Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

rio napo napsal:

Pokud jsi to včera kupoval v tiskovce, tak tam byly dvě slečny. Jedna seděla za počítačem a druhá - z našeho pohledu vpravo - byla taková (jak jen to říci slušně) asertivní. Šli jsme si ...

Ještě si přidám jednu drobnost. Při vstupu místo živých osob turniket na QR kód. Nefungoval, resp. asi z 5 přiložených jednoho pustil zbytek řešil jeden pořadatel. Nechápu, když máme málo peněz, že se kupují takovéto debility. Možná nařízeno LFA, to by na ty blbce docela sedělo, ale nevím. Navíc vnuk, který byl se mnou a na rozdíl ode mne se v tom trochu vyzná, tak ještě zpochybnil QR kód, který je vhodný na velký objem dat, ale je citlivý na podmínky, za kterých se snímá. Proč tam není obyčejný chip? byla jeho otázka. Může někdo z vedení vysvětlit smysluplnost tohoto řešení???

klokan22 napsal:

Chtěl bych se podělit o jeden "zážitek" při nákupu permanentky. Doufám, že si to někdo z klubu přečte. Predemnou si kupoval permanentku starý pán (odhaduji tak 85 let) o berli a chtěl místo na tribuně ...

Klokane22 a ty jsi mu nějak neuměl pomoci??? Nechci kritizovat, ale....

rio napo napsal:

Přidám se k negativnímu hodnocení dresů. Varianta s bílými trenclemi je děs. Měli by být prý od 2-3 kola. Strašný. Co se týče zápasu. Dobře vypadal Yusuf, jenže odkulhal a pak ledoval kotník. Přehled ukázal Čermák, ...

Mne ten design az tak vizualne nevadi, zvlast kdyz se spoji s bilejma trenkama, ke kterym je evidentne urcen:) Stejne jako ostatnim mi ovsem vadi, ze to vypada jako Jablonec pred 2 lety:(

Vcera poutovej zapas, tam nejde nic moc hodnotit. O nic neslo a Reichl bohuzel nejistej. Navic se porad nemuzu zbavit dojmu, ze s nasim obrannym materialem by bylo lepsi hrat na 2 stopery. Pokud je Rahimovi Ibrahimovi (hrac s c. 20) skutecne cerstvejch 23, tak v Trencine asi moc dlouho nevydrzi.

Hala s Petrakem na tribune znamenaji, ze u nas pokracovat budou, ale jsou zase zraneni? Kdyz ten krehkej zbytek jako Yusuf, Matousek, Cermak, Janos, Smrz, Novak, Shejbal… zustanej zdravej, tak by to nemuselo bejt spatny. Ale to je jen zbozny prani. Bofor!

rocknroll napsal:

A co na to DFB?

Člověče já nevím, ale také by mě to docela zajímalo... 

BOHEMKA DO TOHO!!!

kolina napsal:

Je třeba podívat se pravdě do očí, takže prvopočátek problému je že kapacita míst na sezení v Dolíčku je cca 3000 míst no a to by se mělo řešit především -  teda ono se to ...

A co na to DFB?

rocknroll napsal:

To jsou spojene nadoby.  Nekdy na to koukam jako ostriz, abych koupil listek, kdyz se tam uvolni misto/a.  A to se uvolni jedine, kdyz nekdo s permici na to misto nahlasi klubu, ze neprijde.  Podotykam, ...

To jo, ale furt jsme trosku v jinym hrnicku. Hlavni argument klubu pro tu ,,dochazku" je, ze je dlouhodobe zajem o permice na hlavni. A ja neverim tomu, ze je hlavni cela vykoupena permicema. Ze se blbe shani listky na zapas a pak se musi cekat na permicare, co nedorazi, to jo, to chapu a uvolnovani dava smysl. Ale ta ,,dochazka" je podle me licha. Nemyslim si, ze nekdo X let ceka na permici na hlavni, zajimala by me data, jak k tomu klub dosel.

Pardik napsal:

Přesně!!A myslim si,ze si ty,co budou kvuli novemu zavedeni nemozne si koupit pro jejich majitele si nikdo novej nekoupi!Bohemka akorat prijde o fandy!!

Je třeba podívat se pravdě do očí, takže prvopočátek problému je že kapacita míst na sezení v Dolíčku je cca 3000 míst no a to by se mělo řešit především -  teda ono se to řeší, ale tak nějak již mnoho let "do ztracena"...

