Detail uživatele diskuzního fóra - Klokan z Černošic
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1306 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 5 |
| Tlachy a kecy | 102 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| lOAZAuRH | 53 | |
| XMO/b2J2 | 40 | |
| 6bnqPRdd | 31 | |
| q3qGEVnI | 30 | |
| vNuIlc9h | 27 | |
| PSJrRgNF | 26 | |
| MIQCoYHa | 26 | |
| S3xQIbFq | 24 | |
| +X8gf0YE | 23 | |
| YxqzAQB6 | 23 | |
| cM3DqPgo | 21 | |
| MWjwWIju | 19 | DFB představenstvo |
| 5RSZhk89 | 19 | |
| j3Knn8QU | 18 | |
| iXoJfNUg | 18 | |
| 8Z1rv9RF | 17 | |
| Y1r3qFL4 | 15 | |
| iNjw0aBL | 14 | |
| DgtnMHOq | 13 | kralicek |
| bUrmlQgD | 12 | |
| BTu4D74D | 12 | |
| 2SxDoWd4 | 12 | |
| S5Sv7Cwz | 11 | |
| OPP1kfli | 11 | |
| pjoIiZDE | 11 | |
| Wwuh65eb | 11 | |
| +LTHuRmr | 10 | |
| KZDyjxw0 | 10 | |
| rXFZ8UyM | 10 | |
| o3hEgs0f | 10 | |
| IMNbf2gU | 9 | |
| NK3yi/VO | 9 | |
| Xl2t1SJk | 9 | |
| O18pHSVS | 9 | |
| +SahShbO | 9 | |
| lYfzDPPy | 9 | |
| niOmMUXn | 8 | |
| lPPPYWZ5 | 8 | |
| ILYmn4Me | 8 | |
| Mfv0uUeW | 8 | |
| s/8xqhQW | 8 | |
| ou7zOMBw | 7 | |
| GfKtMt8+ | 7 | |
| GVxFD902 | 7 | |
| RrKCyRhw | 7 | |
| gHYSKZWp | 7 | |
| AMPPtj9R | 6 | |
| AwVjxmB8 | 6 | |
| iBdqcqlY | 6 | |
| AfK8PHgl | 6 | |
| vAh87gWQ | 6 | |
| 74FH5Apg | 6 | |
| 2jSIabvp | 6 | |
| i0OJKvE8 | 6 | |
| i6jZO+kt | 6 | |
| NqAHoKFY | 5 | |
| fnTyzvbO | 5 | |
| 9WV+4IgO | 5 | |
| 314iN8hE | 5 | |
| kbQJS/Ix | 5 | |
| +AThpvtL | 5 | |
| K3RYlLsq | 5 | |
| nAMimORB | 5 | |
| jLCd+eMQ | 5 | |
| 9Soy50MV | 5 | |
| piNexR8C | 5 | |
| 3gaFYIZ9 | 5 | |
| NPNTf5gc | 5 | |
| Jgwf21LP | 5 | |
| zFf5edHq | 5 | |
| nQPcVeM2 | 5 | |
| PMViYfVV | 4 | |
| xkBR6aIK | 4 | |
| CqiUInOJ | 4 | |
| JfB6OCZR | 4 | |
| SUJ6SQ90 | 4 | |
| JJpeWy7X | 4 | |
| tUa6l6cC | 4 | |
| mqnsSTgu | 4 | |
| BOsEqCpa | 4 | |
| b7zioP7/ | 4 | |
| 1Bn4p3kb | 4 | |
| OlUwXS9E | 4 | |
| i1PTRX1G | 4 | |
| cYSax9VD | 4 | |
| u6yb6n+Y | 4 | |
| kJYJ4qB7 | 4 | |
| 5dHZbXkp | 4 | |
| vm/ICy/m | 4 | |
| rcAB9If2 | 4 | |
| JyibRBdS | 4 | |
| hmKljPNh | 4 | |
| h2/tTcuc | 4 | |
| eXayLT/A | 4 | |
| KXrWmLMR | 4 | |
