Příspěvek Diskuzního fóra
Demínka napsal:
No, já jsem tedy přestupovým obdobím zklamán. Čekal jsem avizovaný průvan v sestavě a kde nic - tu nic. Brankář opět nevyřešen - stávající trojici považuji za podprůměrnou a myslím, že jeden z gólmanů už ... tu dávno neměl být. V obraně se spoléhat na čím dál tím pomalejšího Křapku se Shejbalem a malého Vondru se mi nezdá příliš rozumné - posily nula. A v záloze nechat hrát opět Hrubého a Smrže - to mi přijde, že jsme naprosto nepoučitelní. Z Jusufa jsem zatím poměrně nadšený - Drchal nic moc. Dát v přípravě sedmičku Austrii a čtyřku Trenčínu je na pohled hezké, ale jak pravil p. Veselý, včera to nemělo s prvoligovým fotbalem moc společného. Myslím, že zápas s chachary bude úplně jiný a tam se dozvíme, jak na tom opravdu jsme.
Tady nefungují vlákna diskuse ke konkrétnímu původnímu příspěvku, tak je to takové... nepřehledné.., v poho...
Hele, mě je nějak obecně (nejen zde) úplně fuk co si myslí většina.... Já psal v příspěvku, že já ty skutečné nové posily na klíčových místech (nebudu znovu opisovat co už zde bylo jinými napsáno) v našich dresech dosud nevidím. Finanční možnosti klubu známe, ale o tom vše není. Z takových přípravných zápasů si já žádný obrázek, jak to bude v praxi, nikdy nedělám...
No kéž bych se mýlil! Jak já se těším, jak už na úvod úplně znemožníme ty venkovské chachary z kratkymi zobaki! Atd., atd.!