Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1147 |
Ptejte se vedení Bohemky | 158 |
Online chat s vedením | 2 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 15 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Rqsk1IVO | 426 | |
MAxiNya4 | 47 | |
u/Lvd4Yc | 27 | sano |
5L8qWD8Q | 8 | |
sWmBAmcg | 6 | |
oxv6dcAp | 6 | |
4zRk6MhZ | 5 | |
IVfBmjR0 | 5 | |
LDIE8502 | 4 | |
INTZra7m | 4 | |
n6fF82AP | 3 | |
tkWwo4CW | 3 | |
hU+jTy1K | 3 | |
pvPHDJc6 | 2 | |
v+/fIjVY | 2 | |
TqFV2yS8 | 2 | |
EB1k9r07 | 2 | |
tpghaqy5 | 2 | |
xukTOv5R | 2 | |
aYDwkYWe | 2 | |
UYIGBQg6 | 2 | |
//W//3Y+ | 2 | |
7lKeRajN | 2 | |
Ys6FfZ60 | 2 | |
E1Z79snX | 2 | |
4d/s/u+p | 2 | |
ZuRIfeeT | 2 | |
r546taRh | 2 | |
R/aVQ56x | 2 | |
FUojF8zR | 2 | |
uMaGc6a4 | 1 | |
4O+VI5HW | 1 | |
pcfO4P8c | 1 | zeli |
VyEIY9CZ | 1 | |
tQ8P8Rrp | 1 | |
TIZOpkpE | 1 | bonano30 |
7NfnIlAk | 1 | |
d0/e8USe | 1 | |
J+NIwobn | 1 | |
J6jWRK7k | 1 | |
LER+j1uf | 1 | |
7yoRlhmp | 1 | bonano30 |
WWA0cB4k | 1 | |
vVEBvsi1 | 1 | |
G/5YovS2 | 1 | |
ONmyW0cc | 1 | |
CnrN/VAr | 1 | |
9LpdSiEf | 1 | |
4SD9eWpH | 1 | |
0L5yEirD | 1 | Svatoslav.Bata |
c14NYC9l | 1 | |
HMqtVVoM | 1 | |
3FZuks4x | 1 | |
Nf9l6R+1 | 1 | |
vbFqK9TK | 1 | |
yH+pdd8k | 1 | |
nEVqIBa+ | 1 | |
BIFHq7rN | 1 | |
3j8TDfeG | 1 | |
yv/w4RXz | 1 | |
6dFZ3C5T | 1 | |
i4Ok+EsU | 1 | |
82DBCmYD | 1 | |
Uj3/HZ14 | 1 | |
5Ct4JBHR | 1 | |
351OH1qO | 1 | |
bPhWRKDX | 1 | |
ZVT4f1BS | 1 | |
FZmzNZTP | 1 | |
4svq9RF0 | 1 | |
tg8dfpjj | 1 | |
xISSVKn/ | 1 | |
fJuNSDY8 | 1 | |
AcsEulJ6 | 1 | |
m7MSqPkI | 1 | |
m8w3X0QR | 1 | |
3K7IMBcs | 1 | |
RCkgRuCO | 1 | |
JCWc5DZZ | 1 | |
GnrQFlUW | 1 | |
ZadbUQ00 | 1 |
Borek1 napsal:
Já být trenérem,tak z Bohemky utíkám seč by mi nohy stačily! On opravdu nemá s kým hrát! Naprosto bez šance něco změnit střídáním,protože většinou na lavičce nikoho nemá. Teď je zraněný Matoušek do konce sezóny ... a ani to naše vedení není schopné řešit.
Krysy vždy utíkají prvni
mildík napsal:
Asi by to chtělo se nabídnout tomu miliardáři Petrovi Otavovi jr. co chtěl teď koupit Ostravu . Jenomže to by Darkové museli chtít . Teď se bude cpát do stadionu miliony a do kádru přijdou ... jen ty který nikdo nechce a nebo zadarmo . No hlavně že budeme mít ve 3 lize nejlepší a nejhezčí stadion :-(
Podle dnešních novin o tom vůbec neuvažoval,dle jeho mluvčího nejednali o nákupu Baníku ani o vstupu do fotbalovýho prostředí,takže vedle jak ta jedle.
