Detail uživatele diskuzního fóra - JohnZ
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 597 |
| Tlachy a kecy | 16 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| R463LPKO | 76 | |
| Q/n7LgsJ | 20 | |
| t3Mox2vs | 12 | |
| FBLaQR8s | 11 | |
| bnXB7b9x | 9 | |
| JM9boQUz | 5 | |
| Lqv85WFC | 5 | |
| VyLxbNxA | 5 | |
| cyv7d3CL | 5 | |
| WRdOptby | 5 | |
| yyJgkJRw | 5 | |
| 2ApitsQO | 5 | |
| tQuEHApZ | 5 | |
| gLQB7LlO | 5 | |
| HewM4JQN | 5 | |
| Kzkmh8al | 5 | |
| TF9Znn7n | 5 | |
| FBGLl1W8 | 4 | |
| gym8lHVO | 4 | |
| 2pvXoyDu | 4 | |
| KTcFAze4 | 4 | |
| XtlAi2ST | 4 | |
| PPbRJkIc | 4 | |
| ih9OxcE8 | 4 | |
| WIS5gFSb | 4 | |
| Uvokk8FA | 4 | |
| nldUzJRR | 4 | |
| yXOf/PUy | 4 | |
| k4m7ck6v | 4 | |
| YMYQqW5X | 4 | |
| wqBH2Qf+ | 3 | |
| wWDTGckR | 3 | |
| lBjpBlx2 | 3 | |
| EustfCCC | 3 | |
| VtqXMW9F | 3 | |
| h2hTTdZg | 3 | |
| Phcrml6x | 3 | |
| adKYa4bA | 3 | |
| oE7f63qT | 3 | |
| 7nxfjvna | 3 | |
| f4Feriot | 3 | |
| FW7RIgkI | 3 | |
| YqupGYbz | 3 | |
| 13+JVvaD | 3 | |
| icPx2Ucz | 3 | |
| 8Ew42MXw | 3 | |
| ldnDvXph | 3 | |
| Qrb0bZkl | 3 | |
| igGTY6ak | 3 | |
| vOoBWu+D | 3 | |
| Qt0D9+U0 | 3 | |
| v2wcbHUZ | 2 | |
| v4Xz3BVZ | 2 | |
| Dk1GFomn | 2 | |
| PVUlbkWp | 2 | |
| b2l55gz8 | 2 | |
| WV85tIap | 2 | |
| C4BtsfNN | 2 | |
| cI1hu67Y | 2 | |
| tevAJF0e | 2 | |
| suV+6DW0 | 2 | |
| 3iC+bVHk | 2 | |
| sy7gNqi7 | 2 | |
| p9fnUiHV | 2 | |
| +cTCG4Q2 | 2 | |
| Nsvr0VxN | 2 | |
| m/LDnR97 | 2 | |
| Wz4Q3zCj | 2 | |
| c8n4er/A | 2 | |
| bW0mmR+d | 2 | |
| edGQLyxq | 2 | |
| 2DvUpCeq | 2 | |
| zebnPFEK | 2 | |
| ww5ZOaho | 2 | |
| lZpzFQsY | 2 | |
| o8sGbxAd | 2 | |
| XHSo9qWx | 2 | |
| /M1XDozg | 2 | |
| aT6aeWI/ | 2 | |
| rb7zwA9z | 2 | |
| X0hv6Qks | 2 | |
| AIEUb0eg | 2 | |
| oUD0IkAh | 2 | |
| tAGnAUjr | 2 | |
| vlnL4qfq | 2 | |
| Qe+gOaOX | 2 | |
| heBQvCI3 | 2 | |
| rNrWr/1H | 2 | |
| hO8xPRE3 | 2 | |
| EuJvVLJi | 2 | |
| DDp0T0yC | 2 | |
| BWD82izM | 2 | |
| jbPVO4st | 2 | |
| BUu/X1t8 | 2 | |
| AiKF5M6G | 2 | |
| wavnG9KC | 2 | |
| H8hFPtri | 2 | |
| KHtz6Nhq | 2 | |
| NxNWXg2J | 2 | |
| VdiKeMtk | 2 | |
| CSwVC8Ua | 2 | |
| f6DoVjpj | 2 | |
| 5RElcRz9 | 2 | |
| 3H4lOGGY | 2 | |
| nHCFKXJu | 2 | |
| t1/hOrJa | 2 | |
| xKDPNfd/ | 2 | |
