Detail uživatele diskuzního fóra - JohnZ
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 413 |
Tlachy a kecy | 15 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
Q/n7LgsJ | 20 | |
R463LPKO | 16 | |
t3Mox2vs | 12 | |
bnXB7b9x | 9 | |
JM9boQUz | 5 | |
Lqv85WFC | 5 | |
VyLxbNxA | 5 | |
cyv7d3CL | 5 | |
WRdOptby | 5 | |
yyJgkJRw | 5 | |
FBGLl1W8 | 4 | |
gym8lHVO | 4 | |
2pvXoyDu | 4 | |
KTcFAze4 | 4 | |
XtlAi2ST | 4 | |
PPbRJkIc | 4 | |
ih9OxcE8 | 4 | |
WIS5gFSb | 4 | |
wqBH2Qf+ | 3 | |
wWDTGckR | 3 | |
lBjpBlx2 | 3 | |
EustfCCC | 3 | |
VtqXMW9F | 3 | |
h2hTTdZg | 3 | |
Phcrml6x | 3 | |
adKYa4bA | 3 | |
oE7f63qT | 3 | |
7nxfjvna | 3 | |
f4Feriot | 3 | |
FW7RIgkI | 3 | |
YqupGYbz | 3 | |
13+JVvaD | 3 | |
icPx2Ucz | 3 | |
v2wcbHUZ | 2 | |
v4Xz3BVZ | 2 | |
Dk1GFomn | 2 | |
PVUlbkWp | 2 | |
b2l55gz8 | 2 | |
WV85tIap | 2 | |
C4BtsfNN | 2 | |
cI1hu67Y | 2 | |
tevAJF0e | 2 | |
suV+6DW0 | 2 | |
3iC+bVHk | 2 | |
sy7gNqi7 | 2 | |
p9fnUiHV | 2 | |
+cTCG4Q2 | 2 | |
Nsvr0VxN | 2 | |
m/LDnR97 | 2 | |
Wz4Q3zCj | 2 | |
c8n4er/A | 2 | |
bW0mmR+d | 2 | |
edGQLyxq | 2 | |
2DvUpCeq | 2 | |
zebnPFEK | 2 | |
ww5ZOaho | 2 | |
lZpzFQsY | 2 | |
o8sGbxAd | 2 | |
XHSo9qWx | 2 | |
/M1XDozg | 2 | |
aT6aeWI/ | 2 | |
rb7zwA9z | 2 | |
X0hv6Qks | 2 | |
AIEUb0eg | 2 | |
oUD0IkAh | 2 | |
tAGnAUjr | 2 | |
vlnL4qfq | 2 | |
Qe+gOaOX | 2 | |
heBQvCI3 | 2 | |
rNrWr/1H | 2 | |
hO8xPRE3 | 2 | |
EuJvVLJi | 2 | |
DDp0T0yC | 2 | |
BWD82izM | 2 | |
jbPVO4st | 2 | |
BUu/X1t8 | 2 | |
AiKF5M6G | 2 | |
wavnG9KC | 2 | |
H8hFPtri | 2 | |
KHtz6Nhq | 2 | |
NxNWXg2J | 2 | |
VdiKeMtk | 2 | |
CSwVC8Ua | 2 | |
f6DoVjpj | 2 | |
5RElcRz9 | 2 | |
3H4lOGGY | 2 | |
nHCFKXJu | 2 | |
In1GTMz+ | 1 | |
mxxekxfh | 1 | |
Wsu//p7v | 1 | |
2GtHp7FP | 1 | |
3FhbyOy/ | 1 | |
8oM+19gH | 1 | |
6rZ4kdkH | 1 | |
cMGUMq+E | 1 | |
1V/E1M5y | 1 | |
D0jxZB6M | 1 | |
SKAvqzDO | 1 | |
apnlWq4K | 1 | |
3QD5WUSG | 1 | |
5TW9Lw+I | 1 | |
hZLt5srQ | 1 | |
+WoFKqaJ | 1 | |
bQLvbIyg | 1 | |
Z6fcL+MJ | 1 | |
YUi9M+Bv | 1 | |
sN7Krzej | 1 | |
+lINoecR | 1 | |
1yIrgYqL | 1 | |
ej0Ko8QN | 1 | |
LQCBUqWT | 1 | |
tISzTh2y | 1 | |
gCMoTnky | 1 | |
YFjNGztG | 1 | |
7oXII8X0 | 1 | |
SQ7mXwxm | 1 | |
x2fHfJb+ | 1 | |
BGRwInq2 | 1 | |
3ydfCTtc | 1 | |
DaIFEK8T | 1 | |
beG+Q9r6 | 1 | |
c7LfW2nl | 1 | |
+LAs3aAk | 1 | |
UvFGyiTT | 1 | |
N/EvhS0M | 1 | |
LxSC7yoc | 1 | |
bl74wbEz | 1 | |
Sp1O6ngR | 1 | |
XbMrdAFs | 1 | |
pjsTZ7vn | 1 | |
3GS7iVxW | 1 | |
bpcyI2Ua | 1 | |
