Detail uživatele diskuzního fóra - Bohemák12

Datum prvního příspěvku
02.04.2011
Celkový počet příspěvků
889
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 656
Ptejte se vedení Bohemky 219
Online chat s vedením 1
Tlachy a kecy 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
axsxHDf2 205
xihUCpLp 159
rqzUatbh 77
5fS91t70 64
NtJk+5OT 9
wFhbyHhM 3
VwXIsWgK 3
/A/UyImK 2
VRcmTPTE 2
KBS+0y4n 2
czXADVTj 2
/1+awK0L 2
0/Yy1+Iy 2
1MrfWARO 2
3H7A+s7m 2
yFRd4mgS 1
Ax+6/BG8 1
6XfWiouW 1 dolíček
38pU1jMT 1
A9fh78uW 1
FtgFGeQF 1 clockan1
pDgTAqiP 1 kovalam
a4baG/CN 1
lVeGGnw1 1
3eRgz/Zh 1
vTYhIJa7 1
0PtVZf2h 1
jT+hKQop 1
hwh8OAV/ 1
nkhZIt64 1
R+WXIVAZ 1
F1hDysLU 1
K2dUJXF/ 1
cHGiFms3 1
EUq5rrGI 1
Z2ZyfXaf 1
tX214jx3 1
DZHzcGaH 1
Ij2iaaZY 1
gBlePzMA 1
TChW/kLG 1
LzOront7 1
pXo+eR4g 1
q2SuTxHh 1
hjKUKaj2 1
zrbAf6rq 1
h/iBSb4e 1
TzrTO2zP 1
D/2pwuEb 1
05/WPsX/ 1
kSKOeoJL 1
ZLw84IyK 1

Snad vedení přivede stopera i za cenu, že to bude pravák. A když to bude zkušený hráč, tak ať je to klidně na hostování.

Brankář i nová posila na kraj super. Oba velký potenciál. Ještě prosím našetřit na léto na pořádného stopera a ofen.záložníka. 

JohnZ napsal:

Za mě v Olomouci takticky vyspělý výkon.Takovýho Matouška s Yusufem potřebujeme každý zápas.Někdy mi naše výkony přijdou jako den a noc.Stabilizovat formu a bojujem o první šestku.Potřebujeme aby se chytil Pleštil.Pořád nic a nic.Musím ale ...

Ono kdybychom udělali 6 bodů s Duklou a Budějoviceme, tak by to zase tak děsivé nebylo. Ale na kdyby se bohužel nehraje 

Demínka napsal:

Z výhry v Olomouci jsem nadšen, neboť jsem v ní ani trochu nevěřil. Je pravda, že historie se neptá, jak se k ní došlo, ale mám pár připomínek. Hra naší obrany a zálohy proti deseti byla ...

Shejbal je takovej Láda Mužík 2. Který mimochodem hraje druhé housle i v Opavě. 

rocknroll napsal:

Tak brankare bychom meli.  Ted jeste toho Hajducha a budeme moct brankare prodavat.

Ružomberok podpísal brankára 4. ligového OFK Perín. Ide o Patrika Rodáka, ktorý je brat Mareka Rodáka.

Někdo tam psal dokonce ze 6 ligy. 
Tak uvidíme jestli ten Hajduch měl dobrý čich.

Demínka napsal:

A co má prosím kam zapadnout? Už je odehráno 7 kol a stále nikam nic nezapadlo. Takže to zapadne po deseti kolech, nebo po dvaceti? Aby nám mezi tím neskončila sezona, než to do sebe ...

Bude ti stačit jako odpověď, že to zapadnutí myslím to, že se Drchal s Matouškem každý 2x ukopne do branky a dá góla a ty kluci si začnou věřit a ten tým dostane stejnou euforii jako předloni ? A neříkej mi, že to není o hlavě. Pomalu stejný kádr jeden rok skoro spadnul a další rok semifinále (pár sekund od finále) poháru a 4 místo v lize. Ale třeba nemusí a budeme se pořád plácat dole. Jen to beru jako naději.

Bohemák12 napsal:

Musíme si přiznat, že postup do pohárů nám fanouškovsky spíše uškodil. Všichni ted čekají poháry pomalu každý rok a ztratila se taková ta pokora. Jasně, hrajeme strašně to nepopírám, ale rozhodně to není tak strašný ...

Teda ještě by to sneslo nějakou tu posilu do obrany :-D

kolina napsal:

Jen malý dodatek pro pochybovače... No, ono se mužstvu úplně jinak hraje když cítí z brankáře jistotu, když se nemusí při každém centru, střele či nákopu na branku obávat co z toho bude... BOHEMKA DO TOHO!!!

Musíme si přiznat, že postup do pohárů nám fanouškovsky spíše uškodil. Všichni ted čekají poháry pomalu každý rok a ztratila se taková ta pokora. Jasně, hrajeme strašně to nepopírám, ale rozhodně to není tak strašný jako dříve. Pamatuju si gol Ibragimova proti Ústí a slavili jsme ho jakoby rozhodl semifinále LM. Skoro všichni hráči ted chodí na přestup. Doba kdy jsme vodili Krajáky,Jirouše,Cicmany a spol je pryč. Ten kádr sílu má. Jen to do sebe musí nějak zapadnout a pak už to půjde. Věřím tomu. Pomalu každý 3 příspěvek je tu negativní. 

Počkáme si ještě co řekne Sijoz, ale já jsem spokojený. První dvě chyby mu odpouštím.