Detail uživatele diskuzního fóra - Klokan z Černošic
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1314 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 5 |
| Tlachy a kecy | 102 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| lOAZAuRH | 61 | |
| XMO/b2J2 | 40 | |
| 6bnqPRdd | 31 | |
| q3qGEVnI | 30 | |
| vNuIlc9h | 27 | |
| PSJrRgNF | 26 | |
| MIQCoYHa | 26 | |
| S3xQIbFq | 24 | |
| +X8gf0YE | 23 | |
| YxqzAQB6 | 23 | |
| cM3DqPgo | 21 | |
| MWjwWIju | 19 | DFB představenstvo |
| 5RSZhk89 | 19 | |
| j3Knn8QU | 18 | |
| iXoJfNUg | 18 | |
| 8Z1rv9RF | 17 | |
| Y1r3qFL4 | 15 | |
| iNjw0aBL | 14 | |
| DgtnMHOq | 13 | kralicek |
| bUrmlQgD | 12 | |
| BTu4D74D | 12 | |
| 2SxDoWd4 | 12 | |
| S5Sv7Cwz | 11 | |
| OPP1kfli | 11 | |
| pjoIiZDE | 11 | |
| Wwuh65eb | 11 | |
| +LTHuRmr | 10 | |
| KZDyjxw0 | 10 | |
| rXFZ8UyM | 10 | |
| o3hEgs0f | 10 | |
| IMNbf2gU | 9 | |
| NK3yi/VO | 9 | |
| Xl2t1SJk | 9 | |
| O18pHSVS | 9 | |
| +SahShbO | 9 | |
| lYfzDPPy | 9 | |
| niOmMUXn | 8 | |
| lPPPYWZ5 | 8 | |
| ILYmn4Me | 8 | |
| Mfv0uUeW | 8 | |
| s/8xqhQW | 8 | |
| ou7zOMBw | 7 | |
| GfKtMt8+ | 7 | |
| GVxFD902 | 7 | |
| RrKCyRhw | 7 | |
| gHYSKZWp | 7 | |
| AMPPtj9R | 6 | |
| AwVjxmB8 | 6 | |
| iBdqcqlY | 6 | |
| AfK8PHgl | 6 | |
| vAh87gWQ | 6 | |
| 74FH5Apg | 6 | |
| 2jSIabvp | 6 | |
| i0OJKvE8 | 6 | |
| i6jZO+kt | 6 | |
| NqAHoKFY | 5 | |
| fnTyzvbO | 5 | |
| 9WV+4IgO | 5 | |
| 314iN8hE | 5 | |
| kbQJS/Ix | 5 | |
| +AThpvtL | 5 | |
| K3RYlLsq | 5 | |
| nAMimORB | 5 | |
| jLCd+eMQ | 5 | |
| 9Soy50MV | 5 | |
| piNexR8C | 5 | |
| 3gaFYIZ9 | 5 | |
| NPNTf5gc | 5 | |
| Jgwf21LP | 5 | |
| zFf5edHq | 5 | |
| nQPcVeM2 | 5 | |
| PMViYfVV | 4 | |
| xkBR6aIK | 4 | |
| CqiUInOJ | 4 | |
| JfB6OCZR | 4 | |
| SUJ6SQ90 | 4 | |
| JJpeWy7X | 4 | |
| tUa6l6cC | 4 | |
| mqnsSTgu | 4 | |
| BOsEqCpa | 4 | |
| b7zioP7/ | 4 | |
| 1Bn4p3kb | 4 | |
| OlUwXS9E | 4 | |
| i1PTRX1G | 4 | |
| cYSax9VD | 4 | |
| u6yb6n+Y | 4 | |
| kJYJ4qB7 | 4 | |
| 5dHZbXkp | 4 | |
| vm/ICy/m | 4 | |
| rcAB9If2 | 4 | |
| JyibRBdS | 4 | |
| hmKljPNh | 4 | |
| h2/tTcuc | 4 | |
| eXayLT/A | 4 | |
| KXrWmLMR | 4 | |
| eKyF3U2a | 4 | |
| nta36RzL | 4 | |
| NP9OmBDB | 4 | |
| ZaL6oFGQ | 4 | |
