Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

berjir napsal:

Dostal akorat neni moc tymovej. Souhlasim, ze mezi golmany v lize je takova ,,seda eminence", ale podle podcastu mj. s Bobbym Zlamalem velmi spatne nese kdyz nechyta. 

No v té naší "konkurenci" by měl Dostál místo pod penzí několik let :-).

Oscar napsal:

Jít do sezóny s jedním gólmanem - tak to klobouček pánové. Navíc to není novinka, ale trápí nás to léta. Neřešit to když je trh brankáři otevřenej (Melichar, Holec, Mucha, Knobloch, Vágner, Trefil, Neuman...). Tohle je ...

Dostal akorat neni moc tymovej. Souhlasim, ze mezi golmany v lize je takova ,,seda eminence", ale podle podcastu mj. s Bobbym Zlamalem velmi spatne nese kdyz nechyta. 

Klokan z Černošic napsal:

Klokane22 a ty jsi mu nějak neuměl pomoci??? Nechci kritizovat, ale....

Já s tím plně souhlasím, Bohemka se prezentuje jako klub, který má s fanoušky ty nejlepší vztahy, ale ve skutečnosti na ně z vysoka kašle. . Slušně řečeno. Ten starý pán, který chodil na fotbal v době kdy většina zde diskutujících nebyla ani na světě, si jistě zaslouží lepší chování. Nebyl jsem u toho, a tak nemohu soudit zda se ta slečna chovala dobře nebo špatně, ale nemám důvod Vám nevěřit. Pokud to tak bylo, bylo na místě si okamžitě stěžovat nebo vyhledat kompetentní osobu, protože si myslím že aby nějaká fiflena urážela letíteho fanouška je nepřijatelné.Já si permici nakonec koupil, ale je mi jasné že v příští sezóně už ji mít nebudu. Nedokážu posoudit 24 hodin před zápasem zda přijdu nebo ne. Bydlím mimo Prahu a musím na každý zápas dojíždět ale dělám to rád protože Bohemce fandím už skoro půl století. Na druhou stranu má člověk určité povinnosti a bohužel někdy se dozvím na poslední chvíli že se musím věnovat něčemu jinému. Je mi líto že na svůj milovaný klub nejdu se podívat, ale na druhou stranu jsou i jiné věci. A kluk mě pak bude sankcinovat tím, že mi zdraží permanentku a nebo vůbec přijdu o místo, které jsem navíc nucen, v případě mé neúčasti přenechat zcela zadarmo bez jakéhokoliv symbolického příspěvku ze strany klubu?  Nevím, někdo tu říkal, že Slavie má podobné podmínky. Řekl bych to tak, že o podobných podmínkách bych uvažoval teprve v době, až bude mít Bohemka po skončení ligy přibližně tolik bodů jako má Slavie. chápu že k něčemu takovému jsou nutné finanční prostředky, ale ty jistě nezískáme v takovém množství odrbáváním vlastních fanoušků, navíc fanoušků kteří jsou věrní, kteří klubu každoročně přispívají. Pamatuji se jak jsme porazili Spartu 4:0 a to jsme hráli o 10 protože rozhodčí hned zkraje vyloučil hráče Valentu, který dal hlavičku Sparťanu Raškovi. A titulek v novinách byl: Vyhráli by i v sedmi. Na tohle myslím, když jdu na fotbal a koukám se jak si s náma Sparta a Slavie  vytírají.... S Bohemkou jisté tři body.  Ale pořád věřím v lepší časy.... A třeba se to letos změní a budu mít tu čest být u toho.

Jít do sezóny s jedním gólmanem - tak to klobouček pánové. Navíc to není novinka, ale trápí nás to léta. Neřešit to když je trh brankáři otevřenej (Melichar, Holec, Mucha, Knobloch, Vágner, Trefil, Neuman...). Tohle je fakt alarmující. Řešit se to dá dle mého buď nouzovkou na sezónu - zkušení Berkovec, Šeda nebo Hejkal přemluví Vízka. Jít přes II. ligu Richter, Pastornický. Riskovat - Lapeš, Ciupa, Macík. Kouknout na Slovensko - Hrdina, Belko. 

Nejlepší řešení na pár dalších sezón je ale STANISLAV DOSTÁL. Do toho by se měla Bohemka opřít. Asi se mu nebude chtít ze Zlína, ale je to opravdu brankář, který přinese body navíc.

Jestli je pravda, co píše bambusjan, tak proč ten článek?  Že by to bylo zoufale volání směrem k pantátovi? Možná už chce po něm prachy na brankáře dávno. No a teď se ukázalo, jak kritické to je. A cena bude odpovídající zoufalé situaci, ve které se nacházíme. 

bambusjan napsal:

Za 1. Příprava super... Za 2. dresy asi nic dokonalého, ale za mě celkem dobré. Za 3. Včera údajně podepsal pan gólman. (Seděl jsem s bafunářem, který mi to řekl jako hotovou věc). Můj oblíbený ...

