Detail uživatele diskuzního fóra - chlodvik
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 402 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 30 |
| Online chat s vedením | 1 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 5 |
| Jiná komunita | 1 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| dCx6qkVY | 38 | |
| RspwwXNe | 36 | |
| VTM8/ZOT | 20 | |
| xjDAmYVa | 19 | |
| cPbqBng8 | 5 | |
| f3QoL1iN | 4 | |
| vfNDHiJG | 2 | vapno80 |
| 25aZdmhd | 2 | |
| GBUuKInO | 2 | Eastman, DOLFI, venca_65, pragy |
| SqN9P+x+ | 2 | |
| 4mOmio9J | 1 | |
| Aue1n6bZ | 1 | |
| f7Vi2eZ8 | 1 | |
| j0lBTxvO | 1 | |
| wXN4QPol | 1 | venca_65 |
| dbrUuVLK | 1 | |
| Ii3wSVDX | 1 | |
| kCgtrnrC | 1 | |
| GgATm3v7 | 1 | |
| OrKUNPpR | 1 |
Pamatujete bezmozka Ritchieho? https://sport.aktualne.cz/fotbal/ceska-liga/jeden-z-nejvetsich-ligovych-skandalu-zpusobil-opily-ritchie/r~0f5d631a974c11ea9d74ac1f6b220ee8/
Pul mega v tehdejsich cenach, 3 zapasy bez diváků a kontumace...
kolina napsal:
Jen doplním, že u vstupu do Dolíčku jsou kontroly a každého příchozího ve frontě "šacují" takže asi se to "PYRO" dostane na stadion podstatně dříve než začne fotbalový zápas někde se to tam uschová a ... použije následně při zápase... Jasně, fotbalisti hrají svou soutěž, ale souběžně se na netu zároveň ze zápasů prezentují svým "PYREM" všemožné fanouškovské skupiny - kdo měl "lepší produkci" atd.atd... Hmmm, když to klub toleruje tak ať za to klub i platí, nevím co víc k tomu dodat... Nic proti fanouškům s různým názorem ani nic proti vedení klubu, vše je na vzájemné dohodě a dodržování dohodnutých pravidel, BOHEMKA DO TOHO!!!
Při vší úctě, pane Kolino, přece víte, jak probíhá ta kontrola před zápasem, čímž tedy neříkám, že si bezmozci pyro nedonesou nějak už před den dva před... Pár minut před zápasem atmosféra před vchodem houstne, takže se kontrola odbývá. Pravidelně mám v kapse pouzdro s brýlemi, ochranka ji nahmatá, ale nezajímá jí to... Mrkne se do batohu, ledvinky, tašky... Menší pyro není zase takový problém a to ho nemusí fanynky pronášet ani ve spodním prádle, jak se tady občas podle mne nepravdivě tvrdí... Fakt se mi nezdá pravděpodobné, jestli by se našla nána, která si dá pyro pod tanga...
Spíš mne fakt zaráží, že nikomu z kotle nevadí, když se pyromani převlečou do chemických obleků a začnou odpalovat. To tam není fakt parta vazounů, která by je okřikla nebo rovnou plácla přes pazoury?! To poslední hovadské pyro trvalo dloooouhé minuty...:-(
Klokan z Černošic napsal:
Rosický se totálně znemožnil, jako hráč Mozart, jako funkcionář Salieri, nebo spíše ještě horší (on se ten Antonio Salieri totiž docela nechá poslouchat:-))
Ten kýbl slzí, co tam Rosický vyplakal a navázal na uplakaného Haraslína, byl opravdu velký. Jeslti jste si všimli, ani Dyk jakožto sparťan s ním moc nesouzněl a Sysel mu vyloženě řekl, že hráč kvalit Haraslína musí tohle ustát! Rosický byl dost trapný... A ještě jednu věc: před časem tady jeden přispěvatel nazval Ivana tupounem. No, doporučil bych mu, aby se na včerejší Tiki taku podíval, jestli se takhle projevuje tupoun!
Ke včerejšku 2 veci: 1.až notoričtí destruktivci budou zase psat, že už 20 let nic nehrajeme, nechť si objektivně vzpomenou na včerejšek 2. Aby tady nezapadlo, co melo znamenat to šílený pyro?! To byli skutecne naši kotelnícii?! Kua, panove, tam byl NÀŠ brankář! To se v kotli nenašel nikdo, kdo by jim ty tyčky vyrazil z pazour?! A jelo to hlavně spoustu minut. Nekoho zde tohle baví či se mu to libi?! Pokuta bude mastná...:-(
tom2 napsal:
Trojan byl vždy takový jednoduchý, už před dávnými lety se mi moc nelíbilo, že zrovna takového tupce používáme skoro jako maskota.
Jen pro pořádek, záleží na úhlu pohledu, kdo je a není jak jednoduchý, ale budiž. Ale u mne zůstane Ivan navždy zapsán tím, jak se postavil k znovuzrození Bohemky, kdy zdaleka nebylo nic jistého a kdy jiné celebrity s Bohemkou nechtěli mít nic společného. A nemám pocit, že bychom hledali maskota, to je skoro až urážející. Kdo jsem já, že můžu někomu takovému říkat tupec?! A ruku na srdce, kdo z nás tam poslal tolik peněz a udělal pro Bohemku tolik, co on, ha?!
Z jineho soudku: jak jsem pochopil, tak jsou klokani, co v hokeji fandí Kladnu, ja už 50 let. Bohemka je samozřejmě v srdci, ale Kladno se posunulo tymž směrem po odchodu Jágra z čela a konci paktovani se s Číňany... napadlo mne, proč uz se davno nevytvořila nejak mezifanouškovská družba? Na 4. predkole na Kladně jsem viděl moderovat Petra Koukala - snad to byl on! Navlečen do kladenského dresu. A když si vezmu na sebe dres, tak to snad není jen kšeft... Treba by nas mohli kladeňáci sem tam jet podpořit a my organizovaně i je...
Klokan z Černošic napsal:
Moc hezky napsáno, prosím už ani slovo o politice. Díky BOFOR
Díky! Nemám problém to respektovat... BoFor!
skrob napsal:
Předem se omlouvám, že tahám politiku sem, ale Váš vliv na náš klub je obrovský, po právu!!!!!!! ......ale můj názor a myslím si, že jako demokratovi mohu říct i tady. Ivane 001, jdi do prdele i ... se Svěrákem.
Vzhledem k tomu, že Ivanovi tykáš, tak jistě nebude vadit, když ti taky zatykám: Poslat do p.dele Ivana Trojana, dávat to sem, když Ivan na Letné ani jednou nezmínil Bohemku, to chce skutečně významné hnutí mysli... Můžeme samozřejmě rozebírat, co Ivan řekl tak popudlivého a v čem Svěrákova řeč, kdy i posledním tupounům polopaticky vysvětlil, že zestátnění médií je i ekonomický nesmysl, byla tak hrozná... Že nechodí pana Babiše bavit na Čapí hnízdo? No, to je asi hřích... Zkrátka: pindej si samozřejmě co chceš, ale pak se nevztekej, když si ostatní udělají o tobě úsudek. A že na Bohemku chodí jistě plno voličů ANO, to je asi fakt. Ale není právě kouzlo Bohemky v tom, že tohle dokáže překrýt, aspoň na ty 2 hodiny? Že tam sedí manager, v kotli anarchista, na A3 postarší Anoista a i třeba progresivní sociální demokrat... Fakt jsem nepochopil, co tenhle příspěvěk měl znamenat, ale ok, když ti to pomůže...
Koukam, že Hybš je vůči nám dost přemotivovaný...