| K1OANryV | 4 | |
| Rpd4/lmu | 4 | |
| UVKk65k6 | 4 | |
| dExBbOwi | 4 | |
| Q+VrUzjw | 4 | |
| ZCARQ5e8 | 4 | |
| Fg2Jt0Ee | 4 | |
| KnWn41h9 | 4 | |
| /IX2EhDf | 3 | |
| uSmFoPwd | 3 | |
| amjtIa/7 | 3 | |
| Eqqg9Osy | 3 | |
| 2PvlJrZD | 3 | |
| 4Wo5+8Ga | 3 | |
| GivMK5/A | 3 | |
| OHMYK/ZL | 3 | |
| s3BSJjPj | 3 | |
| hDu/7ABt | 3 | |
| ooIJ+BD9 | 3 | |
| Dw4QB6nU | 3 | |
| BlWsTEzi | 3 | |
| 9Fc0kMw5 | 3 | |
| dw7rPO8Z | 3 | |
| 6j3qz8G3 | 3 | |
| sCgC0CgE | 3 | |
| 1xJ0knwU | 3 | |
| 3MsHGq/o | 3 | |
| S19I2XUE | 3 | |
| 9ujaVyOV | 3 | |
| O/eKHEqU | 3 | |
| 2a8owCx2 | 3 | |
| Q01r3mlK | 3 | |
| cpBS7ipH | 3 | |
| 60yiM91U | 3 | |
| UonErSU5 | 3 | |
| 8LEiWqAl | 3 | |
| oHoh6NyN | 3 | |
| Pb8Q94O7 | 3 | |
| MQ7WbebR | 3 | |
| 5IBSIal0 | 3 | |
| mJZJsidm | 3 | |
| 9oPzpIQr | 3 | |
| rt2+xpGr | 3 | |
| iCCg2zDs | 3 | |
| 552tuM0M | 3 | |
| 6yEfJM1Q | 3 | |
| s/XCyEeS | 3 | |
| /GEQu6vl | 2 | |
| j0OZOPr8 | 2 | |
| miHDr31e | 2 | |
| ax/GiM8k | 2 | |
| mcKKn0Ae | 2 | |
| sg3em8J0 | 2 | |
| ZAK3sQKy | 2 | |
| jQFa21sr | 2 | |
| SpBl1Ftv | 2 | |
| XBVrG0Nz | 2 | |
| 4F8CRC2/ | 2 | |
| njHrSJwO | 2 | |
| jOMCe7gZ | 2 | |
| gyKqp99Z | 2 | |
| AC2KRRe3 | 2 | |
| NzjAK0bt | 2 | |
| 676ua1XG | 2 | |
| QRjpNC+C | 2 | |
| smX33jgj | 2 | |
| G5GOPRTr | 2 | |
| QrbwfU7d | 2 | |
| xvAeyB9F | 2 | |
| MmyvFtC6 | 2 | |
| 3Qc5/Jmo | 2 | |
| RHsphG05 | 2 | |
| AnJYnfgD | 2 | |
| DEByHhOC | 2 | |
| oo4utTkm | 2 | |
| kPHZQiAZ | 2 | |
| sNSzGlhk | 2 | |
| AYcpf7Hs | 2 | |
| 9155oOXX | 2 | |
| pK0jtAza | 2 | |
| qcThRUqK | 2 | |
| /0O/kgLG | 2 | |
| RSi6iSBM | 2 | |
| hwRCWsEp | 2 | |
| Ff9p7NHj | 2 | |
| P6KLkqFX | 2 | |
| OzfRnw/o | 2 | |
| 4fPtPOas | 2 | |
| CU39kSaU | 2 | |
| LM+8kANi | 2 | |
| GdSDPgYj | 2 | |
| /txeC0nf | 2 | |
| 1mbcTfrv | 2 | |
| RXeoyIy1 | 2 | |
| 34ctYd26 | 2 | |
| 7j8ICAsl | 2 | |
| gERhtFFe | 2 | |
| cp3wLQHZ | 2 | |
| O5B6Hov7 | 2 | |
| 4FiM4G1R | 2 | |
| uNTrEr5j | 2 | |
| kEbz4n+1 | 2 | |
| uQueEcx1 | 2 | |
| u3TraG5W | 2 | |
| 99obCNWB | 2 | |
| 3lcJCgt9 | 2 | |
| acOnucVU | 2 | |
| j9l2TrTw | 2 | |
| g9ikW2iX | 2 | |
| 0aozgLI7 | 2 | |
| Dt9ZiNL/ | 2 | |
| sEQBe9Rr | 2 | |
| NazlgR6G | 2 | |
| C1h8wkjA | 2 | |