| YzIFD/+f | 2 | |
| 8iNK46a5 | 2 | |
| mihJ1NBK | 2 | |
| 2ZtbcpLV | 2 | |
| N+i2pfqH | 2 | |
| xsXtvehB | 2 | |
| r6MP/aww | 2 | |
| KvBWtZgR | 2 | |
| YzN+6rgE | 2 | |
| In1GTMz+ | 1 | |
| mxxekxfh | 1 | |
| Wsu//p7v | 1 | |
| 2GtHp7FP | 1 | |
| 3FhbyOy/ | 1 | |
| 8oM+19gH | 1 | |
| 6rZ4kdkH | 1 | |
| cMGUMq+E | 1 | |
| 1V/E1M5y | 1 | |
| D0jxZB6M | 1 | |
| SKAvqzDO | 1 | |
| apnlWq4K | 1 | |
| 3QD5WUSG | 1 | |
| 5TW9Lw+I | 1 | |
| hZLt5srQ | 1 | |
| +WoFKqaJ | 1 | |
| bQLvbIyg | 1 | |
| Z6fcL+MJ | 1 | |
| YUi9M+Bv | 1 | |
| sN7Krzej | 1 | |
| +lINoecR | 1 | |
| 1yIrgYqL | 1 | |
| ej0Ko8QN | 1 | |
| LQCBUqWT | 1 | |
| tISzTh2y | 1 | |
| gCMoTnky | 1 | |
| YFjNGztG | 1 | |
| 7oXII8X0 | 1 | |
| SQ7mXwxm | 1 | |
| x2fHfJb+ | 1 | |
| BGRwInq2 | 1 | |
| 3ydfCTtc | 1 | |
| DaIFEK8T | 1 | |
| beG+Q9r6 | 1 | |
| c7LfW2nl | 1 | |
| +LAs3aAk | 1 | |
| UvFGyiTT | 1 | |
| N/EvhS0M | 1 | |
| LxSC7yoc | 1 | |
| bl74wbEz | 1 | |
| Sp1O6ngR | 1 | |
| XbMrdAFs | 1 | |
| pjsTZ7vn | 1 | |
| 3GS7iVxW | 1 | |
| bpcyI2Ua | 1 | |
| m11+JyaM | 1 | |
| 9e70O/4j | 1 | |
| XCxnILYE | 1 | |
| ebCBumQu | 1 | |
| Irg5UUJk | 1 | |
| R2Ne2fqv | 1 | |
| FN5oibwT | 1 | |
| uOmhCzJ6 | 1 | |
| e9oCkySK | 1 | |
| 9QzUw2qG | 1 | |
| Lv8aHemB | 1 | |
| dgLEwyEC | 1 | |
| fPux8c/j | 1 | |
| xVQlvZyb | 1 | |
| xGGhseP0 | 1 | |
| CvSl13PC | 1 | |
| HQgvnFKx | 1 | |
| OCyyowgW | 1 | |
| eSwldeW+ | 1 | |
| otTGgidn | 1 | |
| GalGJrap | 1 | |
| tHcw+dbE | 1 | |
| LY/t3LYd | 1 | |
| FspNKDda | 1 | |
| 7RuVjVqp | 1 | |
| 9yGGmczV | 1 | |
| dUapZyji | 1 | |
| wSZmqFCK | 1 | |
| lkc7uVBW | 1 | |
| iDY9bYwx | 1 | |
| 3EFLYriR | 1 | |
| T6EaFbMY | 1 | |
| GXvrXYLo | 1 | |
| 89ve65Bu | 1 | |
| Y1zjSYwJ | 1 | |
| af5yqZu6 | 1 | |
| B3Zb5D6G | 1 | |
| MXxh612G | 1 | |
| 5KAfS03u | 1 | |
| ArhNJ4I/ | 1 | |
| ufCkzVUX | 1 | |
| tvSCnjqz | 1 | |
| Z4ZFg5Ny | 1 | |
| YWFDQdKw | 1 | |
| O4wJiet7 | 1 | |
| i4v9olTA | 1 | |
| 68bJs9Bv | 1 | |
| GuOl+bjm | 1 | |
| 9+tbISJP | 1 | |
| jS0x9jWp | 1 | |
| 41PQ5WCP | 1 | |
| 1Bf55nDi | 1 | |
| ILzZtVku | 1 | |
| TKbRsVmc | 1 | |
| oH5cTXZ5 | 1 | |
| DHE5+pEh | 1 | |
| 0vM0coFR | 1 | |
| J+pmjWOI | 1 | |
| QS4yRJ6P | 1 | |
| vU4QdIVQ | 1 | |
| T+vzbypb | 1 | |
| kRuE/1aI | 1 | |
