Detail uživatele diskuzního fóra - kacrrr
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 399 |
Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
Tlachy a kecy | 11 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
HuxurrhV | 196 | |
bsfKPNRm | 103 | |
Iq60B2fT | 13 | |
Joka6sUa | 8 | |
EGtWUcZK | 6 | |
Uuxtj9/m | 5 | |
nNNotZvn | 5 | |
LaHAgfI/ | 5 | |
K+aoGAN7 | 4 | |
hbITvcF+ | 4 | |
fm8ZuI8L | 3 | |
npopTir7 | 3 | |
8d2hHkES | 3 | |
tGr2gAIa | 3 | |
GX7otedc | 3 | |
584lNdOk | 2 | |
qHdVS/vl | 2 | |
NzQpySbh | 2 | |
qjVhe/PJ | 2 | |
/SaFXA5O | 2 | |
BDFg2+Ed | 2 | |
wIfjqRwg | 2 | |
5jkoEmOi | 2 | |
LZS6CWkk | 2 | |
7M+aNo8V | 2 | |
4hCOP7kr | 2 | |
waDh/WvD | 2 | |
HKpRrKBJ | 1 | |
EMjd74uY | 1 | |
qBBDYqjz | 1 | |
BuBOsBVt | 1 | |
kfYiNWhR | 1 | |
iLGiGx/R | 1 | |
hk/6aQbq | 1 | |
UsZNKfaB | 1 | |
P+c3tFlR | 1 | |
drwk6KPQ | 1 | |
fdU8CsZ3 | 1 | |
RKtDnH0R | 1 | |
PSY/sdQL | 1 | |
uWiM7Hl2 | 1 | |
rk0yuIVu | 1 | |
zG5zxsDt | 1 | |
nz+AZILs | 1 | |
Mo8En4kg | 1 | |
NW5MTsor | 1 | Malstr |
Oht6Hpxr | 1 | |
T5HKJOAY | 1 | |
nXE4lilS | 1 | petr.koukal |
j8Zesal/ | 1 | |
GgD+TQrs | 1 | |
0ZmOK+rS | 1 | Svatoslav.Bata |
O9vjSTYL | 1 |
Ahoj Klokani,
Veselý by dnes měl jasně říct že ztráta bodů jde za ním! Množstvím střídání úplně rozbil hru Bohemky a vrchol byl dát do vyhroceného závěru Dostála který půl roku nehrál a jde za ním vyrovnávací gól Slovácka... Dneska jednoznačně prokaučované utkání!
JohnZ napsal:
Včera holomajzna z obou stran v první půli,ve druhý už to bylo trochu koukatelný.Hráči do toho dali konečně srdce.Bylo potěšením vidět jezdit po zadku i Čermáka.Že by kartáč od trenéra?Kadlec má před sebou budoucnost.Gól mu hrozně přeju,ale ... trenér by ho měl nechat po každým tréningu cvičit tak stovku centrů do vápna.Tohle zlepšit tak ho neudržíme.Kritiku na Smrže vůbec nechápu.Hlavní jsou tři body.Další ze Slováckem a tabulka bude zajímavá. Jinak vyzývám všechny zodpovědné za mládežnický fotbal.Dělejte s tím něco,protože technická kvalita většiny našich ligových hráčů je alarmující.Směřujeme do fotbalovýho pravěku.
Zdravím, já kluka pro Bohemku chystám. On hraje oběma nohama a je technicky skvělý. Hrál rok dorosteneckou ligu za Sigmu, z té jsme odešli neboť ho dorostenecká liga nebavila a nezahrál si v ní kombinační fotbal ke kterému ho vedu. Tak od 15 let hraje 4.ligu mužů pod vedením Josefa Muchy na FK Nových Sadech a taky za B tým Sadů v I.A třídě. Za rok se vracíme do Prahy, tak ho Bohemce nabídnu. Podívejte se na ukázku kdy v únoru dával v memoriálu Marečka gól hlavou Spartě, pak tam je ukázka vedení míče ještě s žákovské divize a na konci je jeho první gól v seniorských soutěžích který vstřelil před měsícem ještě v 15 letech za B tým Sadů. Podobný Kadlecovýmu gólu...
Ahoj Klokani,
čekal jsem až se odehraje pár kol. Pokud chce pan Veselý stavět hru na hráčích typu Ristovského, Hrubého, Křapky, hráčů kteří zcela postrádají jakoukoliv kreativitu, jsou to dělníci středu hřiště tak zápasy jako v Budějkách budeme sledovat kolo co kolo... Dneska Venca Drchal tři gólovky, ukázal proč nehrál v Jablonci je zcela bez koncovky. Umí se do ní dostat ale v zakončení si nevěří, chybí tomu dravost a důraz!
Škoda že na pravé obraně není Kadlec Dosty prostě bránit neumí, vůbec nesledoval míč, k soupeři se otočí zády a ten hlavičkou v klidu vyrovnal, k čemu je takový obránce na hřišti nechápu...
Velká poklona pane Prokeš! Navždy v srdci!
