Detail uživatele diskuzního fóra - dusa5

Datum prvního příspěvku
15.11.2001
Celkový počet příspěvků
2204
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 2154
Ptejte se vedení Bohemky 25
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 18
Jiná komunita 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
tfIH7hjh 28
KcULYQ2s 17
d7gzD5WT 14
GFGYPb7i 7
p3+v38uu 7 Mates87
+Ovqt4LF 7
28vHDdCp 5
+byROOEb 4
asgFgxSD 4
/k01eNA8 4
Et8Mxj+y 4
3NCntpW7 4
mwr3Lun4 3 kolina
K8xbsUad 3 kolina
dmF0ZzC6 3
JKijXIQg 3
/foUejf2 3
lNpngWvy 2
aNoouguC 2
vC7nC4Ls 2 Beny1111
g5OizaRE 2
0UytPmgN 2
wbfxnvjd 2
ajpQScCP 2
l5minH5N 1 kolina, Lamas
l8B9LQaf 1 kolina
TXsvoZkE 1
lT1X74lP 1
ilce4QYZ 1
plsVFVGG 1
C/lpR+84 1 kolina
nV40GISe 1
kyELlCDu 1
A/Gh7Urr 1
cdxYU06t 1
D2Onb4Ni 1
zO8H0DSg 1
FqGjQfx/ 1
kaRgZSYN 1
CrAqfPfk 1
d9oT8m2l 1
pmnYhoGr 1

Pokud nas sportivni reditel verejne vyhlasi, ze odmitame hracum platit to co ostatni, tak k nam nikdo nepujde. Leda ze jim nabidneme neco jineho, napriklad to, ze si u nas zahrajou fotbal. Potrebujeme tedy trenera, ktery ty kluky bude motivovat hrat pro zabavu. Ted tam vidim partu, ktera si to tam jde odpracovat a hura at uz je konec. Pokud ty kluky vede trener, ktery doma proti Zlinu od 70. minuty trpi nebo ordinuje zdrzovani vysledku 0:0, tak to nema smysl. Potrebujeme trenera, ktery da pokutu kazdemu hraci, ktery alibisticky nahraje dozadu na Vondru. Potrebujeme trenera, ktery da mega pokutu Vondrovi za kazdou prihravku na brankare. Potrebujeme trenera, ktery pochopi, ze pokud taktika centru do vapna nikam nevede, tak zkusi jinou variantu. Nerikejte mi, ze se ti hraci za cely zivot nenaucili dostat pod kontrolu balon, podivat se a vymyslet neco alespon trochu kreativnejsiho nez nahravku na nejblizsiho hrace nebo nakop do vapna. Nic jineho totiz nedelaj. Koho by to bavilo? Je mi jich lito, to radsi mohli stat s nama v kotli a bavit se po svem.

At se se Spartou, Slavii a Plzni dohodnou predem na kontumaci a pak si zahrajou ferovej pratelak. Tohle fakt nema smysl

Jinak prvních 20 minut druhý půle asi to nejlepší co tuto sezónu předvedli. Konečně odvaha. A jak k nám zabloudil Sinyavskiy netušim, ale dlouhu tu nebude.

Borek1 napsal:

Tak tahle červená....to se jen tak nevidí. Já tam neviděl prokazatelně ani faul. 

Nechutnej zářez. A ten Jemelkův faul, který vypadal mnohem červeněji ani neukážou.

suicideblond napsal:

hrubý střídat,to je teda flákač 

Absolutní souhlas. Obrovská chyba Veselýho, že to dlouhodobě nevidí. Ať jde dělat něco co ho bude bavit.

epocha napsal:

Včera večer jsem se rozhodl, že budu reagovat na tu skupinu „nadávačů“, ale nakonec mě moji přátelé damhA a také Kolina předběhli. Zejména Karel to napsal naprosto přesně. Já bych rád dodal, že si rodiny Jakubowiczů ...

Celý se to posralo tady. To bylo naposled, co jsme koupili reprezentanty. :-(

https://www.stream.cz/top-temata/boss-babis-bezohledna-valka-o-chemicke-imperium-lovochemie-3-dil-65257706

Děkuju. A hlavně za posledních 20 minut. Já se bál, že zase zalezeme a budeme odkopávat a čekat na gól. Takhle se to musí hrát.

Zase Veselýho vražda fotbalu. 30 minut doma zdržovat s Budějkama si nezaslouží nic jinýho než dostat gól.