| qqXQAOzB | 1 | |
| B7MX+Omo | 1 | |
| AovmBfZD | 1 | |
| 8Hx9nOr1 | 1 | |
| OWicZSeO | 1 | |
| kMyKJxMM | 1 | |
| WmB6zSlU | 1 | |
| hPIRo/jg | 1 | |
| K/7zips8 | 1 | |
| KcShBMpj | 1 | |
| 2eANswT2 | 1 | |
| EcVoKupU | 1 | |
| rhC+pMtE | 1 | |
| eEiKkhT0 | 1 | |
| bJUBYKQw | 1 | |
| IaKn0cEs | 1 | |
| bQXvYIJY | 1 | |
| 0YezaJPD | 1 | |
| quTXnf8h | 1 | |
| 2qpZa9YT | 1 | |
| b4z/ToL0 | 1 | |
| uCLa0q89 | 1 | |
| YJqyuw3y | 1 | |
| 59byO+9g | 1 | |
| n2pKAkuz | 1 | |
| ifeztxAB | 1 | |
| pJwYGd7T | 1 | |
| 5XKTGr/c | 1 | |
| tHq5GKa8 | 1 | |
| 3ki+ctrz | 1 | |
| 5j43pYx2 | 1 | |
| FxUCoZuc | 1 | |
| 91QlwfWZ | 1 | |
| /kx1Bp0r | 1 | |
| Lx88lt7A | 1 | |
| JjmetzGv | 1 | |
| SYhiYn3L | 1 | |
| 9a4TEw2j | 1 | |
| ugbuv0Wx | 1 | |
| aa06rH5b | 1 | |
| KCrrT3S4 | 1 | |
| 1p6abKjp | 1 | |
| Zdsio6hY | 1 | |
| ATdCp84E | 1 | |
| Yz0ccYh/ | 1 | |
| 6RW4rz8E | 1 | |
| fililI60 | 1 | |
| rMMjf7Hn | 1 | |
| z5ZI6Ckj | 1 | |
| S3qnseJr | 1 | |
| /PvDvguH | 1 | |
| DzoR2diO | 1 | |
| QbQz78i9 | 1 | |
| z/cQyhgC | 1 | |
| cUY1CBYc | 1 | |
| 3fiWS5sb | 1 | |
| zA30czBO | 1 | |
| oChvcLRx | 1 | |
| DFULDIYf | 1 | |
| 4dfo3HSa | 1 | |
| 4AYDC5xK | 1 | |
| eyUJ4JX7 | 1 | |
| ezjctfNe | 1 | |
| yKa237r/ | 1 | |
| QJ6fsXDc | 1 | |
| mhqf7Y5E | 1 | |
| nMBF3HCh | 1 | |
| D9JSahVt | 1 | |
| 59UUftu/ | 1 | |
| in81kSSW | 1 | |
| 7yIfe3Ok | 1 | |
| gNiSxzmG | 1 | |
| lw/RlkpU | 1 |
Demínka napsal:
O Ristovském píšu proto, že jsem odpovídal na tvůj příspěvek. Podobný názor jako na něj mám na většinu našich ofenzivních hráčů. Nevím, proč tu jsou Hrubý, Pleštil, Jusuf, Drchal a Matoušek. Střelecky zcela impotentní hráči. ... Čekal jsem, že v zimní pauze tím sportovní úsek zamíchá a vymete třeba tři hráče z výše uvedených a místo nich přivede někoho, kdo umí dát gól. Nestalo se. Teď se slaví, že Ristovski dal dva góly, Drchal a Matoušek po jednom - za celé jaro. Nevím - mě to přijde spíš k pláči. Z celé téhle ofenzivní skvadry bych tu nechal jen Čermáka a Zemana a ostatní ať jdou, kam je srdce a prachy táhnou. Ale to by nesměl trenér na tiskovce říkat, že Bohemka je zvláštní tím, že se z ní nevyhazuje. Jak tohle může veřejně říct trenér profesionálního fotbalového klubu mě hlava nebere. Otázka je, co bude po sezoně? Budeme se dál bít v prsa, že se sezona docela povedla a není třeba nic unáhleně řešit, nebo konečně někdo přijde, zbytečné hráče vymete a sežene nějaké útočníky? Jenže na to bohužel dál navazuje problém peněz...
