Detail uživatele diskuzního fóra - Fanoušek1905
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 471 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 10 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| H1qmzrsw | 76 | |
| fT6McCNG | 60 | |
| juhfgdl+ | 27 | |
| p6hf1s9S | 22 | |
| GqxlzOQ4 | 20 | |
| pJfr+fXU | 14 | |
| Thdf8MLI | 12 | |
| eSuL2All | 11 | |
| GZ/V/43c | 10 | |
| CYcy3wnW | 10 | |
| dFDGHCVR | 8 | |
| bUIdSubT | 7 | |
| 8DPmRa73 | 7 | |
| dIk05j6g | 6 | |
| Jqgk+NI8 | 6 | |
| F/b+25TV | 5 | |
| mlLOvoCi | 5 | |
| 0WNXgoNu | 5 | |
| Me7Msgb4 | 4 | |
| hWhZgmO+ | 4 | |
| KvTN0GRa | 4 | |
| NKjQIqKj | 4 | |
| ZtO0ht5X | 4 | |
| WCZKW3OU | 4 | |
| QWF0sZEP | 4 | |
| QgkxGMYD | 4 | |
| b8cdU4V3 | 4 | |
| VHjxbbks | 3 | |
| Jnly1jIk | 3 | |
| +7nQjpNW | 3 | |
| k1cpZftJ | 3 | |
| ODXn9jg7 | 3 | |
| 6DTtVUK6 | 3 | |
| 7CLWPTjc | 3 | |
| b+oHKiY7 | 3 | |
| p77pY8QI | 3 | |
| cMuS1ZTc | 3 | |
| HYj5kzs7 | 3 | |
| zHZrW5sZ | 3 | |
| gQD0U6EK | 3 | |
| wW5rMqxP | 2 | |
| qA6b5Qsc | 2 | |
| Moo/U7Bz | 2 | |
| /PwDS4NO | 2 | |
| OZVoIUQg | 2 | |
| UGM3yhEB | 2 | |
| 7xcmLUS5 | 2 | |
| /kApLiRn | 2 | |
| DdnqSeNf | 2 | |
| w+tsYbT0 | 2 | |
| UqJDLWlb | 2 | |
| epG0xCUP | 2 | |
| 6vj4c3zd | 2 | |
| dTG5PYLj | 2 | |
| 0HSCPnK5 | 2 | |
| olwU9hjr | 2 | |
| Sqvc/0PB | 2 | |
| 5KGxEspX | 2 | |
| nxz2Q9wE | 2 | |
| W2CKsAR2 | 2 | |
| dCtP1+ho | 2 | |
| OGPBehgE | 2 | |
| ReVx9uJ0 | 2 | |
| kusPvPiE | 1 | |
| CmDogu9g | 1 | |
| EQcDpQjC | 1 | |
| ZotQURco | 1 | |
| bmyoDG7n | 1 | |
| 0gr9Ieic | 1 | |
| i+tA7ewT | 1 | |
| gr7mvm65 | 1 | |
| cEX65sbg | 1 | |
| 096Nfr9A | 1 | |
| 3xGN9B9/ | 1 | |
| f0hkJUoT | 1 | |
| cOAGJK9Q | 1 | |
| Ek/hzACC | 1 | |
| UL9o4K7v | 1 | |
| m+8V32r4 | 1 | |
| NXlt1nAK | 1 | |
| eY+92VhT | 1 | |
| 2P36pJa+ | 1 | |
| y4nzI63L | 1 | |
| x1f8l673 | 1 | |
| vpb1iNn6 | 1 | |
| U/wYxtfz | 1 | |
| Xa5+ujqC | 1 | |
| TC81y6Dp | 1 | |
| kS4qBF0D | 1 | |
| R8vFhs7z | 1 | |
| tTkspNI4 | 1 | |
| ca/5QM9W | 1 | |
| 6SU/dTAV | 1 | |
| 13dUGzZg | 1 | |
| ktOSOwdu | 1 | |
| xP8gi6tv | 1 | |
| LgPVO3uZ | 1 | |
| NSV//eTA | 1 | |
| 6noiTBhk | 1 | |
| 9ilonPcm | 1 | |
| lPF/vXzT | 1 | |
| zTlNOHM5 | 1 | |
| RgTxXxYT | 1 | |
| 1vyo59vR | 1 | |
| zO+j7zeH | 1 | |
| Eg8hvClI | 1 | |
| PwjJBPIM | 1 | |
| bARwI+EB | 1 | |
| 3a2R/tVt | 1 |
Fousic napsal:
Přesně,jak šel na to,tak jsem říkal ,ten ji í tutově zahodí.A nepřekvapil mě.já bych udělal na penalty toto:dáš jí :prémie 10 litrů,nedáš:pokuta 10 litrů.A hned by se to učili kopat.Penalta se nedá chytit.
Já bych na penaltu věřil Sinymu.
