Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1465 |
Tlachy a kecy | 59 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kB0FhYSu | 1309 | |
cbGO/fnR | 141 | |
UGavDhGU | 8 | |
Z8OJbKYv | 7 | |
5SE8MHrw | 3 | |
7b7oewPn | 3 | |
+c+NnFVj | 3 | |
pgGQ4EnB | 2 | |
0DQ83kbc | 2 | |
iJZNo4TD | 2 | |
t/rmJzb/ | 2 | |
cVx1Of13 | 2 | |
Rq5pn5Mk | 2 | |
tBQilbro | 1 | |
iulED6KQ | 1 | |
gPbx7KIa | 1 | |
Sy9jePRu | 1 | |
Sbr/Zuz3 | 1 | |
1J1iTy2G | 1 | |
krnLh7ey | 1 | |
K+jGy6cX | 1 | |
/DQgXsy7 | 1 | |
mWFtYvDU | 1 | |
/y8GbsHP | 1 | |
kU6wUVPC | 1 | |
HuJB7g0y | 1 | |
UuhL/CGa | 1 | |
Uo+/eBqW | 1 | |
qH0/5l/9 | 1 | |
0Y14AUfI | 1 | |
Y8fBO+yC | 1 | |
DqT5q+xG | 1 | |
7a78Ixc+ | 1 | |
VKEVKtf9 | 1 | |
xQ4H1xuK | 1 | |
2184ZqSL | 1 | |
0dlFo96b | 1 | |
DyvGg51b | 1 | |
8XsxsScj | 1 | |
xWPtrwZr | 1 | |
6COtMV6A | 1 | |
9I2S/NoI | 1 | |
KL/gP9P4 | 1 | |
TikLar0U | 1 | |
HQJpJ5Ix | 1 | |
lZHsYpqQ | 1 | |
vALhPgBT | 1 | |
yb7B8lih | 1 | |
sU4jUPQ+ | 1 | |
Oi8SQZGd | 1 | |
9zPJiIg+ | 1 |
Jak se zdá, tady na diskuzi se vše uloží k zimnímu spánku. Tak tedy hezké svátky a v novém roce hodně zdraví, pevné nervy a nějaké ty výhry v milovaném Ďolíčku. Protože Bohemka je úplně nejvíc!
Ještě ke včerejšímu Sportu. Komentář:
BOHEMIANS EMENTÁL 1905: Až včera začala Klokanům dovolená, nicméně zadní řady si volno vypsaly už o pár týdnů dřív, jen to asi klubovému vedení a trenérovi Veselému sekretářka zapomněla sdělit.
Přesné
Včera jsem se podíval na ten sobotní mač. Trochu jsem se zaměřil na mého "oblíbence" Smrže. Nechápu hodnocení. Možná jsem zaujatý, ale jestliže Hrubý 4 (oprávněné), tak Smrž úplně stejný.
Jednoduché je "ukončit" jmenované 3 hráče s ohledem na končící smlouvy. Spíš jsem zvědavý, jestli "ukončí" někoho pod smlouvou. A že tam adepti jsou!
Reichl 6
Křapka 7 Vondra 3 M. Kadlec 3
Vala 3 Jánoš 3 Smrž 6 Kovařík 6
Jusuf 8 Hrubý 4 Drchal 6
Zeman 7 Pleštil 7 Novák 6 Dostál 7 Černý -
Na jaro mi vychází cca 10-11b. Jak to vidíte vy?
Venku: Jablonec, HK, Slavia, MB, Pardubice, Ostrava
Doma: ČB, Liberec, Olomouc, Teplice, Plzeň
Borek1 napsal:
Proto věřím, že na to stále máme jednoho z nej trenérů. Hyský zatím nic nedokázal, jen půl sezony v Karviný, která proti loňsku hraje mnohem lépe, až to zopakuje příští sezónu, tak smeknu, že v ... něm něco je. Tady je hodně kritiky na Veselého co nechápu, protože když se prostě někdo podívá jak se rozpadla obrana, tak před trenérem smekám, že se podzim dohrál alespoň tak jak se dohrál.
Možná jsem hnidopich, ale nezavírej oči před realitou. Obrana stojí na jediném člověku a to ti přijde normální? On sice gól za Drchyho nedá (furt to nechápu), ale za kádr, mizernou fyzičku v soubojích, motivaci do zápasů, nasazení, ... může kdo? Jo a ještě až nezdravé lpění na tři vzadu, když na to nemá hráče. Ještě v září/říjnu jsem byl jeho velkým zastáncem, ale já ty oči dál zavírat před realitou nebudu. Haškova škola. A vzpomeňte si, jak Hašek začínal na jaře. Až pod tlakem veřejnosti a médií se začal chovat jinak. Pane trenére, je načase něco změnit. Radikálně! A začněte u lepší fyzičky a nasazení. Na Bohemce musí fotbal bolet a Karviná by k nám měla přijet připos...á strachy.
dáda74 napsal:
Proboha pořád Pepa. Pepa je nezpochybnitelna legenda klubu (nechal si ve 2 lize snížit plat, neprestoupil do lib či jab když mohl a měl to za domem a odvedl neskutecne množství černé práce na hristi ... pro klub). Ale fotbal se posouva smerem k rychlosti (viz karvina jez je neoficiální farmou sks (vecheta (podil), planka (prestup), botas( hostovani) teď jim tam pošlou nadějí do brány ze sr taky sks). Hrajou to stejně jako matka(sks). Ostatně hyskeho si tam sks preposlala z vlašimi. Takze koncepcne taky nic nezmuzou, hrac bude valet, vrati se do strasnic ci prodaji a poslou další... No nevim, jak by se to hrdemu narodu klokanů líbilo....Takže čas pomalych hráčů skončil. Ano jsou vyjimky, kladiva do vapna, kteri musi byt hlavne durazni. A ty se buď prizpusobiš či splaces nad výdělkem (body). Snad jsme to pochopili i my - oba novi hraci jsou rychli (jestli pomuzou) se uvidí...
Nic jsi nepochopil/a. Já vůbec nepsal o Pepovi. Příspěvek byl o trenérovi a jeho bla bla bla.
Borek1 napsal:
Jen jsem si představil jakbychom tady nadávali na našeho trenéra jak ten zápas prokaučoval, kdyby ho vedl jak Hyský. Protože zápas s námi prokaučoval právě on.
Jednoduchá odpověď. Se Slováckem to jde hodně za ním. Včera na tiskovce si naběhl na vlastní vidle. Mele "hodinu" o Pepovi. Jak ho tam nemohl dát, protože když potřebujeme hrát rychle a dopředu, tak to s ním nejde, ale když to potřebujeme podržet a zajistit vzadu, tak to je jeho parketa. Tak proč ho tam kur.a nedal, když jsme vedli 3:1? Přiznat veřejně vlastní chybu chce mít koule! Má je náš trenér. Měl by si vzít za vzor Mourinha. Ten své hráče vždy chrání a chyby bere na sebe.
TomBP napsal:
Včera bylo zajímavé sledovat jak dokázal Hyský pozvednout něco takového, jako je Karviná. Asi budou pracovat s velmi nízkým rozpočtem, mají povětšinou noname hráče a přesto hrají hezký a moderní fotbal. V porovnání s naší ... nakopávanou to byl velký kontrast. Kdyby tento trenér dostal mužstvo alespoň s možnostmi a podporou jako má třeba Bohemka, asi s ním bude bez problémů hrát o poháry.
Jejich hra je nejen "hezký a moderní fotbal", ale proti těm našim jsou jejich hráči mnohem silnější v osobních soubojích. Ale to skoro všichni. Smutné.