Příspěvek Diskuzního fóra

Klokan z Černošic napsal:

Klokane22 a ty jsi mu nějak neuměl pomoci??? Nechci kritizovat, ale....

Já s tím plně souhlasím, Bohemka se prezentuje jako klub, který má s fanoušky ty nejlepší vztahy, ale ve skutečnosti na ně z vysoka kašle. . Slušně řečeno. Ten starý pán, který chodil na fotbal v době kdy většina zde diskutujících nebyla ani na světě, si jistě zaslouží lepší chování. Nebyl jsem u toho, a tak nemohu soudit zda se ta slečna chovala dobře nebo špatně, ale nemám důvod Vám nevěřit. Pokud to tak bylo, bylo na místě si okamžitě stěžovat nebo vyhledat kompetentní osobu, protože si myslím že aby nějaká fiflena urážela letíteho fanouška je nepřijatelné.Já si permici nakonec koupil, ale je mi jasné že v příští sezóně už ji mít nebudu. Nedokážu posoudit 24 hodin před zápasem zda přijdu nebo ne. Bydlím mimo Prahu a musím na každý zápas dojíždět ale dělám to rád protože Bohemce fandím už skoro půl století. Na druhou stranu má člověk určité povinnosti a bohužel někdy se dozvím na poslední chvíli že se musím věnovat něčemu jinému. Je mi líto že na svůj milovaný klub nejdu se podívat, ale na druhou stranu jsou i jiné věci. A kluk mě pak bude sankcinovat tím, že mi zdraží permanentku a nebo vůbec přijdu o místo, které jsem navíc nucen, v případě mé neúčasti přenechat zcela zadarmo bez jakéhokoliv symbolického příspěvku ze strany klubu?  Nevím, někdo tu říkal, že Slavie má podobné podmínky. Řekl bych to tak, že o podobných podmínkách bych uvažoval teprve v době, až bude mít Bohemka po skončení ligy přibližně tolik bodů jako má Slavie. chápu že k něčemu takovému jsou nutné finanční prostředky, ale ty jistě nezískáme v takovém množství odrbáváním vlastních fanoušků, navíc fanoušků kteří jsou věrní, kteří klubu každoročně přispívají. Pamatuji se jak jsme porazili Spartu 4:0 a to jsme hráli o 10 protože rozhodčí hned zkraje vyloučil hráče Valentu, který dal hlavičku Sparťanu Raškovi. A titulek v novinách byl: Vyhráli by i v sedmi. Na tohle myslím, když jdu na fotbal a koukám se jak si s náma Sparta a Slavie  vytírají.... S Bohemkou jisté tři body.  Ale pořád věřím v lepší časy.... A třeba se to letos změní a budu mít tu čest být u toho.