Detail uživatele diskuzního fóra - kozoroh
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 92 |
Ptejte se vedení Bohemky | 3 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
74+lPLnz | 9 | |
A28Nfjd1 | 8 | |
xj8E4E9/ | 3 | |
m+ndZMaj | 3 | |
yUYJcyOU | 2 | |
OpXFZ75h | 2 | Fan1905, badys, cézar, kovalam |
COfBhgDe | 1 | |
uw6aRlTF | 1 | |
ywz5nxu4 | 1 | |
SUY2MIQ9 | 1 | |
ZpPVS2EA | 1 | |
CDzt2Bp4 | 1 | |
VQ/zv3qT | 1 | |
Zv+AYawG | 1 | |
mKifyQX6 | 1 | |
tPa2xxuw | 1 | |
lGv6eKKe | 1 | |
sLh9yOew | 1 | |
1qDh8unq | 1 | |
hK87rL0P | 1 | |
waal5ljQ | 1 | |
cY7qUPD2 | 1 | |
lGUWMidE | 1 | |
WsVCXwj/ | 1 | |
EJ655guY | 1 | |
OKRdvK1U | 1 | |
rQsiT3nj | 1 | |
Ig04p7iH | 1 |
A to ještě stále fandy chcete sankcionovat za to když nedají zadarmo permanentku k dispozici? Ty chudáky, kteří se tam dneska klepou zimou, byste měli nějakým způsobem odškodnit.
Můj první ligový zápas na Bohemce bylo utkání Bohemians Slavie. Slavie vedla 3:1, 5 minut před koncem. A dnešní oslavenec, přímo z rohu snížil a v poslední minutě tresťák a bylo to 3:3. Tonda je prostě Bůh. Byl to nezapomenutelný zápas. Bohužel už si nepamatuji který to byl ročník. Včera jsem naštěstí nebyl, jen bych si přál aby tenhle nezapomenutelný zápas byl rychle zapomenut. Ještě se hraje o dost bodů.
Snad poprvé v životě jsem ze zápasu předčasně odešel. Ne to skóre, ale to s jakým respektem s nima hrajeme. To je trapné.
oto.kraus napsal:
Na první zápas z Baníkem jsem nešel a moji permici jsem dal do dalšího prodeje uplně v pohodě,teď také nejdu a byl jsem docela překvapen že jsem musel vyplnit důvod proč to dávám dál.To už ... si vážně děláte prdel?
Taky jsem čuměl. Prý povinný údaj. Že by nám za chvíli namontovali i čipy?
Z mé strany to vidím tak, že jediným způsobem, jak zabránit Spartě, aby dnešní zápas vyhrála je, že vsadím na její výhru. Poslední dobou mi nic nevychází....
Bohemák12 napsal:
Dobrý den, nepřemýšlel někdo o vytvoření aplikace na brankáře ? Jako že bychom před zápasem hlasovali, která z těch děr si tam půjde stoupnout. Samozřejmě, že za permanentkáře, kteří se nedostaví můžou hlasovat třeba soupěři ... :-)
Já hlasují pro Vondru. Ten jeho brankářský zákrok proti Ostravě byl vynikající. Je jasné, že bez Martina Jedličky bychom poháry nikdy nehrali. V každém zápase chytil dva tři góly a to pak mužstvo nakopne. A on by pak následně v Plzni nepodával tak dobré výkony. Ono hrát za takovou obrannou, to zoceli. To myslím v jenom rozhovoru naznačil, že kdyby nebylo jeho angažmá v Bohemce, tak by nikdy v těch pohádek za Plzeň nemohl podávat tak dobré výkony.
Derby na Julisce skončilo těsnou porážkou. Co to je za titulek? Z toho by člověk mohl dovozovat, že se hrál úžasný fotbal a Bohemka bohužel přišla o body. Mělo by tam být:: Porážka po prachbidnem výkonu, proti nejslabšímu týmu ligy. Neprosadili jsme se ani proti deseti. A vedení by se mělo k tomuto zápasu a vůbec ke všem svým krokům postavit čelem. A také sdělit fandům, zda i v dalším kole míní Bohemka hrát úplné kulové.
A už zase ve starých kolejích...
kolina napsal:
Ono to i teď po tom gólu Ostravy trošku "bublalo" když se začala radovat uprostřed tribuny v11 řadě trojice v ostravských dresech, naštěstí to bylo jen na 2:1 a těsně před koncem... Nicméně když se něco ... stane tak to "půjde za klubem" proč tam přes zákaz vpustil soupeře v jejich dresech... ?!? BOHEMKA DO TOHO!!!
Oni tam nevlezli v ostravských dresech. Oni se do nich převlékli až když dosedli
Všichni chybujeme, ale na druhou stranu bychom měli ty chyby uznat a poučit se z nich. Představoval by se to tak, že kompetentní lidé v Bohemce by řekli: Sorry, ale tenhle náš nápad byla blbost. Budeme samozřejmě vděční, když v případě že nepřijdete, permici přenecháte někomu jinému. Ale rozhodně vás nebudeme sankcinovat za to když to neuděláte. Koneckonců je to váš majetek, tak jste si to koupili a rozhodněte se podle svého vědomí a svědomí.