Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1668
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1604
Tlachy a kecy 64
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 279
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1

Je laciné, předhazovat hráči, jak byl drahý. Za to přece nemůže. Snaží se, jako skoro každý na začátku kariéry, někam posouvat a hrát co nejlépe. Že jej pak někdo nějak ocení, je věc jiná. Otázkou ovšem je, jestli jej onen někdo ocenil správně. A v tomhle případě je to úplně příznačné. Takhle pracuje tzv. skauting v Bohemce. Já být panem majitelem, tak bych volal po odpovědnosti. Nechápu, jak může být úspěšný businessman tak lhostejný k mizérii v klubu. Asi nemá koule rázně zakročit. 

Někdo přede mnou tady nazval dvojzápas s Libercem jako pouťák. S tím se dá souhlasit. Já bych ale chtěl vidět, jak Veselý tenhle duel vezme jako přípravu na další sezónu a nechá hrát jen ty, se kterými počítá. Pro nás už ta příprava vlastně začíná a na place by neměli být hráči mimo příští soupisku. Taková malá nápověda. Dal bych do obou utkání na celý zápas Vojtu Nováka, ať se ukáže, jestli se o to chce poprat. Protože s Olomoucí se na hřišti úplně nepřetrhl. Byl jsem jeho fanoušek, ale v tom zápase mě zklamal. Takhle se o triko nehraje.

Rozloučení s Pepou 100% podporuji. Formu nechávám na klubu a věřím, že bude důstojné. Samozřejmé snad je, že nastoupí ve druhém zápase.   

Reichl 6

Hůlka 3 Vondra 5 Křapka 4

Okeke 4

Kovařík 5 Hrubý 6 Čermák 5 Vala 4

Drchal 6 Matoušek 6 

Dostál 5 Zeman 5 

Černý nehodnoceno 

berjir napsal:

Hele a ty vis ohledne ceho ten test nel pozitivni? Uvedomujes si, ze to muze byt velmi jednoduse napriklad i z doplnku stravy, ktery jsou ve velkym propagovany? Zrovna tady v tom pripade frajer okamzite ...

Zastávej se ho jak chceš, ale já osobně pro něj slzu neuroním.

berjir napsal:

Hele a ty vis ohledne ceho ten test nel pozitivni? Uvedomujes si, ze to muze byt velmi jednoduse napriklad i z doplnku stravy, ktery jsou ve velkym propagovany? Zrovna tady v tom pripade frajer okamzite ...

Můžeš mít pravdu stran dopingu, ale to že ten frajer byl k ničemu, je tutovka. A to že se ho klub nezastal a postavil se k tomu dost jednoznačně, také o mnohém vypovídá.

A ještě jedna poznámka. V každé firmě, společnosti, sociální skupině, blablabla.. by si odpovědní lidé měli čas od času vyhodnotit, jak dobře/s jakým úspěchem svou práci dělají. Páni Jakubowiczi, Držmíšku a Veselý, jak jste spokojeni se svou prací na přestupovém poli? Máte být na co hrdí? Nechce se mi to znovu vyhledávat (už jsem to tady psal), ale kolik z těch cca tří desítek příchozích hráčů za poslední tři roky bylo posilami/zklamáním? Jste nepochybně v červených číslech. 

Borek1 napsal:

Výhoda pro Bohemku je ta,že takový Smrž si ukončil smlouvu sám(tenhle přestup byl mega omyl) Hrubý pro mne také obrovské zklamání(tam jsem opravdu čekal mnohem víc) Dostál a Pepa (srdcaři a ikony klubu,ale fotbalový věk ...

Trošku jsi mě nahrál a já to musím zdvihnout. Dostával jsem tady naloženo kvůli Smržovi, že ho shazuji. Pak jsem ho pochválil po prvním kole proti Ostravě a hned se na mě sesypali (věřím, že ti dotyční si toho jsou vědomi) a napadali mě, že konečně musím uznat, že je výborný fotbalista. Teď se ukazuje, že možná s tou Ostravou měl pod kůží (v nose) a proto byl tak dobrej. Tak abych to zkrátil. Dělá mě dobře, že ten frajer, jak jsem tvrdil, byl a je k ničemu a zahrál jen po vlivem. A vy, kteří jste se ho zastávali, teď prosím mlčte! A ten, kdo za jeho angažováním stojí, by se měl nad sebou zamyslet.

Matoušek: "Myslím si, že jsem to udělal dobře, ale gólman předvedl výbornej zákrok". 

Bradkins napsal:

Prostřední gruppe nám nastaví zrcadlo.Konfrontace s Karvinou třeba a jejich herní styl, hráčský kádr versus náš…

Nejsem si jistý systémem, ale nehrajeme náhodou teď s Libercem a pokud vypadneme, dál se nehraje?

kolina napsal:

Poděkování v této sezoně si dle mého zaslouží příslib rekonstrukce DOLÍČKU! To mi udělalo největší radost, fakt.             BOHEMKA DO TOHO!!!

Slibem nezarmoutíš.