| xa1Fqmg1 | 2 | |
| 4LqtdTcf | 2 | |
| lX5AL2QC | 2 | |
| 21289ZhZ | 2 | |
| hNlYOyr4 | 2 | |
| gU7mJJUJ | 2 | |
| bD+OmgUT | 2 | |
| YFWNkNTq | 2 | |
| WL8Mmq1A | 2 | |
| afuNC4GQ | 2 | |
| /ycSW4nC | 1 | |
| L6DrWa1H | 1 | |
| DXQbBkRz | 1 | |
| yL9vYc+Z | 1 | |
| BqLsanTa | 1 | |
| WCFHwBwb | 1 | Klokánek z Černošic |
| G68544GZ | 1 | |
| 27fuVfq2 | 1 | |
| 6W3nIaHA | 1 | |
| l7C49VYI | 1 | |
| uVsAHMzF | 1 | |
| UJ+HQliE | 1 | Klokánek z Černošic |
| IBMLDhXf | 1 | |
| Cmt6Ejwz | 1 | |
| POFgI8ei | 1 | |
| XnsCgmm/ | 1 | |
| ac+OGQLa | 1 | |
| 4WAXut+J | 1 | |
| GrXk7Bwv | 1 | |
| WUl8xyhh | 1 | |
| fBxvav09 | 1 | |
| 53KD/M7D | 1 | |
| GNZ71xIG | 1 | |
| 14b3mBy5 | 1 | |
| 6X694ADd | 1 | |
| ZCtKzSpl | 1 | |
| v9aQyCDZ | 1 | |
| etaxEgx8 | 1 | |
| N9XbFitl | 1 | |
| IykeHQ+Q | 1 | |
| RmfD29Wz | 1 | |
| rLj4MyLP | 1 | |
| M4ihxiiZ | 1 | |
| 9S1tSSFl | 1 | |
| 9KVKIL5H | 1 | |
| nAbtIMOU | 1 | |
| y7mH5wgk | 1 | |
| Ulmmysnh | 1 | |
| yKOnMMb9 | 1 | |
| b8H61BWf | 1 | |
| aD0fyKIw | 1 | |
| hNWEiMI7 | 1 | |
| H4T72t4J | 1 | |
| /fWqlwzq | 1 | |
| eIPYJeqz | 1 | |
| ItHIW+od | 1 | |
| +kscvmcE | 1 | |
| wQyJgYIF | 1 | |
| GMzl0Lwy | 1 | |
| roGaIElq | 1 | |
| P+ZOc8F1 | 1 | |
| +qyWpxKI | 1 | |
| ZSfD4RlI | 1 | |
| qtrkuJnt | 1 | |
| kU78/RRg | 1 | |
| b14dUYTL | 1 | |
| ob6kVeBI | 1 | |
| R3rutniF | 1 | |
| 6EC9lzSq | 1 | |
| pRsW/dBl | 1 | |
| OSosxlx4 | 1 | |
| eS0l5NDN | 1 | |
| QjW1oyRt | 1 | |
| jhzaZFys | 1 | |
| n6ElK1b4 | 1 | |
| mZ6Nf5+T | 1 | |
| 82gsUY3m | 1 | |
| EHP/KscM | 1 | |
| QuytGgtf | 1 | |
| J+wW8L9l | 1 | |
| gTf3hyfB | 1 | |
| xkyoYAVg | 1 | |
| kGjp1YGD | 1 | |
| QjeiqNM2 | 1 | |
| 7mcu7eRQ | 1 | |
| w/g7YfGH | 1 | |
| MOY+KGwP | 1 | |
| BLXe7cRn | 1 | |
| 5PqJaPJZ | 1 | |
| 1yU4wUrc | 1 | |
| 8bnV1Pzh | 1 | |
| Ijzo0bU+ | 1 | |
| dLnJBiTz | 1 | |
| 93/xxQpt | 1 | |
| Uo/PTG+k | 1 | |
| ZgLWA1ue | 1 | |
| 2uC5yZlK | 1 | |
| o9gU1Can | 1 | |
| PI8MBImK | 1 | |
| +EyeCH+x | 1 | |
| i/XSLVeA | 1 | |
| KUp+o49b | 1 | |
| IJAQ4N6N | 1 | |
| /HuggWDm | 1 | |
| 718CAD11 | 1 | |
| 28n7cOR6 | 1 | |
| 0gtj2U/S | 1 | |
| Um7lpT+W | 1 | |
| fbGow3W8 | 1 | |
| SmtEbQDl | 1 | |
| hdCQqzya | 1 | |
| y43/5cRb | 1 | |
| +WWcFl/L | 1 | |
