Detail uživatele diskuzního fóra - Bohemák12
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 660 |
Ptejte se vedení Bohemky | 219 |
Online chat s vedením | 1 |
Tlachy a kecy | 13 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
axsxHDf2 | 205 | |
xihUCpLp | 161 | |
rqzUatbh | 77 | |
5fS91t70 | 64 | |
NtJk+5OT | 9 | |
wFhbyHhM | 3 | |
VwXIsWgK | 3 | |
ZLw84IyK | 3 | |
/A/UyImK | 2 | |
VRcmTPTE | 2 | |
KBS+0y4n | 2 | |
czXADVTj | 2 | |
/1+awK0L | 2 | |
0/Yy1+Iy | 2 | |
1MrfWARO | 2 | |
3H7A+s7m | 2 | |
yFRd4mgS | 1 | |
Ax+6/BG8 | 1 | |
6XfWiouW | 1 | dolíček |
38pU1jMT | 1 | |
A9fh78uW | 1 | |
FtgFGeQF | 1 | clockan1 |
pDgTAqiP | 1 | kovalam |
a4baG/CN | 1 | |
lVeGGnw1 | 1 | |
3eRgz/Zh | 1 | |
vTYhIJa7 | 1 | |
0PtVZf2h | 1 | |
jT+hKQop | 1 | |
hwh8OAV/ | 1 | |
nkhZIt64 | 1 | |
R+WXIVAZ | 1 | |
F1hDysLU | 1 | |
K2dUJXF/ | 1 | |
cHGiFms3 | 1 | |
EUq5rrGI | 1 | |
Z2ZyfXaf | 1 | |
tX214jx3 | 1 | |
DZHzcGaH | 1 | |
Ij2iaaZY | 1 | |
gBlePzMA | 1 | |
TChW/kLG | 1 | |
LzOront7 | 1 | |
pXo+eR4g | 1 | |
q2SuTxHh | 1 | |
hjKUKaj2 | 1 | |
zrbAf6rq | 1 | |
h/iBSb4e | 1 | |
TzrTO2zP | 1 | |
D/2pwuEb | 1 | |
05/WPsX/ | 1 | |
kSKOeoJL | 1 |
Stopeři to u tohoto inkasovaného gólu vyřešili skvostně. Dokud se nevymění obrana, tak na to nemá smysl koukat
Reichl na jaře chytá jako borec z premier league Takže velké díky. Přemýšlím, kde se stala u něj ta změna. Dřív když chyboval, tak neměl takový ten divný copánek na hlavě ? :-D
Snad vedení přivede stopera i za cenu, že to bude pravák. A když to bude zkušený hráč, tak ať je to klidně na hostování.
Brankář i nová posila na kraj super. Oba velký potenciál. Ještě prosím našetřit na léto na pořádného stopera a ofen.záložníka.
Teď jsem přijel z práce. Dá se na to koukat někde na internetu ? Diky
JohnZ napsal:
Za mě v Olomouci takticky vyspělý výkon.Takovýho Matouška s Yusufem potřebujeme každý zápas.Někdy mi naše výkony přijdou jako den a noc.Stabilizovat formu a bojujem o první šestku.Potřebujeme aby se chytil Pleštil.Pořád nic a nic.Musím ale ... pochválit Tomáše Frühwalda.Nejen za dva dobrý zákroky v 1.půli ale hlavně z něj čiší jistota,klid a sebevědomí.Tenhle parádní přestup ještě doceníme.Trvalo to dlouho,ale konečně jistota v bráně!Teď stejnou kvalitu do obrany i zálohy a stát se může cokoli.Liga je strašně vyrovnaná.
Ono kdybychom udělali 6 bodů s Duklou a Budějoviceme, tak by to zase tak děsivé nebylo. Ale na kdyby se bohužel nehraje
Demínka napsal:
Z výhry v Olomouci jsem nadšen, neboť jsem v ní ani trochu nevěřil. Je pravda, že historie se neptá, jak se k ní došlo, ale mám pár připomínek. Hra naší obrany a zálohy proti deseti byla ... tragická. Nechávali jsme se zatlačit až k našemu vápnu a z toho pramenili nebezpečné situace Sigmy. Na rozdíl od jiných si nemyslím, že to byl taktický výkon, ale jen obyčejná nekvalita (naše). Výborný výkon podal Frühwald - zdá se, že by opravdu mohl být tím nadprůměrným brankářem, kterého potřebujeme. Těší mě, že se opět gólově chytli Jusuf a Matoušek. Dobře ještě Hůlka a Ristovski. Hrozné výkony dlouhodobě podává Hybš. Zklamali mě Pleštil a Smrž. Proč chodí na hřiště Shejbal, to ví asi jen trenér. Jsem zvědav, jestli tři body z Olomouce potvrdíme doma, nebo to zase bude klasika: na jeden solidní zápas 3 - 4 nekoukatelné holomajzny.
Shejbal je takovej Láda Mužík 2. Který mimochodem hraje druhé housle i v Opavě.