Detail uživatele diskuzního fóra - mall
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 555 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
mPA/nlJC | 198 | |
iUA8RRoy | 126 |
Bod je malý zázrak, který nám soupeř zčásti daroval. Pevně věřím, že během zimní přestávky nastanou změny a někteří se zde již neobjeví. Budu rád za jakéhokoli hráče, který si zde nebude léčit zranění, nebo dohrávat kariéru, ale bude za náš mančaft bojovat.
Pořád je šance, že se baráži vyhneme.
Z pohledu v TV to vypadá, že se některým hráčům nechce běhat :-(
Dnes mám z toho západu trošku obavy, aby po první půlce již nebylo rozhodnuto. Míč je ale kulatý a tak se může stát ledacos ..... Hlavně nesmíme do zápasu vstoupit připosraně :-(
Je mi z toho smutno :-( , toto není Bohemka, ale její vzdálený stín. Kde je bojovnost, nasazení, chuť "prát" se o každý míč? Nejen včerejší zápas ukázal, že většina na 1. ligu nemá fyzicky, nasazením, touhou bojovat za tým. Už v minulosti jsem poukazoval na to, že jsme taková fotbalová charita a bereme zraněné hráče, nebo ty, kteří si zde dohrávají kariéru.
Vzpomínám na tým kolem Libora Janáčka ... to se do Ďolíčku každý bál jezdit, protože žádný bod zde nedostal zadarmo.
A teď? ... :-(
Tondo, vše nejlepší a hodně zdraví *76*!
Posledních 20 min. jsme fyzicky odpadli a začalo pouze odkopávání míče :-(
Mohli jsme sice prohrávat 0:2, ale míč je kulatý ... podařená střídání oživila hru a výsledek se dostavil. Děkuji za hezkou neděli ;)
Není ranky, není branky ... zatím je to spíše taková "čutaná" :-(
Děkuji všem, kteří se o tuto radostnou událost zasloužili ...
vituscz napsal:
Na programu Rady HMP v pondělí 18.11. je bod: "k návrhu na uzavření Dodatku č. 1 k nájemní smlouvě č. NAP/35/04/003564/2018 na pronájem Fotbalového stadionu Ďolíček v kat. území Vršovice" Držme palce!
Teď se ukáže jak silná je developerská lobby. Pevně doufám, že schválení projde ...