Detail uživatele diskuzního fóra - damhA

Datum prvního příspěvku
24.02.2011
Celkový počet příspěvků
281
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 268
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 8
Jiná komunita 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
RRxeimlF 117
u+OD2O9w 26
KugzIxOK 12
JLWwotvz 10
4OxOf9k5 2

CarlUweSteeb napsal:

ARO - dva,tri roky?

Tam hostoval jako hráč Teplic, pokud se tam s achilovkami chodí...

Ale, vzpomeňte, či googlujte, býval to mladý nadějný reprezentant :-) 

Demínka napsal:

Já doufám, že to byl jeho poslední zápas v dresu Bohemky... Někdo ho tu posílal zpátky do Hradce. Já teda myslím, že přišel z Teplic, ale kam bude odejit, je mi úplně jedno :-)

Pravda pravdoucí, ligový debut v Hradci, ale pak šest sezón jen a pouze Teplice

Kolda napsal:

S Dundee si to už nějak vevybavuju. Ale dobře se pamatuju jak jako poslední ztrácel míče na půlce. To vždycky Dolíček zahučel :-)

Né, že by takový momenty nebyly :-( A taky se mi vybavuje jak jsem stál v Edenu za brankou, ta ve směru míč a Marčík zívala prázdnotou, jenže on neznámo proč někomu asi chtěl nahrát, nebo co, a to přišel jako hrotový útočník -- ale Pospíchal snad věděl, proč v týmu je, a proč ho stáhl dozadu -- teda SNAD!!!

Kolda napsal:

V čem byl platný Marčík ? Podle mě za Pospíchala nejslabší kus.

Zkus si někdy pustit třeba sestřih z Dundee, jestliže jsme tam uplichtili 0:0, tak pravě tam na tom měl obrovskou zásluhu!

FreeBeam napsal:

Bohužel jeden zápas ano, musíme se modlit aby dostal větší flastr. A nejsem si jist, zda dokud není rozhodnuto o trestu, se zápas když nenastoupí počítá či nikoliv.

Už jsem chtěl tvrdit, že po červený je jeden zápas stop automatický -- jenže u Lichýho z Dukly jako by to neplatilo, tak snad odpoví někdo fundovanější... (!?!!!) 

Já bych ho nestavěl "preventivně". Někdy o dost více jak před půl stoletím, taky naši mysleli, že dokud hráč není v trestu, tak hrát může. A z výhry nad Trnavou 4:0, rázem byla prohra 0:3. Nebezpečný to precedent, i kdyby šlo o důležitějšího a užitečnějšího hráče...

Fousic napsal:

Co je proboha hezkýho ,když Maty každýmu uteče a nikdy nic z toho není.Tak ať se dá na atletiku. Kopyto zůstane kopytem i když je rychlej. no a k čemu to mužstvu je?Na prd.zabíra jen místo ...

Chápal bych, že to hezký tam byla značná ironie, ale Matoušek jen za nás už dal 14 gólů, Nory a další neligu nepočítám, tak snad až takový kopyto být nemůže -- 

snad se to jednou zlomí a zase mu to tam začne padat, SNAD...!!!

Gummma napsal:

Jestli to má Livesport správně, tak za Budejky chytá 20yo, pro kterého to bude druhý ligový zápas. Tak snad mu to uděláme takový, že na to nikdy nezapomene. 

To má dva úhly pohledu -- zatím góla nedostal, tak ať se to změní...!!!

Sedm zápasů jsme je v lize neporazili, tak to snad konečně musíme zlomit!!!

připomínám POSLEDNÍ ROZLOUČENÍ s Viktorínem Šulcem, dnes ve 14:40 v malé obřadní síni strašnického krematoria... 

ludvavestec napsal:

Smutná zpráva, klokani... Odešel člen DFB č.21 

Pro ty kdo by se chtěli pietně rozloučit se zesnulým Viktorínem Šulcem, tak mají šanci -- 

ve čtvrtek 6. února od 14:40 v malé obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích