Detail uživatele diskuzního fóra - Fanoušek1905
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 420 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 10 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
H1qmzrsw | 76 | |
fT6McCNG | 60 | |
juhfgdl+ | 27 | |
p6hf1s9S | 22 | |
GqxlzOQ4 | 20 | |
pJfr+fXU | 14 | |
Thdf8MLI | 12 | |
eSuL2All | 11 | |
GZ/V/43c | 10 | |
CYcy3wnW | 10 | |
bUIdSubT | 7 | |
8DPmRa73 | 7 | |
dIk05j6g | 6 | |
F/b+25TV | 5 | |
mlLOvoCi | 5 | |
0WNXgoNu | 5 | |
Me7Msgb4 | 4 | |
hWhZgmO+ | 4 | |
KvTN0GRa | 4 | |
NKjQIqKj | 4 | |
ZtO0ht5X | 4 | |
WCZKW3OU | 4 | |
QWF0sZEP | 4 | |
QgkxGMYD | 4 | |
VHjxbbks | 3 | |
Jnly1jIk | 3 | |
+7nQjpNW | 3 | |
k1cpZftJ | 3 | |
ODXn9jg7 | 3 | |
6DTtVUK6 | 3 | |
7CLWPTjc | 3 | |
b+oHKiY7 | 3 | |
p77pY8QI | 3 | |
wW5rMqxP | 2 | |
qA6b5Qsc | 2 | |
Moo/U7Bz | 2 | |
/PwDS4NO | 2 | |
OZVoIUQg | 2 | |
UGM3yhEB | 2 | |
7xcmLUS5 | 2 | |
/kApLiRn | 2 | |
DdnqSeNf | 2 | |
w+tsYbT0 | 2 | |
UqJDLWlb | 2 | |
epG0xCUP | 2 | |
6vj4c3zd | 2 | |
dTG5PYLj | 2 | |
0HSCPnK5 | 2 | |
olwU9hjr | 2 | |
Sqvc/0PB | 2 | |
5KGxEspX | 2 | |
kusPvPiE | 1 | |
CmDogu9g | 1 | |
EQcDpQjC | 1 | |
ZotQURco | 1 | |
bmyoDG7n | 1 | |
0gr9Ieic | 1 | |
i+tA7ewT | 1 | |
gr7mvm65 | 1 | |
cEX65sbg | 1 | |
096Nfr9A | 1 | |
3xGN9B9/ | 1 | |
f0hkJUoT | 1 | |
cOAGJK9Q | 1 | |
Ek/hzACC | 1 | |
UL9o4K7v | 1 | |
m+8V32r4 | 1 | |
NXlt1nAK | 1 | |
eY+92VhT | 1 | |
2P36pJa+ | 1 | |
y4nzI63L | 1 | |
x1f8l673 | 1 | |
vpb1iNn6 | 1 | |
U/wYxtfz | 1 | |
Xa5+ujqC | 1 | |
TC81y6Dp | 1 | |
kS4qBF0D | 1 | |
R8vFhs7z | 1 | |
tTkspNI4 | 1 | |
ca/5QM9W | 1 | |
6SU/dTAV | 1 | |
13dUGzZg | 1 | |
ktOSOwdu | 1 | |
xP8gi6tv | 1 | |
LgPVO3uZ | 1 | |
NSV//eTA | 1 |
Fanoušek1905 napsal:
Ale na druhou stranu budou fanoušci potrestáni za špatnou docházku na stadion, a to se počítá =:-o
A to se vyplatí !
