Detail uživatele diskuzního fóra - Barrymore

Datum prvního příspěvku
27.07.2006
Celkový počet příspěvků
785
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 756
Ptejte se vedení Bohemky 6
Tlachy a kecy 6
Jiná komunita 6
Bug Reporting 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
RgSCH/wx 41
2wClZwJ/ 35
qSypQDq5 20
6x0O+WsX 19
xZ/l6tLU 8
dlPlXk21 7
SgVbawgQ 5
v+mw6UTQ 4
Ue9nT2+i 4
RNU7niMq 3
eMUJk6Ze 2
UbYLY4uU 2
9NyJXq6U 1
YQpzJ8f9 1
0VCbRAS2 1
DrTajp2G 1
BOtNHsaq 1
Ym1G7ejJ 1
AXvGq7WU 1
Wni9XGu+ 1
sc2TewQ0 1

kolina napsal:

No teď nevím, ale jsem sám nebo je nás víc kdo má pocit že zápasy na Spartě často prohráváme podivným způsobem?!?  Jo, přiznávám, jsem fakt naštvanej a možná teda i neobjektivní, ale na Spartě ani na ...

Souhlas. Na derby s S+S už leta nechodím. Scenář je už roky stejný. Myslím, že už to tu někdo psal. Ten neuznaný gól bych přirovnal k situaci ze 3 března 2019 kdy jsme vedli gólem Puškáče nad sešívkama. Všichni jsme slavili, ale sudí branku neuznal. To mě tehdy málem v kotli klepla Pepka.

"Rozhodčí nás nechal prožít celou euforii po gólu. Byl jsem hrozně šťastný z našeho vedení. Najednou stojíte, chcete rozehrát a v ten moment odejde sudí zkoumat, zda v nějaké předešlé situaci neměl odpískat penaltu. Jestli viděl v našem vápně faul, tak měl nařídit pokutový kop okamžitě. Takhle prožijeme radost z gólu a je to ještě bolestivější. V mých očích tam faul totiž nebyl... "

Kamil Vacek po zápase s SKS

Od té doby ze sebe kašpara už fakt nechci dělat.   BOHEMKA DO TOHO !!!

bob.in napsal:

Hrál u nás i Jarolím..

Ano, jasně Karel. Odehrál za nás jako záložník v sezoně 1994 - 95 celkem 23 zápasů a dal 10 branek. Pamatuju si jak na něj volali: "Kopněte si, starý pane!" :-) Taky osobnost.

JohnZ napsal:

Určitě za nás něco málo odehrál.Vzpomínám si na něj.Složitě jsem to hledal a vypadá to na rok 1999 a 15 zápasů.On toho prošel jako hráč spoustu.Zajímavý,že u nás hráli i další současní trenéři.Luboš Kozel,Luděk Klusáček,Petr Rada a ...

Zajímavý je taky to, že všichni hráči, který jmenuješ byli obránci a většinou v Bohemce končili karieru, kromě Kozla. Kozla jsme chtěli koupit už za Švarce, ale jednání se nějak protahovala a Kozel nám utekl do Plzně. Pak u nás byl až v roce 2003, kdy odehrál 10 zápasů s bilancí nula golů. Pamatuju si na Petra Radu, když za nás hrál. Končil na Bohemce karieru. Odehrál 41 zápasů a dal na obránce slušných 19 branek v sezoně 1995 - 96. Byl to říznej obránce, bojovník a taky tahoun, který nám dneska v mužstvu chybí. Jako kapitán se pořád hádal s rozhodčíma, a to mu zůstalo. :-) 

Z tábora našeho sobotního soupeře:

FC Viktoria Plzeň představuje nového hlavního trenéra, kterým se stává Martin Hyský. Společně s ním přichází do klubu i noví členové realizačního týmu. Padesátiletý kouč dnes převzal přípravu týmu a povede jej poprvé v sobotním ligovém duelu na hřišti Bohemians Praha 1905.

Nehrál Hyský za Bohemku ? Myslím, že byl dokonce i jednu dobu kapitán, nebo se pletu ?

Tak máme v Mol Cupu Bolku a Lolku. Úřední termín je středa 29.10.

Los 4. kola MOL Cupu:

Bohemians Praha – FK Mladá Boleslav
MFK Karviná – 1. FC Slovácko
TJ Milo Olomouc – FC Viktoria Plzeň
FC Zbrojovka Brno – FC Hradec Králové
FC Zlín – SK Slavia Praha
FK Jablonec – FK Dukla Praha
FK Pardubice – FC Baník Ostrava
SK Artis Brno – AC Sparta Praha

Roba1977 napsal:

Že nám Beran gól nedá, si vsadím za litr.

Beran platí za technického hráče, ale v sobotu má pršet a terén bude podmáčený. Jeho technika mu bude v Dolíčku naprd. Také věřím, že se nechytne. Vondra ho vezme přes párky...:-)