Detail uživatele diskuzního fóra - zeli
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1552 |
Ptejte se vedení Bohemky | 64 |
Tlachy a kecy | 40 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
nMl6kXxp | 200 | |
4+/PpEYc | 168 | |
yOVHpvnf | 93 | |
mNLhe4n1 | 80 | |
dqoFfCAH | 53 | |
Xgzsqs7O | 45 | |
i1w+HoTW | 25 | |
wl3TEJE2 | 17 | |
qYW8eUkn | 14 | |
FZXEWYD9 | 7 | |
/qbP8e2N | 5 | FreeBeam |
SdtlzX6h | 4 | |
edC4nQnm | 4 | |
obHHqVfp | 4 | |
TAzY+EFI | 4 | |
icz8RGoQ | 4 | |
GtjEuJ73 | 3 | |
rso7Htff | 3 | |
5pV7N2RD | 3 | Lombardos |
TTx72z2+ | 3 | |
cl2Decnx | 3 | |
REgziBLS | 3 | |
5OT6kKMf | 3 | |
VNi+XjTK | 2 | |
AhHYYhTk | 2 | |
o/+8QBZl | 2 | |
OEK9me22 | 2 | |
v+prN7BP | 2 | |
3GlUVAYV | 2 | donpedro12 |
q1273qZ6 | 2 | |
I4t+MU3V | 2 | |
YVwu05Ro | 2 | |
rX33zVT2 | 2 | |
wFwkVncq | 2 | |
Jh0Df/io | 2 | |
g0MNlfiq | 2 | |
9TaOoXLX | 2 | |
B1CK9CIk | 2 | |
YkhX9OcK | 2 | |
UxYWoZan | 2 | |
L15ojhap | 2 | |
M2+EjgtX | 2 | |
APmQ6sLN | 2 | |
7fPCAteJ | 1 | |
74bACljd | 1 | |
DWZ0tiQx | 1 | |
z+UP01ku | 1 | |
Tu8C5/H3 | 1 | |
0rA0oVFw | 1 | |
U/9oIHQF | 1 | |
YJJ4SGzG | 1 | |
pcfO4P8c | 1 | zeppelin |
qozSi3Gi | 1 | |
SHlhSPvV | 1 | |
mDnzq0rw | 1 | |
MkRCuTr/ | 1 | |
rnR0Pa6h | 1 | kalous |
eieDIbJp | 1 | |
xIW7x8g6 | 1 | Slamak, Cavalera |
z+BaM7Fu | 1 | |
y2g/lviL | 1 | |
5K/VYbz6 | 1 | tyfoon |
8srHnYgt | 1 | |
EbFN+1SU | 1 | |
1uY329jl | 1 | |
obZrNrSC | 1 | |
riwgKBui | 1 | |
pNntrNbq | 1 | Avatov |
puyrU19N | 1 | |
8EHnsaBG | 1 | |
kFUR2G1N | 1 | |
KE95ufuR | 1 | |
nZXgiP6E | 1 | |
YfbH28FD | 1 | |
wRyAsBYi | 1 | |
/evy0C26 | 1 | |
zmlqnIEH | 1 | |
fjyaNPDj | 1 | |
oOH1+l1P | 1 | |
W7YrZoyq | 1 | |
DC2gNqzW | 1 | |
QeZJGSlu | 1 | |
KbhgOEfw | 1 | |
J7Mqx8EJ | 1 | |
0185nCu6 | 1 | |
HdGwcv33 | 1 | |
P2Y5LMLM | 1 | |
+Pom8Ett | 1 | |
GJDl9gCB | 1 | |
RtBud4HF | 1 | |
iX27htHI | 1 | |
GdroadJ1 | 1 | |
YBw8qbxY | 1 | |
dmUawnQD | 1 | |
l3lDgG1M | 1 | |
3mFQRWD6 | 1 | |
01CxUgVl | 1 | dáda74 |
W7p4J/+f | 1 | |
HwacYVtV | 1 | |
Nd5y5Qkc | 1 | |
5cE16fg7 | 1 |
JohnZ napsal:
Pro mě to byl včera oboustranně dobrý fotbal.Náš výpadek po druhým gólu je na psychologa.Do konce půle nás nechutně přehrávali.Ve druhý jsme se zase zvedli my.Mám strach,že po A.Kadlecovi půjdou bohatší i po Sinyavskim.To co předvádí ... je fotbalová genialita.Ristovskiho nejlepší zápas u nás.Makal a jak si připravil míč na střelu bylo parádní.Teď v tom jenom pokračovat.Můj názor je v tomhle jasný.Pokud chceme zvyšovat konkurenci a kvalitu celý ligy,tak u cizinců nemůžeme čekat dva roky než se tady rozehrají.V Bundeslize by byl po půl roce pryč.To je realita profesionálního fotbalu.Často se tu mluví o nedostatečný šíři kádru.Mě se včera střídající hráči líbili.Neviděl bych to tak zle.A pokud dáme Bolku umístění nad očekávání.
