Detail uživatele diskuzního fóra - Barrymore
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 768 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 6 |
| Tlachy a kecy | 6 |
| Jiná komunita | 6 |
| Bug Reporting | 3 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| RgSCH/wx | 44 | |
| 2wClZwJ/ | 35 | |
| qSypQDq5 | 24 | |
| 6x0O+WsX | 19 | |
| xZ/l6tLU | 8 | |
| dlPlXk21 | 7 | |
| SgVbawgQ | 5 | |
| v+mw6UTQ | 4 | |
| Ue9nT2+i | 4 | |
| +rYugNIE | 4 | |
| RNU7niMq | 3 | |
| eMUJk6Ze | 2 | |
| UbYLY4uU | 2 | |
| 9NyJXq6U | 1 | |
| YQpzJ8f9 | 1 | |
| 0VCbRAS2 | 1 | |
| DrTajp2G | 1 | |
| BOtNHsaq | 1 | |
| Ym1G7ejJ | 1 | |
| AXvGq7WU | 1 | |
| Wni9XGu+ | 1 | |
| sc2TewQ0 | 1 | |
| OWhnnCNm | 1 |
Blíží se bitva na Moravském poli. Jen aby jsme nedopadli jako Přemysl Otakar II.
Slovácko sa nesúdí, Slovácko sa poráží.
... a už máme trenéra ? A mohl bych ho vidět ?
... už máme trenéra? A mohl bych ho vidět ? :-)
Můj tip 0:2. Snad dáme alespoň to Slovácko a Duklu...
kolina napsal:
No, to že zaměnil Žižkov za Plzeň tak v tom nebyl zdaleka první, to se často plete, Plzeň byla dlouho Škoda Plzeň a když se dříve řeklo "Viktorka" tak tím automaticky bylo myšleno Žižkov... Tak hlavně ... teď vyhrát první dva zápasy a pak se uvidí... BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochocem, začínám již mít obavu zda se na tu novou tribunu u tramvají budou prodávat vstupenky již na následující sezonu - jak nedávno zmiňoval Darek... Snad během jarních zápasů v Dolíčku uvidíme zápas od zápasu jak tam za brankou pokračuje stavba... Nebo třeba i na webcam?!?
Souhlas. Viktorka je pro mě vždycky Žižkov. Žádná Plzeň. Jsem v tomto také old school. Viktorka Žižkov je klub ... jak kdysi zpíval Orlík. Nejsem fanoušek Orlíku, ale k fotbalové kultuře patří spojení Viktorka Žižkov. A aby to sem patřilo tak BOHEMKA DO TOHO !!!
Už máme nového trenéra... ? A mohl bych ho vidět. :-)
Hola druhá liga volá. To bude zase super adrenalin. Nevím jestli na to ještě mám nervy. Fandit bohemce probrečíš celej život.
Už máme nového trenéra?