Detail uživatele diskuzního fóra - kacrrr
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 414 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
| Tlachy a kecy | 11 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| HuxurrhV | 210 | |
| bsfKPNRm | 103 | |
| Iq60B2fT | 13 | |
| Joka6sUa | 8 | |
| EGtWUcZK | 6 | |
| Uuxtj9/m | 5 | |
| nNNotZvn | 5 | |
| LaHAgfI/ | 5 | |
| K+aoGAN7 | 4 | |
| hbITvcF+ | 4 | |
| fm8ZuI8L | 3 | |
| npopTir7 | 3 | |
| 8d2hHkES | 3 | |
| tGr2gAIa | 3 | |
| GX7otedc | 3 | |
| 584lNdOk | 2 | |
| qHdVS/vl | 2 | |
| NzQpySbh | 2 | |
| qjVhe/PJ | 2 | |
| /SaFXA5O | 2 | |
| BDFg2+Ed | 2 | |
| wIfjqRwg | 2 | |
| 5jkoEmOi | 2 | |
| LZS6CWkk | 2 | |
| 7M+aNo8V | 2 | |
| 4hCOP7kr | 2 | |
| waDh/WvD | 2 | |
| HKpRrKBJ | 1 | |
| EMjd74uY | 1 | |
| qBBDYqjz | 1 | |
| BuBOsBVt | 1 | |
| kfYiNWhR | 1 | |
| iLGiGx/R | 1 | |
| hk/6aQbq | 1 | |
| UsZNKfaB | 1 | |
| P+c3tFlR | 1 | |
| drwk6KPQ | 1 | |
| fdU8CsZ3 | 1 | |
| RKtDnH0R | 1 | |
| PSY/sdQL | 1 | |
| uWiM7Hl2 | 1 | |
| rk0yuIVu | 1 | |
| zG5zxsDt | 1 | |
| nz+AZILs | 1 | |
| Mo8En4kg | 1 | |
| NW5MTsor | 1 | Malstr |
| Oht6Hpxr | 1 | |
| T5HKJOAY | 1 | |
| nXE4lilS | 1 | petr.koukal |
| j8Zesal/ | 1 | |
| GgD+TQrs | 1 | |
| 0ZmOK+rS | 1 | Svatoslav.Bata |
| O9vjSTYL | 1 | |
| AaVZ0BuN | 1 |
Klokan z Černošic napsal:
Nekupovat KAACRRR ovi se nelíbí., že není českého původu:-))
Fotbalistu klidně koupit, s tím nemám problém ať je klidně z Marsu, ale proč se platí nosiči vody kteří nic nepřinášejí a Bohemce výkonnostně nepomáhají!? Vždycky platilo a platí že hráč ze zahraničí musí být výkonnostně výrazně lepší než domácí hráč. Za chvilku bude českých hráčů v lize jak šafránu...repre na to dnes již doplácí!
Je potřeba si přestat mazat med kolem pusy a začít pojmenovávat věci tak jak jsou. Smrž, Hrubý, Ristovsky tihle borci předvedou jednou za půl roku cosi co stojí za řeč, přesto často hrají a přínosem pro tým moc nejsou i když Ristovsky teď prožívá asi nejlepší období. Jusuf je stínem Jusufa co přišel a pomohl, je tam vidět spokojenost, chybí větší pohyb a důraz co měl když přišel, vyhraje spoustu hlavičkových soubojů ale míč většinou pak lacině odevzdá soupeři. Vondra je mašina na chyby, zápas co zápas něco provede, Hůlka už taky nedostupuje hráče jak má, stáří se nezastaví u nikoho. A těch věcí je čím dál více které nepřináší spokojenost, taky je potřeba říct že v některých zápasech v základu měla Bohemka pouze čtyři hráče českého původu. Dneska zahozená penalta kdy na ni jde hráč o kterém nikdo nic neví vyjma toho že není moc spolehlivý v životě a nyní i ve hře, na úvod zahozená penalta nic moc... Pozitivní věci? V lednu se začne snad opravdu stavět nová tribuna a to je za mně velká věc! Jinak nic, už se blížíme skupině o záchranu.
Série dnešních chyb Vondry vyvrcholily krásným gólem do vlastní brány, řekl bych že tohle už fakt není normální! Něco podobného předvedl před mnoha lety Michal Petrouš a bylo podezření že za to vzal peníze tak potom odešel, za mě řešení Vondry bylo jasný gól do vlastní brány!
