Detail uživatele diskuzního fóra - cossacs
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 1693 |
Ptejte se vedení Bohemky | 355 |
Tlachy a kecy | 23 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
IMvPxTK3 | 331 | |
KhfuOKaF | 214 | |
L/igIuJh | 180 | |
qwHZzHZ8 | 66 | |
0A0hA++6 | 49 | |
6YMLVJjo | 40 | |
6SiBJSEL | 15 | |
eHeGradl | 8 | |
idnT0ck/ | 7 | |
lQqATkEN | 7 | |
AcDxUYVz | 5 | |
+lhzWJw9 | 5 | |
P/wZO0vT | 5 | |
z8wQifxl | 4 | |
A31oaHxq | 4 | |
m/11tAgc | 3 | |
xbA5apB/ | 3 | |
goIJPSNw | 3 | |
7Z+jq37C | 3 | |
F6MOZX5u | 3 | |
xJ6ExQPt | 2 | |
KvUigWpZ | 2 | MarekC20 |
ToJUENBH | 2 | |
cjfgPMFv | 2 | |
/qnyI/Ut | 2 | |
idvMODph | 2 | |
8xMhzirW | 2 | |
/z0Nn07+ | 2 | |
L+bT2kqe | 2 | |
XwzSGb/q | 2 | |
8CNi3p1Q | 2 | |
0HVgzso/ | 2 | |
kXByga9y | 2 | |
eOP0C6D8 | 2 | |
TlKC4yNs | 2 | |
8C1Gb8fT | 2 | |
7/rhWSsU | 2 | |
JeQELL9E | 1 | |
OFpBJL19 | 1 | |
snZVhjiS | 1 | |
WdSlN/1Y | 1 | |
3gRQEEuF | 1 | |
k6h04GzV | 1 | |
Pf+Qf2bV | 1 | |
RPHnG/fZ | 1 | |
VBTXD0lB | 1 | |
BPT3gDaS | 1 | |
ZoZImtE+ | 1 | |
MT8Imzm4 | 1 | |
wORYtVZX | 1 | |
YOzGsWQV | 1 | |
f3zhDD+8 | 1 | |
qs7zUcdq | 1 | |
RsrQdFfv | 1 | |
s3WhcMuv | 1 | |
MsOruKM1 | 1 | |
FGkQ08Qx | 1 | |
rbByERuN | 1 | |
OvD5w1ev | 1 | |
xG3ZxcYB | 1 | |
cyqsHpsf | 1 | |
Eqmc+qVZ | 1 | |
jtkDQ/lc | 1 | |
pYHSCHe5 | 1 | |
CX/+sPi8 | 1 | |
yFgrsvIi | 1 | pop |
UIzrp8sz | 1 | |
wubgcDKF | 1 | |
aQAJNuQT | 1 | |
mGuw20ry | 1 | |
MQlv+UMH | 1 | |
lhVtmH3Z | 1 | |
WRvE+Nf4 | 1 | |
ZOiLy+Fg | 1 | |
SpY7uAsK | 1 | |
JaA3ggDw | 1 | |
lh6NPqC1 | 1 | |
T6LKvk4Y | 1 | |
mtg7gfaL | 1 |
Mě teda dost znervóznilo prohlášení pana trenéra, že nemáme počítat s tím, že se hned zapojím do hry. Prý dlouho nehrál a proto bude hrát nejdřív až po další repre pauze v říjnu. Na co je sakra taková posíla? Při dlouhodobém zranění Matouška. Ono tedy kdo ví zda vůbec dorazí. Zajímalo by mě zda si s ním někdo z našeho vedení před podpisem sednul. Jestli prostě nedostal jen zprávu z Dynama Kyjev hlas se tam a hotovo.
JohnZ napsal:
To ticho v našem klubu je zlověstný.Všichni v naší lize posilujou.I to Slovácko.Dneska Pardubice.Zlín má Rakušana Trummera.Ten by se mi do obrany moc líbil.Máme mimo Matouška.Další útočníci z formy.Když přijdou zranění budou problémy.Nechápu.Jediný vysvětlení že ... sportovní ředitel nemá z čeho vařit.
