Detail uživatele diskuzního fóra - Barrymore
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 761 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 6 |
| Tlachy a kecy | 6 |
| Jiná komunita | 6 |
| Bug Reporting | 3 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| RgSCH/wx | 42 | |
| 2wClZwJ/ | 35 | |
| qSypQDq5 | 20 | |
| 6x0O+WsX | 19 | |
| xZ/l6tLU | 8 | |
| dlPlXk21 | 7 | |
| SgVbawgQ | 5 | |
| v+mw6UTQ | 4 | |
| Ue9nT2+i | 4 | |
| +rYugNIE | 4 | |
| RNU7niMq | 3 | |
| eMUJk6Ze | 2 | |
| UbYLY4uU | 2 | |
| 9NyJXq6U | 1 | |
| YQpzJ8f9 | 1 | |
| 0VCbRAS2 | 1 | |
| DrTajp2G | 1 | |
| BOtNHsaq | 1 | |
| Ym1G7ejJ | 1 | |
| AXvGq7WU | 1 | |
| Wni9XGu+ | 1 | |
| sc2TewQ0 | 1 |
Už máme nového trenéra... ? A mohl bych ho vidět. :-)
Hola druhá liga volá. To bude zase super adrenalin. Nevím jestli na to ještě mám nervy. Fandit bohemce probrečíš celej život.
Už máme nového trenéra?
Asi ne. Tak nic. Tak slez. Snad porazíme v lednu tu Bolku. Nebo Lolku?
Už máme nového trenéra?
kolina napsal:
No teď nevím, ale jsem sám nebo je nás víc kdo má pocit že zápasy na Spartě často prohráváme podivným způsobem?!? Jo, přiznávám, jsem fakt naštvanej a možná teda i neobjektivní, ale na Spartě ani na ... Slavii mě už nikdy nikdo neuvidí, fotbalové parodie nemám rád. Tak či onak BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, často všeobecně slyšíme v různých rozhovorech fráze: "Soupeř chtěl vyhrát víc" (apod.) teda jedno jakým způsobem - účel světí prostředky, že...
Souhlas. Na derby s S+S už leta nechodím. Scenář je už roky stejný. Myslím, že už to tu někdo psal. Ten neuznaný gól bych přirovnal k situaci ze 3 března 2019 kdy jsme vedli gólem Puškáče nad sešívkama. Všichni jsme slavili, ale sudí branku neuznal. To mě tehdy málem v kotli klepla Pepka.
"Rozhodčí nás nechal prožít celou euforii po gólu. Byl jsem hrozně šťastný z našeho vedení. Najednou stojíte, chcete rozehrát a v ten moment odejde sudí zkoumat, zda v nějaké předešlé situaci neměl odpískat penaltu. Jestli viděl v našem vápně faul, tak měl nařídit pokutový kop okamžitě. Takhle prožijeme radost z gólu a je to ještě bolestivější. V mých očích tam faul totiž nebyl... "
Kamil Vacek po zápase s SKS
Od té doby ze sebe kašpara už fakt nechci dělat. BOHEMKA DO TOHO !!!
Pojďme hodit za hlavu match na toaletné a připravit se na Mechováky. Máme jim v neděli co vracet.
https://www.fchk.cz/article/8287-Votroci-miri-do-Dolicku-V-nedeli-se-utkaji-s-Bohemians
Statistika nuda je, má však cenné údaje. Trochu čísel před středeční dohrávkou s Bolkou.
https://fkmb.cz/article/30204-V-Dolicku-proti-Bohemians-dohrava-Boleslav-6-kolo-ve-stredu
JohnZ napsal:
Určitě za nás něco málo odehrál.Vzpomínám si na něj.Složitě jsem to hledal a vypadá to na rok 1999 a 15 zápasů.On toho prošel jako hráč spoustu.Zajímavý,že u nás hráli i další současní trenéři.Luboš Kozel,Luděk Klusáček,Petr Rada a ... Zdeněk Ščasný.
Zajímavý je taky to, že všichni hráči, který jmenuješ byli obránci a většinou v Bohemce končili karieru, kromě Kozla. Kozla jsme chtěli koupit už za Švarce, ale jednání se nějak protahovala a Kozel nám utekl do Plzně. Pak u nás byl až v roce 2003, kdy odehrál 10 zápasů s bilancí nula golů. Pamatuju si na Petra Radu, když za nás hrál. Končil na Bohemce karieru. Odehrál 41 zápasů a dal na obránce slušných 19 branek v sezoně 1995 - 96. Byl to říznej obránce, bojovník a taky tahoun, který nám dneska v mužstvu chybí. Jako kapitán se pořád hádal s rozhodčíma, a to mu zůstalo. :-)