Detail uživatele diskuzního fóra - kacrrr
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 453 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 5 |
| Tlachy a kecy | 11 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| HuxurrhV | 245 | |
| bsfKPNRm | 103 | |
| Iq60B2fT | 13 | |
| Joka6sUa | 8 | |
| EGtWUcZK | 6 | |
| Uuxtj9/m | 5 | |
| nNNotZvn | 5 | |
| LaHAgfI/ | 5 | |
| K+aoGAN7 | 4 | |
| hbITvcF+ | 4 | |
| fm8ZuI8L | 3 | |
| npopTir7 | 3 | |
| 8d2hHkES | 3 | |
| tGr2gAIa | 3 | |
| GX7otedc | 3 | |
| RhCNK2wA | 3 | |
| 584lNdOk | 2 | |
| qHdVS/vl | 2 | |
| NzQpySbh | 2 | |
| qjVhe/PJ | 2 | |
| /SaFXA5O | 2 | |
| BDFg2+Ed | 2 | |
| wIfjqRwg | 2 | |
| 5jkoEmOi | 2 | |
| LZS6CWkk | 2 | |
| 7M+aNo8V | 2 | |
| 4hCOP7kr | 2 | |
| waDh/WvD | 2 | |
| HKpRrKBJ | 1 | |
| EMjd74uY | 1 | |
| qBBDYqjz | 1 | |
| BuBOsBVt | 1 | |
| kfYiNWhR | 1 | |
| iLGiGx/R | 1 | |
| hk/6aQbq | 1 | |
| UsZNKfaB | 1 | |
| P+c3tFlR | 1 | |
| drwk6KPQ | 1 | |
| fdU8CsZ3 | 1 | |
| RKtDnH0R | 1 | |
| PSY/sdQL | 1 | |
| uWiM7Hl2 | 1 | |
| rk0yuIVu | 1 | |
| zG5zxsDt | 1 | |
| nz+AZILs | 1 | |
| Mo8En4kg | 1 | |
| NW5MTsor | 1 | Malstr |
| Oht6Hpxr | 1 | |
| T5HKJOAY | 1 | |
| nXE4lilS | 1 | petr.koukal |
| j8Zesal/ | 1 | |
| GgD+TQrs | 1 | |
| 0ZmOK+rS | 1 | Svatoslav.Bata |
| O9vjSTYL | 1 | |
| AaVZ0BuN | 1 | |
| 2D0ok1ri | 1 |
Klokan z Černošic napsal:
Tobě se ten fotbal líbil? Mně se líbí tehdy, když máme alespoň bod, lépe pak 3.
Ahoj
tak každý máme jiný pohled na fotbal. Já vím že nejprve je potřeba aby tým byl silný na míči, aby kombinačně měl co nejvíce míč ve svém držení a byl schopný se kolem vápna soupeře prokombinovat do šance. To co píšu totiž není hra na náhodu ale cílená herní převaha která povede k překonání obrany soupeře. Pokud toto funguje je jenom otázka času kdy přijde i kvalitní zakončení. V Olomouci nepřišlo ale já věřím že pokud půjde Bohemka touto cestou výsledky musí přijít. Chce to trpělivost. Doposud než Veselý dostal nůž na krk tomu tak nebylo, hra kdy se míče nakopávají je na náhodu. Míč který je ve vzduchu je těžko hratelný a může se při kvalitní obraně soupeře stát že nakopáváním dostaneš sám sebe pod tlak protože vyhrávat souboje dostat míč do zakončení nákopem je daleko těžší nežli při hře kombinačně po zemi. viz hra s Jusufem...Ono to přijde a hlavně hráče kombinační fotbal baví daleko více než honitba za nakopnutým míčem kdy si borci mohou připadat jak když vlčáci běhají za tenisákem!
Ahoj Klokani,
dostal jsem spoustu sms zpráv od trenérů a fanoušků Sigmy kdy všichni píšou že dneska Bohemka jasně lepším týmem a tři body pro Sigmu zlaté! Souhlasím, konečně Bohemka hraje kombinační fotbal kde bylo vše jak má být! Přípravná fáze, kombinace u šestnáctky soupeře s náběhy do prostorů super! Bohužel koncovka! Věřím však pokud bude herně postupovat takto i nadále i góly přijdou! Dneska se ukázalo že Veselý pochopil že moderní kombinační fotbal je nutnost a pokud ho naučí kluky hrát Bohemka by neměla mít v lize potíže se záchranou. Až se pak zažijí kombinační mechanismy ve hře bude Bohemka ještě lepší! Ale vypadá to že po letech bídy a zastaralé nakopávané holomajzny jsme konečně na správné cestě!
