Detail uživatele diskuzního fóra - dusa5

Datum prvního příspěvku
15.11.2001
Celkový počet příspěvků
2195
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 2145
Ptejte se vedení Bohemky 25
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 18
Jiná komunita 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
tfIH7hjh 28
KcULYQ2s 17
d7gzD5WT 14
GFGYPb7i 7
p3+v38uu 7 Mates87
+Ovqt4LF 7
+byROOEb 4
asgFgxSD 4
/k01eNA8 4
Et8Mxj+y 4
mwr3Lun4 3 kolina
K8xbsUad 3 kolina
dmF0ZzC6 3
JKijXIQg 3
/foUejf2 3
lNpngWvy 2
aNoouguC 2
vC7nC4Ls 2 Beny1111
g5OizaRE 2
0UytPmgN 2
wbfxnvjd 2
ajpQScCP 2
l5minH5N 1 kolina, Lamas
l8B9LQaf 1 kolina
TXsvoZkE 1
lT1X74lP 1
ilce4QYZ 1
plsVFVGG 1
C/lpR+84 1 kolina
nV40GISe 1
kyELlCDu 1
A/Gh7Urr 1
cdxYU06t 1
D2Onb4Ni 1
zO8H0DSg 1
FqGjQfx/ 1
kaRgZSYN 1
CrAqfPfk 1
d9oT8m2l 1
3NCntpW7 1

kolina napsal:

Opravdu naposled se vrátím k včerejšímu zápasu, kdyby se vyhrálo tak to bylo super - fakt! Klidně se teď do mě pusťte - třeba upravím své názory:-) ale já bych včera po té "chycené penaltě" když ...

Přesně toto je problém Bohemky a potažmo celýho českýho fotbalu. Nejhorší co můžeš udělat je za stavu 3:1 rezignovat na svojí úspěšnou hru a místo toho dělat to, co popisuješ. Bohemka včera neztratila body kvůli tomu, že hrála fotbal, ale kvůli tomu že ho hrát přestala! Největší problém s Veselým mám právě s tim, že tyhle sračky neustále praktikuje. Dokud toto nedostane ze svý hlavy a hlavně z hlav hráču, tak budeme pořád jenom zoufalci. Nikdy mu neodpustim taktický střídání doma se Zlínem za stavu 0:0.

vapno80 napsal:

Já se kvůli zápasu pohádal se ženou a mám tichou domácnost. :-(

Lepší je vždycky vypadnout. Málokdy u mě Bohemka vyvolá dobrou náladu a pak se to přenese na celou rodinu:-(

TondaHojer napsal:

Ne že by na tom záleželo, ale jak komentátoři vymejšlej, kudy a jak na nás, Kaiser stejná hyena dnes, jako vtedy na škole.

Moje žena mě furt prudí, že se ze mě stává dědek a že furt je všechno špatně. Nechtěl bych slyšet tu tvojí:-)

Dneska individualne asi ok. Nejlepsi hrac Drchal. Reichl zaslouzi taky pochvalu. Kadlec hrozne pomaly.

Ale nejak mi tam schazi taktika. Jakou situaci mame jako cilovou pro vytvoreni golove sance? Prijde mi ze hraci ani nevi co je cilem. A to jde jednoznacne za trenerem.

Ještě že si Reichl vsadil proti Baníku na nás. Proti Baníku byl famózní a kvůli jedný chybě tady dostane takovou bídu. Žádnej o tolik lepší gólman neni dostupnej, tak už ho nechte a spíš ho podpořte.

Pardik napsal:

Souhlasim!!!

To už jsme si tady snad vyjasnili. Hlavní tribuna je vždy vyprodaná. Proto to zavedli.

kolina napsal:

Teda tohle prohrát... ?!? Tak to po těch pivech tady  tom horku raději nebudu... No, ale jen si musím položit otázku: "kdo byl v tomto zápase rozdílový hráč?"

Rozdíl byl, že oni měli jednoho Špatenku a my jich měli plnej tým.

Přestaňte už brečet s těma permicema. Já se vždycky leknu, že mě to přesměrovalo na slávistický forum.

Červená pro Dostála uplně zbytečná. Proč náš hráč ve vápně radši nechá míč na roh, když mu leží obránce? To je mor českýho fotbalu, hráči nechtěj hrát. A pak následuje  roh na krátko. Místo rychlého tahu na branku do rozhozený obrany následuje roh na krátko do zacpanýho vápna. Proč?

rocknroll napsal:

Taky jsem se mrknul a je to presne tak, jak pises.  Moje predchozi zkusenost byla takova, ze jsem koupil jeden listek sem a druhy tam, protoze pohromade nic nebylo (kdyz uz teda bylo nahodou neco).  ...

Super, kez by to fungovalo.