Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin

Datum prvního příspěvku
31.07.2006
Celkový počet příspěvků
1346
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1168
Ptejte se vedení Bohemky 158
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 15
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Rqsk1IVO 426
MAxiNya4 59
u/Lvd4Yc 31 sano
5L8qWD8Q 8
sWmBAmcg 6
oxv6dcAp 6
4zRk6MhZ 5
IVfBmjR0 5
LDIE8502 4
INTZra7m 4
n6fF82AP 3
tkWwo4CW 3
hU+jTy1K 3
pvPHDJc6 2
v+/fIjVY 2
TqFV2yS8 2
EB1k9r07 2
tpghaqy5 2
xukTOv5R 2
aYDwkYWe 2
UYIGBQg6 2
//W//3Y+ 2
7lKeRajN 2
Ys6FfZ60 2
E1Z79snX 2
4d/s/u+p 2
ZuRIfeeT 2
r546taRh 2
R/aVQ56x 2
FUojF8zR 2
myP1She/ 2
uMaGc6a4 1
4O+VI5HW 1
pcfO4P8c 1 zeli
VyEIY9CZ 1
tQ8P8Rrp 1
TIZOpkpE 1 bonano30
7NfnIlAk 1
d0/e8USe 1
J+NIwobn 1
J6jWRK7k 1
LER+j1uf 1
7yoRlhmp 1 bonano30
WWA0cB4k 1
vVEBvsi1 1
G/5YovS2 1
ONmyW0cc 1
CnrN/VAr 1
9LpdSiEf 1
4SD9eWpH 1
0L5yEirD 1 Svatoslav.Bata
c14NYC9l 1
HMqtVVoM 1
3FZuks4x 1
Nf9l6R+1 1
vbFqK9TK 1
yH+pdd8k 1
nEVqIBa+ 1
BIFHq7rN 1
3j8TDfeG 1
yv/w4RXz 1
6dFZ3C5T 1
i4Ok+EsU 1
82DBCmYD 1
Uj3/HZ14 1
5Ct4JBHR 1
351OH1qO 1
bPhWRKDX 1
ZVT4f1BS 1
FZmzNZTP 1
4svq9RF0 1
tg8dfpjj 1
xISSVKn/ 1
fJuNSDY8 1
AcsEulJ6 1
m7MSqPkI 1
m8w3X0QR 1
3K7IMBcs 1
RCkgRuCO 1
JCWc5DZZ 1
GnrQFlUW 1
ZadbUQ00 1
+aoIdC70 1
JDCw3s80 1
617s9z4g 1

Borek1 napsal:

Co napsal tak nevhodného? Vždyť Bohemka je přímo v katastrofalním stavu. A to ve všech ohledech. Majitele a především sportovní vedení ani nejde komentovat. 

Tak je nekomentuj a bude nám tady lip.

Borek1 napsal:

Jednou bude líp.... Přece nemůžeme mít na majitele jen takovou šílenou smůlu. Jednou se to obrátí. To s Pepou pro mne byla poslední kapka! 

Spise než silena smůla, to vypada na příspěvky šílených až vysinutych hlav.

hrdin napsal:

Opět pouze lži a lži klaune. 1.) Stále sis neodpověděl na otázku co bude pak, posero. 2.) To tvrdím pořád, respektive dávám dejme tomu za příklad, jak píšeš. 3.) Na "schůzi" jsem k ničemu vyzván ...

Nevim,jestli to byla schůze nebo pergola uvnitř tribuny,přišel si pozdě,dobre si na to vzpominam,i když je to už dost roku a opravdu tě tam z publika někdo vyzýval,ať začneš plkat a opravdu si seděl jen jak správnej buran.Z tebe ta nenávist vyzaruje na plný pecky.

webera napsal:

Bylo mi sedm, jestli je to polehcujici okolnost, a vzhledem k tomu, ze si tu dneska piseme, tak ten kabat mam navlecenej porad stejnej, jak dlouho, si muzes lehce dopocitat

Paráda,tak ho nesundavej,počítat nebudu,ale jsem zelenobílej déle...Čágo

webera napsal:

Jsem fanousek uspechu, o fotbal jsem se zacal zajimat nekdy v obdobi 80/81 a Bohemka, jako tym v laufu, ktery bude sbirat tituly, se nabizela. Nikdo nemohl tusit, ze jsem se nechal oklamat kratkou anomalii, ...

No,to nevím co je to za druh fandovstvi,preliznout smetanku ,ktera po case zkysla a pak litovat a mit pocit zrady...Kdepak...tohle fandovstvi není.Ted třeba budou v laufu Pardubice,prevliknout kabát je snadný.

Vykati si neni třeba,když jsme vlastně soukmenovci.Jen nemam rad fanatiky,krom toho ses vyhnul odpovědi,zda pouštís obcas do Bohemky aspoň par zlataku,pokud jo,je vše v pořádku,pokud ne,zbývá ti fakt jen to mlácení prázdný slámy.

Borek1 napsal:

Myslím,že takhle to vidí většina,ale od toho je diskuze. Pokud máte jiný názor sem s tím. Můj názor je,že bez kvalitního zázemí,kvalitní mládeže a silného finančního zázemí se liga do osmého místa hrát prostě nedá. ...

Je rozdíl mezi diskuzi a nenavistnym kritizovanim,předpokládám,že jsi stědrým dárcem finančních prostredkum Bohemce,že tady prezentujes výjevy svého choreho mozku.Nicmene musím uznat,že je smutný,kdyz se tady řezou fandové jednoho klubu....sice jsem na vojně byl,ale ne vždy dokážu držet hubu.

Borek1 napsal:

Poslouchal jste dnes trenéra JV na tiskovce. Jasně tam řekl,že takhle to dál nejde. Hráči chtějí odejít, klub čekal na jednání o prodloužení smluv! Klub nemá prostředky na nákupy. Začarovaný kruh. A majitelé? Copak má ...

Bez fandit Kotehulkam  s nevysirej tady

rio napo napsal:

Ráno jsem to nestačil dokončit. Tak tedy: Dlouhodobě nám totálně chybí přesné zakončení. Když vidím při rozcvičení hráče bez tlaku pálit 2-5m nad bránu, tak co od nich můžeme chtít v zápase. Před nějakou dobou jsem ...

Zrovna tady kluci dostali manuál,jak střílet na bránu,stačí si to přečíst.

Robert napsal:

Dopředu se omlouvám všem kritikům, ale za mě hrála Bohemka moc dobře. Je potřeba si uvědomit, že Slávie je nejlepší u nás a Bohemka s ní a hlavně na jejím hřišti hrála víc jak vyrovnanou ...

Měřeno optickým pohledem,tak ano,ale ta neskutečná jalovost....