Detail uživatele diskuzního fóra - bofalos
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 124 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
AqrMSkgs | 124 |
berjir napsal:
Jdes z extremu do extremu. Co udelas, kdyz te v praci sere sef? Zmenis ji. Idealni je rovnovaha a uplne nejidealnejsi je, kdyz trener dosahne toho, ze kazdej hrac vi co ma delat a skutecne ... to dela. Pak to funguje, hraci to vidi a za trenerem jdou, i kdyz jim naklada, protoze vidi ten smysl.
Pamatuju Pospíchala (hráči ho nijak zvlášť nemilovali,málokdo odešel),zmíněnou rovnováhu obstarával Zadina. Hráči to chápali moc dobře dle jejich počtu v repre. Někde jsem četl,že i když už Bohemku netrénoval,objevil se na tréninku a borci okamžitě přepli na vyšší obrátky. Dnes občas shlédnu trénink a nebýt tam kolikrát Pepa J. tak je to takové ,,baroko,, jak říkával jeden náš trenér. Vím,jiná doba ale fungovalo to ne?
berjir napsal:
Ja teda nevim jestli soudis jen podle tiskovek, ale kdyz obcas o JV mluvili hraci, neprijde mi, ze v kabine by byl nejakej tata. Hejkala si hraci chvalili, z chovani na stridacce ale jde odvodit, ... ze asi trosku raplik bude. A Bartas taky nebejval uplne klidnej hrac, tak nevim co si prenes do treneriny.
Já bych možná rád viděl trenéra,kterého si hráči moc nechválí........
dan napsal:
1) mam radost, ze konecne se tu zacalo psat,ze klíčový problem je záloha. o tom jsem se tady zmínil asi před vic jak týdnem, ale všichni porad řešili obranu a brankáře... 2) je prece normalni, ze ... deti si povídaji s rodiči a neco z toho si vezmou a neco si udělají po svém. Funguje to v jiných profesích a je to k dobru věci, nevim, proc by si v rodině fotbalistu nemohli povídat o fotbale...Hasek ml. by byl totální blbec, kdyby si nepovídal o fotbale se svým tatou, který, at chcete nebo ne, je uznávaný trenér /i kdyz se mu delší dobu nic nepovedlo/. Naopak, je poměrně inteligentní a věřím, ze názory jeho taty tribi jeho trenerskou filosofii. 3)myslim, ze bohemka jde porad nahoru, i pres současnou výsledkovou a herní mizerii. nebo si snad dovedete realne představit, ze by do bohemky prisel před tremi roky hrac s cenou, jakou jsme zaplatili za brankáře (který zda se ma předpoklady byt hvězdou klokanu). Nemyslím, ze to vedeme špatně, naopak. stabilizovali jsme se finančně, pak přivedli trenény s dlouhodobou koncepci a postupně nas kádr je každým rokem silnější (a tvrdim to i s tím, ze jsme vykrik v podobě 4.mista nezopakovali) FORZA Bohemians!!!
Klíčový problém je (jen dle mého) koncepční fungování celého klubu,ne jenom ,,A,,mužstva. U áčka je to přestupová politika, doplnění mužstva vhodnými konkrétními hráči,začlenění mládí i když jim něco nevyjde a hlavně kvalitnímu skautingu (když si prozatím nedokážeme vychovat svoje). S hodnocením golmana bych ještě počkal.Jedlička byl ze začátku nadstandard, v některých zápasech ho také ,,bylo dost,,.Co s ostatníma golmanama,není jich ,,privela,,?Realizák je takový slepenec,Veselý,Hejkal,Muller,Hašek,Bartek nevím,no,je tam nějaká tvrdá ruka? Samí demokrati.
Borek1 napsal:
Na béčku jsem nebyl, ale kamarád říkal, že byl průser prvních 20 minut kdy totálně hořela celá defenziva včetně brankáře.
Já byl,spojil jsem s venčením psa. Béčko zřejmě z vedení nikoho nezajímá,až jim bude hořet koudel,nastoupí půlka A mužstva,soutěž se slavně zachrání a pojede se dál. A já zase půjdu venčit toho psa.......
rio napo napsal:
S Hugem mě Liberec překvapuje už dlouho. Nechápu.