| eKyF3U2a | 4 | |
| nta36RzL | 4 | |
| NP9OmBDB | 4 | |
| ZaL6oFGQ | 4 | |
| K1OANryV | 4 | |
| Rpd4/lmu | 4 | |
| UVKk65k6 | 4 | |
| dExBbOwi | 4 | |
| Q+VrUzjw | 4 | |
| ZCARQ5e8 | 4 | |
| Fg2Jt0Ee | 4 | |
| KnWn41h9 | 4 | |
| /IX2EhDf | 3 | |
| uSmFoPwd | 3 | |
| amjtIa/7 | 3 | |
| Eqqg9Osy | 3 | |
| 2PvlJrZD | 3 | |
| 4Wo5+8Ga | 3 | |
| GivMK5/A | 3 | |
| OHMYK/ZL | 3 | |
| s3BSJjPj | 3 | |
| hDu/7ABt | 3 | |
| ooIJ+BD9 | 3 | |
| Dw4QB6nU | 3 | |
| BlWsTEzi | 3 | |
| 9Fc0kMw5 | 3 | |
| dw7rPO8Z | 3 | |
| 6j3qz8G3 | 3 | |
| sCgC0CgE | 3 | |
| 1xJ0knwU | 3 | |
| 3MsHGq/o | 3 | |
| S19I2XUE | 3 | |
| 9ujaVyOV | 3 | |
| O/eKHEqU | 3 | |
| 2a8owCx2 | 3 | |
| Q01r3mlK | 3 | |
| cpBS7ipH | 3 | |
| 60yiM91U | 3 | |
| UonErSU5 | 3 | |
| 8LEiWqAl | 3 | |
| oHoh6NyN | 3 | |
| Pb8Q94O7 | 3 | |
| MQ7WbebR | 3 | |
| 5IBSIal0 | 3 | |
| mJZJsidm | 3 | |
| 9oPzpIQr | 3 | |
| rt2+xpGr | 3 | |
| iCCg2zDs | 3 | |
| 552tuM0M | 3 | |
| 6yEfJM1Q | 3 | |
| s/XCyEeS | 3 | |
| /GEQu6vl | 2 | |
| j0OZOPr8 | 2 | |
| miHDr31e | 2 | |
| ax/GiM8k | 2 | |
| mcKKn0Ae | 2 | |
| sg3em8J0 | 2 | |
| ZAK3sQKy | 2 | |
| jQFa21sr | 2 | |
| SpBl1Ftv | 2 | |
| XBVrG0Nz | 2 | |
| 4F8CRC2/ | 2 | |
| njHrSJwO | 2 | |
| jOMCe7gZ | 2 | |
| gyKqp99Z | 2 | |
| AC2KRRe3 | 2 | |
| NzjAK0bt | 2 | |
| 676ua1XG | 2 | |
| QRjpNC+C | 2 | |
| smX33jgj | 2 | |
| G5GOPRTr | 2 | |
| QrbwfU7d | 2 | |
| xvAeyB9F | 2 | |
| MmyvFtC6 | 2 | |
| 3Qc5/Jmo | 2 | |
| RHsphG05 | 2 | |
| AnJYnfgD | 2 | |
| DEByHhOC | 2 | |
| oo4utTkm | 2 | |
| kPHZQiAZ | 2 | |
| sNSzGlhk | 2 | |
| AYcpf7Hs | 2 | |
| 9155oOXX | 2 | |
| pK0jtAza | 2 | |
| qcThRUqK | 2 | |
| /0O/kgLG | 2 | |
| RSi6iSBM | 2 | |
| hwRCWsEp | 2 | |
| Ff9p7NHj | 2 | |
| P6KLkqFX | 2 | |
| OzfRnw/o | 2 | |
| 4fPtPOas | 2 | |
| CU39kSaU | 2 | |
| LM+8kANi | 2 | |
| GdSDPgYj | 2 | |
| /txeC0nf | 2 | |
| 1mbcTfrv | 2 | |
| RXeoyIy1 | 2 | |
| 34ctYd26 | 2 | |
| 7j8ICAsl | 2 | |
| gERhtFFe | 2 | |
| cp3wLQHZ | 2 | |
| O5B6Hov7 | 2 | |
| 4FiM4G1R | 2 | |
| uNTrEr5j | 2 | |
| kEbz4n+1 | 2 | |
| uQueEcx1 | 2 | |
| u3TraG5W | 2 | |
| 99obCNWB | 2 | |
| 3lcJCgt9 | 2 | |
| acOnucVU | 2 | |
