Detail uživatele diskuzního fóra - zeli
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1511 |
Ptejte se vedení Bohemky | 64 |
Tlachy a kecy | 40 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
nMl6kXxp | 200 | |
4+/PpEYc | 168 | |
yOVHpvnf | 93 | |
mNLhe4n1 | 80 | |
dqoFfCAH | 53 | |
Xgzsqs7O | 45 | |
i1w+HoTW | 25 | |
qYW8eUkn | 14 | |
FZXEWYD9 | 7 | |
/qbP8e2N | 5 | FreeBeam |
SdtlzX6h | 4 | |
edC4nQnm | 4 | |
obHHqVfp | 4 | |
TAzY+EFI | 4 | |
icz8RGoQ | 4 | |
GtjEuJ73 | 3 | |
rso7Htff | 3 | |
5pV7N2RD | 3 | Lombardos |
TTx72z2+ | 3 | |
cl2Decnx | 3 | |
REgziBLS | 3 | |
5OT6kKMf | 3 | |
VNi+XjTK | 2 | |
AhHYYhTk | 2 | |
o/+8QBZl | 2 | |
OEK9me22 | 2 | |
v+prN7BP | 2 | |
3GlUVAYV | 2 | donpedro12 |
q1273qZ6 | 2 | |
I4t+MU3V | 2 | |
YVwu05Ro | 2 | |
rX33zVT2 | 2 | |
wFwkVncq | 2 | |
Jh0Df/io | 2 | |
g0MNlfiq | 2 | |
9TaOoXLX | 2 | |
B1CK9CIk | 2 | |
7fPCAteJ | 1 | |
74bACljd | 1 | |
DWZ0tiQx | 1 | |
z+UP01ku | 1 | |
Tu8C5/H3 | 1 | |
0rA0oVFw | 1 | |
U/9oIHQF | 1 | |
YJJ4SGzG | 1 | |
pcfO4P8c | 1 | zeppelin |
qozSi3Gi | 1 | |
SHlhSPvV | 1 | |
mDnzq0rw | 1 | |
MkRCuTr/ | 1 | |
rnR0Pa6h | 1 | kalous |
eieDIbJp | 1 | |
xIW7x8g6 | 1 | Slamak, Cavalera |
z+BaM7Fu | 1 | |
y2g/lviL | 1 | |
5K/VYbz6 | 1 | tyfoon |
8srHnYgt | 1 | |
EbFN+1SU | 1 | |
1uY329jl | 1 | |
obZrNrSC | 1 | |
riwgKBui | 1 | |
pNntrNbq | 1 | Avatov |
puyrU19N | 1 | |
8EHnsaBG | 1 | |
kFUR2G1N | 1 | |
KE95ufuR | 1 | |
nZXgiP6E | 1 | |
YfbH28FD | 1 | |
wRyAsBYi | 1 | |
/evy0C26 | 1 | |
zmlqnIEH | 1 | |
fjyaNPDj | 1 | |
oOH1+l1P | 1 | |
W7YrZoyq | 1 | |
DC2gNqzW | 1 | |
QeZJGSlu | 1 | |
KbhgOEfw | 1 | |
J7Mqx8EJ | 1 | |
0185nCu6 | 1 | |
HdGwcv33 | 1 | |
P2Y5LMLM | 1 |
Kam ten gólman běžel?
TondaHojer napsal:
Yusuf rozhodne!!!
Tedy hrajeme na vítězství podle střídání Jardy.
Tak hoši, fest do teho!
Dlouhý nakopávaný míče na Ristovskiho, ten sklepává do stran a Káca trefuje zařízení!!!!!
Tak jsem se podíval na KzČ (Klokan z Černošic) oblíbený Transfermarkt. Konkrétně na Nováka.
Za tu dobu co je řekněme v Áčku.... dostal TROCHU větší příležitost na hřišti v prvních dvou sezónách. Od té doby byl buď zraněný, na hostování nebo na okraji zájmu (ať již je důvod jakýkoliv).
Má 51 zápasů a vstřelil 3 branky. S MOL Cupem a baráží 61 zápasů a 6 branek. To celkové číslo zápasů je však třeba brát s hodně velkou nadsázkou, neboť dobrá polovina z nich jsou starty na doslova pár minut.
Takže můžeme vést sáhodlouhé debaty o tom, zda je to bilance dobrá nebo špatná.
Pokud bychom byli na Letné nebo v Edenu a sledovali nějaký podobný příběh, mohli bychom si říct: "No jo, to je prostě život, tak to holt tady chodí. Šanci si dostal a nic moc."
Jenomže my nejsme ani v jedné z těchto lokalit. Jsme v Bohemce. Takže pokud mám v kádru někoho takového, kdo si s míčem rozumí a má to i dost často myšlenku, potom zkrátka musím být hóóóódně trpělivý....proč????? Protože zkrátka nikoho dalšího v týmu nemám.
Zde se tak dostávám k podstatě věci. Mě se prostě dlouhodobě práce s našimi odchovanci (zapracování do áčka) nelíbí. Za těch cca 10 let jich tu pár bylo a všichni mají hodně podobný osud. Ano, je tu jeden úhel pohledu (klub) a jeho stanoviska k oněm hráčům. Z objektivního a nestranného pohledu je třeba uznat, že kdo jiný než samotný klub, by měl mít právo vydat konečný verdikt nad dotyčným hráčem. Je s ním ve spojení každý den....
Nicméně za těch x let co člověk je na tomhle světě, vím, že každá mince má i druhou stranu. A je úplně jedno jestli je to sport nebo běžné zaměstnání.
