Detail uživatele diskuzního fóra - tom2

Datum prvního příspěvku
09.04.2000
Celkový počet příspěvků
1221
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1176
Ptejte se vedení Bohemky 17
Tlachy a kecy 20
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
N6T1R3q3 44
cGMSMIN1 18
/kICYGrl 15
Qf7vzHpI 14
Usi7p7cP 14 kíša
0qPXbaKO 12
rHcZ2Azq 10
0b8H+V2t 8
N0UNJez5 8
6dNd+Qlr 7
5VnuRAVg 5
juiTDqc0 5
lvZOocrT 3
Ik8FfB7A 3 kíša
jdNqzh4f 3
xyvlhpi1 3
kF160KdZ 3
bZYPFJqG 2
rKRyjY6x 2
C4qOhGRt 2
R96QuERR 2
f2v+lS2S 2
BHg3NsHS 2
4pnfb7ft 2
TbJHViKJ 2
uZaPi810 2
wrFPnBEo 2
JvCcHEBJ 1
sfXzfOP8 1 kíša
gQ+4BBSi 1
uX5Bbx2G 1
pOwwh7Hm 1
eupw1C8f 1
30GETv0g 1
1+YxqKZ4 1
MWaA6HyM 1
1dpsEP9G 1
EOUZVivl 1
QyECQKzt 1
s/uHYWce 1
8Lba2JgN 1
FMPhBp8B 1
sgDx7C8A 1
CZM0q2xD 1
05Z3zido 1
+5mcCCAd 1
yNPUmnB6 1
rLj456MK 1
ZxWoJ1y7 1
TbagG4G9 1
5xiIa96u 1

Štěstí, že jsme se (nezaslouženě) dostali do té střední skupiny. Až bude mít pojem "mámvpíčismus" heslo v encyklopedii, dal bych tam dnešní předzápasovou fotku. 

11.rada napsal:

S Uhříněvsí mě to taky udivilo 

Kupodivu to za Šeberovem nějak moc nezaostává. A je to vážně bohemácké, nebo se o to dělíme na třetiny s těmi dalšími kluby, co tam působí? 

rio napo napsal:

Tak úplně nám nepomohlo, že seshiti prohráli a rumuni se na ně dotáhli/stáhli ztrátu z 10b na 5. To je nakopne. Blbý 

Sparta spíše selže, když jí o něco jde, než když hraje v klidu. Ale co to plácám? Nečekáme na selhání, nýbrž ji pojedeme přehrát (jak nám vždy velí sebevědomí po dvou dobrých výsledcích v řadě) :-) 

vapno80 napsal:

Přesně tak, ale chápu i vedení, že pokud je naprostá priorita Ďolíček, tak nekoupí hráče, co jasně nezvýší kvalitu ani za tyhle peníze. Já tedy trochu doufám v dohodu se Slávií, že by nám zapůjčila ...

U Prekopa aspoň víme, že zapomněl střílet góly jinde, a ne až u nás... 

Když jsme měli hrát s Duklou, říkal jsem si, že půjde v dané situaci o zápas dvou největších zoufalců v ročníku. Nicméně příští víkend se proti sobě chystají Baník a Plzeň (u které nevím, kde ty body nabrala). 

spyder napsal:

Tak snad Siňavskij poruší nemilou tradici a nedostaneme od něj gól.

Ta tradice spočivá spíše v tom, že nám dávají góly ti, kteří od nás odcházeli jako dřeváci.

Úřad nám to neurychlí, za rohem číhají všelijací Vejsadové hlídající, jestli náhodou se nerozhodlo o ďolíčku dříve, než o jiných věcech, které jim tam přistály na stole dříve, a podobně. Nedávno se Vejsada zase projevoval v nějakých diskusích, takže je patrné, že stále bdí a nenechá si ujít příležitost škodit. 

tukiu napsal:

za týden tam uvidí naskok 11 bodu:)) 

Člověk podvědomě vnímá Baník jako něco silného, ale je tedy pravda, že oni fakt hrají dlouhodobě stejné ho.no jako my a u toho dna jsou zaslouženě. 

Já si představuji takového fanouška Baníku, který dobře ví, jak hrajeme, a přesto se dívá na tabulku, kde jsme 8 bodů před nimi... 

Culp napsal:

Nedá se někde vsadit,že do konce základní části už nevstřelíme branku?

Chtěl bych vidět bookmakera, který na to dá kurs, aby se na tom dalo vydělat víc, než je manipulační poplatek za podání sázky :-D