Detail uživatele diskuzního fóra - Bohemák12

Datum prvního příspěvku
02.04.2011
Celkový počet příspěvků
893
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 660
Ptejte se vedení Bohemky 219
Online chat s vedením 1
Tlachy a kecy 13
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
axsxHDf2 205
xihUCpLp 161
rqzUatbh 77
5fS91t70 64
NtJk+5OT 9
wFhbyHhM 3
VwXIsWgK 3
ZLw84IyK 3
/A/UyImK 2
VRcmTPTE 2
KBS+0y4n 2
czXADVTj 2
/1+awK0L 2
0/Yy1+Iy 2
1MrfWARO 2
3H7A+s7m 2
yFRd4mgS 1
Ax+6/BG8 1
6XfWiouW 1 dolíček
38pU1jMT 1
A9fh78uW 1
FtgFGeQF 1 clockan1
pDgTAqiP 1 kovalam
a4baG/CN 1
lVeGGnw1 1
3eRgz/Zh 1
vTYhIJa7 1
0PtVZf2h 1
jT+hKQop 1
hwh8OAV/ 1
nkhZIt64 1
R+WXIVAZ 1
F1hDysLU 1
K2dUJXF/ 1
cHGiFms3 1
EUq5rrGI 1
Z2ZyfXaf 1
tX214jx3 1
DZHzcGaH 1
Ij2iaaZY 1
gBlePzMA 1
TChW/kLG 1
LzOront7 1
pXo+eR4g 1
q2SuTxHh 1
hjKUKaj2 1
zrbAf6rq 1
h/iBSb4e 1
TzrTO2zP 1
D/2pwuEb 1
05/WPsX/ 1
kSKOeoJL 1

tomiisek napsal:

Pred Matouskem jsou jeste Jindrisek a Bartek, zminil jsem jen dva nejblizsi hrace na 4. a 5. miste.

Díky za upřesnění. Pak jsem to taky počítal. Dá někdo dohromady, který brankář bude mít nejvíc nul od nás v lize ? 

tomiisek napsal:

Matouškovi chybí 1 gól na Škodu a 2 góly na Hronka Kdyby nebyl tak náchylný na zranění, tak by byl brzo nejlepším střelcem novodobé Bohemky 

Nezapomněl jsi na Puškáče ? 

Stopeři to u tohoto inkasovaného gólu vyřešili skvostně. Dokud se nevymění obrana, tak na to nemá smysl koukat

Reichl na jaře chytá jako borec z premier league Takže velké díky. Přemýšlím, kde se stala u něj ta změna. Dřív když chyboval, tak neměl takový ten divný copánek na hlavě ? :-D

Snad vedení přivede stopera i za cenu, že to bude pravák. A když to bude zkušený hráč, tak ať je to klidně na hostování.

Brankář i nová posila na kraj super. Oba velký potenciál. Ještě prosím našetřit na léto na pořádného stopera a ofen.záložníka. 

JohnZ napsal:

Za mě v Olomouci takticky vyspělý výkon.Takovýho Matouška s Yusufem potřebujeme každý zápas.Někdy mi naše výkony přijdou jako den a noc.Stabilizovat formu a bojujem o první šestku.Potřebujeme aby se chytil Pleštil.Pořád nic a nic.Musím ale ...

Ono kdybychom udělali 6 bodů s Duklou a Budějoviceme, tak by to zase tak děsivé nebylo. Ale na kdyby se bohužel nehraje 

Demínka napsal:

Z výhry v Olomouci jsem nadšen, neboť jsem v ní ani trochu nevěřil. Je pravda, že historie se neptá, jak se k ní došlo, ale mám pár připomínek. Hra naší obrany a zálohy proti deseti byla ...

Shejbal je takovej Láda Mužík 2. Který mimochodem hraje druhé housle i v Opavě. 

rocknroll napsal:

Tak brankare bychom meli.  Ted jeste toho Hajducha a budeme moct brankare prodavat.

Ružomberok podpísal brankára 4. ligového OFK Perín. Ide o Patrika Rodáka, ktorý je brat Mareka Rodáka.

Někdo tam psal dokonce ze 6 ligy. 
Tak uvidíme jestli ten Hajduch měl dobrý čich.