Se vším souhlas.Bohužel jsme v český lize a ta má pořád svý limity.Zmíněné peníze.Absence konkurenčního prostředí a tím pádem menší tlak na výkony hráčů a nedostatek českých útočníků na trhu.Nevidím jediného domácího útočníka který by nám vytrhl trn z paty.Příklad od rudochů.Zaplatit za M.Vojtu 100 mega je při vší úctě k hráči naprostá šílenost.Tuhle cenu nemá objektivně jediný český fotbalista v lize!V Bundeslize sedí na lávce pět dalších prvotřídních maníků kteří ti dýchají na záda a ty musíš každý zápas dokazovat že na to máš a dělat čísla.U nás pak nezbývá než dělat charitu.Všichni tebou zmínění hráči by tam už nebyli v kádru.Mám ty borce rád,každý za Bohemku bojuje a hraje na maximum,ale realita je krutá.Pak zbývá ještě cizina a jsme opět na začátku.Nejsou peníze a není skauting.
Moc prosím o radu.Prokazatelně jsem uvolňoval místa na svou permici,v aplikaci potvrzeno uvolnění do prodeje a nyní ke svému zděšení registruji už tři neomluvené absence.Jednou jsem skutečně uvolnil místo až po termínu ale ty dvě nechápu.Nevíte někdo zda se obrátit na Ticketportal nebo někam jinam?Lze to vůbec reklamovat nebo starý blbec co od znovuzrození pravidelně přispívá a kupuje permanentky o ní přijde.Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Včera jsme sešívkám zajistili titul,takže od nich očekávám Camaru na hostování + nějaký mladý perspektivní talent na přestup za pár drobných.
Děkuji každému hráči na place!Děkuji trenérovi!Nedali jsme jim čuchnout.Když dostali redku říkám si je to v háji.Proti deseti neumíme.Opak.Skvěle takticky zvládnutý.Kromě tyče neměli nic.Je krásný vidět jak jde nahoru odchovanec M.Kadlec,nebo co si zase dovolí Drchal s Matouškem.Čermák,Hůlka a Lišák největší opory.Ristovski konečně odvádí to co má.Vhodně doplnit a doufám že i příští rok odehrajeme důstojně.Z Jardy udělat nového A.Fergusona.Ale pozor.V lize ubývá vyloženě slabých týmů.A pochvala i pro Roučka.Náš nejlepší rozhodčí.Díky všem za krásný zážitek.
