Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1376 |
Tlachy a kecy | 59 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kB0FhYSu | 1309 | |
cbGO/fnR | 60 | |
UGavDhGU | 8 | |
Z8OJbKYv | 7 | |
5SE8MHrw | 3 | |
7b7oewPn | 3 | |
+c+NnFVj | 3 | |
pgGQ4EnB | 2 | |
0DQ83kbc | 2 | |
iJZNo4TD | 2 | |
t/rmJzb/ | 2 | |
cVx1Of13 | 2 | |
tBQilbro | 1 | |
iulED6KQ | 1 | |
gPbx7KIa | 1 | |
Sy9jePRu | 1 | |
Sbr/Zuz3 | 1 | |
1J1iTy2G | 1 | |
krnLh7ey | 1 | |
K+jGy6cX | 1 | |
/DQgXsy7 | 1 | |
mWFtYvDU | 1 | |
/y8GbsHP | 1 | |
kU6wUVPC | 1 | |
HuJB7g0y | 1 | |
UuhL/CGa | 1 | |
Uo+/eBqW | 1 | |
qH0/5l/9 | 1 | |
0Y14AUfI | 1 | |
Y8fBO+yC | 1 | |
DqT5q+xG | 1 | |
7a78Ixc+ | 1 | |
VKEVKtf9 | 1 | |
xQ4H1xuK | 1 | |
2184ZqSL | 1 | |
0dlFo96b | 1 | |
DyvGg51b | 1 | |
8XsxsScj | 1 | |
xWPtrwZr | 1 | |
6COtMV6A | 1 | |
9I2S/NoI | 1 | |
KL/gP9P4 | 1 | |
TikLar0U | 1 | |
HQJpJ5Ix | 1 |
Antonin3 napsal:
No nevim ale olomouci ze vondrys zrovna zaril ale nebudu hrace kritizovat spis ty co je pripravuji na zapas ty by je meli namotivovat ze jim o neco jde a ne je okecavat ale hral ... jsem do 48 let fotbal a vzdy to bylo jak jsme byli hecly na zapas
O nastavení hráčů jsem říkal trenérovi na nedávném setkání v Ďolíčku. Že před zápasem na nich není vidět žádná zažranost a nadřazenost soupeře "zabít". Nic. Jdou si prostě zahrát fotbal. Možná proto byli v prvním kole s Ostravou tak dobří, protože byli po pauze na fotbal natěšení. Pak už jen sešup po Dukle.
Pláč je přípustný i u chlapa. Brekot/brečeni je slabost. Kurva sem s nějakým a raději nějakými stopery fotbalisty a tvrďáky. Vondrys dělá co může, Křapka - trvale sestupná tendence, Hybš - krčim rameny, Hůlka - je OK, ale měkkej. Tak co s tím p. Držmíšku a p. Veselý uděláte!
CarlUweSteeb napsal:
Puste si Ligu na ruby - at ten nas vykon vidite bez ruzovych bryli.Jinak samozrejme zlate tri body.
Měl jsem z toho stejný pocit. Kvása to řekl stručně a shrnul to v plné nahotě.
Chachachachá. Mistr a ředitel planety Vacíno ze Zajíce a spol. objevil Ameriku. Že prý by Liberec měl řešit pozici gólmana. My všichni tady víme, jakej je Hugo díra a oni na to přišli, až když ve vyhecovaném (především že strany mistra Kanii) derby dostanou bůra? Hugo nám posral dost zápasu na to, abych jim ho přál co nejdýl.
Sport
Frühwald 7, Hybš 6, Vondra 5, Křapka 7, Kadlec 4, Hůlka 5, Smrž 4, Matoušek 8, Ristovski 5, Pleštil 4, Jusuf 7
Shejbal 4, Hrubý 6,
Kovařík, Drchal a Petrák nehodnoceni pro malou časovou účast.
bob.in napsal:
Po dlouhý době se dostavila pozapomenutá emoce, totiž stud po výhře.
A já pořád proč nemám po ránu blažený pocit. Myslel jsem, že je to po prohře Spurs v Brightonu (klasická Czaplárovka) a ono je to takhle. Nestydím se za polehávání a zdržování (běžná praktika i u špičkových mančaftů), ale za druhý poločas. Vedeme 2:0 proti deseti a nejsme schopni si dát dvě přihrávky za sebou? Hráči se srazí a balon jim seberou, nepodržíme míč, jen se ustrašeně alibisticky uchylujeme k bum prásk nikam. Samozřejmě tři body jsou nad zlato a před pauzou strašně důležité, ale je nutné nastavit hlavy hráčů na vlnu správné agresivity a sebedůvěry. Pozor! Sebedůvěry, ne namachrovanosti z jednoho vítězství nad silným soupeřem.
Kliment je hlupáček. Takhle zkušenej hráč se nechá tak snadno rozhodit? Nevěřím, že by se mu nikdy nestalo, aby do něj někdo šel s cílem rozhodit ho. Jestli ono v tom není ještě něco navíc. Třeba jako: já čerstvě reprezentant, vládnu lize, všichni jsou ze mě na větvi a nejvíc ze všech já sám. Jó takový nezvládnutý ego dokáže velký věci. Matoušek po jedné pozvánce do repre by mohl vyprávět. Třeba! A nebo to bude jen o tom, že je pitomec. Nicméně díky Klidemente!
AFK11 napsal:
Jo, na přelomu listopadu a prosince hrajeme tříkrát doma. Uhrát z těchhle šesti zápasů 12 bodů, tak je klid. Ale s naším stylem hry je třeba dát první gol, pak to můžeme vzadu ukopat a ... něco přidat z protiútoků. Reálně to vidím z těchhle mačů na 5 bodů a uvidí se na jaře.
Jasně kur.a fix, jen zapomínáš, že už jsou v tom odvety. Takže podzimní část končí 10.11. s Plzní. A to bychom měli mít, s ohledem na předcházející sezóny, kolem 20ti bodů. Budeme je mít? Boleslav, v Teplicích, Pardubice a v Plzni. To by znamenalo min 2x vyhrát a jednou remizovat. Nebo tak něco.
Jsem fakt zvědav, jaké bude zítra hodnocení ve Sportu. To bude chuťovka :))
Úplně mi Smrž nahrává. Teď se na toho nahrávající ho vysral
...l