Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1124 |
Ptejte se vedení Bohemky | 158 |
Online chat s vedením | 2 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 15 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Rqsk1IVO | 426 | |
MAxiNya4 | 33 | |
u/Lvd4Yc | 21 | sano |
5L8qWD8Q | 8 | |
sWmBAmcg | 6 | |
oxv6dcAp | 6 | |
4zRk6MhZ | 5 | |
IVfBmjR0 | 5 | |
LDIE8502 | 4 | |
INTZra7m | 4 | |
n6fF82AP | 3 | |
tkWwo4CW | 3 | |
hU+jTy1K | 3 | |
pvPHDJc6 | 2 | |
v+/fIjVY | 2 | |
TqFV2yS8 | 2 | |
EB1k9r07 | 2 | |
tpghaqy5 | 2 | |
xukTOv5R | 2 | |
aYDwkYWe | 2 | |
UYIGBQg6 | 2 | |
//W//3Y+ | 2 | |
7lKeRajN | 2 | |
Ys6FfZ60 | 2 | |
E1Z79snX | 2 | |
4d/s/u+p | 2 | |
ZuRIfeeT | 2 | |
r546taRh | 2 | |
R/aVQ56x | 2 | |
FUojF8zR | 2 | |
uMaGc6a4 | 1 | |
4O+VI5HW | 1 | |
pcfO4P8c | 1 | zeli |
VyEIY9CZ | 1 | |
tQ8P8Rrp | 1 | |
TIZOpkpE | 1 | bonano30 |
7NfnIlAk | 1 | |
d0/e8USe | 1 | |
J+NIwobn | 1 | |
J6jWRK7k | 1 | |
LER+j1uf | 1 | |
7yoRlhmp | 1 | bonano30 |
WWA0cB4k | 1 | |
vVEBvsi1 | 1 | |
G/5YovS2 | 1 | |
ONmyW0cc | 1 | |
CnrN/VAr | 1 | |
9LpdSiEf | 1 | |
4SD9eWpH | 1 | |
0L5yEirD | 1 | Svatoslav.Bata |
c14NYC9l | 1 | |
HMqtVVoM | 1 | |
3FZuks4x | 1 | |
Nf9l6R+1 | 1 | |
vbFqK9TK | 1 | |
yH+pdd8k | 1 | |
nEVqIBa+ | 1 | |
BIFHq7rN | 1 | |
3j8TDfeG | 1 | |
yv/w4RXz | 1 | |
6dFZ3C5T | 1 | |
i4Ok+EsU | 1 | |
82DBCmYD | 1 | |
Uj3/HZ14 | 1 | |
5Ct4JBHR | 1 | |
351OH1qO | 1 | |
bPhWRKDX | 1 | |
ZVT4f1BS | 1 | |
FZmzNZTP | 1 | |
4svq9RF0 | 1 | |
tg8dfpjj | 1 | |
xISSVKn/ | 1 | |
fJuNSDY8 | 1 | |
AcsEulJ6 | 1 | |
m7MSqPkI | 1 | |
m8w3X0QR | 1 | |
3K7IMBcs | 1 | |
RCkgRuCO | 1 |
damhA napsal:
Já přeci netvrdím, že je, akorát ne každý získá angažmá v klubu kterému "fandí" (a to ani v té mládeži) -- těch příkladů by bylo víc, jenže když už jsem zmínil Stanislava Levého, tak ten hrál devět ... let za Bohemku, za Spartu nikdy, ale minimálně v jednom z interview přiznal, že mu srdce bilo pro rudé. Přesto nastoupil-li k derby v zelenobílém, tak sparťany nijak nešetřil...
To bych mu nevycital,ovšem "sympatie" ke Střížkovu...to mi....slusne receno...hodne vadilo.
rio napo napsal:
Asi máš moc bujné představy, co je zpracovat. Ten balon nebyl složitý, snášel se shora. Co třeba stopit na prsa? Přijde ti to moc? Nemyslím. Je otázkou, zda kvalita hráčů Bohemky na něco takového má. ... Pusť si to znovu, a´t vidíš, kolik tam měl prostoru. Ligový hráč!
