Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1981
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1916
Tlachy a kecy 65
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 573
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
RzcrN39M 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1
9atzPbM+ 1
hnweESZv 1
osmcDFBX 1
08IdEiF5 1
in92KYG0 1
kxLvnBaH 1
6gKHMIpV 1
NQnunB9j 1
Sr1Tc1vL 1
DFAXkWet 1

sasek napsal:

Vorlický je Brňák, takže se vrací na půl roku domů. Okeke bude souviset s přátelstvím Sparty a Jablonce. Bylo celkem jasné, že ho Sparta použije pro utužení vztahů s některým z týmů, které jim později ...

Slavia by nám ho tak jako tak nepustila ani za pytel sušených Jánošíků.

Vorlický na půl roku do Zbrojovky. Proč nejde takový hráč ze Slávie k nám je jasné, ale proč si stahuje Sparta z hostování u nás Okekeho a dává jej jinam zase na hostování je na zamyšlenou. Leda by to byla součást koupě Vojty.

skip napsal:

Více méně s tebou souhlasím, že Kareem pro Slávii nebude.Ale nikdy nevíš, koho by napadlo, že koupí za 30 mil.Mbodjiho po 6 odehraných zápasechz Jihlavy......

Toho Kareema použil jako první kdosi proti mě a z mé strany to byla reakce na jeho invektivu. Ten kluk mě nevadí. Já chtěl spíš jen poukázat na to, že různé kluby naší úrovně pravidelně přiváděli/jí neznámé hráče. Jen to chce spoustu práce a to z kanclu v Ďolíčku nejde. Holt to chce zvednout zadek ze židle a vyrážet do terénu. Zajímavé hráče přivádí i druholigové celky už delší dobu a následně je dobře zpeněží. V Táboře, Jihlavě, Varnsdorfu, Prostějově a ..... určitě neměli lepší podmínky než Bohemka a přece se jim to daří/dařilo. O tom jsem napsal. Pokud se mnou někdo nesouhlasí, je to naprosto legitimní a třeba by mě o své pravdě dokázal přesvědčit. Ale aby mě někdo obvinil z kopání do Bohemky, to mě nase.e! Protože Bohemka je úplně nejvíc!

dáda74 napsal:

No z vlašimi přišel jakýsi peter kareem ... no ale ten šel asi jen tak okolo a zeptal se, nemohl bych za vás hrát....  pak přišel jakýsi sinavskij v tu dobu hráč na odpis ve ...

Jo a to kopání do klubu si odpusť. To že kritizuji - a oprávněně - sportovního ředitele resp. jeho práci, není kopání do klubu. Ten pro mě (společně s jedním v Anglii) znamená strašně moc, ale to neznamená, že budu všem tleskat. 

PS: docela jsi mě nas..l !!

dáda74 napsal:

No z vlašimi přišel jakýsi peter kareem ... no ale ten šel asi jen tak okolo a zeptal se, nemohl bych za vás hrát....  pak přišel jakýsi sinavskij v tu dobu hráč na odpis ve ...

Sinyavskiy nebyl žádný no name. Možná pro tebe, ale já ho měl nakoukaneho už z Karviné a ještě víc že Slovácka . A Kareem začal u nás hrát až teď. A věř mi, že to hráč pro Slávii nikdy nebude. 

Kterak Isife do Dukly (nyní už Slavie za rekordní prodej) došel.

Dnešní Sport: "Byli jsme na zápase Vlašimi, kde jsme viděli jak tam lítá. Přitom jsme se tam byli podívat na našeho Filipa Matouška." Prozradil.... asistent trenéra... Zástupci klubu z Julisky tak se štěstím objevili velký talent. 

Kdy se to povede našemu sportovnímu úseku? Dukla už jich pár předvedla.

Ještě k té aukci dresů: noční můrou by bylo, kdyby mi někdo z rodiny vydražil tenhle dres k třeba se jmenovkou Smrž. Pleštil by byl taky terno. 

KRS napsal:

Tak někdy se zázraky dějí i v české fotbalové žumpě, ale musíš jít alespoň malinko, malínečko naproti. Ne, nebudu kritizovat naše vedení, nebylo by to ode mne poprvé a hlavně jsou vánoce. Zpětně jsem si ...

Ta poslední věta ve mě okamžitě vyvolala vzpomínku na mr. Držmíška a jeho rozhovor pro Sport. Zase mám vztek, že bych něco rozflákal. Strašidelný zážitek. Jestli tohle nebylo na padáka, tak už nevím co jiného. 

Gummma napsal:

Na webu jej nemá ani Sparta ani Slavia. Bohemka přála na WhatsAppu i Instagramu (další nemám). Ale hlavně si kopnout, že jo. 

A to jako má být měřítko? Eska nepopřejí, tak my taky ne? Takhle to vidíš? Divné. Já neříkám, že je to povinnost, ale známka soudržnosti a výjimečnosti Bohemky by to byla.

Přeji všem klokanům dobré vůle hezké svátky a pevné zdraví v příštím roce. Dále nám všem více klidu a pohody s naším milovaným klubem.