Detail uživatele diskuzního fóra - maasha

Datum prvního příspěvku
08.08.2005
Celkový počet příspěvků
745
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 550
Ptejte se vedení Bohemky 152
Tlachy a kecy 9
Bug Reporting 22
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
k0hVm1St 23
bBvn+kya 17
IU6qWlBp 5
QOfVnX+0 4
kiBpEBBr 3
9qwC9OYr 3
P8KkClJq 3
ijTUHq7/ 2
NsGlmCGA 2
lm8hrlPR 2
IEW+hvHQ 2
JcwV42lI 2
hD4cHdCD 2
DwUdif9T 2
Hn0/nxtA 2 CarlUweSteeb
t7beOTSi 2
XuzZDPCE 2
zrX16+na 1
7eeQq5rI 1
CxC3OK5h 1
oZeP1yzO 1
ZKkitXeJ 1
30migyfg 1
CA9Uo9JU 1
cRTzQ+k2 1 dolíček
TbUMVZFS 1
pn7NPUl3 1
H31s9SnL 1 batoh
EKITdB1M 1
FsisGLS3 1
WehfkZ5/ 1
YiAuNu4w 1
SprG6+w3 1
gUMEP58C 1
wGpWTMVi 1
363aZe4Z 1
OwBS6Xh0 1
ajeRm1Fr 1 kolina
cnBU7sbs 1
x1DMXez+ 1
kC5QGI8J 1
2umTxMSG 1
p2A26xPd 1
4rnhsriz 1
vPix9Amr 1
zFv0GP33 1
8lVgD/BT 1
lMvTBEkm 1
iWoRh+E0 1
UYCGmlSz 1
BYYcDm4X 1
KTCuHeaY 1
MQKtUQds 1
0bNfHn77 1

bambusjan napsal:

Za 1. Příprava super... Za 2. dresy asi nic dokonalého, ale za mě celkem dobré. Za 3. Včera údajně podepsal pan gólman. (Seděl jsem s bafunářem, který mi to řekl jako hotovou věc). Můj oblíbený ...

Hmm, koukám, že máš "zaručený" zprávy. Dám si u Tebe ban, ať vim :)

SIJOZ napsal:

Takáč z Trnavy je zatiaľ bez klubu....

Tak ten jde dle infotbal.cz do Slovanu.

https://infotbal.cz/vaclikovi-nevysel-slovan-bratislava-ktery-pretahl-brankare-takace-z-konkurencni-trnavy/

Robert napsal:

Tak uvidíme kdo k nám tento týden dorazí. Snad tedy ještě posílíme. Za mě: 8 odchodů, všechny odchody za mě v pořádku. Prozatím 3 příchody, všechny příchody dle mého názoru též v pořádku. Chtělo vy ...

Chramosta je údajně v rekonvalescenci...

berjir napsal:

Stejskal finalizuje přestup ze Slavie do Pardubek. Jsem zvědavej, jak se chytne. A tak nějak jsem postřel na sítích, že v Chrudimi skončil brankář Jiří Floder s tím, že řeší prvoligový angažmá. Máte ho někdo ...

A proč se toho bojíš, když máme v kádru samý dvojky a trojky? ;)

Bohemák12 napsal:

Takže zatím - Necid,Mužík,Kozák,Puškáč,Beran,Prekop,Huf,Kostl - + Drchal,Čermák Zapomněl jsem na někoho ?

Ještě + : Dominik Pleštil

Šlo by tady v diskuzním fóru opravit ten překlep "Oficální klubový web" a určitě hlasuju teda pro zažitý název "Virtuální Ďolíček"

TondaHojer napsal:

áááá, ubohý prohlížeč profilů, jsem aktivní od založení DFB, leč zabanován, tudíž pod jiným jménem, a fotbal jsem hrál závodně 10let a když se mi něco nelíbí, řeknu to. co tam máš dál?

Ale asi se nejmenuješ Antonín Hojer, že? Nikdo takovej v novodobé historii fotbal nehrál ani na pralesní úrovni.

TondaHojer napsal:

V jablonci krásný dva góly a 983min z 3150, takže hráč přesně pro nás. "pokud mu bude držet zdraví", pokud bychom vyhráli všechny zápasy, byli bychom mistři...

Ty budeš určitě velký odborník na fotbal, kterej si nikdy závodně nehrál. Negativní na cokoliv - on už ten Tvůj účet "aktivní od 12.05.2024" dá tušit, že seš asi místní legenda. 

hrdin napsal:

Teď jsem dával dotaz na bug reporting. Z VĎ se na fórum dostaneš, ale zpátky už ne... Mně to absolutně nedává smysl 

zpátky přes "tlačítko" link na horní  liště "VIRTUÁLNÍ ĎOLÍČEK" 

mara14 napsal:

nebojte klokani, může být i hůře...

asi stačí tyhle self-promotion odkazy, ne? Žongl je opravdu dno žurnalistiky. Sorry