Detail uživatele diskuzního fóra - JohnZ
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 502 |
Tlachy a kecy | 15 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
R463LPKO | 41 | |
Q/n7LgsJ | 20 | |
t3Mox2vs | 12 | |
bnXB7b9x | 9 | |
JM9boQUz | 5 | |
Lqv85WFC | 5 | |
VyLxbNxA | 5 | |
cyv7d3CL | 5 | |
WRdOptby | 5 | |
yyJgkJRw | 5 | |
2ApitsQO | 5 | |
tQuEHApZ | 5 | |
FBGLl1W8 | 4 | |
gym8lHVO | 4 | |
2pvXoyDu | 4 | |
KTcFAze4 | 4 | |
XtlAi2ST | 4 | |
PPbRJkIc | 4 | |
ih9OxcE8 | 4 | |
WIS5gFSb | 4 | |
Uvokk8FA | 4 | |
nldUzJRR | 4 | |
wqBH2Qf+ | 3 | |
wWDTGckR | 3 | |
lBjpBlx2 | 3 | |
EustfCCC | 3 | |
VtqXMW9F | 3 | |
h2hTTdZg | 3 | |
Phcrml6x | 3 | |
adKYa4bA | 3 | |
oE7f63qT | 3 | |
7nxfjvna | 3 | |
f4Feriot | 3 | |
FW7RIgkI | 3 | |
YqupGYbz | 3 | |
13+JVvaD | 3 | |
icPx2Ucz | 3 | |
8Ew42MXw | 3 | |
ldnDvXph | 3 | |
FBLaQR8s | 3 | |
Qrb0bZkl | 3 | |
igGTY6ak | 3 | |
vOoBWu+D | 3 | |
v2wcbHUZ | 2 | |
v4Xz3BVZ | 2 | |
Dk1GFomn | 2 | |
PVUlbkWp | 2 | |
b2l55gz8 | 2 | |
WV85tIap | 2 | |
C4BtsfNN | 2 | |
cI1hu67Y | 2 | |
tevAJF0e | 2 | |
suV+6DW0 | 2 | |
3iC+bVHk | 2 | |
sy7gNqi7 | 2 | |
p9fnUiHV | 2 | |
+cTCG4Q2 | 2 | |
Nsvr0VxN | 2 | |
m/LDnR97 | 2 | |
Wz4Q3zCj | 2 | |
c8n4er/A | 2 | |
bW0mmR+d | 2 | |
edGQLyxq | 2 | |
2DvUpCeq | 2 | |
zebnPFEK | 2 | |
ww5ZOaho | 2 | |
lZpzFQsY | 2 | |
o8sGbxAd | 2 | |
XHSo9qWx | 2 | |
/M1XDozg | 2 | |
aT6aeWI/ | 2 | |
rb7zwA9z | 2 | |
X0hv6Qks | 2 | |
AIEUb0eg | 2 | |
oUD0IkAh | 2 | |
tAGnAUjr | 2 | |
vlnL4qfq | 2 | |
Qe+gOaOX | 2 | |
heBQvCI3 | 2 | |
rNrWr/1H | 2 | |
hO8xPRE3 | 2 | |
EuJvVLJi | 2 | |
DDp0T0yC | 2 | |
BWD82izM | 2 | |
jbPVO4st | 2 | |
BUu/X1t8 | 2 | |
AiKF5M6G | 2 | |
wavnG9KC | 2 | |
H8hFPtri | 2 | |
KHtz6Nhq | 2 | |
NxNWXg2J | 2 | |
VdiKeMtk | 2 | |
CSwVC8Ua | 2 | |
f6DoVjpj | 2 | |
5RElcRz9 | 2 | |
3H4lOGGY | 2 | |
nHCFKXJu | 2 | |
t1/hOrJa | 2 | |
xKDPNfd/ | 2 | |
YzIFD/+f | 2 | |
8iNK46a5 | 2 | |
mihJ1NBK | 2 | |
2ZtbcpLV | 2 | |
N+i2pfqH | 2 | |
In1GTMz+ | 1 | |
mxxekxfh | 1 | |
Wsu//p7v | 1 | |
2GtHp7FP | 1 | |
3FhbyOy/ | 1 | |
8oM+19gH | 1 | |
6rZ4kdkH | 1 | |
cMGUMq+E | 1 | |
1V/E1M5y | 1 | |
D0jxZB6M | 1 | |
SKAvqzDO | 1 | |
apnlWq4K | 1 | |
3QD5WUSG | 1 | |
5TW9Lw+I | 1 | |
hZLt5srQ | 1 | |
+WoFKqaJ | 1 | |
bQLvbIyg | 1 | |
Z6fcL+MJ | 1 | |
YUi9M+Bv | 1 | |
sN7Krzej | 1 | |
+lINoecR | 1 | |
1yIrgYqL | 1 | |