m11+JyaM | 1 | |
9e70O/4j | 1 | |
XCxnILYE | 1 | |
ebCBumQu | 1 | |
Irg5UUJk | 1 | |
R2Ne2fqv | 1 | |
FN5oibwT | 1 | |
uOmhCzJ6 | 1 | |
e9oCkySK | 1 | |
9QzUw2qG | 1 | |
Lv8aHemB | 1 | |
dgLEwyEC | 1 | |
fPux8c/j | 1 | |
xVQlvZyb | 1 | |
xGGhseP0 | 1 | |
CvSl13PC | 1 | |
HQgvnFKx | 1 | |
OCyyowgW | 1 | |
eSwldeW+ | 1 | |
otTGgidn | 1 | |
GalGJrap | 1 | |
tHcw+dbE | 1 | |
LY/t3LYd | 1 | |
FspNKDda | 1 | |
7RuVjVqp | 1 | |
9yGGmczV | 1 | |
dUapZyji | 1 | |
wSZmqFCK | 1 | |
lkc7uVBW | 1 | |
iDY9bYwx | 1 | |
3EFLYriR | 1 | |
T6EaFbMY | 1 | |
GXvrXYLo | 1 | |
89ve65Bu | 1 | |
Y1zjSYwJ | 1 | |
af5yqZu6 | 1 | |
B3Zb5D6G | 1 | |
MXxh612G | 1 | |
5KAfS03u | 1 | |
ArhNJ4I/ | 1 | |
ufCkzVUX | 1 | |
tvSCnjqz | 1 | |
Z4ZFg5Ny | 1 | |
YWFDQdKw | 1 | |
O4wJiet7 | 1 | |
i4v9olTA | 1 | |
68bJs9Bv | 1 | |
GuOl+bjm | 1 | |
9+tbISJP | 1 | |
jS0x9jWp | 1 | |
41PQ5WCP | 1 | |
1Bf55nDi | 1 | |
ILzZtVku | 1 | |
TKbRsVmc | 1 | |
oH5cTXZ5 | 1 | |
DHE5+pEh | 1 | |
0vM0coFR | 1 | |
J+pmjWOI | 1 | |
QS4yRJ6P | 1 | |
vU4QdIVQ | 1 | |
T+vzbypb | 1 | |
kRuE/1aI | 1 | |
qqXQAOzB | 1 | |
B7MX+Omo | 1 | |
AovmBfZD | 1 | |
8Hx9nOr1 | 1 | |
OWicZSeO | 1 | |
kMyKJxMM | 1 | |
WmB6zSlU | 1 | |
hPIRo/jg | 1 | |
K/7zips8 | 1 | |
KcShBMpj | 1 | |
2eANswT2 | 1 | |
EcVoKupU | 1 | |
rhC+pMtE | 1 | |
eEiKkhT0 | 1 | |
bJUBYKQw | 1 | |
IaKn0cEs | 1 | |
bQXvYIJY | 1 | |
0YezaJPD | 1 | |
quTXnf8h | 1 | |
2qpZa9YT | 1 | |
b4z/ToL0 | 1 | |
uCLa0q89 | 1 | |
YJqyuw3y | 1 | |
59byO+9g | 1 | |
n2pKAkuz | 1 | |
ifeztxAB | 1 | |
pJwYGd7T | 1 | |
5XKTGr/c | 1 | |
tHq5GKa8 | 1 | |
3ki+ctrz | 1 | |
5j43pYx2 | 1 | |
FxUCoZuc | 1 | |
91QlwfWZ | 1 | |
/kx1Bp0r | 1 | |
Lx88lt7A | 1 | |
JjmetzGv | 1 | |
SYhiYn3L | 1 | |
9a4TEw2j | 1 | |
ugbuv0Wx | 1 | |
aa06rH5b | 1 | |
KCrrT3S4 | 1 | |
1p6abKjp | 1 | |
Zdsio6hY | 1 | |
ATdCp84E | 1 | |
Yz0ccYh/ | 1 | |
6RW4rz8E | 1 | |
fililI60 | 1 | |
rMMjf7Hn | 1 | |
z5ZI6Ckj | 1 |
Za mě v Olomouci takticky vyspělý výkon.Takovýho Matouška s Yusufem potřebujeme každý zápas.Někdy mi naše výkony přijdou jako den a noc.Stabilizovat formu a bojujem o první šestku.Potřebujeme aby se chytil Pleštil.Pořád nic a nic.Musím ale pochválit Tomáše Frühwalda.Nejen za dva dobrý zákroky v 1.půli ale hlavně z něj čiší jistota,klid a sebevědomí.Tenhle parádní přestup ještě doceníme.Trvalo to dlouho,ale konečně jistota v bráně!Teď stejnou kvalitu do obrany i zálohy a stát se může cokoli.Liga je strašně vyrovnaná.