| j9l2TrTw | 2 | |
| g9ikW2iX | 2 | |
| 0aozgLI7 | 2 | |
| Dt9ZiNL/ | 2 | |
| sEQBe9Rr | 2 | |
| NazlgR6G | 2 | |
| C1h8wkjA | 2 | |
| xa1Fqmg1 | 2 | |
| 4LqtdTcf | 2 | |
| lX5AL2QC | 2 | |
| 21289ZhZ | 2 | |
| hNlYOyr4 | 2 | |
| gU7mJJUJ | 2 | |
| bD+OmgUT | 2 | |
| YFWNkNTq | 2 | |
| WL8Mmq1A | 2 | |
| afuNC4GQ | 2 | |
| /ycSW4nC | 1 | |
| L6DrWa1H | 1 | |
| DXQbBkRz | 1 | |
| yL9vYc+Z | 1 | |
| BqLsanTa | 1 | |
| WCFHwBwb | 1 | Klokánek z Černošic |
| G68544GZ | 1 | |
| 27fuVfq2 | 1 | |
| 6W3nIaHA | 1 | |
| l7C49VYI | 1 | |
| uVsAHMzF | 1 | |
| UJ+HQliE | 1 | Klokánek z Černošic |
| IBMLDhXf | 1 | |
| Cmt6Ejwz | 1 | |
| POFgI8ei | 1 | |
| XnsCgmm/ | 1 | |
| ac+OGQLa | 1 | |
| 4WAXut+J | 1 | |
| GrXk7Bwv | 1 | |
| WUl8xyhh | 1 | |
| fBxvav09 | 1 | |
| 53KD/M7D | 1 | |
| GNZ71xIG | 1 | |
| 14b3mBy5 | 1 | |
| 6X694ADd | 1 | |
| ZCtKzSpl | 1 | |
| v9aQyCDZ | 1 | |
| etaxEgx8 | 1 | |
| N9XbFitl | 1 | |
| IykeHQ+Q | 1 | |
| RmfD29Wz | 1 | |
| rLj4MyLP | 1 | |
| M4ihxiiZ | 1 | |
| 9S1tSSFl | 1 | |
| 9KVKIL5H | 1 | |
| nAbtIMOU | 1 | |
| y7mH5wgk | 1 | |
| Ulmmysnh | 1 | |
| yKOnMMb9 | 1 | |
| b8H61BWf | 1 | |
| aD0fyKIw | 1 | |
| hNWEiMI7 | 1 | |
| H4T72t4J | 1 | |
| /fWqlwzq | 1 | |
| eIPYJeqz | 1 | |
| ItHIW+od | 1 | |
| +kscvmcE | 1 | |
| wQyJgYIF | 1 | |
| GMzl0Lwy | 1 | |
| roGaIElq | 1 | |
| P+ZOc8F1 | 1 | |
| +qyWpxKI | 1 | |
| ZSfD4RlI | 1 | |
| qtrkuJnt | 1 | |
| kU78/RRg | 1 | |
| b14dUYTL | 1 | |
| ob6kVeBI | 1 | |
| R3rutniF | 1 | |
| 6EC9lzSq | 1 | |
| pRsW/dBl | 1 | |
| OSosxlx4 | 1 | |
| eS0l5NDN | 1 | |
| QjW1oyRt | 1 | |
| jhzaZFys | 1 | |
| n6ElK1b4 | 1 | |
| mZ6Nf5+T | 1 | |
| 82gsUY3m | 1 | |
| EHP/KscM | 1 | |
| QuytGgtf | 1 | |
| J+wW8L9l | 1 | |
| gTf3hyfB | 1 | |
| xkyoYAVg | 1 | |
| kGjp1YGD | 1 | |
| QjeiqNM2 | 1 | |
| 7mcu7eRQ | 1 | |
| w/g7YfGH | 1 | |
| MOY+KGwP | 1 | |
| BLXe7cRn | 1 | |
| 5PqJaPJZ | 1 | |
| 1yU4wUrc | 1 | |
| 8bnV1Pzh | 1 | |
| Ijzo0bU+ | 1 | |
| dLnJBiTz | 1 | |
| 93/xxQpt | 1 | |
| Uo/PTG+k | 1 | |
| ZgLWA1ue | 1 | |
| 2uC5yZlK | 1 | |
| o9gU1Can | 1 | |
| PI8MBImK | 1 | |
| +EyeCH+x | 1 | |
| i/XSLVeA | 1 | |
| KUp+o49b | 1 | |
