Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin

Datum prvního příspěvku
31.07.2006
Celkový počet příspěvků
1362
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1184
Ptejte se vedení Bohemky 158
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 15
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Rqsk1IVO 426
MAxiNya4 59
u/Lvd4Yc 37 sano
5L8qWD8Q 8
sO8K6ne5 8
sWmBAmcg 6
oxv6dcAp 6
4zRk6MhZ 5
IVfBmjR0 5
LDIE8502 4
INTZra7m 4
n6fF82AP 3
tkWwo4CW 3
hU+jTy1K 3
pvPHDJc6 2
v+/fIjVY 2
TqFV2yS8 2
EB1k9r07 2
tpghaqy5 2
xukTOv5R 2
aYDwkYWe 2
UYIGBQg6 2
//W//3Y+ 2
7lKeRajN 2
Ys6FfZ60 2
E1Z79snX 2
4d/s/u+p 2
ZuRIfeeT 2
r546taRh 2
R/aVQ56x 2
FUojF8zR 2
myP1She/ 2
uMaGc6a4 1
4O+VI5HW 1
pcfO4P8c 1 zeli
VyEIY9CZ 1
tQ8P8Rrp 1
TIZOpkpE 1 bonano30
7NfnIlAk 1
d0/e8USe 1
J+NIwobn 1
J6jWRK7k 1
LER+j1uf 1
7yoRlhmp 1 bonano30
WWA0cB4k 1
vVEBvsi1 1
G/5YovS2 1
ONmyW0cc 1
CnrN/VAr 1
9LpdSiEf 1
4SD9eWpH 1
0L5yEirD 1 Svatoslav.Bata
c14NYC9l 1
HMqtVVoM 1
3FZuks4x 1
Nf9l6R+1 1
vbFqK9TK 1
yH+pdd8k 1
nEVqIBa+ 1
BIFHq7rN 1
3j8TDfeG 1
yv/w4RXz 1
6dFZ3C5T 1
i4Ok+EsU 1
82DBCmYD 1
Uj3/HZ14 1
5Ct4JBHR 1
351OH1qO 1
bPhWRKDX 1
ZVT4f1BS 1
FZmzNZTP 1
4svq9RF0 1
tg8dfpjj 1
xISSVKn/ 1
fJuNSDY8 1
AcsEulJ6 1
m7MSqPkI 1
m8w3X0QR 1
3K7IMBcs 1
RCkgRuCO 1
JCWc5DZZ 1
GnrQFlUW 1
ZadbUQ00 1
+aoIdC70 1
JDCw3s80 1
617s9z4g 1
0cZE352W 1
1LYdWYmE 1

zeli napsal:

Souhlas. Doma prohráváme kolikrát naprosto zbytečně přesně z tohohle důvodu. Já sice nechci abysme doma hráli beton ve vlastním obranném pásmu, ale někdy prostě méně může znamenat víc. Nechat jim trochu víc balón, ať se ...

No,nic ve zlým,ale Kareem zatím nedal jediný kloudny centr.

kolina napsal:

No, když opakovaně trenér říká že je naštvanej, ale no tak proč je naštvanej, že hráči neplní jeho příkazy a určenou taktiku - takže nemá autoritu?!? Bojí se trenér něco tvrdě za každou cenu prosadit ...

Jestli kabina vylozene chce "odstrelit" Jarouse z trenérského křesla,coz jakakoliv kabina umi,to zjistíme na utkání se Slovackem,čili za par dnů.Nebo se za něj na hřišti porvou...hoši, to bude zajímavý utkání.

panasonik13 napsal:

Se všemi tady souhlasím, ale všechno má své ale. Jarda tu odvedl kus dobré práce a je pro nás ideální kouč – takových se moc nenajde. Důvod je ten, že si hráče vytipovává sám, komunikuje s ...

No,nikdy jsem nebyl stoupencem odvolávání trenéra,ale tentokrát je ten pro nás "ideální" trenér značny vyčichlý,ostatně to se stane skoro každému  po delší době.Nevím jakou pověst máš na mysli,ale trenérů bez práce je celkem dost.Otázka je,jak se do toho patřičnýho trenéra trefit.

kolina napsal:

Tak jsem přes noc po tom včerejším zmaru co jsem viděl v Dolíčku trošku vychladnul, ale rozleželo se mi v hlavě že Bohemka v Dolíčku již šestý zápas za sebou nevyhrála!?! To stále má realizační tým "důvěru ...

Že nevyhráváme,je jedna věc,druhá a asi horší,že hrajeme absolutně jalovej a nekoukatelnej fotbal.Na odvolání trenéra,je Kolino už pozdě,zjevně bude i na Slovácku a je možný,že se dozvíme,že je zase nesranej.Změna měla přijít hned po ukončení podzimu,aby zimní přípravu vedl někdo nový,ale to si akorát tak můžeme plkat triko.

mauro napsal:

I tak jsi za hrdinu, já tu podívanou už vzdal a stačí mi trpět u televize

Kluci, je třeba se protrapit ke zdárnému konci

bofalos napsal:

...to si myslím,že tady je ten problém...hráčský skaut,který skautuje pomocí informací od agentů popř.sestříhaného videa...dobře jste připomenul,že jde o hráče,které nikdo nechtěl.....bylo by lepší kdyby  umněl nastavit atmosféru v kabině,necítím,že by v zápasech za bohemku ...

A kteří hráči to jsou,které nikdo nechtěl?Myslím v současnosti.

vapno80 napsal:

Podle trenéra je běhavej a šikovnej na míči. Za mě, víc takových hráčů. Koupila ho Slávia, tak asi něco umí. 

Nepochybuji,že něco umí,ale pomůže HNED v 18 letech a v úplně jiným prostredi a v úplně jiný soutěži?

Demínka napsal:

Moc nerozumím tomu, že se tu stále probírají a kritizují různí defenzivní hráči. Podle mého názoru defenziva bylo to lepší, co jsme v zápase předvedli. Lischku bych označil naším nejlepším hráčem. Za naprostou tragédii považuji vystoupení ...

Pravda na půl,prvni půle až necekane dobrá,Čermák famozni,druhá....nevidět to,nevěřil bych tomu,doufejme,že zlatý bod.Hrozim se toho,kdyby se Cermus zranil,pak tvořivýho hráče už  nemáme,pokud nás nezachrání 18 kluk z Nigérie nebo odkud,čemuž asi nikdo nevěří a je mi záhadou jeho hostování.

Klokan z Černošic napsal:

Díky za zastání, vidím, že doublefish je Milan a ne Držmíšek, což jsem moc rád. Tak ok, jdeme na Bolku!!! BOFOR

Nedá mi,ale musím dodat,že si tady sice hrajes na svetackyho inteligenta,ale pokud nevíš,kdo je doublefish,měl by ses vratit zpátky do historie a zjistit si to,i kdyz jemu jsi ukradenej,ostatně stejně ses tady zjevil celkem nedávno,coz je u takového "bohemaka" skoro až zarážející.