Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 1168 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 158 |
| Online chat s vedením | 2 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
| Tlachy a kecy | 15 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| Rqsk1IVO | 426 | |
| MAxiNya4 | 59 | |
| u/Lvd4Yc | 31 | sano |
| 5L8qWD8Q | 8 | |
| sWmBAmcg | 6 | |
| oxv6dcAp | 6 | |
| 4zRk6MhZ | 5 | |
| IVfBmjR0 | 5 | |
| LDIE8502 | 4 | |
| INTZra7m | 4 | |
| n6fF82AP | 3 | |
| tkWwo4CW | 3 | |
| hU+jTy1K | 3 | |
| pvPHDJc6 | 2 | |
| v+/fIjVY | 2 | |
| TqFV2yS8 | 2 | |
| EB1k9r07 | 2 | |
| tpghaqy5 | 2 | |
| xukTOv5R | 2 | |
| aYDwkYWe | 2 | |
| UYIGBQg6 | 2 | |
| //W//3Y+ | 2 | |
| 7lKeRajN | 2 | |
| Ys6FfZ60 | 2 | |
| E1Z79snX | 2 | |
| 4d/s/u+p | 2 | |
| ZuRIfeeT | 2 | |
| r546taRh | 2 | |
| R/aVQ56x | 2 | |
| FUojF8zR | 2 | |
| myP1She/ | 2 | |
| uMaGc6a4 | 1 | |
| 4O+VI5HW | 1 | |
| pcfO4P8c | 1 | zeli |
| VyEIY9CZ | 1 | |
| tQ8P8Rrp | 1 | |
| TIZOpkpE | 1 | bonano30 |
| 7NfnIlAk | 1 | |
| d0/e8USe | 1 | |
| J+NIwobn | 1 | |
| J6jWRK7k | 1 | |
| LER+j1uf | 1 | |
| 7yoRlhmp | 1 | bonano30 |
| WWA0cB4k | 1 | |
| vVEBvsi1 | 1 | |
| G/5YovS2 | 1 | |
| ONmyW0cc | 1 | |
| CnrN/VAr | 1 | |
| 9LpdSiEf | 1 | |
| 4SD9eWpH | 1 | |
| 0L5yEirD | 1 | Svatoslav.Bata |
| c14NYC9l | 1 | |
| HMqtVVoM | 1 | |
| 3FZuks4x | 1 | |
| Nf9l6R+1 | 1 | |
| vbFqK9TK | 1 | |
| yH+pdd8k | 1 | |
| nEVqIBa+ | 1 | |
| BIFHq7rN | 1 | |
| 3j8TDfeG | 1 | |
| yv/w4RXz | 1 | |
| 6dFZ3C5T | 1 | |
| i4Ok+EsU | 1 | |
| 82DBCmYD | 1 | |
| Uj3/HZ14 | 1 | |
| 5Ct4JBHR | 1 | |
| 351OH1qO | 1 | |
| bPhWRKDX | 1 | |
| ZVT4f1BS | 1 | |
| FZmzNZTP | 1 | |
| 4svq9RF0 | 1 | |
| tg8dfpjj | 1 | |
| xISSVKn/ | 1 | |
| fJuNSDY8 | 1 | |
| AcsEulJ6 | 1 | |
| m7MSqPkI | 1 | |
| m8w3X0QR | 1 | |
| 3K7IMBcs | 1 | |
| RCkgRuCO | 1 | |
| JCWc5DZZ | 1 | |
| GnrQFlUW | 1 | |
| ZadbUQ00 | 1 | |
| +aoIdC70 | 1 | |
| JDCw3s80 | 1 | |
| 617s9z4g | 1 |
hrdin napsal:
Opět pouze lži a lži klaune. 1.) Stále sis neodpověděl na otázku co bude pak, posero. 2.) To tvrdím pořád, respektive dávám dejme tomu za příklad, jak píšeš. 3.) Na "schůzi" jsem k ničemu vyzván ... nebyl, NIKDO MĚ ANI NEOSLOVIL!!! a nikdo se ani konkrétně nevyjádřil k tomu, co jsem psal na fóru, lháři. A navíc to ani schůze nebyla klaune počmáranej
Nevim,jestli to byla schůze nebo pergola uvnitř tribuny,přišel si pozdě,dobre si na to vzpominam,i když je to už dost roku a opravdu tě tam z publika někdo vyzýval,ať začneš plkat a opravdu si seděl jen jak správnej buran.Z tebe ta nenávist vyzaruje na plný pecky.
webera napsal:
Jsem fanousek uspechu, o fotbal jsem se zacal zajimat nekdy v obdobi 80/81 a Bohemka, jako tym v laufu, ktery bude sbirat tituly, se nabizela. Nikdo nemohl tusit, ze jsem se nechal oklamat kratkou anomalii, ... ktera se uz nikdy nebude opakovat. Deje se to asi vsude na svete, perfektne to popisuje Stephen Foster v knize Hlavne nespadnout!