| EUT3bPPd | 1 | |
| qQ+2pEyS | 1 | |
| UP+iDba+ | 1 | |
| HlH1QrzL | 1 | |
| 36IoSDhP | 1 | |
| hXjThCWP | 1 | |
| yBfDQ8I8 | 1 | |
| J77omJfb | 1 | |
| dBQEdS/t | 1 | |
| OVOqT6e9 | 1 | |
| 6zAsTnmu | 1 | |
| gYyvh0K5 | 1 | |
| 2pSmWyT9 | 1 | |
| CPDb49Qs | 1 | |
| 1GNX7sEh | 1 | |
| bzlr8cG5 | 1 | |
| uploadFt | 1 | |
| AW6MxUEL | 1 | |
| xGvgNX5x | 1 | |
| y0x3MCmu | 1 | |
| urBy9h7m | 1 | |
| SBeGmdOL | 1 | |
| Hn0OqrJo | 1 | |
| 9mEwD3Kj | 1 | |
| n3ya6cSL | 1 | |
| Z5AhSCg8 | 1 | |
| a7VXJ/ve | 1 | |
| YipGgcd1 | 1 | |
| Fpcc1Mcf | 1 | |
| T/wVbt/d | 1 | |
| 6aDWEBTY | 1 | |
| smuOybo/ | 1 | |
| /T7kxM+8 | 1 | |
| vwyd80sg | 1 | |
| jCJfKgZu | 1 | |
| 5TiO11Y1 | 1 | |
| P8nA/NMe | 1 | |
| Vcp9H4pK | 1 | |
| LsGTcIMw | 1 | |
| nJilTL02 | 1 | |
| NiaTC6vn | 1 | |
| cO8VR1rI | 1 | |
| p4bPdf5R | 1 | |
| 8yUGt/F/ | 1 | |
| rVN15tgg | 1 | |
| QZv+sM4T | 1 | |
| 0HLofWEC | 1 | |
| CBnfo3DY | 1 | |
| OyXjA+MH | 1 | |
| kzYmbIiK | 1 | |
| shNZv+Sv | 1 | |
| W+t6TkEq | 1 | |
| a0humgcl | 1 | |
| KQDSBjxj | 1 | |
| sbQyAX+d | 1 | |
| 5Hw2hqxf | 1 |
DFB představenstvo napsal:
V pondělí 1. 12. 2025 se sešlo představenstvo DFB, aby projednalo aktuální témata. Dne 14. 12. proběhne valná hromada Bohemians Praha 1905 a.s., na které bude schválena výroční zpráva a účetní závěrka za období 1. 7. ... 2024 – 30. 6. 2025. Pravidelné platby družstevníků jsou průběžně zapisovány a do konce roku budou kompletně doplněny. Neprodejný textil značky UMBRO, včetně některých kusů s logem Bohemians 1905, který již nebylo možné odprodat fanouškům, jsme 1. 12. předali sociálnímu odboru Prahy 10. Textil bude následně rozdělen mezi lokální neziskové organizace a školy. Dne 13. 12. proběhne sraz fanklubů Bohemians, kterého se zúčastní také zástupci DFB. Na akci Vánoce s klokanem, která se uskuteční v úterý 16. 12., bude mít i DFB svůj stánek. Malí fanoušci Bohemky si budou moci vybarvit vánoční ozdobu ve tvaru klokana a vyrobit zelenobílý papírový řetěz na vánoční stromeček. Na stánku bude současně Michal Holas vydávat objednané výtisky svého kalendáře, vytvořeného z fotek fanoušků Bohemky. V novém roce se bude DFB účastnit Fanzón pořádaných klubem před zápasem. Připravujeme také malou odměnu pro věrné fanoušky, kteří pravidelně přispívají na účet DFB, a věříme, že se v příštím roce přidají i další podporovatelé.