Mne to nepřekvapuje. U nás potřeboval čas,který nedostal. Každou chybu mu nikdo nevyčítá,získal důvěru jak trenéra,hráčů i fandů. Nemusí si o poločase odskočit vyzvracet. Obraná hra celého mužstva je zodpovědná.Prostě se dostal do pohody.
Klokan z Černošic napsal:
Já si zase pamatuji, že když nebyly prachy a nebo jsem to nestíhal, tak jsem dal dědkovi u vchodu 5,- Kčs a on mne pustil na druhou půli. A nic jsem nemusel reklamovat :-))). Pro ... mladší, cena byla 10,- Kčs plus 1,- Kčs na podporu mládežnického sportu v situaci, že se hrál dorost předzápas. Dnes by se všichni po..., kdyby jim tam běhal před ligou někdo 90 minut...(pozor, paměť neslouží, help!! mám pocit, že tenkrát hrál dorost 2 x 40, pamatuje si to někdo????)
Připomněl jste mi dobu mého mládí....v té době jsem v ligovém dorostu působil a tak si dobře pamatuji jak jsme se na takové zápasy těšili.Ano,poločas 40 min. a ke konci zápasu plné ochozy,které již slušně povzbuzovaly. Trenéři Ledecký,Žďárský namátkou i kluci,kteří i s ,,A,, mužstvem občas trénovali ( Balšánek,Marinov,Krupka,Pavel Kouba,Mazánek,Ježdík,Suchomel)ti koketovali s reprezentací. Na tribuně Pospíchal,Zadina,Svoboda a v první půlce i hráči. Mimochodem, v útrobách stadionu jsme se s našimi idoly potkávali a uctivě je zdravili,vždy následovala odpověď a my byli v ,,sedmém nebi,,. Byl tak přehled o talentech jak mezi trenéry tak fanoušky. A ta atmosféra dnešní mládež může bohužel závidět. Po zápase řada za střídačkama patřila nám a byla vždy obsazena.Kráááásný . Jo a ještě občas proběhl i trénink před zápasem,zpestření, jinak každý den vlakem směr Klánovice.
Bohemians Fans napsal:
Jak už se tady řešilo, po zápase s Duklou jsem přemýšlel o brankářské jedničce a napadl mě Matyáš Vágner z Hradce, po přestupu ze Slavie jen dvojka a po prvních dvou zápasech to vypadá, že ... zasáhne jen do velmi málo zápasů. Mladý a dobrý brankář, myslím že dobrá volba. Co vy na to?
V stavu v jakém je nastavena obranná činnost mužstva a které se tak bezmezně věří ať už jménům, nebo tří obráncovému systému, na který nemáme kvalitu, je velice těžké obviňovat pouze golmany( vynechme triviální chyby). Debut v této chvíli pro mladého např. Kerbacha by mohl být z velké pravděpodobnosti likvidační( podobně jako např. Kouba). Až bude mančaft v tzv. laufu,bude dávat branky,tak se i případná chyba golmana nebude řešit takovým způsobem jako nyní a tím by mohl mladý golman získávat zkušenosti a sebevědomí. Podobným způsobem byl u nás zlikvidován Bačkovský. Manažeři nejsou hloupí a proto poradí osloveným adeptům zda situaci využít,či nikoliv. Nyní převládá názor do Bohemky v současné době nechodit,jejich růstu by to mohlo uškodit. Mnoho takových Jedličků co by mohlo akceptovat hostování(na přestup by k nám nešel o tom jsem přesvědčený) u nás není. Je třeba kmenový golman. Celou ,,politiku,, klubu by mohla postupně nastartovat nějaká smysluplná koncepce klubu jako takového a ta nám dle mého chybí . To nám škodí. Startérem musí být trenér a ten mít podporu a trpělivost vedení a majitele. Obávám se,že stávající stav našemu trenérovi vyhovuje např. z důvodu sezení na více židlích. Dlouho jsem nepsal,čekal jsem na nějaký posun ale nic. Korunováno systémem permic. Tak omluva za dlouhý tlachy. Mějte se fajn Klokani.
Maasha napsal:
Toho Melichara jsem chtěl zrovna navrhnout. ;) navíc už má zkušenosti a přitom ročník 2000.