| IJAQ4N6N | 1 | |
| /HuggWDm | 1 | |
| 718CAD11 | 1 | |
| 28n7cOR6 | 1 | |
| 0gtj2U/S | 1 | |
| Um7lpT+W | 1 | |
| fbGow3W8 | 1 | |
| SmtEbQDl | 1 | |
| hdCQqzya | 1 | |
| y43/5cRb | 1 | |
| +WWcFl/L | 1 | |
| EUT3bPPd | 1 | |
| qQ+2pEyS | 1 | |
| UP+iDba+ | 1 | |
| HlH1QrzL | 1 | |
| 36IoSDhP | 1 | |
| hXjThCWP | 1 | |
| yBfDQ8I8 | 1 | |
| J77omJfb | 1 | |
| dBQEdS/t | 1 | |
| OVOqT6e9 | 1 | |
| 6zAsTnmu | 1 | |
| gYyvh0K5 | 1 | |
| 2pSmWyT9 | 1 | |
| CPDb49Qs | 1 | |
| 1GNX7sEh | 1 | |
| bzlr8cG5 | 1 | |
| uploadFt | 1 | |
| AW6MxUEL | 1 | |
| xGvgNX5x | 1 | |
| y0x3MCmu | 1 | |
| urBy9h7m | 1 | |
| SBeGmdOL | 1 | |
| Hn0OqrJo | 1 | |
| 9mEwD3Kj | 1 | |
| n3ya6cSL | 1 | |
| Z5AhSCg8 | 1 | |
| a7VXJ/ve | 1 | |
| YipGgcd1 | 1 | |
| Fpcc1Mcf | 1 | |
| T/wVbt/d | 1 | |
| 6aDWEBTY | 1 | |
| smuOybo/ | 1 | |
| /T7kxM+8 | 1 | |
| vwyd80sg | 1 | |
| jCJfKgZu | 1 | |
| 5TiO11Y1 | 1 | |
| P8nA/NMe | 1 | |
| Vcp9H4pK | 1 | |
| LsGTcIMw | 1 | |
| nJilTL02 | 1 | |
| NiaTC6vn | 1 | |
| cO8VR1rI | 1 | |
| p4bPdf5R | 1 | |
| 8yUGt/F/ | 1 | |
| rVN15tgg | 1 | |
| QZv+sM4T | 1 | |
| 0HLofWEC | 1 | |
| CBnfo3DY | 1 | |
| OyXjA+MH | 1 | |
| kzYmbIiK | 1 | |
| shNZv+Sv | 1 | |
| W+t6TkEq | 1 | |
| a0humgcl | 1 | |
| KQDSBjxj | 1 | |
| sbQyAX+d | 1 | |
| 5Hw2hqxf | 1 |
bofalos napsal:
Ano,mám. Bohužel ještě pořád existují rodiče,či prarodiče,kteří razí heslo jedné dekády v dospělém fotbalu, že štěstíčku je třeba jít naproti. Bohužel,může to vyjít,či nemusí.Otázkou zůstává zda-li je to pro jejich potomka a jeho budoucí fotbalový,či ... ,,profesní,,život přínosem. Uvedu dvě roviny z reality. První,kde ,,to,, zafungovalo. Jistý vlivný taťka nechal natočit profi video,kde je ukázkový trénink jeho syna, jeho stravovací a výživový plán aj. Završil to tím,že zakoupil ve sportovním obchodě pohár pro ,,nejlepšího hráče,, jistého mládežnického zahraničního turnaje,který se však nekonal.