ej0Ko8QN | 1 | |
LQCBUqWT | 1 | |
tISzTh2y | 1 | |
gCMoTnky | 1 | |
YFjNGztG | 1 | |
7oXII8X0 | 1 | |
SQ7mXwxm | 1 | |
x2fHfJb+ | 1 | |
BGRwInq2 | 1 | |
3ydfCTtc | 1 | |
DaIFEK8T | 1 | |
beG+Q9r6 | 1 | |
c7LfW2nl | 1 | |
+LAs3aAk | 1 | |
UvFGyiTT | 1 | |
N/EvhS0M | 1 | |
LxSC7yoc | 1 | |
bl74wbEz | 1 | |
Sp1O6ngR | 1 | |
XbMrdAFs | 1 | |
pjsTZ7vn | 1 | |
3GS7iVxW | 1 | |
bpcyI2Ua | 1 | |
m11+JyaM | 1 | |
9e70O/4j | 1 | |
XCxnILYE | 1 | |
ebCBumQu | 1 | |
Irg5UUJk | 1 | |
R2Ne2fqv | 1 | |
FN5oibwT | 1 | |
uOmhCzJ6 | 1 | |
e9oCkySK | 1 | |
9QzUw2qG | 1 | |
Lv8aHemB | 1 | |
dgLEwyEC | 1 | |
fPux8c/j | 1 | |
xVQlvZyb | 1 | |
xGGhseP0 | 1 | |
CvSl13PC | 1 | |
HQgvnFKx | 1 | |
OCyyowgW | 1 | |
eSwldeW+ | 1 | |
otTGgidn | 1 | |
GalGJrap | 1 | |
tHcw+dbE | 1 | |
LY/t3LYd | 1 | |
FspNKDda | 1 | |
7RuVjVqp | 1 | |
9yGGmczV | 1 | |
dUapZyji | 1 | |
wSZmqFCK | 1 | |
lkc7uVBW | 1 | |
iDY9bYwx | 1 | |
3EFLYriR | 1 | |
T6EaFbMY | 1 | |
GXvrXYLo | 1 | |
89ve65Bu | 1 | |
Y1zjSYwJ | 1 | |
af5yqZu6 | 1 | |
B3Zb5D6G | 1 | |
MXxh612G | 1 | |
5KAfS03u | 1 | |
ArhNJ4I/ | 1 | |
ufCkzVUX | 1 | |
tvSCnjqz | 1 | |
Z4ZFg5Ny | 1 | |
YWFDQdKw | 1 | |
O4wJiet7 | 1 | |
i4v9olTA | 1 | |
68bJs9Bv | 1 | |
GuOl+bjm | 1 | |
9+tbISJP | 1 | |
jS0x9jWp | 1 | |
41PQ5WCP | 1 | |
1Bf55nDi | 1 | |
ILzZtVku | 1 | |
TKbRsVmc | 1 | |
oH5cTXZ5 | 1 | |
DHE5+pEh | 1 | |
0vM0coFR | 1 | |
J+pmjWOI | 1 | |
QS4yRJ6P | 1 | |
vU4QdIVQ | 1 | |
T+vzbypb | 1 | |
kRuE/1aI | 1 | |
qqXQAOzB | 1 | |
B7MX+Omo | 1 | |
AovmBfZD | 1 | |
8Hx9nOr1 | 1 | |
OWicZSeO | 1 | |
kMyKJxMM | 1 | |
WmB6zSlU | 1 | |
hPIRo/jg | 1 | |
K/7zips8 | 1 | |
KcShBMpj | 1 | |
2eANswT2 | 1 | |
EcVoKupU | 1 | |
rhC+pMtE | 1 | |
eEiKkhT0 | 1 | |
bJUBYKQw | 1 | |
IaKn0cEs | 1 | |
bQXvYIJY | 1 | |
0YezaJPD | 1 | |
quTXnf8h | 1 | |
2qpZa9YT | 1 | |
b4z/ToL0 | 1 | |
uCLa0q89 | 1 | |
YJqyuw3y | 1 | |
59byO+9g | 1 | |
n2pKAkuz | 1 | |
ifeztxAB | 1 | |
pJwYGd7T | 1 | |
5XKTGr/c | 1 | |
tHq5GKa8 | 1 | |
3ki+ctrz | 1 | |
5j43pYx2 | 1 | |
FxUCoZuc | 1 | |
91QlwfWZ | 1 | |
/kx1Bp0r | 1 | |
Lx88lt7A | 1 | |
JjmetzGv | 1 | |
SYhiYn3L | 1 | |
9a4TEw2j | 1 | |
ugbuv0Wx | 1 | |
aa06rH5b | 1 | |
KCrrT3S4 | 1 | |
1p6abKjp | 1 | |
Zdsio6hY | 1 | |
ATdCp84E | 1 | |
Yz0ccYh/ | 1 | |
6RW4rz8E | 1 | |
fililI60 | 1 | |
rMMjf7Hn | 1 | |
z5ZI6Ckj | 1 | |
S3qnseJr | 1 | |
/PvDvguH | 1 | |
DzoR2diO | 1 | |
