Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1968 |
| Tlachy a kecy | 67 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| kB0FhYSu | 1309 | |
| cbGO/fnR | 626 | |
| UGavDhGU | 8 | |
| Z8OJbKYv | 7 | |
| 5SE8MHrw | 3 | |
| 7b7oewPn | 3 | |
| +c+NnFVj | 3 | |
| pgGQ4EnB | 2 | |
| 0DQ83kbc | 2 | |
| iJZNo4TD | 2 | |
| t/rmJzb/ | 2 | |
| cVx1Of13 | 2 | |
| Rq5pn5Mk | 2 | |
| tZ7j2RDB | 2 | |
| RzcrN39M | 2 | |
| tBQilbro | 1 | |
| iulED6KQ | 1 | |
| gPbx7KIa | 1 | |
| Sy9jePRu | 1 | |
| Sbr/Zuz3 | 1 | |
| 1J1iTy2G | 1 | |
| krnLh7ey | 1 | |
| K+jGy6cX | 1 | |
| /DQgXsy7 | 1 | |
| mWFtYvDU | 1 | |
| /y8GbsHP | 1 | |
| kU6wUVPC | 1 | |
| HuJB7g0y | 1 | |
| UuhL/CGa | 1 | |
| Uo+/eBqW | 1 | |
| qH0/5l/9 | 1 | |
| 0Y14AUfI | 1 | |
| Y8fBO+yC | 1 | |
| DqT5q+xG | 1 | |
| 7a78Ixc+ | 1 | |
| VKEVKtf9 | 1 | |
| xQ4H1xuK | 1 | |
| 2184ZqSL | 1 | |
| 0dlFo96b | 1 | |
| DyvGg51b | 1 | |
| 8XsxsScj | 1 | |
| xWPtrwZr | 1 | |
| 6COtMV6A | 1 | |
| 9I2S/NoI | 1 | |
| KL/gP9P4 | 1 | |
| TikLar0U | 1 | |
| HQJpJ5Ix | 1 | |
| lZHsYpqQ | 1 | |
| vALhPgBT | 1 | |
| yb7B8lih | 1 | |
| sU4jUPQ+ | 1 | |
| Oi8SQZGd | 1 | |
| 9zPJiIg+ | 1 | |
| LvxRl+wg | 1 | |
| 8lckqQwy | 1 | |
| miSaZwjl | 1 | |
| HgfI38zc | 1 | |
| ruOVT2ic | 1 | |
| Ah7u4Ob9 | 1 | |
| ziWPNOp2 | 1 | |
| yJoG3UIx | 1 | |
| Wf0ViJEx | 1 | |
| C4Uh7dP8 | 1 | |
| NdxF7wlk | 1 | |
| YyaGNgw4 | 1 | |
| 9atzPbM+ | 1 | |
| hnweESZv | 1 | |
| osmcDFBX | 1 | |
| 08IdEiF5 | 1 | |
| in92KYG0 | 1 | |
| kxLvnBaH | 1 | |
| 6gKHMIpV | 1 | |
| NQnunB9j | 1 | |
| Sr1Tc1vL | 1 | |
| DFAXkWet | 1 | |
| G2mLJ6t3 | 1 |
Už jen statistika očekávaných branek (xG 0,46 ku 2,13) ? hovořila jasně - a stejně tak průběh. Matěj Kadlec, Jan Matoušek, Lukáš Hůlka, Vojtěch Smrž, Václav Drchal, Benson Sakala.... Ti všichni ukázali, jak se to nemá dělat. (Michal Kvasnica/Sport).
Podepisují. Není co dodat.
Frühwald 6
Kadlec 5 Lischka 6 Hůlka 6
Havel 6 Sakala 6 Smrž 5 Kareem 6
Sosseh5
Matoušek 6 Ristovski 5
Drchal 6 Hrubý 6 Kovařík 6
Drchal je neskutečný lempl. Ten už gól nedá do skonání jeho angažmá u nás.
