Detail uživatele diskuzního fóra - chlodvik
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 397 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 30 |
| Online chat s vedením | 1 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 5 |
| Jiná komunita | 1 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| dCx6qkVY | 38 | |
| RspwwXNe | 31 | |
| VTM8/ZOT | 20 | |
| xjDAmYVa | 19 | |
| cPbqBng8 | 5 | |
| f3QoL1iN | 4 | |
| vfNDHiJG | 2 | vapno80 |
| 25aZdmhd | 2 | |
| GBUuKInO | 2 | Eastman, DOLFI, venca_65, pragy |
| SqN9P+x+ | 2 | |
| 4mOmio9J | 1 | |
| Aue1n6bZ | 1 | |
| f7Vi2eZ8 | 1 | |
| j0lBTxvO | 1 | |
| wXN4QPol | 1 | venca_65 |
| dbrUuVLK | 1 | |
| Ii3wSVDX | 1 | |
| kCgtrnrC | 1 | |
| GgATm3v7 | 1 | |
| OrKUNPpR | 1 |
tom2 napsal:
Trojan byl vždy takový jednoduchý, už před dávnými lety se mi moc nelíbilo, že zrovna takového tupce používáme skoro jako maskota.
Jen pro pořádek, záleží na úhlu pohledu, kdo je a není jak jednoduchý, ale budiž. Ale u mne zůstane Ivan navždy zapsán tím, jak se postavil k znovuzrození Bohemky, kdy zdaleka nebylo nic jistého a kdy jiné celebrity s Bohemkou nechtěli mít nic společného. A nemám pocit, že bychom hledali maskota, to je skoro až urážející. Kdo jsem já, že můžu někomu takovému říkat tupec?! A ruku na srdce, kdo z nás tam poslal tolik peněz a udělal pro Bohemku tolik, co on, ha?!
Z jineho soudku: jak jsem pochopil, tak jsou klokani, co v hokeji fandí Kladnu, ja už 50 let. Bohemka je samozřejmě v srdci, ale Kladno se posunulo tymž směrem po odchodu Jágra z čela a konci paktovani se s Číňany... napadlo mne, proč uz se davno nevytvořila nejak mezifanouškovská družba? Na 4. predkole na Kladně jsem viděl moderovat Petra Koukala - snad to byl on! Navlečen do kladenského dresu. A když si vezmu na sebe dres, tak to snad není jen kšeft... Treba by nas mohli kladeňáci sem tam jet podpořit a my organizovaně i je...
Klokan z Černošic napsal:
Moc hezky napsáno, prosím už ani slovo o politice. Díky BOFOR
Díky! Nemám problém to respektovat... BoFor!
skrob napsal:
Předem se omlouvám, že tahám politiku sem, ale Váš vliv na náš klub je obrovský, po právu!!!!!!! ......ale můj názor a myslím si, že jako demokratovi mohu říct i tady. Ivane 001, jdi do prdele i ... se Svěrákem.
Vzhledem k tomu, že Ivanovi tykáš, tak jistě nebude vadit, když ti taky zatykám: Poslat do p.dele Ivana Trojana, dávat to sem, když Ivan na Letné ani jednou nezmínil Bohemku, to chce skutečně významné hnutí mysli... Můžeme samozřejmě rozebírat, co Ivan řekl tak popudlivého a v čem Svěrákova řeč, kdy i posledním tupounům polopaticky vysvětlil, že zestátnění médií je i ekonomický nesmysl, byla tak hrozná... Že nechodí pana Babiše bavit na Čapí hnízdo? No, to je asi hřích... Zkrátka: pindej si samozřejmě co chceš, ale pak se nevztekej, když si ostatní udělají o tobě úsudek. A že na Bohemku chodí jistě plno voličů ANO, to je asi fakt. Ale není právě kouzlo Bohemky v tom, že tohle dokáže překrýt, aspoň na ty 2 hodiny? Že tam sedí manager, v kotli anarchista, na A3 postarší Anoista a i třeba progresivní sociální demokrat... Fakt jsem nepochopil, co tenhle příspěvěk měl znamenat, ale ok, když ti to pomůže...
Koukam, že Hybš je vůči nám dost přemotivovaný...
Dopr...
kolina napsal:
Moc smutná zpráva, zemřel kamarád, velký klokan, soused z 8 řady A3, který na toto fórum psal pod nickem EPOCHA... Kamaráde, Zdeňku, budeš nám scházet, RIP
Jéje, tak to byl ten pán vedle Vás... Já se na Vás dívám z 13.řady a s panem Zdeňkem jsem byl několikrát v kontaktu kvůli zájmu o historii, zařídil mi i slevy u nich. Slíbili jsme si, že se potkáme, když už nás spojuje nejen Bohemka... Teď už to nestihneme...:-(. R.I.P., pane Zdeňku
Nechci se vůbec dotknout organizátorů, ale včerejší Vánoce s klokanem byly možná nejsmutnější, co jsem zažil - a že se snažím chodit každý rok. Lidí málo - chápu, někomu se termín nehodil, ne každý je na sociálních sítích a na VD propagace prakticky nulová. Na autogramiádě nikdo z áčka - ano, dovolené nebo spíš preventivně? - takže čest zachraňoval pan Ondra (to je neskutečný srdcař, příjde vždycky), mihl se tam pan Čermák, chodí taky pravidelně, David Bartek a samozřejmě Pepa. Tak mne napadá, tenhle srdcař přijede i na takhle nenavštívenou akci - to si fakt můžeme dovolit takový luxus, že mu nabídneme jen správcování stadionu?! Ano, nevidím do zákulisí vyjednávání s ním. Ale zrovna jeho bych viděl jako šéfa skautů, musí za ta léta znát plno lidí a určitě mít čuch na posily... Nevím... Zazpívali jsme si, popřáli, ale bylo to takové, zvláštní smutné... Ostatně, při autogramiádě to dobře řekl pan Ondra "Jak se hraje, tak se slaví..." BoFor!!!
Pro Jirku Ř.: Včera jsi měl asi předtuchu, když mi Petr potvrdil, že jsi zvolil resuscitaci po kalbě...:-). Bylo to něco, co jsem od znovuzrození zažil snad jednou, kdy si kotel nechal nastoupit partičku kolem Diana, Horvátha, Jezevce a spol., když se jeden zápas ve 3. lize hrubě nevyvedl, katastrofa! Ale s Petrem jsme se včera ujistili, že se zase po přestávce uvidíme, to už jinak nepůjde, je nás pět tisíc magorů, co si zanadávají, ale pak už se nemůžou dočkat, až zase příjdou...:-).
Přeju Ti hezké vánoce a hezký rok 26, pokud se tedy neuvidíme zítra na Vánocích s klokanem...:-).