Detail uživatele diskuzního fóra - Fanoušek1905
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 440 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 10 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
H1qmzrsw | 76 | |
fT6McCNG | 60 | |
juhfgdl+ | 27 | |
p6hf1s9S | 22 | |
GqxlzOQ4 | 20 | |
pJfr+fXU | 14 | |
Thdf8MLI | 12 | |
eSuL2All | 11 | |
GZ/V/43c | 10 | |
CYcy3wnW | 10 | |
dFDGHCVR | 8 | |
bUIdSubT | 7 | |
8DPmRa73 | 7 | |
dIk05j6g | 6 | |
F/b+25TV | 5 | |
mlLOvoCi | 5 | |
0WNXgoNu | 5 | |
Me7Msgb4 | 4 | |
hWhZgmO+ | 4 | |
KvTN0GRa | 4 | |
NKjQIqKj | 4 | |
ZtO0ht5X | 4 | |
WCZKW3OU | 4 | |
QWF0sZEP | 4 | |
QgkxGMYD | 4 | |
VHjxbbks | 3 | |
Jnly1jIk | 3 | |
+7nQjpNW | 3 | |
k1cpZftJ | 3 | |
ODXn9jg7 | 3 | |
6DTtVUK6 | 3 | |
7CLWPTjc | 3 | |
b+oHKiY7 | 3 | |
p77pY8QI | 3 | |
cMuS1ZTc | 3 | |
wW5rMqxP | 2 | |
qA6b5Qsc | 2 | |
Moo/U7Bz | 2 | |
/PwDS4NO | 2 | |
OZVoIUQg | 2 | |
UGM3yhEB | 2 | |
7xcmLUS5 | 2 | |
/kApLiRn | 2 | |
DdnqSeNf | 2 | |
w+tsYbT0 | 2 | |
UqJDLWlb | 2 | |
epG0xCUP | 2 | |
6vj4c3zd | 2 | |
dTG5PYLj | 2 | |
0HSCPnK5 | 2 | |
olwU9hjr | 2 | |
Sqvc/0PB | 2 | |
5KGxEspX | 2 | |
nxz2Q9wE | 2 | |
W2CKsAR2 | 2 | |
dCtP1+ho | 2 | |
kusPvPiE | 1 | |
CmDogu9g | 1 | |
EQcDpQjC | 1 | |
ZotQURco | 1 | |
bmyoDG7n | 1 | |
0gr9Ieic | 1 | |
i+tA7ewT | 1 | |
gr7mvm65 | 1 | |
cEX65sbg | 1 | |
096Nfr9A | 1 | |
3xGN9B9/ | 1 | |
f0hkJUoT | 1 | |
cOAGJK9Q | 1 | |
Ek/hzACC | 1 | |
UL9o4K7v | 1 | |
m+8V32r4 | 1 | |
NXlt1nAK | 1 | |
eY+92VhT | 1 | |
2P36pJa+ | 1 | |
y4nzI63L | 1 | |
x1f8l673 | 1 | |
vpb1iNn6 | 1 | |
U/wYxtfz | 1 | |
Xa5+ujqC | 1 | |
TC81y6Dp | 1 | |
kS4qBF0D | 1 | |
R8vFhs7z | 1 | |
tTkspNI4 | 1 | |
ca/5QM9W | 1 | |
6SU/dTAV | 1 | |
13dUGzZg | 1 | |
ktOSOwdu | 1 | |
xP8gi6tv | 1 | |
LgPVO3uZ | 1 | |
NSV//eTA | 1 | |
6noiTBhk | 1 | |
9ilonPcm | 1 | |
lPF/vXzT | 1 |
FreeBeam napsal:
Trochu s odstupem lehké zhodnocení 1. zápasu. Borci kteří nastoupili od začátku podali všichni velmi dobrý výkon, obě posily vypadají jako skutečné posily a ne pouze rozšíření kádru. Střídání nijak negativně neovlivnilo obraz hry, odehráli ... to co po nich asi trenéři chtěli. Všichni bojovali, i ti kteří s tím měli dříve problémy. K tomu ještě máme k dispozici Kovaříka a Matouška, kteří měli hrát v základu, ale zdravotní stav jim to nedovolil. A rád bych se ještě zastal Drchala, z mého pohledu hrál výborně, a v šancích byl vždy presován obráncem, a nebo už neměl čas něco dělat na Holce. S takovým přístupem máme dobrou šanci udělat výsledek i proti Slavii.
