Detail uživatele diskuzního fóra - bofalos

Datum prvního příspěvku
19.10.2022
Celkový počet příspěvků
153
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 153
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
AqrMSkgs 124
TVtzbOop 29

kolina napsal:

Tak jo, Dalibora jako fotbalistu jsem měl fakt rád (každé mužstvo potřebuje podobného fotbalistu!), nicméně jako trenér u někoho naráží na problém, prostě má podobnou povahu jako jiný trenér Bohemák Pulpit... Nic proti Daliborovi, nicméně ...

....tady jsi to nazval bohužel přesně, někteří fotbalisti s tím mají problém....s Pospíchalem měli problém všichni až na jakéhosi Kotrbu...Dalibor se také změnil, už to není taková horká hlava ale motivátor s přirozenou autoritou, který umí pojmenovat problém bez alibismu. Určitě by mu mezi sebou neříkali ,,Švejk,,. Bohemka se musí změnit strukturálně a nyní si myslím, že je pro Dalibora ta správná doba. Ovšem,když vyhrajem s Duklou a poté přivezeme nějaké bodíky,bude se zde diskutovat o pohárech a o titulu( nadsázka)......

kolina napsal:

No, tak dobrá máš svůj názor, řekl jsi "A" říkáš že p.Veselému nevěříš, tak teda ještě řekni "B" - jméno komu teda věříš, kdo by byl "tím správným mužem"?!? Já jsem psal, že "situaci Bohemky nevidím ...

Tak když jinak nedáš říkám ,,B,, Dalibor Slezák...i když údajně nemá zájem,tak přesvědčit...ono to stejně jednou p.Veselého čeká...

kolina napsal:

Já jsem se ze zvědavosti a pro posouzení včera podíval na zápas Liberec:Baník,  tak ať někomu nekřivdíme - Bohemka není horší... Jelikož situaci Bohemky nevidím nikterak kriticky tak bych se vyvaroval neuvážených kroků které můžou mít ...

....to,jakým fotbalem se prezentujeme hraničí se situací kritickou již delší dobu a jeden vyhraný zápas mne zatím nepřesvědčil,že něco začíná fungovat,prostě p.Veselému nevěřím,že je tím správným mužem pro současnou i budoucí Bohemku.....

Sobotní utkání mělo pro mne dvě roviny. První je ta, že jsme vyhráli na Slovácku a výsledek mne udělal radost.Druhá je zcela opačná a to je,že p.Veselému se zřejmě tímto opět prodloužila doba setrvání ve funkci trenéra.

... něco mi říká že ze Slovácka přivezeme výhru a nynější debaty se otočí a Jarouš nebude tak špatný trenér, musíme být trpělivý, dát mu trochu víc času, zajíci se počítají až po honu a tak podobně...... 

hrdin napsal:

Takže by měl by víc fandit?? :)) Měl by teda být vyhozen i Bartek, Hašek, Hejkal a zbytek nefandícího realizáku? Btw, o Hejkala by se možná ráda postarala Dukla

....trenér,potažmo realizák (poslední a rozhodující slovo má  p. Veselý), má hráče připravit na zápas,soupeře,určit taktiku,motivovat,v průběhu zápasu reagovat na vývoj utkání třeba i střídáním atd....nevím,zda i asistenti jsou momentálně na stejné lodi s panem Veselým....a ještě maličkost, od ,,fandění,, jsou fandové klubů......

hrdin napsal:

Je to schopnej trenér vhodný do bohemáckého naturelu... Koho bys chtěl ty? A co myslíš, že by se změnilo? 

...máš pravdu, hodí se do momentálního bohemáckého naturelu...pozoruj trenéry našich soupeřů jak působí na své hráče,tak ve zkratce,, někoho takového,,......

kníže napsal:

Tak berme to pozitivně, další gól ze standartky, trefil se konečně útočník, a to dokonce Ristovski a nehrál Vondra (pro některé konečně), v základu konečně i Matěj Kadlec..... pak už nevím :) Jinak trenér může ...

....ok a v čem je tedy p.Veselý přínosem?.....dík za info......

zeppelin napsal:

A kteří hráči to jsou,které nikdo nechtěl?Myslím v současnosti.

....zeptejte se mildíka....je to reakce na jeho link...

mildík napsal:

Uvědomte si že Veselý není jen trenér ale taky bych řekl že je hráčský skaut který si vytipovává hráče a pak s nima i promlouvá a díky němu tu byl Prekop, Květ a další hráči ...

...to si myslím,že tady je ten problém...hráčský skaut,který skautuje pomocí informací od agentů popř.sestříhaného videa...dobře jste připomenul,že jde o hráče,které nikdo nechtěl.....bylo by lepší kdyby  umněl nastavit atmosféru v kabině,necítím,že by v zápasech za bohemku ,,dýchal,,můj názor je,když by odešel na jinou funkci(sport.ředitel )a přišel by kovaný trenér bohemák,tak by to jen prospělo věci...