Detail uživatele diskuzního fóra - felčar
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 714 |
Ptejte se vedení Bohemky | 97 |
Tlachy a kecy | 8 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
zUYAorMb | 65 | |
ot5NTm+2 | 17 | |
lksrEvzT | 14 | |
HikZPeWH | 8 | |
Z+9pNH8A | 8 | |
5vVIBmQa | 5 | |
6/GvWGL1 | 4 | |
y5joyZe0 | 2 | |
PypF607G | 2 | |
j+7hTl8o | 2 | |
I1llb0zk | 1 | |
0H1wVSXu | 1 | |
qMcdpayq | 1 | felčarjr |
mwArM0s0 | 1 | |
YCl5RIHz | 1 | |
9ratz+Cw | 1 | |
n4BOH/M5 | 1 | |
LeLbQvrZ | 1 | |
ZvIpqRPk | 1 | |
dx/fR8+R | 1 | |
NMFnDIdd | 1 | |
ypUiyrqK | 1 | |
suOU1DnL | 1 | |
EmBxZB+a | 1 | |
/3N1I28g | 1 | havel |
cVtl06XH | 1 | |
tPGgVaPq | 1 | |
3Sv2OYc7 | 1 |
No to je nářez
No to je deka
kolina napsal:
Jojo... Ono poloprázdný stadion pro Spartu znamená cca 11000 diváků, kdežto pro Bohemku cca 3300 fanoušků... Fakt ale i je, že Sparta má stadion zastřešený a jednu vyhřívanou tribunu... BOHEMKA DO TOHO!!! Dnes máme výkop ve ... 20hod (a to je prosinec...) takže mimopražských ani dětí které jdou zítra do školy v Dolíčku asi mnoho nebude... Můj odhad cca 3800 fanoušků a vítězství 2:1.
fakt z Paky s dětma 4,6,10 nedáme
Darkové a všichni zainteresovaní DÍKY
kolina napsal:
Někdo zaplatil za produkt a chce to co nejvíce prezentovat v médiích - kluby z toho mají doposud nevídané prachy... Jasně "to si nevybereš" hmmm... Když někdo nedělá ve směnách nebo chodí do školy tak dobrá, teda ... (já si v tom zimním termínu vždy vzpomenu když v Dolíčku Plzeň odmítla hrát), nojo, ale když se dělá na směny tak při noční nemáš šanci, při denní se druhý den brzo ráno vstává do práce... Jasně kdo chce tak si to "nějak zařídí" nicméně jsem zvědavej komu se bude chtít si v prosinci na večer zařizovat/přehazovat směny a jít mrznout:-) - uvidíme... Tak či onak fotbal se má hrát v podmínkách přijatelných i pro diváky na stadionech... (V prosinci bývá sychravo a v Dolíčku u Botiče takto večer je kosa i na hlavní tribuně, no alespoň tam neprší, ale kolik lidí přijde v prosinci večer do kotle když bude třeba mrholit/pršet? Tak mě napadá - když bude ta rekonstrukce Dolíčku tak snad pro tyto příležitosti bude alespoň část hlediště "temperovaná/vyhřívaná"...) BOHEMKA DO TOHO!!!
souhlas
ale nepřijdeš (prostě makáš a malé děti do mrazu nevemeš) a ač zdarma přenecháš svá místa do prodeje tak sankce to nepochopíš
ale přezevše BOFOR
kolina napsal:
Jojo, ohledně toho nového majitele Liberce, on opravdu působí arogantně a vyjadřuje se i konfrontačně bez respektu, chová se nečitatelně atd. ovšem ono to nějaký smysl má, teda určitě je to lepší než nějaké sebestředné přezíravé ... mlčení... Ještě jinak, např: Když někdo chodí pravidelně pro maso k řezníkovi a najednou tam dostane špatné maso - tak zabrblá, přijde znovu a opět dostane nekvalitní produkt, řekne si hmmm - no teda, no a pak opět nebude spokojen - tak příště tam asi už nepřijde i když tam chodíval rád. Naše parta dříve chodívala do oblíbené hospody, ale pak se tam pohoršilo pivo, párkrát se tam ještě šlo zda se to nezlepší, ale ono ne tak se tam přestalo chodit. Stejně tak/podobně to je všeobecně... Tím jsem chtěl upozornit na to, že ten "Liberecký frajírek" chce po těch špatných výkonech/výsledcích zabránit úbytku příznivců a pozvat další - svou reakcí naznačuje že to tak nenechá - ať přijdou a příště to uvidí... BOHEMKA DO TOHO!!! Jo a ještě jedna věc: fanoušci Bohemky jsou asi opravdu "nejlepší" když dlouhé roky i přes opakovaně hrůzostrašné výkony proti méně kvalitním mužstvům stále Bohemce na stadionu fandí - teda spíš bych čekal že akcionáři si fanoušků Bohemky budou více vážit a ne jim házet klacky pod nohy...
Vracel jsem permice na MB bohužel nám to často nevyjde a to trestné bodování je fakt k zamyšlení holt za rok bez permic
Gólman dobrej