Detail uživatele diskuzního fóra - Barrymore

Datum prvního příspěvku
27.07.2006
Celkový počet příspěvků
777
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 748
Ptejte se vedení Bohemky 6
Tlachy a kecy 6
Jiná komunita 6
Bug Reporting 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
2wClZwJ/ 35
RgSCH/wx 34
6x0O+WsX 19
qSypQDq5 19
xZ/l6tLU 8
dlPlXk21 7
SgVbawgQ 5
v+mw6UTQ 4
Ue9nT2+i 4
RNU7niMq 3
eMUJk6Ze 2
UbYLY4uU 2
9NyJXq6U 1
YQpzJ8f9 1
0VCbRAS2 1
DrTajp2G 1
BOtNHsaq 1
Ym1G7ejJ 1
AXvGq7WU 1
Wni9XGu+ 1
sc2TewQ0 1

Tak máme v Mol Cupu Bolku a Lolku. Úřední termín je středa 29.10.

Los 4. kola MOL Cupu:

Bohemians Praha – FK Mladá Boleslav
MFK Karviná – 1. FC Slovácko
TJ Milo Olomouc – FC Viktoria Plzeň
FC Zbrojovka Brno – FC Hradec Králové
FC Zlín – SK Slavia Praha
FK Jablonec – FK Dukla Praha
FK Pardubice – FC Baník Ostrava
SK Artis Brno – AC Sparta Praha

Roba1977 napsal:

Že nám Beran gól nedá, si vsadím za litr.

Beran platí za technického hráče, ale v sobotu má pršet a terén bude podmáčený. Jeho technika mu bude v Dolíčku naprd. Také věřím, že se nechytne. Vondra ho vezme přes párky...:-)

Roba1977 napsal:

Tak se nám Sigma Olomouc před víkendovým vzájemným zápasem hezky rozklížila blamáží v poháru. Myslím, že teď se jim horečné posilování na konci přestupního období vrátí jako bumerang. Totálně si rozhodili kabinu a my teď ...

Ano, Sigma je ve s***ách, ale byl bych opatrný. Většina týmů co je v krizi se na nás chytne. A hlavně nám dávají goly bývalý hráči. Ale rád bych se mýlil. Doufejme, že nám nezvlhl střelecký prach. Řečeno slovy mistra Koliny: BOHEMKA DO TOHO !!!

Soupeř pro 3 kolo Mol Cupu.

iSport: Vítěz utkání TJ Jiskra Domažlice / FC Písek budou před vlastními fanoušky hostit ligovou Bohemku.

Gummma napsal:

Pokud náhodou, ale nevím, zda to plně běží. Sere me, ze nejsem živě. Mam permici, ale musel jsem ji včera předat, protoze jsem nevěděl, v kolik se vrátím. 

Nejde to. Bratři klokaní nejsem ve Vršovicích. Můžete sem dát odkaz. Díky 

Klokan z Černošic napsal:

Teď na mne vykoukly nové venkovní dresy. Ano, jsem starý, nemoderní, hloupý .....a tak by se dalo pokračovat. Ale s tou fialovou a růžovou opravdu jděte do ..... Den předtím jsem viděl nové dresy Slavie.  Nemám ...

Souhlas.

3:0 zatím dobrý, hlavně aby nám to vydrželo do ligy... Jusuf má formu, Vondra bez komentáře...