Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
2069
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 2001
Tlachy a kecy 68
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 659
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
RzcrN39M 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1
9atzPbM+ 1
hnweESZv 1
osmcDFBX 1
08IdEiF5 1
in92KYG0 1
kxLvnBaH 1
6gKHMIpV 1
NQnunB9j 1
Sr1Tc1vL 1
DFAXkWet 1
G2mLJ6t3 1
CEQNlCZQ 1

Frühwald 4

Kareem 4 Hůlka 6 Lischka 5 Kadlec 3

Smrž 4

Čermák 5 Ristovski 4 Havel 4

Matoušek 5 Drchal 5

Yusuf 5 Sosseh 4 Vala 5 Mikuda 5

Mirvald nehodnoceno 

Přede mnou se tady trochu čechralo peří Frigovi. Jsem jeho příznivec, ale nelíbí se mi poslední dobu jeho (ne)čtení hry. Pozdě nebo spíš vůbec si nechodil pro balony na hraně vápna za naší obranou a i dneska tam nebyla stoprocentní jistota/kontrola brankoviště. Opakuji, jsem jeho příznivec, ale na několika nejistotách jsme se na tribuně shodli. Tak si snad odpočine a zase to bude ok.

Frühwald 6

Kareem 6 Hůlka 8 Lischka 6 Kadlec 7

Smrž 6

Matoušek 7 Čermák 7 Ristovski 7 Havel 5

Drchal 6

Euforie jak prase přetrvává. Hoši díky a velká gratulace. 

Jednu věc ale zmínit musím. Ta banda bezmozků v kotli dělala včera všechno pro ukončení zápasu. Jedna věc je pokuta, která bude velká. Už vzhledem k nedávno udělené 100 tisícové, bude tahle patrně větší. Velkým štěstím bylo, že se to stalo, když v té brance u kotle byl Frigo. Trefili jste ho blbečci. Být to obráceně, svíjel by se Surovčík na trávníku ještě teď a mohlo být po zápase. Nejste fanoušci Bohemky a ani si nezasloužíte jimi být. Jen škodíte. Táhněte do ....

Tak jsem dneska zvědav, jestli se průvod rumunů někde srazí se seshity. Minule si rozbíjeli huby se zlínskými ti naši s jejich fanoušky U Pepíčka na chodníku, ale to byla jen taková strkanice. Dnes to budou ve Vršovicích jiné manévry. Bude určitě víc policajtů než ty tři stovky hostujících, které se k nám vejdou. :)

Tak úplně nám nepomohlo, že seshiti prohráli a rumuni se na ně dotáhli/stáhli ztrátu z 10b na 5. To je nakopne. Blbý 

Frühwald 8 

Kadlec 6 Lischka 6 Hůlka 5 

Smrž 5

Havel 6 Ristovski 8 Čermák 7 Kareem 6

Matoušek 8 Drchal 5 

Yusuf 5,  Hrubý, Mikuda a Kovařík nehodnoceno 

vapno80 napsal:

No tak sportovní novináři budou mít asi lepší informace než my na fóru. 

Souhlas. Taky jsem to viděl a tenhle formát se mi moc líbí. Hoši si na nic nehrajou a je to zábava. Přemýšlel jsem, jestli to sem napsat a pak jsem se na to raději vykašlal. Hejty jsem čekal. Únik takové informace je přece strašně snadný. Těch zdrojů může být celá řada (hráč/ jeho agent znechucený, že musí z Prahy, nový klub ze zlomyslné radosti, jak si ho Bohemka nechala vyfouknout, nějaký sparťan odkud byl prodán, atd) Samozřejmě to ze stejných důvodů může být i kachna.

tom2 napsal:

Úřad nám to neurychlí, za rohem číhají všelijací Vejsadové hlídající, jestli náhodou se nerozhodlo o ďolíčku dříve, než o jiných věcech, které jim tam přistály na stole dříve, a podobně. Nedávno se Vejsada zase projevoval ...

Přesně tak. Navíc jsme v Česku, takže nějaké prachy už byly šíbry vyplacené a nepovedlo se Ďolíček/Bohemku zlikvidovat. Tak teď alespoň uškodit nebo brzdit.

berjir napsal:

Hele ale kdyby Darci rekli ze bude rekonstrukce a nerekli kdy, tak by ses tu logicky hnedka ptal, zejo? :) Proste dali termin, kterej v tu chvili vypadal realne. Ale pokud si to spravne pamatuju, ...

Ok že ho bráníš. Jenže on sám v podcastu přiznal, že některá jeho prohlášení spíš věci uškodila. A vzápětí řekl to o tom st. povolení v únoru.  Což mohl být signál pro úředníky k dalším průtahům. Možná slyším trávu růst, ale tak to na úřadech chodí.