Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1524
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1465
Tlachy a kecy 59
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 141
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1

Jak se zdá, tady na diskuzi se vše uloží k zimnímu spánku. Tak tedy hezké svátky a v novém roce hodně zdraví, pevné nervy a nějaké ty výhry v milovaném Ďolíčku. Protože Bohemka je úplně nejvíc!

Ještě ke včerejšímu Sportu. Komentář: 

BOHEMIANS EMENTÁL 1905: Až včera začala Klokanům dovolená, nicméně zadní řady si volno vypsaly už o pár týdnů dřív, jen to asi klubovému vedení a trenérovi Veselému sekretářka zapomněla sdělit.

Přesné 

Včera jsem se podíval na ten sobotní mač. Trochu jsem se zaměřil na mého "oblíbence" Smrže. Nechápu hodnocení. Možná jsem zaujatý, ale jestliže Hrubý 4 (oprávněné), tak Smrž úplně stejný. 

Jednoduché je "ukončit" jmenované 3 hráče s ohledem na končící smlouvy. Spíš jsem zvědavý, jestli "ukončí" někoho pod smlouvou. A že tam adepti jsou!

Reichl 6

Křapka 7 Vondra 3 M. Kadlec 3

Vala 3 Jánoš 3 Smrž 6 Kovařík 6

Jusuf 8 Hrubý 4 Drchal 6

Zeman 7 Pleštil 7 Novák 6 Dostál 7 Černý -

Na jaro mi vychází cca 10-11b. Jak to vidíte vy?

Venku: Jablonec, HK, Slavia, MB, Pardubice, Ostrava

Doma: ČB, Liberec, Olomouc, Teplice, Plzeň

Borek1 napsal:

Proto věřím, že na to stále máme jednoho z nej trenérů. Hyský zatím nic nedokázal, jen půl sezony v Karviný, která proti loňsku hraje mnohem lépe, až to zopakuje příští sezónu, tak smeknu, že v ...

Možná jsem hnidopich, ale nezavírej oči před realitou. Obrana stojí na jediném člověku a to ti přijde normální? On sice gól za Drchyho nedá (furt to nechápu), ale za kádr, mizernou fyzičku v soubojích, motivaci do zápasů, nasazení, ... může kdo? Jo a ještě až nezdravé lpění na tři vzadu, když na to nemá hráče. Ještě v září/říjnu jsem byl jeho velkým zastáncem, ale já ty oči dál zavírat před realitou nebudu. Haškova škola. A vzpomeňte si, jak Hašek začínal na jaře. Až pod tlakem veřejnosti a médií se začal chovat jinak.  Pane trenére, je načase něco změnit. Radikálně! A začněte u lepší fyzičky a nasazení. Na Bohemce musí fotbal bolet a Karviná by k nám měla přijet připos...á strachy.

dáda74 napsal:

Proboha pořád Pepa. Pepa je nezpochybnitelna legenda klubu (nechal si ve 2 lize snížit plat, neprestoupil  do lib či jab když mohl a měl to za domem a odvedl neskutecne množství černé práce na hristi ...

Nic jsi nepochopil/a. Já vůbec nepsal o Pepovi. Příspěvek byl o trenérovi a jeho bla bla bla.

Borek1 napsal:

Jen jsem si představil jakbychom tady nadávali na našeho trenéra jak ten zápas prokaučoval, kdyby ho vedl jak Hyský. Protože zápas s námi prokaučoval právě on. 

Jednoduchá odpověď. Se Slováckem to jde hodně za ním. Včera na tiskovce si naběhl na vlastní vidle. Mele "hodinu" o Pepovi. Jak ho tam nemohl dát, protože když potřebujeme hrát rychle a dopředu, tak to s ním nejde, ale když to potřebujeme podržet a zajistit vzadu, tak to je jeho parketa. Tak proč ho tam kur.a nedal, když jsme vedli 3:1? Přiznat veřejně vlastní chybu chce mít koule! Má je náš trenér. Měl by si vzít za vzor Mourinha. Ten své hráče vždy chrání a chyby bere na sebe.

TomBP napsal:

Včera bylo zajímavé sledovat jak dokázal Hyský pozvednout něco takového, jako je Karviná. Asi budou pracovat s velmi nízkým rozpočtem, mají povětšinou noname hráče a přesto hrají hezký a moderní fotbal. V porovnání s naší ...

Jejich hra je nejen "hezký a moderní fotbal", ale proti těm našim jsou jejich hráči mnohem silnější v osobních soubojích. Ale to skoro všichni. Smutné.