Detail uživatele diskuzního fóra - kacrrr
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 407 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Tlachy a kecy | 11 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
HuxurrhV | 203 | |
bsfKPNRm | 103 | |
Iq60B2fT | 13 | |
Joka6sUa | 8 | |
EGtWUcZK | 6 | |
Uuxtj9/m | 5 | |
nNNotZvn | 5 | |
LaHAgfI/ | 5 | |
K+aoGAN7 | 4 | |
hbITvcF+ | 4 | |
fm8ZuI8L | 3 | |
npopTir7 | 3 | |
8d2hHkES | 3 | |
tGr2gAIa | 3 | |
GX7otedc | 3 | |
584lNdOk | 2 | |
qHdVS/vl | 2 | |
NzQpySbh | 2 | |
qjVhe/PJ | 2 | |
/SaFXA5O | 2 | |
BDFg2+Ed | 2 | |
wIfjqRwg | 2 | |
5jkoEmOi | 2 | |
LZS6CWkk | 2 | |
7M+aNo8V | 2 | |
4hCOP7kr | 2 | |
waDh/WvD | 2 | |
HKpRrKBJ | 1 | |
EMjd74uY | 1 | |
qBBDYqjz | 1 | |
BuBOsBVt | 1 | |
kfYiNWhR | 1 | |
iLGiGx/R | 1 | |
hk/6aQbq | 1 | |
UsZNKfaB | 1 | |
P+c3tFlR | 1 | |
drwk6KPQ | 1 | |
fdU8CsZ3 | 1 | |
RKtDnH0R | 1 | |
PSY/sdQL | 1 | |
uWiM7Hl2 | 1 | |
rk0yuIVu | 1 | |
zG5zxsDt | 1 | |
nz+AZILs | 1 | |
Mo8En4kg | 1 | |
NW5MTsor | 1 | Malstr |
Oht6Hpxr | 1 | |
T5HKJOAY | 1 | |
nXE4lilS | 1 | petr.koukal |
j8Zesal/ | 1 | |
GgD+TQrs | 1 | |
0ZmOK+rS | 1 | Svatoslav.Bata |
O9vjSTYL | 1 | |
AaVZ0BuN | 1 |
Klokan z Černošic napsal:
Hezké, držím mu palce, třeba se potkají s mým vnukem :-)). Možná jsem se již chlubil, za podzim a pár zápasů jara 15 gólových přihrávek (celkový počet gólů byl 55). Může to být tím, že mladší ... dorost Bohemky vidím na živo a tady je to na obrazovce, ale ten pomalý pohyb v 1.A třídě dost bije do očí. To neznamená, že ten slalom byl špatný. Jen v 3. lize dorostu (U16 Bohemky) by mu asi při první kličce ukopli balon i s nohou :-)), nějak se ten okres u vás hraje měkce:-)) Tak a teď na Ostravu (nemám na to nervy, pojedu raději na golfový turnaj, tam mám jistotu, že budu poslední :-))
Tak I.A třída je po Krajském přeboru druhá nejvyšší soutěž Kraje... Televize zpomaluje a jenom pro info, Ondra než šel hrát 4.ligu mužů divizi už v 15 letech, do té doby hrál dorosteneckou ligu za Sigmu Olomouc ale ta mu nic nedávala, hrozný fotbal proto šel hrát muže! Věř mi že by mu nikdo míč neukopnul a už vůbec ne v divizi dorostu. Pokud by neodešel do mužů nyní by hrál U17 celostátní ligu dorostu což Bohemka bohužel nehraje. Ale 15 přihrávek ukazuje u tvého mladého jistě kreativitu! Také držím palce!
Ahoj Klokani,
syna připravuji pro Bohemku a třeba se jednou mu povede si za ní zahrát. Nyní mu je 16let a hraje 4.ligu mužů za Šternberk. Minulý víkend hrál v sobotu druhý poločas proti Vsetínu a v neděli dostal poločas v I.A třídě proti Malínu. Obejít čtyři a více hráčů není vidět každý den, Ondrovi se to povedlo tak se podívejte na krátké video, třeba zítra něco takového předvede Matoušek v Ostravě a na rozdíl od syna dá gól! Ondřej Grepl jeho slalom mezi hráči! https://youtu.be/ltOynNhr_Co
Ahoj Klokani,
bohužel když vidím obranu Křapka, Schejbal, Vondra je mi jasný že budou chyby a vyhrát s takovou obranou je velmi těžký... Už mě to fakt přestává bavit se na ně dívat, zápas co zápas hrůza, proč?
Ahoj Klokani,
Bohemka dneska do střídání hrála účelově a dobře, střídání tým oslabilo, Hrubý, Ristovsky, ale třeba Schejbal v základu jsou hráči kteří nemají za mně na ligu. Reichl opět výborný, hlavně zákrok kdy si Schejbal chtěl dát vlastence byl super! V těchto věcech je potřeba udělat změny, pak se může Bohemka posunout zase výše.