Hmm, koukám, že máš "zaručený" zprávy. Dám si u Tebe ban, ať vim :)

Kolda napsal:

No jestli se " začali rozhlížet " tak to je drobný posun k lepšímu :-)

Evidentně jsi šťastný člověk. A optimista. Já to vidím spíš jako kolosální průser . Soukupovo zdraví je známý problém, který trenér sám zmiňuje. Takže jsme šli do sezóny s dvěma a půl brankáři - o věku a kvalitě nemluvě. Tohle, pane trenére, jde zcela jasně za Vámi. Z toho se nevykecáte. Brankářský post byl tady jedním z nejčastěji zmiňovaných. Reichl za mě v pohodě, Soukup slušný byť zdravotně s otazníkem, ale Valeš už měl být dávno pryč. Zaspali jste, neřešili problém v době, kdy na to bylo dost času (během celé sezóny) a teď je to v ....! Jestli máte problém říct někomu do očí "hele kámo, hledej si od nové sezóny místo, my chceme někoho lepšího" , tak sorry jako a najděte si na to nějakého personalistu.

Jenom připomínám, že by měl bejt pořád volnej ten Nita... :))

Demínka napsal:

...tak dlouho se situace s gólmany ignoruje, až se ucho utrhne...

No jestli se " začali rozhlížet " tak to je drobný posun k lepšímu :-)

Klokane22 a ty jsi mu nějak neuměl pomoci??? Nechci kritizovat, ale....

No tak ono moc nebylo s čím. S aplikací ho tam asi učit nebudu. Na tohle má myslet klub a nevymýšlet kraviny. 

berjir napsal:

Hezky nam ten rozhovor shrnuli. Nicmene ty dva hotovy hrace za Prekopa nejspis neudelame, kdyz mame to dravy mladi. Jako OK, pokud se chyti Novak, Cermak poda vykony, Janos vydrzi zdravej... Ale co ta obrana? ...

...tak dlouho se situace s gólmany ignoruje, až se ucho utrhne...

zeli napsal:

To, že nemáme rok co rok aspoň 3-4000 prodaných permanentek (jedno kam na těch 2,5 tribunách) je nebetyčná ostuda. V této souvislosti mi onen zmiňovaný velký zájem o permice na hlavní přijde až komický. Maximálně ...

My tam hačáme a nedal bych to ani za nic na světě.

PS:  Vlastně dal. Za stejné místo na novém staďáku. ;))

To, že nemáme rok co rok aspoň 3-4000 prodaných permanentek (jedno kam na těch 2,5 tribunách) je nebetyčná ostuda. V této souvislosti mi onen zmiňovaný velký zájem o permice na hlavní přijde až komický. Maximálně tak na A3 u půlící čáry. Tam by chtěl hačat každý.

Demínka napsal:

No, já jsem tedy přestupovým obdobím zklamán. Čekal jsem avizovaný průvan v sestavě a kde nic - tu nic. Brankář opět nevyřešen - stávající trojici považuji za podprůměrnou a myslím, že jeden z gólmanů už ...

Tady nefungují vlákna diskuse ke konkrétnímu původnímu příspěvku, tak je to takové... nepřehledné.., v poho...

Hele, mě je nějak obecně (nejen zde) úplně fuk co si myslí většina.... Já psal v příspěvku, že já ty skutečné nové posily na klíčových místech (nebudu znovu opisovat co už zde bylo jinými napsáno) v našich dresech dosud nevidím. Finanční možnosti klubu známe, ale o tom vše není. Z takových přípravných zápasů si já žádný obrázek, jak to bude v praxi, nikdy nedělám...

No kéž bych se mýlil! Jak já se těším, jak už na úvod úplně znemožníme ty venkovské chachary z kratkymi zobaki! Atd., atd.!

pišta napsal:

k tomu se přidávám....:_(( už se "těším", jak to bude vypadat v sobotu, až přijde plno lidí.....to tam budou stát ještě v 30.min..hnus..:-((

Neboj, do té doby se to vylepší :-))), vždyť i přestupy děláme na poslední chvíli:-))

Btw, onehdy jsem se ptal, zda někdo viděl živého pana Držmíška, nemám odpověď :-)))

kolina napsal:

Je třeba podívat se pravdě do očí, takže prvopočátek problému je že kapacita míst na sezení v Dolíčku je cca 3000 míst no a to by se mělo řešit především -  teda ono se to ...

Kouky, můžeš prosím ty a nebo někdo jiný napsat, kolik permic se prodalo na hlavní tribunu v loňském roce a kolik letos? Jak probíhala diskuse  s DBF, pokud vůbec? Mám už chabou paměť, ale v hlavě mám něco o 1 500 až 2 000 prodaných permic v minulosti, pokud to tak je, tak je pořád 1 000 míst na volný prodej (chápu, je tam pár desítek VIP a nevím kdo ještě).

Další drobnost, která svědčí o tom, že v klubu není vše tak, jak má být :-)) nebo spíše :-((

Na hřišti vidím poutač na jednu firmu, kde se znám s vrcholovým vedením. Asi před 2 lety jsem je pochválil, že je od nich hezké, že podporují Bohemku. Šéf se trochu divil a říkal, že podporuje jen mládež a jejich logo visí na Lokádě. To na hřišti, to už prý dávno neplatí a platit nehodlá. Jasně, jak jsem koupil, tak prodávám, mohlo se to změnit, ale podobný problém byl s jedním webem družstva v  Přeboru; pět let tam měli logo,  které nikdo neplatil :-))

Ještě si přidám jednu drobnost. Při vstupu místo živých osob turniket na QR kód. Nefungoval, resp. asi z 5 přiložených jednoho pustil zbytek řešil jeden pořadatel. Nechápu, když máme málo peněz, že se kupují takovéto ...

k tomu se přidávám....:_(( už se "těším", jak to bude vypadat v sobotu, až přijde plno lidí.....to tam budou stát ještě v 30.min..hnus..:-((