Detail uživatele diskuzního fóra - chlodvik

Datum prvního příspěvku
03.03.2002
Celkový počet příspěvků
422
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 386
Ptejte se vedení Bohemky 30
Online chat s vedením 1
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 2
Jiná komunita 1
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dCx6qkVY 38
RspwwXNe 24
VTM8/ZOT 20
xjDAmYVa 19
cPbqBng8 5
f3QoL1iN 3
vfNDHiJG 2 vapno80
25aZdmhd 2
4mOmio9J 1
Aue1n6bZ 1
f7Vi2eZ8 1
j0lBTxvO 1
wXN4QPol 1 venca_65
dbrUuVLK 1
Ii3wSVDX 1
kCgtrnrC 1

vacnatec napsal:

Měl jsem obavy ze sestavy. Musím kluky pochválit za výkon. Sice prohra, ale s bojovností. Měl jsem podezření, že trenér šetří Jusufa, Zemana, Kovaříka a Dostála na Karvinou, protože nevěří v zisk na Spartě. Myslím, ...

Tohle je do puntíku pravda, já ještě dodám zkušenost z Tv ze středy, bohužel jsem nemohl být na stadionu. "Komentátor" zmínil nějakého hráče soupeře, že je taky Bohemák, ale ten střížkovský... Bouchly ve mně saze a dost ostře jsem to napsal na O2Tv, samozřejmě bez odpovědi... Pravda, byl jsem kapku vulgární, komentátora jsem nazval idiotem a dodal jsem, že za Střížkov nemohl hráč žádný Bohemák, ale jen a pouze s..č...

Jinak včera skvělé. Synovec sparťan mi uznale gratuloval k výkonu, že jsme fakt hráli dobře, měl pocit, že fanoušci Sparty odcházejí naštvanější než naši... Jo, Kubo, fandit klubu, kde je první místo a výhra samozřejmost, vše ostatní je neúspěch, je fajn, když se daří... Ale běda když ne! O co víc jsme my v tomhle ohledu zocelenější...:-))))))

kolina napsal:

Smlouva na Dolíček na 60 roků podepsána, plní se tak přání a sny většiny fanoušků Bohemky, takže je vhodné všem poblahopřát a poděkovat! Zní to zvláštně, ale ono je dobře, že se převážná většina z nás ...

to je pravda, kéž by to tak těch minimálně 60 let bylo a nějaká případná budoucí junta neměla tendenci nás přejmenovat na Stalingrad či podobně. Toho se fakt dožít nechci...

kolina napsal:

Popravdě řečeno, víc než ta "SEKURITKA" u vchodu mě deptá ta "muzika" z reproduktorů na tribuně půl hodiny před zápasem - to je pro rockery fakt utrpení... (Chceme vidět rozcvičující se hráče, ale příště půjdeme ...

Kolino, podepisuju. Včera ten rap byl extrém. Vzal jsem si cvičně svoje sluchátka, ale dýdžej tak zatápěl pod kotlem, že to přebilo i Kameny a prach, co jsem zrovna měl na playlistu... Ale ok, jsem stará konzerva, třeba je i tohle způsob, jak přilákat mladší... Ta sekuritka je spíš úsměvná. Víc prohlíží jen batohy a všelijaké taštičky. V kapse jsem měl tvrdé pouzdro na brýle, nahmatal a zašišlal "Děte"...

Už to ani není stížnost, spíš takové trpké pousmání, v co se sledování zápasu pro letité permanentkáře "skvělým" rozhodnutím o nutnosti postupovat permanentky dokáže změnit. Na permanentkářské místo poblíž nás včera zasedl nikdy předtím neviděný pán s paní, která nevydala ani hlásku. Zato pán se činil, měl jsem pocit, že se jedná o asistenta trenéra a to minimálně. Hlášky "doraž ho, presink, záda, záda" se postupně proměnila v "proč jsme tě angažovali, ty buzno, když nemakáš" nebo "kurva, to snad zase není možný, takovejhle přístup?". No, převáděl se neskutečně! Jasně, je možnost se s ním pohádat, ale má to cenu? Řekne, že si zaplatil, tihle absolventi vysoké školy života mají svých práv hned plná ústa... Ano, chápu, fotbal není tenis, dost často mi taky něco uletí, ale "koučovat" takhle nepřetržitě, to byla síla. Ke konci druhého poločasu i vinou rychle navazujících událostí už mu naštěstí došel dech. Ale lidi kolem, se kterými se známe a máme nějaké známé vzorce chování, dílem bavil, ale větším dílem spíš otravoval. Ptám se spolu s klasikem Járou "Pantáto, takhle sis to přál?!".

