Detail uživatele diskuzního fóra - tom2
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1146 |
Ptejte se vedení Bohemky | 17 |
Tlachy a kecy | 15 |
Jiná komunita | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
N6T1R3q3 | 34 | |
cGMSMIN1 | 18 | |
/kICYGrl | 15 | |
Qf7vzHpI | 14 | |
Usi7p7cP | 14 | kíša |
0qPXbaKO | 12 | |
rHcZ2Azq | 10 | |
0b8H+V2t | 8 | |
6dNd+Qlr | 7 | |
5VnuRAVg | 5 | |
juiTDqc0 | 5 | |
lvZOocrT | 3 | |
Ik8FfB7A | 3 | kíša |
jdNqzh4f | 3 | |
bZYPFJqG | 2 | |
rKRyjY6x | 2 | |
C4qOhGRt | 2 | |
R96QuERR | 2 | |
f2v+lS2S | 2 | |
BHg3NsHS | 2 | |
4pnfb7ft | 2 | |
xyvlhpi1 | 2 | |
JvCcHEBJ | 1 | |
sfXzfOP8 | 1 | kíša |
gQ+4BBSi | 1 | |
uX5Bbx2G | 1 | |
pOwwh7Hm | 1 | |
eupw1C8f | 1 | |
30GETv0g | 1 | |
1+YxqKZ4 | 1 | |
MWaA6HyM | 1 | |
1dpsEP9G | 1 | |
EOUZVivl | 1 | |
QyECQKzt | 1 | |
s/uHYWce | 1 | |
8Lba2JgN | 1 | |
FMPhBp8B | 1 | |
sgDx7C8A | 1 | |
CZM0q2xD | 1 |
Představoval jsem si to také lepší (a o pár bodů více), ale ať tu nejsou jen nářky, tak bych chtěl poděkovat trenérům i hráčům za podzimní body. Není to jednoduché, když je dost zraněných a velká posila se nepotká lepší než nanejvýš průměrnou formou, asi je u nás ten brankářský post nějak prokletý. Kolem mnoha klubů ze středu tabulky krouží movití majitelé, takže ten vršek i střed tabulky se začínají pekelně zahušťovat a bude třeba se hodně snažit, pokud tam chceme patřit taky. Navíc ani v druhé lize investoři nelení, kupříkladu kolem dvou klubů z druhého největšího města. Pantáta je jistě také movitý majitel s úspěšnou firmou, ale ti ostatní na rozdíl od něho nestavějí stadion, takže spíše jsem toho názoru, že budeme rádi, když ta další léta v lize fakt přežijeme. Až bude hotovo, bude ta hodnota klubu s funkčním stadionem (byť v majetku města) také úplně jiná, což pantáta jako dobrý byznysmen určitě ví :-)
ludvavestec napsal:
Z Letný jsme si měli odvézt 3 body a ne ňákýho náhradníka… BOFOR!
Výměnný obchod.
ludvavestec napsal:
Tabulka je legrační. Tři výhry a jsme třetí, tři prohry a pomalu sestup :))
Loni 2. liga. Pár kol před koncem jara a rozdíl mezi předposledním a třetím byl snad 4 body.
JohnZ napsal:
Tak snad se sen zhmotní v realitu.Velké díky a obdiv všem v klubu!Už se třesu na vizualizaci.O to víc mrzí postoj Sokola.Těch 10 metrů by bylo vynikajících pro posun hřiště od Vršovický ke kotli.Když stojím ... na chodníku a vidím ten prostor k brance tak nevím nevím.Snad pan architekt i ve stísněným prostoru něco vymyslí.O to větší výzva.Takový malý architektonický oříšek.A hlavně ať už nevypadne nějaký kostlivec ze skříně.Staví se tu právem socha majiteli.Jsem jen fanda a dovnitř klubu nevidím,přesto zmíním jedno jméno trochu v pozadí.JUDr.Pavel Fráňa.Je spojen s Bohemkou od znovuzrození a jako právník ji vyvedl úspěšně ze všech šílených kauz.A jak píše ředitel,nyní ošetřil dodatek smlouvy o pronájmu po právní stránce.Velká úcta k jeho práci pro klub!
Pan architekt už vymyslel. Když se člověk koukne na mapy.cz svrchu, tak se zhrozí a nedovede si tam představit nic většího než hřiště na okresní přebor. Ale to, co už před lety vymyslel Arnošt Navrátil, rozhodně nevypadá jako nějaká stísněná kompromisní chudinka. Nemám sebemenší tušení, jak to mohl dokázat, ale jeho návrh, jestli se nemýlím, počítá s tím, že hriště zůstane na centimetr tam, kde je. https://dolicek.com/studierekonstrukce/" target="_blank">Studie rekonstrukce
TondaHojer napsal:
Analýza, že prej doma se stydíme před vlastními fanoušky a proto hrajeme venku líp. Něco na tom asi bude, já jsem kvůli těm smažkám a pseudofanouškům, přestal chodit a kvůli výsledkům, úplně. Ty levičácký smažky ... nesnášim ani na ulici, natož na oblíbeném stadioně. Zlatý zápasy na starý dřevěný tribuně, s kejvačkou za zády :)
Jsem přespolní, žil jsem v dojmu, že ten levičáckej bordel už odtáhnul, našel si jiné koníčky a Bohemka už s něčím takovým už léta ani není spojována.
Po tom vyloučení jsem čekal pekelný průšvih, naštěstí se nestalo (aspoň tedy výsledkově). A všichni tři střelci jsou vlastně založením útočníci, tak příjemná změna oproti čekání, jestli se nám jednou za tři kola jeden z našich šesti útočníků třeba trefí :-D
Čekal jsem, že dostaneme šestku nebo sedmičku. Teď to vypadá, že by to byl ještě ten optimističtější scénář.
Před půl rokem jsem četl nějaký článek o asi devíti brankářích Slavie. Samý největší talent na světě, který má jenom tu smůlu, že je až pátý v pořadí.