Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

Jedna sance a jedna strela zdalky trefi branu.To by muselo byt stesti jak prase,aby se dal gol.

Na druhou stranu my také nepodáváme v práci každý den 100% výkonu.

Teď již jen přijít na to, kdy ho naposledy podali naši chlapci.

Slyšel jsem, že se Bačkovský v Liberci naučil trochu chytat, přesto jsem byl překvapen, že proti nám udržel nulu. Pak jsem zjistil, že jsme na něho ani nevystřelili. 

Je to marný, je to marný, je to marný. Prostě góla nedáme ani za pytel sušenejch Jánošíků.

To už se Veselý připravuje na asistenta v repre? Nebo proč hrajeme, prakticky se stejným kádrem jako vloni, takovou sračku, vždyť se na to nedá koukat. Ani proti desíti, hnus!

Budějovice se na nás zase odpíchnou, jsme jejich trvalý bodový sponzor.

ještě ke všemu se Bačkov na starý kolena někde naučil chytat....

Dnešní zapas je reklama na antifotbal! Bohemka se na jaře s tim co předvádí zařadí do boje o sestup! Fotbalový hnus....víc se k dnešku vyjadřovat nebudu at to dopadne jakkoliv!

kacrrr napsal:

Kolikrát vystřelila Bohemka za 60.minut na bránu?

77.minuta střely na bránu 0:2