Frühwald 6
Hůlka 5 Lischka 6 Kadlec 6
Kareem 6 Smrž 5 Sakala 5 Havel 5
Čermák 7
Matoušek 4 Ristovski 5
Kukučka 6 Zeman 5
sasek napsal:
To je furt dokola, já nemám sílu se tady znovu rozepisovat o něčem, co se tu řeší dva roky a co jsi evidentně stále nepochopil. Klub ve spoustě zápasů zaznamenával, že i přes systémově vyprodanou hlavní ... tribunu byla třetina míst na ní prázdných. Z velké části “kvůli” lidem, kteří měli permici a nepřišli. Tratila na tom atmosféra a ostatní fanoušci, kteří třeba na tribunu chtěli jít, ale nedostalo se na ně, i když spoustu permanentkářů nepřišlo. To systém “uvolňování” vyřešil. Slávista/sparťan se na tribunu v rámci uzavřeného prodeje dostane pouze v případě, že je tam pustí jiný klokan. Takže až vedle sebe v těchto zápasech uvidíš jiné šály, můžeš spílat lidem ve vlastních řadách, nikoli klubu.
Ty jsi fakt číslo. Zmínil jsi dva soupeře, kteří mají mít na tribunu stopku. Ale ani v jednom příspěvku předtím tohle nezaznělo. Objevují se tam fanoušci soupeřů i v jiných zápasech a není to nic výjimečného. Tady jsi mimo. Atmosféru cizáci určitě nezlepší, spíš může dojít k nějakému konfliktu. Co je úplný průser, jsou fanoušci soupeře se symboly jejich klubu mimo vyhrazený sektor. To je něco (např. v PL) naprosto nemyslitelného a tady klub selhává na celé čáře. Nechápu, proč není upozornění součástí podmínek koupě lístku. To mě teda fakt sere!!!!
Jo a ještě poslední věc. Nejméně obsazená tribuna je A5 = VIP a podobně. A s tím asi klub nic nedělá. Chápu, že by to bylo složité a pracné, ale nás trestat a nechávat prázdno na A5 ...??? Pokud se dožijeme stavu, kdy hlavní kamera bude zabírat hl. tribunu, tak to bude tristní pohled.
Klokan z Černošic napsal:
Už to tady hodně vyšumělo a i já hodil za hlavu ty hejty, které jsem zde dostal, když jsem si stěžoval (jasně, dědek, neumí s mobilem). A teď znovu, Myslím, že se na nás fanoušky ... sere v mnoha ohledech a místo aby se tato buzerace zmírnila, třeba jako odměna za to, na jaký fotbal se chodíme dívat, tak se ještě přidá " testovací zápas". A nebo již zmiňovaný pohár, no to je fakt hrůza. A my pořád jako ovce....
Jj. S tím pohárem mě totálně nasrali. Bylo hnusný počasí, mám to 120km, přišlo cca 2500 lidí a nám dali černý puntík. Za pohár který nikoho nezajímá. To je fakt vstřícnost k fanouškům jak prase. Na prstech jedné ruky bych spočítal, kolikrát jsem např. od covidu chyběl.
Frühwald 6
Hůlka 7 Lischka 7 Kadlec 6
Kareem 6 Čermák 7 Sakala 5 Havel 6
Smrž 5
Matoušek 7 Ristovski 6
Kukučka 5 Drchal 6 Yusuf 5 Hrubý 5
Před jarní částí jsme si tady říkali, že z prvních 4 zápasů potřebujeme 7b. Zatím je to hratelné, byť jsem po minulém zápase už ničemu nevěřil. Blahoslaveni chudí duchem.
Gummma napsal:
Velké díky patří Rio Napo, konečně namotivoval tým tak, že to pochopili!
Já děkuji za uznání zásluh :)). Ale chlapi uznejte, že ňákej Anglán a jeho háro je prd proti hrozbě žíti bez piva. Tak se holt borci pochlapili a já jsem v pohodě. Stačilo jim dát tzv. pistoli k hlavě a už to bylo hotovo. Tak všichni sborem: Ať žije Bohemka!!!
Jooooooooooooo! Jdu na pivo. :))