Detail uživatele diskuzního fóra - cara
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 175 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 26 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 1 |
| Jiná komunita | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| Z4bsLOIZ | 26 | |
| nVfMPXkY | 6 | |
| tZ4VM9gn | 6 | |
| yxuhd3nx | 5 | |
| rrERla37 | 4 | |
| n73Pzk2h | 3 | |
| Yx2nxFbY | 3 | |
| 5tcTk16r | 2 | |
| btZzXfWa | 2 | |
| E5hyGy2K | 2 | |
| w8GPzc/W | 2 | |
| o5fwMzZA | 2 | |
| gPRzTJ3i | 1 | ludvavestec |
| yi7/b7e/ | 1 | |
| Z/gbaz3h | 1 | |
| 4D9ukq7g | 1 | |
| UAEaaOQ6 | 1 | |
| 4TXBV3fn | 1 | |
| 7LNxe02y | 1 | |
| Q0PIx3Mz | 1 | |
| Q7CPqJzI | 1 | |
| SouWaKKT | 1 | |
| MW6OoA0J | 1 | |
| RnlO+wif | 1 | |
| iLgO/ABW | 1 | |
| jledBY90 | 1 | |
| gbLkp/yp | 1 | |
| o3XRdm4z | 1 | |
| FdihKZYu | 1 | |
| GsWuEmYS | 1 | |
| WD+ZjQJp | 1 | |
| hI08rU+C | 1 | |
| z3EtwJSi | 1 | |
| R1bOYzZd | 1 | |
| OS1fLRwz | 1 | |
| EsqkfmMy | 1 | |
| k7obGLen | 1 | |
| aBcCr68L | 1 | |
| tVdPgp4c | 1 | |
| jBq+upXn | 1 | |
| wGWE8S8s | 1 | |
| V1eOLXeW | 1 | |
| e3Vztbpy | 1 | |
| bqft4Ghc | 1 | steiner |
| 7Kiku5+H | 1 | |
| ARTe0if8 | 1 | |
| 0JEAneKZ | 1 | |
| GBSVK1qA | 1 | |
| 4plXbC7h | 1 |
Vendelin napsal:
Tady je to dnes nejaky ubreceny. Dalo se cekat ze nejvic se tu bude rozebirat penalta...kdyby to Ramirez dal tak bude za frajera co to vzal za sebe a kdyz nedal tak kazdej vedel dopredu ze ... to neda...i ja jsem teda mel divnej pocit, ale delat z toho tady rozbor a nejaky velky zavery je ulet... Jinak myslim ze spousta z vas pesimistu tady nema moc dobrou pamet, fotbal ktery ted hrajeme je o dost koukatelnejsi nez tomu bylo driv, hraci jako Sakala, Okeke, Sinjavskij, Cermak, Yusuf (uz bohuzel mene), Kadlec, Kareem a sem tam nekdo dalsi...to je spousta fotbalistu, kteri hrajou peknej fotbal a zaciname i nektere silnejsi tymy prehravat fotbalovosti...bohuzel zatim stale bez te golove nadstavby, to je pruser...ale kazdopadne me ten fotbal obcas hodne bavi i kdyz treba prohrajeme. Relativne nedavno se tu jeste hrala nekoukatelna kopana, vydrenej upracovanej fotbal a nedalo se na to kolikrat koukat ani kdyz jsme vyhrali. Nekdy jsem si precetl soupisku a uz to stacilo ze jsem se vlastne uz ani moc netesil na zapas. Jasne ze bychom chteli hrat hezkej focus a jeste davat spoustu golu a mit urostly stopery co nic nezkazej, ale na to proste nemame prachy, takze ja isem v dlouhodobym horizontu ted hodne spokojenej a vidim i postupny progres tymu a uz vubec si nemyslim ze Veselymu nazral cas... za me uplne naopak a jsem rad ze tu je. Jasne ze vidim i ty zminovany hrace kteri tu nekoho stvou (vcetne me), ale jsem realista a je mi jasny ze i Jarda by si pral aby mohl z lavice stridat jiny jmena...ale co muze delat. Tak se zkusme taky koukat na to dobry co tu ted mame a ne jenom kritizovat. BOFOR
Souhlas. Fotbal je letos o parnik lepsi, ale tech sanci co nedame je vic nez dost. Uvidime v zime a hlavne pak v lete jake budou odchody a prichody. Letos to zachranime, pristi rok to bude tezsi, ale ani toho bych se nebal.
Koupit Okekeho prosim
včera byla slaboučká návštěva, ale jen o 1000 diváků méně než na Barceloně, kde nevyprodali ani stadion pro 6 tis.
Me by zajimalo, co na toho Berana dneska asi rika trener Vesely. Pozvanka do repre a nabidka za 75 mil. A u nas lestil lavku, protoze nemel cisla. Po par mesicich takova zmena. Zajimaa by me jeho sebereflexe. Pri rozpoctu na rekonstrukci stadionu by mel pantata na 1 tribunu
pro ty, kteří se ptali na posunutí hřište a tribuny:
Během léta musí proběhnout příprava na posunutí hřiště, která nelze být kvůli počasí realizována v zimě. Samotné hřiště se nemělo v létě nijak posouvat a tento plán se nemění. Příprava na posun probíhá, musí se překopat komplet závlaha a vytápění, projektová dokumentace se dokončuje a veškeré naplánované činnosti se nijak časově neposunují. Viditelný bude až poslední krok, samotné zatravnění výběhové zóny za brankou u kotle, pravděpodobně koncem léta (9/2025)
Tribuna pod hodinami se bude „ukrajovat“ až při posunu hřiště – ve chvíli startu výstavby jižní tribuny.
ja myslim, ze posily budeme hodnotit az po nekolika zapasech, ja nervozni urcite nejsem. Nekdy staci vymenit 2 hrace a vysledek se dostavi. Ted je otazka, jestli se to povedlo. Navic jeste nekdo by prijit asi mel (je to v planu)
V planu bylo take posunout hriste tak, aby se dala v zime zacit rekonstrukce. Bez toho to udajne nejde. Ale posunuti se zatim odklada, neni to pry tak jednoduche. A to se to planovalo min. pul roku (uz v prosinci o tom mluvil Darek jako nutny krok c.1).
Mlady Darek rikal, ze minuly tyden mely zacit prace na posouvani hriste. Nevite nekdo, jestli je to hotove? Jak to vypada?
kolina napsal:
No, ono je to trošku jinak... Nejdříve se posune ten plot cca 3m směrem do kotle a udělá se vše potřebné pro následné posunutí hrací plochy (závlaha, vyhřívání, vysetí trávníku) přičemž stále/zatím hrací plocha (branky) zůstane ... na současném místě - celá hrací plocha i s brankama se k novému plotu pod kotlem posune později v podstatě až se začne stavět na straně "u tramvají"... BOHEMKA DO TOHO!!!
Takze vsichni pak budou dupat po tom cerstve zasetym? To se mi nechce verit. No uvidime
Borek1 napsal:
Tady to máte přesně:-) kapacita před zmenšením byla přesně myslím 10500. Tak to přesně říkali a tady to i tak píšou.
tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Původně jsem myslel, že safe standing bude na celé tribuně pod hodinama, ale plánují se jen 3 sektory. To se na 11 tis nevyšplhá ani náhodou. To by musel být celý stadion na stání. Tak uvidíme. Já to odhaduji na 9.500 v lepším případě. To byla právě ta kapacita ze začátku tisíciletí. Hlavně, ať to už stojí