Zdravim ze Zbuzan, v půli prohravame 0:1. Za nás Pepa, Vojta Novák, Zeman. Náš Kratochvil hraje v slunečních brýlích, zajimavé...

Klokan z Černošic napsal:

Ahoj, ušetřil jsi mi ťukání, zcela se pod to podepisuji, jen malý doplněk k permicím. Někteří z fanoušků nepochopili, že kritika není o tom, zda někdo umí či neumí se podívat do mobilu, ale kritika byla ...

Ano, souhlas, člověk v mém věku už všechno neudrží... A k Sokolu - nerad generalizuju, ale mám z jejich jednání dosti podobný pocit a tou defraudantkou to jen vyvrcholilo... Kde jsou ty časy, kdy můj děda poslal v roce 1940 žádost o konání taneční zábavy pod záštitou Sokola na obrlandrát do Moravských Budějovic a zaručil se osobně jako zástava, že nedojde k žádným výstřelkům... Dnes, škoda mluvit, čest výjimkám... Holt když jsou někde dotace, tak to šmejdy elektrizuje, lhostejno v jakém dresu...

rio napo napsal:

Ještě bych zmínil lehkou disharmonii mezi majitelem a dvojicí Kouky+SLO. Mám na mysli novou podobu stánků s občerstvením. Evidentně svým plánem majitele zaskočili, protože se okamžitě ozval. Patrně o tom nápadu nevěděl a zcela racionálně ...

Ano, to máš pravdu, trochu to vypadalo jako partyzánština. Jsem rád, že pantáta není mikromanažer, co musí vědět o každém hadru, co se koupí, na druhou stranu - tohle mi přišlo docela zásadní... Hoši o tom bájí na podcastu a ono z toho nemusí být nic...

vituscz napsal:

Slušný.. :) jak to vůbec probíhalo? Nějaký zajímavý postřehy?

Pokusím se to shrnout za sebe, jak jsem to vnímal ve čtvrtek večer já...

Pozitiva:

1. obdivuhodná otevřenost trenéra. Fakt z něj mám dobrej pocit. Na nic si nehraje, přitom ale nesklouzává k trapnostem a žoviálnostem. Navíc je velmi vtipný - viz rohy na zadní tyč nebo "Petrášek má dva metry, když vyskočí tak dva a půl, takže v neděli to zase na zadní tyč nepřekopneme..."...:-)

2. Pantáta - mluvil s rozvahou a moc dobře si je vědom toho, že řekl jen to, co mohl. Má celkem jasnou vizi a asi i instinkt. Odcházel jsem ze stadionu s informacemi o stadionu moudřejší...:-).

3. příprava a moderování pánů Koukala a Pavlíka

Negativa:

1. fakt nevím, co si mám o "strategii" s mládeží myslet. Nevím, jestli to, že pan Svoboda sděluje, že je v Bohemce od roku 1988, je dobře nebo špatně...

2. Pánové Pavlík a Koukal obhajovali neobhajitelný bordel v systému permanentek, což chápu - koneckonců Honzík Hamrů musel svým domovským družstevníkům taky nějak prodat, že se budou slučovat se slabším JZD... Ale chápu, jsou zaměstnanci... Nevím, ale zdálo se mi, že při diskusi o permanentkách Pantáta udiveně pozdvihoval obočí, ale můžu se mýlit. Každopádně pokud bude ještě jeden průšvih s permanentkami, nevím, kde pánové Pavlík s Koukalem budou brát argumenty pro tento paskvil. Obávám se, že efekt z prodeje neobsazených míst nevyrovná úbytek pravověrných, o morálním hazardu ani nemluvě...

3. Chladno - za to ale nikdo nemůže, možná Vejsada...:-)

Ono pomoci Bohemce, jak se v podcastu neustále zaklínají mluvčí a pan SLO a uvést docela náročnou věc, jakou je evidence docházky, není totéž. Chci věřit, že vyhraje zdraví rozum, stáhne se to na pilotní projekt na dobu 1 roku bez sankcí a pak se uvidí. 

Ahoj, dovolenkuju,mista jsem řádně přepustil... Jak vypadá A3? Snad se nenašel nejaky připad kolaborace s nepŕítelem, kdyz byl uzavřenÿ prodej...