Detail uživatele diskuzního fóra - mall
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 553 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
mPA/nlJC | 196 | |
iUA8RRoy | 126 |
Dnes mám z toho západu trošku obavy, aby po první půlce již nebylo rozhodnuto. Míč je ale kulatý a tak se může stát ledacos ..... Hlavně nesmíme do zápasu vstoupit připosraně :-(
Je mi z toho smutno :-( , toto není Bohemka, ale její vzdálený stín. Kde je bojovnost, nasazení, chuť "prát" se o každý míč? Nejen včerejší zápas ukázal, že většina na 1. ligu nemá fyzicky, nasazením, touhou bojovat za tým. Už v minulosti jsem poukazoval na to, že jsme taková fotbalová charita a bereme zraněné hráče, nebo ty, kteří si zde dohrávají kariéru.
Vzpomínám na tým kolem Libora Janáčka ... to se do Ďolíčku každý bál jezdit, protože žádný bod zde nedostal zadarmo.
A teď? ... :-(
Tondo, vše nejlepší a hodně zdraví *76*!
Posledních 20 min. jsme fyzicky odpadli a začalo pouze odkopávání míče :-(
Mohli jsme sice prohrávat 0:2, ale míč je kulatý ... podařená střídání oživila hru a výsledek se dostavil. Děkuji za hezkou neděli ;)
Není ranky, není branky ... zatím je to spíše taková "čutaná" :-(
Děkuji všem, kteří se o tuto radostnou událost zasloužili ...
vituscz napsal:
Na programu Rady HMP v pondělí 18.11. je bod: "k návrhu na uzavření Dodatku č. 1 k nájemní smlouvě č. NAP/35/04/003564/2018 na pronájem Fotbalového stadionu Ďolíček v kat. území Vršovice" Držme palce!
Teď se ukáže jak silná je developerská lobby. Pevně doufám, že schválení projde ...
Barážový ohníček nám pomalu ohřívá klokaní ocas :-(
Myslím, že by pomalu mělo nastat rozhodnutí jestli si trenér zvolí repre, nebo klub.
Včerejší výsledek vzhledem k předvedené hře byl milosrdně optimistický. S takovým výkonem se nedá pomýšlet na zisky bodů s jakýmkoli soupeřem.
Pokud nedáme branku, tak těžko můžeme vyhrát. Dnes to nebyla pěkná podívaná, Pardubicím jsme ty body stejně jako ČB darovali.