Tak pokud někdo píše že neumíme hrát zápasy o záchranu tak tomu jsem se smál protože co vím tak hrajeme skoro pořád zápasy o záchranu a spoustu jsme jich vyhráli hlavně památeční zápas kdy Pepa Jindřišek dával gól v poslední chvíli to mi utkvělo v paměti do dneška, takže s jeho názorem nesouhlasím. Nevím proč to tak komentuješ diskuse je snad normální ne...
Roba1977 napsal:
Díky kluci za důležitou výhru. Dneska doma po dlouhé době za tři body, a to když "se muselo". O to je to cennější, protože tyhle zápasy dlouhodobě hrát neumíme. Teď nás čekají čtyři soupeři, se ... kterými se naopak od nás body čekat nebudou, takže bysme mohli hrát už v klidu a třeba v příštím kole sesadit z lavičky Olomouce Janotku :-) BOHEMKA JE A BUDE !!
Teď jsi mě teda pobavil a které zápasy umíme hrát na vítězství to by mě zajímalo
Ahoj Klokani,
tomu se říká fotbalový očistec! Dukla je slaboučká Bohemka je o něco málo lepší. Střely na branku za poločas 0:0... Je vidět že tým se snaží sehrávat kombinačně ale moc to borcům nejde. Jsou pasáže kdy se vrací k nakopávání míčů. Veselý je evidentně k současné fotbalové moderně nevede. Všechno je pomalé, rozehra trvá strašně dlouho a chybí tomu moment překvapení kreativita. Pokud dnes Bohemka Duklu neporazí, měl by Veselý složit funkci. Ale třeba druhý poločas se stane zázrak a začne to tam padat, nebo Dukla jednou trefí bránu a odveze tři body. Je to špatný, tenhle fotbal jak ze strany Bohemky tak i Dukly nelze nazývat ligovým!
PETMIC napsal:
jsem moc rad, ze byl trener odmenen za odvahu provest zmeny v zakladni sestave a preji mu stastnou ruku i nadale, budeme to jeste par zapasu potrebovat. dal se klanim vsem vyjezdnikum, jakou atmosferu dokazali ... vytvorit, jste borci a skveli bohemaci ! lampasaky musime rozdrtit, dolicek si uz vyhru zaslouzi, tak se tesim, BOFOR !
Veselý žádnou odvahu nenašel byl ke změnám donucený když už všichni volali po jeho odvolání! Právě jeho konzervatismus kdy neustále měl na hrotu Yusufa kdy se většina míčů hrála přes něj a bylo to na nic způsobilo to, že Bohemka se dostala do situace kdy je skoro na sestup takže já bych o odvaze u Veselého příliš nemluvil. Změny v rozestavení a herní systém se měl změnit už dávno...
Klokan z Černošic napsal:
:-)) Po delší době nesouhlas, Klokani ano, ale ne trenéři :-))
Kéž by teď přišla šnůra vítězství, pak ať Veselý trénuje klidně dál...
Dneska Veselý utekl hrobníkovi z lopaty. Doufám že herní trend který nastavil v prvním poločase udrží i do dalšího zápasu a ne že zase vrátí Yusufa do hry a začne se nakopávat. Ve druhém poločase už to zase byly hromady odevzdaných míčů kdy se pak tým dostane sám podtlak místo aby se snažili hrát s míčem po zemi, ale zlepšení obrovský proti minulému utkání s Pardubicemi uvidíme jak dál...
Až když všichni volali po odvolání Veselého, ten pod tlakem konečně změnil sestavu i herní taktiku a byl donucený přestat praktikovat středověký herní systém nakopávaných míčů na Jusufa a ajhle, suverénně nejlepší poločas co jsem od Bohemky viděl za mnoho měsíců. Ono to jde ne že ne, ten kádr není marný, marná byla představa Veselého co má tým hrát! Tak snad to dnes viděl a konečně začne pracovat s hráči kteří chtějí hrát fotbal kombinačně po zemi a sestup se Bohemky nebude týkat! Akorát Smrž...
Smrž může hrát jen v Bohemce...