Detail uživatele diskuzního fóra - Miklik
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1323 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 5 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
v1BAhz/C | 1171 | |
2nBhCUWh | 14 | |
CNtAGkWD | 9 | |
YzT13bVD | 9 | |
IfuDXJ0u | 7 | |
XyRSANZ8 | 7 | |
XPfqwIK6 | 7 | |
OeDiQjUx | 7 | |
aWdgGeTe | 6 | |
wmS0EXWe | 6 | |
feWSISfv | 5 | |
oL4RS20E | 5 | |
MoyR3/rg | 5 | |
+JtIE9Td | 4 | |
TrvO08TF | 4 | |
Kr6IuTrz | 4 | |
4/i7u4fE | 4 | |
MfU1lKkX | 3 | |
qcBgEKW5 | 3 | |
F/cL+HN/ | 3 | |
bbJx3B9x | 3 | |
1z6poq0e | 3 | sikiho_grupa |
C1ixfY7p | 3 | bonano30, vituscz, xtreme |
40hPyLLV | 3 | |
ykNOMtlf | 2 | Avatov |
iNwrnWVk | 2 | |
Bq8AL3to | 2 | |
2P1q3XDD | 2 | |
EvB+7Vcd | 2 | |
YA0aF6hZ | 2 | |
PCWcKWWd | 2 | |
Uc/cwwtE | 2 | |
ZOvb59/s | 1 | |
UcOELtEg | 1 | |
IlhnEp9D | 1 | |
6e10j8Y+ | 1 | |
l0HfKqJg | 1 | |
whPWAv6S | 1 | |
jAUw7Z25 | 1 | |
VmfKlo67 | 1 | |
YqsT1hys | 1 | |
q9EsCmVn | 1 | |
rd9K5cZI | 1 | |
0tErlCPC | 1 | |
IJlcr8Nb | 1 | |
sXrQy+uC | 1 | |
EeIQpjXe | 1 | |
gX+v/Fkx | 1 | |
kFkuq623 | 1 | |
97i77GxD | 1 | |
Ww8cosGS | 1 | |
doG0Gyfb | 1 | |
4tBi1U53 | 1 | |
nsXDvRW3 | 1 | |
CR4IrCGg | 1 | |
aDTQj7mk | 1 |
Borek1 napsal:
Tak jsme skončili desátí......no je to mnohem lepší výsledek než naše hra. Především doma to bylo na sestup. Druhá sezóna po sobě,plná bídy a zmaru. Takže doufám,že vedení konečně otevře oči a něco s tím ... týmem udělá!
neudělá...vedení zjevně stačí jenom hrát ligu...a Veseláče ještě pochválí,že oproti loňsku nehrajem baráž a tudíž evidentní zlepšení a jen takhle skvěle dál...
ty v tom zelenym to dneska zjevně pojali jako lehkej tréninkovej výklus
Reichl – Křapka, Vondra, Shejbal – Adam Kadlec, Hůlka (C), Okeke, Kovařík – Pleštil, J. Matoušek – Hilál.
Náhradníci: Frühwald – Jindřišek, Zeman, Dostál, Vala, V. Drchal, Kareem, Petrák, A. Čermák, Š. Černý, Hrubý.
no a je to....Horníci vyhráli 3:1 a jsme tam zas namočený...
Klokan z Černošic napsal:
Skoro vše zde bylo řečeno, také nechápu, jak je možné, že se u hráčů, kteří hrají fotbal 15 a více let projevují takové základní technické, ale i myšlenkové nedostatky. Zde zmiňovaný Kadlec měl minimálně 6 hrubých ... chyb, je paradoxem, že z jediné jeho pozitivní akce padl gól, zaplať Pán Bůh za něj. Líbil se mi Shejbal, trochu si odmazal to, co jsem si o něm myslel z předchozích úžasných :-)) výkonů. Okeke v první půli moc dobrý, pak nic. Po tom gólu do šatny na ně padla deka, takže to nebylo jen rozestavěním, jak zdůvodňoval JV na tiskovce. Ale ať to zakončím optimisticky - nebudeme hrát baráž a to je dobře. Ty nervy už nikdy nechci zažít:-(((
právě že pokud dneska Horníci vyklepnou Montovnu,tak nás v tabulce přeskočí a v tý skupině o udržení už jsme.....!!
Petrák už na lavici a v základu Černý
Reichl – Dostál, Křapka, Shejbal, Kovařík – Hůlka (C), Okeke – Š. Černý – J. Matoušek, Hilál, V. Drchal.
Náhradníci: Frühwald, Šiman – M. Kadlec, Jindřišek, Zeman, Vala, Kareem, Vondra, Adam Kadlec, Petrák.
TondaHojer napsal:
nádhera! proč takhle nehrajeme doma?!? jen zase neztratit, proněkoho!
protože doma neběháme a hrajem dlouhý nakopávaný balony na nikoho a venku se hraje báčko po zemi a v pohybu....ovšem proč taky nechápu...
dneska to úplně vypadá jako kdyby k nám vzali na dohodu Horníka !?
Reichl – Křapka, Hůlka (C), Shejbal – Dostál, Okeke, Pleštil, Kovařík – Drchal, Hilál, Matoušek.
Náhradníci: Frühwald – A. Kadlec, M. Kadlec, Vala, Jindřišek, Hrubý, Novák, Zeman, Ristovski, Černý.
sestavu už nekomentuju..haněl jsem Pleštíka a pak mi ten kluk fakt překvapil...nadával jsem na Dostíka a ten snad poslední dobou chyt druhej dech...vychvaloval jsem Vojtu a před tejdnem mi těžce zklamal....
ale s Pleštíkem v záloze asi teda dneska hrajem na 4 útočníky,takže tam bude padat jeden za druhym !