Detail uživatele diskuzního fóra - cara

Datum prvního příspěvku
26.03.2004
Celkový počet příspěvků
187
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 158
Ptejte se vedení Bohemky 26
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 1
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Z4bsLOIZ 16
nVfMPXkY 6
tZ4VM9gn 6
yxuhd3nx 5
rrERla37 4
n73Pzk2h 3
5tcTk16r 2
btZzXfWa 2
w8GPzc/W 2
o5fwMzZA 2
gPRzTJ3i 1 ludvavestec
yi7/b7e/ 1
Z/gbaz3h 1
4D9ukq7g 1
UAEaaOQ6 1
4TXBV3fn 1
7LNxe02y 1
Q0PIx3Mz 1
Q7CPqJzI 1
SouWaKKT 1
MW6OoA0J 1
RnlO+wif 1
iLgO/ABW 1
jledBY90 1
gbLkp/yp 1
o3XRdm4z 1
FdihKZYu 1
GsWuEmYS 1
WD+ZjQJp 1
hI08rU+C 1
z3EtwJSi 1
R1bOYzZd 1
OS1fLRwz 1
EsqkfmMy 1
k7obGLen 1
aBcCr68L 1
tVdPgp4c 1
jBq+upXn 1
E5hyGy2K 1
wGWE8S8s 1
V1eOLXeW 1
e3Vztbpy 1
bqft4Ghc 1 steiner
7Kiku5+H 1
ARTe0if8 1

sasek napsal:

Myslíš, že jeden dvojzápas v červenci ovlivnil celou sezónu jo? Rád si přečtu, čím týmu uškodil zápas v Norsku a odveta na zaplněné Letné.  Pokud nechceme trofeje a nechceme se poměřovat s ostatními evropskými celky, k čemu ...

já se bohužel bojím, že tomu tak bylo. Někdo měl naděláno v trenkách a někomu to vlezlo do hlavy. Každopádně to vliv mělo na hráče i na klub. Každý si z toho něco vzal. Minimálně to, že pokud chceme hrát důstojnou roli v poháru a v lize, musíme mít kvalitnější a odolnější kádr a klub nemůžeme řídit v 5 lidech. Třeba se teď začnou věci měnit k lepšímu. Aspoň se leta říkalo, že vše se pohne s novým stadionem. Tak se uvidí. A bude to určitě příjemnější čekání....

Borek1 napsal:

Já jsem přesvědčený, že se teď se Sokolem ještě bude jednat! 

tomu už moc nevěřím. Už v létě DJ mluvil dost jistě o prodloužení nájemní smlouvy a jen se čekalo na termín kdy to bude. V tu dobu už mluvil o tom, ze se počítá, že se začne stavět tribuna u tramvaje jako první. Bez prostorů k pronájmu, tedy na tom nynějším malém prostoru. Jsem přesvědčený, že na projektu se pracuje již delší dobu a že do konce roku bude představen projekt i s postupem prací. Bohužel Sokol neprodal a nevěřím, že by prodal. Navíc to by museli architekti pracovat souběžně na 2 projektech a to taky něco stojí. Necháme se překvapit

Stadion strasne potrebujeme. Pokud to nakonec tak dopadne, bylo by to az neuveritelne, ze v dnesni dobe bude tuto investici provadet sam majitel klubu. Na druhou stranu jak by stadion vypadal, v jake kvalite a kapacite by byl postaven? Neumim si to za cenu 500 mio predstavit. Navic v Praze. Nechame se prekvapit

co ten magistrát, ví se něco? O prázdninách se nepracovalo, pak září, pak říjen.....

Hůlka jednoznačně hráč, který si dlouhodobě drží formu, se kterou by hrál v každém mužstvu. 

a ještě k Veselýmu. Na jednu stranu se mi po dlouhý době líbí trenér, který mluví o Bohemce tak, jako on. Sebevědomý, respektující a otevřený projev. To je ale asi bohužel všechno. Když vidím výsledky posledního 1,5 roku a až na pár (opravdu pár) zápasů i herní styl a projev, nemám z toho moc dobrý pocit. My když občas vyhrajeme, je to ubojovaný a často vlivem náhody. To, že bychom někoho přejeli, uhráli fotbalově si nepamatuju. Zápasy s Duklou, ČB a podobnými, které bychom měli pravidelně porážet a neporazíme ani 1x za sezonu, ukazují skutečnou sílu současné Bohemky. 

Dokázal by DJ nebo Držmíšek odpovědět na sílu pozice Veselého? Jaká je vlastně spokojenost s jeho prací? Před 1,5 rokem v rozhovoru Veselý říkal, jak se situace v Bohemce v dobré obrátila, že najednou do Ďolíčku všichni chtějí. A že si můžeme vybírat. Takže on otevřeně vlastně řekne, že si má z koho vybírat a pak po 1,5 roce vidíme tohle? Neujíždí nám vlak až příliš?

jestli to tady čte někdo z vedení, tak by mě zajímal názor na včerejší návštěvu. To byla snad nejhorší návštěva se Slavií v historii. Dokáže někdo vysvětlit proč? Čas byl naprosto ideální, počasí taky, o soupeři ani nemluvím. Zájem o zápas byl přitom převyšující kapacitu, o tom jsem přesvědčený. Není čas přestat si myslet, že nás je tolik, že vyprodáme stadion jen bohemákama? Kolik je vlastně prodáno permic? I na hlavní byly desítky volných míst!

ještě někoho do obrany. Ten Petrák tam špatněj nebyl, ale je víc zraněnej. 

vituscz napsal:

Nepostoupil, prohráli v součtu 3:4 s Noah z Arménie.

tak to sorry, já mám pořád v hlavě ten Hajduk. Tak to asi dává už větší smysl