Detail uživatele diskuzního fóra - Robert

Datum prvního příspěvku
20.07.2017
Celkový počet příspěvků
209
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 186
Ptejte se vedení Bohemky 22
Tlachy a kecy 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
5M9hhKSH 80
PlvR/WJi 34
hFu8er51 21
jQY2QrHN 18
PvpQ7ruW 12
Hp4V9ySl 4
Tgd5QpL8 2
b4rEOBXA 2
Oua7pND9 2
Mv8VkPGs 2
L80wgrpJ 1
pSV25J4K 1 Mates87
wqzwFgXQ 1
9R2TY1z4 1
EGNy9mEp 1
c1/UST4+ 1
8ECVldEt 1
vNqbT338 1
CIBmwtBG 1
bsllT2WU 1
/clzz4UD 1
1KrcqSYs 1
4pJkbQCy 1
GLmMwndR 1
F7Jwdy1A 1
Rzo4NL+m 1
AOGhcsgy 1
D0ZVN9hb 1
U4S/7ntu 1
wg4S0pD1 1
XIFXqj+o 1
sSE9Rd5k 1
iGYfDa9d 1
RGYu3QGg 1
K6tq4vA3 1
rPFncnsL 1
e7T+28+8 1
R5lJ7MTu 1
lBFoX9IR 1
Q+otau3t 1
+hPO/IjJ 1
Nd250AsN 1

To, že nikdo nepřijde bylo přeci jasné. Trenér má neotřesitelnou pozici v "rodinném klubu" a když už  by měl být odvolán, jak sám řekl, bylo by odstupné veliké. Já si přesto myslím, že tým je dobrý, vlastně to říká i bývalý výborný fotbalista Horvát. Nyní je potřeba se jen modlit, aby se stal zázrak a zachránili jsme se. Již jsem to tu psal. Jakmile půjdeme do baráže, nemáme šanci a spadneme. Prosím to je jen můj názor, ale hrozně bych si přál, abych se mýlil. 

Co se kádru týče, tento týden dobrý. Ramirez se mě nelíbil jak fotbalově, tak zároveň jsem z něj měl pocit, že do Bohemky nepatří. Z Bandy mám radost, může z něho byt opravdová posila. Ale hlavně, aby dorazil co nejdříve.

Tak dnes poslední zápas na soustředění a zítra návrat do Prahy. Trenér Veselý říkal, že chce mít před soustředěním vyřízené téma Lukáš Hůlka, Yusuf Helal. Oba jsou na soustředění, ale o tom jak se to vyřešilo nikde ani řádek. Dále posily. Přijde ještě někdo? Psalo se, že přijde ze Slavie Isife, nic se neděje. Psalo sem že přijde Almasi z Baníku, též nic? Za 9 dnů je liga. 

Dnes nehrál Matoušek, opět zranění? Jinak porazit prvního Polské ligy, to je paráda, to o něčem svědčí. Jestli přijde Isife, Havel bude v pořádku, bude to dobré.

Přiznám se, že jsem čekání na nějakou posilu, na nějaké posílení již vzdal. Nic už se nestane, nikdo nepřijde. Jediné co se může stát je zázrak, že současný kádr se semkne a vyhneme se baráži. Jinak to bude druhá liga. Baráž bude letos hrozně moc těžká. Dívím se majitelům, že do toho již dali tolik peněz a nyní je jim jedno, že spadneme.

Sleduji velice pečlivě co se děje v tomto přestupovém období a je mě moc smutno. Jak to sleduji, myslím, že nikdo nový již nepřijde, naopak ještě odejde Hůlka a Helal. Je smutné, že už nemají zájem v Bohemce být. Proboha, copak to vedení a majitel nevidí? Vždyť všichni okolo nás posilují!!! Copak vedení a majitel nevidí, že spadneme do druhé ligy? Prosím, vždyť nemáme střed zálohy. Když odejde Hůlka, nemáme stopera. A o útoku vůbec nemluvím. I ta Dulka přivedla Pekharta. Je vůbec naděje, že ještě někdo přijde???

Dopředu se omlouvám všem kritikům, ale za mě hrála Bohemka moc dobře. Je potřeba si uvědomit, že Slávie je nejlepší u nás a Bohemka s ní a hlavně na jejím hřišti hrála víc jak vyrovnanou partii. I sám trenér Slávie Trpišovský Bohemku hodně chválil. Co ovšem nechápu je neodpískaná penalta za tu ruku. Opět jen můj názor, ale to penalta prostě byla. 

Dopředu se omlouvám všem kritikům Jana Vondry. Za mě je Jan Vondra výborný stoper a dlohodobě odvádí pro Bohemku dobré služby. Dobrý byl i na Spartě, dnes vynikající a na dnešní výhře, která je velice důležitá, má obrovský podíl.

Já za sebe se přiznám, že jsem poměrně nervózní. Odchody za mě v pořádku (i když jsem čekal větší) , příchody nikoliv. Když vidím jak ostatní okolo nás posilují, tak nedokáži odhadnout kde se budeme pohybovat v tabulce my. Ale myslím si, že už nikdo nepřijde.

Za mě prozatím obě posily dobrý. Jak Sakala, tak Sinjavskij. Stejně jako prodloužení smlouvy s Kovaříkem. Ale proč nejsou tyto informace sděleny oficiálně článkem na stránkách? A kdy se dozvíme kdo v Bohemce končí?