Detail uživatele diskuzního fóra - zeli
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1534 |
Ptejte se vedení Bohemky | 64 |
Tlachy a kecy | 40 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
nMl6kXxp | 200 | |
4+/PpEYc | 168 | |
yOVHpvnf | 93 | |
mNLhe4n1 | 80 | |
dqoFfCAH | 53 | |
Xgzsqs7O | 45 | |
i1w+HoTW | 25 | |
qYW8eUkn | 14 | |
wl3TEJE2 | 11 | |
FZXEWYD9 | 7 | |
/qbP8e2N | 5 | FreeBeam |
SdtlzX6h | 4 | |
edC4nQnm | 4 | |
obHHqVfp | 4 | |
TAzY+EFI | 4 | |
icz8RGoQ | 4 | |
GtjEuJ73 | 3 | |
rso7Htff | 3 | |
5pV7N2RD | 3 | Lombardos |
TTx72z2+ | 3 | |
cl2Decnx | 3 | |
REgziBLS | 3 | |
5OT6kKMf | 3 | |
VNi+XjTK | 2 | |
AhHYYhTk | 2 | |
o/+8QBZl | 2 | |
OEK9me22 | 2 | |
v+prN7BP | 2 | |
3GlUVAYV | 2 | donpedro12 |
q1273qZ6 | 2 | |
I4t+MU3V | 2 | |
YVwu05Ro | 2 | |
rX33zVT2 | 2 | |
wFwkVncq | 2 | |
Jh0Df/io | 2 | |
g0MNlfiq | 2 | |
9TaOoXLX | 2 | |
B1CK9CIk | 2 | |
YkhX9OcK | 2 | |
UxYWoZan | 2 | |
7fPCAteJ | 1 | |
74bACljd | 1 | |
DWZ0tiQx | 1 | |
z+UP01ku | 1 | |
Tu8C5/H3 | 1 | |
0rA0oVFw | 1 | |
U/9oIHQF | 1 | |
YJJ4SGzG | 1 | |
pcfO4P8c | 1 | zeppelin |
qozSi3Gi | 1 | |
SHlhSPvV | 1 | |
mDnzq0rw | 1 | |
MkRCuTr/ | 1 | |
rnR0Pa6h | 1 | kalous |
eieDIbJp | 1 | |
xIW7x8g6 | 1 | Slamak, Cavalera |
z+BaM7Fu | 1 | |
y2g/lviL | 1 | |
5K/VYbz6 | 1 | tyfoon |
8srHnYgt | 1 | |
EbFN+1SU | 1 | |
1uY329jl | 1 | |
obZrNrSC | 1 | |
riwgKBui | 1 | |
pNntrNbq | 1 | Avatov |
puyrU19N | 1 | |
8EHnsaBG | 1 | |
kFUR2G1N | 1 | |
KE95ufuR | 1 | |
nZXgiP6E | 1 | |
YfbH28FD | 1 | |
wRyAsBYi | 1 | |
/evy0C26 | 1 | |
zmlqnIEH | 1 | |
fjyaNPDj | 1 | |
oOH1+l1P | 1 | |
W7YrZoyq | 1 | |
DC2gNqzW | 1 | |
QeZJGSlu | 1 | |
KbhgOEfw | 1 | |
J7Mqx8EJ | 1 | |
0185nCu6 | 1 | |
HdGwcv33 | 1 | |
P2Y5LMLM | 1 | |
+Pom8Ett | 1 | |
GJDl9gCB | 1 | |
RtBud4HF | 1 | |
iX27htHI | 1 | |
GdroadJ1 | 1 | |
YBw8qbxY | 1 | |
dmUawnQD | 1 | |
l3lDgG1M | 1 |
Opravdu se nedají vyzkoušet Kadlec family na stoperu? Je to tak obrovský, nepřekonatelný problém? Chybovali by víc než ti celosezónně chybující, upřednostňování hráči?
Klokan z Černošic napsal:
Nechápu pana JV, proč Pepu nechával sedět na lavičce v předchozích zápasech a nedal jej tam třeba na 60 minut a pak jej nestřídal. Nechci jít do detailu, ale plno prapodivných hráčů se tam pořád ... drželo, co dneska prováděl Hrubý, to bylo dílo, Ristovski také nic moc a tak by se dalo pokračovat. Pepo, ještě si to rozmysli!!!!!!!!!!!!!!!
To do své smrti také nepochopím.
Chtěl bych tímto poděkovat za další nezapomenutelnou sezónu, naději na rekonstrukci stadion, upřednostňování hráčů s nulovým potenciálem a výkony a jiné, jako např. nezapomenutelnou sezónu, naději na rekonstrukci stadionu a další.
