Detail uživatele diskuzního fóra - damhA
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 268 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 8 |
Jiná komunita | 4 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
RRxeimlF | 117 | |
u+OD2O9w | 26 | |
KugzIxOK | 12 | |
JLWwotvz | 10 | |
4OxOf9k5 | 2 |
CarlUweSteeb napsal:
ARO - dva,tri roky?
Tam hostoval jako hráč Teplic, pokud se tam s achilovkami chodí...
Ale, vzpomeňte, či googlujte, býval to mladý nadějný reprezentant :-)
Kolda napsal:
S Dundee si to už nějak vevybavuju. Ale dobře se pamatuju jak jako poslední ztrácel míče na půlce. To vždycky Dolíček zahučel :-)
Né, že by takový momenty nebyly :-( A taky se mi vybavuje jak jsem stál v Edenu za brankou, ta ve směru míč a Marčík zívala prázdnotou, jenže on neznámo proč někomu asi chtěl nahrát, nebo co, a to přišel jako hrotový útočník -- ale Pospíchal snad věděl, proč v týmu je, a proč ho stáhl dozadu -- teda SNAD!!!
FreeBeam napsal:
Bohužel jeden zápas ano, musíme se modlit aby dostal větší flastr. A nejsem si jist, zda dokud není rozhodnuto o trestu, se zápas když nenastoupí počítá či nikoliv.
Už jsem chtěl tvrdit, že po červený je jeden zápas stop automatický -- jenže u Lichýho z Dukly jako by to neplatilo, tak snad odpoví někdo fundovanější... (!?!!!)
Já bych ho nestavěl "preventivně". Někdy o dost více jak před půl stoletím, taky naši mysleli, že dokud hráč není v trestu, tak hrát může. A z výhry nad Trnavou 4:0, rázem byla prohra 0:3. Nebezpečný to precedent, i kdyby šlo o důležitějšího a užitečnějšího hráče...
Fousic napsal:
Co je proboha hezkýho ,když Maty každýmu uteče a nikdy nic z toho není.Tak ať se dá na atletiku. Kopyto zůstane kopytem i když je rychlej. no a k čemu to mužstvu je?Na prd.zabíra jen místo ... FOTBALISTOVI,Kterého Bohemka bohužel nemá a dlouho mít nebude
Chápal bych, že to hezký tam byla značná ironie, ale Matoušek jen za nás už dal 14 gólů, Nory a další neligu nepočítám, tak snad až takový kopyto být nemůže --
snad se to jednou zlomí a zase mu to tam začne padat, SNAD...!!!
Sedm zápasů jsme je v lize neporazili, tak to snad konečně musíme zlomit!!!
připomínám POSLEDNÍ ROZLOUČENÍ s Viktorínem Šulcem, dnes ve 14:40 v malé obřadní síni strašnického krematoria...
ludvavestec napsal:
Smutná zpráva, klokani... Odešel člen DFB č.21
Pro ty kdo by se chtěli pietně rozloučit se zesnulým Viktorínem Šulcem, tak mají šanci --
ve čtvrtek 6. února od 14:40 v malé obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích