Detail uživatele diskuzního fóra - bofalos

Datum prvního příspěvku
19.10.2022
Celkový počet příspěvků
124
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 124
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
AqrMSkgs 124

berjir napsal:

Jdes z extremu do extremu. Co udelas, kdyz te v praci sere sef? Zmenis ji. Idealni je rovnovaha a uplne nejidealnejsi je, kdyz trener dosahne toho, ze kazdej hrac vi co ma delat a skutecne ...

Pamatuju Pospíchala (hráči ho nijak zvlášť nemilovali,málokdo odešel),zmíněnou rovnováhu obstarával Zadina. Hráči to chápali moc dobře dle jejich počtu v repre. Někde jsem četl,že i když už Bohemku netrénoval,objevil se na tréninku a borci okamžitě přepli na vyšší obrátky. Dnes občas shlédnu trénink a nebýt tam kolikrát Pepa J. tak je to takové ,,baroko,, jak říkával jeden náš trenér. Vím,jiná doba ale fungovalo to ne?

berjir napsal:

Ja teda nevim jestli soudis jen podle tiskovek, ale kdyz obcas o JV mluvili hraci, neprijde mi, ze v kabine by byl nejakej tata. Hejkala si hraci chvalili, z chovani na stridacce ale jde odvodit, ...

Já bych možná rád viděl trenéra,kterého si hráči moc nechválí........

dan napsal:

1) mam radost, ze konecne se tu zacalo psat,ze klíčový problem je záloha. o tom jsem se tady zmínil asi před vic jak týdnem, ale všichni porad řešili obranu a brankáře... 2) je prece normalni, ze ...

Klíčový problém je (jen dle mého) koncepční fungování celého klubu,ne jenom ,,A,,mužstva. U áčka je to přestupová politika, doplnění mužstva vhodnými konkrétními hráči,začlenění mládí i když jim něco nevyjde a hlavně kvalitnímu skautingu (když si prozatím nedokážeme vychovat svoje). S hodnocením golmana bych ještě počkal.Jedlička byl ze začátku nadstandard, v některých zápasech ho také ,,bylo dost,,.Co s ostatníma golmanama,není jich ,,privela,,?Realizák je takový slepenec,Veselý,Hejkal,Muller,Hašek,Bartek nevím,no,je tam nějaká tvrdá ruka? Samí demokrati.

Borek1 napsal:

Na béčku jsem nebyl, ale kamarád říkal, že byl průser prvních 20 minut kdy totálně hořela celá defenziva včetně brankáře. 

Já byl,spojil jsem s venčením psa. Béčko zřejmě z vedení nikoho nezajímá,až jim bude hořet koudel,nastoupí půlka A mužstva,soutěž se slavně zachrání a pojede se dál. A já zase půjdu venčit toho psa.......

rio napo napsal:

S Hugem mě Liberec překvapuje už dlouho. Nechápu. 

Mne to nepřekvapuje. U nás potřeboval čas,který nedostal. Každou chybu mu nikdo nevyčítá,získal důvěru jak trenéra,hráčů i fandů. Nemusí si o poločase odskočit vyzvracet. Obraná hra celého mužstva je zodpovědná.Prostě se dostal do pohody.

Klokan z Černošic napsal:

Já si zase pamatuji, že když nebyly prachy a nebo jsem to nestíhal, tak jsem dal dědkovi u vchodu 5,- Kčs a on mne pustil na druhou půli. A nic jsem nemusel reklamovat :-))). Pro ...

Připomněl jste mi dobu mého mládí....v té době jsem v ligovém dorostu působil a tak si dobře pamatuji jak jsme se na takové zápasy těšili.Ano,poločas 40 min. a ke konci zápasu plné ochozy,které již slušně povzbuzovaly. Trenéři Ledecký,Žďárský namátkou i kluci,kteří i s ,,A,, mužstvem občas trénovali ( Balšánek,Marinov,Krupka,Pavel Kouba,Mazánek,Ježdík,Suchomel)ti koketovali s reprezentací. Na tribuně Pospíchal,Zadina,Svoboda a v první půlce i hráči. Mimochodem, v útrobách stadionu jsme se s našimi idoly potkávali a uctivě je zdravili,vždy následovala odpověď a my byli v ,,sedmém nebi,,. Byl tak přehled o talentech jak mezi trenéry tak fanoušky. A ta atmosféra dnešní mládež může bohužel závidět. Po zápase řada za střídačkama patřila nám a byla vždy obsazena.Kráááásný . Jo a ještě občas proběhl i trénink před zápasem,zpestření, jinak každý den vlakem směr Klánovice. 

Bohemians Fans napsal:

Jak už se tady řešilo, po zápase s Duklou jsem přemýšlel o brankářské jedničce a napadl mě Matyáš Vágner z Hradce, po přestupu ze Slavie jen dvojka a po prvních dvou zápasech to vypadá, že ...

V stavu v jakém je nastavena obranná činnost mužstva a které se tak bezmezně věří ať už jménům, nebo tří obráncovému systému, na který nemáme kvalitu, je velice těžké obviňovat pouze golmany( vynechme triviální chyby). Debut v této chvíli pro mladého např. Kerbacha by mohl být z velké pravděpodobnosti likvidační( podobně jako např. Kouba). Až bude mančaft v tzv. laufu,bude dávat branky,tak se i případná chyba golmana nebude řešit takovým způsobem jako nyní a tím by mohl mladý golman získávat zkušenosti a sebevědomí. Podobným způsobem byl u nás zlikvidován Bačkovský. Manažeři nejsou hloupí a proto poradí osloveným adeptům zda situaci využít,či nikoliv. Nyní převládá názor do Bohemky v současné době nechodit,jejich růstu by to mohlo uškodit. Mnoho takových Jedličků co by mohlo akceptovat hostování(na přestup by k nám nešel o tom jsem přesvědčený) u nás není. Je třeba kmenový golman. Celou ,,politiku,, klubu by mohla postupně nastartovat nějaká smysluplná koncepce klubu jako takového a ta nám dle mého chybí . To nám škodí. Startérem musí být trenér a ten mít podporu a trpělivost vedení a majitele. Obávám se,že stávající stav našemu trenérovi vyhovuje např. z důvodu sezení na více židlích.  Dlouho jsem nepsal,čekal jsem na nějaký posun ale nic. Korunováno systémem permic. Tak omluva za dlouhý tlachy. Mějte se fajn Klokani.