Detail uživatele diskuzního fóra - zeli

Datum prvního příspěvku
13.04.2003
Celkový počet příspěvků
1636
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1531
Ptejte se vedení Bohemky 64
Tlachy a kecy 40
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
nMl6kXxp 200
4+/PpEYc 168
yOVHpvnf 93
mNLhe4n1 80
dqoFfCAH 53
Xgzsqs7O 45
i1w+HoTW 25
qYW8eUkn 14
wl3TEJE2 10
FZXEWYD9 7
/qbP8e2N 5 FreeBeam
SdtlzX6h 4
edC4nQnm 4
obHHqVfp 4
TAzY+EFI 4
icz8RGoQ 4
GtjEuJ73 3
rso7Htff 3
5pV7N2RD 3 Lombardos
TTx72z2+ 3
cl2Decnx 3
REgziBLS 3
5OT6kKMf 3
VNi+XjTK 2
AhHYYhTk 2
o/+8QBZl 2
OEK9me22 2
v+prN7BP 2
3GlUVAYV 2 donpedro12
q1273qZ6 2
I4t+MU3V 2
YVwu05Ro 2
rX33zVT2 2
wFwkVncq 2
Jh0Df/io 2
g0MNlfiq 2
9TaOoXLX 2
B1CK9CIk 2
YkhX9OcK 2
UxYWoZan 2
7fPCAteJ 1
74bACljd 1
DWZ0tiQx 1
z+UP01ku 1
Tu8C5/H3 1
0rA0oVFw 1
U/9oIHQF 1
YJJ4SGzG 1
pcfO4P8c 1 zeppelin
qozSi3Gi 1
SHlhSPvV 1
mDnzq0rw 1
MkRCuTr/ 1
rnR0Pa6h 1 kalous
eieDIbJp 1
xIW7x8g6 1 Slamak, Cavalera
z+BaM7Fu 1
y2g/lviL 1
5K/VYbz6 1 tyfoon
8srHnYgt 1
EbFN+1SU 1
1uY329jl 1
obZrNrSC 1
riwgKBui 1
pNntrNbq 1 Avatov
puyrU19N 1
8EHnsaBG 1
kFUR2G1N 1
KE95ufuR 1
nZXgiP6E 1
YfbH28FD 1
wRyAsBYi 1
/evy0C26 1
zmlqnIEH 1
fjyaNPDj 1
oOH1+l1P 1
W7YrZoyq 1
DC2gNqzW 1
QeZJGSlu 1
KbhgOEfw 1
J7Mqx8EJ 1
0185nCu6 1
HdGwcv33 1
P2Y5LMLM 1
+Pom8Ett 1
GJDl9gCB 1
RtBud4HF 1
iX27htHI 1
GdroadJ1 1
YBw8qbxY 1

rio napo napsal:

Matoušek: "Myslím si, že jsem to udělal dobře, ale gólman předvedl výbornej zákrok". 

Pro můj klid na duši bych potřeboval vědět, zda toho kluka trápí nějaké dlouhodobě potíže v souvislosti se zraněními v minulosti.

Jinak jeho prezentaci na hřišti již delší dobu nechápu.

rio napo napsal:

Nejsem si jistý systémem, ale nehrajeme náhodou teď s Libercem a pokud vypadneme, dál se nehraje?

Je to tak.

Zase z pohledu možného trápení se na tribuně ve spodní skupině, je tohle vlastně příjemný benefit.

Před časem poslal Berbr z vyšetřovačky "vzkaz národu" přes média. V kostce se jednalo o stručnou glosu nových poměrů. Řekl:" Já jsem jen čajíček, proti těm co to vedou teď."

Tehdy jsem se tomu pousmál a šel dál. Poslední dobou mi ten úsměv čím dál tím víc začíná tuhnout. A nejde jen o ten náš píseček.

Fotbal ztratil svoje kouzlu dávno. Je to už jen z 99,99999999% o penězích. Korupce v něm byla odnepaměti, přesto na tom vzkazu je asi dost pravdy. Odešla éra Blattera, Platiniho a podobných šíbrů. A jsou tu noví vlci, za kterými stojí šejkové, nadnárodní firmy, sólo miliardáři.

A hlavně - nikdy nebylo ve fotbale tolik peněz, co je nyní. Všude se všechno třpytí, rozhazují se miliony eur sem a tam.

Vlci cítí kořist. I u nás začal najednou bavit movité podnikatele. Snad asi není nikdo, kdo by věřil plkům, že jim jde o rozvoj fotbalu samotného, pozvednutí klubu a jiné bláboly.

hrdin napsal:

Pozápasový rozhovor trenéra Koubka dal zavzpomínat na vystoupení lidského odpadu v Dohránu po zápasu s Cřestýšovou Čáslaví. Škoda že se to odvolalo (: Dneska už v naší lize dokážu s ironickým úsměvem +/- přejít nakonec asi ...

Ta Čáslav mi během rozhovoru také vyskočila na mysl....

Hezky Káca v rozhovoru. Asi dostane ještě pokutu. Ne-Spravedlnost musí být potrestána :-))

Zrušte ty tři stopery!

Jste dřeváci, hrajte ve čtyřce.

20 let (jedno kdo to trénuje) koukám na absolutní paskvil v rozestavení. Nikdo takhle debilně v lize nehraje! Buď jsou všichni vepředu nebo jich je šest sedm vyrovnaných v jedné obranné linii. Žádná záloha!!!!!!

DaH napsal:

Citace z pravidel: VAR má asistovat rozhodčímu pouze v případech jeho „jasných a zjevných chyb“ nebo „přehlédnutí závažných situací“ souvisejících s dosažením nebo nedosažením branky s nařízením nebo nenařízením PK s přímým udělením ČK (ne po ...

Protože.....padl gól.

Jinak se o té situaci nikdy nikde nediskutovalo.

Možná trochu k doplnění k aktám Fruhwald. Mrkněte na situaci na Dukle z cca 64. minuty. Není to samozřejmě totožná situace, navíc míč je výš, ale gólman Baníku to měl mnohem těžší. Přesto udělal to, co se od gólmana očekává.

Jinak tedy herní projev Dukly jde na jaře nahoru. Jsem zvědavý na osobní konfrontaci a začínám se toho trochu bát.....

hrdin napsal:

Shejbal poslední dobou není špatnej, hlásím se do týmu AFK11 :)   A k penaltě, přijel tam skluzem, zabránil Šulcovi vystřelit, a špičkou pokrčené nohy břinknul o skákajícího Šulce... Nesnáším věty kontakt tam byl, udělal to chytře, ...

Za mě je to teda spíš nejméně čitelný hráč, jaký za posledních 25 let hrál za Bohemku.

99,8% času vypadá svým projevem jako totální flegmatik. V tomto zbytku jako totálně roztřesené TNT - čko.

Škoda, že v tomto sportu porcelánových figurek nefunguje tzv. "paměťová pěna" jako v NHL.

Zkusil by to chlapec ještě jednou, možná dvakrát a potřetí by už plakal doopravdy.

Ale co není může být. Třeba Shejby dokončí dílo v neděli. Určitě dostane šanci v základu. Je poslední dobou  "hot".