Detail uživatele diskuzního fóra - mall
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 590 |
| Tlachy a kecy | 2 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| mPA/nlJC | 209 | |
| iUA8RRoy | 150 |
Hrajeme "jalový" fotbal s minimem zakončení. Někdy to vypadá, jako bychom se báli vystřelit na bránu. Věřím, že i letos se udržíme, ačkoli se chvost tabulky rychle přibližuje :-(
Za výkon v 2/2 jsme si myslím ty 3 body zasloužili. Díky za ně ...
Nemám dobrý pocit z blížícího se zápasu se Zlínem :-(
Zatím jsme 8 bodů od sestupu a já věřím, že se i baráži vyhneme.
Těžký terén, fyzicky náročný zápas ... každá střela na branku může být nebezpečná!
Máme sice opticky převahu, ale zatím to nedokážeme přetavit v branku. Aby nenastala varianta "nedáš ... dostaneš" :(
Dneska jsme od první minuty chtěli 3 body. Mám z toho výkonu radost ... Díky za hezkou neděli ;-)
... Eric se k týmu připojí v tomto týdnu, kdy přicestuje z Jižní Ameriky ... toto vyjádření ve mě moc optimismu nevzbuzuje. Jak na tom bude fyzicky, aklimatizace s mužstvem, zapadne do tréninkového procesu ... ?
Dnes nás čeká těžký zápas, jsem zvědav koho postavíme do útoku. Doufám, že nebudeme rozdávat body slabším, tak jak to u nás bylo v minulosti zvykem ...
Když tento víkend nebude hrát "A" tým, tak se od 18.00 hod. můžete podívat na "B"
https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Fortuna-CFL-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2025-2026/252567-SK-Kladno,-a.s.-Bohemians-Praha-1905-B.htm
Prvních cca 25 min. to nebyl hezký fotbal z naší strany. Potom se zpřesnila přihrávka, dokázali jsem obejít hráče 1 na 1, zrychlil se pohyb ... góly sice "haluze", ale na to se historie neptá.
Díky za bojovný výkon.