Matyáš Nechvátal byl problémový hráč jak ve Spartě ve Slavii tak i v Sigmě Olomouc kde se nedal ukočírovat, nakonec ho koupila Bohemka a za mě zřejmě s fotbalem tento talent v uvozovkách končí. V přípravkových a žákovských kategoriích se výrazně prosazují hráči kteří jsou narozený z kraje roku protože se hraje ročníkově Nechvátal je leden 2007 proto měl náskok před spoluhráči samozřejmě talent taky měl a byl dobře fyzicky vybavený takže vynikal dostal se do reprezentace ale nezvládl přechod z mládežnických do seniorských kategorií co vím tak na tréninky na Bohemce už dlouhou dobu nechodí pomáhá sestře v restauraci po večerech, prý přibral asi 20 kg a vypadá to že je po naději...
oto.kraus napsal:
Jestli chceš něco zmodernizovat prosím tě začni u sebe a přestaň sem psát bude to ta jediná možná moderní možnost protože kdo má furt ty tvoje chytrý žvásty číst.Budu ti a myslím nejen já velmi ... vděčen.Až odejdeš zhasni
Ty jsi kdo, že tady z fóra někoho vyhazuješ? Diskuzní fórum je od toho aby se na něm diskutovalo! Chápeš? To znamená, že se zde objevují odlišné názory. Někdo je retard a nechápe druhý názor a tak ho začne z diskuze vyhazovat protože chce zde psát co chce slyšet on. Hlupák....
sasek napsal:
Nikdy. Na hymnu nesahat, maximálně znovu nahrát. “ Skladba byla představena veřejnosti 20. srpna 1973 v pražském při zápase proti . Skladba je tak nejstarší dosud používanou hymnou vrcholného fotbalového klubu v .” Važme si toho.
No, ono je potřeba taky uznat že hymna je potřeba zmodernizovat, stejně jako je potřeba předělat Ďolíček. Může třeba zůstat text a udělat tomu nový kabát! Ale psát na hymnu nesahat? Je potřeba věci vylepšovat, ne stát na místě... To by tady mohlo plno fandů začít psát na Ďolíček nešahat, ten stadion patří do muzea! Je nová doba, bude nový stadion, nová hymna bude fajn!
Ahoj Klokani,
rok 2024 byl hektický a řekl bych i pro Bohemku úspěšný v podobě možnosti vybudování nového Ďolíčku. Super! Ale chybí mi tady v diskuzích jedna věc. Hymna Bohemky "Klokani bojují" je úzce spjatá se starým stadionem. Mám ji rád a nechci se jí zříct, ale myslím že k novému stadionu by se hodila hymna nová, modernější v rockovém duchu. Máme fanoušky jako Petra Jandu, Karla Šípa a nejen je. Myslím že fanoušci kteří se věnují hudbě by mohly vymyslet "výběrové řízení na novou hymnu" která by se hrála při slavnostním otevření části stadionu! Bude to na etapy, takže vždy při otevření nové části stadionu. Vedení klubu má svých starostí dost, hymna patří fanouškům! Výběrové řízení by mohlo vypsat vedení DFB. Co myslíte? Jinak všem Klokanům přeji pohodové svátky a hodně úspěchů v Novém roce, nejenom sportovních Bohemky ale i v osobním životě!
Ahoj Klokani,
Veselý by dnes měl jasně říct že ztráta bodů jde za ním! Množstvím střídání úplně rozbil hru Bohemky a vrchol byl dát do vyhroceného závěru Dostála který půl roku nehrál a jde za ním vyrovnávací gól Slovácka... Dneska jednoznačně prokaučované utkání!
JohnZ napsal:
Včera holomajzna z obou stran v první půli,ve druhý už to bylo trochu koukatelný.Hráči do toho dali konečně srdce.Bylo potěšením vidět jezdit po zadku i Čermáka.Že by kartáč od trenéra?Kadlec má před sebou budoucnost.Gól mu hrozně přeju,ale ... trenér by ho měl nechat po každým tréningu cvičit tak stovku centrů do vápna.Tohle zlepšit tak ho neudržíme.Kritiku na Smrže vůbec nechápu.Hlavní jsou tři body.Další ze Slováckem a tabulka bude zajímavá. Jinak vyzývám všechny zodpovědné za mládežnický fotbal.Dělejte s tím něco,protože technická kvalita většiny našich ligových hráčů je alarmující.Směřujeme do fotbalovýho pravěku.
Zdravím, já kluka pro Bohemku chystám. On hraje oběma nohama a je technicky skvělý. Hrál rok dorosteneckou ligu za Sigmu, z té jsme odešli neboť ho dorostenecká liga nebavila a nezahrál si v ní kombinační fotbal ke kterému ho vedu. Tak od 15 let hraje 4.ligu mužů pod vedením Josefa Muchy na FK Nových Sadech a taky za B tým Sadů v I.A třídě. Za rok se vracíme do Prahy, tak ho Bohemce nabídnu. Podívejte se na ukázku kdy v únoru dával v memoriálu Marečka gól hlavou Spartě, pak tam je ukázka vedení míče ještě s žákovské divize a na konci je jeho první gól v seniorských soutěžích který vstřelil před měsícem ještě v 15 letech za B tým Sadů. Podobný Kadlecovýmu gólu...