Detail uživatele diskuzního fóra - dusa5

Datum prvního příspěvku
15.11.2001
Celkový počet příspěvků
2199
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 2149
Ptejte se vedení Bohemky 25
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 18
Jiná komunita 6
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
tfIH7hjh 28
KcULYQ2s 17
d7gzD5WT 14
GFGYPb7i 7
p3+v38uu 7 Mates87
+Ovqt4LF 7
+byROOEb 4
asgFgxSD 4
/k01eNA8 4
Et8Mxj+y 4
3NCntpW7 4
mwr3Lun4 3 kolina
K8xbsUad 3 kolina
dmF0ZzC6 3
JKijXIQg 3
/foUejf2 3
lNpngWvy 2
aNoouguC 2
vC7nC4Ls 2 Beny1111
g5OizaRE 2
0UytPmgN 2
wbfxnvjd 2
ajpQScCP 2
l5minH5N 1 kolina, Lamas
l8B9LQaf 1 kolina
TXsvoZkE 1
lT1X74lP 1
ilce4QYZ 1
plsVFVGG 1
C/lpR+84 1 kolina
nV40GISe 1
kyELlCDu 1
A/Gh7Urr 1
cdxYU06t 1
D2Onb4Ni 1
zO8H0DSg 1
FqGjQfx/ 1
kaRgZSYN 1
CrAqfPfk 1
d9oT8m2l 1
pmnYhoGr 1

suicideblond napsal:

hrubý střídat,to je teda flákač 

Absolutní souhlas. Obrovská chyba Veselýho, že to dlouhodobě nevidí. Ať jde dělat něco co ho bude bavit.

epocha napsal:

Včera večer jsem se rozhodl, že budu reagovat na tu skupinu „nadávačů“, ale nakonec mě moji přátelé damhA a také Kolina předběhli. Zejména Karel to napsal naprosto přesně. Já bych rád dodal, že si rodiny Jakubowiczů ...

Celý se to posralo tady. To bylo naposled, co jsme koupili reprezentanty. :-(

https://www.stream.cz/top-temata/boss-babis-bezohledna-valka-o-chemicke-imperium-lovochemie-3-dil-65257706

Děkuju. A hlavně za posledních 20 minut. Já se bál, že zase zalezeme a budeme odkopávat a čekat na gól. Takhle se to musí hrát.

Zase Veselýho vražda fotbalu. 30 minut doma zdržovat s Budějkama si nezaslouží nic jinýho než dostat gól.

kolina napsal:

Opravdu naposled se vrátím k včerejšímu zápasu, kdyby se vyhrálo tak to bylo super - fakt! Klidně se teď do mě pusťte - třeba upravím své názory:-) ale já bych včera po té "chycené penaltě" když ...

Přesně toto je problém Bohemky a potažmo celýho českýho fotbalu. Nejhorší co můžeš udělat je za stavu 3:1 rezignovat na svojí úspěšnou hru a místo toho dělat to, co popisuješ. Bohemka včera neztratila body kvůli tomu, že hrála fotbal, ale kvůli tomu že ho hrát přestala! Největší problém s Veselým mám právě s tim, že tyhle sračky neustále praktikuje. Dokud toto nedostane ze svý hlavy a hlavně z hlav hráču, tak budeme pořád jenom zoufalci. Nikdy mu neodpustim taktický střídání doma se Zlínem za stavu 0:0.

vapno80 napsal:

Já se kvůli zápasu pohádal se ženou a mám tichou domácnost. :-(

Lepší je vždycky vypadnout. Málokdy u mě Bohemka vyvolá dobrou náladu a pak se to přenese na celou rodinu:-(

TondaHojer napsal:

Ne že by na tom záleželo, ale jak komentátoři vymejšlej, kudy a jak na nás, Kaiser stejná hyena dnes, jako vtedy na škole.

Moje žena mě furt prudí, že se ze mě stává dědek a že furt je všechno špatně. Nechtěl bych slyšet tu tvojí:-)