Nechci být věčným kverulantem, ale někdy je to snad i trochu užitečné (viz moje kecání do toho, že je třeba dodržovat předpisy a schvalovat účetní závěrku).
Takže jak je pozvánka na schůzi v souladu se stanovami, kde se píše:
Pozvánka musí být zveřejněna nejpozději 15 dnů před dnem konání členské schůze na webových stránkách na adrese www.bohemians.cz.
Něco jsem přehlédl? Ze schůze se omlouvám, už budu na chalupě. BTW, lepší termín než v týdnu před Vánoci se opravdu najít nedal:-))
KRS napsal:
Vyjádření pánů v rádoby komisi rozhodčích nejen ze zmanipulovaného zápasu v elektrizující čínské aréně s Bohemkou že téměř vše bylo O.K. je jako když 60ti letá kurva se směje a tvrdí - že nikdy nešukala ... za peníze.
Dost dobrý:-)))))))
Haniel napsal:
Jinak mi tady chybí respekt k soupeřům. Pokud v deseti přehráváme týmy hrající o první šestku, (Jablonec, Plzeň) venku chvílemi přehráváme tým, který hraje Champions league a dá venku bůra Plzni, tak buďme trochu soudní. ... Ta liga je fakt vyrovnaná a občas to někomu v vyjde. Dáš náhodnej gól a pak to ubráníš. A nebo občas ne. Jen je mi líto vás negativistů. Mít majitele jako má Liberec, Plzeň, Dukla, Teplice, Pardubice, Baník, tak byste měli žně. Prachy nejsou všechno. Jinak v práci mám šéfa, kterej fandí Gladbachu. Nezažil jsem ho tak negativního, jako jste vy. Ale je pravda, že teď zese extra nešílí. Je to jen sport, tak se tím poďme bavit. My fanoušci Bohemky už delší dobu nejsme fanoušci úspěchu. Ale jednou to přijde. Slávie čekala skoro padesát let. O Plzni a Liberci ani nemluvím.
Moc hezky napsáno, díky!!!!!
KRS napsal:
Já se až divím a smekám před trenérem, že se krotí při hodnocení zápasů, když vidí, že zápasy Bohemky s naší rádoby bohatou špicí jsou jednoznačně opakovaně velmi hrubě nesportovně ovlivňovány proti nám. Přicházíme o ... body, peníze, klesá tržní hodnota hráčů atd. A vedení drží hubu jak obyčejní severokorejci pod vládou kima pičurina či jak si ten komunistiskej kokot říká. A raděj prodá hráče, kteří se povedou, aby bylo na chleba.