(zapomněl si to nějakým záhadným způsobem ošetřit).Než se to ,,provalilo,,už byl podchycen manažerem,nominován do repre a poslán do zahraniční akademie. Druhý případ kde se to nepovedlo. Syna ambiciózního rodiče si údajně vybral do své akademie sám věhlasný Real Madrid (zde to evidentně bylo přehnáno). Chlapec tam byl,dostal dres,památeční míč, ovšem přišlo se na to,že se jednalo o předvýběr kempu cca 500 kluků v 1. termínu,který byl však placeným. Taťka , majitel řeznictví tento platil ze svého cca 15000,- kč. Všichni v klubu se toto dozvěděli,kluka to znemožnilo a měl psychické problémy. To jsou tak dvě roviny kdy podpora ze strany rodiny není vždy jedno a to samé. První případ je z pražského ,,S,,, druhý nikoliv. Takže PR svých synů dejte rozumné hranice. Hezký den a omluva za tak dlouhý příspěvek.
Dlouhé, ale docela zajímavé. Zahraniční akademie jsou zpravidla placené, to se myslím ví, kdo získá výjimku, to nevím, asi supertalent na druhou:-))
Ale i tak je každý pobyt v zahraničí, tedy mimo tuto zaprděnou zemi, přínosem.
rocknroll napsal:
Docela by me zajimalo, kdo ve Smetanove sini hral a kolik stal listek. Co se tyce narodniho muzstva, kdyby takhle hrala Bohemka, tak ji asi i ti nejvernejsi fanousci vypiskaji. Ovsem jako omluvu bych rad zminil, ... ze trener San Marina neferove zmatl novy cesky realizacni tym a ceske hrace tim, ze misto truhlare postavil pekare. Cil byl ale splnen, kontinuita byla dodrzena. Trend a vykonnost muzstva pokracovala v nastolenem smeru.
Dodatek - lístek 900,- pro důchodce, 20 řada:-))
rocknroll napsal:
Docela by me zajimalo, kdo ve Smetanove sini hral a kolik stal listek. Co se tyce narodniho muzstva, kdyby takhle hrala Bohemka, tak ji asi i ti nejvernejsi fanousci vypiskaji. Ovsem jako omluvu bych rad zminil, ... ze trener San Marina neferove zmatl novy cesky realizacni tym a ceske hrace tim, ze misto truhlare postavil pekare. Cil byl ale splnen, kontinuita byla dodrzena. Trend a vykonnost muzstva pokracovala v nastolenem smeru.
Ahoj,
možná je to provokace, neb tady je to o fotbalu, ale pro mne to byl zážitek (a to chodím docela pravidelně). Tak ok, skočil jsem na lep a nebo rád odpovím, vyjde to na stejno:-))
Israel Philharmonic plus Yefim Bronfman na klavír; Beethoven koncert č. 5 Es dur a následně po přestávce Čajkovskij, Symfonie č. 5 e moll.
