Detail uživatele diskuzního fóra - damhA
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 248 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 8 |
Jiná komunita | 4 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
RRxeimlF | 97 | |
u+OD2O9w | 26 | |
KugzIxOK | 12 | |
JLWwotvz | 10 | |
4OxOf9k5 | 2 |
spyder napsal:
A jak je to s Pepou? Má víc odehraných minut než Zdeněk?
Podle CSFotbalu má Jindříšek odehráno již 28.008 minut vůči 26.169 Prokešovým -- ale ty minuty se nepočítaj s "nastaveníma" a pod., čili jejich počet považujme spíše za orientační, nežli exaktní údaj...
(Bartek dle stejného zdroje "jen" 18.759)
Možná si někdo všiml návratu Martina Dostála, nechci hodnotit jeho výkon, na to navíc sehrál jen pár minut, ale jeho počet prvoligových startů za nás dosáhl již 229 zápasů a pokud Martin naskočí proti Karviný, tak již hypoteticky dorovná Tondu Panenku...!?!
To že odehrál o zhruba 2000 minut míň je jiná věc, ale u Bartka se Davidovi taky fandilo, aby předehnal Prokeše a jistě tím Zdeňka nikdo nechtěl urazit, i když v minutáži za ním zaostával ještě výrazněji. Ale ať posoudí ostatní (asi hlavně v kotli?), zda je tu co "oslavit" -- já se profiluji spíše jako statistik, než hodnotitel, leč každopádně tu MARTIN u Botiče kroutí už devátou sezónu!!!
KRS napsal:
To mne nikdy nenapadlo, že se tady někdo o tomto zápasu zmíní. Já jako kluk doma u malého "tranzistoráku" v Dubném na jihu Čech sledujiči poslouchám tento zápas a v posledních minutách po vyrovnání skáču ... a řvu jako opice. Ani se nedivím, že jsem byl rodině i návštevě za blázna. Bože, jak je to dlouho a jak jsme staří.
Bohemians v. Slavia 3:3, 15. kolo 77/78, 10. prosince -- počítám-li dobře před 47 léty...
rio napo napsal:
Úplně přesně nevím, co máš na mysli, ale... My vyhráli ligu 82/83. Extáze! Tottenham vyhrál Pohár UEFA 1984. Nadšení! 12.12.1984 (brzy jubileum) bylo pro mne památné utkání obou mých mančaftů v Ďolíčku. Navíc nádherná plichta. Jména playerů do ... té doby známých jen z chatrných zdrojů jsem viděl na vlastní oči. A teď když to píšu, je mám najednou nějak zvlhlé. Kruci, to už je doba. Jdu si dát ranku z flašky. Bohemka je úplně nejvíc, ale Spurs mám v srdci hned vedle ní. PS: jsem velkým odpůrcem tetování, ale před časem jsem před známými (abych nemohl cuknout) slíbil, že jestli se dožiju ještě nějaké trofeje od jednoho z nich, nechám si klokana i kohouta vytetovat někam lehce viditelně. Tak asi tak.
Ano, myslel jsem na vzájemné osmifinále poháru UEFA :-)
Tak tedy očitý pamětník, stejně jako já...
Ale Tottenham za mě přeci nejsou až takoví "lůzři" -- 1990/91 vítězi FA Cupu, 1998/99 a 2007/08 získali Ligový pohár, 2018/19 finalisté Ligy mistrů -- pravda, čtyři sestupy, ale naposledy v sedmasedmdesátém, mimo první desítku naposledy před více jak 15 lety, kompenzováno postupem do Evropy přes Ligový pohár...
Co chudáci fanoušci takového zelenobílého Plymouthu, kteří zatím slavili prvenství maximálně v třetí lize... :-]
rocknroll napsal:
Nikdo tu nezminil Josefa Jelinka. Kdyz prisel do Bohemky nekdy v pulce sedmdesatych let, rikal jsem si, co s tim dedkem budeme delat. Vzdyt hral v Chile v 62. roce. Jenze on tam hral velice ... mlady a do Bohemky pak prisel z Holandska, kam ho komousi zrejme pustili za zasluhy (a pravem, takoveho uspechu jako tahle Vytlacilova parta jen tak uz nikdy nedosahneme). V dobe prichodu do Bohemky mu bylo dost pres 30 let. No ale pekne jsem se v tom odhadu spletl - kdyz nastoupil, byl velice aktivni, behavy, dymamicky. Hral takovym "zapadnim" stylem, zadny pesi fotbal. Dobre se na nej divalo, byl to pan fotbalista. V Bohemce hral myslim dve, mozna tri sezony a pak delal nejaky cas v Bohemce i kustoda. Tak at Ti to Josefe tam nahore dobre kope.
Ku poctě Josefa Jelínka doplňme, že k Botiči přišel o zimní pauze druholigové sezóny 1971/72 -- jako hráč tu působil tři kalendářní roky, když prvoligovou derniéru absolvoval na den přesně před 50 lety, 1. prosince 1974, v domácím zápase s Třincem... R.I.P.
Vertigo napsal:
Je to pěkné, dokonce móóóc pěkné, drobná vada je v tom, že klokánky "našinci" obdrželi v Sydney, leč hlavně jako dar od vlády Queenslandu, tedy v žádném ohledu v jihoaustralském Adelaide...
... taky oba vačnatci nikdy neskončili v pražské ZOO, zvláště pokud tím většina současné populace chápe Tróju, ale v tehdejším VIVÁRIU ve vinohradských Havlíčkových sadech.
Sejejs napsal:
Jojo, byla to spíše úsměvná možnost (byť pár takových akcí se reálně zrealizovalo a z druhé strany to zas tak úsměvné nebylo), věřím ale, že by se dala udělat ještě nějaká nabídka, která se neodmítá, ... třeba kryté lukostřelecké dráhy pod tribunou :-)
Roku 1927 Honejsek píše: "Od roku 1925 usilují Vršovice [míní AFK!!!] o uskutečnění plánu, zříditi pro všechny účely sportovní malý stadion. Přirozeně chce toto hřiště půjčovati žactvu místní reálky, vinohradského gymnasia, 28. pěš. pluku a jiným tělovýchovným korporacím, o to žádajícím, které dosavadního hřiště u Edenu dodnes používají. Plány byly státní regulační komisí schváleny, a když již docházelo k uskutečnění tohoto významného projektu, tu do věci zasáhla sokolská jednota ve Vršovicích a svým větším vlivem získala tyto pozemky pro své vlastní účely s poukazem, že hřiště bude vršovickému klubu půjčovati..."
Nevím které konkrétní pozemky jsou míněny, ale je to jen jeden z vícera možných dokladů toho, že mezi fotbalisty a Sokoly to ve Vršovicích skřípalo odpradávna :-[
Sejejs napsal:
vstup potřebného množství Klokanů do Sokola - kandidátka do voleb - nové vedení - souhlas s posunem... (třeba, pokud to tak nějak může fungovat)
... asi by mohlo, ale má to malý problém, jen ve Vršovicích je sokolů asi 1700 -- a asi by jim bylo podezřelé, že se jim členská základna více než zdvojnásobila, a těžko soudit nakolik jsou chráněni jen před účelovými regionálními pseudozájemci centrální organizací...
Navíc kolik z "nás" je tak či onak příslušných do Vršovic i jinak než srdcem?!?