Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1612
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1548
Tlachy a kecy 64
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 225
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1
LvxRl+wg 1
8lckqQwy 1
miSaZwjl 1
HgfI38zc 1
ruOVT2ic 1

Včera mě nejvíc ze všech zklamal Vojta Novák. Od samého začátku málo pohyblivý, nepřesný. Dozadu se mu nechtělo. Jsem jeho příznivcem, ale ve srovnání s mladým Černým neobstál. Jestli nepřidá a to výrazně, tak se přestanu Veselému divit. Navíc se mi zdál trochu oplácaný. Takže buď to je z posilovny a nabral svaly nebo ta horší varianta.

Reichl 5

Vala 5 Křapka 5 Vondra 5 Kovařík 4

Hůlka 7

Pleštil 3 Hrubý 4 Novák 3 Drchal 3 

Yusuf 5

Kareem 5 Černý 5 Matoušek 4 Zeman 4

Kadlec nehodnoceno 

dan napsal:

taky uz mi bohuzel davno neni 20, ale proc sem tahas Ukrajince? i kdyby mu vadili? jak to souvisí s Bohemkou? to je jeho věc. netahej sem politiku, každý at si podporuje (slušně) koho chce, ...

Z části máš pravdu a nechal jsem se unést. Mě jen prostě vadí, když má někdo zato, že patent na rozum a pravdu mají jen mladší generace a starší mají mlčet. To politikum tam z mé strany být nemělo. 

pragy napsal:

Nepiji a jsem celkem bez problémů. Ale ty už si patrně popil. 

Vidíš a teď jsi se fakt netrefil. Já se něčeho napiji jen výjimečně, zato ty budeš jeden z těch, kterým starší generace vadí. Protože by ses do ní jinak nenavážel, že? A to jsi přesně udělal. Myslím, že tvým velkým nepřítelem jsou asi důchodci a možná i Ukrajinci. Kdyby se neplatilo jim, to by se to žilo. A to jim ještě furt přidávají. Pamatuj si, že mládí není zásluha. Když budeš mít štěstí a časem trochu zmoudříš, třeba na to přijdeš sám. Zatím bych ti poradil psychiatra či psychologa. Opatruj se. 

pragy napsal:

Dlouhodobě příspěvky již dávno dospělých, na úrovni dítěte, které frustrovaně vypisuje výčet všech možných i nemožných křivd, kdy se nabízí dojem, že nebýt soupeřů a rozhodčích, už dávno by klub slavil velké úspěchy.

Co to kurva je. Máš nějaký sociologický nebo generační problém? Už to nepij. Ani ředěný. A teď mě napadá. Že bys byl třeba seshit. To by sedělo. Protože takhle se nechová ani Rumun z Letné. Nikdy bych nevěřil, že budu víc nesnášet naplaveniny z Letné než ty skutečné z druhého břehu.

Klokan z Černošic napsal:

Hezky analyzováno, jen nevím, kde těch 7 bodů uhrát. Já jako bytostný pesimista to vidím na Olomouc 1 Teplice 3 Pardubice 1 v tom ostatním někde možná další bod a tak jsem na 6; budu rád, když nebudu mít ...

Mám to přibližně stejně. O = 1 MB = 1 T = 3 P = 1-3 = 6-8

Napsal jsem si to na papírek před Lib a zatím to vychází 

Bohemka 30b: Olomouc, v MB, Teplice, v Pardubice, Plzeň, v Ostrava

O prostřední skupinu nás mohou připravit leda Liberec či Karviná. Karviná o zápas na Dukle míň, Slovácko 26b: o zápas míň (HK?), ale jejich forma je nepřesvědčivá.

Liberec 29b: v Jablonec, Sparta, v Slovácko, ČB, v HK, Karviná

Karviná 27b: v HK, v ČB, MB, v Olomouc, Slavia, v Liberec, plus na Dukle

Myslím, že zisk 7b bude stačit. V konečné tabulce od 9. místa všichni stejně - 42mil. Bylo by dobré uhrát něco navrch.

kolina napsal:

Už jsem nechtěl, ale když jsi to zmínil tak se k tomu vrátím ještě otázkama: 1.)Ten zákrok Chaloupka byl stejný jako několik zákroků v této sezoně při zápasech jiných mužstev a VYLUČOVALO se za to, takže ...

Protože Zelinka.