Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1751
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1687
Tlachy a kecy 64
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 355
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tZ7j2RDB 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1
Ah7u4Ob9 1
ziWPNOp2 1
yJoG3UIx 1
Wf0ViJEx 1
C4Uh7dP8 1
NdxF7wlk 1
YyaGNgw4 1

VojtaM napsal:

V pohodě, ale nejsme ruik, abychom zabodli prst do soupisky a mapy a vymysleli přestup. I když jejich čísla bychom brali. Dobrá otázka, ale nemám tušení. Nicméně Kácovi už je 22, opravdu velký prachy se dneska ...

Díky. Děláte dobrou práci kluci. Jen tak dál. Jo v tom komentu k sociopatovi Vackovi jsi mi mluvil z duše. S Podroužkem souhlasím jen částečně. Celé to podle mě začalo někdy v dubnu/květnu. Tehdy Podry evidentně vařil z vody, spletl si oba Kácy, vůbec nevěděl, že máme tolik odchovanců v Áčku, ... a hlavně shazoval Veselého, že je ubohé vyzvat fanoušky, aby klubu kupovali hráče. Úplně překroucené! On tehdy v nadsázce a s úsměvem zmínil, že někdo z nás by mohl jako investici koupit hráče a u nás si ho nechat zhodnotit a následně na něm vydělat prachy. Což je úplně něco jiného. Ale že vše není s mládeží úplně růžové, jak se nám tak často snaží vnutit vedení, v tom se s ním dá souhlasit. 

Jo a taky s tebou souhlasím v tipu na sešívance. Je mi to líto, ale nesdílím nadšení Bači a Temeho. Někteří optimisté by se měli stavět ze zdi za ranních mlh. :))))) Pozdravuj je. Jsem váš  fanda.

VojtaM napsal:

Pardon, není to fejk, ale spekulace. My si to nevymysleli, jsou italský weby a novináři, kteří o tom vážně píšou.  Nicméně Bohemka o tom prý "nic neví". Což je klasický bohemácký přístup ke spekulacím. 

Dobře. Na první dobrou to vypadá prostě jako fejk. Tak promiň . A když jsme u toho, jakou cenu vlastně Káca má? Reálnou. Ne Transfermarkt.

Na instáči se objevil krásný fejk. A. Kadlec do italské Spezie. :))

Ozzy Osbourne. Odpočívej v pokoji.  A přimlouvám se, za několik pecek ze sedmdesátek v sobotu v Ďolíčku. Pro spoustu z nás by to moc znamenalo. Díky 

Zapomněl jsem na střídají. Hodnocení jen Ristovski a Hrubý oba 5.

Tady snad jen drobná výtka. Hrubý se nepřinutil k max nasazení, ani když viděl jaký je to zápas a jak frajeři na pláče dřou. Neříkám, že hrál úplně blbě,. Ale kurva fix, jdeš tam v takové chvíli a nedřeš do úpadu?!

Reichl 6

Kadlec 6 Hůlka 7 Vondra 6 Sinyavskiy 6

Sakala 7 Okeke 7

Drchal 5 Čermák 8 Zeman 7

Yusuf 7

Zajíci se mají počítat až po honu, ale... Teplice mají prý problémy se sestavou. 

Je tu trošku mrtvo po tak úžasném zahájení sezóny. Tak abych to rozproudil, napíši asi toto. Sinyavskiy mě nepřekvapuje, protože přesně takhle jsem ho vnímal v UH. Sakala naopak dost, protože si ho vůbec z MB nevybavuji. Kareem ??? Nevím. A Okeke bude problém v zimě, protože ho asi neudržíme a půjde kam ho sparta pošle. Ale včera to byla pecka. Neodpustil jsem si prohodit, když jsem procházel kolem chacharů: "To bude ale dlouhá cesta". Naivní, dětinské. Ale kurva, tak moc sladké!!!!!

webera napsal:

Rio, KzC: kdyz si prectete nejaky chacharsky forum, tak jsou na rozhdociho nasrany snad jeste vic, nez my:) je fakt, ze behem zapasu jsem byl taky, zpetne jsem uz lehce vychladl, protoze Hulku mohl uplne ...

Nevím. Sedím na půlce nahoře takže dost daleko a trochu jsem se bál. Na druhou stranu Zelinka na VARu to posvětil. Mrknu na to dneska v TV.