No,to nevím co je to za druh fandovstvi,preliznout smetanku ,ktera po case zkysla a pak litovat a mit pocit zrady...Kdepak...tohle fandovstvi není.Ted třeba budou v laufu Pardubice,prevliknout kabát je snadný.
Vykati si neni třeba,když jsme vlastně soukmenovci.Jen nemam rad fanatiky,krom toho ses vyhnul odpovědi,zda pouštís obcas do Bohemky aspoň par zlataku,pokud jo,je vše v pořádku,pokud ne,zbývá ti fakt jen to mlácení prázdný slámy.
Borek1 napsal:
Myslím,že takhle to vidí většina,ale od toho je diskuze. Pokud máte jiný názor sem s tím. Můj názor je,že bez kvalitního zázemí,kvalitní mládeže a silného finančního zázemí se liga do osmého místa hrát prostě nedá. ... A naše mládež,finance a zázemí je na chvostu ligy. A přece v zájmu naší Bohemky si přece každý fanoušek musí přát abychom se posouvali! Ano,každý máme asi jiný názor jak toho dosáhnout. Ale od toho je právě diskuze. Nicméně souhlasit se mnou musíte,že to teď není ideální
Je rozdíl mezi diskuzi a nenavistnym kritizovanim,předpokládám,že jsi stědrým dárcem finančních prostredkum Bohemce,že tady prezentujes výjevy svého choreho mozku.Nicmene musím uznat,že je smutný,kdyz se tady řezou fandové jednoho klubu....sice jsem na vojně byl,ale ne vždy dokážu držet hubu.
Borek1 napsal:
Poslouchal jste dnes trenéra JV na tiskovce. Jasně tam řekl,že takhle to dál nejde. Hráči chtějí odejít, klub čekal na jednání o prodloužení smluv! Klub nemá prostředky na nákupy. Začarovaný kruh. A majitelé? Copak má ... Zbrojovka stadion? Copak má Artis stadion? A Pražák chtěl do Bohemky i bez stadionu. A jak jsem tady psal, nakonec si ho za své dostaví v Pardubicích sám. A na posily uvolní tu samou částku, tak, že je schopný za hráče nabízet desítky milionů. To vše dnes mohla mít Bohemka.
Bez fandit Kotehulkam s nevysirej tady
rio napo napsal:
Ráno jsem to nestačil dokončit. Tak tedy: Dlouhodobě nám totálně chybí přesné zakončení. Když vidím při rozcvičení hráče bez tlaku pálit 2-5m nad bránu, tak co od nich můžeme chtít v zápase. Před nějakou dobou jsem ... už tady psal, jak hráči a hlavně brankáře se.l při tréninku Lafata. Nic nevypustil, do všeho šel naplno a rval bomby do branky. V autě taky nikdo nepřemýšlíte, jak šlapat na pedály. To musí být automatismus. Sklopit nárt, intenzita, nenapálit balón na dlouhou nohu, prostě trefovat jej správně. Pak to půjde na kasu a ne na ragbyové háčko. A samozřejmě hlava.
Zrovna tady kluci dostali manuál,jak střílet na bránu,stačí si to přečíst.
Robert napsal:
Dopředu se omlouvám všem kritikům, ale za mě hrála Bohemka moc dobře. Je potřeba si uvědomit, že Slávie je nejlepší u nás a Bohemka s ní a hlavně na jejím hřišti hrála víc jak vyrovnanou ... partii. I sám trenér Slávie Trpišovský Bohemku hodně chválil. Co ovšem nechápu je neodpískaná penalta za tu ruku. Opět jen můj názor, ale to penalta prostě byla.
Měřeno optickým pohledem,tak ano,ale ta neskutečná jalovost....