Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1138 |
Ptejte se vedení Bohemky | 158 |
Online chat s vedením | 2 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 15 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Rqsk1IVO | 426 | |
MAxiNya4 | 40 | |
u/Lvd4Yc | 25 | sano |
5L8qWD8Q | 8 | |
sWmBAmcg | 6 | |
oxv6dcAp | 6 | |
4zRk6MhZ | 5 | |
IVfBmjR0 | 5 | |
LDIE8502 | 4 | |
INTZra7m | 4 | |
n6fF82AP | 3 | |
tkWwo4CW | 3 | |
hU+jTy1K | 3 | |
pvPHDJc6 | 2 | |
v+/fIjVY | 2 | |
TqFV2yS8 | 2 | |
EB1k9r07 | 2 | |
tpghaqy5 | 2 | |
xukTOv5R | 2 | |
aYDwkYWe | 2 | |
UYIGBQg6 | 2 | |
//W//3Y+ | 2 | |
7lKeRajN | 2 | |
Ys6FfZ60 | 2 | |
E1Z79snX | 2 | |
4d/s/u+p | 2 | |
ZuRIfeeT | 2 | |
r546taRh | 2 | |
R/aVQ56x | 2 | |
FUojF8zR | 2 | |
uMaGc6a4 | 1 | |
4O+VI5HW | 1 | |
pcfO4P8c | 1 | zeli |
VyEIY9CZ | 1 | |
tQ8P8Rrp | 1 | |
TIZOpkpE | 1 | bonano30 |
7NfnIlAk | 1 | |
d0/e8USe | 1 | |
J+NIwobn | 1 | |
J6jWRK7k | 1 | |
LER+j1uf | 1 | |
7yoRlhmp | 1 | bonano30 |
WWA0cB4k | 1 | |
vVEBvsi1 | 1 | |
G/5YovS2 | 1 | |
ONmyW0cc | 1 | |
CnrN/VAr | 1 | |
9LpdSiEf | 1 | |
4SD9eWpH | 1 | |
0L5yEirD | 1 | Svatoslav.Bata |
c14NYC9l | 1 | |
HMqtVVoM | 1 | |
3FZuks4x | 1 | |
Nf9l6R+1 | 1 | |
vbFqK9TK | 1 | |
yH+pdd8k | 1 | |
nEVqIBa+ | 1 | |
BIFHq7rN | 1 | |
3j8TDfeG | 1 | |
yv/w4RXz | 1 | |
6dFZ3C5T | 1 | |
i4Ok+EsU | 1 | |
82DBCmYD | 1 | |
Uj3/HZ14 | 1 | |
5Ct4JBHR | 1 | |
351OH1qO | 1 | |
bPhWRKDX | 1 | |
ZVT4f1BS | 1 | |
FZmzNZTP | 1 | |
4svq9RF0 | 1 | |
tg8dfpjj | 1 | |
xISSVKn/ | 1 | |
fJuNSDY8 | 1 | |
AcsEulJ6 | 1 | |
m7MSqPkI | 1 | |
m8w3X0QR | 1 | |
3K7IMBcs | 1 | |
RCkgRuCO | 1 | |
JCWc5DZZ | 1 | |
GnrQFlUW | 1 | |
ZadbUQ00 | 1 |
Borek1 napsal:
Proto jsem to tady psal,že pokud se udržíme ještě letos,tak to bude super,ale příští rok bez investic ligu prostě udržet nepůjde. A strašně mě mrzí,že to tady někteří nechápou. Pardubky ligu s Pražákem udrží a ... koho pod nás letos dostaneme? A co příští rok? Přijde jedno Brno a možná dvě? Takže jaká bude šance?
Ale jo,myslím,že jsme chápající všichni,na druhou stranu tenhle pesimismus není na místě.Tohle přestupový období přišli bez nějaké velké investice hned dva noví kluci do základu,takže klídek,nejenže stahuješ kalhoty daleko před brodem,ale zatím nejsi ani u řeky.Zatím je to spíše mediální boom nežli raketový start klubů.
Roba1977 napsal:
Jen jedna reakce. V tomhle si nerozumíme. Já chci Bohemku o emocích. Nepotřebuju prázdnou skořápku bez emocí nebo něčí business model. Nejsem fanouškem kapely, kterou někdo sestavil, aby trhala žebříčky hitparád. Jsem úplně jiným příznivcem ... než ty. Ale to neva. Hezký den!