Co mne fascinovalo, bylo to, že s vizitkou Israel Philharmonic se po Smetanově síni pohybovalo asi 10 maníku, kteří podle vizáže byli bodyguardi ;smutné zjištění, že tento národ je v ohrožení kdekoli, kam se vrtne....
rocknroll napsal:
Mohl by klidne byt v reprezentacnim acku...
Twl, po dnešku souhlas:-(((
--naštěstí jsem byl na jiném hřišti, Smetanova síň Obecního domu, ale pak jsem viděl sestřih:-)))
bofalos napsal:
V tom případě nepotřebuje aby byl na diskuzích takto zviditelňován. Bude-li tak dobrý,najdou si ho sami. V mládežnických repre se již určitě vyskytuje že.
Nevím, zda ta zmínka o repre byla ironie či nikoli, ale realita je vidět níže, jméno Grepl se v U17 nevyskytuje. Kdo má zájem, tak se podívá na týmy, odkud ti kluci jsou, ročníkově jsou to asi 2009, takže o rok mladší. Nevím, třeba je Ondřej někde jinde, ale to už nehledám :-))
bofalos napsal:
Dnes v 17 letech hraje 4 ligu,přeju hodně štěstí. Doufám,že už byl osloven . A nezlobte se, myslím to dobře,jste velkým fanouškem svého syna. Nebude to dlouho trvat a určitě o něm uslyšíme jako o ... velké posile kádru p.Veselého. Jen ať se vyhýbají zranění.
Ano, fanoušek kacrrr je opravdu velkým fanouškem svého syna a to je dobře, jeho příspěvek je tu nejméně podruhé. Trochu se divím, kde jsou ti hateři, kteří se do mne pouštěli, když jsem psal o vnoučatech, ale třeba je to kategorií, táta ok, děda hate :-))
Jen se táži, opravdu je nutné hrát divizi, kde se to mydlí a ne třeba ligu dorostu? Je ročník 2008 a je stále doma a ne na intru v Praze?? (variantně v Olomouci, Ostravě, Brně, Salzburku atp.). Mého známého syn se jmenuje Jindra Staněk. Nyní kopie z Wiki, Standovi je 29:-))
Staněk začínal v akademii https://cs.wikipedia.org/wiki/SK_Dynamo_%C4%8Cesk%C3%A9_Bud%C4%9Bjovice" target="_blank">Dynama České Budějovice a v roce 2006 se přesunul do https://cs.wikipedia.org/wiki/AC_Sparta_Praha" target="_blank">Sparty Praha.
Kam to dotáhl, všichni víme ...
Cesty na vrchol jsou různé a klikaté, ale podle mého hloupého názoru to divize není. Uvidíme za pár let, pokud v roce 2030 nastoupí za A tým Bohemky, omluvím se sponzorským darem :-))
sasek napsal:
Stěžovat si, že někdo na diskuzním fóru reaguje na můj příspěvek… Gratuluju, to tu ještě nebylo.
Všechno je poprvé :-))
kolina napsal:
Promiň, ale vstoupím do toho i když zrovna nediskutuješ se mnou :-) No, ono toto je diskuzní fórum, takže je běžné že se do probíhající diskuse přidávají další diskutující se svým názorem... Teda když je někdo na ... stadiónu a pak se doma v klidu ještě podívá na záznam zápasu v TV, no tak to pak má ucelený názor na hru i jednotlivce... Ovšem každý to může vidět svýma očima jinak a od toho ta diskuze. Víš, když má někdo "nick" třeba deset nebo i více roků tak už to neznámý "nickname" nebude... BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, mám rád odchovance, ale včera Kadlec i Černý slabota, musím uznat že Bohemku táhnou cizinci, no po penaltách si včera u mě hodně šplhnul Frigo i Jusuf!
