Detail uživatele diskuzního fóra - Fanoušek1905
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 398 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 10 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
H1qmzrsw | 76 | |
fT6McCNG | 60 | |
juhfgdl+ | 27 | |
p6hf1s9S | 22 | |
GqxlzOQ4 | 20 | |
pJfr+fXU | 14 | |
Thdf8MLI | 12 | |
eSuL2All | 11 | |
GZ/V/43c | 10 | |
CYcy3wnW | 10 | |
bUIdSubT | 7 | |
8DPmRa73 | 7 | |
dIk05j6g | 6 | |
F/b+25TV | 5 | |
mlLOvoCi | 5 | |
0WNXgoNu | 5 | |
Me7Msgb4 | 4 | |
hWhZgmO+ | 4 | |
KvTN0GRa | 4 | |
NKjQIqKj | 4 | |
ZtO0ht5X | 4 | |
WCZKW3OU | 4 | |
QWF0sZEP | 4 | |
VHjxbbks | 3 | |
Jnly1jIk | 3 | |
+7nQjpNW | 3 | |
k1cpZftJ | 3 | |
ODXn9jg7 | 3 | |
6DTtVUK6 | 3 | |
wW5rMqxP | 2 | |
qA6b5Qsc | 2 | |
Moo/U7Bz | 2 | |
/PwDS4NO | 2 | |
OZVoIUQg | 2 | |
UGM3yhEB | 2 | |
7xcmLUS5 | 2 | |
/kApLiRn | 2 | |
DdnqSeNf | 2 | |
w+tsYbT0 | 2 | |
UqJDLWlb | 2 | |
epG0xCUP | 2 | |
6vj4c3zd | 2 | |
dTG5PYLj | 2 | |
0HSCPnK5 | 2 | |
olwU9hjr | 2 | |
kusPvPiE | 1 | |
CmDogu9g | 1 | |
EQcDpQjC | 1 | |
ZotQURco | 1 | |
bmyoDG7n | 1 | |
0gr9Ieic | 1 | |
i+tA7ewT | 1 | |
gr7mvm65 | 1 | |
cEX65sbg | 1 | |
096Nfr9A | 1 | |
3xGN9B9/ | 1 | |
f0hkJUoT | 1 | |
cOAGJK9Q | 1 | |
Ek/hzACC | 1 | |
UL9o4K7v | 1 | |
m+8V32r4 | 1 | |
NXlt1nAK | 1 | |
eY+92VhT | 1 | |
2P36pJa+ | 1 | |
y4nzI63L | 1 | |
x1f8l673 | 1 | |
vpb1iNn6 | 1 | |
U/wYxtfz | 1 | |
Xa5+ujqC | 1 | |
TC81y6Dp | 1 | |
kS4qBF0D | 1 | |
R8vFhs7z | 1 | |
tTkspNI4 | 1 | |
ca/5QM9W | 1 | |
6SU/dTAV | 1 |
karloss napsal:
Nechtěl jsem psát hned v sobotu po zápase, to bych napsal něco co by mě mrzelo, ale i tak s odstupem času ve mě bublá nasranost za zápas se Slováckem a Hradcem. A nezlobte se na ... mě, ale za to že si hráči neumí nahrát na 5metrů(čest vyjímkám), za to že z rohu nebo přímáku nedokopnou před bránu soupeře(čest vyjímkám), za to že v 50.minutě většina šlape vodu, za to že naše hra je založená většinou pouze na dlouhých nákopech co nejdál od bránu a čekání co s tím útočníci provedou, za to že většina zápasů je hráči odchozena odehrána bez nasazení, emocí(čest vyjímkám), za to že naše hra nemá ani hlavu ani patu, prostě hra na náhodu, bez myšlenky a nápadu, myslím že trenér má zápisník Pepika Hnátka. Tak za tohle všechno co je napsáno výše je zodpovědný trenér a realizační tým, který hráče na zápasy připravuje. Mě nesere že jsme ve skupině o záchranu, no to už jsme tak nějak zvylký, ale nasere mě když dostaneme nařezáno a to po odevzdaném výkonu kdy hráči nemají ani propocené natož špinavé dresy a na tiskovce pořád a pořád dokola to samé. BOFOR
Tak tak, a je to hezky přehledně. Přeji všem Klokanům šťastné a veselé vánoce a do nového roku hlavně hodně štěstí a zdraví.