JV má v tomto směru můj obdiv, já bych měl redku asi každé druhé utkání a v těch dalších by byla alespoň žlutá. Ani nevím, sčítá se i realizáku???
kolina napsal:
Noo:-) Nebyla to rada pro brankáře, ale spíš popíchnutí realizačního týmu... Jo, fotbal jsem hrál od 6roků od "připravky" tenkrát se to číslovalo dle rozestavení takže jako střední útočník, takže č.9 no a vlevo byla levá ... spojka a levé křídlo, vpravo pravá spojka a pravé křídlo - no historie:-) Časem jsem se posouval dozadu, takže č.2 krajní obránce nebo č.3 stoper, ale fakt jsem jednou šel jako žák i do branky a zrovna při předzápase na Slavii když už nešlo střídat a zranil se brankář - střely k tyči jsem vyrážel nohama - neměl jsem rukavice a tak přes prsty jsem měl přetažený dres - naštvaní fanoušci Slavie řvali "dejte tomu dřevákovi už gól vždyť to není brankář" no prohrálo se tam nakonec 1:0... Nojo, teď už jako důchodce během víkendu sleduji mnoho zápasů v TV, takže si již osvojuji právo kecat do všeho:-) BOHEMKA DO TOHO!!!
Na dresu jsem měl 4, složitá otázka pro mladou generaci, co jsem hrál ???? Tobě je to jasné a vzhledem k tomu, že se bavíme cca o 1965 +/-, tak jsem se po Pepovi neopičil.:-))). Za dorost jsem už nehrál, byl jsem kopyto :-))
TondaHojer napsal:
To si děláte srandu, že jo, že v dnešní době bude někdo přemejšlet, jestli je srdcař, nebo se stane legendou, když mu někde miliardář, nasype hromadu peněz, kór mladýmu hráči. Už se probuďte a uvědomte ... si, kde a v čem, žijeme...
Tondo Hojere, výjimečně souhlas, až na to slovíčko miliardář. Nahradit slovem hochštapler a je to ok. Mohu se mýlit, ale dávám mu rok, maximálně dva. Povídačky o tom, že prodal školy v UK a tím vydělal tolik peněz, že vybuduje skvělý klub v Liberci, tomu asi nevěří nikdo. S největší pravděpodobností je to bílý kůň, jen se neví, kdo ho pase:-((
kolina napsal:
Jojo, až odstraníme naše chyby a nedostatky tak pak třeba i můžeme začít popř nadávat na rozhodčí... Podíval jsem se na vše opakovaně teď v TV, doporučuji podívat se na to všem, teda první gól centr ... - oblouček až od autové postraní čáry, tak ať se nanavážíme jen do Vondry tak to si v klidu a pohodě mohl sebrat i náš brankář... No, ať si toto vyhodnotí realizační tým a trenér brankářů, ale dál, proč při tom třetím gólu do té střely šel brankář obouma rukama?!? Jít do toho jen "levačkou" tak to vyrazil... No, že se na to Okeke vykašlal a nejen na toto je zase jiný příběh... Ještě takový postřeh, jak mám Jusufa rád tak bych mu poradil, že když Jusuf bude hrát s podobným zaujetím/nasazením jako ten Chorý tak může být lepší než on - takto je jen svým vybledlým stínem... Každopádně příští zápas bude důležitý souboj se sousedem v tabulce tak pojďme v co největším počtu Bohemku do Dolíčku dohnat k vítězství - BOHEMKA DO TOHO!!!
Asi jsi někdy chytal, tak kvalitní radu náš gólman opravdu potřeboval.
V ostatním s Tebou souhlas :-)). Zejména Okeke je dopředu úžasný, ale obrana je totální průser, nejen zde, ale pořád (ano, i já jsem hrával v záloze :-))
kolina napsal:
Netřeba se omlouvat, lze k tomu přistupovat i tak jak píšeš, pochválit se jak jsme dobří a poplácat se po zádech... No, ale ono když neoznačíme nedostatky a chyby tak je přece následně ani nelze odstranit! Píšeš: ... "Slávie je nejlepší u nás" no, ale to mě ani část fanoušků Bohemky nezajímá - chceme totiž být lepší než ta Slavia, chceme Slavii i porážet a k tomu je třeba se neustále zlepšovat - sebeuspokojení totiž není cesta vpřed! Tak nic ve zlém, BOHEMKA DO TOHO!!!