Klokan z Černošic napsal:
Je to tak, ale od toho je tam Hůlka, aby udělal pořádek. Tak strašlivě kopnutou pentli, to se vidí opravdu jen výjimečně. Ale ok, nesouhlasím s kritikou na výkon hráčů, odbojováno, hra velmi slušná, ale je ... to hovno platný, hraje se na góly. Jinak mančaft se "slavnými jmény minulosti" jsme 80% hrací doby přehrávali, ale zase jsme všichni dost naštvaní. A myslím, že hráči nejvíc. Tak do nich prosím nešijte více, než je nezbytné :-)) or :-((
Hůlka je měkoň a našinec evidentně nemá dost sebevědomí :-(
Fousic napsal:
Přesně,jak šel na to,tak jsem říkal ,ten ji í tutově zahodí.A nepřekvapil mě.já bych udělal na penalty toto:dáš jí :prémie 10 litrů,nedáš:pokuta 10 litrů.A hned by se to učili kopat.Penalta se nedá chytit.
Tak tak, když se dá pořádná rána, tak i když brankář směr výstihne, tak si maximálně o míč škrtne, ale nechytí !
dinamozg napsal:
Hruby je uz jenom na ozdobu. Absolutne nepouzitelny hrac. Pokazde kdyz vidim, ze nastupuje, to je vlastne konec zapasu v 80. minute. Nikdo nevi co vlastne hraje. Ale hraje kazdy zapas sledoval jsem peclive, jak se ... to vyvijelo u penalty. Prvni se hlasil Cermak, dlouho se mazlil s penaltovym puntikem, asi se pripravoval, pote se pridal Drchal a pak se Drchal a Ramirez dlouho pretahovali o to, kdo bude strilet. Nakonec vyhral Ramirez, protoze se Drchal uz nechtel hadat. Nevim, kam zmizel Cermak Ramirez se uvedl paradne: prvni zapas cervena karta, druhy zapas netrefena penalta :)
Jak jinak by udělal těch 300 zápasů, aby se dostal do klubu legend ;-)))
11.rada napsal:
Osobně mě jako platícího fanouška uráží, jestliže v každém zápase trenér posílá na hřiště znovu a znovu a znovu hráče Hrubého. Chápu trenérův styl, je vyznavač pomalého bezkontaktního baroka pro vysloužilé fotbalisty. Ale Hrubý, Ristovski, Smrž... ... to už je na mě nějak moc. Radši dorostence než tohle. Mimochodem nebýt Vlasije, jsme na sestupových příčkách.
Jo, s tím určitě souhlasím. Trenér ho tam posílá, aby to na hřišti rozhýbat :-)))
kacrrr napsal:
Je potřeba si přestat mazat med kolem pusy a začít pojmenovávat věci tak jak jsou. Smrž, Hrubý, Ristovsky tihle borci předvedou jednou za půl roku cosi co stojí za řeč, přesto často hrají a přínosem ... pro tým moc nejsou i když Ristovsky teď prožívá asi nejlepší období. Jusuf je stínem Jusufa co přišel a pomohl, je tam vidět spokojenost, chybí větší pohyb a důraz co měl když přišel, vyhraje spoustu hlavičkových soubojů ale míč většinou pak lacině odevzdá soupeři. Vondra je mašina na chyby, zápas co zápas něco provede, Hůlka už taky nedostupuje hráče jak má, stáří se nezastaví u nikoho. A těch věcí je čím dál více které nepřináší spokojenost, taky je potřeba říct že v některých zápasech v základu měla Bohemka pouze čtyři hráče českého původu. Dneska zahozená penalta kdy na ni jde hráč o kterém nikdo nic neví vyjma toho že není moc spolehlivý v životě a nyní i ve hře, na úvod zahozená penalta nic moc... Pozitivní věci? V lednu se začne snad opravdu stavět nová tribuna a to je za mně velká věc! Jinak nic, už se blížíme skupině o záchranu.
Jusuf už těch soubojů moc nevyhrává. Dneska jsme v prvním poločase byli lepší, ale zase ta střelba =:-o všechny góly nemusí být pod břevno !!!
kolina napsal:
No teď nevím, ale jsem sám nebo je nás víc kdo má pocit že zápasy na Spartě často prohráváme podivným způsobem?!? Jo, přiznávám, jsem fakt naštvanej a možná teda i neobjektivní, ale na Spartě ani na ... Slavii mě už nikdy nikdo neuvidí, fotbalové parodie nemám rád. Tak či onak BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, často všeobecně slyšíme v různých rozhovorech fráze: "Soupeř chtěl vyhrát víc" (apod.) teda jedno jakým způsobem - účel světí prostředky, že...
Jo jo, kuře stokrát stejně =:-o
damhA napsal:
U příležitosti dnešního galavečera zajímavá eurotabulka: Je stará čtyřicet let a dopočítaná nejspíše AI teprve zpětně -- a naprosto záhadně -- ale i tak na paměť doby, kdy jsme reálně v Evropě v pohárech patřili mezi ... "nasazené" týmy :-)
Jóóó, to byly časy. Na tabulce je nejzajímavější umístění Slavie ;-)
misaspisa napsal:
Pro me to byl na stadionu super fotbal. Rychlost, nasazeni, zdrava agresivita, individualni vykony, malo faulu a lezeni, strely, atmosfera… kdyby to skoncilo 5:3, tak se nikdo nemuze divit a byl by to zapas podzimu. ... Mely to byt 3 body, ale i za ten bod jsem klukum s chuti zatleskal. BOFOR!
Ach jo, ta střelba =:-o
Škoda, tak hratelnou Plzeň jsem v Ďolíčku už dlouho neviděl.