Bohemka není Sparta ani Slavia, ale když už se po těchto klubech chceme "opičit" tak prosím se vším a ve všem... 

Takže Sparta prodala 10000 permic  a je jim stadion pro cca 18000 diváků malý, takže už běží příprava nového stadionu s cca. dvojnásobnou kapacitou (to uvádím jako příklad). 

No a co Bohemka, ta za dlouhé roky nebyla schopná postavit ani tribunku za brankou u tramvají cca pro 1000 diváků, za tu dobu co se o tom hovoří tak mj. Hradec i Pardubice mají komplet nové stadiony!

Vrátím se k těm novým pravidlům ohledeně PERMIC, jak už se zmiňovalo mnoho fanoušků Bohemky kupuje "permice navíc" i když nemají jistotu že vždy ty PERMICE  využijou (změna služby v práci, mimořádné události atd.atd), ale je to  taková forma podpory Bohemky "zaplatit permice" před sezonou a klub má peníze. No a co se stane a vlastně už začíná dít nyní - díky novým pravidlům se nákup PERMIC navíc začne redukovat, no jo, ale je to dobře nebo špatně?!? 

Vždyt před sezonou poslední roky PERMICE nejsou vyprodané, že?!? 

Noo - tak se jich nyní prodá  méně a příští rok díky restrikcím ještě méně! 

Hmmm a na hlavní tribuně v DOLÍČKU bude při vzájemných zápasech s nima o to více SPARŤANŮ, SLÁVISTŮ, OSTRAVÁKŮ, PLZEŇÁKŮ, HRADEČÁKŮ...

Myslím, teda jsem přesvědčený o tom, že to s těma PERMICEMA nebyl vhodný krok pro Bohemku, ona stále ještě je Bohemka specifický klub který má i specifické fanoušky.

BOHEMKA DO TOHO!!!

Mimochodem do Dolíčku vodíme i děti a jak máme u dítěte tušit třeba i den dopředu co a jak...

berjir napsal:

Ja se bavim o permicich, ne o listcich.

To jsou spojene nadoby.  Nekdy na to koukam jako ostriz, abych koupil listek, kdyz se tam uvolni misto/a.  A to se uvolni jedine, kdyz nekdo s permici na to misto nahlasi klubu, ze neprijde.  Podotykam, ze nemluvim o A5, tam jsem sedel jednou a uz me tam nikdo nikdy nedostane ani zadarmo.

rocknroll napsal:

No, problem koupit si misto na hlavni je a to i na zapasy, ktere nejsou tak atraktivni (treba Slovacko).  To ale nemeni nic na tom, ze tahle zmena mela byt nejak avizovana fanouskum nebo dokonce ...

Ja se bavim o permicich, ne o listcich.

rocknroll napsal:

No, problem koupit si misto na hlavni je a to i na zapasy, ktere nejsou tak atraktivni (treba Slovacko).  To ale nemeni nic na tom, ze tahle zmena mela byt nejak avizovana fanouskum nebo dokonce ...

Souhlasím "prostor pro chybu" úplně zanikl a vzhledem k tomu jak /ne/funguje VD není možné ani zjistit nebo vtlouci do Hlavy nové pravidla, ,,jen doufám že je to dle litery zákona. ikdyž o tom nejsem úplně přesvědčen. Hezký večer Klokani 

berjir napsal:

Jak se tohle zavedlo, uz se to nezrusi. Navstevnost to nijak nezvedne, protoze pokud vim, permice se do ni pocitaji automaticky, lidi kteri podporuji klub koupi permice, i kdyz nechodi, na to dojedou. Udajne je ...

No, problem koupit si misto na hlavni je a to i na zapasy, ktere nejsou tak atraktivni (treba Slovacko).  To ale nemeni nic na tom, ze tahle zmena mela byt nejak avizovana fanouskum nebo dokonce konzultovana s fanousky.  Jenze se to udelalo tak, ze se to v tom textu nejak schovalo a kdyby to nekdo poradne necetl, ani by se na to neprislo.  A od te doby to nikdo z klubu ani z DFB nekomentoval.

berjir napsal:

Jak se tohle zavedlo, uz se to nezrusi. Navstevnost to nijak nezvedne, protoze pokud vim, permice se do ni pocitaji automaticky, lidi kteri podporuji klub koupi permice, i kdyz nechodi, na to dojedou. Udajne je ...

