Detail uživatele diskuzního fóra - afk11

Datum prvního příspěvku
13.04.2005
Celkový počet příspěvků
1051
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 967
Ptejte se vedení Bohemky 72
Online chat s vedením 2
Tlachy a kecy 9
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
IxjnMmig 133 Joshua Beckenbauer, VojtaM
AAJJTkXx 54
Xc5W5dE+ 51 rum74
gFhphOWv 37
TG0aUN4O 17
4i6s5sHc 14
neQMdm7I 13
w0hZhs2C 11
dfvtMhBb 7
S0nvEzpZ 7
UYufqHwF 6
w7vmkxJ+ 6
VAVXYhb+ 4
2Gy1MeNo 4
yL/Zc2xt 4
6YfTz7QR 4
pksDf0xO 4
gRi1lqxe 3
bCJmPScb 3
mq95P/5J 3
57Z/g+3M 3 TomBP
Ys3yeuiP 2
kh5jyiso 2
Kh6Xf7Tj 2
O3OsP4SH 2
wjgquoxP 2
XZhKtluK 2
5yMF6YKo 2
Hw5KP8C6 2
fgm2R7br 2
uDyE1R+X 2
c69x6kZh 2
zskEjs+C 2
tFdk0Xob 2
iVoWU7VF 2
NYaLf7Nz 2
LHR1rmxR 2
so9QgjnT 2
LNaXGb2S 2
MoGUChYo 2
Fh+8FLw6 2
wOCMRAnW 1
/nqtYtg4 1
hU9aEbTL 1
YaxLbWzR 1
KfP6Uuin 1
r/TFRKaH 1
3Sggt4Lj 1
D1PvNVef 1
ptUpWhNM 1
SHbj+vfy 1
zp3M/XXd 1
qEBAVt91 1
FIKTs9Ss 1
dIGpG5cN 1
Aem6/ZOp 1
SVxOY5xV 1
Gb4paELl 1
qrbyM4aq 1
meKPcvkX 1
XS/cN1Ed 1
EowWFOi6 1
GORjziKX 1
JUenZPBX 1
L/RiNOVZ 1
dMx84Kp1 1
xkYMtJpT 1
O0o3qkFs 1 Klokanekst
EhLp2Ap6 1
26ExJ+X2 1
Htt1R2VE 1
lZOMwEMq 1
XbXtUDmg 1
G6iaG8yQ 1
V1XQIu+T 1
E09nDQRh 1
+e1lTN1g 1
6XLwrnyy 1
O5r82x8u 1
Ae4z9rco 1
HK8Td+kN 1
B5ddBLYS 1
nlFoaPD+ 1
qfBDM/vA 1
49P3hBP0 1
OZp1HyuG 1
1uF61SpV 1
yMFDFMVy 1
8ogPKDbR 1
SNMLlcxE 1
Ug3mE2i2 1
TqTgWJIZ 1
ylus2Vla 1
B1p2gyfe 1
XKWkoHUz 1
WCJxSboG 1
liUR7iWY 1
Uzh6VMUy 1
UXH5FFAo 1
v12sB2sy 1
cuBPgY0p 1
+DxpztKE 1
U+ozS8lo 1
jhqCaqSl 1
fdcg/l+K 1
lvfetqsf 1
oLV5rU7N 1
L/G7RG4B 1
zrfn4wxn 1
4xXXFJpU 1
vc/PIk28 1
eKXcs2BX 1
RQo5CncN 1
atYF+dmt 1
hYvc621z 1
bW0SAJCO 1
rTc1S8OX 1
MKngmhDR 1
vXZIUT4V 1
WGsOmnnJ 1
38UzaVns 1
MHhN221S 1
DS4yXWFO 1
5SN0d2hq 1
Dlw5hAlo 1
9LIBRFLD 1
123py7Ms 1
TYFpjoN5 1
wrYETvJj 1
Wzsnjwj5 1
b3btM1VJ 1
D0umFmqX 1
RHqKUMyz 1
kmT/+Xv0 1
X47LIm92 1
GR98xc1E 1
+WdJsUEM 1
1Znhhm2Q 1
au98HQvL 1
YBiehBm0 1
PUxdf7uU 1
Vd9Uw6de 1
wgP84Ofu 1
/KGU45yl 1
uJCw5JGD 1
yMi8CQ3y 1
Ez0YJMED 1
zJc58EAZ 1
MXIdWYQa 1
+LM0VJZX 1
p2yrRUKj 1
8DVTBBWG 1
ez90PZY3 1
rtYj/rT3 1
+7t9+iCg 1
81JBKPW8 1
SNsLBcv5 1
bMb+XhM/ 1
FrpwwtD4 1
Uy652tx6 1
tRCXbZws 1
ERdwUaJH 1
5lIxNvyX 1
2lSBPLmB 1
1FE/geec 1
KZjgcLiD 1
HgQz3p8T 1
VDavUhXq 1
wgxv+F3R 1
Bvj5ccv2 1
DDvS/9Oy 1
hitdp8ES 1
rB1V7sI4 1
sR+C+kta 1
xMFVcohz 1
5GsYexg8 1
6QsjSSN4 1
CwVDoiAO 1
JcNzn2tQ 1
O5ffEEoZ 1
EIIFVYV2 1
XC4WMtq1 1
VTZKC+nP 1
s/2iefK2 1
3wblw/v7 1
+8tDv4jz 1
6NCAIHPh 1
GnTvTHq+ 1
Fotd9djN 1
cXcXvA5F 1
tvuyzKPJ 1
yEgPjZ2J 1
6NpxLFUk 1
7+gkgSx3 1
KbFNgDAz 1
kY6T4XC4 1
gpc9UNZ1 1
eiWYKMdU 1
2UtZwZSZ 1
Jf/1/LkW 1
4SBLYeuM 1
xtKlrkTb 1
aqit8C0W 1
N4E1ohe2 1
mphBBAks 1
CwNZDtT7 1
fUGAPAiU 1
NX6QQyAL 1