kolina napsal:
No, když už mě zmiňuješ, tak mi prosím nepodsouvej něco co jsem nikdy neřekl, to jsou pouze nějaké tvé fantasmagorie! Já chtěl vždy Bohemku co nejsilnější a co nejvíce vyhrávat, žádný rodinný klub bez ambicí jsem ... nepreferoval a to ani nyní, jen jsem soudnej a vnímám že současný majitel vybuduje Dolíček do stavu potřebného pro zápasy evropských Pohárů. Ty jsi hrozně "hrrr" podle tebe je v Bohemce snad všechno špatně, nevím proč jsi tak zatrpklej? To ti stále ještě leží v žaludku, že jsi po Ludvovi nebyl zvolen do vedení DFB a proto stále vše neguješ?!? Velebíš všemožné miliardáře s tím jak by v jejich rukách byla Bohemka na špici, jak můžeš vědět jak by to třeba pod některým takovým bylo, neodstěhoval by nás třeba za Prahu jako chce "miliardář" nový majitel Dukly, nebo jak uvažují odstěhovat Slavii na nový gigantický stadion do Letňan a v Edenu vybudovat firemní kanceláře? No asi máš i nějakou schýzu, když zatracuješ pojem "Rodinný klub" a hned v následujícím příspěvku běduješ nad tím, že dříve s náma na fóru diskutoval řiditel což se už neděje... No, jasně on by zde s náma určitě po nocích diskutoval nějaký ten tvůj vysněný "miliardář" :-) Jasně, už tě chápu, když ti před lety nevyšlo to být ve vedení DFB tak nyní za použití polopravd a nesmyslů vše okolo Bohemky ve své zatpklosti neguješ a sníš o tom, že až přijde do Bohemky nějaký tebou vysněný miliardář tak že tě jmenuje svým poradcem:-) BOHEMKA DO TOHO!!! Nechci se dohadovat, ale když už si mě bereš do huby tak na ty tvé bláboly reaguji, jo a neboj se, zareaguji i na tvůj případný další útok na mě, na Epochu, nebo na D.J.
Teda správně psáno bezmozka
kolina napsal:
No, když už mě zmiňuješ, tak mi prosím nepodsouvej něco co jsem nikdy neřekl, to jsou pouze nějaké tvé fantasmagorie! Já chtěl vždy Bohemku co nejsilnější a co nejvíce vyhrávat, žádný rodinný klub bez ambicí jsem ... nepreferoval a to ani nyní, jen jsem soudnej a vnímám že současný majitel vybuduje Dolíček do stavu potřebného pro zápasy evropských Pohárů. Ty jsi hrozně "hrrr" podle tebe je v Bohemce snad všechno špatně, nevím proč jsi tak zatrpklej? To ti stále ještě leží v žaludku, že jsi po Ludvovi nebyl zvolen do vedení DFB a proto stále vše neguješ?!? Velebíš všemožné miliardáře s tím jak by v jejich rukách byla Bohemka na špici, jak můžeš vědět jak by to třeba pod některým takovým bylo, neodstěhoval by nás třeba za Prahu jako chce "miliardář" nový majitel Dukly, nebo jak uvažují odstěhovat Slavii na nový gigantický stadion do Letňan a v Edenu vybudovat firemní kanceláře? No asi máš i nějakou schýzu, když zatracuješ pojem "Rodinný klub" a hned v následujícím příspěvku běduješ nad tím, že dříve s náma na fóru diskutoval řiditel což se už neděje... No, jasně on by zde s náma určitě po nocích diskutoval nějaký ten tvůj vysněný "miliardář" :-) Jasně, už tě chápu, když ti před lety nevyšlo to být ve vedení DFB tak nyní za použití polopravd a nesmyslů vše okolo Bohemky ve své zatpklosti neguješ a sníš o tom, že až přijde do Bohemky nějaký tebou vysněný miliardář tak že tě jmenuje svým poradcem:-) BOHEMKA DO TOHO!!! Nechci se dohadovat, ale když už si mě bereš do huby tak na ty tvé bláboly reaguji, jo a neboj se, zareaguji i na tvůj případný další útok na mě, na Epochu, nebo na D.J.
A nebylo by lepší na toho bezmoska nereagovat?
hrdin napsal:
Takovej balón... musíš si hodně věřit dát takový balón z jedničky. Neměl to posílat vůbec a takhle už vůbec. Podle mého názoru bych min než 80 % z toho gólu Vondrovi nedal. Frühwald je podle ... mne horší než Hugo, Šiman max 2. liga. Potřebujeme ligovýho gólmana, stopera, útočníky, všechny minimálně na hraně základu. Potřebujeme maséry, fyzioterapeuty skill coache a to nejen k Áčku ale i k Béčku a mládeži. Potřebujeme profesionální trenéry k mládeži. Potřebujeme kvalitní tréninkové plochy, a další infrastrukturu.... a takhle můžu pokračovat třeba deset odstavců. Stejně jako to říkám 12 let. A bude se mnou souhlasit spousta lidí... Akorát spousta z nich jen do doby, než vyhrajeme... A tak to tu jde pořád dokola
Chlapce,trpis nenazranosti až nenasytnosti jakousi podivnou...
kolina napsal:
Netvrdím že v této sezoně brankář může za naše porážky, ale popravdě řečeno v této sezoně co střela na jeho branku to gól... No, po tom tragikomickém gólu na Dukle jsem si říkal, že něco takového ... se může stát tak "maximálně jedenkrát za deset let" ale ono ne... Sakra, máme na lavičce fakt nadějného brankáře který zatím nedostal šanci a určitě být v brance on tak to horší být nemohlo! BOHEMKA DO TOHO!!! Jo, je to věc realizačního týmu a jejich politiky, ale fakt nechápu, že už tak dlouho nechají na lavičce zhasínat nadějného brankáře.
Pokud vím,tak šanci dostal,byl přesvědčivý?
Ti dva komentátorsti cipisci mají snad erekci z Pardubic,tolik "mazlivejch" slov chvaly na jejich adresu za pár minut se hned tak nevidí nebo neslyší.