Zcela oportunisticky, pravdu máte oba :-)). První názor je smíření se stavem, který zde objektivně existuje, ten druhý je snem, kterého všichni chceme dosáhnout, ale ....chybí asi tak miliarda, ani nevím, zda v CZK a nebo Eurech, ono je to dost jedno:-((
To, co mne ale strašně sere jsou agenti a smlouvy. Jak je možné, že se vyjednává odchod AK do zkurveného Liberce, našeho soupeře ve středu tabulky???? Ano, je jasné, že kvalitní hráče neudržíme, tak ať jdou do S nebo S, ale ne tam, kde budou hrát proti nám. Nejlepší cesta je do zahraničí, vůbec těm přestupovým či spíše loupeživým hrátkám nerozumím. Je to hnus, velebnosti. Zkazilo mi to celou neděli, tak snad večer Inter porazí AC a nálada se nepatrně zvedne.
bofalos napsal:
Ano,mám. Bohužel ještě pořád existují rodiče,či prarodiče,kteří razí heslo jedné dekády v dospělém fotbalu, že štěstíčku je třeba jít naproti. Bohužel,může to vyjít,či nemusí.Otázkou zůstává zda-li je to pro jejich potomka a jeho budoucí fotbalový,či ... ,,profesní,,život přínosem. Uvedu dvě roviny z reality. První,kde ,,to,, zafungovalo. Jistý vlivný taťka nechal natočit profi video,kde je ukázkový trénink jeho syna, jeho stravovací a výživový plán aj. Završil to tím,že zakoupil ve sportovním obchodě pohár pro ,,nejlepšího hráče,, jistého mládežnického zahraničního turnaje,který se však nekonal.(zapomněl si to nějakým záhadným způsobem ošetřit).Než se to ,,provalilo,,už byl podchycen manažerem,nominován do repre a poslán do zahraniční akademie. Druhý případ kde se to nepovedlo. Syna ambiciózního rodiče si údajně vybral do své akademie sám věhlasný Real Madrid (zde to evidentně bylo přehnáno). Chlapec tam byl,dostal dres,památeční míč, ovšem přišlo se na to,že se jednalo o předvýběr kempu cca 500 kluků v 1. termínu,který byl však placeným. Taťka , majitel řeznictví tento platil ze svého cca 15000,- kč. Všichni v klubu se toto dozvěděli,kluka to znemožnilo a měl psychické problémy. To jsou tak dvě roviny kdy podpora ze strany rodiny není vždy jedno a to samé. První případ je z pražského ,,S,,, druhý nikoliv. Takže PR svých synů dejte rozumné hranice. Hezký den a omluva za tak dlouhý příspěvek.
Dlouhé, ale docela zajímavé. Zahraniční akademie jsou zpravidla placené, to se myslím ví, kdo získá výjimku, to nevím, asi supertalent na druhou:-))
Ale i tak je každý pobyt v zahraničí, tedy mimo tuto zaprděnou zemi, přínosem.
rocknroll napsal:
Docela by me zajimalo, kdo ve Smetanove sini hral a kolik stal listek. Co se tyce narodniho muzstva, kdyby takhle hrala Bohemka, tak ji asi i ti nejvernejsi fanousci vypiskaji. Ovsem jako omluvu bych rad zminil, ... ze trener San Marina neferove zmatl novy cesky realizacni tym a ceske hrace tim, ze misto truhlare postavil pekare. Cil byl ale splnen, kontinuita byla dodrzena. Trend a vykonnost muzstva pokracovala v nastolenem smeru.
Dodatek - lístek 900,- pro důchodce, 20 řada:-))