Klokan z Černošic napsal:

Hezký úvod, ale pak tradičně, tahání peněz z peněženky. Nejde jen o peníze (netuším kolik??) , ale ten oprus:-)), alespoň já to nerad....

Když ono všechno něco stojí. I když si chceš namazat chleba s máslem, tak musíš zaplatit. Hůlis mluvil fakt skvěle. Můžes si dát roční předplatný a máš klid... :)

Klokan z Černošic napsal:

Zase budu mít blbé kecy, jako vždy: a) Shejbala dlouhodobě nemusím,, ale dnes se mi dost líbil, relativně rychlý, přiměřeně technický i tvrdý  b) když se na Šulce vykašle a ten dá gól ze hry, tak se ...

Jsem tady v menšině, ale Shejbal hraje na levý straně obrany těžkou pohodu. Je to fotbalista. To ale nesouvisí s tím, že ta dnešní pencle byla nesmyslná. Dnes pískal Všetečka, na kterého jsem po zápase se Sigmou křičel nějaké negativní věci. Tam šlo spíš o obecné posuzování zákroků a o otázku, jak nechat hru hrou. Pak jsem z toho měl ujímání, že bych neměl být tak emotivní, fakt jsem prošel jistou sebereflexí. Bohužel dneska jsem zase viděl z jeho strany jen alibismus, který vyhovoval Plzni.

Vlastně jsem doufal, že to penalta byla. Bohužel jsme po návratu ze stadionu našel jenom další důkaz o prohnilosti českýho fotbalu. Tohle nebyla penalta v žádným případě. Kdo by měl pochybnosti, ať si to představí v opačným gardu. Holej nesmysl. Hnus. Těší mě jen, že bez toho by Plzeň zřejmě nevyhrála. Na lavici neměli nic, zatímco Jarda to měl připravený i na prodloužení. Nebýt tohohle podrazu, měli jsme reálnou šanci jít dneska dál. Tak rád byych jim v neděli pokazil Ligu mistrů. Jenže jsme v českým fotbale.

rio napo napsal:

... a také Petrák, Shejbal, Pleštil, Čermák. To setkání si pamatuji a na uvedené jsem se ptal já.

No tak Čermák patří k naším nejlepším hráčům, kdy je zdravej. Pleštil se na jaře docela chytil. A asi vidíš, že i Shejbal má svojí cenu, i když si tady na něj zvykli lidi nadávat a nechce se jim měnit názor. Ještě k Hrdinovi, Schicka nebo i Kuchtu do toho pletu, protože to byli mladý hráči, o kterých měl Držmíšek přehled. Myslím, že Schick za 5000 (korun) měsíčně nebyl špatnej. Matoušek, Júsuf a Drchal byly super posily. Matouškova výměna za Hroňase byl trejd století. Nemyslím si, že Frühwald byla chyba, věřím mu. Urdinov samozřejmě byl omyl, ale to tak je. Kdybys sledoval draft NFL, tak bys viděl, že nevyjdou ani borci, co jsou braný za hvězdy, což Urdinov rozhodně nebyl. Jestli myslíš Nazarova, ten ani nedostal šanci si kopnout, protože musel zpátky do Ruska kvůli vizům. Síš mě zklamal tím, jak se divil, že tady po okupaci Ukrajiny vlály ukrajinský vlajky. Ale bylo to v ruských médiích, tak kdo ví, co řekl. Jinak já z Držmíška nedělám manažera desetiletí. Kdyby jím byl, asi by nebyl v Bohemce, jak se tady často říká. Přá bych si, aby přivedl Červa s Šulcem, ale v rámci fiančních možností to dělá docela dobře, o čemž předchozí výčet hráčů svědčí. Druhá věc je, že bude třeba pracovat dál, abychom při stavbě stadionu a nedostatku love nehráli každej rok baráž.