Od Kováče jsem taky čekal víc.Je vidět,jak sportovní novináři dokážou z někoho udělat trenérský megatalent s nálepkou progresivní.Měli nechat Kozla a udělali by líp.Ale pro mě hlavní z derby severu byl výkon Berana.Skvělý do defenzivy i ofenzivy a ještě vygumoval Hlavatýho.Tohle je pro mě záhada.U nás jsme z něj nevyždímali ani polovinu potenciálu a po příchodu do Jablonce prvotřídní výkony.A to hraje na stejný pozici jako u nás.Kde je chyba?
Dneska očekávám od hráčů omluvu za derby.Na Klimenta osobku a hlavně se těm mladým klukům vyrovnat v běhavosti a nasazení.Bez toho to nevidím dobře.
Já už k tomu nedělnímu zoufalství napíšu poslední příspěvek.Naše liga se zlepšila,v první trojce to už má parametry vyspělý Evropy,včetně konkurence a tlaku na hráče.Ale ve zbytku ligy je to pořád slabota.Ten tlak na hráče je tady minimální.Všichni mají všechno jistý a nic je nemotivuje.Kurva,tohle mělo být vyhrocený derby s úhlavním nepřítelem a ne představení baletu.Ať máš 18 nebo 35 jseš profík a budeš za Bohemku jezdit po prdeli a žrát trávu.Na tuhle chůzi máš čas v 50 ve IV.třídě.Příklad z Bundesligy.Hranáč tam přestoupí jako nejlepší obránce naší ligy a tam ho po třech zápasech trenér posadí a veřejně prohlásí,že na Bundesligu nemá.Takhle by to mělo fungovat i u nás,aby se frajeří chytli za nos.
Já si pánové pořád myslím,že výměna trenéra nic neřeší.Je to nejschůdnější ale strašně krátkozrakýAť už se konečně naučíme jít jinou cestou.Vykopat pohodlný lemply a nastavit tvrdý konkurenční prostředí.Chyba jde za vedením.V životě jsem neslyšel otce majitele nebo syna ředitele že by hráče pokárali a pohrozili.Vůbec se veřejně k výkonům nevyjadřují.Jako když to jde mimo ně.Hráči si maximálně vyslechnou výtky od trenéra.Léta tady živili a živí zbytečný fotbalisty.Měli jsme tu výborný trenéry(Koubek,Klusáček,Pivarník).A vždycky to mělo stejný vývoj.Dobrý začátek a poté pád.Nevím proč tomu tak je.V tomhle se mi líbí Teplice,že podrželi Frťalu.Když už výměna(Svědík by byl zázrak),tak nastavit jasnou koncepci a pravidla včetně maximálních pravomocí pro trenéra.
kolina napsal:
Právě ten "nejzkušenější - nejstarší" kádr je největší problém! Každé mužstvo, teda i Bohemka potřebuje hráče kteří za ní chtějí nejen "hrát" nýbrž i bojovat - dřít, běhat na doraz... No, ještě jinak: v Bohemce se mladí ... snaží jen na víc prostě nemají, naopak zkušení/starší na konci kariery jsou natolik zkušení že vědí i když budou bojovat "nadoraz" tak že na Slavii nemají - tak si řeknou budem hrát do výše svých příjmů=proč se extra namáhat proti soupeři z nichž každý má cca desetinásobek našeho příjmu... Tak se jdou do zápasu "vyprdět" a nikdo s tím nic neudělá, protože oni s jejich zkušenostma a i s polovičním nasazením si proti ostatním soupeřům v klídku a pohodě "odkopou své"... Můj názor je, že TUDY CESTA NEVEDE! Bohemka potřebuje "jezdiče" kteří nevypustí žádný souboj - Bohemka potřebuje získat zpět SVOU TVÁŘ, zarputilos, tvrdost, neústupnost, no a na to nabalovat fotbalovost! Na stínohru a hru bez emocí je málokdo z fanoušků zvědavý... BOHEMKA DO TOHO!!!