Všichni výše jmenovaní (včetně Melichara) by v systému, jakým se prezentujeme , nijak zásadně neovlivnili obranou hru . Kinský a jeho manažerský tým nedoporučují pro golmana repre 21 Bohemians. Do klubu jako je Bohemka se nechodí pro peníze, ale jak se posunout po sportovní stránce. On už má svoje PR, nemusí se za každou cenu dostat do 1.ligy. V určitých případech se chodí třeba za trenérem,tréninkovými možnostmi( má cenu se každý den trmácet do Uhříněvsi?),popř.šancí na pohárovou Evropu, příslibem,že se v klubu něco buduje směrem do budoucnosti-nějaké sportovní plány. Z tohoto pohledu jsme pro managment p.Kinského mimo hru. Slovy nejmenovaného hráče,, když mně vše vybouchne,tak v nejhorším vezmu tu Bohemku,,. Věřím,že jednoho dne bude líp ale chce to zapálené lidi s tím něco dělat(Držmíšek a spol. to asi nebudou),vytvořit tlak na Lokádu,dát si cíle,které budou veřejně známé a tudíž pod drobnohledem fandů. Pak jsem ochoten finančně pravidelně přispívat( ne jen pivníma pohárkama a občas choreo). Klokani,jinak hezký prázdniny.
Borek1 napsal:
Všichni se tady shodnou jaký je Prekop klenot a když ho Jarda Veselý vyměnil za Koubka, tak spousta místních mu za to nemohla přijít na jméno:-) nebo když dal málo šancí Osmančíkovi(teď občas střídá v ... druhé lize) každému se někdy něco povede a jindy ne. Třeba Hrubý se nepovedl a to spousta fanoušků, včetné mne jeho příchod vítala. Já očekávám hodně od Smrže, jenže ten toho moc nestačil nahrát neb se dlouhodobě zranil. Já prostě zcela důvěřuji našemu trenérovi a jsem strašně rád, že ho tady máme a pokud jemu a Hejkalovi dá i Darek víc pravomocí a nějaký ten budget na posily, tak věřím, že poháry loni nebyly naposled.
Zdravím,já si myslím,že jediná cesta pro budoucnost je koncepční nastavení celého klubu,kde by mělo vše směřovat k prezentaci hry,popř.postavení ,,A,, mužstva. Pro koncepční práci si myslím,že pan trenér není vhodný kandidát,v tom mě utvrzuje i jeho angažmá u repre. Vyžaduje to 100% nasazení nejen jeho ale i sportovního ředitele a celého vedení klubu včetně osob na Lokádě. Naopak stávající nastavení výše zmiňovaným plně vyhovuje.A tak příspěvky do debat byly,jsou a budou nadále podobné,takže když budeme archivovat,max. v budoucnu změníme jména. Obě ,,S,, v minulosti měly podobný problém ale ač nerad,musím přiznat že např. Hřebík (možná i podobný pohled na fungování klubu měl i L. Přibyl) šli správnou cestou. Až budeme tak dvě až tři sezony za sebou hrát v horních patrech ligy,pak teprve uvěřím,že se jde dobrým směrem.
Také to nerad říkám ale nebudeme-li mít nastavenu koncepci klubu(krátko i dlouhodobou ,mládež ,přestupy ,kompetence ,skauting), tak slova trenéra ,který říká to,co chceme slyšet, jsou jen plané řeči. Věnuje-li se skautingu jen on a Držmíšek,pak se není nač ohledně kádru a hlavně dlouhodobě předváděné hře vymlouvat. Odpovědnost je jasně daná. Myslel jsem,s ohledem na loňskou sezonu,že se možná mýlím ,že můžeme loňské postavení zopakovat, že pracujeme koncepčně. Takto se bohužel musím přiklonit k názoru,že ta sezona byla souhra náhod. Jako každý rok tak i ten následující můžeme očekávat beze změn. Obnovu kádru lze dělat za pochodu,koncepčně a ne živelně vyměnit 15 hráčů,to je likvidační. S ohledem na pracovní vytížení p.Veselého jsem zvědav jak se na změně kádru bude podílet.Nedojte tak třeba jednou na neoblíbené ,,já ho nechtěl,byl jsem v tu dobu na mistrovství a to všichni v klubu věděli,,. Já vím,dlouho jsem zde nepsal,byl jsem pracovně mimo EU,tak jsem se takto vykecal,nemyslím to zle,ale už mi to okecávání v klubu vadí.