V zámoří existují propracované metodiky, jak postupně zapracovávat draftované hráče do týmu. A pokud dotyčný hráč nějakým závažným způsobem neporuší klubový kodex, panuje vesměs se všemi určitá míra tolerance. Hráčům se postupně přidávají minuty a nikdo zas až tak úpěnlivě nesleduje kolik dali košů, gólů, home runů nebo touchdownů.
Zde udělám menší odbočku k dalšímu, snad nejvíce skloňovanému jménu v posledních týdnech. Ke Kadlecovi.
Tohle je čistě jen můj osobní názor, který nikomu nevnucuji.
Za mě je tohle čistokrevný stoper. A to i s přihlédnutím k tomu, jak komicky to občas může vypadat. Hráč s jeho parametry (výška) snad ani nic jiného hrát nemůže.
Na místo toho ho Veselý nutí operovat na 80 metrech, kde běhá jako debil sem a tam a plní nesmyslné úkoly, které z téhle pozice sice vyplývají, ale jaksi pro poněkud jiný typ hráče.
Často zde zaznívají argumenty, že dělá chyby v jiných prostorech, tak jak by to potom vypadalo na stoperu. Samozřejmě že ty chyby dělá, ale drtivá většina z nich pramení z toho, že hraje něco, co hrát nemá.
Ve finále ty góly stejně dostáváme i bez jeho přičinění.
Takže namísto toho, aby se zapracoval na stoperu a začalo se s ním pracovat po mentální stránce tj. trávit s ním extra čas a na videu mu rozebírat situace, kdy je ve špatném postavení nebo kdy při rozehrávce situaci vyhodnocuje špatně atd. atd. tak bude hrát to co hraje, občas si to proloží hrou na stoperu, takže z toho bude akorát bramboračka, do toho se ještě přidá tlak tribuny a skončí to zase tak, jak to s odchovanci u nás vždy končí.
Na závěr zpátky k Novákovi. Aktuální čas a probíhající nemoc mě už nedává příležitost podívat se na další hráče, kteří v Bohemce byli nebo stále jsou za současného působení Nováka. Kdyby se na to někdo podíval, došel by jistě k závěru, že budou tak maximálně 3 hráči, o kterých lze s určitostí říct, že měli z celkového pohledu větší přínos pro Bohemku, než je ten aktuální Novákův. O zbytku si jistý nejsem. Jedno je ovšem jisté. Budou mít mnohem více minut na hřišti než kolik dostal kdy tento hráč, odchovanec klubu.
Klidné spaní všem před derby!!!!
Pokud má někdo detailnější informace, rád si doplním ty své.
Poslední roky se zamýšlím nad pozicí sportovního ředitele a stále tak nějak z fanouškovského pohledu nemohu přijít na to, co je jejím smyslem.
Pokud mě paměť neklame, tak k nám tento pán přišel ze Slávie. Je-li tomu tak, opět nemohu přijít na důvod, proč již zde roky nefunguje nějaká užší spolupráce ve smyslu např. 2-3 hráčů B-týmu na celoroční hostování. Těch hráčů musí mít mraky a prostě nevěřím skutečnosti, že se tito hráči budou radši plácat na rozhraní 2-3 české ligy, když namísto toho mohou mít ve svém CV 30 prvoligových startů za sezónu. Bez ohledu na to, jaké mají sympatie vůči Bohemce.
Rovněž by mě zajímalo, kam rok co rok mizí hráči z tradičních líhní jako je třeba Meteor na P-8? To jakože vše rozeberou "S" ka a na nás nezbyde ani jeden hráč ročně?
Za mě i s tím pidi rozpočtem lze udělat spoustu věcí, které prostě nevidím, že by se dělaly.
Dnes na mě na YT vyskočilo video El Clasico Legends. Měl jsem pár minut času, tak jsem na to kliknul...
Kucí vopálení, Ronaldinho a spol. Byl to sranda mač, ale ten kluk by za nás mohl kopat snad i dnes. Ta technika zpracování míče, jeho vedení, přihrávky skrz x hráčů.... :-)))) Ze standartky na hranici vápna vymetl pavučiny z vinglu :-)))
TondaHojer napsal:
do utkání s námi, dal hradec v 8 venkovních zápasech pouhý 3 branky...
... a jelikož fotbal nemá logiku, ty tři nám dali.
AFK11 napsal:
Nechápu antipatii trenéra vůči Pepovi Jindřiškovi. Dnes v první půli si odehrál své při jeho klasické práci ve středu pole a byl podle mě jediný, který dokázal dostat balon za obranu. Při setkání s fanoušky ... Veselý jasně řekl, že dal vedení i jemu samotnému najevo, že už s Pepou nepočítá. To ale neznamená, že ho musí zaříznout v zápase, kdy mu konečně dá šanci. Fakt to nechápu. A to jsem sám už před pár lety říkal, že by měl Pepa končit. Ale vždycky mě přesvědčí o opaku. Kdyby nám aspoň ta záloha hrála, ale až na pár výjimek je to bída.
Hašek a Veselý připravili Pepu tak o 40 startů.
Chci vidět výsledky fyzických testů. Jestli aspoň tři hráči porazí Pepu v jeho věku, veřejně se realizačnímu týmu omluvím. V ničem jiném ho ti nekopové nepřevyšují.
CarlUweSteeb napsal:
Ale jo Budejce dame.
Dám tři sudy do kabiny, pokud je porazíme.
A Jardovi extra sud navíc.