 3
Yusuf 5
Kareem 5 Černý 5 Matoušek 4 Zeman 4
Kadlec nehodnoceno
dan napsal:
taky uz mi bohuzel davno neni 20, ale proc sem tahas Ukrajince? i kdyby mu vadili? jak to souvisí s Bohemkou? to je jeho věc. netahej sem politiku, každý at si podporuje (slušně) koho chce, ... od Uršuly von der Leyen, kterou třeba ja povazuji (a to co reprezentuje) za zlo pro Evropu pres Orbana, sikmookeho Kima, gerontofilniho Macrona, opatrneho technokrata Starmera, patriotku roku Meloniovou, nebo vlasatého Trumpa nebo naše Fialu, Konečnou, Babise, Okamuru nebo Rakusana...nekdo nemusí důchodce, někdo nemusí děti (hotely pro pouze dospělé bez děti jsou stale populárnější). Nemam rad, když někdo chce, aby bohemacke jádro bylo ultralevicové (Antifa) nebo ultrapravicové (skins). znám spoustu Bohemaku, kteri podporuji Ukrajince a spoustu, co je nemají rádi. Je mi to jedno, pro me vše na východ od Kosic je Sovětský svaz, i když samozřejmě rozlišuji Rusko a Ukrajinu. Ale nechápu tvou argumentaci, když někoho, kdo si dovolil říct, ze mu tvoje příspěvky občas připomínající slavistickeho fanouška, označuješ za mozneho antiukrajince. S tím jdi někam...treba do Edenu. Mne osobně uz od doby, kdy Priba pracoval pro Spartu, tak je mi Sparta sympatictejsi než Slavia...nicmene ani jednomu nefandím ani v Evropě, pohárové koeficienty me nezajímají. Me zajíma, jak teď bude hrát Bohemka s Olomouci a například který brankář nastoupí. A zajíma me napr. sazka, jestli Jindrisek od teď do konce sezóny nasbíra vic jak 100 minut na hřišti A tymu. Chces se vsadit? To je na tomto bohemackem fóru pro me adekvátnejsi téma (i když teď osobně me nejvíc zajíma, ze mi Lufthansa zrušila pondelni let do Bilbaa...kurnik)
Z části máš pravdu a nechal jsem se unést. Mě jen prostě vadí, když má někdo zato, že patent na rozum a pravdu mají jen mladší generace a starší mají mlčet. To politikum tam z mé strany být nemělo.
pragy napsal:
Nepiji a jsem celkem bez problémů. Ale ty už si patrně popil.
Vidíš a teď jsi se fakt netrefil. Já se něčeho napiji jen výjimečně, zato ty budeš jeden z těch, kterým starší generace vadí. Protože by ses do ní jinak nenavážel, že? A to jsi přesně udělal. Myslím, že tvým velkým nepřítelem jsou asi důchodci a možná i Ukrajinci. Kdyby se neplatilo jim, to by se to žilo. A to jim ještě furt přidávají. Pamatuj si, že mládí není zásluha. Když budeš mít štěstí a časem trochu zmoudříš, třeba na to přijdeš sám. Zatím bych ti poradil psychiatra či psychologa. Opatruj se.
pragy napsal:
Dlouhodobě příspěvky již dávno dospělých, na úrovni dítěte, které frustrovaně vypisuje výčet všech možných i nemožných křivd, kdy se nabízí dojem, že nebýt soupeřů a rozhodčích, už dávno by klub slavil velké úspěchy.
Co to kurva je. Máš nějaký sociologický nebo generační problém? Už to nepij. Ani ředěný. A teď mě napadá. Že bys byl třeba seshit. To by sedělo. Protože takhle se nechová ani Rumun z Letné. Nikdy bych nevěřil, že budu víc nesnášet naplaveniny z Letné než ty skutečné z druhého břehu.
Klokan z Černošic napsal:
Hezky analyzováno, jen nevím, kde těch 7 bodů uhrát. Já jako bytostný pesimista to vidím na Olomouc 1 Teplice 3 Pardubice 1 v tom ostatním někde možná další bod a tak jsem na 6; budu rád, když nebudu mít ... pravdu:-)))
Mám to přibližně stejně. O = 1 MB = 1 T = 3 P = 1-3 = 6-8
Napsal jsem si to na papírek před Lib a zatím to vychází
Bohemka 30b: Olomouc, v MB, Teplice, v Pardubice, Plzeň, v Ostrava
O prostřední skupinu nás mohou připravit leda Liberec či Karviná. Karviná o zápas na Dukle míň, Slovácko 26b: o zápas míň (HK?), ale jejich forma je nepřesvědčivá.
Liberec 29b: v Jablonec, Sparta, v Slovácko, ČB, v HK, Karviná
Karviná 27b: v HK, v ČB, MB, v Olomouc, Slavia, v Liberec, plus na Dukle
Myslím, že zisk 7b bude stačit. V konečné tabulce od 9. místa všichni stejně - 42mil. Bylo by dobré uhrát něco navrch.
kolina napsal:
Už jsem nechtěl, ale když jsi to zmínil tak se k tomu vrátím ještě otázkama: 1.)Ten zákrok Chaloupka byl stejný jako několik zákroků v této sezoně při zápasech jiných mužstev a VYLUČOVALO se za to, takže ... proč na Slavii do toho VAR nevstoupil - třeba i dodatečně?!? 2.) Vyloučení našeho hráče, no otázka zní zda by se při totožné situaci vylučovalo i na druhé straně když by do Slavisty strčil náš hráč a Slávista vzal míč do ruky?!? No nic, je to od "nich" levárna, ale jedeme dál - BOHEMKA DO TOHO!!!
Protože Zelinka.