Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1912
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1847
Tlachy a kecy 65
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 508
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1
9atzPbM+ 1
hnweESZv 1
osmcDFBX 1
08IdEiF5 1
in92KYG0 1
kxLvnBaH 1
6gKHMIpV 1
NQnunB9j 1

Bradkins napsal:

Máš bujnou fantazii.Kde čteš ode mne něco o faulovaní,nebo surové hře ? Jen proto že nechci,sotva se dostaneme do vedení , vidět svůj tým zdržovat a válet se ? Btw. od 45. minuty ? jdi ...

Máš vybrané chování a mluvu. Já jsem se ti předem  pro případ nepochopení omluvil. Ty ale asi patriš do jiné sociální vrstvy a tak se i podle toho chováš. Mluva vybraná. Byl by z tebe skvělý mediátor. Nebo diplomat. 

Takže všem rytířům ve zlacené zbroji na bílých koních. Je krásné a morálně čisté bít se v prsa a vyrazit na hrdinskou cestu. Jenže vy chytráci, tahle cesta nevede nikam. Jestli vám dělá dobře, bezcenné "nejsme jako ti ostatní, kteří zdržují a kouskují hru", tak se podívejte do kalendáře. Doba Mirka Dušína je nenávratně pryč. 

To Bradkins: jestli jsem ti dobře rozuměl, tak zdržování ne, ale rozkopat ano. Hmm tak to je zajímavý přístup. Zdržovat a tahat čas je nepřípustné, zato faulovat patří ke hře. A že přitom někdo dojde jen tak mimochodem k újmě na zdraví, no a co. Chlapácké. Chci věřit, že jen čtu špatně mezi řádky. A v tom případě se ti omlouvám.

berjir napsal:

Pises to spravne, moje odpoved na tvoji filozofickou otazku je v podstate ano, mame. Ja jsem ochotnej obetovat pozlatko na ukor cti. Naprosto chapu, ze profisport je o uspesich, ale pro me je proste fotbal ...

Tak se scházíme :))

Nicméně snad se shodneme i na tom,  že velkou chybou bylo, dál se hnát dopředu. Co fakt neumíme, je změna tempa hry. Ono je to sice do jisté míry taky tahání času, ale nesmíš přece nechat soupeře hrát jeho hru a stupňovat. A navíc když nemáš hráče na to, aby vepředu udrželi míč. 

berjir napsal:

Jsme oba extremisti. :) Ty si hajis svoji ,,novotu", ja jsem staromilec, ultimatni pravdu nemame ani jeden. Tvuj popis soucasne PL plne koresponduje s tim, jak se na to koukam ja. Ze to ,,delaji vsichni" ...

Asi to píšu blbě. Mě se to taky nelíbí a nesnáším to. Jenže když to dělají soupeři, máme my být ti jediní morálně čistí? Je to filozofická otázka. A odpověď? 

Rey napsal:

:)) figuru nemáš a věk taky ne..... Nepřeháněj.

Jako na co? Abych si s někým z očí do očí vysvětlil názory? K tomu potřebuji jen mozek a ten mi zaplať pán bůh slouží. A mimochodem, před chvílí jsem s bob.inem telefonoval a myslím, že docela v pohodě jsme si svoje názory vyjasnili. Smluvili jsme si pivko v Ďolíčku. Jenže tenhle způsob komunikace ty možná neznáš. Tak se měj hezky. 

Klokan z Černošic napsal:

Může být i poměrně ošklivá, ale když bude umět? Velký kozy fajn, ale co off side, hroťák to být nemůže:-))

Vy horňáci si na svý přijdete, ale co my dolňáci? Co z toho budeme mít my?

berjir napsal:

Regulerni taktika... to je velmi relativni. Ze se neco deje casto, verejne a bez postihu, neznamena ze je to tak spravne. Pres drzku na ulici si lidi taky davaj denne a nerekl bych, ze by to ...

Před chvilkou jsem měl tel. hovor s bob.in em. Je velmi pevný ve svých názorech a já si takových lidí fakticky považuji. Jenže ať se nám to líbí nebo ne, fotbal fakt není růžová zahrada. Hrát se spartou otevřeně na férovku nebylo moc chytré. Stojí to moc sil a vlastně jsme je sami posadili do sedla. A k tvému příspěvku snad jen poznámka. V PL se k rozkouskování hry jako taktickému prvku podle situace běžně uchylují úplně všichni. A nikomu to nepřijde divné. Správně jsi napsal "Anglie pár dekád zpátky".

bob.in napsal:

Drž tu křivou hubu už. Magore.

Hmm, jsi hustej týpek. Jenže taky úplně mimo. Vyvedení z tempa hry je naprosto běžná taktika, která funguje. A jestli si myslíš, že to není pravda, tak jsi fakt mimo. Jo a ještě něco. Vzhledem k tvým urážkám bych se s tebou rád setkal. Co ty na to v neděli? Jen ty a já.

dan napsal:

protoze jsme Bohemka. a jsem za to rad...FORZA BOHEMIANS!!

Chceš říci, že je lepší být rytíř s čistým štítem, ale bez bodů. Za to si ale fakt hovno koupíš. Zdržování je naprosto regulérní taktika a dělají to i největší kluby. Nechali jsme je hrát, dostat nás pod tlak a jak to dopadlo? Teď už si to ohlidaji. Proč Veselý nedal pokyn k tahání času? Jsme jak banda truhlíků.

Může mi kurva někdo říct, proč nesimulujeme jak třeba Boleslav nebo Plzeň a necháme Spartu hrát?