Ne zcela si rozumíme, Ono je vstoupit a vstoupit. Pokud se bavíme o něčem, třeba sestavě, tak asi je logické, že vstoupí kdokoli, ale v tomto případě jsem reagoval na názor jednoho fanouška, tedy odpovídal jsem mu, logicky bych předpokládal, že buď bude v diskusi pokračovat on a nebo to tím skončí. Je to asi stejné, jako v hospodě, někomu něco sdělíš a za něj ti odpoví někdo ze vzdáleného kouta? Mně to přijde dost divné, ale nevím, třeba to tak je...
Tak se taky měj, Kolino.
supermozek21 napsal:
Nedavam ti do ust nic vic, nez to, ze se povysujes nad lidma co koukali v TV. Ano, mas pravdu jsou to dva ruzne pohledy a v TV ten pohled je castejc lepsi nez osobne ... na stadionu. Reaguju, protoze reagovat chci, protoze jsem s tebou nesouhlasil. Proc si reagoval ty na Tombu a Kacrrrra, kdyz nediskutovali s tebou a nebyl si k tomu vyzvan? Tzn., ze ty muzes a ostatni ne? Co se tyce dvou nicknames, tak k tomu mam jen jedno - ty s tim tady operujes casto a to mas datum prvniho prispevku zde na forech 3.8.2021, takze predpokladam, ze mluvis o sobe? Nechce se mi totiz verit, ze tak velkej a dlouholetej Bohemak objevil toto forum teprve nedavno i s ohledem na tvou velkou aktivitu zde. Pro zajimavost - muj prvni prispevek zde byl 8.8.2005. Prave jmeno si sem muze dat kazdy misto sveho nicknamu, proc tak nemas ty, kdyz by si to uvital? Muzes byt prvni. Nepisu o Simonovi to same, pisu, ze behal a snazil se, ale zaroven tvrdim, ze byl uz v prvnim polocase velmi spatnej, kdyby to nebyl pohar s moznosti prodlouzeni, tak verim, ze dele jak do polocasu by nevydrzel.
Asi je škoda času s Tebou diskutovat, ale přeci jen dva body:
a) to povyšování je nesmysl, stále nevím, z čeho tak usuzuješ, nic takového jsem nepsal a ani nemyslel
b) druhy nesmysl je 3.8.2021, to, že to takto systém píše ještě neznamená, že je to pravda, ale to si není vůbec podstatné.
Měj se hezky, ....
supermozek21 napsal:
Tvoje skatulkovani jestli nekdo byl v Dolicku nebo u TV je snad jeste mene logicke nez to, kdyz se tu resilo, ze lidi v kotli jsou "lepsi” nez ty na tribune…nevadi, ja v Dolicku byl, dokonce ... narozdil od spousty jinejch jsem tam zustal az do uplneho konce. A ne Simon nehral dobre. Ano, hodne beha, snazi se, ale to je na ligu malo. Tech chyb a protiutoku (soupere) co zalozil jiz v prvnim polocase bylo vic nez dost a druhej polocas to gradovalo tim, ze 4x po sobe behem asi 3minut balon zakopl do autu/souperi na nohu, chvilku na to byl stridan…
Dáváš mi do úst něco, co jsem neřekl. Nejedná se o škatulkování, ale pokud jsi někdy na stadionu a někdy u TV, tak přeci musíš vědět, že jsou to dva různé pohledy a o to mi šlo. Navíc, netuším, proč reaguješ na něco, co jsem diskutoval s někým jiným. A nebo máš dva nicknames a pak už škatulkuju, na normální chování a divné chování, normální je mít jen jedno nickname. Dokonce si myslím, že mnohem normálnější by bylo zde mít běžná jména, ale to když jsem před časem někde navrhoval, tak jsem se se zlou potázal, anonymně se přeci nadává mnohem snáze.
Navíc píšeš o Šimonovi skoro to samé, co já, tedy že do základu to ještě není a v druhém poločase to bylo na ručník, který naštěstí nastal.