Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

Komise rozhodčích:

Bohemians Praha 1905 – FC Viktoria Plzeň

V 77. minutě utkání rozhodčí chybně posoudil zákrok hráče domácího družstva č. 19 na hráče hostujícího družstva č. 11. Jednalo se o bezohledné vražení do soupeře bez snahy hrát míčem. Rozhodčí podobně chyboval v 18. minutě utkání, kdy hráč hostujícího družstva č. 3 také bez snahy hrát míčem bezohledně vrazil do hráče domácího družstva č. 10. Oba přestupky měly být potrestány žlutou kartou.

tomiisek napsal:

Muzik je totalni zahadou, mozna svetovy rekordman v tom, ze jakozto utocnik dostal sanci uz v 55 zapasech, aniz by dokazal skorovat. V takove porci zapasu skoruje i vetsina obrancu.

Ted ale spocitej,kolik celych zapasu by tech 55 startu dalo.

tomiisek napsal:

Muzik je totalni zahadou, mozna svetovy rekordman v tom, ze jakozto utocnik dostal sanci uz v 55 zapasech, aniz by dokazal skorovat. V takove porci zapasu skoruje i vetsina obrancu.

Měl jsem možnost sledovat několik přípravných zápasů a je pravda že po jeho akcích směrem do vápna a následných přihrávkách padlo hodně gólů. Bohužel, většinou nastupoval v druhé půli kdy ale hrála velmi odlišná sestava od té co je v mistrovských zápasech. I takový Kozák pálil o sto šest. Taky v druhých poločasech padalo daleko více gólů. Je to asi i pro zamyšlení pro pana trenéra.

...a ještě se ptám, proč je v kádru Mužík? Po svém střídání se kromě vhození jednoho autu snad nedotknul míče...

Pár postřehů k sobotnímu zápasu:

Ve 30. vteřině propagační střela od Berana, která k Jedličkovi skoro nedoletěla. Před prvním gólem naivní klička od Kovaříka. Oba góly z levé strany. Kde byl dvakrát Hybš? Pravá strana Kadlec - Köstl rozhodně lepší než levá Hybš - Kovařík. Po 20 minutách na Matouška jasný faul - obránce vůbec nejde po míči - možná i žlutá. Beran se snaží jediný něco vytvořit a spolu s Kadlecem náš nejlepší hráč. Jindřišek taky docela solidně - pěkně to brousil. Hrubý - stále stejně pomalý a alibistický - dozadu, do strany, dozadu, do strany, k soupeři. Celkově směrem dopředu naprostá bezradnost. Druhá střela, která šla - možná - na bránu až v 91. minutě, v 95. třetí střela. Šest zápasů bez výhry, za posledních šest zápasů doma jeden vstřelený gól. Kdy se bude vracet vstupné, nebo bude zápas zdarma? V Ostravě a Olomouci neočekávám vůbec nic. Snad budu překvapen.

mimikry napsal:

Už máme nějakou posilu?

Ne, a hlavně mít ani nebudeme. Vedení s tím nepočítá. To zatím ještě žije z loňského 4. místa, takže "posily" čekej až v létě. Souboj o udržení vedení zase z té loňské euforie probere. Takhle je to ostatně víceméně každý druhý rok ;) 

Zápas s Plzní se mi ani s odstupem nechce moc hodnotit.Radost jsem měl jenom s výkonu Kadlece.Hrál jako starej mazák.Hlavně ať už ho trenér staví pravidelně.Konečně další vlastní naděje.Pokud na sobě bude dřít někam to dotáhne.Jinak Plzeň lepší na každým postu.Obrana i záloha slabá.Takhle můžeme koupit ještě dvacet útočníků a produktivita se nezlepší.Zoufale chybí technik který je schopen přejít přes protihráče,vytvořit přečíslení a dát finálku.Tak jak to u nich umí Cadu nebo skvělý Šulc.Smutný,jak si naše hráče vodil Mosquera,který už ani nehrává v základu.Hlavním úkolem je pro majitele stadion,ale pokud bude u nás strop za přestup hráče plus mínus 2 miliony tak nemůžeme a dlouho nebudeme naší špičce konkurovat.Navíc už to chce generační obměnu kádru.Nevadí.Žádný pesimismus.Venku hrajeme líp a Baník s Hapalem jsou pod tlakem,takže žádný poraženectví předem.

