Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1823 |
Tlachy a kecy | 65 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kB0FhYSu | 1309 | |
cbGO/fnR | 488 | |
UGavDhGU | 8 | |
Z8OJbKYv | 7 | |
5SE8MHrw | 3 | |
7b7oewPn | 3 | |
+c+NnFVj | 3 | |
pgGQ4EnB | 2 | |
0DQ83kbc | 2 | |
iJZNo4TD | 2 | |
t/rmJzb/ | 2 | |
cVx1Of13 | 2 | |
Rq5pn5Mk | 2 | |
tZ7j2RDB | 2 | |
tBQilbro | 1 | |
iulED6KQ | 1 | |
gPbx7KIa | 1 | |
Sy9jePRu | 1 | |
Sbr/Zuz3 | 1 | |
1J1iTy2G | 1 | |
krnLh7ey | 1 | |
K+jGy6cX | 1 | |
/DQgXsy7 | 1 | |
mWFtYvDU | 1 | |
/y8GbsHP | 1 | |
kU6wUVPC | 1 | |
HuJB7g0y | 1 | |
UuhL/CGa | 1 | |
Uo+/eBqW | 1 | |
qH0/5l/9 | 1 | |
0Y14AUfI | 1 | |
Y8fBO+yC | 1 | |
DqT5q+xG | 1 | |
7a78Ixc+ | 1 | |
VKEVKtf9 | 1 | |
xQ4H1xuK | 1 | |
2184ZqSL | 1 | |
0dlFo96b | 1 | |
DyvGg51b | 1 | |
8XsxsScj | 1 | |
xWPtrwZr | 1 | |
6COtMV6A | 1 | |
9I2S/NoI | 1 | |
KL/gP9P4 | 1 | |
TikLar0U | 1 | |
HQJpJ5Ix | 1 | |
lZHsYpqQ | 1 | |
vALhPgBT | 1 | |
yb7B8lih | 1 | |
sU4jUPQ+ | 1 | |
Oi8SQZGd | 1 | |
9zPJiIg+ | 1 | |
LvxRl+wg | 1 | |
8lckqQwy | 1 | |
miSaZwjl | 1 | |
HgfI38zc | 1 | |
ruOVT2ic | 1 | |
Ah7u4Ob9 | 1 | |
ziWPNOp2 | 1 | |
yJoG3UIx | 1 | |
Wf0ViJEx | 1 | |
C4Uh7dP8 | 1 | |
NdxF7wlk | 1 | |
YyaGNgw4 | 1 | |
9atzPbM+ | 1 | |
hnweESZv | 1 | |
osmcDFBX | 1 | |
08IdEiF5 | 1 |
Dobrá zpráva. Po sérii šesti zápasů bez vítězství Béčko vyhrálo potřetí v řadě.
přiznávám bez mučení, že jsem si to musel najít. tenhle seriál mě absolutně míjí a i když je to asi hodně cool, je to moc dlouhé. smajlík by byl jeden klik a všichni vědí. vtipné leč pro mě nepraktické. vopatruj se.
berjir napsal:
Tak palec nahoru jsem nepobral já, to se omlouvám, ale vyznělo to taky ironicky. :) Hulení jsem zmiňoval v souvislosti s tím, jak jsi ohledně Smrže byl tvrdej v souvislosti s tím trestem, tak jsem ... to myslel. Osobně si myslím, že teď bude mít extra motivaci a nevěřím tomu, že by mu klub nabídl takhle dlouhý prodloužení, kdyby po tý pauze nevypadal dobře - tak snad to nebude další Keita, tam to po dlouhodobý smlouvě rychle opadlo :)
Ještě k tomu humoru. Bohužel nemáme k dispozici.emotikony. Jeden z něj příspěvků poslední doby byl: "Posila jakou svět neviděl." Tam bych těch palců dal tak tři řádky. :))
berjir napsal:
Tak palec nahoru jsem nepobral já, to se omlouvám, ale vyznělo to taky ironicky. :) Hulení jsem zmiňoval v souvislosti s tím, jak jsi ohledně Smrže byl tvrdej v souvislosti s tím trestem, tak jsem ... to myslel. Osobně si myslím, že teď bude mít extra motivaci a nevěřím tomu, že by mu klub nabídl takhle dlouhý prodloužení, kdyby po tý pauze nevypadal dobře - tak snad to nebude další Keita, tam to po dlouhodobý smlouvě rychle opadlo :)
Tady bohužel trochu nevěřím trenérovi. Jsem jeho (Veselého) příznivcem a jsem rád, že podepsal prodloužení smlouvy. Ale jeho volba některých hráčů mě tedy úplně nepřesvědčila. Smrže nejspíš zná od mládí, protože pochází z HK. Možná mohl být dobrý/nadějný , ale u nás to nestojí za nic. Za tím si stojím. Je mi fakt jedno, proč není oporou. I jeho největší příznivci musí uznat, že nám toho moc nepřinesl. Pořád tady padají různé argumenty na jeho obranu. Zranění, dáme mu čas. Je třeba, aby se rozehrál. Pak zas něco. Teď stopka. Zas mu chceš dát čas. Pokolikáté? Jak dlouho ještě? Kolik takových šancí u nás dostávají /mají dostávát tito hráči? Fakt jste s tím v pohodě?
K panu Smržovi jsem konstantě kritický. S výjimkou prvního kola loni v létě proti Baníku, po kterém jsem jej tady chválil, línej na krok jak vandrák v létě. Opakovaně jsem se na něj zaměřil při domácích zápasech a stojím si za svým. Kdybych ho vídal jen v tv, ani neceknu, ale takhle si za svým názorem stojím. Krom toho si taky nevybavuji, že by to byl nějak výjimečný režisér hry. Protože to by celou situaci měnilo v jeho prospěch. Mimochodem, kde jsi v mém příspěvku viděl něco o hulení. S tím já problém nemám. Koneckonců, kdo z nás to nezkusil, že? Aby nám byl něco platný, bude muset hóóódně přidat. Po svém nej zápase měl až do konce roku času ukázat se habaděj. Ta stopka přišla až při cestě do Turecka, odkud se obratem vracel zpět. A ta poznámka s tím vtipálkem byla míněna jako palec nahoru za příspěvek.
Jsi hustej vtipálek. ;)
VS nová smlouva. Nevím jestli mám mít ten pocit - ty brďo, posila.
Reichl 6
Kadlec 5 Hůlka 6 Vondra 7 Sinyavskiy 5
Sakala 6 Okeke 6
Čermák 4 Ristovski 5 Drchal 3
Yusuf 5
Zeman 4
Ramírez Kareem Hybš nehodnoceno
Koukám na našeho příštího soupeře. Větší obavu vzbuzuje HK než Plzeň.
Béčko jsem dnes neviděl, ale výsledek je působivý.