Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
2018
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1951
Tlachy a kecy 67
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 609
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
RzcrN39M 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1
9atzPbM+ 1
hnweESZv 1
osmcDFBX 1
08IdEiF5 1
in92KYG0 1
kxLvnBaH 1
6gKHMIpV 1
NQnunB9j 1
Sr1Tc1vL 1
DFAXkWet 1
G2mLJ6t3 1

Před chvilkou oznámili, že Slovácko posílil Suchan z Jablonce a z Olomouce Huk a Kostadinov. A já pitomec furt věřil, že někdo přijde i k nám.

Nikdo nepřijde. Dobrá. Příčiny jsou tři, respektive 3+1. První je prázdný měšec, dále neschopnost Držmíška a neochota hráčů k nám jít. A pak je tu ještě spekulace: ostatní se nás chtějí zbavit a prostě nepomohou. Trochu silná káva, ale i takové věci se už staly

Půl šesté pryč a pořád žádná posila. Na instáči jen video/kontrolní den

Doporučuji Liga naruby Zoom. V úterý. Čas kolem 50.min mluví o hráčích, kteří by se mohli možná hodit nám. A také zaznělo, jestli se na Bohemce snaží někoho aktivně sehnat nebo jen sedí se založenýma rukama a čekají, až někdo zavolá a nabídne. 

Dobrý den. Až dnes jsem se dokázal přihlásit do diskuze, protože jsem zkrátka po nedělní blamáži neměl dost sil. Nejvíc mě snad vlastně zaskočila ta prázdnota. Ja už ani nejsem naštvaný, nemám vztek, nezuřím. Nic. Pusto, prázdno, rezignace. Možná obava, snad dokonce strach z toho co přijde v následujících týdnech a měsících.Tohle je ta moje Bohemka? To co mě drží už víc jak 50 let? Co se to děje? 

Všichni se tady těšíme na nový stadion a nejvíce asi p. majitel. Ale asi až příliš odsunul na vedlejší kolej současnost. Trenér už na závěr podzimní části dával výrazně najevo, že se necítí komfortně a nabízel rezignaci. To nebylo úplně ideální rozpoložení mysli do jarní části a napovídalo to mnohé. Bohužel se ukazuje, že to byly jasné signály, že se mančaft řítí do krize. A myslím, že už v jsme. Doufám, že se mýlím. Moc bych si to přál. Hra v MB nevypadala vůbec špatně, ale to co se odehrálo v Ďolícku, to byla hrůza. Ta se v plné nahotě projevila po vyloučení. Pomalé, kostrbaté, bez nápadu. A tady se vracím k trenérovi. Podle mě dělá chyby, na které jsme u něj nebyli zvyklí. Asi nemá cenu diskutovat o tom, proč zvolil Pleštila či Kovaříka, proč nehrají Sakala a Kareem (na podzim oba v širším základu). Co mě ale dostalo je nasazení Matouška a Drchala do přesilovky. Při jejich čitelnosti a zavřené obraně perníkářů to byl naprostý nonsens. Dále: na tiskovce dotaz Bači, proč kopal všechny rohy Kovařík (ten mě tedy sr.l), řekne, že je to na hracích. To ať jde s takovou do p.....! Tak snad má oči a má zasáhnout. Říkal jsem si, že něco napíšu v klidu a už vidím, že začínám zuřit. Tak vlastně dobrý, vrací se mi emoce. 

Tak nám všem přeji hodně pevné nervy a snad to přežijeme ve zdraví. Nebude to ale sranda. Držte se!

Reichl 3

Kukučka 3 Lischka 4 Kadlec 4 

Havel 3 Čermák 4 Hůlka 4 Sosseh 6

Kovařík 3

Pleštil 3 Yusuf 3

Matoušek 2 Drchal 3 Smrž 5 

Ristovski nehodnoceno 

tom2 napsal:

Tak St.Pauli, to už je totální dno... 

A byl jsi tam někdy? Taková Reeperbahn má svoje kouzlo. :) Velmi zábavné. ;)

tyfoon napsal:

tvoje baba je mrtva, zoufalec a rozpolcena osobnost z casti konska hlava a pak i klokan bez ucty a rozumu

Jsi opravdu dost negativistický. Proč? Předpokládám, že jedna z možností je, že rád provokuješ a bezvadně se bavíš díky anonymitě. Druhá možnost může být, že Bohemce vlastně ani tak moc nefandíš a chodíš (pokud vůbec) na stadion jen tak provokovat a prudit. A třetí možnost je, že fandíš Pardubicím (to je naprosto v pořádku) a pak jim vyjadřuj podporu naplno. Ale co určitě není možné,  je být fanouškem Bohemky a při vzájemném zápase fandit soupeři. To by přece byla zcela jasná schíza. A to ty přece nejsi. Věřím, že jsi chytrý kluk a tak už neblbni.

berjir napsal:

Me se libi, jak tak jako nenapadne naznacujes, ze kdo Smrze kritizuje, tak nekouka nazivo a vlastne ty jedinej jo, takze vlastne jen ten tvuj kritickej nazor je dobre. :) Presne tak tenhle tvuj prispevek ...

Nic takového nenaznačuji, o čemž svědčí hned první věta. Hned ve druhé připouštím možnou zaujatost. Příště čti pečlivěji. To, že jej dost sleduji v Ďolíčku, přiznávám bez mučení a že jeho pohyb v televizi není z logiky věci možné vidět tak jako na živo je jasné. Kamera sleduje balon a není možné zabírat celý stadion. To bychom toho moc neviděli, že?

Je naprosto v pořádku, že se tu někteří z nás zastávají Smrže. Možná jsem zaujatý, ale sledujte jej někdy trochu hlouběji, což lze jen naživo. On sice jakoby vykrývá prostor, ale protihráče nedostupuje a nechává je rozehrát. Prostě jen stínuje.