Detail uživatele diskuzního fóra - cara
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 158 |
Ptejte se vedení Bohemky | 26 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 1 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Z4bsLOIZ | 16 | |
nVfMPXkY | 6 | |
tZ4VM9gn | 6 | |
yxuhd3nx | 5 | |
rrERla37 | 4 | |
n73Pzk2h | 3 | |
5tcTk16r | 2 | |
btZzXfWa | 2 | |
w8GPzc/W | 2 | |
o5fwMzZA | 2 | |
gPRzTJ3i | 1 | ludvavestec |
yi7/b7e/ | 1 | |
Z/gbaz3h | 1 | |
4D9ukq7g | 1 | |
UAEaaOQ6 | 1 | |
4TXBV3fn | 1 | |
7LNxe02y | 1 | |
Q0PIx3Mz | 1 | |
Q7CPqJzI | 1 | |
SouWaKKT | 1 | |
MW6OoA0J | 1 | |
RnlO+wif | 1 | |
iLgO/ABW | 1 | |
jledBY90 | 1 | |
gbLkp/yp | 1 | |
o3XRdm4z | 1 | |
FdihKZYu | 1 | |
GsWuEmYS | 1 | |
WD+ZjQJp | 1 | |
hI08rU+C | 1 | |
z3EtwJSi | 1 | |
R1bOYzZd | 1 | |
OS1fLRwz | 1 | |
EsqkfmMy | 1 | |
k7obGLen | 1 | |
aBcCr68L | 1 | |
tVdPgp4c | 1 | |
jBq+upXn | 1 | |
E5hyGy2K | 1 | |
wGWE8S8s | 1 | |
V1eOLXeW | 1 | |
e3Vztbpy | 1 | |
bqft4Ghc | 1 | steiner |
7Kiku5+H | 1 | |
ARTe0if8 | 1 |
sasek napsal:
Myslíš, že jeden dvojzápas v červenci ovlivnil celou sezónu jo? Rád si přečtu, čím týmu uškodil zápas v Norsku a odveta na zaplněné Letné. Pokud nechceme trofeje a nechceme se poměřovat s ostatními evropskými celky, k čemu ... bychom ten fotbal pak dělali?
já se bohužel bojím, že tomu tak bylo. Někdo měl naděláno v trenkách a někomu to vlezlo do hlavy. Každopádně to vliv mělo na hráče i na klub. Každý si z toho něco vzal. Minimálně to, že pokud chceme hrát důstojnou roli v poháru a v lize, musíme mít kvalitnější a odolnější kádr a klub nemůžeme řídit v 5 lidech. Třeba se teď začnou věci měnit k lepšímu. Aspoň se leta říkalo, že vše se pohne s novým stadionem. Tak se uvidí. A bude to určitě příjemnější čekání....
Borek1 napsal:
Já jsem přesvědčený, že se teď se Sokolem ještě bude jednat!
tomu už moc nevěřím. Už v létě DJ mluvil dost jistě o prodloužení nájemní smlouvy a jen se čekalo na termín kdy to bude. V tu dobu už mluvil o tom, ze se počítá, že se začne stavět tribuna u tramvaje jako první. Bez prostorů k pronájmu, tedy na tom nynějším malém prostoru. Jsem přesvědčený, že na projektu se pracuje již delší dobu a že do konce roku bude představen projekt i s postupem prací. Bohužel Sokol neprodal a nevěřím, že by prodal. Navíc to by museli architekti pracovat souběžně na 2 projektech a to taky něco stojí. Necháme se překvapit
Dnes je zasedani rady HMP. Ocekava se neco?
Stadion strasne potrebujeme. Pokud to nakonec tak dopadne, bylo by to az neuveritelne, ze v dnesni dobe bude tuto investici provadet sam majitel klubu. Na druhou stranu jak by stadion vypadal, v jake kvalite a kapacite by byl postaven? Neumim si to za cenu 500 mio predstavit. Navic v Praze. Nechame se prekvapit
co ten magistrát, ví se něco? O prázdninách se nepracovalo, pak září, pak říjen.....
Hůlka jednoznačně hráč, který si dlouhodobě drží formu, se kterou by hrál v každém mužstvu.
a ještě k Veselýmu. Na jednu stranu se mi po dlouhý době líbí trenér, který mluví o Bohemce tak, jako on. Sebevědomý, respektující a otevřený projev. To je ale asi bohužel všechno. Když vidím výsledky posledního 1,5 roku a až na pár (opravdu pár) zápasů i herní styl a projev, nemám z toho moc dobrý pocit. My když občas vyhrajeme, je to ubojovaný a často vlivem náhody. To, že bychom někoho přejeli, uhráli fotbalově si nepamatuju. Zápasy s Duklou, ČB a podobnými, které bychom měli pravidelně porážet a neporazíme ani 1x za sezonu, ukazují skutečnou sílu současné Bohemky.
Dokázal by DJ nebo Držmíšek odpovědět na sílu pozice Veselého? Jaká je vlastně spokojenost s jeho prací? Před 1,5 rokem v rozhovoru Veselý říkal, jak se situace v Bohemce v dobré obrátila, že najednou do Ďolíčku všichni chtějí. A že si můžeme vybírat. Takže on otevřeně vlastně řekne, že si má z koho vybírat a pak po 1,5 roce vidíme tohle? Neujíždí nám vlak až příliš?
jestli to tady čte někdo z vedení, tak by mě zajímal názor na včerejší návštěvu. To byla snad nejhorší návštěva se Slavií v historii. Dokáže někdo vysvětlit proč? Čas byl naprosto ideální, počasí taky, o soupeři ani nemluvím. Zájem o zápas byl přitom převyšující kapacitu, o tom jsem přesvědčený. Není čas přestat si myslet, že nás je tolik, že vyprodáme stadion jen bohemákama? Kolik je vlastně prodáno permic? I na hlavní byly desítky volných míst!
ještě někoho do obrany. Ten Petrák tam špatněj nebyl, ale je víc zraněnej.