Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1542
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1483
Tlachy a kecy 59
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1309
cbGO/fnR 159
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
cVx1Of13 2
Rq5pn5Mk 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1
VKEVKtf9 1
xQ4H1xuK 1
2184ZqSL 1
0dlFo96b 1
DyvGg51b 1
8XsxsScj 1
xWPtrwZr 1
6COtMV6A 1
9I2S/NoI 1
KL/gP9P4 1
TikLar0U 1
HQJpJ5Ix 1
lZHsYpqQ 1
vALhPgBT 1
yb7B8lih 1
sU4jUPQ+ 1
Oi8SQZGd 1
9zPJiIg+ 1

Smažák nebo pizza, s tím nemůžeš šlápnout vedle :))). Jako titulek dobrý, pán ale velký gurmán nebude. :)

„Na co nám jsou (scouti), vždyť zítra nejdeme kupovat Maradonu. Zatím to bude dělat Vlado (kouč Vladimír Weiss – pozn. aut.),“ obhajoval na jaře 2023 majitel Slovanu své dřívější rozhodnutí.

Možná jsem hnidopich, ale něco mi to připomíná.

Pokud je mi známo, tak jsme se o něj zajímali v létě, ale oni si ho stáhli do Áčka 

rocknroll napsal:

Tenhle kecal se v tom clanku pokousi dostat do jednoho ze trech klubu: Zejmena Slavie (chvali Tvrdika), pak Liberce (chvali jak Nezmara, tak Kaniu) a do Sparty (chvali Rosickeho i Sivoka).  Ostravu nezminuje, ackoliv odtamtud ...

Já to asi blbě napsal. Myslel jsem to tak, že se stejně nic neutají. I ten hráč určitě řekne agentovi "hele, zajímá se o mě/kontaktoval mě ten a ten klub, zkus mě nabídnout ještě jiným a uvidíme". 

rocknroll napsal:

Tak tohle mi zas tak az nevadi.  Za prve nemusim vedet vsechno a za druhe, kdyz o to clovek stoji, tak se to nejak dozvi.  Mne spis vadi jine veci.  Treba, ze si "velke" kluby ...

Já reagoval na ten článek o práci sp.ředitele/ potažmo sp. odd.

rocknroll napsal:

Mazany kluk - CV mirene primo na potencionalni zamestnavatele.  Nulove naklady.

Jasně že je to velký jájismus, ale zaznělo tam i hodně zajímavého, s čím se dá souhlasit. Kecy o tom, že klub nemůže zveřejnit s kým jednají, jak tomu bývá běžné v jiných zemích, jsou zkrátka jen kecy. Pokud o někoho fakt stojíte a máte jasnou představu, kolik za něj dáte max, tak se přece konkurentů bát nemusíte. Že by dotyčný hráčův agent jednal jen s vámi a nenabídl jej i dalším zájemcům je asi kravina, že? A už vůbec si přece nebudeme nalhávat, že by naše "scoutské  odd." někdy mohlo objevit nebroušený diamant, který by ostatní dostal do kolen.  Nemyslím si, že bychom se bývali museli nějak extra prát o např. Shejbala, Hálu, Mužíka,  .... 

Exklokánek v brance Spurs s nulou proti Liverpoolu byl zážitek! Za tu linku KLOKAN-KOHOUT jsem šťastný!

Bohemka do toho-COYS!

damhA napsal:

Na to, že u "nás" odchytal jen deset soutěžních zápasu v kategorii U-15, by to byl hezký present, ale dost pochybuju, že může jít do "seniorskýho" rozpočtu...

Mé klokaní a kohoutí srdéčko plesá. 

panasonik13 napsal:

Hráči Bohemians, kterým končí kontrakt v létě 2025 Aleš Čermák (30 let, záložník), Martin Dostál (35 let, obránce), Matěj Hybš (32 let, obránce), Josef Jindřišek (43 let, záložník), Jan Kovařík (36 let, záložník), Antonín Křapka (30 ...

Hmmm. Jestli ona ta čísla v občance tak trošku nevysvětlují, proč hrajem bez nasazení a dravosti.