Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1173 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 158 |
| Online chat s vedením | 2 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 15 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| Rqsk1IVO | 426 | |
| MAxiNya4 | 59 | |
| u/Lvd4Yc | 33 | sano |
| 5L8qWD8Q | 8 | |
| sWmBAmcg | 6 | |
| oxv6dcAp | 6 | |
| 4zRk6MhZ | 5 | |
| IVfBmjR0 | 5 | |
| LDIE8502 | 4 | |
| INTZra7m | 4 | |
| n6fF82AP | 3 | |
| tkWwo4CW | 3 | |
| hU+jTy1K | 3 | |
| pvPHDJc6 | 2 | |
| v+/fIjVY | 2 | |
| TqFV2yS8 | 2 | |
| EB1k9r07 | 2 | |
| tpghaqy5 | 2 | |
| xukTOv5R | 2 | |
| aYDwkYWe | 2 | |
| UYIGBQg6 | 2 | |
| //W//3Y+ | 2 | |
| 7lKeRajN | 2 | |
| Ys6FfZ60 | 2 | |
| E1Z79snX | 2 | |
| 4d/s/u+p | 2 | |
| ZuRIfeeT | 2 | |
| r546taRh | 2 | |
| R/aVQ56x | 2 | |
| FUojF8zR | 2 | |
| myP1She/ | 2 | |
| sO8K6ne5 | 2 | |
| uMaGc6a4 | 1 | |
| 4O+VI5HW | 1 | |
| pcfO4P8c | 1 | zeli |
| VyEIY9CZ | 1 | |
| tQ8P8Rrp | 1 | |
| TIZOpkpE | 1 | bonano30 |
| 7NfnIlAk | 1 | |
| d0/e8USe | 1 | |
| J+NIwobn | 1 | |
| J6jWRK7k | 1 | |
| LER+j1uf | 1 | |
| 7yoRlhmp | 1 | bonano30 |
| WWA0cB4k | 1 | |
| vVEBvsi1 | 1 | |
| G/5YovS2 | 1 | |
| ONmyW0cc | 1 | |
| CnrN/VAr | 1 | |
| 9LpdSiEf | 1 | |
| 4SD9eWpH | 1 | |
| 0L5yEirD | 1 | Svatoslav.Bata |
| c14NYC9l | 1 | |
| HMqtVVoM | 1 | |
| 3FZuks4x | 1 | |
| Nf9l6R+1 | 1 | |
| vbFqK9TK | 1 | |
| yH+pdd8k | 1 | |
| nEVqIBa+ | 1 | |
| BIFHq7rN | 1 | |
| 3j8TDfeG | 1 | |
| yv/w4RXz | 1 | |
| 6dFZ3C5T | 1 | |
| i4Ok+EsU | 1 | |
| 82DBCmYD | 1 | |
| Uj3/HZ14 | 1 | |
| 5Ct4JBHR | 1 | |
| 351OH1qO | 1 | |
| bPhWRKDX | 1 | |
| ZVT4f1BS | 1 | |
| FZmzNZTP | 1 | |
| 4svq9RF0 | 1 | |
| tg8dfpjj | 1 | |
| xISSVKn/ | 1 | |
| fJuNSDY8 | 1 | |
| AcsEulJ6 | 1 | |
| m7MSqPkI | 1 | |
| m8w3X0QR | 1 | |
| 3K7IMBcs | 1 | |
| RCkgRuCO | 1 | |
| JCWc5DZZ | 1 | |
| GnrQFlUW | 1 | |
| ZadbUQ00 | 1 | |
| +aoIdC70 | 1 | |
| JDCw3s80 | 1 | |
| 617s9z4g | 1 | |
| 0cZE352W | 1 |
Roba1977 napsal:
Za mě to není o individualitách, Vlasiy hrál výborně, ale podzim stejně dopadl, jak dopadl. K příchodům jsem se vyjádřil, nevím, koho by trenér chtěl, ale taky nechci, aby Bohemka fungovala jako Karviná jen jako ... přestupní stanice. A když si vezmu tužku a papír a napíšu si sestavu Frühwald - Kareem, Lischka, Kadlec, Havel - Sakala, Čermák, Černý, Drchal - Matoušek, Zeman, věřím, že to půjde. Myslím, že nám Lischka může pomoct vzadu s konstruktivní rozehrávkou, která byla dosud tristní a Milan Havel umí také balón vyvést... Asi budu černá ovce, ale příchody mají za mě hlavu a patu.
