Detail uživatele diskuzního fóra - Barrymore

Datum prvního příspěvku
27.07.2006
Celkový počet příspěvků
792
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 763
Ptejte se vedení Bohemky 6
Tlachy a kecy 6
Jiná komunita 6
Bug Reporting 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
RgSCH/wx 43
2wClZwJ/ 35
qSypQDq5 21
6x0O+WsX 19
xZ/l6tLU 8
dlPlXk21 7
SgVbawgQ 5
v+mw6UTQ 4
Ue9nT2+i 4
+rYugNIE 4
RNU7niMq 3
eMUJk6Ze 2
UbYLY4uU 2
9NyJXq6U 1
YQpzJ8f9 1
0VCbRAS2 1
DrTajp2G 1
BOtNHsaq 1
Ym1G7ejJ 1
AXvGq7WU 1
Wni9XGu+ 1
sc2TewQ0 1

kolina napsal:

No, to že zaměnil Žižkov za Plzeň tak v tom nebyl zdaleka první, to se často plete, Plzeň byla dlouho Škoda Plzeň a když se dříve řeklo "Viktorka" tak tím automaticky bylo myšleno Žižkov... Tak hlavně ...

Souhlas. Viktorka je pro mě vždycky Žižkov. Žádná Plzeň. Jsem v tomto také old school. Viktorka Žižkov je klub ... jak kdysi zpíval Orlík. Nejsem fanoušek Orlíku, ale k fotbalové kultuře patří spojení Viktorka Žižkov. A aby to sem patřilo tak BOHEMKA DO TOHO !!!

Hola druhá liga volá. To bude zase super adrenalin. Nevím jestli na to ještě mám nervy. Fandit bohemce probrečíš celej život. 

kolina napsal:

No teď nevím, ale jsem sám nebo je nás víc kdo má pocit že zápasy na Spartě často prohráváme podivným způsobem?!?  Jo, přiznávám, jsem fakt naštvanej a možná teda i neobjektivní, ale na Spartě ani na ...

Souhlas. Na derby s S+S už leta nechodím. Scenář je už roky stejný. Myslím, že už to tu někdo psal. Ten neuznaný gól bych přirovnal k situaci ze 3 března 2019 kdy jsme vedli gólem Puškáče nad sešívkama. Všichni jsme slavili, ale sudí branku neuznal. To mě tehdy málem v kotli klepla Pepka.

"Rozhodčí nás nechal prožít celou euforii po gólu. Byl jsem hrozně šťastný z našeho vedení. Najednou stojíte, chcete rozehrát a v ten moment odejde sudí zkoumat, zda v nějaké předešlé situaci neměl odpískat penaltu. Jestli viděl v našem vápně faul, tak měl nařídit pokutový kop okamžitě. Takhle prožijeme radost z gólu a je to ještě bolestivější. V mých očích tam faul totiž nebyl... "

Kamil Vacek po zápase s SKS

Od té doby ze sebe kašpara už fakt nechci dělat.   BOHEMKA DO TOHO !!!