Fanoušek1905 napsal:
Ale na druhou stranu budou fanoušci potrestáni za špatnou docházku na stadion, a to se počítá =:-o
Zapomněl jsem napsat: NOVÁ DOBA !
ludvavestec napsal:
Dobré jitro, klokani! Tak jsme si užili parádní rozlučku s Pepou a zpátky do roboty nebo do práce nebo se nažrat do V.I.P.? Vedení DFB se pro samou pracovitost zapomnělo pochlubit, jak je to s financemi družstva. ... Taky by se hodila někdy nějaká ta veřejná diskuze, kdysi oblíbená - “pergola” Možná by mohlo vedení DFB klokanům vysvětlit, proč se se vysralo na “kelímkový byznys” a jako jediný zdroj příjmů si ponechá pouze platby fanoušků (…a možná DFB zůstanou chvíli ještě i bedny na pár odhozených kelímků). David mi vysvětlil, že s kelímkama je moc práce a jejich provoz je nerentabilní :))). Na můj argument, že za poslední roky nemají žádný nový zajímavý kelímek, který by si klokani rádi vzali jako suvenýr mi odpověděl, že tomu nerozumím, protože kupovat kelímky je ekonomický nesmysl. Nevím jestli se smát nebo brečet… No, asi si vyberu třetí možnost a budu sprostě nadávat, to mi jako instalatérovi jde ;) Taky by bylo fajn někdy mrknout na stanovy družstva a doladit pár detailů, jako je například dva roky nezvěstnej předseda. BOFOR!
rio napo napsal:
Matoušek: "Myslím si, že jsem to udělal dobře, ale gólman předvedl výbornej zákrok".
Jestli je spokojený se svou neschopností, kterou v podobných situacích předvedl asi 10x za sezónu, tak už je to s ním beznadějné =:-o
Borek1 napsal:
Ten Matoušek je opravdu neskutečný! To už nejde ani pochopit.
Hrozný, ani jednou s Xmožností, kdy šel sám na brankáře, se nepokusil o překopnutí přes brankáře. Je to zoufalec =:-o
suicideblond napsal:
hrubý střídat,to je teda flákač
On za to nemůže, je po obrně =:-o
Borek1 napsal:
Ten Matoušek je opravdu neskutečný! To už nejde ani pochopit.
Hrozný, ani jednou s Xmožností, kdy šel sám na brankáře, se nepokusil o překopnutí přes brankáře. Je to zoufalec =:-o
kolina napsal:
Realizační tým i sportovní ředitel vše již delší dobu vidí, tak snad to během přestupního termínu budou intenzivně řešit a vyřeší to... (Naposledy nám Hradec vyfoukl Kodeše) Začíná to od obránců, ono je někdy až směšné ... když chceme soupeře vytáhnout kombinací před naší brankou a tim se většinou dostaneme jen do problémů a přijdem nakonec o míč přihrávkou do špeku nebo do autu v lepším případě nákopem někam z nouze... Nevím, nemyslím si že jsem nějak zaujatej, ale např. mám pocit že Vondra dobře nepřihraje snad nikdy, no a Jusuf je poslední zápasy jen stínem toho obávaného Jusufa, vždyť už i hlavičkové souboje dost prohrává a i když má snad nejlepší rozehrávku z celého mužstva tak hodně brzdí hru, no a Matoušek s Drchalem - hmmm jen rychlost fakt nestačí... Tak to jsem zvědavej co a jak se pro příští sezonu vyřeší a posune k lepšímu?!? BOHEMKA DO TOHO!!! No, dnes se možná dozvíme o podobě rekonstrukce Dolíčku - ono bude asi třeba vše posuzovat a hodnotit v širších souvislostech...
Ten Jusuf poslední zápasy prohrává 70% soubojů ve výskoku. Asi má strach ze zranění.
kolina napsal:
Jojo, asi tak nějak... Nicméně, každý si občas zanadává, každý se občas naštve, třeba já když se nechci rozčilovat tak se na "nějaký" zápas v TV raděj ani nedívám, ale do Dolíčku chodím ať hrajem co ... hrajem, ať je ředitel či majitel jedno kdo - prostě pro mnoho z nás je Bohemka součást života, tak to prostě je... BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, když pantáta zajistí po tom všem co již pro Bohemku udělal i tu plánovanou rekonstrukci Dolíčku tak se výrazně zlatým písmem zapíše do historie BOHEMKY!
Asi tak.
pišta napsal:
no hlavně , že buzerujeme fanoušky za to, zda přijdou nebo ne...takže příští rok beze mě...(
Fanoušky musí buzerovat, jinak by se jim na tu hrůzu a výsledky dívat moc nechtělo !!!