Spíš nemá za co vařit. Je to naprosto stejný jako každý rok. Velká huba keců a pak nic. Přestává mě to bavit. Prý průvan a promlazení v teamu. :-)
Borek1 napsal:
Horší je,že mne nenapadá v Bohemce kromě Kadlece a Hůlky(i když ten je teď poloviční) o koho by někdo mohl mít zájem. A díky trhu,který se opravdu totalně vymkl normálnosti není už Bohemka schopna někoho ... slušného udělat na přestup. Protože cena za Ghalího a Berana 120 milionů je totalní ústřel!
No a to je to proč nechápu náš scouting. Je jasné, že Česká liga je přebraná a začínají tu létat takové sumy. Ale tak proč přeci jen nezkoušet hráče z venku. Ok udělá se nějaký kemp to ubytko zas tak strašně drahý nebude a když se někdo chytí tak z něj můžeme i profitovat. Ale vedení tady říká podívejte se bereme i cizince, ale ani jeden z nich vlastně nepřišel z ciziny a jsou tady již okoukaný českou ligou. Nejdál jdeme na Slovensko a to je stejný marast jako naše liga.
To jsem jediný kdo se děsí té avízované výměny? Koho se to může týkat. Bojím se, že to těžko bude stejný kauf jako v případě Prekopa. Nikdo nám nevymění lepší hráče než máme. Bude to zase jen průměr za průměr. Potřebujeme posílit a tohle podle mě moc smysl nemá.
poustmen napsal:
Dnes jsem četl rozhovor s Haškem, že celá přestavba kádru na Dukle se dělala z peněz za prodej Kevina Prince do Sparty. To mi přijde jako dobrá cesta. Bohužel si takhle Bohemka pomoci nemůže a ... chápu majitele, že má v současnosti jinou prioritu než nakupovat hráče. Ale investice do kádru by to sakra chtělo, to snad vidí úplně každý.Přivést do mužstva někoho na kom můžu v budoucnu vydělat. Přišel Fruhwald a Karem, bohužel zatím moc nehrají.
No já si myslím, že už nikdo nepřijde. I když bych moc rád věděl co je s Honzou Matouškem. Nevypadalo to dobře. Bohužel se obávám, že to bude jako vždy. Vedení to má na háku....ono to zase jako vždy nějak ukopeme...toto jim běhá hlavou. Ale po tom co jsem včera viděl se dost bojím kdo vůbec nastoupí v těch Pardubicích.
Tak ano samozřejmě asi všichni chápeme naše majitele a nikdo je přece nevyhání. Ale na druhou stranu bez investic do kádru to dlouhodobě také nelze. A s vidinou toho, že rekonstrukce Dolíčku bude trvat 5 let to nezní zrovna růžově.
Tak kdy konečně naše vedení pochopí že bez posílení středu zálohy a směrem do útoku nic nevyprodukujeme. Minulá sezona jako přes kopírák. Oni se nikdy nepoučí. Přestávají mě ty jejich posezoni kecy bavit. Loni jsme měli z prdele kliku. Letos bych s tím nepočítal.
Proč se tady stále probírají Budějky, když všichni víme že jsou stejně před smrtí. Mě by spíš zajímalo proč naše vedení a sportovní úsek neustále tak okatě přehlíží při posilování zálohu směrem dopředu. Krom Čermáka je to bída a když je zraněný je to konec. Většina průměrných i podprůměrných teamu se naučila hrát na nás zadoura a to jak venku tak i doma. Jenže my do plných nevyprodukujeme vůbec nic. Nemáme dlouhodobě střed zálohy a kraje také ne. Všechny příchody do zálohy v poslední době jsou defenzivní hráči. V podstatě hrajeme jen jedním stylem a jsme dobře čitelni. Hezký fotbal hrajeme jen proti mužstvum co proti nám hrají otevřený fotbal. Je to stejné už několik let.