Detail uživatele diskuzního fóra - bofalos
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 155 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| AqrMSkgs | 124 | |
| TVtzbOop | 31 |
11.rada napsal:
Chlapci z Mikrofonu za klokanem se pořádně rozčílili, skutečně pořádně, že trenér Veselý nedává prakticky šanci mladým klukům, ale stále staví staré vyčichlé matadory. Stojí za poslechnutí. Na tiskovce po Plzni to JV vysvětloval: mladí hráči ... si prý musí ligu nejprve „načichat“, zvyknout si na tempo, důraz a taktiku. Tenhle jeho alibismus a opatrnictví se mi hned vybavily večer, když jsem koukal na Spartu, za niž nastoupil hráč Sochůrek. Teprve 17letý! Patřil k nejlepším. Asi mu nikdo nevtloukal do hlavy, že naše liga je natolik těžká, výjimečná a mimořádná, že si ji musí nejprve několik let "načichat" na lavičce a pak postupně sbírat několikaminutové starty.
Naprostý souhlas ale jaké mládí je připraveno v bezkoncepčním klubu na přechod do ,,A,,týmu? Nula, jak v ,,B,, tak v dorostu a to alibismu na tiskovkách p.Veselému vyhovuje. Je a bude to bohužel stále stejné. Bez radikální změny v nastavení fungování klubu to samo nepřijde. Čím dříve se začne, tím lépe. Je to běh na dlouhou trať ale v budoucnu se vyplatí. Každý rok se mužstvo skládá z hráčů ,,na poslední štacích,, či ,,zbylých,, na přestupovém trhu, místo aby se doplňovalo z vlastních zdrojů popř. jeden,dva přestupy( hostování).Jeden příklad spokojenosti. V nedávné minulosti vyhrávalo naše ,,B,, svoji skupinu třetí ligy a tak se na pár zápasů postavilo pár tehdejších dorostenců( prý koncepčně), zápasy se prohrály či remizovaly a bylo po ,,problému,, aby se náhodou v baráži nepostoupilo. Hráči na to pak rezignovali. Většina z nich fotbal již nehraje,či pouze za tzv.pivo a párek.Dorost je spokojen s umístěním v tabulce 2. ligy. No a pan Veselý má vlastně na tiskovkách pravdu. Samozřejmně,že se najdou výjimky ale je to dost dva,tři hráči za cca pět let čichající na lavičce?
Demínka napsal:
Teprve teď jsem měl čas si poslechnout tiskovku po zápase s Plzní. Za mě je to mlácení prázdné slámy. Řeči o tom, že to byl vyrovnaný zápas neberu. Mohli a měli jsme prohrát 4 až ... 5:0. To, co chytil Frühwald bylo famózní. Do penalty skvělý výkon. Takové to kopání si mezi šestnáctkami, v tom jsme se možná Plzni vyrovnali, ale jak se dostal balon k vápnu, byl vidět diametrální rozdíl. Do ofenzivy jediný platný hráč Čermák - hezká střela a náhodné břevno. Jinak hrajeme opět (pokolikáté už) bez útoku. Drchal a Ristovski marní, Jusuf na procházce jen rozhazuje rukama, ke všemu okolo má hromadu poznámek. Pleštil zbytečný. Myslím, že skupina o udržení nás nemine a budeme mít velký problém se udržet nad barážovými příčkami. Pokud vedení v létě neudělá velký řez celou ofenzivou, tak se nic nezmění - stejně jako se nic nezměnilo teď před jarní částí. Je třeba si už konečně uvědomit a přiznat, že máme po Dukle druhý nejhoší útok v lize. V jarní části jsme dali pouze 6 gólů, z toho jen jeden ze hry. To je ostuda a tragédie.
...letos, tak jako v letech minulých, jsem s takovým herním projevem a následným vyjádřením na tiskovkách počítal a tak jsem opět v očekávání čím p.Veselý překvapí a jakým fotbalem mne v budoucnu přesvědčí a pozve opět na stadion.....jinak mi bude stačit sestřih utkání v nějaké TV...
kolina napsal:
Tak jo, Dalibora jako fotbalistu jsem měl fakt rád (každé mužstvo potřebuje podobného fotbalistu!), nicméně jako trenér u někoho naráží na problém, prostě má podobnou povahu jako jiný trenér Bohemák Pulpit... Nic proti Daliborovi, nicméně ... někteří fotbalisti s tím mají problém a v 1Lize by byl ještě mnohem víc na očích... Jojo, každého trenéra u každého mužstva to dříve či později čeká - i trenéra Veselého. BOHEMKA DO TOHO!!!