Zdravím Klokani,
protože se problému naší kopané kdy se nehraje kombinačně nemáme kreativní hráče, hráče s fotbalovým myšlením pro kombinační hru na jeden dva dotyky věnuji dovolím si jednu poznámku. Na FAČRU nic nedělají, herní systém a tréninková metodika je zastaralá a nefunkční. Příklad! Ve světe se v přípravkových kategoriích hraje většinou 7+1 na větším hřišti, kdy si hráči zažívají svoje základní herní návyky, u nás se hraje systémem 4+1. Trenéři staví hráče do rozestavení tři obránci jeden útočník, nebo dva obránci dva útočníci. Na pidi hřišti se to ani jinak dělat nedá. Ubrání útok, kopnou na útočníky ti dají gól! Česká metodika vymyšlená na základě Malé kopané! Tohle mohl vymyslet jenom dement který nerozumí fotbalu. Do 10 let dětí bez záložníků. Pokud se někdo pokusí hrát 2+1+1 je to hloupost, hřiště je tak malé že kombinovat se dá minimálně a jsou borci co dokáží vystřelit na soupeřovu bránu od vlastní, ti jsou velmi cenění neboť u nás se hraje na výsledky už v přípravkách! Proto některé OFS zakázali střílet přes půlku hřiště! A jeho toho mnohem víc. Na FAČRU je spousta parazitů z dob Pelty kteří nic nedělají, berou velké platy za nic... Dokud se tohle nezmění český fotbal bude padat žebříčkem pořád dolů. Příští rok je volební do vrcholných orgánů, vyčistit chlív a najít lidi klidně v zahraničí kteří celý starý prohnilý systém změní!
Zdravím, stream z dnešního zápasu asi není?
Ahoj Klokani!
po potvrzení toho že Adámková svoji neznalostí pravidel a taky tím že jako ženská nemůže mít cit pro řešení herních situací v mužské kopané po tom co komise potvrdila že její vstup do utkání a návrh na vyloučení Petráka byl zcela neodůvodněný a tím poškodila nejenom Bohemku ale i samozřejmě hráče Petráka jsem ji slušně vyzval, aby se Bohemians omluvila a totéž udělala i hráči Petrákovi! Přeposílám její odpověď! Je to arogantní blbka která nemá v první lize v řadách rozhodčích co pohledávat, k chybě řekla že o nic nejde že chybují všichni a tak o co jde...Její vyjádření celou komunikaci zveřejňovat nebudu, toto mi poslala na konci a pak mě zablokovala:
Pokud jste takivej odbornik a neni vam blbe se chlubit tim koho jste v zivote vychoval,ja se svoji karierou nikdy nemusela chlubit,protoze vzdy mluvily za me vykony na hristi,ale Vam nejde o nic jineho,nez se vyblit a nekomu ublizit,blokuju vas a uz mi nepiste.Sbohem
A nakonec ještě jednu její odpověd:
Vhyb bylo dost a nejsem jedina,ktera nejakou udelala,podivejte se kolik utkani jsem mela jako VAR a kolik soravnych rozhodnuti jsem udelala,ale o to vym nejde,jde vam jen o to me ponizit a ocernit,takovych lidi potkavam ve sve kariere spousty a je jich vetsina,tak se laskave zamerte na nevo jineho a mne dejte pokoj
Ani jednou nenapsala že lituje chyby a toho že Bohemku poškodila a že se omluví, jenom se litovala a chlubila jak je dobrá...
A taky něco pro pobavení, před chvilkou jsem ukončil komunikaci s Adámkovou která Petráka popravila, přeposílám:
-Vážená madam, to co jste předvedla v Karviné proti Bohemce svědčí o tom že se mícháte do věcí kterým evidentně nerozumíte! Emancipace odsuď podsuď! Chlapy nikdy nebudou rodit, tak vy nerozhodujte v mužský kopané, nemáte pro to cit a evidentně tomu nerozumíte! Jděte raději vařit!!! Čím dřív tím líp! Já dělám fotbal 55let jako trenér, hráč a nyní otec syna který hraje dorosteneckou ligu a je mi z vás na nic! Fotbalu škodíte, neumíte to! Takovéto držení je při bránění naprosto běžné! Bohužel o tom nemůžete nic vědět, fotbal na mužské úrovni jste nikdy nehrála tak nemáte ani zápasy mužské kopané rozhodovat!
-Vazeny pane,cervena karta byla udelena za hru rukou pred PÚ ve vylozene brankove moznosti,ale co ja hloupa zenska,ktera prece fotbalu nerozumi Vam odbornikovi,ktery dela fotbal 55let a zna prsvidla fotbalu.
-To je přesně to co píšu nemáte proto cit bylo to letmé dotknutí míče bez jakéhokoliv úmyslu které vyplynulo z pohybu ale to vy v životě neuvidíte
-Tak hlavne,ze vy to vidite nestrane
-Nejenom já už jsi tady o tom dvě hodiny píšeme i s trenéry kolegy všichni se tomu smějí a říkají no jo Adámková
a už se neozvala....