Detail uživatele diskuzního fóra - chlodvik

Datum prvního příspěvku
03.03.2002
Celkový počet příspěvků
425
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 389
Ptejte se vedení Bohemky 30
Online chat s vedením 1
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 2
Jiná komunita 1
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
dCx6qkVY 38
RspwwXNe 27
VTM8/ZOT 20
xjDAmYVa 19
cPbqBng8 5
f3QoL1iN 3
vfNDHiJG 2 vapno80
25aZdmhd 2
4mOmio9J 1
Aue1n6bZ 1
f7Vi2eZ8 1
j0lBTxvO 1
wXN4QPol 1 venca_65
dbrUuVLK 1
Ii3wSVDX 1
kCgtrnrC 1

zeppelin napsal:

Ti dva komentátorsti cipisci mají snad erekci z Pardubic,tolik "mazlivejch" slov  chvaly na jejich adresu za pár minut se hned tak nevidí nebo neslyší.

Souhlas. To jsou strasne devotni řiťlízalově...

Reichl každoročně jeden spektakulární a pro youtube vděčný kiks...

Mozná jsem se probral pozdě a už to tady bylo... Soused z tribuny mne teď upozornil, ze má černý puntík, ze neuvolnil místo na zápas s Ružomberokem?! Kouknu do appky, já taky... To má být vtip?! Na přáteláky?!

vacnatec napsal:

Měl jsem obavy ze sestavy. Musím kluky pochválit za výkon. Sice prohra, ale s bojovností. Měl jsem podezření, že trenér šetří Jusufa, Zemana, Kovaříka a Dostála na Karvinou, protože nevěří v zisk na Spartě. Myslím, ...

Tohle je do puntíku pravda, já ještě dodám zkušenost z Tv ze středy, bohužel jsem nemohl být na stadionu. "Komentátor" zmínil nějakého hráče soupeře, že je taky Bohemák, ale ten střížkovský... Bouchly ve mně saze a dost ostře jsem to napsal na O2Tv, samozřejmě bez odpovědi... Pravda, byl jsem kapku vulgární, komentátora jsem nazval idiotem a dodal jsem, že za Střížkov nemohl hráč žádný Bohemák, ale jen a pouze s..č...

Jinak včera skvělé. Synovec sparťan mi uznale gratuloval k výkonu, že jsme fakt hráli dobře, měl pocit, že fanoušci Sparty odcházejí naštvanější než naši... Jo, Kubo, fandit klubu, kde je první místo a výhra samozřejmost, vše ostatní je neúspěch, je fajn, když se daří... Ale běda když ne! O co víc jsme my v tomhle ohledu zocelenější...:-))))))

kolina napsal:

Smlouva na Dolíček na 60 roků podepsána, plní se tak přání a sny většiny fanoušků Bohemky, takže je vhodné všem poblahopřát a poděkovat! Zní to zvláštně, ale ono je dobře, že se převážná většina z nás ...

to je pravda, kéž by to tak těch minimálně 60 let bylo a nějaká případná budoucí junta neměla tendenci nás přejmenovat na Stalingrad či podobně. Toho se fakt dožít nechci...