Detail uživatele diskuzního fóra - Miklik
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1328 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
v1BAhz/C | 1173 | |
2nBhCUWh | 14 | |
CNtAGkWD | 9 | |
YzT13bVD | 9 | |
IfuDXJ0u | 7 | |
XyRSANZ8 | 7 | |
XPfqwIK6 | 7 | |
OeDiQjUx | 7 | |
aWdgGeTe | 6 | |
wmS0EXWe | 6 | |
feWSISfv | 5 | |
oL4RS20E | 5 | |
MoyR3/rg | 5 | |
+JtIE9Td | 4 | |
TrvO08TF | 4 | |
Kr6IuTrz | 4 | |
4/i7u4fE | 4 | |
MfU1lKkX | 3 | |
qcBgEKW5 | 3 | |
F/cL+HN/ | 3 | |
bbJx3B9x | 3 | |
1z6poq0e | 3 | sikiho_grupa |
C1ixfY7p | 3 | bonano30, vituscz, xtreme |
40hPyLLV | 3 | |
ykNOMtlf | 2 | Avatov |
iNwrnWVk | 2 | |
Bq8AL3to | 2 | |
2P1q3XDD | 2 | |
EvB+7Vcd | 2 | |
YA0aF6hZ | 2 | |
PCWcKWWd | 2 | |
Uc/cwwtE | 2 | |
Lbe/3ZHy | 2 | |
ZOvb59/s | 1 | |
UcOELtEg | 1 | |
IlhnEp9D | 1 | |
6e10j8Y+ | 1 | |
l0HfKqJg | 1 | |
whPWAv6S | 1 | |
jAUw7Z25 | 1 | |
VmfKlo67 | 1 | |
YqsT1hys | 1 | |
q9EsCmVn | 1 | |
rd9K5cZI | 1 | |
0tErlCPC | 1 | |
IJlcr8Nb | 1 | |
sXrQy+uC | 1 | |
EeIQpjXe | 1 | |
gX+v/Fkx | 1 | |
kFkuq623 | 1 | |
97i77GxD | 1 | |
Ww8cosGS | 1 | |
doG0Gyfb | 1 | |
4tBi1U53 | 1 | |
nsXDvRW3 | 1 | |
CR4IrCGg | 1 | |
aDTQj7mk | 1 | |
WF25v7EK | 1 |
dolíček napsal:
Hruby v zakladu je zlocin.
Reichl – A. Kadlec, Křapka, Vondra, M. Kadlec – Hůlka (C), Hrubý, Čermák, Kovařík – Matoušek, Hilál.
Náhradníci: Frühwald, Šiman – Hybš, Zeman, Dostál, Vala, Drchal, Okeke, Ristovski.
fakt je tam...holt oblíbenec si kopnout musí..a ještě pak k němu ideálně poslat Ristu...proč tam twl jako místo něj neni Dosty ??
Fanoušek1905 napsal:
Dneska, když jsem jel kolem Ďolíčku, jsem si říkal, že by nebylo špatný (možná i zajímavý) kdyby se ta ikonická brána nechala na místě a jen se opravila (jako solitér).
souhlas ! ta by úplně zmizet neměla,přeci jenom je to kus historie,tak buď opravit a nechat jako vstup na náměstíčko,nebo bych - aspoň třeba část - tý ikonický brány zrestauroval a zkusil zakomponovat k novýmu hlavnímu vchodu..je to přece jeden ze symbolů Dolíčku !
ale ještě mi zarazilo,že tv štáby s hlavní kamerou budou pak na východní tribuně - to budou přeci prakticky skoro každej zápas točit směr západ,tudíž do protisvětla ?!
Klokan z Černošic napsal:
Nechápu pana JV, proč Pepu nechával sedět na lavičce v předchozích zápasech a nedal jej tam třeba na 60 minut a pak jej nestřídal. Nechci jít do detailu, ale plno prapodivných hráčů se tam pořád ... drželo, co dneska prováděl Hrubý, to bylo dílo, Ristovski také nic moc a tak by se dalo pokračovat. Pepo, ještě si to rozmysli!!!!!!!!!!!!!!!
do Černošic naprostej souhlas !
něco podobnýho jsem tu psal několikrát - určitě mělo smysl Pepu posílat aspoň ke konci,kdy bylo potřeba podržet balon,zklidnit hru,aby si obrana chvíli odfrkla a určitě nás to stálo i dost bodů,když jsme ke konci i dvakrát inkasovali...protože místo něj šli na plac naprosto nesmyslně chodci jako Hrubý nebo Risto...ideálně oba......
nejvíc mi pobavila jedna reakce,kdy mi někdo na tohle odepsal,že "Veseláč je přece na rozdíl od nás vidí na tréninku" ...(??)
Reichl – Křapka, Vondra, Hůlka, A. Kadlec – Kovařík, Jindřišek (C), Čermák – Drchal, Hilál, Matoušek.
Náhradníci: Frühwald – Dostál, Hrubý, M. Kadlec, Kareem, Novák, Okeke, Petrák, Ristovski, Vala, Zeman.
já se ani nedivim že Pepa končí...teď už v áčku v podstatě jenom zahřejval lavici...Veseláč místo něj posílal pořád na plac ty svoje oblíbený nekopy
Borek1 napsal:
Tak jsme skončili desátí......no je to mnohem lepší výsledek než naše hra. Především doma to bylo na sestup. Druhá sezóna po sobě,plná bídy a zmaru. Takže doufám,že vedení konečně otevře oči a něco s tím ... týmem udělá!
neudělá...vedení zjevně stačí jenom hrát ligu...a Veseláče ještě pochválí,že oproti loňsku nehrajem baráž a tudíž evidentní zlepšení a jen takhle skvěle dál...
ty v tom zelenym to dneska zjevně pojali jako lehkej tréninkovej výklus
Reichl – Křapka, Vondra, Shejbal – Adam Kadlec, Hůlka (C), Okeke, Kovařík – Pleštil, J. Matoušek – Hilál.
Náhradníci: Frühwald – Jindřišek, Zeman, Dostál, Vala, V. Drchal, Kareem, Petrák, A. Čermák, Š. Černý, Hrubý.
no a je to....Horníci vyhráli 3:1 a jsme tam zas namočený...