Detail uživatele diskuzního fóra - cossacs

Datum prvního příspěvku
08.02.2008
Celkový počet příspěvků
2053
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1672
Ptejte se vedení Bohemky 355
Tlachy a kecy 23
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
IMvPxTK3 331
KhfuOKaF 214
L/igIuJh 180
qwHZzHZ8 66
6YMLVJjo 40
0A0hA++6 37
6SiBJSEL 15
eHeGradl 8
idnT0ck/ 7
lQqATkEN 7
AcDxUYVz 5
+lhzWJw9 5
P/wZO0vT 5
z8wQifxl 4
A31oaHxq 4
m/11tAgc 3
xbA5apB/ 3
goIJPSNw 3
7Z+jq37C 3
xJ6ExQPt 2
KvUigWpZ 2 MarekC20
ToJUENBH 2
cjfgPMFv 2
/qnyI/Ut 2
idvMODph 2
8xMhzirW 2
/z0Nn07+ 2
L+bT2kqe 2
XwzSGb/q 2
8CNi3p1Q 2
0HVgzso/ 2
kXByga9y 2
eOP0C6D8 2
TlKC4yNs 2
8C1Gb8fT 2
JeQELL9E 1
OFpBJL19 1
snZVhjiS 1
WdSlN/1Y 1
3gRQEEuF 1
k6h04GzV 1
Pf+Qf2bV 1
RPHnG/fZ 1
VBTXD0lB 1
BPT3gDaS 1
ZoZImtE+ 1
MT8Imzm4 1
wORYtVZX 1
YOzGsWQV 1
f3zhDD+8 1
qs7zUcdq 1
RsrQdFfv 1
s3WhcMuv 1
MsOruKM1 1
FGkQ08Qx 1
rbByERuN 1
OvD5w1ev 1
xG3ZxcYB 1
cyqsHpsf 1
Eqmc+qVZ 1
jtkDQ/lc 1
pYHSCHe5 1
CX/+sPi8 1
yFgrsvIi 1 pop
UIzrp8sz 1
wubgcDKF 1
aQAJNuQT 1
mGuw20ry 1
MQlv+UMH 1
lhVtmH3Z 1
WRvE+Nf4 1
ZOiLy+Fg 1
SpY7uAsK 1

kolina napsal:

Promiň, ale takto poskládaný kádr je nějaký výsledek práce současného "sportovního úseku" bylo to poskládáno se záměrem na nějaký způsob hry... Takže asi těžko stejní lidé přijdu s jiným záměrem na odlišný způsob hry, na odlišnou ...

Ano máš pravdu, ale vzhledem k našim finančním možnostem si stejně nový trenér není schopný hned změnit půl teamu. Já se obávám, že teď s tím hned neudělá nikdo nic. 

JohnZ napsal:

Jako mnozí další jsem si nechal delší odstup od včerejší hrůzy.Takže shrnu své myšlenky.Kromě zoufalý obrany i zálohy je průser v samotným charakteru hráčů.Strašně chybí rváči,rození vůdci kteří zblázní mužstvo,v dobrým slova smyslu gauneři.Máme tým plný Rychlých ...

Vidím to stejně změna trenéra přinese pramálo. Je potřeba se zbavit poloviny kádru a začít s úplnou přestavbou. Takto to opravdu nejde. A majitele, který se opravdu snaží zachránit Ďolíček nechápu, že mu to takto vyhovuje.

rio napo napsal:

Vážený pane trenére Veselý. Do letošního podzimu jsem byl Vaším příznivcem. Tato přízeň ovšem dostává povážlivé trhliny. Minulý zápas jde z velké části za Vámi. Slovácko jste prokoučoval! Včerejší parodie mne ale dostala úplně na ...

Také by mě zajímalo kdy už skončíme s cestou sbírání hráčů po zranění nebo během zranění. Jak je vidět nikam to nevede a zbytečně platíme buďto stálé marody nebo hráče, kteří už nikdy nebudou mít tu formu co měli před zraněním. Čest vyjímkám, ale těch je velmi málo. Copak to takto majitelům vyhovuje?

Svedika chce Plzeň co by dělal u nás. Obávám se že s našima možnostma by nic neudělal ani Ferguson.

Loni tvrdili že dojde k radikálnímu řezu do teamu, ale v podstatě k ničemu nedošlo. A už by bylo dobré přestat s pokusy o restarty hráčů po zranění. Jak je vidět podaří se to jednou za deset let a to už je i ten Matoušek totálně mimo. K čemu nám šou hráči jako Plestil, Schejbal, Petrák či Smrž a Hála. 

Pokud realizaku a vedení nedojde, že téměř polovinu teamu platíme zcela zbytečně nic se nikdy nezmění.

Za otočení zápasu se hráčům omlouvám, ale stále si myslím že naše prestupová politika stojí za prd. Snad první vlaštovka Peter Kareem vše otáčí k lepšímu.

bonano30 napsal:

A kdo je chtěl?

No jo trenér, ale vedení by se už mohlo poučiť a taky mu do toho kecat.

CarlUweSteeb napsal:

Trenerovi podekovat za pohar - sbalit - vyhodit. Hra je hruzostrasna.

Problém je že dokud vedení bude trpět takové příchody co teď, nezmění to ani Mourinho. Jsou to všechno až na pár výjimek Primadony co si přišli lehce vydělat za nic.

Dokud si realizak potažmo vedení neuvědomí, že s brejkovými hráči doma hrát nezačneme nic se nezmění. A jsem zvědav na co se zase vymluvi pan trenér.