Přesně!!A myslim si,ze si ty,co budou kvuli novemu zavedeni nemozne si koupit pro jejich majitele si nikdo novej nekoupi!Bohemka akorat prijde o fandy!!

Ahoj a dobrý den, je to nový nick, asi po dvaceti letech již na nových stránkách nebylo možno obnovit starý nick karass, který tu asi dost lidí někdy dvakrát moc netěšil, takže BOHEMKA do toho a s baníkem minimálně za boda!

Jak se tohle zavedlo, uz se to nezrusi. Navstevnost to nijak nezvedne, protoze pokud vim, permice se do ni pocitaji automaticky, lidi kteri podporuji klub koupi permice, i kdyz nechodi, na to dojedou. Udajne je prinos v tom, ze realne bude stadion zaplnenej (kdyz si nekdo koupi misto uvolnene permanentkarem), navic vedeni argumentuje zajmem o permice na hlavni. Az po teto sezone vejde v platnost to uvolneni mist, chtel bych videt to porovnani, kolik z uvolnenych obsadi novi permanentkari. Velmi by me to prekvapilo, nemyslim si, ze je hlavni plna permic, aby byl problem si tam misto koupit a muselo se sahat k tomuhle. 

venca_65 napsal:

To je tedy opravdu smutný. Klub se měl postarat o starší fanoušky, kteří už nezvládají "nové technologie". Mimochodem, je nás více co z téhle vymoženosti nadšeno není.. Ale chápu úmysl klubu zaplnit volná místa..

Pochybuji,ze timto působem zaplni volna mista a navic ztrati pr rok věrné fandy!!!

AFK11 napsal:

Nechci tady přiživovat negativní emoce, ale přidám se ke kritice prodeje permic. Můj starý otec chodí taky o berlích a často se rozhoduje podle počasí. Když prší, tak prostě jít na Bohemku nemůže, protože je ...

Naprosto s vami souhlasím a bohuzel take kolikrat nevim treba i v den zápasu jestli budu moct jit!!!Je to od vedeni velmi špatny krok!!!Prosime timto o zrušení!!!!

klokan22 napsal:

Chtěl bych se podělit o jeden "zážitek" při nákupu permanentky. Doufám, že si to někdo z klubu přečte. Predemnou si kupoval permanentku starý pán (odhaduji tak 85 let) o berli a chtěl místo na tribuně ...

To je ale hnus!!!Ja teda zvladam aplikace,ale jestli zvladnu dat misto k dispozici,kdyz nebzdu mict jit netušim.Nikdy jsem to nedělal.Vadi mi tohle narizeni!!!Je to az arogantni k fanouškům!!!Treba by šlo zrusit??!!Kazdy clověk neumi to, co jiný umí a ze kolem mě na tribunè sedava hodně starých fanoušků.No tak o nè Bohemka timto způsobem prijde!Asi si nèkde najde nove fandy,co já vim!

Nechci tady přiživovat negativní emoce, ale přidám se ke kritice prodeje permic. Můj starý otec chodí taky o berlích a často se rozhoduje podle počasí. Když prší, tak prostě jít na Bohemku nemůže, protože je to nebezpečný. Pokud budu vědět dopředu, že nemůže, tak mu to v aplikaci odkliknu. Ale on se prostě ve svém věku těsně před osmdesátkou často rozhoduje na poslední chvíli. Pro tyhle případy by klub měl udělat výjimku. Nehledě na to, že ten systém je i z morálního hlediska napadnutelný. Člověk si jednou tu permici koupí a má na to své místo právo. Motivovat lidi, aby místa uvolňovali, je něco jinýho, než je trestat, když nepřijdou.

bambusjan napsal:

Na svém fb má před dvěma dny starší fotku v našem dresu s textem "Hostování se potvrdilo".

V tom starém dresu s Eltodem? Myslíš že to není fake? Já bych spíš řekl, že mu někdo hacknul účet

Ten Budinský by byl určitě jen hostovačka, dneska mají Pardubky na IG video z týmovýho focení a normálně tam sedí taky. Tak doufám, že jestli, tak s opcí, jinak je to z bláta do louže.