Detail uživatele diskuzního fóra - Bohemák12

Datum prvního příspěvku
02.04.2011
Celkový počet příspěvků
903
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 670
Ptejte se vedení Bohemky 219
Online chat s vedením 1
Tlachy a kecy 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
axsxHDf2 205
xihUCpLp 167
rqzUatbh 77
5fS91t70 64
NtJk+5OT 9
ZLw84IyK 6
VwXIsWgK 4
wFhbyHhM 3
/A/UyImK 2
VRcmTPTE 2
KBS+0y4n 2
czXADVTj 2
/1+awK0L 2
0/Yy1+Iy 2
1MrfWARO 2
3H7A+s7m 2
yFRd4mgS 1
Ax+6/BG8 1
6XfWiouW 1 dolíček
38pU1jMT 1
A9fh78uW 1
FtgFGeQF 1 clockan1
pDgTAqiP 1 kovalam
a4baG/CN 1
lVeGGnw1 1
3eRgz/Zh 1
vTYhIJa7 1
0PtVZf2h 1
jT+hKQop 1
hwh8OAV/ 1
nkhZIt64 1
R+WXIVAZ 1
F1hDysLU 1
K2dUJXF/ 1
cHGiFms3 1
EUq5rrGI 1
Z2ZyfXaf 1
tX214jx3 1
DZHzcGaH 1
Ij2iaaZY 1
gBlePzMA 1
TChW/kLG 1
LzOront7 1
pXo+eR4g 1
q2SuTxHh 1
hjKUKaj2 1
zrbAf6rq 1
h/iBSb4e 1
TzrTO2zP 1
D/2pwuEb 1
05/WPsX/ 1
kSKOeoJL 1

Dneska jsem viděl video na oslavu 120 let Hradce. A teda ty už nejsou o jeden level před náma, ale spíš o 2. A to nemyslím nějak ošklivě na P.Koukala a spol., ale Hradec to dělá prostě dobře. Ještě před 5 lety bych tomu nevěřil, že nás takhle přejedou. Ale tak třeba se takhle rozjedeme po novém stadionu i my (snad)

rocknroll napsal:

Mne na tiskove konferenci nejvice zaujal ten novinarsky exot, ktery se zeptal, jestli ma Bohemka becko a jestli ano, na ktere urovni hraje.  Tomu se melo dat vic prostoru, mohla byt estrada. 

Nebyl to někdo ze zajíce ?

Demínka napsal:

...a mohlo by se, prosím, přestat stále psát o Sakalovi, jako o kapitánu Zambie? Je to trapná nepravda. Na posledním Africkém poháru národů hraném v lednu 2024 se nedostal na hřiště ani na minutu - ...

Třeba dělal kapitána lavičce :-D 

JohnZ napsal:

Mě zase zaráží jedna věc.Pokud jsme takový kamarádi s Ružomberokem,tak proč o jejich kvalitního stopera Matúše Malýho usiluje Olomouc a ne my?A ještě škoda,že při vzniku naší akademie ve Velvarech jsme nenavázali družbu s místním ...

Za Karvinou stojí Slavie. Tam tomu moc nevěřím, že je přeplatíme. Souboj o Křapku teda naštěstí vyhrál Zlín, ale to mohla být náhoda a asi jsme o něj zase tak nestáli. Nevím, proč ty hráče nehledáme v zahraničí a klidně bych je zkoušel brát na zkoušku a ohrát v béčku. 

Pozitivum z rozhovoru s trenérem je to, že vidí, že nás opravdu tlačí bota na stoperovi. Snad ten Kukučka bude trochu dobrý, aby tam nemusel být Vondra. Já proti tomu klukovi nic nemám, ale na ligového stopera to opravdu není. U něj snad vidím jedinou výhodu, že je levák myslím, ale to bych raději hrál oba stopery praváky. 

Blekota1905 napsal:

Už prý dostal nabídku od Baníku,tak se můžeme domýšlet pro co se rozhodne 

Četl jsem to, takže je to asi jasné

Budkenzee napsal:

Z toho jsem taky strašně naštvanej. Chápu, jde hlavně o stadion, ale samo vedení řeklo, že neodsouvá sportovní výsledky na druhou kolej.  Mám obavy, že na trhu nás přejíždí Hradec, Sigma a nově i Teplice… 

Hradec je od nás už o třídu výš. Olomouc pomalu také. Bohužel se bojím, že dopadneme jako Slovácko a to vlastně si vyhrálo v pohárech mnohem více peněz než my. Ono stačí se podívat na Zlín. Snad se povede ještě stoper. Ale celkově ten tým zase úplná tragédie není

Posily v rámci možností OK, ale pořád tajně doufám v posílení na pozice stopera.