Hodnocení soboty podle Sportu.

Reichl 6, Kadlec 6, Vondra 5, Hybš 4, Köstl 4, Jindřišek 5, Beran 6, Kovařík 3, Ristovski 5, Prekop 6, Matoušek 5.

24.min Hrubý 4, 65. Kozák 6, 65.Hála 5, 81. Puškáč a Mužík nehodnoceni.

Ne vždy se sportem souhlasím, ale podle mě je to ohodnocení tentokrát OK.

AFK11 napsal:

Mluvit o Köstlíkovi jako o lemplovi mi přijde jako dobrej fór... :))) Ten dře snad nejvíc. A k tomu má i fotbalový momenty, jako patičky pro zrychlení hry a jako jeden z mála našich hráčů ...

Tak jsem si schválně dohledal hodnocení Dana v současném ročníku. Nenašel jsem 10. a 15. kolo. Hodnocení 3x7, 5x6, 5x5, 2x4 a 1x3. Střídaný byl v šesti utkáních. Ve zbývajících nebyl. Tak je to přesně na půlky. Polovina nad průměr a polovina pod průměr. Minulý zápas 4. Loňská hodnocení lepší. Tvůj názor ti neberu. Psal jsem, že když se mu chce je rozdílový hráč. V sobotu se mu běhat nechtělo. Jen pro doplnění - Kovařík. 1x8, 1x6, 6x5, 4x4, 1x3. Střídaný v šesti utkáních, minulý zápas 3.

rio napo napsal:

K sobotním utkání se nechci vracet s jedinou výjimkou. Pohled na tabulku říká, že jsme suverénně poslední v počtu nastřílených gólů. Trenér (jsem jeho velkým příznivcem) před zimní přesávkou říkal, že to vyřešíme příchodem střelce(ů). ...

Mluvit o Köstlíkovi jako o lemplovi mi přijde jako dobrej fór... :))) Ten dře snad nejvíc. A k tomu má i fotbalový momenty, jako patičky pro zrychlení hry a jako jeden z mála našich hráčů umí vzít balon a vyvézt ho dopředu. Jen bych upozornil, že byl v přípravě zraněnej, možná není v top kondici, ale pořád je to pro nás moc důležitej hráč. Co se týče zálohy, mezihru jsme neměli ano loni. Teď nám ale nevychází ani ty rychlý přechody do útoku.

Klokan10 napsal:

Kdysi jsem četl že tým který získá 30b. tak nemůže sestoupit.Rekl to některý z trenérů nebo "expertů" v tv.

To prestalo platit v dobe, kdy se zavedla baraz a kdy se hrozba sestupu zacala tykat i 14. tymu.

Kdysi mivaly 2 nejhorsi kluby casto bodu velmi malo, ted ale neni nic neobykleho, kdyz ma po 35 kolech 14.tym vyrazne vic bodu nez 30, zvlast kdyz v poslednich 5 kolech vzdy nekdo z namocenych boduje, nebot hraji jen mezi sebou.

Rozhodne potrebujeme nejakym zazrakem udrzet 10. pozici. Z poslednich 10 souteznich zapasu jsme 9x nevyhrali a nabrali vyrazne negativni skore.

Naprosto nejvetsi prusvih je, ze je pro nas i nadale prokletim hrat v Dolicku - od kvetna jsme v Dolicku ze 14 zapasu 11x nevyhrali a dali jen 0,6 golu na zapas. Jedine 3 vyhry byly o jediny gol a po velkych problemech.
Ve zbylych 11 domacich zapasech jsme vstrelili jen 3 goly. To by nas ve skupine o zachranu mohlo potopit.