kolina napsal:
Cítím to také tak! Problém je především v tom, že řádně nenabíráme a nedostupujeme protihráče kterým tak následně dovolíme pohodlně centrovat, střílet, hlavičkovat... No, efektivní obrannou činnost celého mužstva lze naučit typově vhodné hráče a není ... k tomu nutno dívat se na jiný kontinent... BOHEMKA DO TOHO!!! Nutně se musí do obranné činnosti důsledně zapojovat celé naše mužstvo a to bez pardonu, stejně tak se po zisku míče musí naši hráči nabízet/chtít míč ve větším množství čímž zvýší možnosti kombinace. Mimochodem, včera brankář zbytečně dlouho čekal s rozehrávkou když byl např Drchal vpředu jeden na jednoho tak brankářovo vyčkávání způsobilo že se soupeř ve větším množství zatáhl...
S tím čekáním rozehrávky od brankáře a čekáním až se soupeř vrátí na svou polovinu mě taky s… . Někdy je to potřeba pro sklidnění, ale proč pokaždé, když získáme míč =:-o už jsme se tím xkrát připravili o možnost přečísleni soupeře.
ludvavestec napsal:
Afričanů hrály v české lize desítky. Přínosem byly nakonec jednotky kusů ( přesněji 4xve Spartě, 3x ve Slávii). Raději bych v Bohemce viděl nějaké drsnější chasníky ze Slovenska, než exoty z Afriky nebo primadony z Balkánu. Čest ... výjimce z pískoviště blízkého východu, jakou je skutečný pan fotbalista Jusuf Hilal! BOFOR!
SOUHLAS! Jsem na ty posily zvědav. Zatím tu byly samé plevy =:-o
venca_65 napsal:
Chápu o čem píšeš, ale za mě se připojuji k clockanovi1 a kolinovi v názoru, že i menší počet fans dokáže vytvořit tu správnou atmosféru. A co se týče projevu fans se bohemka vždy odlišovala od ... pražských s. Mám rád tu neorganizovanost fandění včetně "slepených" více, či méně vtipných choer. Ta svoboda a ne stádnost projevu fanoušků. Jasně, když všichni skandují na povel to samé, je to víc slyšet..., ale pro mě je Víc ta svoboda zařvat si tak jak to zrovna cítím. Myslím, že tohle a Ďolíček je to co dělá Bohemku tak výjimečnou.
Souhlas !!! Pro mě je mnohem víc, když se nacvičí nový pokřik nebo chorál, než se navlíkat do pláštěnky apod. Já ještě pořád chodím na Bohemku na fotbal ;-) , taky zní blbě, když je z kotle víc slyšet megafon než fanoušci.
Fousic napsal:
Jak pravil Držmíšek:kádr je dobrej ,akorát že nedá nikdy gól.Což je podle mě zásadní nedostatek. Nehraje se na umělecký dojem.Lepší blbej kádr co dá každej zápas 4 góly.
Kádr dobrej, jen se mu někdy nechce hrát ;-)
Dneska výborný výkon, škoda těch šancí :-(
Klokan z Černošic napsal:
Dobrý nápad, jsem skromný, beru i 0 - 0 !!!!!!!!!!!!
To by Sparta nesměla kopat žádný roh ani přímák.
Hlavně ať fanoušci nevidí od hráčů zase ten flegmatickej přístup =:-o
rio napo napsal:
Taky máte po včerejším zápase na duši ten pocit hanby. Je to jak obrovský balvan, který mě skoro zadusí.
Jo jo =:-o
Rey napsal:
Tak snad byla alespoň úspěšná kontrola docházky a následné "černé puntíky"......
Kontrola a trestání fanoušků musí být, jinak tam na ten “fotbal” nikdo nebude chodit.