Detail uživatele diskuzního fóra - tom2
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1164 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 17 |
| Tlachy a kecy | 16 |
| Jiná komunita | 1 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| N6T1R3q3 | 42 | |
| cGMSMIN1 | 18 | |
| /kICYGrl | 15 | |
| Qf7vzHpI | 14 | |
| Usi7p7cP | 14 | kíša |
| 0qPXbaKO | 12 | |
| rHcZ2Azq | 10 | |
| 0b8H+V2t | 8 | |
| 6dNd+Qlr | 7 | |
| 5VnuRAVg | 5 | |
| juiTDqc0 | 5 | |
| lvZOocrT | 3 | |
| Ik8FfB7A | 3 | kíša |
| jdNqzh4f | 3 | |
| xyvlhpi1 | 3 | |
| kF160KdZ | 3 | |
| bZYPFJqG | 2 | |
| rKRyjY6x | 2 | |
| C4qOhGRt | 2 | |
| R96QuERR | 2 | |
| f2v+lS2S | 2 | |
| BHg3NsHS | 2 | |
| 4pnfb7ft | 2 | |
| TbJHViKJ | 2 | |
| uZaPi810 | 2 | |
| JvCcHEBJ | 1 | |
| sfXzfOP8 | 1 | kíša |
| gQ+4BBSi | 1 | |
| uX5Bbx2G | 1 | |
| pOwwh7Hm | 1 | |
| eupw1C8f | 1 | |
| 30GETv0g | 1 | |
| 1+YxqKZ4 | 1 | |
| MWaA6HyM | 1 | |
| 1dpsEP9G | 1 | |
| EOUZVivl | 1 | |
| QyECQKzt | 1 | |
| s/uHYWce | 1 | |
| 8Lba2JgN | 1 | |
| FMPhBp8B | 1 | |
| sgDx7C8A | 1 | |
| CZM0q2xD | 1 | |
| 05Z3zido | 1 | |
| +5mcCCAd | 1 | |
| yNPUmnB6 | 1 |
Veškeré své naděje, abychom nebyli poslední, vkládám do Martina Haška.
Já tedy oceňuji, že je trenér nasranej, nicméně takové dobráky Lavičku, Bokšu a snad ani Škorpila jsem nikdy nasrané neviděl, a přesto hráči tak nějak hráli, co od nich tito chtěli.
Nikl by byl skvělý, ale ten povýší v Dukle a ta bude ma konci sezony 8 bodů nad námi.
berjir napsal:
Nedavno jsem tu byl narcen z negativismu. Tak nevim, po nevyraznym vykonu s marnou Boleslavi a po dnesni ostude, kdy nejsme schopny prehrat tym, co ma vetsinu zapasu o hrace min, tezko hledam pozitivni vyhlidky. ... Trosku nadeje jsem do druhy casti ligy, po pauze, daval, ale tohle je fakt masochismus. Mozna jedno pozitivum, potencialni zapis do historie - timhle stylem se staneme prvnim tymem, kterej sestoupi v barazi.
Dukla se zbaví Haška a Holoubka, takže my nebudeme ti, co sestoupí v baráži.
Pane trenére, díky za vaši práci, díky za poháry, věc u nás nevídanou, a přeji mnoho úspěchů v další kariéře. Kdykoli jsme měli takovou krizi, změny přišly vždy pozdě. Proto nyní musí sentiment stranou. Vím, že s naším materiálem není nesestup samozřejmostí, ale ostudu bychom fakt dělat nemuseli.
Tak St.Pauli, to už je totální dno...
tukiu napsal:
Pro zajímavost, Vlasyi se podle fb Baníku v generálce zranil. Nepreju mu nic zlyho, ale myslim si ze jsme z nej vytřískali ted v zime asi nejvíc co jsme mohli - stejně stary hráč + ... finanční kompenzace. Precejen uz mu táhne na 30 a těžko říct jestli mu forma nebo zdravi vydrží delší dobu.
Nějaká bolest v rameni, Ligový start prý ohrožený nemá.
Vždycky, když se vyhrávalo v přípravě, následoval v lize průser za průserem.
Demínka napsal:
Tak mě rozesmál příspěvek, že se vrací Matoušek. Legrační - člověk, který toho víc promarodlil a v gólových šancích spálil, to tu jako zachrání...? Fakt od něj někdo něco čeká? Je odehráno 19 kol. Minimálně ... do 25. kola nám bude vysvětlováno, že "nemá natrenováno, ještě od něj nic nečekejme...". Pár kol před koncem konečně bude hrát celý zápas a znovu se zraní. Bude nám vysvětleno, že to je proto, že hrál - buď nedoléčený, nebo s virozóu, nebo něco podobného. Srandovní. Kdy bude oznámen odchod Hrubého, Ristovského, Pleštila, Smrže, Drchala, kteří nejsou schopni podat ani jednou za pět zápasů kloudný výkon...?
Je to jediný náš hráč, který dal v životě pár ligových gólů. Já se k němu celkem upínám.