Detail uživatele diskuzního fóra - Robert

Datum prvního příspěvku
20.07.2017
Celkový počet příspěvků
199
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 176
Ptejte se vedení Bohemky 22
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
5M9hhKSH 73
PlvR/WJi 34
hFu8er51 21
jQY2QrHN 16
PvpQ7ruW 12
Hp4V9ySl 4
Tgd5QpL8 2
b4rEOBXA 2
Oua7pND9 2
Mv8VkPGs 2
L80wgrpJ 1
pSV25J4K 1 Mates87
wqzwFgXQ 1
9R2TY1z4 1
EGNy9mEp 1
c1/UST4+ 1
8ECVldEt 1
vNqbT338 1
CIBmwtBG 1
bsllT2WU 1
/clzz4UD 1
1KrcqSYs 1
4pJkbQCy 1
GLmMwndR 1
F7Jwdy1A 1
Rzo4NL+m 1
AOGhcsgy 1
D0ZVN9hb 1
U4S/7ntu 1
wg4S0pD1 1
XIFXqj+o 1
sSE9Rd5k 1
iGYfDa9d 1
RGYu3QGg 1
K6tq4vA3 1
rPFncnsL 1
e7T+28+8 1
R5lJ7MTu 1
lBFoX9IR 1
Q+otau3t 1
+hPO/IjJ 1

Vedení, prosím, dejte nám dárek k vánocům. Vyhoďte už toho reprezentačního trenéra Veselého. Moc prosím.

Jsem za posílení na brankářském postu moc spokojený. Je to pecka, o takovém brankáři se nám ani nezdálo. I já byl mezi kritiky vedení, že nemáme gólmana. Nemá se jen kritizovat, ale i uznat chybu, omluvit se, poděkovat za dobře odvedenou práci. Vedení se rentokrát pochlapilo. MOC DĚKUJI.

Tak zítra je poslední den, kdy lze zaregistrovat nového hráče. Zase pan trenér Veselý říkal jak je třeba posílit a ono zase nic, jako již tradičně. Proč to pořád říká? Vždyť kdo jiný než on musí vědět, že k tomu nedojede. Nechápu to.

Reichl udělal chybu, o tom žádná. Ale to se v životě stává. Byl to zápas blbec pro všechny. Klid, máme dobrý tým, klici se z toho oklepají a bude to dobré. Já jim věřím.

Přiznávám, že jsem hodně urgovval a kritizoval, že nepřišel gólman. Ale musím uznat, že dnes Reichl dobrý. Jinak Smrž a Čermàk výborní. A když jsem viděl střídání (Matoušek, Hrubý, Jánošík....),:tak mà Bohemka dobrý kàdr. Dnes mám z výkonu a hry velkou radost.

To je hnus. Omlouvám se, ale ať už ten Držmíšek táhne. To je hrobař Bohemky. Šiman, neschopný gólman a my tím vyřešíme gólmana na ligu. Ten Držmíšek nás dostane do druhé ligy.

Vít Beneš v Olomouci končí. Na stopera by byl určitě ještě platný. Vín, že mu je 35 let a není tam již perspektiva. Ale kdyby byl zadarmo, na rok či dva?

bonano30 napsal:

Tak co se týče sejta,teď už nás každej natáhne na ceně,když vidí , že jsme v hajzlu a potřebujeme ho nutně.

Já prostě nechápu, proč to jinde jde a u nás ne. Kde je ta chyba? Co už jsme se na tomto fóru naprosili o kvalitního gólmana. Už i trenér to říká veřejně a ono se stále nic neděje. V neděli se zde objevilo, že jeden nejmenovaný gólman podepsal a on je čtvrtek a opět nic. Tomu opravdu nerozumím.

Tak Budějovice přivedou ještě čtyři posily a hlavně prý brankáře, zkušenou jedničku. Tak to jsem zvědavý jestli někoho dokážeme sehnat my.