Detail uživatele diskuzního fóra - damhA

Datum prvního příspěvku
24.02.2011
Celkový počet příspěvků
349
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 328
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 16
Jiná komunita 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
RRxeimlF 185
u+OD2O9w 26
KugzIxOK 12
JLWwotvz 10
4OxOf9k5 2

hrdin napsal:

Proč??? :) To je smysl fóra. A proč se neřeší Pardubice nevím, a vůbec mě  to nezajímá. A možná to bude tím, že vedou ligu a majitel přeplácí i švýcarské týmy.  Btw, tvoje výlevy mi ...

Ano to je smysl fóra. A základem Tvých příspěvků je poukazování na jakési "žáby na prameni". A já byl ochoten Ti naslouchat a dokonce i věřit, ale stále jsi mě nepřesvědčil, že když to »lakýrník a jeho suita« "pustí", tak klub čekají jen samá pozitiva a jistoty, natož pak blahobyt. Třeba kauzu Pražáka jsi rozvířil Ty, ale opakovaným dotazům, kolik a v posledku hlavně spíš kdy měl komu za klub nabídnout, a jaké s ním (potažmo stadionem) měl úmysly jsi se obloukem vyhnul. A nebyly to moje dotazy, ale Tvá odpověď i mě enormně zajímala... 

hrdin napsal:

Se nepři. Ne, nejsem retardovanej a vlastně dost mě překvapuje, že tě takové hověziny napadají, a že řešíš "to na okraj".  Co ta stoka? 

A k čemu bylo tedy dobré to "na okraj" (pominu-li skrytou podpásovku)? A jak mám reagovat na stoku? A proč? Mohu reagovat leda tak, že jsem okrajově zainteresován na novém zimáku v Pardubicích a nepochybujme o tom, že už tam panu investorovi tečou vodopádem jak finance, tak asi už i nervy. Nikdo to nijak zvláště mediálně neřeší, ale vše nabírá čím dál tím větší skulz, a viní z toho snad někdo investora, že by to či ono nechtěl rychleji? A to Tvé "na okraj" tento osten mělo.

hrdin napsal:

Kde jinde? Jinde v ČR? Jinak PVK už mají tu stoku hotovou?  A ještě se zeptám, když není stavební povolení, proč se tu vymlouváme na nedostatek peněz kvůli stavbě? Ale to jen tak na okraj... ...

Nemám žádnou radost z toho se s Tebou přít, ale stylizuješ se rád do role finančního experta -- a teď se tu najednou projevuješ jako někdo, kdo si nejspíše "myslí", že architekti, projektanti, statici, inženýři, právníci, úředníci a nevím teď, kdo všechno další se už jen na tom přípravném a schvalovacím procesu chce přiživit, pracují zadarmo -- popřípadě jsou absolutně vstřícní a naprosto nezištní? 

Haniel napsal:

Stačilo by krátké info. Ale kde nic, tu nic. 

Na webu zjevně asi ne, ale na klubovém fejsbůku bylo: 

Aplikace se nám zbláznila. Posílá hromadu starých notifikací a nejde to zastavit. Snad to jednou skončí. 

Místo emotikonů jsem dal jen prosté bodky.

bob.in napsal:

Vyrovnat se zmiňovaným trenérským bardům pro Jardu kupříkladu znamená vyhrát příštích 45 zápasů v kuse, nebo v následujících pěti letech (zkrátka do odkoučovaných 300 mačů celkově) zvítězit aspoň stokrát. Jako všechno je možný no..

Pravdou je, že z top šest má více výher než proher jen Pospíchal, Lanhaus a Musil. I Rubáš má negativní bilanci a v počtu porážek je "rekordman". Dokonce i Petržela je v červených číslech, byť ten získal děsivou negativní bilanci hned na startu a pak ji dokázal postupně vylepšovat. Bohužel, stran počtu porážek i remíz je Veselý už třetí a v prohrách by Pospíchala mohl dotáhnout dokonce už letos... :-(

Gummma napsal:

Ok, to jsem nečekal :) Nemáš prosím celou tabulku (třeba top 10)? Stačí počet odtrenovanych zápasu a počet vyhraných. Děkuji. 

Na straně 160 Bohemka je bude (III) to máme takhle: 

Pospíchal, Tomáš 252 (123)

Rubáš, Jiří 226 (79)

Lanhaus, Antonín 155 (72)

Musil, Bohumil 120 (43)

Veselý, Jaroslav 113+ (36+)

Petržela, Vlastimil 104 (34)

Klusáček, Luděk 92 (32)

Hašek, Martin 85 (23)

Ženíšek, Ladislav 67 (28)

Ledecký, Ladislav 65 (26)          

Cimera, Robert 64 (28)      

Pivarník, Roman 60 (18)

Hoftych, Pavel 59 (19)

Zadina, Josef 45 (20)          

Hloušek, Josef 40 (12)

Samozřejmě Veselému od loňské uzávěrky přibylo 23 zápasů (jakož i 7 výher)

120 LET ZPĚT: Před stodvaceti lety, zcela konkrétně v úterý 20. února 1906, zemské c. k. místodržitelství oficiálně schválilo návrh stanov pro Athletický a Footballový Klub "Vršovice" ve Vršovicích (jak zněl celý tehdejší název 14. svazového člena), což je druhé nejstarší exaktní klubové datum, které spolehlivě známe -- stran termínu podání víme dnes žel jen leden; a jelikož nejsou známy žádné námitky ani připomínky, tak i s ohledem na lhůtu na vyřízení, zde lze jen oprávněně tipnout, že šlo o úplný závěr ledna...

tyfoon napsal:

hlavne ze ses nepoblil.