Naprostý souhlas.Úplně přesný popis.Do puntíku podepisuji.Nepochopím,že se hráči k zápasu s týmem evropský kvality nejdou ukázat na maximum ale vyklusat jak v přáteláku proti Vyšehradu.
Nejvíc mě neštve prohra,ale zbabělý výkon bez zápalu.Bez emocí.Náš fotbal nikoho nebolí a to je přesně to jak tyhle zápasy naší špičce usnadňujeme.To spíš dostáváme naloženo my.Všechny souboje prohraný.Záloha neudrží míč.Obrana může hrát v jakýmkoli složení i systému a bude to chaos.Strašně mě hráči zklamali přístupem.Přitom nemáš co ztratit,ale můžeš se vytáhnout.Nedokážu si představit co by s nimi po takovým výkonu udělal Janotka nebo Svědík.To by naše leklý ryby hodně pocítili.Jaroslave přitvrdit!A kdo nechce za zelenobílý barvy makat tak ven!S tímhle výkonem nás za týden porazí Kliment sám.
Nového brankáře se musím zastat.Vypadá dobře.Je vidět sebevědomí,dobrá hra nohou,vidění hry.Bude to jenom lepší.První gól asi jeho,ale ono je to v naší lize jiná jízda než na Slovensku.Ve druhý půli skvěle vytáhl střelu Hlavatého.Celkově bych tým pochváli.Nebylo to odevzdaný.Hybš bohužel udělá tři blbosti na jednu dobrou věc.Zklamání Drchal s Pleštilem,ale největší překvapení v negativním smyslu nulový Jusuf.Na druhou stranu příjemně překvapil Kadlec a Zeman.Ten by si už zasloužil základ.V přenosu zmiňovali i statistiky Smrže.Jeden z top hráčů ligy v odebírání míčů.Třešničkou na dortu byl gól Kovaříka.Ten by se neztratil ani v Brazílii.Pokud budeme takhle makat dál,tak není možný hrát ve skupině o záchranu.Tenhle mančaft musí mít mnohem větší ambice.
rio napo napsal:
Tak se nám tady poslední dobou rozmohl takový nešvar. Zase. Plzeň a aliance Šádek a Chřestýš. Leze sráč až za rozhodčími. Co to kurva je?! To celé se rovná, že my malé kluby s nimi ... nemáme absolutně žádné šance? Viz dnes sport: Pane Šádku, ať Chřestýš za rozhodčími nechodí, žádal šéf sudích. Prosím, nemažte ani nepřeřazujte jinam, toto by měli fanoušci vědět.
V tomhle si musí udělat pořádek LFA.V době kdy má liga takhle našlápnuto a tečou do ní nevídaný prachy,si už nemůže dovolit tenhle produkt ničit jak za časů největšího zla.Vstoupí li někdo neoprávněně do kabiny rozhodčích rovná se ztráta bodů.Co vymýšlet světoborného?A nechápu proč to rozhodčí nedali do zápisu.Vůbec by mě nenapadlo že se tohle ještě děje.
Klokan z Černošic napsal:
Díky za doplnění. Já asi také patřím k "umírněným" pesimistům, ale všichni víme, že fotbal nemá logiku. Moje spokojenost bude v okamžiku, kdy se na to bude možné dívat (to se shodneme všichni, že se ... nedá) a že nepůjdeme do baráže. Zda prostřední skupina a nebo klidná záchrana, to se dovíme až na jaře :-)). A titul až v příští sezóně !!!!!!!!!!!!
Já si taky myslím že je to naše vyčkávací taktika.Pantáta ucítí krev až za nás ostatní uhrajou dvě místa v základní skupině LM a potom zaútočí masivníma investicema do kádru.Když dokázal vyhrát titul Liberec proč ne my?Jenom nevím zda to bude už přespříští rok.Zatím by mi stačil atraktivní útočný fotbal se spoustou gólů a pár brazilských kouzelníků v kádru na úrovni Ewertona.
Moc prosím trenéra p.Veselého.Ukončete působení v tom Fouskově cirkusu a napněte všechny síly k budování silný Bohemky.Jenom si tam zkazíte jméno.
Pokud by tu byl odborník na trénování mládeže.Proč vychovávají Gruzínci lepší fotbalisty?Co děláme léta letoucí špatně?