Detail uživatele diskuzního fóra - mimikry
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 923 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 46 |
| Tlachy a kecy | 13 |
| Jiná komunita | 2 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| DE1tojVw | 134 | |
| +XRvrzSS | 63 | |
| 7li0d6ol | 30 | |
| ecTAl0+K | 17 | |
| b+n5zKcu | 17 | |
| dj/w3S4F | 11 | |
| Sqgx86iN | 9 | |
| tX1Q5WgH | 7 | |
| V6zKS+jb | 6 | |
| Ta+MCkDB | 6 | |
| CYPV/I6A | 6 | vapno80 |
| izPn6U5g | 6 | |
| Qr3oGav6 | 5 | dáda74 |
| 2rTjo7Jh | 5 | |
| lgWlgTHL | 5 | hrdin |
| H5t0IOdG | 5 | |
| eJbH/NKV | 4 | |
| iTihvBdT | 4 | ibid |
| CfKIW/iX | 3 | |
| pLd4hWvV | 3 | |
| aI6Z2n0S | 3 | |
| VYozzk9p | 3 | |
| FrYN8kET | 3 | |
| Qp50wu4y | 3 | |
| DjMVNkg9 | 3 | |
| XzVHhirm | 2 | |
| Rhdt0HoF | 2 | |
| LWyOyLFz | 2 | Vendelin |
| lIFrA6l/ | 2 | |
| Fz9vVRCH | 2 | |
| 9BNGRsSC | 2 | |
| ZhPg9D7z | 2 | |
| 9fA3mIpI | 2 | |
| agErsXIo | 2 | |
| enxPat4j | 2 | |
| WzHR5khP | 2 | |
| Qhmw9jXX | 2 | |
| 1SflEgYw | 2 | |
| WcbOIMV5 | 2 | |
| sxsEDpLx | 2 | |
| hQdbdXbz | 2 | |
| hljgDAPV | 1 | hrdin |
| KYgy5bqG | 1 | |
| SERk7zqK | 1 | |
| RGapPLfW | 1 | |
| tlbRG0tF | 1 | |
| baZgTiaN | 1 | dáda74 |
| ajp01ek3 | 1 | |
| y9YtSoyt | 1 | qwerd |
| VymC5dQo | 1 | |
| y2IvcorZ | 1 | |
| rehJq7oO | 1 | |
| YjM8Iqis | 1 | |
| xfnJnhVh | 1 | |
| x8gGNn7F | 1 | hrdin |
| 3rcKOTy0 | 1 | qwerd, mikisek |
| HKq0lJ60 | 1 | |
| 7Tee1zVM | 1 | |
| 42Jl2b75 | 1 | |
| RDGFvmhB | 1 | |
| 6yBkQZaU | 1 | |
| t1BdyT75 | 1 | |
| AcEqofVU | 1 | |
| N/zzFGmW | 1 | |
| Rao0fWsg | 1 | |
| qYftSGfD | 1 | |
| daTAsovn | 1 | jyrycek |
| LTVbiNlc | 1 | |
| nnG7Mb+1 | 1 | |
| Ex60KKjk | 1 | Klokanekst |
| wHhA6CfP | 1 | |
| KLa7V43w | 1 | |
| xlqqSrQO | 1 | |
| EiPhfSMO | 1 | |
| TCAPeNUC | 1 | |
| MM60Hglr | 1 | |
| RIgMrJNm | 1 | |
| UwGuE95x | 1 |
Já měl Berana rád,ale připadal mi hrozně slaboučkej na balónu,takový tintítko co každej odstrčí.
Kolda napsal:
Já bych dal trenérovi ještě šanci. Chtěl bych věřit že změny v sestavě i taktice v posledním zápase nebyla náhoda a bude v tom pokračovat i nadále. A možná by mohli i proti Dukle nastoupit ... v tom růžovým. :-)
No určitě to bereš s nadsázkou podle toho smajlíku,ale snad to nikoho ani nenapadne hrát doma v tomhle buzerantskym prádýlku :-).Jsou snad ještě nějaký základní tradice.
Veselý by měl mít nůž na krku i na další zápas s lampasama
Tak super body,bylo to tím,že jsem na to nekoukal.příště na to zase koukat nebudu a ono to pujde
Tak já začnu s nějakou změnou,třeba to pomůže.Já to sledovat nebudu vůbec a večer se uvidí.
TomBP napsal:
Trenér dal na tiskovce celkem jasně najevo, že se bez odstupného jen tak odvolat nenechá. A to bude vzhledem k délce kontraktu poměrně velké. Samozřejmě dobře ví, že toto je pro naše vedení velký problém. Ale ... není na co čekat. Ta situace se musí řešit okamžitě. Musí se jednat. Nabízí se přesun do sportovního vedení a smlouva by mu mohla běžet dále. Tím bychom zároveň byli nuceni posílit tento úsek o jednoho člověka. Takže dvě mouchy jednou ranou.
Přesně, nemusí ho hned vyhodit,mohli by ho jen přesunout na jinou pozici.třeba jako stavební dozor :-)) no pokud by jim nevadilo,že se budou dělňasové pod ním flákat stejně jako hráči,ale na to už musej bejt zvyklí :-))
Tahle bída trvá už fakt moc dlouho a když nejsou prachy na hráče tak se musí začít od trenéra.Veselý to už jasně nezvládá,jak se řika novej impuls no,Čím dřív tím líp.
kolina napsal:
Nějaké větší soudy/hodnocení bych nechal až po tom čtvrtém jarním kole, když z toho vybojujeme víc než 6 bodů tak pro boj o záchranu dobrý, když chceme do "prostřední" skupiny musíme bodovat víc... Dle mého to nebylo že ... "šlapeme vodu" ale chyběl větší důraz v soubojích a dostupování soupeře především ve středu hříště - tam to byl fakt "průchoďák"... No, chyběl tam někdo jako byl OKEKE který tam vše umlátil... BOHEMKA DO TOHO!!! Jojo, každý to může vidět jinak, tak snad to správně uvidí/vyhodnotí realizační tým.
Ano záloha druhej poločas neexistovala,nikdo nepodržel a nerozehrál dobře balón,ale z Okekeho bych nějakou personu nedělal.za mě jsem rád že je pryč