Příspěvek Diskuzního fóra

kolina napsal:

Je třeba podívat se pravdě do očí, takže prvopočátek problému je že kapacita míst na sezení v Dolíčku je cca 3000 míst no a to by se mělo řešit především -  teda ono se to ...

Kouky, můžeš prosím ty a nebo někdo jiný napsat, kolik permic se prodalo na hlavní tribunu v loňském roce a kolik letos? Jak probíhala diskuse  s DBF, pokud vůbec? Mám už chabou paměť, ale v hlavě mám něco o 1 500 až 2 000 prodaných permic v minulosti, pokud to tak je, tak je pořád 1 000 míst na volný prodej (chápu, je tam pár desítek VIP a nevím kdo ještě).

Další drobnost, která svědčí o tom, že v klubu není vše tak, jak má být :-)) nebo spíše :-((

Na hřišti vidím poutač na jednu firmu, kde se znám s vrcholovým vedením. Asi před 2 lety jsem je pochválil, že je od nich hezké, že podporují Bohemku. Šéf se trochu divil a říkal, že podporuje jen mládež a jejich logo visí na Lokádě. To na hřišti, to už prý dávno neplatí a platit nehodlá. Jasně, jak jsem koupil, tak prodávám, mohlo se to změnit, ale podobný problém byl s jedním webem družstva v  Přeboru; pět let tam měli logo,  které nikdo neplatil :-))