Detail uživatele diskuzního fóra - Robert
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 178 |
Ptejte se vedení Bohemky | 22 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
5M9hhKSH | 75 | |
PlvR/WJi | 34 | |
hFu8er51 | 21 | |
jQY2QrHN | 16 | |
PvpQ7ruW | 12 | |
Hp4V9ySl | 4 | |
Tgd5QpL8 | 2 | |
b4rEOBXA | 2 | |
Oua7pND9 | 2 | |
Mv8VkPGs | 2 | |
L80wgrpJ | 1 | |
pSV25J4K | 1 | Mates87 |
wqzwFgXQ | 1 | |
9R2TY1z4 | 1 | |
EGNy9mEp | 1 | |
c1/UST4+ | 1 | |
8ECVldEt | 1 | |
vNqbT338 | 1 | |
CIBmwtBG | 1 | |
bsllT2WU | 1 | |
/clzz4UD | 1 | |
1KrcqSYs | 1 | |
4pJkbQCy | 1 | |
GLmMwndR | 1 | |
F7Jwdy1A | 1 | |
Rzo4NL+m | 1 | |
AOGhcsgy | 1 | |
D0ZVN9hb | 1 | |
U4S/7ntu | 1 | |
wg4S0pD1 | 1 | |
XIFXqj+o | 1 | |
sSE9Rd5k | 1 | |
iGYfDa9d | 1 | |
RGYu3QGg | 1 | |
K6tq4vA3 | 1 | |
rPFncnsL | 1 | |
e7T+28+8 | 1 | |
R5lJ7MTu | 1 | |
lBFoX9IR | 1 | |
Q+otau3t | 1 | |
+hPO/IjJ | 1 |
Já za sebe se přiznám, že jsem poměrně nervózní. Odchody za mě v pořádku (i když jsem čekal větší) , příchody nikoliv. Když vidím jak ostatní okolo nás posilují, tak nedokáži odhadnout kde se budeme pohybovat v tabulce my. Ale myslím si, že už nikdo nepřijde.
Za mě prozatím obě posily dobrý. Jak Sakala, tak Sinjavskij. Stejně jako prodloužení smlouvy s Kovaříkem. Ale proč nejsou tyto informace sděleny oficiálně článkem na stránkách? A kdy se dozvíme kdo v Bohemce končí?
Vedení, prosím, dejte nám dárek k vánocům. Vyhoďte už toho reprezentačního trenéra Veselého. Moc prosím.
Jsem za posílení na brankářském postu moc spokojený. Je to pecka, o takovém brankáři se nám ani nezdálo. I já byl mezi kritiky vedení, že nemáme gólmana. Nemá se jen kritizovat, ale i uznat chybu, omluvit se, poděkovat za dobře odvedenou práci. Vedení se rentokrát pochlapilo. MOC DĚKUJI.
Já myslím, že můžeme být klidný, nikdo již nepřijde.
Tak zítra je poslední den, kdy lze zaregistrovat nového hráče. Zase pan trenér Veselý říkal jak je třeba posílit a ono zase nic, jako již tradičně. Proč to pořád říká? Vždyť kdo jiný než on musí vědět, že k tomu nedojede. Nechápu to.