Detail uživatele diskuzního fóra - Fanoušek1905
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 392 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 10 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
H1qmzrsw | 76 | |
fT6McCNG | 60 | |
juhfgdl+ | 27 | |
p6hf1s9S | 22 | |
GqxlzOQ4 | 20 | |
pJfr+fXU | 14 | |
Thdf8MLI | 12 | |
eSuL2All | 11 | |
GZ/V/43c | 10 | |
CYcy3wnW | 10 | |
bUIdSubT | 7 | |
8DPmRa73 | 7 | |
dIk05j6g | 6 | |
F/b+25TV | 5 | |
mlLOvoCi | 5 | |
0WNXgoNu | 5 | |
Me7Msgb4 | 4 | |
hWhZgmO+ | 4 | |
KvTN0GRa | 4 | |
NKjQIqKj | 4 | |
ZtO0ht5X | 4 | |
WCZKW3OU | 4 | |
VHjxbbks | 3 | |
Jnly1jIk | 3 | |
+7nQjpNW | 3 | |
k1cpZftJ | 3 | |
ODXn9jg7 | 3 | |
6DTtVUK6 | 3 | |
wW5rMqxP | 2 | |
qA6b5Qsc | 2 | |
Moo/U7Bz | 2 | |
/PwDS4NO | 2 | |
OZVoIUQg | 2 | |
UGM3yhEB | 2 | |
7xcmLUS5 | 2 | |
/kApLiRn | 2 | |
DdnqSeNf | 2 | |
w+tsYbT0 | 2 | |
UqJDLWlb | 2 | |
epG0xCUP | 2 | |
6vj4c3zd | 2 | |
dTG5PYLj | 2 | |
0HSCPnK5 | 2 | |
QWF0sZEP | 2 | |
kusPvPiE | 1 | |
CmDogu9g | 1 | |
EQcDpQjC | 1 | |
ZotQURco | 1 | |
bmyoDG7n | 1 | |
0gr9Ieic | 1 | |
i+tA7ewT | 1 | |
gr7mvm65 | 1 | |
cEX65sbg | 1 | |
096Nfr9A | 1 | |
3xGN9B9/ | 1 | |
f0hkJUoT | 1 | |
cOAGJK9Q | 1 | |
Ek/hzACC | 1 | |
UL9o4K7v | 1 | |
m+8V32r4 | 1 | |
NXlt1nAK | 1 | |
eY+92VhT | 1 | |
2P36pJa+ | 1 | |
y4nzI63L | 1 | |
x1f8l673 | 1 | |
vpb1iNn6 | 1 | |
U/wYxtfz | 1 | |
Xa5+ujqC | 1 | |
TC81y6Dp | 1 | |
kS4qBF0D | 1 | |
R8vFhs7z | 1 | |
tTkspNI4 | 1 |
Klokan z Černošic napsal:
Dobrý nápad, jsem skromný, beru i 0 - 0 !!!!!!!!!!!!
To by Sparta nesměla kopat žádný roh ani přímák.
Hlavně ať fanoušci nevidí od hráčů zase ten flegmatickej přístup =:-o
rio napo napsal:
Taky máte po včerejším zápase na duši ten pocit hanby. Je to jak obrovský balvan, který mě skoro zadusí.
Jo jo =:-o
Rey napsal:
Tak snad byla alespoň úspěšná kontrola docházky a následné "černé puntíky"......
Kontrola a trestání fanoušků musí být, jinak tam na ten “fotbal” nikdo nebude chodit.
atletiko napsal:
Po včerejším fiasku jsem si dal raději pár hodin odstup, ale zmar stále přetrvává... Bez radikální změny v obraně se nic nezmění, protože moderní fotbal je založen na aktivní hře této řady. Při vší úctě ... k našim bekům, nemáme nikoho, kdo umí hrát vzadu konstruktivně. Nechápu, proč se snažíme o rozehrávku od brankáře, když to stejně skončí slepým nákopem dopředu, nebo v horším případě ohrožením vlastní branky...Nevěřil jsem, že to někdy napíšu, ale tenhle realizák v čele s Jardou ( a to jsem byl jeho obdivovatel, je to sympoš) neumí týmu vštěpit jiný styl hry, než kterým se prezentuje a to je hra na náhodu, max na brejky. Nic jiného v repertoáru není... Co mu vyčítám ze všeho nejvíc je to, že neumí v hráčích probudit zdravou zarputilost a bojovnost. Včera Hradec o 2 třídy výš v obou atributech. Chápu, že má omezený rozpočet, ale tenhle tým si z větší části postavil on... Máme v mančaftu samé leklé ryby, chybí lídr, magor, který to vyblázní. Nevím, jak probíhají tréninky, ale přijde mi, že máme jednu z nejhorších fyziček v lize...
Ty leklé ryby a špatná fyzička mě včera napadly asi po 10 minutách hry. Ta neochota k reakci, pohybu, důrazu a bojovnosti je až zarážející. Jediný, který se chtěl za Bohemku opravdu rvát byl Yusuv ostatní tak nějak soupeře jen stínovali.
ludvavestec napsal:
Generálka na Spartu vyšla nad očekávání, kluci jen koukali jak efektivně se dá zahrát třeba takovej roh. Aspoň nebudou na Letné překvapeni, až si na nás budou dělat skóre rudí Balkánci. :(Pokud někdo nechce tvrdě ... makat a bojovat v dresu nebo vůbec nějak působit v areálech Bohemky ať jde třeba jinam… Neděkuju, nemám zač, nazdar! BOFOR!
Nová doba =:-o
TondaHojer napsal:
Dnešní blamáž napravíme jedině výhrou v Bubenči, protože jestli si je ted Dukla mazala na chleba poslední půlhodinu, tak tuhle zdecimovanou partu, musíme porazit!
Stačí trefit zařízení, protože ten jejich Vindhal nepůsobí vůbec jistě ;-)
rio napo napsal:
Lehce jsi mě zaskočil. Hráli jsme sice konečně fotbal (palec nahoru), Dal do základu mladé a ti zahráli velmi dobře (palec nahoru). Ale za nezvládnutý konec zápasu je přece kritika zcela na místě a logická ... (palec dolů). Jo a mluvit jen o štěstí Slovácka, to je dost mimo.
Přééésně, ten konec zahráli jako nějaký žáčci =:-o
Dnes se ukázalo, že máme hráče jen staré, bez zkušeností. Takhle ten zápas podělat =:-o
Pepe I napsal:
Zdravím. Já ho dostal také a ještě padnul do nevyžádané. Kontrolovat už nebudu. Jak jsem již psal. Ve firmě by IT letěl ani by se nezastavil. Teď ještě devět bodů v závěru a těšit se ... na jaro tedy leden únor.
A ještě porazit MAŠKÁTOŠ z východu Vršovic ;-)