V neposlední řadě bych chtěl poděkovat za informaci o konci Gatusa. Muselo to dát práci vypustit tuto informaci do světa ve středu v podvečer. Chodil jsem na něj x let a teď si rozlučku pustím akorát v tv. Veselý ho rok nestaví, tak se to nedalo oznámit dřív.
Nechápu, proč ho nestavěl do obrany aspoň ke koncům zápasů, kdy jsme potřebovali srovnat nebo občas měli i touhu vyhrát. Nevidím mezi ním, Křapkou, Vondrou, Shejbalem a už i Dostálem takový výrazný, rychlostní rozdíl. Navíc s přihlédnutím ke skutečnosti, že tito zmiňovaní hráči jsou skoro o půl generaci mladší než Pepa.
No na jaře jsem si aspoň splnil první z cílů a to byla návštěva Dynamo Dresden. V nejbližší budoucnosti bych rád zhlédl i Wrexham. Jsou to z našeho pohledu jen nižší soutěže, ale atmosféra a samotná kultura klubů úplně někde jinde. U Wrexhamu mě fascinuje, kam se posunul za 3 roky. Nikdy by mě nenapadlo, že dva američtí herci koupí jeden z nejstarších ostrovních klubů a s pokorou k místní komunitě vytvoří současnou podobu klubu.
Před časem poslal Berbr z vyšetřovačky "vzkaz národu" přes média. V kostce se jednalo o stručnou glosu nových poměrů. Řekl:" Já jsem jen čajíček, proti těm co to vedou teď."
Tehdy jsem se tomu pousmál a šel dál. Poslední dobou mi ten úsměv čím dál tím víc začíná tuhnout. A nejde jen o ten náš píseček.
Fotbal ztratil svoje kouzlu dávno. Je to už jen z 99,99999999% o penězích. Korupce v něm byla odnepaměti, přesto na tom vzkazu je asi dost pravdy. Odešla éra Blattera, Platiniho a podobných šíbrů. A jsou tu noví vlci, za kterými stojí šejkové, nadnárodní firmy, sólo miliardáři.
A hlavně - nikdy nebylo ve fotbale tolik peněz, co je nyní. Všude se všechno třpytí, rozhazují se miliony eur sem a tam.
Vlci cítí kořist. I u nás začal najednou bavit movité podnikatele. Snad asi není nikdo, kdo by věřil plkům, že jim jde o rozvoj fotbalu samotného, pozvednutí klubu a jiné bláboly.
hrdin napsal:
Pozápasový rozhovor trenéra Koubka dal zavzpomínat na vystoupení lidského odpadu v Dohránu po zápasu s Cřestýšovou Čáslaví. Škoda že se to odvolalo (: Dneska už v naší lize dokážu s ironickým úsměvem +/- přejít nakonec asi ... už skoro všechno, ale aby se hráči shodně řídili pokynem jednoho rozhodčího, se souhlasem hlavního, aby nakonec těm dvěma udělil za to žlutou kartu, je teda už i na mne moc. Edit: Chci zpátky Listkiewicze a Hrubeše
Ta Čáslav mi během rozhovoru také vyskočila na mysl....
Hezky Káca v rozhovoru. Asi dostane ještě pokutu. Ne-Spravedlnost musí být potrestána :-))
Zrušte ty tři stopery!
Jste dřeváci, hrajte ve čtyřce.
20 let (jedno kdo to trénuje) koukám na absolutní paskvil v rozestavení. Nikdo takhle debilně v lize nehraje! Buď jsou všichni vepředu nebo jich je šest sedm vyrovnaných v jedné obranné linii. Žádná záloha!!!!!!
DaH napsal:
Citace z pravidel: VAR má asistovat rozhodčímu pouze v případech jeho „jasných a zjevných chyb“ nebo „přehlédnutí závažných situací“ souvisejících s dosažením nebo nedosažením branky s nařízením nebo nenařízením PK s přímým udělením ČK (ne po ... druhém napomenutí) se záměnou identity, když rozhodčí napomíná nebo vylučuje nesprávného hráče provinivšího se družstva Opuštění hrací plochy: 3.20 Chce-li se hráč, který se svolením rozhodčího opustil hrací plochu, vrátit zpět do hry, ohlásí se vhodným způsobem rozhodčímu. Se svolením rozhodčího smí vstoupit na hrací plochu kdykoli; v době, kdy je míč ve hře, se však smí vrátit pouze z místa za pomezní čárou. Co do prdele Kadlec/Cadu porušili za pravidlo??? Proč kurva VAR vstupoval do situace?
Protože.....padl gól.
Jinak se o té situaci nikdy nikde nediskutovalo.