K sobotním utkání se nechci vracet s jedinou výjimkou. Pohled na tabulku říká, že jsme suverénně poslední v počtu nastřílených gólů. Trenér (jsem jeho velkým příznivcem) před zimní přesávkou říkal, že to vyřešíme příchodem střelce(ů). Už tehdy jsem si myslel a myslím si to i nadále, že nám daleko víc chybí konstruktivní záložník, který by ty naše útočníky do šancí dostával. A sobota to ukázala v celé nahotě . Co je platný platonický tlak, když nepřijde řešení. Nečekaná překvapující přihrávka, přenesení hry, průnikový pas. Na něco takového prostě naše záloha nemá. Myslím, že v kádru máme několik hráčů, u kterých je nejvyšší čas na rozloučení a uvolnění financí na kvalitní posilu. Čas se bohužel nemilosrdně krátí a my se plnou parou řítíme do skupiny o záchranu. Pane Veselý, prosím o radikální řez. A ještě jedna poznámka. Köstl. Fotbalista to nepochybně je, ale... Potřeboval by čas od času nakopat prdel. Lempl flegmatický, který hraje často bez nasazení a zažranosti. Když se mu chce, je rozdílový hráč. Jenže jemu se fakt dost často nechce. A Kovařík - kapitola sama od sebe. Na hřišti prakticky nebyl. Tedy pardon. Výjimkou bylo to co předcházelo prvnímu gólu. Oba suverénně nejmizernější ze všech!

berjir napsal:

Tohle koukání do historie je sice pravdivý, ale stejně tak to není až tak moc dlouho, kdy nás Drnovice porazily 6:0 a hrály poháry... :)

Přesně tak, jo to vše o penězích, Drnovicím peníze došly a Plzeň peníze sehnala takže  nyní jsou tam kde jsou...

Tím jsem chtěl říct, že "Zlatá střední cesta"  nebo ještě jinak ?? "Každý extrém je škodlivý"...

Jasně že minulostí se žít nedá, ale historie  jak je vidět může být poučná, takže bych se nebál občas i do historie zabrousit...

BOHEMKA DO TOHO!!!

Mimochodem, BOHEMKA je na dobré cestě, jak se říká "Pomalu, ale jistě"!

kolina napsal:

Ta kategorie klubů je a bude taková do které  se jak a kdy napasujem finančně... Takže alespoň už v té kategorii "soustředění" patříme k těm nejlepším... Popravdě řečeno nedarovat Plzni dva laciné a zbytečně góly vše mohlo ...

Tohle koukání do historie je sice pravdivý, ale stejně tak to není až tak moc dlouho, kdy nás Drnovice porazily 6:0 a hrály poháry... :)

bofalos napsal:

Bohužel je to tak a to někdo psal,že posílení mužstva se tentokrát moc nepovedlo. No nic hráli jsme doma proti soupeři jiné kategorie,bránit jako celku nám moc nejde.Moc nechápu proč ,,jezdíme za teplem,,snad je to ...

Ta kategorie klubů je a bude taková do které  se jak a kdy napasujem finančně...

Takže alespoň už v té kategorii "soustředění" patříme k těm nejlepším...

Popravdě řečeno nedarovat Plzni dva laciné a zbytečně góly vše mohlo být úplně jinak, teda i ohledně názorů na ten zápas...

No a to naše "B" a tebou zmiňovaný výsledek  tak tam je větší rozdíl v kvalitě jednotlivých  hráčů než v těch soutěžích no a teď si představ jaký skok pro takovéto hráče pak musí být 1.Liga celkové....

BOHEMKA DO TOHO!!!

Mimochodem, ono to není zase až tak moc dlouho když ta Plzeň patřila do hoši kategorie mužstev než BOHEMKA... 

Třeba Jirka Sloup přestupoval z Plzně do Bohemky za lepším a u nás se dostal až do reprezentace... 

bonano30 napsal:

Nemůžeme si přeci veřejně stěžovat, že máme velkou marodku.Vzdyt právě hráči náchylní na zranění,nebo po dlouhých zraněních jsou naše "priorita" při posilování.Proste tomu jdeme naproti.

Bohužel je to tak a to někdo psal,že posílení mužstva se tentokrát moc nepovedlo. No nic hráli jsme doma proti soupeři jiné kategorie,bránit jako celku nám moc nejde.Moc nechápu proč ,,jezdíme za teplem,,snad je to moda abychom ukázali,že na to máme a  aby se neříkalo oni prohráli protože byli (třeba) na soustředění v Roudnici. Já jen z jiného soudku. Docela by mne zajímalo má-li někdo chuť a názor na výsledek přípravy ,,B,, mužstva s Chrudimí 9:2? V brance Soukup a sestava celkem totožná s tím,co bude hrát v mistrákách. To je takový rozdíl v těchto soutěžích?