Hlavně je to i ukázka toho kam kráčí český fotbal! Repre prohra s Faerskými ostrovy, dneska Bohemka v základu pouze čtyři české hráče a to ještě ve věku herního stropu. Reichel, Čermák, Hybš a Hůlka všechno hráči od 30 do 34 let! Nevím zda všichni půjdou ve stopách Jindřiška ale dost mě děsí co bude dál... Kde jsou ti hráči s akademií kam jdou desítky miliónů?
Vždycky jsem měl rád Yusufa ale co předvádí poslední zápasy třeba dneska hraje vyloženě s Plzni kdy jim připravuje míče, není schopný udělat vůbec nic chybí mu rychlost a pohyb, dynamika stojí čeká pak míč odevzdá soupeři, zatím nejslabší na hřišti...
Neviděl jsem, tak nemohu hodnotit, ale ty nářky nad tím, že hrajeme hrozně jsou dosti neuctivé k tomu, že, jak píše Borek1 se jedná o druhé nejlepší umístění. A věřím, že dáme i Hradec:-)) (neviděl proto, ... že mi neběží Oneplay a netuším proč, tak zase mám co řešit next week:-(( Kolik oslavných ód tady bylo po vítězství 4:1 a nejednou po postupu je to kopyto vedle nekopa, jen v poslední řadě je to kopyto vedle kopyta? Chápu, také jsem občas emotivně vzrušen, ale není to moc??? Moje tradiční obsese, včera na Bílé Hoře (BTW, moc hezký areál a skvělá restaurace přímo na stadionu) jsme dvakrát porazili Viktorku Žižkov, U18 2:1 a U16 5:1, vnuk dával první mistrovský gól za mladší dorost, plus dvě asistence, pro dědu moc hezký víkend:-))
Za mě se vždycky fotbal hrál pro fanousky, dnešní hra byla celkově oboustranně na velmi špatné úrovni a bylo to jak jsem psal nakopávaná holomajzna nekoukatelný. Píšu co jsem viděl. Pusť si to ze záznamu a pak nám tady řekni jak to hodnotíš a svůj názor jistě po opravíš...
Ahoj Klokani,
tak jsem dneska přetrpěl celé utkání a musím říct že větší fotbalový humus jsem dlouho neviděl. Dokonalá Česká nakopávaná , simulování při jakýmkoliv doteku tohle je anti fotbal, když vidím potom v konci jak hraje Ristovski kdy nastoupilo kopyto Hrubý říkám si že Pepa Jindřišek mohl ještě pár let v klidu hrát pořád má větší kvalitu jak tihle borci...
Hezké, držím mu palce, třeba se potkají s mým vnukem :-)). Možná jsem se již chlubil, za podzim a pár zápasů jara 15 gólových přihrávek (celkový počet gólů byl 55). Může to být tím, že mladší ... dorost Bohemky vidím na živo a tady je to na obrazovce, ale ten pomalý pohyb v 1.A třídě dost bije do očí. To neznamená, že ten slalom byl špatný. Jen v 3. lize dorostu (U16 Bohemky) by mu asi při první kličce ukopli balon i s nohou :-)), nějak se ten okres u vás hraje měkce:-)) Tak a teď na Ostravu (nemám na to nervy, pojedu raději na golfový turnaj, tam mám jistotu, že budu poslední :-))
Tak I.A třída je po Krajském přeboru druhá nejvyšší soutěž Kraje... Televize zpomaluje a jenom pro info, Ondra než šel hrát 4.ligu mužů divizi už v 15 letech, do té doby hrál dorosteneckou ligu za Sigmu Olomouc ale ta mu nic nedávala, hrozný fotbal proto šel hrát muže! Věř mi že by mu nikdo míč neukopnul a už vůbec ne v divizi dorostu. Pokud by neodešel do mužů nyní by hrál U17 celostátní ligu dorostu což Bohemka bohužel nehraje. Ale 15 přihrávek ukazuje u tvého mladého jistě kreativitu! Také držím palce!
Ahoj Klokani,
syna připravuji pro Bohemku a třeba se jednou mu povede si za ní zahrát. Nyní mu je 16let a hraje 4.ligu mužů za Šternberk. Minulý víkend hrál v sobotu druhý poločas proti Vsetínu a v neděli dostal poločas v I.A třídě proti Malínu. Obejít čtyři a více hráčů není vidět každý den, Ondrovi se to povedlo tak se podívejte na krátké video, třeba zítra něco takového předvede Matoušek v Ostravě a na rozdíl od syna dá gól! Ondřej Grepl jeho slalom mezi hráči! https://youtu.be/ltOynNhr_Co
Ahoj Klokani,
bohužel když vidím obranu Křapka, Schejbal, Vondra je mi jasný že budou chyby a vyhrát s takovou obranou je velmi těžký... Už mě to fakt přestává bavit se na ně dívat, zápas co zápas hrůza, proč?