Tak to bych se spíš bál o Sinyavskiho. Kadlec dobrý na Bohemku, ale neumím si ho představit v klubu od 5. místa výš.
Nicméně, kdyby hrál na stoperu , tak si ho nikdo všímat nebude.
Roba1977 napsal:
Tak za Strnadem jsou ruský peníze. Přerod jeho otce z nástrojaře v Transportě na bosse s vyřazeným vojenským materiálem není žádný příběh geniálního podnikatele. Děkuji nechci. Zlatej náš Pantáta.
To sice není, ale válčit se chce pořád. Takže jeho obor je mnohem stabilnější než cokoliv vznešeného.
Je více než pozoruhodné sledovat, jak po letech stále není nikdo hoden vstupu do Bohemky.
11.rada napsal:
Tak to jo, každý hovoříme o něčem jiném. Já ne o poloamatérské čtvrtiligové čutané, ale o profesionálním fotbale 21. století, kdy dobří hráči opravdu stojí ty zmíněné miliony a obvykle nejde o srdcaře chodící po utkání ... zapařit, jak píšete. Já toho "velkohubého miliardáře" chci, protože život utíká a strašně toužím prožít po více než 40 letech to opojné rozechvění, když jsme doma vítali St. Etienne nebo Tottenham. Začínalo se v pět, ale stadion byl narvanej už od půl čtvrté a řval do prázdnýho hřiště Bohemka do toho. Chci ty posily, chci hrát o poháry, chci prohánět pražská S, chci zase to napětí. Na tom snad není nic špatného.
Vidím to podobně ze 7. řady.
klokan1975 napsal:
Měl jsem trochu obavy ze zápasu, Karviná byla ve formě , na druhou stranu měla lehčí los a těžko srovnávat při vyrovnanosti týmů. Ještě větší obavu mám o trenéra Veselého, který se patrně nestravuje s ... hráči,ale využívá benefitního programu od McDonaldu. Nevybavuji si na profesionálnim poli trenéra, který roste do takových rozměrů. Sinyavski - výborný.
:-)))))))
Jo ten Saňák dobrá volba. Pak byl kdysi ještě jeden v Premier League.
Na druhou stranu na jeho obranu takovej Rooney taky žádná vyžle. A to na rozdíl od Jardy byl prvoligovej fotbalista :-))))
Nevím, jak vám, ale mě se čím dál tím víc líbí Sinyavskiy. Je celkem rychlý (porovnání s Matouškem), nebojí se jeden na jednoho, má dobré centry a dost často se vrací, což nás právě na tomto postu v minulosti dost sráželo. Současně je to takový buldok. Hodně mi připomíná Jamese McCleana (Wrexham).
I ti dva černoušci v defenzivě zálohy si zjednávají větší respekt. Až na ty zvláštní karty. Polovinu z nich bych ale přikládal rasismu :-)))
Veselý nějak nakynul. Možná dvojnásobný gáblík (Bohemka, repre) dělá své.....
Budkenzee napsal:
S tím jde jenom souhlasit. Slezák by šanci dostat mohl a třeba by to bylo podobný jak v Olomouci. Na druhou stranu, Janotka měl první sezónu kliku v podobě Klimenta a Zorvana. Tuhle sezónu zas nadiktoval ... x hráčů a všechny je dostal (a stejně se budou trápit si myslím). Jarda u nás první sezónu byl dokonce úspěšnější v lize než Janotka… Furt si myslím, že potřebujeme hlavně posílit a Držmíška vyrazit. Jarda není špatný trenér, ale z hovna chleba neupečeš.
Ano všichni to vědí, jen ty dvě pometla ne. Yusouf je podle mě nejlepší soubojovej hlavičkář v lize. Jenže je nám to prd platný, stejně jako další věci.
sikiho_grupa napsal:
1) Co dělá Peltonen na naší tribuně? 2) Rozhodčí je .... 3) Tvl my kopem roh a na tři doteky jsme u naší branky 4) Rád bych znal vysvětlení od p. Hůlky proč vybral hrát na první půli ... na kotel..?
Ten los musíme natrénovat!
berjir napsal:
Ty asi moc nesledujes nase zapasy vid? Proti nam se vzdycky trefi bejvalej hrac. Nebo ma ten danej hrac prvni ligovou trefu (tusim ze treba Dosty pri hostovani v Baniku to tak mel). To neni ... zadnej zakrik, ale realita. Kdyby na to byla statistika (goly od hracu kteri klubem prosly + 1. ligove goly), Bohemka je zcela urcite v popredi. :)
Ještě je tam Beri.