Detail uživatele diskuzního fóra - cézar

Datum prvního příspěvku
05.01.2012
Celkový počet příspěvků
208
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 206
Tlachy a kecy 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
jxg+MtOC 86
gudcwve4 15
mCzwtGyr 6
mF8N2tfg 5
WbGzV9s1 3
VfmXTq7W 2
yWd3zQb7 2
6QfkvEWh 2
mH8llRlG 2
WZnYQo/c 2
bwAJ7an3 2
TpCMiKio 2
xY+g6aef 2
yXQEg06Z 2
2NvCAGbi 1
T2Yz7nry 1
cLrl2CQw 1
G6Zfxu/5 1
a50PjcWh 1
CFjnWUaU 1
gWSz8Aqr 1
g4/HGWWG 1
vijHw/xk 1
UmMSq4iO 1
Xl93Ue1y 1
QNKQ35MB 1
mfWMlXQ3 1
Sbf1D+by 1
5wS/oqzv 1
Rt6n7khx 1
3ssA0XcI 1
sVHcIpfy 1
XgpHlqAx 1
MIC17CBX 1
Pzc7iR4e 1
L/KNi79z 1
UAOFy9Gz 1
U+UBBfPs 1
CXYB7iDX 1
L2AAY17g 1
ajprrzU7 1
dVTQmgyO 1
OpXFZ75h 1 kozoroh, Fan1905, badys, kovalam
0sQv5iQY 1
jal2FnmU 1
bNueDtb/ 1
+BbCHt+v 1
mo/UK1P0 1
gmT5iEnZ 1
GbiYypQ8 1

Skvělý výsledek, mimořádný opět Reichl(škoda další karty a opět za zdržování) a zoufale slabí Kadlec a Schejbal. U toho prvního to nechápu.

I když jsme dali gól, nedá se na to koukat. Doma tradiční překopávaná a hrát na brejkové hráče nestačí.

rio napo napsal:

Jsem doma něco přes hodinu po příjezdu z Julisky a pocity ze zápasu jsou hodně špatné. Po dvou kolech jsem doufal ve 4b. S Baníkem překvapivě výborná hra a 3b. Na Dukle to měla být ...

Jsem rád, že u mě převládl rozum a permici jsem letos po letech neobnovil. Systém mi nenabídl slevu za obnovení, reklamace nemám náladu někam pořád psát a přeprodávání mě odradilo. Rád jsem jezdil na fotbal v klidu a ne, že budu neustále kontrolovat nějaké aplikace. A hlavní důvod je v předchozí větě. NA FOTBAL jsem jezdil rád, tenhle odvar podporovat nebudu. A to jsem měl štěstí, že jsem neodolal a jel jsem na Baník, který jsme i s dávkou štěstí po letech porazili. Dnešek nemá cenu komentovat, podobně určitě podpoříme Budějovice, aby se tradičně na nás rozjeli...Moc rád bych věřil v lepší zítřky a kultivovaný fotbalový stadion. Ten máme nejbídnější v lize.

supermozek21 napsal:

Snižování týmů v lize je naprostý nesmysl. Troufám si tvrdit, že nikomu kdo se tímto směrem vydal to nepřineslo v dlouhodobém měřítku výrazné zlepšení v klubovém/reprezentačním fotbale. Namátkou méně než 16 týmu v lize mají v ...

Být federální liga, jsme out. I tak by naše liga bez nadstaveb měla mít 12 týmů, prostě na tolik kvalitních našich a zaplatitelných cizích žoldáků nemáme. Ani ACS neudrží Birmu. A my nejsme schopni stáhnout 1-2 afrikánce. Jsme spodina ligy, přiznejme si to.