....tady jsi to nazval bohužel přesně, někteří fotbalisti s tím mají problém....s Pospíchalem měli problém všichni až na jakéhosi Kotrbu...Dalibor se také změnil, už to není taková horká hlava ale motivátor s přirozenou autoritou, který umí pojmenovat problém bez alibismu. Určitě by mu mezi sebou neříkali ,,Švejk,,. Bohemka se musí změnit strukturálně a nyní si myslím, že je pro Dalibora ta správná doba. Ovšem,když vyhrajem s Duklou a poté přivezeme nějaké bodíky,bude se zde diskutovat o pohárech a o titulu( nadsázka)......
kolina napsal:
No, tak dobrá máš svůj názor, řekl jsi "A" říkáš že p.Veselému nevěříš, tak teda ještě řekni "B" - jméno komu teda věříš, kdo by byl "tím správným mužem"?!? Já jsem psal, že "situaci Bohemky nevidím ... kriticky" což je třeba zasadit do kontextu s ohledem na Ostravu, Boleslav, Slovácko, Duklu... BOHEMKA DO TOHO!!! Nadcházející zápas s Duklou bude směrodatný nejen pro zbytek sezony nýbrž i pro sezonu následující - tak hlavně se z toho nepos...
Tak když jinak nedáš říkám ,,B,, Dalibor Slezák...i když údajně nemá zájem,tak přesvědčit...ono to stejně jednou p.Veselého čeká...
kolina napsal:
Já jsem se ze zvědavosti a pro posouzení včera podíval na zápas Liberec:Baník, tak ať někomu nekřivdíme - Bohemka není horší... Jelikož situaci Bohemky nevidím nikterak kriticky tak bych se vyvaroval neuvážených kroků které můžou mít ... negativní dopad. Takže se na to podívám také ve dvou rovinách - trenér Veselý má platnou smlouvu a za stávající stav nemůže pouze on nýbrž i celé vedení... No a především když něco funguje tak to neruším když nemám připravené evidentně lepší řešení (všeobecně) - teda v případě když není situace kritická... BOHEMKA DO TOHO!!!
....to,jakým fotbalem se prezentujeme hraničí se situací kritickou již delší dobu a jeden vyhraný zápas mne zatím nepřesvědčil,že něco začíná fungovat,prostě p.Veselému nevěřím,že je tím správným mužem pro současnou i budoucí Bohemku.....
Sobotní utkání mělo pro mne dvě roviny. První je ta, že jsme vyhráli na Slovácku a výsledek mne udělal radost.Druhá je zcela opačná a to je,že p.Veselému se zřejmě tímto opět prodloužila doba setrvání ve funkci trenéra.
... něco mi říká že ze Slovácka přivezeme výhru a nynější debaty se otočí a Jarouš nebude tak špatný trenér, musíme být trpělivý, dát mu trochu víc času, zajíci se počítají až po honu a tak podobně......
hrdin napsal:
Takže by měl by víc fandit?? :)) Měl by teda být vyhozen i Bartek, Hašek, Hejkal a zbytek nefandícího realizáku? Btw, o Hejkala by se možná ráda postarala Dukla
....trenér,potažmo realizák (poslední a rozhodující slovo má p. Veselý), má hráče připravit na zápas,soupeře,určit taktiku,motivovat,v průběhu zápasu reagovat na vývoj utkání třeba i střídáním atd....nevím,zda i asistenti jsou momentálně na stejné lodi s panem Veselým....a ještě maličkost, od ,,fandění,, jsou fandové klubů......
kníže napsal:
Tak berme to pozitivně, další gól ze standartky, trefil se konečně útočník, a to dokonce Ristovski a nehrál Vondra (pro některé konečně), v základu konečně i Matěj Kadlec..... pak už nevím :) Jinak trenér může ... říkat hráčům co chce, ale na hřišti hrajou oni, a drtivá většina má něco odkopáno, tak má sama vědět co a jak hrát. Když Kovařík nejlepší nahrávač víc fauluje než nahraje, když Yousuf dvakrát za sebou po 8 gólech za sezonu se nedokáže trefit, když Matoušek napálí nejbližšího hráče a to na dost metrů daleko, když Pleštil vystřelí jednou za zápas a .... a ..... to se pak dělají těžko výhry a v tom bych neviděl problém trenéra.
....ok a v čem je tedy p.Veselý přínosem?.....dík za info......