QbQz78i9 | 1 | |
z/cQyhgC | 1 | |
cUY1CBYc | 1 | |
3fiWS5sb | 1 | |
zA30czBO | 1 | |
oChvcLRx | 1 | |
DFULDIYf | 1 | |
4dfo3HSa | 1 | |
4AYDC5xK | 1 | |
eyUJ4JX7 | 1 | |
ezjctfNe | 1 |
Beran je v Jablonci skvělý.Přesto se mi zdá tahle cifra úplně mimo realitu.To ale neznamená že si taky jednou nerýpnu do trenéra.Když ho dokázal zvednout Kozel proč to nešlo u nás?A balík jsme mohli mít my.Za tohle by přišli tři kvalitní posily.Z našeho kádru můžeme dneska dobře prodat jenom A.Kadlece.
Borek1 napsal:
Tak Beran nehral nic ve Slávii ani v Liberci a nakonec ani v Bohemce. Ano v Jablonci o něm všichni mluví,ale ty čísla tam taky nemá a za mne to prostě není rozdílový hráč. K ... tomu u nás nechtěl podepsat smlouvu po skončení hostování ve Slávii! Twn kluk se kromě Jablonce neukázal opravdu nikde. A ani v tom Jablonci nezáří a spíš je to jen Běžec. Byl bych hodně překvapen kdyby se ještě někde jinde prosadil. Olomouc chce asi za každou cenu udržet šestku tak bude utrácet miliony. Ostatně teď se nechali slyšet i Pardubicích,že dají do posílení desítky a možná sta miliony do posil. Ale na českém trhu si myslím,že už nic zajímavého prostě není.
Taky si myslím že ti miliardáři při hledání posil narazí na mantinely našeho trhu.Domácí kvality pramálo,kluby jsou závislý na hostováčkách z obou S i Plzně a nevěřím že by dokázali ze zahraničí přivést skutečně špičkovou kvalitu.
hrdin napsal:
První odstavec oceňuji, fakt, dávám kredity. Druhý je ale mimo realitu, se vší úctou.Jestli mluvíš o Velvarech, tak to by mi vyrazilo dech. A říkat Uhříněvsi tréninkové centrum může možná Čechie Uhříněves. Já nevím..., byl ... jsi tam? A že by sem přišel sponzor, který by tu nechal desítky milionů mi teda nepřijde pravděpodobné... mírně řečeno
Jasně že si uvědomuju,že všechny kluby v lize to mají lepšíJenom připomínám,že Bohemka kdysi neměla ni tohle.Co mám vyčítat člověku,který klub nějak stabilizoval a postaví ze svýho stadion?Já jsem věřil v lepší zítřky když přišel do klubu ten Slovák Vladimír Poór.Jeho firma měla právě Bohemku sponzorovat.Dodnes vůbec nevím proč se pánové tak rychle rozešli.To mohla být šance.V současnosti je to začarovaný kruh jako už tolikrát.Každý zájemce by chtěl většinu a rozhodovací pravomoci.Prostě pojedeme dál jako dosud a musíme věřit že tu ligu každý rok ukopeme.Kádr na sestup nemáme!
