Detail uživatele diskuzního fóra - bofalos
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 153 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| AqrMSkgs | 124 | |
| TVtzbOop | 29 |
kolina napsal:
Tak jo, Dalibora jako fotbalistu jsem měl fakt rád (každé mužstvo potřebuje podobného fotbalistu!), nicméně jako trenér u někoho naráží na problém, prostě má podobnou povahu jako jiný trenér Bohemák Pulpit... Nic proti Daliborovi, nicméně ... někteří fotbalisti s tím mají problém a v 1Lize by byl ještě mnohem víc na očích... Jojo, každého trenéra u každého mužstva to dříve či později čeká - i trenéra Veselého. BOHEMKA DO TOHO!!!
....tady jsi to nazval bohužel přesně, někteří fotbalisti s tím mají problém....s Pospíchalem měli problém všichni až na jakéhosi Kotrbu...Dalibor se také změnil, už to není taková horká hlava ale motivátor s přirozenou autoritou, který umí pojmenovat problém bez alibismu. Určitě by mu mezi sebou neříkali ,,Švejk,,. Bohemka se musí změnit strukturálně a nyní si myslím, že je pro Dalibora ta správná doba. Ovšem,když vyhrajem s Duklou a poté přivezeme nějaké bodíky,bude se zde diskutovat o pohárech a o titulu( nadsázka)......
kolina napsal:
No, tak dobrá máš svůj názor, řekl jsi "A" říkáš že p.Veselému nevěříš, tak teda ještě řekni "B" - jméno komu teda věříš, kdo by byl "tím správným mužem"?!? Já jsem psal, že "situaci Bohemky nevidím ... kriticky" což je třeba zasadit do kontextu s ohledem na Ostravu, Boleslav, Slovácko, Duklu... BOHEMKA DO TOHO!!! Nadcházející zápas s Duklou bude směrodatný nejen pro zbytek sezony nýbrž i pro sezonu následující - tak hlavně se z toho nepos...
Tak když jinak nedáš říkám ,,B,, Dalibor Slezák...i když údajně nemá zájem,tak přesvědčit...ono to stejně jednou p.Veselého čeká...
kolina napsal:
Já jsem se ze zvědavosti a pro posouzení včera podíval na zápas Liberec:Baník, tak ať někomu nekřivdíme - Bohemka není horší... Jelikož situaci Bohemky nevidím nikterak kriticky tak bych se vyvaroval neuvážených kroků které můžou mít ... negativní dopad. Takže se na to podívám také ve dvou rovinách - trenér Veselý má platnou smlouvu a za stávající stav nemůže pouze on nýbrž i celé vedení... No a především když něco funguje tak to neruším když nemám připravené evidentně lepší řešení (všeobecně) - teda v případě když není situace kritická... BOHEMKA DO TOHO!!!
....to,jakým fotbalem se prezentujeme hraničí se situací kritickou již delší dobu a jeden vyhraný zápas mne zatím nepřesvědčil,že něco začíná fungovat,prostě p.Veselému nevěřím,že je tím správným mužem pro současnou i budoucí Bohemku.....
Sobotní utkání mělo pro mne dvě roviny. První je ta, že jsme vyhráli na Slovácku a výsledek mne udělal radost.Druhá je zcela opačná a to je,že p.Veselému se zřejmě tímto opět prodloužila doba setrvání ve funkci trenéra.
... něco mi říká že ze Slovácka přivezeme výhru a nynější debaty se otočí a Jarouš nebude tak špatný trenér, musíme být trpělivý, dát mu trochu víc času, zajíci se počítají až po honu a tak podobně......
hrdin napsal:
Takže by měl by víc fandit?? :)) Měl by teda být vyhozen i Bartek, Hašek, Hejkal a zbytek nefandícího realizáku? Btw, o Hejkala by se možná ráda postarala Dukla
....trenér,potažmo realizák (poslední a rozhodující slovo má p. Veselý), má hráče připravit na zápas,soupeře,určit taktiku,motivovat,v průběhu zápasu reagovat na vývoj utkání třeba i střídáním atd....nevím,zda i asistenti jsou momentálně na stejné lodi s panem Veselým....a ještě maličkost, od ,,fandění,, jsou fandové klubů......
kníže napsal:
Tak berme to pozitivně, další gól ze standartky, trefil se konečně útočník, a to dokonce Ristovski a nehrál Vondra (pro některé konečně), v základu konečně i Matěj Kadlec..... pak už nevím :) Jinak trenér může ... říkat hráčům co chce, ale na hřišti hrajou oni, a drtivá většina má něco odkopáno, tak má sama vědět co a jak hrát. Když Kovařík nejlepší nahrávač víc fauluje než nahraje, když Yousuf dvakrát za sebou po 8 gólech za sezonu se nedokáže trefit, když Matoušek napálí nejbližšího hráče a to na dost metrů daleko, když Pleštil vystřelí jednou za zápas a .... a ..... to se pak dělají těžko výhry a v tom bych neviděl problém trenéra.
....ok a v čem je tedy p.Veselý přínosem?.....dík za info......
mildík napsal:
Uvědomte si že Veselý není jen trenér ale taky bych řekl že je hráčský skaut který si vytipovává hráče a pak s nima i promlouvá a díky němu tu byl Prekop, Květ a další hráči ... které nikdo nechtěl a on je nastartoval a Bohemka je DOBŘE prodala. Takže nabídnout určitě má ještě co hodně .
...to si myslím,že tady je ten problém...hráčský skaut,který skautuje pomocí informací od agentů popř.sestříhaného videa...dobře jste připomenul,že jde o hráče,které nikdo nechtěl.....bylo by lepší kdyby umněl nastavit atmosféru v kabině,necítím,že by v zápasech za bohemku ,,dýchal,,můj názor je,když by odešel na jinou funkci(sport.ředitel )a přišel by kovaný trenér bohemák,tak by to jen prospělo věci...