Fotbal - Bohemians
Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Přihlašte se nebo se zaregistrujte
Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.
Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.
Zdravim.
Jsem na cestě do Zlina.
Podcast zatím dobrý až na pro mne driv narozeneho,moc angl. slov.
Pro Martina Jedličku : v buď víc vděčný fanouškům, kteří za klubem vyjedou.At jsi kde jsi a ať dostanes xy gólů.Viz Uherské Hradiště a tve okamžitý uprk do kabin.No nepovedlo se vse...... .Ale my tam byly i kvuli Tobě!.
Přeji ať se daří Ti hlavně v osobnim životě a i v tom fotbalovem.Dekuji ti za to cos udelal a byl v Bohemce.
Navždy věrný!!!!!
Adam Kadlec je v nominaci repre U20 na utkání v Portugalsku a ve Znojmě s Anglií. Gratuluji Adame <3
Esrom napsal:
Myslím, že sám říkal, že nic takového nechce.
Je to možné, nedivím se mu. Já také nerad vzpomínky.....
Klokan z Černošic napsal:
Kamarádi, mysl už je věkem omezena, ale bylo nějaké rozloučení s Honzou Morávkem? Víte, co dělá? Ptám se proto, že jsem k narozkám dostal knížku s příběhy mnoha sportovců a jedním z nich je právě ... Honza. Navíc, je to můj spolužák z Přípotoční (tedy o pár desítek let později, ale to nevadí, Alma Mater je Alma Mater :-)). Knihu doporučuji: Bez frází, díl 3. (příběhy vlastními slovy, upravili Suchan a Prachař)
Myslím, že sám říkal, že nic takového nechce.
petr.koukal napsal:
Druhý díl klubového podcastu, tentokrát o práci SLO a novinkách z Ďolíčku.
Výborný počin, tenhle podcast. Jen tak dál! Děkuji
Kamarádi, mysl už je věkem omezena, ale bylo nějaké rozloučení s Honzou Morávkem? Víte, co dělá? Ptám se proto, že jsem k narozkám dostal knížku s příběhy mnoha sportovců a jedním z nich je právě Honza. Navíc, je to můj spolužák z Přípotoční (tedy o pár desítek let později, ale to nevadí, Alma Mater je Alma Mater :-)).
Knihu doporučuji: Bez frází, díl 3.
(příběhy vlastními slovy, upravili Suchan a Prachař)
Adam Kadlec v nominaci repre U20. Gratuluji <3
KISS napsal:
Martin Jedlička po zápase EKL….. Bylo důležité, že jste nezatrpkl, když vás Plzeň poslala na hostování do Bohemians 1905? Kdyby nebyla Bohemka, tak tu teď nestojím, to si můžeme říci na rovinu. Strašně moc mi pomohla, obouchal ... jsem se tam. Teď si to v Plzni užívám, je to super a chci, aby to tak šlo dál.
Teď jsem na to chtěl reagovat, je to bourák. Stejně jako Schick, ten by v té prdeli seděl ještě dneska. Ale dělají lidem radost 11 fíků za týden:-)))))
Martin Jedlička po zápase EKL….. Bylo důležité, že jste nezatrpkl, když vás Plzeň poslala na hostování do Bohemians 1905?
Kdyby nebyla Bohemka, tak tu teď nestojím, to si můžeme říci na rovinu. Strašně moc mi pomohla, obouchal jsem se tam. Teď si to v Plzni užívám, je to super a chci, aby to tak šlo dál.
Tak Jedla jim to vychytal...
Tak doufám, že naše "B" dá těm kreténům 9, to bude rekord.
Hezké, hezké přátelé, ale o mase nikdo z vás nemluví. Jen knedlík s omáčkou. Já mu přenechám veškeré masíčko ze svého talíře ještě na dva týdny dopředu. Takový jsem já!!! :)))))).
petr.koukal napsal:
Připojím se k pochvale kolegy přede mnou.Doposlouchal jsem celý podcast a skvělý.Tohle nám chybělo.Hodně novinek a informací pro fanoušky.Jestli budou tyhle podcasty každých 14 dní tak už se těším na další.Zaujali mě ty fankluby.Věděl jsem o nich,ale že jich máme 35 a z toho dva v zahraničí mě překvapilo.Slušný číslo.Jenom některý probudit k životu.Jen tak dál ať ten marketing trochu posuneme.
petr.koukal napsal:
Super práce, pánové. Od začátku jara je vidět velké zlepšení v práci s fanoušky. Díky.
Klokan z Černošic napsal:
Konečně rozumný příspěvek na téma Beran!!!! Klidně mu přidám knedlík (i s omáčkou) z mého talíře. Prospělo by to oběma:-))).
I o spláchnutí lahváčem by ses podělil? Vždycky si rád čtu o tom, jak klokani svůj klub milují a pořád se pro něj obětují, znovu znovu se to potvrzuje. Otázka zní, kam by se postupně poděly Beryho mrštnost a kličky... :-)
mimikry napsal:
Ja toho Berana vždycky sleduju jak dostává od každýho naloženo chudák.on by měl vždycky u oběda jít a vzít si od Mužíka z talíře jeden knedlík navíc aby trochu přibral :-)
Konečně rozumný příspěvek na téma Beran!!!! Klidně mu přidám knedlík (i s omáčkou) z mého talíře. Prospělo by to oběma:-))).
Scarsdale napsal:
Hele to jsi trochu přehnal. Mohu si myslet o každém co chci, ale veřejně tady urážet plejera, který za nás už třetí sezónu celkem slušně hraje, není dobré. Něco už tu má odkopáno, své zásluhy ... tu má. Ať už je jakýkoliv, typologicky je v kádru momentálně nenahraditelný a postavit ho může být součástí i určité taktiky podle soupeře. Ani tam moc koho jiného zdravého a rozehraného dát nemáme. Co se týče jeho hostovačky, někdy tady ani podepsaný hráč po celou smlouvu nevydrží. Buď ho někdo uloví výš nebo leští lávku, koketuje s béčkem a má svolení. To není podle mě vždycky to nejdůležitější jaká je forma toho hráčského působení. Důležité je, aby po dobu co tu je, do toho bez ohledu každý dával všechno a tím herně pomohl mančaftu a potažmo klubu. Jeho hodnota při odchodu může teoreticky být nejen vyšší, ale i nižší. Takže mít někoho podepsaného nemusí být vždycky jen výhra. Myslím že současný poměr kmenových a hostovaček máme celkem optimální, Beran nevadí. Stejně tohle většinou neřeší hráči, ale jejich agenti. Musíš vlastního hráče platit, i když je třeba zraněnej a nevíš jak se z toho vylíže. Pokud vím, Bohemka je nastavená tak, že i když někdo kmenový dostane dobré laso, tak ho tady nikdo násilím nedrží. Takže tolik k Berymu. A když už jsi tak ostrej, tak si hlídej pravopis. Klíčové slovo tvého příspěvku kopyto patří v čj. mezi tzv. vyjmenovaná slova. Když na někoho útočíš a tohle nevíš, tak se jen shazuješ.
Děkuji, za opravu pravopisné chyby. Beranovi se omlouvám, že jsem mu to řekl tak natvrdo, snad z toho nebude mít trauma.
Ja toho Berana vždycky sleduju jak dostává od každýho naloženo chudák.on by měl vždycky u oběda jít a vzít si od Mužíka z talíře jeden knedlík navíc aby trochu přibral :-)