Detail uživatele diskuzního fóra - xtreme
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1096 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 75 |
| Fotbal - ČR a zahraničí | 3 |
| Tlachy a kecy | 8 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| sBUByaRh | 48 | |
| Ifqjtkse | 18 | |
| 128ele8O | 17 | |
| YlwpZIsX | 10 | |
| yDfVKDCq | 9 | |
| MoFl5n5m | 8 | |
| 1bEED946 | 4 | |
| pZ0BUpTv | 3 | |
| n2U1WWYi | 3 | |
| Cqo/faBY | 3 | |
| UCVW3FVh | 3 | |
| Bkkb8Sm1 | 3 | |
| S/MgfVW4 | 3 | |
| mUmZhL+3 | 2 | |
| CB+LTb+L | 2 | |
| NRaLnGaX | 2 | |
| H0NEilAr | 2 | |
| YcqApW16 | 2 | ludvavestec |
| 73y+260I | 2 | markvar |
| udqMN4gt | 2 | |
| lZLV8ok3 | 2 | |
| vOusLNRY | 2 | |
| ldxr6oOF | 2 | |
| 8dUd7por | 1 | |
| 30eJv5p6 | 1 | |
| FL04yN9Q | 1 | |
| 8t7hGutc | 1 | |
| 8bL8mzFS | 1 | |
| C1ixfY7p | 1 | bonano30, vituscz, Miklik |
| CjoMhxhw | 1 | |
| WFJDSgMU | 1 | |
| TXjBH76N | 1 | |
| P8LuVfGw | 1 | |
| 2jNAK0/w | 1 | |
| 6CaS5kR+ | 1 | |
| Dir5mFHn | 1 | dáda74 |
| IDy4tJQh | 1 | |
| d2LIRotg | 1 | |
| Ps+3F85c | 1 | |
| 9q8HQICX | 1 | |
| kKXRdw3V | 1 | |
| Z5jAVEH+ | 1 | |
| vritBSBu | 1 | |
| lBX51tcH | 1 | |
| /R33AShA | 1 | |
| H3V9tHJ0 | 1 | jameson |
| afFaavs8 | 1 | |
| dhMHu785 | 1 | Martin Kurka |
| HcZsUeAi | 1 | |
| ywXjXnzR | 1 | |
| 1wsmeTOI | 1 | |
| PHZB2eHK | 1 | |
| qA2sPJAq | 1 | |
| K34bIh9t | 1 | |
| 4MMub3ry | 1 | |
| WtBac/0q | 1 | |
| BkYoB59i | 1 | |
| 0dQy1Qcf | 1 | |
| +RnXKptO | 1 | |
| XqgHhaFx | 1 |
rocknroll napsal:
Predpokladam, ze tak jako mas permici na Bohemku, jsi asi abonentem nejakeho koncertniho cyklu, coz by melo krome te seniorske prinest jeste dalsi slevu. Odhaduju plnou cenu listku bez slev na 1800? Ptam se proto, ... ze mi pripada, ze na rozdil od cen listku na fotbal (zejmena na Bohemku) dosahly ceny listku na koncerty v Praze uz svetove urovne. Nedavno jsme byli na koncertu (shodou okolnosti taky v Obecnim dome) a bylo tam poloprazdno, prestoze program byl velice atraktivni. Asi se spolehaji na to, ze v sezone to cizinci zacalujou...
pravdu máš Ceny vstupenek
1.800, 1.400, 1.000, 700 Kč
dolíček napsal:
Nebyl to hezky fotbal, ale od nejak 10 minuty jsem tusil, ze neprohrajem a ve druhe puli, kdy jsme byli fotbalovejsim tymem, jsem veril ze to tam padne. Videl jsem Zlin prvne a je s ... podivem, ze takovy soubor je v tabulce tam kde je. Jusuf se doufam vztekal na sebe ze nedal svou sanci a ne proto ze byl stridan. Ty jeho vykony zatim maji stale klesajici tendenci. Diky za tri body. Hned je ten vikend hezci...
Vždyť i proti nám měl Zlín víc šancí než Plzeň a Hradec..takže klidně mohli bodovat zase...to že jim to tam nepadlo, to je naše záchrana, které jsme dnes šli naproti a zaslouženě vyhráli. Já vím, že je to nepopulární, ale Radina to dnes nechal hrát a ku prospěchu všech....zmetci ze Zlína nevrátili ani balón, přitom Kàcu Koubek trefil loktem na solar...
warm up k zápasu a dobré snídani....Pepa byl hostem u Horváta...
Kdy přistává "Caracas"?:-)
Borek1 napsal:
Horší je,že mne nenapadá v Bohemce kromě Kadlece a Hůlky(i když ten je teď poloviční) o koho by někdo mohl mít zájem. A díky trhu,který se opravdu totalně vymkl normálnosti není už Bohemka schopna někoho ... slušného udělat na přestup. Protože cena za Ghalího a Berana 120 milionů je totalní ústřel!
Což cena, ale v podcastech jsem zachytil info, že by Beran měl brát kolem 500 měsíčně...to je fakt jiná liga už...