Detail uživatele diskuzního fóra - cossacs

Datum prvního příspěvku
08.02.2008
Celkový počet příspěvků
2083
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1702
Ptejte se vedení Bohemky 355
Tlachy a kecy 23
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
IMvPxTK3 331
KhfuOKaF 214
L/igIuJh 180
qwHZzHZ8 66
0A0hA++6 53
6YMLVJjo 40
6SiBJSEL 15
eHeGradl 8
idnT0ck/ 7
lQqATkEN 7
AcDxUYVz 5
+lhzWJw9 5
P/wZO0vT 5
z8wQifxl 4
A31oaHxq 4
gkqeu0qy 4
m/11tAgc 3
xbA5apB/ 3
goIJPSNw 3
7Z+jq37C 3
F6MOZX5u 3
xJ6ExQPt 2
KvUigWpZ 2 MarekC20
ToJUENBH 2
cjfgPMFv 2
/qnyI/Ut 2
idvMODph 2
8xMhzirW 2
/z0Nn07+ 2
L+bT2kqe 2
XwzSGb/q 2
8CNi3p1Q 2
0HVgzso/ 2
kXByga9y 2
eOP0C6D8 2
TlKC4yNs 2
8C1Gb8fT 2
7/rhWSsU 2
JeQELL9E 1
OFpBJL19 1
snZVhjiS 1
WdSlN/1Y 1
3gRQEEuF 1
k6h04GzV 1
Pf+Qf2bV 1
RPHnG/fZ 1
VBTXD0lB 1
BPT3gDaS 1
ZoZImtE+ 1
MT8Imzm4 1
wORYtVZX 1
YOzGsWQV 1
f3zhDD+8 1
qs7zUcdq 1
RsrQdFfv 1
s3WhcMuv 1
MsOruKM1 1
FGkQ08Qx 1
rbByERuN 1
OvD5w1ev 1
xG3ZxcYB 1
cyqsHpsf 1
Eqmc+qVZ 1
jtkDQ/lc 1
pYHSCHe5 1
CX/+sPi8 1
yFgrsvIi 1 pop
UIzrp8sz 1
wubgcDKF 1
aQAJNuQT 1
mGuw20ry 1
MQlv+UMH 1
lhVtmH3Z 1
WRvE+Nf4 1
ZOiLy+Fg 1
SpY7uAsK 1
JaA3ggDw 1
lh6NPqC1 1
T6LKvk4Y 1
mtg7gfaL 1
IL+AMWjA 1

11.rada napsal:

Naprostá lhostejnost vedení klubu k situaci, kdy nám hrozí pád, ve mně budí obavy, že konspirační teorie, která v zimní pauze tolik rozhořčila část fanoušků, může mít reálný základ. Možná že 1. ligu ani nechceme. 

Na druhou stranu proč by tedy stavěli stadion? I když dokud nestojí tak se vlastně může stát cokoliv. Třeba se jim to rozleželo v hlavě. A už se jím do toho tak nechce.

Za mě je asi jednou zda někdo přijde. Jeden hráč to nespraví. Ono by bylo potřeba tak dva do útoku a dva do zálohy a možná i nějaké rychlé křídlo. Jenže to je spíš sen. Bohužel. Ten team je postaven moc do obrany. A proto se nám dlouhodobě daří víc na hřištích soupeřů. Bohužel v tuhle chvíli stačí jakémukoliv týmu jak u nás tak u nich zalézt a hrát na brejky a jsme v hajzlu. Jsme hrozně čitelný. Ono by se možná vyplatilo přivést také pár neokoukaných hráčů.

Tak chce to realizak pryč a tak 3 hráče směrem do ofenzívy a to jak do zálohy tak do útoku. Možná kdyby byl Ramirez dostal šanci na hrotu místo Hilala ukázal by se lépe.

mauro napsal:

Slezák by myslím nebyla špatná volba, minimálně je to srdcař a bude mu na Bohemce záležet, což u Veselýho vidět není

No já nevím výsledky Béčka nejsou o moc lepší. A z Hejkala mám taky hrůzu.

Dopadne to tak že Veselý odejde sám a hlavním bude Hejkal. A to pak bude možná ještě větší sranda.

No jo no když má naše vedení růžové brýle a na útok a zálohu s čímž máme největší problém se úplně vysrali. Myslím že míříme do propadliště dějin.

rocknroll napsal:

Nemel k nam udajne prijit nekdo na hostovani ze Slavie?

Neblázni přece mu nebudeme platiť letenku a ubytování. Připojí se až v Praze teda doufám, protože Havel je zraněný. Tam jsme to dobře prodělali.

Také bych vůbec nebral přípravné zápasy vážně. Problém je v tom, že hrajeme s teamy, které nás nemají okoukaný. Zatímco celá Česká liga ví jak na nás, vzhledem k tomu, že hrajeme stále stejný styl.

Tak bohužel se evidentně nic nezmění ani o tomto přestupním okně. Bohužel se zřejmě nezmění nikdy nic. A pokud....pokud opravdu bude za 5 let stát nový stadion. Tak se 3 ligovému klubu na něm nevyplatí hrát, protože jen údržba bude tak drahá, že nás to položí úplně. Při současném neinvestování do kádru to tak může klidně dopadnout. 

Mě teda dost znervóznilo prohlášení pana trenéra, že nemáme počítat s tím, že se hned zapojím do hry. Prý dlouho nehrál a proto bude hrát nejdřív až po další repre pauze v říjnu. Na co je sakra taková posíla? Při dlouhodobém zranění Matouška. Ono tedy kdo ví zda vůbec dorazí. Zajímalo by mě zda si s ním někdo z našeho vedení před podpisem sednul. Jestli prostě nedostal jen zprávu z Dynama Kyjev hlas se tam a hotovo.