Detail uživatele diskuzního fóra - Robert66

Datum prvního příspěvku
30.07.2023
Celkový počet příspěvků
205
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 197
Tlachy a kecy 8
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
iDeFqOMg 195
lT2173wB 4
Yxc+UJUe 2
H6xaIwVr 1
Hz4FUXlR 1
YhjsPwdX 1
miUbEgDn 1

pop napsal:

Souhlas. Doufám, že nic jiného než průřez jeho tvorbou v Ďolíčku v sobotu neuslyším...Ty hrůzy, co tam pouštíte, si nechte na jindy. Kdyby byl OZZY fanoušek fotbalu, tak by byl klokan. R.I.P. 

Ozzy byl velký fanoušek Aston Villa. Doma, na stadionu v Birminghamu se před 3 týdny koncertem loučil. 

Také doufám, že má někdo rozum a budou hrát Sabbati a on.

Super výkon, a v podstatě od všech! Drchal nej!

Baník úplně marnej, poloviční oproti konci minulé sezóny. 

Akorát by to ještě chtělo aby z těch našich šancí víc padaly góly, mohlo jich být snad 5, a nemuseli se bát co rozhodčí vypotí (červená karta, penalta)..

Miklik napsal:

Nový dresy... podle mě ty kecy o odvaze a tradici jsou jenom žvásty.. prostě vybrali kombinaci barev, která se bude v lize tlouct málokde, snad jedině v plísní.. jinak mi v tom připadaj jak reklama ...

Née, neradit, prosím! Oni tam ty berušky klidně dodatečně přidaj!

KlokanMino napsal:

Za mě bohužel nové venkovní dresy hnus fialovej :-) Ale když v nich budou hrát dobrej fotbal, tak je vezmu na milost!

Já také. Ale běda naopak!

A už tuším...

Fialová a růžová???! To jsou jediný dvě barvy, který může nosit jenom ... Jsem si dosud myslel.

Ach jo, já jsem už tak strašně starej...,  nemoderní...

Tak když se to naší kabině zrovna tahle líbí, rozumím tomu a respektuji. Hmm.. Jiní, prej..., je to odvaha...

Moc nás těší, že můžeme být součástí jeho historie a podílet se na budoucnosti i novými venkovními dresy, jejichž odvážný a netypický design vzešel přímo z hráčské kabiny"

bonano30 napsal:

Tak první kousek do nové sestavy je tady ze Slovácka.Teď jen spekulace,co takový Lurvink na stopera z Pardubek.23 let a končící smlouva.Herně nevypadal špatně.

Tak vítej!

Estonský reprezentant Vlasij Sinjavskij. Osmadvacetiletý záložník zamířil do Ďolíčku jako volný hráč po vypršení smlouvy ve Slovácku..

Brrr, konečně že tenhle ročník skončil. :-( Celkově to od nás stálo za úplný h...no. Takhle či podobně snad už nikdy více!

Jsem prorok! :-) Před hodinou jsem na twitteru (X) k naší sestavě napsal reply: "Pepa Jindřišek dá na rozloučenou penaltu!"

Tomba napsal:

Podobně nejspíš dopadnou i ti naši starší borci. Boleslav uhraje určitě bod, protože Jablonec má páté místo dané tak jako tak. A v bojích o záchranu budem rozdávat body všem kdo si řekne, protože nám ...

Dnes budeme v Chacharově bodovat!

Zdálo se mě to, a to není vůbec obvyklé.