Mám obavy, že po včerejšku budou muset rozhodčí proti nám udělat “chybu”.
chlodvik napsal:
Mozná jsem se probral pozdě a už to tady bylo... Soused z tribuny mne teď upozornil, ze má černý puntík, ze neuvolnil místo na zápas s Ružomberokem?! Kouknu do appky, já taky... To má být ... vtip?! Na přáteláky?!
BUZERACE ! ! !
Fanoušek1905 napsal:
Podle mě vyrovnaný zápas a na gólovky 5:2 pro Bohemku.
Hlavně, že to všichni odmakali na 100% a udělali radost fanouškům, kteří na tuto úroveň zápasu čekali dost dlouho.
skrob napsal:
Tak jsem se konečně dostal domů. Bylo to výborné, ale Baník byl asi lepší, těch šancí měli hodně. Riči dokonalej. Penalta jasná a červená pro hulise taky, nicméně na to se nikdo ptát nebude. Teď mám ... týden na to si z nich dělat prdel.
Podle mě vyrovnaný zápas a na gólovky 5:2 pro Bohemku.
dáda74 napsal:
Tak na tohle musím reagovat. Vybrat si karvinou jako vzor... maskované béčko sks v 1 lize.... jejich vyšší hodnota je z hráčů sks - camara, buzek, labik, vecheta je koupený z peněz sks. Určitě jsem ... na někoho zapomněl. Poslali jim trenera (možná případná náhrada kšilta), posílají analytická data soupeřů... nemyslim si, ze je cestou byt necim beckem, pro hrdy klub jako je bohemka. a navíc brecis na špatném hrobě hrobě. Města + kraje snesou regionálním klubům modré z nebe. Viz baník. Zaplatíme studii, seženeme peníze na nové Bazaly, pres městské firmy a developery peníze. Neustále útočíš na Darky, ale to oni platí naší zábavu. Tvoji tajemni sponzori... starají se jim o hřiště a stadióny. a do kolika jiných klubu v čr šli? ono je majitel a majitel. Taky můžeš mít nigerijskou princeznu, ostatně to my dobře známe (Viz dětský herec v agónii našeho milovaného klubu). Jo a ze jsme se nikam po konkurzu (rarita v čr, vyplaceno vše), strizkovu atd neposunuli? Ktery jiny klub musel resit tolik ustrku? To ti odcerpava čas a hlavně peníze. A že nový stadion nic nezmění? Když odmyslíme mega podporu Hk od města (víc jak 50 mega), tak co je nastartovalo? Nový stadion. A hrajeme víc jak 10 let v kuse 1.ligu, nakoukli do pohárů, byť epizodne. Takže jak říkal hlinka hlavně se z toho nepo...t.
Tak tak, dobře napsáno, a není třeba víc dodávat.
Borek1 napsal:
Ještě to chce nějaký slušný hráče na vystřídání! A pak jedno obrovské varování,naše hra v defenzivě stojí opravdu jen Hůlkovi. To je u nás naprosto nepostradatelný a nenahraditelný hráč
No, městě se teda víc líbil ten Sinyavskiy.
Pro mě za mě ať si obléknout třeba císařovi nové šaty, ale hlavně ať bodujou!!!
Andrew62 napsal:
Ahoj klokani....mám na Vás následující přání: můj tatínek, kterému je 85 let spolu se svým kamarádem, je dlouholetým šťastným majitelem permice na A3, řada 13, sedadlo 13 (kamarád A3-13/19). Asi si umíte představit, že pro ... člověka pokročilého věkem je 13. řada skoro již horolezecký výstup. Neměl by někdo z A3 zájem vyměnit svou nižší řadu za onu vyvýšenou? Pokud ano, prosím o zavolání na 603 439 527....táta i já budeme rádi....děkuji....Ondřej N.
A nebylo by možné v rámci rekonstrukce pro tyto starší fanoušky (nad 70let) dodělat k hlavní tribuně výtah, aby věrní fanoušci, kteří si “svá” místa platili někdy i desetiletí, nemuseli tento problém řešit přemístěním? Bude jich stále více, když vidím tu sestavu na tribuně ;-)
Pardik napsal:
Díky ale já myslel chop ne prodej permic,to vím.
Podle Zelených stránek taky 10-18, snad to platí.
Pardik napsal:
Nefunguje mi Bohemka tak mam dotaz jak má tento čtvttek otevřeno schop?Pojedu pro permici,stavil bych se.
Myslím, že Permice se ve čtvrtek prodávají od 10 do 18hod.