Sam jsem zvědavej jak se vyvine situace v bráně,jít do jara s úplně novou a nesehranou stoperskou dvojící je velký risk,takže pokud bude ochoten Hůlis jaro odmakat,tak jedním ze stoperů on.Ale nevím,kdy zmizí v Liberci.A míchat kartami by měli M.Kadlec a Denis Vala,ideální věk.Buď teda na ligu mají a mají hrát nebo holt....To samé Šimon Černý.
11.rada napsal:
Ano, můžeme se dojímat sentimentálními příběhy, ale takto si nikam neposuneme. Zaprvé je to přes dvacet let, tedy jedna celá generace. Potenciální mladé fanoušky žádné dojáky nezajímají, je to pravěk, chtějí fandit standardnímu modernímu klubu,. Oháněním ... se truchlivou minulostí mladou krev nepřilákáme. Zadruhé kde byly před dvaceti lety Pardubice, kde Karviná, kde Líšeň... Nebuďme proto stále plačky: fandíme Bohemce, sebevědomému klubu se slavnou historií. Tohle vzdychání nikoho nezajímá, je rok 2026 proboha.
Šmarjá,sentimentalita je přece tak krásná a je celkem jedno,zda si zavzpomínáš na roky,kdy Bohemka kralovala lize nebo kdy sis třeba prvně sáhnul na holku.Nevím,jestli věkově patříš do kategorie slavné evropské Bohemky,o čemž pochybuji,ale zcela určitě patříš do kategorie stále nespokojených a kritizujících jedinců s několika dalšími zdejšími blábolníky.Ještě,že tyhle pindy jsou tou nejjednodušší věcí na světě.
Borek1 napsal:
Já to chápu,ale máme šanci pět let vydržet v lize? Podle mne za současné situace nikoli! Co vlastně je v současné Bohemce konkurenceschopné? Jak je na tom naše mládež ? Jak je na tom náš ... ženský fotbal? Jak je na tom naše zázemí? Bez dalšího či nového ekonomického partnera se nového stadionu v první lize nemůžeme dočkat.
Sláva ,už jedeme na petiletky
bofalos napsal:
....vážení Bohemáci,při čekání na letišti jsem si otevřel zdejší diskuzi a krom přání vše nej do nového roku všem klokanům mne nepotěšila zpráva,že p.Veselý a spol. prodloužili smlouvu a zůstávají. Mají-li ještě co nabídnout včetně ... motivačního impulzu a obrazu hry. Za půl roku uvidíme důsledky zda rozhodnutí bylo správné či nikoliv. .Je to dle mého názoru zbytečné prodloužení agonie. Jak byli kvalitním realizákem se projeví dle toho jaký bude zájem o jejich služby v dalších fotbalových kruzích. Doufám,že ke změnám nebude třeba pád tzv.,,na držku,, v podobě sestupu ale rok 2026 bude odrazovým můstkem k celkové nové koncepci fungování Bohemky i po sportovní stránce. Tak tedy P.F 2026!
Pozname to po dvou či třech jarních zápasech,jestli se něco zlomí nebo budeme pokračovat v podzimním marastu.Zajimalo by mi,jestli Jarous má od vedeni aspoň nůž na krku,že třeba po prvním zápase může skončit.
hrdin napsal:
Opět pouze lži a lži klaune. 1.) Stále sis neodpověděl na otázku co bude pak, posero. 2.) To tvrdím pořád, respektive dávám dejme tomu za příklad, jak píšeš. 3.) Na "schůzi" jsem k ničemu vyzván ... nebyl, NIKDO MĚ ANI NEOSLOVIL!!! a nikdo se ani konkrétně nevyjádřil k tomu, co jsem psal na fóru, lháři. A navíc to ani schůze nebyla klaune počmáranej
Nevim,jestli to byla schůze nebo pergola uvnitř tribuny,přišel si pozdě,dobre si na to vzpominam,i když je to už dost roku a opravdu tě tam z publika někdo vyzýval,ať začneš plkat a opravdu si seděl jen jak správnej buran.Z tebe ta nenávist vyzaruje na plný pecky.
webera napsal:
Jsem fanousek uspechu, o fotbal jsem se zacal zajimat nekdy v obdobi 80/81 a Bohemka, jako tym v laufu, ktery bude sbirat tituly, se nabizela. Nikdo nemohl tusit, ze jsem se nechal oklamat kratkou anomalii, ... ktera se uz nikdy nebude opakovat. Deje se to asi vsude na svete, perfektne to popisuje Stephen Foster v knize Hlavne nespadnout!
No,to nevím co je to za druh fandovstvi,preliznout smetanku ,ktera po case zkysla a pak litovat a mit pocit zrady...Kdepak...tohle fandovstvi není.Ted třeba budou v laufu Pardubice,prevliknout kabát je snadný.