Řeší se tu pozice stopera po odchodu Hůlky.Někdo tady dával reálnou variantu s hostováním Camary z Karviné.Patří Slavii ale Trpišovi by asi z jeho hry na riziko vypadaly poslední vlasy.A nebál bych se ho z Edenu vykoupit natrvalo i kdyby za něj chtěli 10 mega.Pro mě jasně jeden z nejlepších stoperů ale obecně i hráčů celé naší ligy.Od Darků by to byl krásný dárek fanouškům.
Musím objektivně uznat,že Ristovski včera podal jeden z nejlepších výkonů u nás.Takže chlape,tohle chceme vidět každý zápas.Jinak výborná taktika.Všichni chválí trenéra jak přejel Smetanu.Bylo to dobrý a hlavně máme klid.Díky!Se Spartou to může být zajímavý.
Musím si ještě rýpnout do Baníku ale i dalších klubů u nás.Proč se nepodíváte po trenérech za hranice? Mají tam horší kouče než je Galásek nebo Smetana?Máte na dohled třeba Polsko.Čeho se proboha v našem fotbalu a hokeji bojíme?Naší ligu kopou stovky cizinců,tak se už všichni proberte a začněte vodit i zahraniční trenéry.Bude to atraktivní a zajímavý.Můžou přinést něco nového.Tohle předpotomní myšlení v našich nejpopulárnějších sportech je pro mě dlouhodobě záhadou.
Musím říct,že se mi včera náš fotbal po dlouhý době líbil.Bylo to fotbalový.Prvních dvacet minut náš nejlepší výkon za poslední dobu.Drchal zlomil blok a už to začne sypat.Důležitý body ke klidu.Jako vždy skvělý Čermák ale i Sakala.Lišák to je samostatná kapitola.Trenér přiznal,že si vážně pohrával s myšlenkou ho dát na hrot!To by byla potupa pro naše útočníky!Je to hrozný,ale on má opravdu lepší výběr místa ve vápně a čich na gól než oni.Druhá trefa je větším dílem taky jeho.Skvělý přestup.Frajer co to konečně hecuje.Po odchodu Hůlky jasná volba na kapitána!
Mě na tom rozhovoru nejvíc udivila ta vážně míněná nabídka Darka na uspořádání rozlučky při sranda přípravě s Ružomberokem nebo v jeho Velkých Hamrech.Doufám,že jsem poslouchal pozorně abych tu nešířil pomluvy.To je něco neskutečnýho.Neúcta k legendě ale i k fanouškům.Ještě že si Pepa tu rozlučku prosadil dle svého a nakonec dopadla jak nejlépe mohla.Pro něj i pro nás.
Já mám takový pocit,že všichni trenéři u nás začali dobře a postupně se to pokazilo.Nezdá se mi to jako náhoda.Pan Koubek mi u nás přišel už trochu vyhořelej.Pak si odpočinul a v Hradci zase ukázal svoje kvality.Za mě jeden z nejlepších trenérů u nás.Prý dokáže být hodně protivnej a hráči ho po čase moc nemusí.
Jarda najel na stejnou vlnu.Mám dojem,že neví co s tím.Já nechápu to jeho urputný lpění na Drchalovi a Ristovskim.První potřebuje psychologa a to říkám už posté.Od doby co to nedal do prázdný má blok.A o druhém se nemá cenu bavit.,Jako cizinec už tady dávno nemá co dělat a šanci může dostat někdo z béčka či dorostu.Nadále hrajeme bez útoku.I ten Okeke nám chybí víc než jsme ochotný si připustit.Tenhle rok se snad se štěstím zachráníme ale budoucnost je ve hvězdách.Nevidím,že by se ve fungování klubu něco zásádně měnilo.