Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1919
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1854
Tlachy a kecy 65
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 515
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1
9atzPbM+ 1
hnweESZv 1
osmcDFBX 1
08IdEiF5 1
in92KYG0 1
kxLvnBaH 1
6gKHMIpV 1
NQnunB9j 1

Sam nevěřím, že to řeknu(píšu), ale jsem fakt rád, že jsem nejel. Počasí, neschopnost v zakončení, cesta domů na hranici námrazy, . . Prodloužení nás bude stát síly. A jedeme do Zlína. 

Dva dny se mi honí hlavou dost nepříjemná myšlenka a je to následkem prapodivné reakce trenéra na legitimní a naprosto logickou otázku Bači stran nasazení hráčů do základu. Konkrétně mám na mysli Kácu. Čistě spekulativně. O Kácovi se začalo dost mluvit s souvislosti koncem smlouvy a zájmem některých klubů o něj. Teď ty moje spekulace: Co když po něm chtěli podepsat prodloužení smlouvy? Co když odmítl (agent)? Co když je to důvod jeho nenasazování do základu? 

Zdůrazňuji : čistá spekulace na základě nevrlé reakce trenéra Veselého. Takový na tiskovkách nebývá. 

CarlUweSteeb napsal:

Smrz je odchovancem Karviny.

Jj, dohledal jsem si ho. Taky byl v mládeži Olomouce, pak Karviná B a A, Boleslav, zpět Karviná, Hradec a my. Vždy záložník. Viz Transfermarkt.

Teď se dívám na záznam. Nejsem sice právě fanklub Ristovski, ale za prvních 10 min na balónu min 5x víc než Smrž. Nabízel se, běhal. Nesrovnatelné. 

Reichl 5

Kareem 4  Hůlka 6  Vondra 5  Sinyavskiy 8

Okeke 6  Čermák 7

Ramirez 5  Smrž 6  Kovařík 7

Yusuf 5

- Ristovsky 6 Drchal 5 

ostatní nehodnoceni

Smrž 6  ! ???

Článek k utkání psal J. Fejgl. Z toho vyvozuji, že psal i hodnocení. Nevím, zda z kamarádšoftu či z jiného důvodu dal Smržovi nadprůměrnou známku, ale pochází z Hradce. Není náhodou ze stejného města i Smrž? A taky trenér Veselý. Možná potřebujeme, aby dostával herní prostor a dobrá hodnocení ve snaze jej alespoň nějak zpeněžit. Jinak nechápu. Ten člověk, a já to říkám už dlouho, je naprosto k ničemu. A ještě má nepochybně dost nadváhu.  Pane Veselý, už prosím ne. Na tréninku možná vypadá dobře (třeba má dobrého kadeřníka), ale na první ligu nemá. 

Jo a ještě jeden postřeh. Poprvé jsem si všiml, že trenér vypadal při otázkách na tělo (od Bači) k nasazení některých hráčů - Smrž x Ristovsky a  Kareem x Káca - silně nerudně. Dělal nechápavého a neodpověděl. 

PS: Fejglovi jsem psal na X a jsem zvědav, zda odpoví. :))

Vše co mám na srdci, už napsali přede mnou ostatní. Tak jen co mě nasralo nejvíc. Trenér Veselý lpěním na zoufalci jménem SMRŽ. Neskutečný je, že jej podepsali a on to ještě vydával za posilu. V první půli jsme hráli prakticky v deseti a místo vystřídání o přestávce ho tam nechal víc než hodinu. Moje kritika tohohle kopyta je konzistentní a zajímalo by mě, co teď ti, kteří se ho pořád zastávali. 

Bradkins napsal:

Máš bujnou fantazii.Kde čteš ode mne něco o faulovaní,nebo surové hře ? Jen proto že nechci,sotva se dostaneme do vedení , vidět svůj tým zdržovat a válet se ? Btw. od 45. minuty ? jdi ...

Máš vybrané chování a mluvu. Já jsem se ti předem  pro případ nepochopení omluvil. Ty ale asi patriš do jiné sociální vrstvy a tak se i podle toho chováš. Mluva vybraná. Byl by z tebe skvělý mediátor. Nebo diplomat. 

Takže všem rytířům ve zlacené zbroji na bílých koních. Je krásné a morálně čisté bít se v prsa a vyrazit na hrdinskou cestu. Jenže vy chytráci, tahle cesta nevede nikam. Jestli vám dělá dobře, bezcenné "nejsme jako ti ostatní, kteří zdržují a kouskují hru", tak se podívejte do kalendáře. Doba Mirka Dušína je nenávratně pryč. 

To Bradkins: jestli jsem ti dobře rozuměl, tak zdržování ne, ale rozkopat ano. Hmm tak to je zajímavý přístup. Zdržovat a tahat čas je nepřípustné, zato faulovat patří ke hře. A že přitom někdo dojde jen tak mimochodem k újmě na zdraví, no a co. Chlapácké. Chci věřit, že jen čtu špatně mezi řádky. A v tom případě se ti omlouvám.

berjir napsal:

Pises to spravne, moje odpoved na tvoji filozofickou otazku je v podstate ano, mame. Ja jsem ochotnej obetovat pozlatko na ukor cti. Naprosto chapu, ze profisport je o uspesich, ale pro me je proste fotbal ...

Tak se scházíme :))

Nicméně snad se shodneme i na tom,  že velkou chybou bylo, dál se hnát dopředu. Co fakt neumíme, je změna tempa hry. Ono je to sice do jisté míry taky tahání času, ale nesmíš přece nechat soupeře hrát jeho hru a stupňovat. A navíc když nemáš hráče na to, aby vepředu udrželi míč.