Detail uživatele diskuzního fóra - cara

Datum prvního příspěvku
26.03.2004
Celkový počet příspěvků
197
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 168
Ptejte se vedení Bohemky 26
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 1
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Z4bsLOIZ 23
nVfMPXkY 6
tZ4VM9gn 6
yxuhd3nx 5
rrERla37 4
n73Pzk2h 3
5tcTk16r 2
btZzXfWa 2
E5hyGy2K 2
w8GPzc/W 2
o5fwMzZA 2
gPRzTJ3i 1 ludvavestec
yi7/b7e/ 1
Z/gbaz3h 1
4D9ukq7g 1
UAEaaOQ6 1
4TXBV3fn 1
7LNxe02y 1
Q0PIx3Mz 1
Q7CPqJzI 1
SouWaKKT 1
MW6OoA0J 1
RnlO+wif 1
iLgO/ABW 1
jledBY90 1
gbLkp/yp 1
o3XRdm4z 1
FdihKZYu 1
GsWuEmYS 1
WD+ZjQJp 1
hI08rU+C 1
z3EtwJSi 1
R1bOYzZd 1
OS1fLRwz 1
EsqkfmMy 1
k7obGLen 1
aBcCr68L 1
tVdPgp4c 1
jBq+upXn 1
wGWE8S8s 1
V1eOLXeW 1
e3Vztbpy 1
bqft4Ghc 1 steiner
7Kiku5+H 1
ARTe0if8 1
0JEAneKZ 1
GBSVK1qA 1

kolina napsal:

No, ono je to trošku jinak... Nejdříve se posune ten plot cca 3m směrem do kotle a udělá se vše potřebné pro následné posunutí hrací plochy (závlaha, vyhřívání, vysetí trávníku) přičemž stále/zatím hrací plocha (branky) zůstane ...

Takze vsichni pak budou dupat po tom cerstve zasetym? To se mi nechce verit. No uvidime

kolina napsal:

No, včera v Ďolíčku vše při starém, zatím nic nového, tak uvidíme kdy co a jak...   BOHEMKA DO TOHO!!!

Ty 3 metry se planovaly zatravnit vysetim a to chvili trva nez vyroste. Nato, ze se za 7 tydnu ma hrat by se melo uz davno pracovat, ale zatim nic. Treba se to o rok posune

Borek1 napsal:

Tady to máte přesně:-) kapacita před zmenšením byla přesně myslím 10500. Tak to přesně říkali a tady to i tak píšou.

tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Původně jsem myslel, že safe standing bude na celé tribuně pod hodinama, ale plánují se jen 3 sektory. To se na 11 tis nevyšplhá ani náhodou. To by musel být celý stadion na stání. Tak uvidíme. Já to odhaduji na 9.500 v lepším případě. To byla právě ta kapacita ze začátku tisíciletí. Hlavně, ať to už stojí

rocknroll napsal:

Nechci na tyhle napady lejt studenou vodu, ale kdyz se daji penize predem a dostanou se za to permice, cemu to pomaha?  At se to matematicky vykouma jak chce, akorat se vymeni penize predem za ...

přesně tak. To spíš může pomoc něco jako deska sponzorů. Přispěješ 20 tis a budeš mít jméno na zdi u vstupu. Budeš tam napořád. Pro někoho to může mít význam. Min. částka např. 10 tis. Výlet do Bodo stál víc, tímhle nám Bohemka šetří peníze, že ty poháry nehraje..... Může přispět jednotlivec i firma. 

Borek1 napsal:

Na evropské poháry by měla být kapacita cca 8500 míst a na ligu jen necelých 11 tisíc. Tak to vyznělo na tiskovce a tak to psali i média. Bylo potvrzeno,že stadion bude splňovat kritéria na ...

možná jsem poslouchal špatně, ale o necelých 11 tis tam nepadlo ani slovo. Jen, že tribuna, kde by se předělalo na safe standing by zvýšila kapacitu o cca 30%. Jestli jsem viděl správně, tak kotel by pojmul cca 2 tis sedaček a o ty by se jednalo, to je cca 600 míst navíc. Možná sektor hosté, takže z 8 500 by bylo max necelých 10 tis. I to je slušný. Jediné, kdy by to bylo malý je, až budeme hrát pravidelně Ligu mistrů :-) Ale na to pak postaví Darek jinej stadion :-) ..... asi z těch permic, co si koupíme na 3 roky dopředu.....:-)

Po vcerejsim predstaveni stadionu si umim predstavit variantu, ze bychom se na cca 2 roky prestehovali na jiny stadion a udelali rekonstrukci najednou. Dokonce bych to preferoval. Chapu naklady, ale rekonstrukce by se provadela jednoduseji a hlavne rychleji. A nakonec ten wow efekt by byl neskutecnej

bude se ta dnešní tiskovka někde přenášet nebo musíme čekat na tiskovou zprávu?

damhA napsal:

Když už jsem stále přihlášen. Znáte vůbec věk hlavního architekta, což teď nemyslím osobně, vy, ale obecně všichni diskutující... To je člověk nepochybně erudovaný, jenže zvyklý celý život pracovat na papíře, a i když nechci podceňovat ...

mě spíš překvapuje, že nikdo neřekne, jestli vizualizace bude nebo nebude. A jestli bude, tak orientačně kdy

nevim, jestli jsem pochopil správně, ale Darek říkal, že koncem března začne architekt už projektovat 1. fázi. Znamená to, že by měl už teď mít hotovou vizualizaci?

bude se ve stredu na tiskovce uz predstavovat i vizulizace rekonstrukce stadionu? Bylo receno, ze by to melo byt koncem ledna pripravene....