Detail uživatele diskuzního fóra - chlodvik
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 396 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 30 |
| Online chat s vedením | 1 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 2 |
| Jiná komunita | 1 |
| Bug Reporting | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| dCx6qkVY | 38 | |
| RspwwXNe | 30 | |
| VTM8/ZOT | 20 | |
| xjDAmYVa | 19 | |
| cPbqBng8 | 5 | |
| f3QoL1iN | 3 | |
| vfNDHiJG | 2 | vapno80 |
| 25aZdmhd | 2 | |
| GBUuKInO | 2 | Eastman, DOLFI, venca_65, pragy |
| 4mOmio9J | 1 | |
| Aue1n6bZ | 1 | |
| f7Vi2eZ8 | 1 | |
| j0lBTxvO | 1 | |
| wXN4QPol | 1 | venca_65 |
| dbrUuVLK | 1 | |
| Ii3wSVDX | 1 | |
| kCgtrnrC | 1 | |
| GgATm3v7 | 1 | |
| OrKUNPpR | 1 |
Koukam, že Hybš je vůči nám dost přemotivovaný...
Dopr...
kolina napsal:
Moc smutná zpráva, zemřel kamarád, velký klokan, soused z 8 řady A3, který na toto fórum psal pod nickem EPOCHA... Kamaráde, Zdeňku, budeš nám scházet, RIP
Jéje, tak to byl ten pán vedle Vás... Já se na Vás dívám z 13.řady a s panem Zdeňkem jsem byl několikrát v kontaktu kvůli zájmu o historii, zařídil mi i slevy u nich. Slíbili jsme si, že se potkáme, když už nás spojuje nejen Bohemka... Teď už to nestihneme...:-(. R.I.P., pane Zdeňku
Nechci se vůbec dotknout organizátorů, ale včerejší Vánoce s klokanem byly možná nejsmutnější, co jsem zažil - a že se snažím chodit každý rok. Lidí málo - chápu, někomu se termín nehodil, ne každý je na sociálních sítích a na VD propagace prakticky nulová. Na autogramiádě nikdo z áčka - ano, dovolené nebo spíš preventivně? - takže čest zachraňoval pan Ondra (to je neskutečný srdcař, příjde vždycky), mihl se tam pan Čermák, chodí taky pravidelně, David Bartek a samozřejmě Pepa. Tak mne napadá, tenhle srdcař přijede i na takhle nenavštívenou akci - to si fakt můžeme dovolit takový luxus, že mu nabídneme jen správcování stadionu?! Ano, nevidím do zákulisí vyjednávání s ním. Ale zrovna jeho bych viděl jako šéfa skautů, musí za ta léta znát plno lidí a určitě mít čuch na posily... Nevím... Zazpívali jsme si, popřáli, ale bylo to takové, zvláštní smutné... Ostatně, při autogramiádě to dobře řekl pan Ondra "Jak se hraje, tak se slaví..." BoFor!!!
Pro Jirku Ř.: Včera jsi měl asi předtuchu, když mi Petr potvrdil, že jsi zvolil resuscitaci po kalbě...:-). Bylo to něco, co jsem od znovuzrození zažil snad jednou, kdy si kotel nechal nastoupit partičku kolem Diana, Horvátha, Jezevce a spol., když se jeden zápas ve 3. lize hrubě nevyvedl, katastrofa! Ale s Petrem jsme se včera ujistili, že se zase po přestávce uvidíme, to už jinak nepůjde, je nás pět tisíc magorů, co si zanadávají, ale pak už se nemůžou dočkat, až zase příjdou...:-).
Přeju Ti hezké vánoce a hezký rok 26, pokud se tedy neuvidíme zítra na Vánocích s klokanem...:-).
Ahoj, mám takový podnět trochu mimo mainstream.. Na jaře jsem navštívil zápas Espaňol - Atlético Madrid. Nemám rád velké kluby a Espaňol mi přišel jako taková Bohemka, byť asi rozpočtově, stadionem i podporou větší... Ale taky žije ve stínu velkoklubu, ale jejich fanouškům to nijak nevadí, jsou skvělí, jsou vděční za každou akci a vítězství si náležitě užívají, protože to nepovažuji za samozřejmost. Navíc vidím podobnost i s oceňováním legend a třeba včera při zápase s Villarealem si přivedli na plochu psy z útulku, aby zpropagovali jejich adopci... Ne, nebudu navrhovat přátelák:-), co se mi ale na jejich zápasech nesmírně líbí a osobně jsem měl až husí kůži, že v každém domácím zápase v 21. minutě celý stadion zhruba na minutu tleská, přidávají se někdy i fanoušci soupeře. Je to na památku uctění jejich ikony Daniho Jarqueho, který nosil dvacetjedničku a který bohužel zemřel v 26 letech na soustředění ve Florencii v roce 2009. A tady mi naskočila analogie.
Myslím, že se už pomalu zapomíná na Příbu, což jakožto fyzický účastník památné schůze U Klepáče nesu trochu těžce...:-(. Vezměme si, že možná nebýt jeho, tak už Bohemka není anebo třeba je, ale někde v pralese, nevím. Nejsem přítelem žádných kultů, to může otravovat. Ale pokud by se nápad chytil, tak by to bylo skvělé uctění jeho památky. Odešel taky předčasně, asi i ta příčina byla vlastně podobná... A myslím, že by nebylo nic proti ničemu, kdybychom třeba 19. minutu (pátá je blbá, to ještě lidi docházejí na stadion a v 19. minutě ještě nebývá negativně rozhodnuto a nas.anost nemusí být tak veliká...:-)) pravidelně protleskali... No, jen takový nápad
Reichl každoročně jeden spektakulární a pro youtube vděčný kiks...
Mozná jsem se probral pozdě a už to tady bylo... Soused z tribuny mne teď upozornil, ze má černý puntík, ze neuvolnil místo na zápas s Ružomberokem?! Kouknu do appky, já taky... To má být vtip?! Na přáteláky?!