Detail uživatele diskuzního fóra - Barrymore
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 756 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 6 |
| Tlachy a kecy | 6 |
| Jiná komunita | 6 |
| Bug Reporting | 3 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| RgSCH/wx | 41 | |
| 2wClZwJ/ | 35 | |
| qSypQDq5 | 20 | |
| 6x0O+WsX | 19 | |
| xZ/l6tLU | 8 | |
| dlPlXk21 | 7 | |
| SgVbawgQ | 5 | |
| v+mw6UTQ | 4 | |
| Ue9nT2+i | 4 | |
| RNU7niMq | 3 | |
| eMUJk6Ze | 2 | |
| UbYLY4uU | 2 | |
| 9NyJXq6U | 1 | |
| YQpzJ8f9 | 1 | |
| 0VCbRAS2 | 1 | |
| DrTajp2G | 1 | |
| BOtNHsaq | 1 | |
| Ym1G7ejJ | 1 | |
| AXvGq7WU | 1 | |
| Wni9XGu+ | 1 | |
| sc2TewQ0 | 1 |
kolina napsal:
No teď nevím, ale jsem sám nebo je nás víc kdo má pocit že zápasy na Spartě často prohráváme podivným způsobem?!? Jo, přiznávám, jsem fakt naštvanej a možná teda i neobjektivní, ale na Spartě ani na ... Slavii mě už nikdy nikdo neuvidí, fotbalové parodie nemám rád. Tak či onak BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, často všeobecně slyšíme v různých rozhovorech fráze: "Soupeř chtěl vyhrát víc" (apod.) teda jedno jakým způsobem - účel světí prostředky, že...
Souhlas. Na derby s S+S už leta nechodím. Scenář je už roky stejný. Myslím, že už to tu někdo psal. Ten neuznaný gól bych přirovnal k situaci ze 3 března 2019 kdy jsme vedli gólem Puškáče nad sešívkama. Všichni jsme slavili, ale sudí branku neuznal. To mě tehdy málem v kotli klepla Pepka.
"Rozhodčí nás nechal prožít celou euforii po gólu. Byl jsem hrozně šťastný z našeho vedení. Najednou stojíte, chcete rozehrát a v ten moment odejde sudí zkoumat, zda v nějaké předešlé situaci neměl odpískat penaltu. Jestli viděl v našem vápně faul, tak měl nařídit pokutový kop okamžitě. Takhle prožijeme radost z gólu a je to ještě bolestivější. V mých očích tam faul totiž nebyl... "
Kamil Vacek po zápase s SKS
Od té doby ze sebe kašpara už fakt nechci dělat. BOHEMKA DO TOHO !!!
Pojďme hodit za hlavu match na toaletné a připravit se na Mechováky. Máme jim v neděli co vracet.
https://www.fchk.cz/article/8287-Votroci-miri-do-Dolicku-V-nedeli-se-utkaji-s-Bohemians
Statistika nuda je, má však cenné údaje. Trochu čísel před středeční dohrávkou s Bolkou.
https://fkmb.cz/article/30204-V-Dolicku-proti-Bohemians-dohrava-Boleslav-6-kolo-ve-stredu
JohnZ napsal:
Určitě za nás něco málo odehrál.Vzpomínám si na něj.Složitě jsem to hledal a vypadá to na rok 1999 a 15 zápasů.On toho prošel jako hráč spoustu.Zajímavý,že u nás hráli i další současní trenéři.Luboš Kozel,Luděk Klusáček,Petr Rada a ... Zdeněk Ščasný.
Zajímavý je taky to, že všichni hráči, který jmenuješ byli obránci a většinou v Bohemce končili karieru, kromě Kozla. Kozla jsme chtěli koupit už za Švarce, ale jednání se nějak protahovala a Kozel nám utekl do Plzně. Pak u nás byl až v roce 2003, kdy odehrál 10 zápasů s bilancí nula golů. Pamatuju si na Petra Radu, když za nás hrál. Končil na Bohemce karieru. Odehrál 41 zápasů a dal na obránce slušných 19 branek v sezoně 1995 - 96. Byl to říznej obránce, bojovník a taky tahoun, který nám dneska v mužstvu chybí. Jako kapitán se pořád hádal s rozhodčíma, a to mu zůstalo. :-)
Z tábora našeho sobotního soupeře:
FC Viktoria Plzeň představuje nového hlavního trenéra, kterým se stává Martin Hyský. Společně s ním přichází do klubu i noví členové realizačního týmu. Padesátiletý kouč dnes převzal přípravu týmu a povede jej poprvé v sobotním ligovém duelu na hřišti Bohemians Praha 1905.
Nehrál Hyský za Bohemku ? Myslím, že byl dokonce i jednu dobu kapitán, nebo se pletu ?
Tak máme v Mol Cupu Bolku a Lolku. Úřední termín je středa 29.10.
Los 4. kola MOL Cupu:
Bohemians Praha – FK Mladá Boleslav
MFK Karviná – 1. FC Slovácko
TJ Milo Olomouc – FC Viktoria Plzeň
FC Zbrojovka Brno – FC Hradec Králové
FC Zlín – SK Slavia Praha
FK Jablonec – FK Dukla Praha
FK Pardubice – FC Baník Ostrava
SK Artis Brno – AC Sparta Praha