Už je to sice zahraný,ale....T.Křapka a zpracování balonu na prsa v malým vápně...jistě,teoreticky to lze,stejně tak si je možno představit jak dá hned někomu jesle,prosviští hřištěm a dá gol...raději se už nerozepisuj o nějakých bujným představách
rio napo napsal:
Na tom "Křapkově" gólu mě sere ještě jedna věc. Balon se mu snáší na hlavu, vedle stojí spoluhráč, který ho muže jistit, soupeř 3m daleko a on s tím naloží takhle. To šlo zpracovat, to ... šlo odpálit nohou, to šlo vyřešit s gólmanem. A on super máza na gól?! Kdyby mu bylo 20, tak neřeknu. ale od starýho vomlácenýho stopera je to neskutečná ostuda. Jdi do prdele, Křápe!
Zpracovat balon v malym vapne?Komicka predstava
Klokan z Černošic napsal:
Na hřišti jsem si byl jist, že měl vyběhnout, z opakovačky si už tak jistý nejsem, bylo to asi 1 metr před lajnou malého vápna. Pak ten zákrok na lajně, to byla ostuda, o tom ... žádná :-((. Takže máme dvojku za deset mega, tak drahou dvojku má v lize málokdo, ale to není kritika, jen konstatování. Je mladý, tak se třeba za rok či dva prodá bez ztráty, nebo do konce s mírným ziskem.
Tady vubec nejde o vek,ale o tom,ze neni vychytanej,neni v zapasovym rytmu,trenuje a jinak nic,jasne to bylo videt na obou golmanech,oba urcite dobry,ale nechytas zapasy a nejsi v pohode.
Obdiv a hluboky respekt vuci soucasnemu majiteli
dan napsal:
ja myslim ze Svarc byl takovou poslední malou naději, ze osud Bohemians nabere jiny směr...kdyz bych si odmyslel zapas Bohemians - Trnava 0:1, který odval druhy titul a s tím spojené mnohe možnosti, tak zcela ... zásadní byl Lacina a jeho levarna s TJ Bohemians. Z toho se Bohemka dlouho vzpamatovávala...a v podstatě konsodilace nastala az díky rodine Jakubowiczů, ktera vybrousila k lesku to, co fanoušci Bohemians po utkání na Xaverove zachránili...timto chci navázat na kritiku vedeni: ja ho podporuji, včetně trenéra, i když mrzi zápasy, které nas staly sestku...letos bylo mnoho možnosti, jak tam dojit, sice se to pri pohledu na tabulku nezdá,ale byla velmi blízko...
Zrovna to napsal damhA...historie prvotni svinarny bylo prachobycejny udavacsky praskacstvi a odhaleni a rozmaznuti cernych fondu,byt se to ani mnohym soudruhum nelibilo,nicmene statni masinerie se rozjela.Nebyt toho,nase historie by se urcite odvijela jinak,v cele a nejspise jako majitel v porevolucnich letech,by byl pan Zd. Svoboda,tot pouze ma domenka...jak by vse mohlo vypadat si muzene akorat tak snit a cist ve hvezdach
bob.in napsal:
Máš pravdu, u soudu bych tenhle spor tutově prohrál. Utkání Bohemians-Olomouc hraný 9.3.2025 je v análech navždy zapsaný jako prvoligový. Nicméně beze strachu tvrdím, že jsem schopnej s pomocí pár schopnejch lidí ukázat, jak má skutečná ... první liga vypadat. Ať to zní jakkoliv nabubřele.
Jista nabubrelost v tom je,ono tech schopnych lidi,kteri dokazuji a ukazuji,jak ma nase prvni liga vypadat,moc neni.Nekdo je jen velkohubej.Do ted mi mrzi,ze si nepamatuju prezdivku nebo spise si nejsem jistej tou prezdivkou,ktery taky vykladal,jak koupi Bohemku a ukaze jak se fotbal dela.Uz je to par let,kde je mu asi tak konec.Nicmene jen chci rict,ze slintat umi kde kdo.
Demínka napsal:
No, to je další průser - když Shejbala napadne hrát si na fotbalistu. Většinou jsou z toho pouze problémy pro naši obranu. Pokud někdo zahraje jeden zápas a pak dalších pět je na hřišti zbytečně, ... tak moc užitku týmu nepřináší. A to, že máme v kádru na tento post momentálně jen jednoho hráče, je problém "sportovního úseku".
Může tam hrát Matěj Kadlec a docela mi překvapuje,že se na plac nedostane.Bodů máme relativně dost,jak říkal trenér,je třeba si fotbal užívat,ale zároveň "ohrávat" mladý kluky.