Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin

Datum prvního příspěvku
31.07.2006
Celkový počet příspěvků
1302
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1124
Ptejte se vedení Bohemky 158
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 15
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Rqsk1IVO 426
MAxiNya4 33
u/Lvd4Yc 21 sano
5L8qWD8Q 8
sWmBAmcg 6
oxv6dcAp 6
4zRk6MhZ 5
IVfBmjR0 5
LDIE8502 4
INTZra7m 4
n6fF82AP 3
tkWwo4CW 3
hU+jTy1K 3
pvPHDJc6 2
v+/fIjVY 2
TqFV2yS8 2
EB1k9r07 2
tpghaqy5 2
xukTOv5R 2
aYDwkYWe 2
UYIGBQg6 2
//W//3Y+ 2
7lKeRajN 2
Ys6FfZ60 2
E1Z79snX 2
4d/s/u+p 2
ZuRIfeeT 2
r546taRh 2
R/aVQ56x 2
FUojF8zR 2
uMaGc6a4 1
4O+VI5HW 1
pcfO4P8c 1 zeli
VyEIY9CZ 1
tQ8P8Rrp 1
TIZOpkpE 1 bonano30
7NfnIlAk 1
d0/e8USe 1
J+NIwobn 1
J6jWRK7k 1
LER+j1uf 1
7yoRlhmp 1 bonano30
WWA0cB4k 1
vVEBvsi1 1
G/5YovS2 1
ONmyW0cc 1
CnrN/VAr 1
9LpdSiEf 1
4SD9eWpH 1
0L5yEirD 1 Svatoslav.Bata
c14NYC9l 1
HMqtVVoM 1
3FZuks4x 1
Nf9l6R+1 1
vbFqK9TK 1
yH+pdd8k 1
nEVqIBa+ 1
BIFHq7rN 1
3j8TDfeG 1
yv/w4RXz 1
6dFZ3C5T 1
i4Ok+EsU 1
82DBCmYD 1
Uj3/HZ14 1
5Ct4JBHR 1
351OH1qO 1
bPhWRKDX 1
ZVT4f1BS 1
FZmzNZTP 1
4svq9RF0 1
tg8dfpjj 1
xISSVKn/ 1
fJuNSDY8 1
AcsEulJ6 1
m7MSqPkI 1
m8w3X0QR 1
3K7IMBcs 1
RCkgRuCO 1

laik napsal:

Dostál v jednom podcastu řekl "Slávie je jako moje máma, Bohemians manželka 

Takže s Bohemkou je dobrý kamarád?

damhA napsal:

Já přeci netvrdím, že je, akorát ne každý získá angažmá v klubu kterému "fandí" (a to ani v té mládeži) -- těch příkladů by bylo víc, jenže když už jsem zmínil Stanislava Levého, tak ten hrál devět ...

To bych mu nevycital,ovšem "sympatie" ke Střížkovu...to mi....slusne receno...hodne vadilo.

rio napo napsal:

Asi máš moc bujné představy, co je zpracovat. Ten balon nebyl složitý, snášel se shora. Co třeba stopit na prsa? Přijde ti to moc? Nemyslím. Je otázkou, zda kvalita hráčů Bohemky na něco takového má. ...

Už je to sice zahraný,ale....T.Křapka a zpracování balonu  na prsa v malým vápně...jistě,teoreticky to lze,stejně tak si je možno představit jak dá hned někomu jesle,prosviští hřištěm a dá gol...raději se už nerozepisuj o nějakých bujným představách

rio napo napsal:

Na tom "Křapkově" gólu mě sere ještě jedna věc. Balon se mu snáší na hlavu, vedle stojí spoluhráč, který ho muže jistit, soupeř 3m daleko a on s tím naloží takhle. To šlo zpracovat, to ...

Zpracovat balon v malym vapne?Komicka predstava

Klokan z Černošic napsal:

Na hřišti jsem si byl jist, že měl vyběhnout, z opakovačky si už tak jistý nejsem, bylo to asi 1 metr před lajnou malého vápna. Pak ten zákrok na lajně, to byla ostuda, o tom ...

Tady vubec nejde o vek,ale o tom,ze neni vychytanej,neni v zapasovym rytmu,trenuje a  jinak nic,jasne to bylo videt na obou golmanech,oba urcite dobry,ale nechytas zapasy a nejsi v pohode.

dan napsal:

ja myslim ze Svarc byl takovou poslední malou naději, ze osud Bohemians nabere jiny směr...kdyz bych si odmyslel zapas Bohemians - Trnava 0:1, který odval druhy titul a s tím spojené mnohe možnosti, tak zcela ...

Zrovna to napsal damhA...historie prvotni svinarny bylo prachobycejny udavacsky  praskacstvi a odhaleni a rozmaznuti cernych fondu,byt se to ani mnohym soudruhum nelibilo,nicmene statni masinerie se rozjela.Nebyt toho,nase historie by se urcite odvijela jinak,v cele a nejspise jako majitel v porevolucnich letech,by byl pan Zd. Svoboda,tot pouze ma domenka...jak by vse mohlo vypadat si muzene akorat tak snit a cist ve hvezdach 

bob.in napsal:

Máš pravdu, u soudu bych tenhle spor tutově prohrál. Utkání Bohemians-Olomouc hraný 9.3.2025 je v análech navždy zapsaný jako prvoligový.  Nicméně beze strachu tvrdím, že jsem schopnej s pomocí pár schopnejch lidí ukázat, jak má skutečná ...

Jista nabubrelost v tom je,ono tech schopnych lidi,kteri dokazuji a ukazuji,jak ma nase prvni liga vypadat,moc neni.Nekdo je jen velkohubej.Do ted mi mrzi,ze si nepamatuju prezdivku nebo spise si nejsem jistej tou prezdivkou,ktery taky vykladal,jak koupi Bohemku a ukaze jak se fotbal dela.Uz je to par let,kde je mu asi tak konec.Nicmene jen chci rict,ze slintat umi kde kdo.

Demínka napsal:

No, to je další průser - když Shejbala napadne hrát si na fotbalistu. Většinou jsou z toho pouze problémy pro naši obranu. Pokud někdo zahraje jeden zápas a pak dalších pět je na hřišti zbytečně, ...

Může tam hrát Matěj Kadlec a docela mi překvapuje,že se na plac nedostane.Bodů máme relativně dost,jak říkal trenér,je třeba si fotbal užívat,ale zároveň "ohrávat" mladý kluky.

Borek1 napsal:

Ten nový kluk na kraj je pro mne šok. Nedávno psali, že je o něj zájem v Baníku a jinde. Baník prý nabízel nadstandartní podmínky přestupu a hle on je u nás...... 

Dokonce psali,že nechtěli vyčkávat a pojistili si ho....takže pochvala.