Jinak Pardubice už si na nás brousí zuby.Včera jsem poslouchal ligu naruby ZOOM a asi velcí fandové Pardubic Černík s Kvasnicou se tam nad Pražákem rozplývali.Okamžitě uvolňuje peníze na posily ještě v tomhle přestupáku.Chtějí dostat pod sebe nás a Slovácko jako kluby bez peněz.Strašný poslouchat,že tě nějaký regionální trpaslík má za chudáka.A vypadá to na druhou farmu Slavie v lize.Prý má dobrý vztahy s Tvrdíkem i Tykačem.
Borek1 napsal:
Jako s tím Libercem dobrý úlet!!! Nic nedokazal,lidi nasraní a krom na zápasy se Spartou,Slávií a Baníkem stejně nikdo nechodí. Tohle tady fakt NE! Tohle ti tady snad napíše každý!!
Tady se musím zastat hrdina.To jste čekali že po dvou letech vyhraje titul?Kromě těch blbých keců vůči Jablonci po kterých tvrdě narazil bych mu nic nevyčítal.Návštěvy se objektivně zvedly.Další plus,začal hlásit skutečný počty diváků a ne bludy co tam bylo za minulýho vedení.Snaží se navázat partnerství s nějakým anglickým klubem.Za mě to vůbec nedělá špatně.A že to zatím nejde sportovně není jeho chyba(to platí třeba i pro Artis-Líšeň).Tam bych viděl problém ve výběru trenéra pro jejich projekt.Kováč je přeceňovaný.
Hodnotit nový majitele přece nemůžeme po pár měsících ani po dvou letech jako Kaniu v Liberci.Bavit se tu můžeme za deset a víc let.Za prvé je to ohromná věc pro náš klubový fotbal.Kvalita ligy půjde zase o něco nahoru.Výrazně se tu zvyšuje konkurence pro velkou trojku.A to hlavní pro ty kluby ale český fotbal obecně.Když s nima posloucháš rozhovory,tak první řeknou chci vybudovat špičkovou akademii.Jsou to nejbohatší lidi u nás a tvrdý obchodníci.Nevidím nejmenší důvod,proč by to měli za pár let opouštět a nevytvořit si k tomu vztah.Jako fanda českýho fotbalu jsem nadšenej a ani nemůžu uvěřit jak se klubový fotbal během několika let posunul k lepšímu.A může mi být celkem u zadku,jestli za jejich vstupem do fotbalu stojí ego, společenská prestiž,frajeřina nebo politický body.
Vážím si našeho majitele,i když si taky občas zanadávám.Klub zachránil,vybudoval základní věci který Bohemka oproti ostatním ani neměla(akademie a tréninkový centrum).Byly doby,kdy i áčko trénovalo na různých hřištích Prahy nebo na Lokádě.Věřím,že oba Darkové Bohemku milujou a v momentě kdy zaplatí výstavbu stadionu to nebudou prodávat(mimochodem Kačena v Brně jde stejnou cestou).Dobrý by bylo najít aspoň silného generálního sponzora aby se pantátovi trochu ulevilo.Do doby než bude stadion konkurence posílí.Zdá se mi,že oproti jiným stojíme na místě a pantáta moc nevnímá realitu okolo.
Byly to nervy ale je to doma.Prvních 20 minut jsem trpěl,pak už jsme byli lepší.Všechny posily si odehrály svoje.Mám strach o Kadlece.Odjezdil to skvěle.Pokud bude takhle pokračovat tak si ho někdo všimne.Proti Bolce by nám to mohlo vyhovovat.Hlavně že jsme trochu odskočili od konce.Liga bude vyrovnaná.
vapno80 napsal:
Mě napadlo, proč nezkusit spolupráci s nějakým zahraničním klubem. Česká liga se kvalitou ohromně zvedla a vidina zápasů proti silným soupeřům by pro potenciální kluby/ zapůjčené posily mohla být dobrá motivace.