Jasně, jen houšť, najděme si ještě více záminek které nás rozhádají -- minimálně posledních deset Tvých příspěvků není o ničem jiném, mladíku...

Omlouvám se, přál bych rád všem klidnou nedělní siestu, ale byl jsem tu včera napaden, že „šlapu po klubové historii“ a ještě teď mnou lomcuje zlost.

Byznysu věru (asi i raději) prd rozumím, ale slyšel jsem třeba, že jeden klub dostal superlukrativní nabídku od Coca-Coly, ale hrdě odmítl, neb sponzor samozřejmě očekával, že místo v klubových barvách budou hrát v červeném – něco je i o té hrdosti, ne jen o penězích.

K výkonům hráčů se prakticky nevyjadřuji, reaguji takřka jen na evidentní (vesměs číselné) nepravdy a nebo když mě někdo nařkne ze lži...

Třeba jsme čtvrtý nejúspěšnější klub naší historie? Ať chceme či ne bezkonkurenční Spartu a Slavii dál pominu, ale v historické ligové tabulce před námi je ještě ostravský Baník a plzeňská Viktorka. Ano Západočeši zatím hlavně zásluhou zavedení tříbodového systému, ale já ho nevymyslel a ani nemohu za to, že už nás - ne až tak nedávno - předběhli i v počtu ligových výher, jakkoli v nejvyšší soutěži odehráli o více jak 300 zápasů méně.

Pokud jde o tituly a trofeje, tak si raději odpustím porovnání s Duklou. Ale mám ignorovat i bratislavský Slovan, osminásobné ligové šampióny Československa, plus 5× celorepublikový pohár a dokonce zisk PVP. A co takový Spartak Trnava s 5 „federálními“ tituly, 4 celostátními poháry a semifinále PMEZ. Jistě Slováci, co je sem tahám, jenže Baník Ostrava s třemi tituly česko-slovenskými a jedním českým (+ nějaké ty poháry) je také jasně lepší. Jenže třeba hrdin se časově nevymezil a Viktoria Plzeň získala „nefederálních“ titulů již pět, Slovan Liberec už tři... Mohu být klubista jako hrom, ale to jsou strohá fakta, která já prostě nemohu ignorovat!

Nevím jestli si někdo myslí, že mě každý sestup velmi nebolel a to dokonce i ty, které jsem ani nezažil, ale jen je musel výsledkově zdokumentovat? Pokud má někdo dojem, že jásám, když nezvratně prokážu, že se v Australii prohrálo 4×, tak se šeredně mýlí! Nebo, že jsem neprožil hořké zklamání, když se ona od roku 1985 tolikrát připomínaná "slavná" výhra nad Spartou z roku 1912 chtě nechtě musela označit jako kýmsi pouze vybájená?

Že autor z osmdesátých let cosi načtené špatně pochopil je smutné, ale konsternovalo mě, když se stejná nepravda objevila ještě i po dvaceti letech v Zelenobílém století. Zdeněk a Míla, tedy vydavatel a autor samozřejmě neradi slyšeli kritiku, tak jako kdokoliv a kdekoliv jinde, ale nakonec jsme se spřátelili a shodli, že s eufemizmem má platit to, že co je Božího Bohu, co je císařovo císaři! Tedy nepřisuzujme si co jsme vskutku nedosáhli, neglorifikujme nic, co není průkazné, a nezamlčujme ani nezdary – lepší když si je přiznáme sami, než když s nimi přijde někdo cizí!

Snad se zase nějaký čas udržím sem nelézt, ale raději neslibuji :-(

doublefish napsal:

Jedenáct let, od 1.1.2015 do 31.12.2025 není v českém mediálním prostoru (online, tisk, TV, rozhlas) žádný seriózní záznam, ve kterém by se vyskytovaly ve vzájemné spojitosti výrazy "Bohemians" nebo "Bohemka" spolu s "Karel Pražák" nebo ...

Díky, Milane, tak takhle nějak bych si třeba představoval věcnou reakci Pavla Hrdiny -- ale za mě tu leda vyvolal pocit, že letos (pardon už LONI) miliardář Pražák Jakubowiczům podal pomocnou ruku a ti ji zcela skandálně odmrštili. Možná ví víc, a asi nikdo nemůžeme zveřejnit zcela vše co jsme zaslechli, jenže pak se ani nesmí vyvolávat sémě dosti neoprávněné nenávisti -- myslí-li se to s klubem tak dobře -- alespoň naivně MYSLÍM