Počkej,to se mi nezdá....hrdin je příznivcem Bohemky?
11.rada napsal:
Tak to jo, každý hovoříme o něčem jiném. Já ne o poloamatérské čtvrtiligové čutané, ale o profesionálním fotbale 21. století, kdy dobří hráči opravdu stojí ty zmíněné miliony a obvykle nejde o srdcaře chodící po utkání ... zapařit, jak píšete. Já toho "velkohubého miliardáře" chci, protože život utíká a strašně toužím prožít po více než 40 letech to opojné rozechvění, když jsme doma vítali St. Etienne nebo Tottenham. Začínalo se v pět, ale stadion byl narvanej už od půl čtvrté a řval do prázdnýho hřiště Bohemka do toho. Chci ty posily, chci hrát o poháry, chci prohánět pražská S, chci zase to napětí. Na tom snad není nic špatného.
Chci,chci,chci....jsi pamětník,tak co treba "Nastenku chci za ženu".
Klokan z Černošic napsal:
A máš to kámo, nickname Fans Tě právě utřel svým 164 příspěvkem, který vytvořil po 6 letech působení na VD. OK, je to jeho právo, stejně tak i právo s Tebou nesouhlasit. Jen se bojím, že ... argumenty, které zde uvádí jsou takové, jak to jen říci, divné. Ostatně již jiný kolega reagoval výčtem odchovanců. Tak doufejme, že se vše v dobré obrátí, nad panem Držmíškem se budou pozastavovat nejen fanoušci, ale i majitel. Když vidím, jaké figury vstupují do českého fotbalu, Kania, teď nově možná Strnad, tak naši majitelé jsou bezva lakýrníci....:-))
Hodnotit někoho podle počtu příspěvků je dost jednoduchý měřítko.A hlavně zbytečný.Někdo tady chrlí slinty o ničem a myslí si jak je dobrý
Vinohradian napsal:
Vedení by mělo tuto platformu už definitivně uzavřít. Užitečnost fóra se objektivně přežila a vyčerpala. Naše konkurence to tu samozřejmě čte a těch cca 40 fanoušků by si mělo (tentokrát neanonymně!) tlachat jinde. Stran Václava Drchala ... - kdo nevidí jeho obrovskou aktivitu a vůli, nechápe, že ten hráč teď potřebuje předevšim naší podporu nikoliv mudrování, je prostě jen magor bez empatie.
Tradice se nemají rušit a forum celkem tradice je,byť je to tady často jen plácání prázdný slámy a na forech je to všude podobný,když se daří,tak vynášení do nebes a když ne,tak zatracování,to jinak ani nebude.
Fousic napsal:
To se nedá srovnávat Nemůžu souhlasit s Zeppelinem,To se stane ,že hráč nepromění tutovku, ale když jí nepromě nikdy,tak co si mám o tom myslet.Ja si nemůžu dovolit neopravit poruchu ani jednou.už se mi to dávno ... jednou stalo,a šéf z USA mi volal,že čeká druhý den mojí výpověď. on je rozdíl, když nedám gól tak se stane kulový akorát budou diváci a fanoušci nasraný,ale v mým případe ,kdo zaplatí 2O mega za zpoždění letiště.
Jsi dobrej....předpokládám,že si tu výpověď dal...
Fousic napsal:
Bohužel nemůžu souhlasit s názorem Saskia.Hráč který nepromění 100% šanci nemá co pohledávat v mužstvu.Neexistuje.říká se sport,sport.Je to zaměstnání jako jiné.Já jako servis inženýr na letišti ,a jsem zavolán k poruše ,tak nemůžu říct ,není ... forma .když to neopravím, vznikne škoda 20 milionů.a budu se pakovat.Za 1/ 1000 platu těch hrdinů na place.Být fotbalista j je super kšeft ,i když umím hovno. Ti umělci si neumí vážit dobrého bydla.
No,to by se ale prestal hrát fotbal na celým svete,kdyby hráči,kteří nepromeni tutovku, nemeli být v mužstvu.Obcas se zcela nepochopitelná az komedialni vec,stane i mnoha lepším cutalistum.