rio napo napsal:

Souhlasím s tebou, ale jen do určité míry. Pan Jakubowicz st. je mimo diskuzi a má nehynoucí zásluhy stejně jako fanoušci sdružení v DFB. Historická úloha DFB se už asi přežila, ale na jeho roli ...

Můžeš se na to ovšem podívat i tím pohledem, že je Držmíšek navzdory omezeným prostředkům schopen držet Bohemku celou tu dobu v lize a občas se dostat do horní poloviny tabulky, která ostatně ani letos nebyla daleko. Jestli jsi byl v září při pergole na tribuně, tak jsi jeho argumenty slyšel. Nákupy starších hráčů s rizikem zdravotních potíží byly jistou etapou ve chvíli, kdy klub na víc neměl. V posledních letech, jak sis jistě všiml, se situace změnila. Hráči jako Júsuf, Drchal, Matoušek, Smrž, či Frühwald už rozhodně nebyli zadarmo. Vzpomeň si, že tady kdysi hrávali hráči jako Kuchta a Shick ve chvíli, kdy je nikdo neznal. Vzpomeň si na příchod Květa, na výměnu Prekopa za Koubka nebo na působení Jedly, což je reprezentační gólman, u něhož scházel jen kousek, aby ho Bohemka získala natrvalo. Nebo na angažmá Kovaříka. Bohužel ani konkurence nespí, je třeba kádr znovu oživit. Uvidíme v létě.

Nemohl jsme dneska koukat, což byl asi benefit. Ale s odstupem několika hodin bych trochu klidnil paniku. Góly jsme dát mohli. V základní sestavě naše budoucnost Černý a Zeman, prvních pár minut pro Hůlisova šváru Tomáše Lišku. Záchranářské nervíky neberu, náskok máme dostatečný. Pokud Dukla vyhraje v Bolce, jenom dobře, pro nás šance ještě se protlačit do střední skupiny. Tak jako tak, letos je cíl pohár a mám pocit, že tým to má stejně. Ve čtvrtek bude zápas roku. Pokud prolezeme, tak může být třeba ještě jeden, dva další... :)

Já si pořád říkám, jestli se nějaký věci nedají prostě vydrilovat, jak to dělal Pospíchal třeba s Jakubcem. Matoušek by měl každej trénink dostávat balony do běhu a trenéři by ho měli instruovat. Měl by si zautomatizovat pár základních řešení, s tou jeho rychlostí by pak byl super sniper. Drchalovi by to sedlo taky. A natrénovat centry, to se podle mě tímhle způsobem taky dá. Je to sice rada od stolu, ale přijde mi, že to nějaký smysl má.

tomiisek napsal:

Dulezite jsou uz jen zbyvajici 3 zapasy v domacim poharu

Přesně tak. Jestli někdy porazit Slavii, tak v poháru. Taky mě ten včerejšek pěkně žere, ale kluci bojovali statečně. Sešívkám to nemůže procházet donekonečna.

Chlapci na O2 TV se nám smějou do očí. Sedí si tam jak u piva a baví se tím, jak se jen čekalo, jak Slavia dá góly a smějou se Jardovi, že je nasrajnej za tu červenou. Folprecht ještě doslova zmíní, že se bude říkat, jak by to bylo na druhou stranu. O tom přesně tahle liga je. Rád bych si vzpomenul, kdy byl takovýhle zákrok posouzený proti Slavii na červenou. Ale asi na to nepřijdu. Chaloupek? Měl dva zákroky na přímou červenou. Chápu, že rozhodčí třeba neviděl ten první loket do zad Hůlise. Novase ale zmasil zezadu bez balonu. Vzhlížím k poháru, kde je určitě potkáme. Tam jim to všechno vrátíme.