Taky možnost.O tohle se pokouší Kania v Liberci.Rozhazuje sítě v Anglii.
11.rada napsal:
Je to tak. Herní projev je otřesnej. Ale navíc: sledoval jsem rozhovor s Ivanem Haškem ml. během soustředění ve Slovinsku. Mimo jiné řekl něco ve smyslu, že i hráč Hrubý dokonce jednou v utkání (už ... nevím kterém) zasprintoval, což je prý překvapující. Hašek dokonce řekl, že loni se kvůli věku našich starších hráčů musely přizpůsobovat tréninkové dávky! Bohemka mi připadá jako nějaká chráněná dílna. To už je jako když si nějakej vesnickej klub jde zahrát fotbal na žízeň, neuvěřitelný A mimochodem: teď ve studiu rozebírali, jak Dukla šikovně okopírovala při rozehrávce signál od PSG. Já jsem u Bohemky žádný signál neviděl opravdu dlouho. Vždycky jsem byl optimista, ale když letos sleduju Pardubice i Duklu, asi konkurenty v boji o záchranu, tak to nevidím vesele
Souhlas se vším.Tu Duklu jsem taky sledoval.M.Haška tu nemáme rádi od doby co nás trénoval,ale jako sportovní ředitel odvádí v Dukle dobrou práci.Hlavně ten Isife,o něm ještě uslyšíme.To je právě problém.Oni dokážou přivést zajímavý cizince přímo ze zahraničí.my už jen někoho z naší ligy a nejlépe po konci smlouvy. A ty standardky u nás léta ignorujeme.Ostuda.Klub Tondy Panenky.Myslel jsem,že to bude mít pod palcem S.Hejkal.Někdo tu nedávno napsal,že M.Držmíšek je sportovní ředitel ze starý školy.Úplně přesný.Potřebujeme někoho mladýho s energií,co umí pracovat s daty a podobně.A pan majitel by potřeboval skupinu fotbalových poradců.Pořád věřím že nebudeme mít problémy se záchranou,ale liga je těžká a klub jako Budějovice tenhle rok nebude.Pokud přijdou do Pardubic Američani tak to taky posílej.
Ať nejsem negativní,tak zítra to proti tomu africko slávistickýmu souboru zlomíme za tři body.
KRS napsal:
Dávám ti velké, velké mínus, moc toho o Černýckh kůžích nevíš. O tom jak se chovali k menším klubům v kraji, jak jejich žáci v osmi letech řvali na soukmenovce na hřišti z malých měst ... a vesnic vy vesnický burani, máte boty od ..... atd. za radostných úsměvů jejich přítomných rodičů. Já vím, je to i jinde, ale toto jsem já i jiní měl z první ruky, takže moc a ještě víc lidí i z ČB a hlavně okolí to bere s radostí. A ty zářezy BOHEMKY..
Rozumím.Já tyhle detaily neznám.Prostě si nedokážu představit že zmizí z profesionálního fotbalu a kraj bude reprezentovat Táborsko.Tam jsou lidi zblázněný do hokeje a na fotbal nikdo nechodí.V Budějovicích je aspoň divácký potenciál.Takhle zdálky bez informací si myslím,že to měl Koubek prodat už dřív.Teď byl v úzkých a dal to tomuhle fotbalovýmu byznysu.Za mě pořád lepší tohle než Starka.
K Budějovicím se vyjádřím jenom kvůli našim bývalým hráčům.Viděl jsem první zápas proti Zbrojovce a všichni tři bývalí klokani nehráli špatně.Naopak Osmančík i Vaníček jedni z nejlepších.Ten projekt je šitý horkou jehlou.Mužstvo dávají dohromady za pochodu.Musí se to sehrát.Chápu i odpor kraje a města,když jim chce cpát majitelka do místní akademie hráče z ciziny.Navíc trenér který působil v Lucembursku,jeden nový hráč za druhým.Tohle chce čas.Vím že je tu nikdo nemusí,ale ČFL bych jim nepřál.Navíc tradice,jižní Čechy,krásný město,Budvárek.Naopak další město po Brnu kde by se měl fotbal probudit.Do ČFL ať sestoupí Příbram.