Detail uživatele diskuzního fóra - hm71
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 240 |
Ptejte se vedení Bohemky | 42 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 4 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
YKXLJYYt | 15 | |
Nbrzs0dl | 12 | |
bFZS+Z0z | 10 | |
yOmUEJVw | 9 | |
B+125Y28 | 9 | |
ZYFPPwGk | 8 | |
E4/SlghX | 7 | |
ZSuxI/tP | 7 | dykovka |
hXfUFYoe | 6 | |
h+i0vkBt | 5 | |
wkibSlee | 5 | |
yJl9IaqR | 5 | dykovka |
4Bc2Pbxq | 5 | |
GkwD+dSP | 5 | |
UwDb54wv | 4 | |
zd1R6aqF | 4 | |
YMidFu2R | 4 | |
9Huu+52u | 4 | |
jNCAG+Z4 | 4 | |
FhjR+j4H | 4 | |
YSaKu2/3 | 4 | |
CSy+PXDa | 4 | |
LE+313dZ | 4 | |
KqzSuW9u | 3 | dykovka |
KJW3P7Ib | 3 | |
3lAPrbaz | 3 | |
fruPaUHX | 3 | |
1aE8WoOr | 3 | |
FYyR/mYF | 3 | sasek |
MaWraroQ | 3 | |
cxckcmw1 | 3 | |
NOKY4QX6 | 3 | |
Um/UlJFP | 3 | |
424h32P8 | 3 | |
g5NZQQGm | 2 | |
k/H9eSDr | 2 | ludvavestec |
wTCq0M+G | 2 | |
xy5pvBiQ | 2 | |
iMQFBxHj | 2 | |
C/E6emL9 | 2 | |
/yOghn1B | 2 | |
iFHSTz4q | 2 | |
f8/hg7iT | 2 | Fans |
zKO98uz5 | 2 | |
ljhnMy/5 | 2 | |
q9TJZ+xV | 2 | |
3uuBhbSu | 2 | |
rEQp5yZN | 1 | |
ZX5Hbrak | 1 | |
sfLg7Zi6 | 1 | Fans |
gerHhaJx | 1 | |
nBQPQNB7 | 1 | |
wpovtBDg | 1 | |
GPQQHsFl | 1 | |
UzDOQY7d | 1 | |
JERXzogR | 1 | |
BERb/ZFw | 1 | berjir |
AcV6pEGg | 1 | |
uv/HsUSk | 1 | |
UV19R8/U | 1 | |
u6lkqTks | 1 | |
adXKg0J+ | 1 | |
qUN3Q7wg | 1 | Bohemians Praha 1905 |
S+k7ALxK | 1 | |
DofeOdOt | 1 | berjir |
Twijdbdr | 1 | |
HEX5u2Ot | 1 | |
t1LlYQBD | 1 | |
DXbtQXsR | 1 | |
7QjLnGfI | 1 | |
Ju9iD2IP | 1 | dykovka |
ye6CD8DQ | 1 | |
UtAkmyYm | 1 | berjir |
YKTRIef5 | 1 | sasek |
uBmfrAZ0 | 1 | |
B7TRM3Pf | 1 | Lamas |
MI6axqKL | 1 | |
+6CwzFnm | 1 | |
4fFvcGsW | 1 | |
Rn99dPrl | 1 | |
DOmaPzLe | 1 | |
8YwdZHVH | 1 | |
7H0NyJUE | 1 | |
o38yRP0o | 1 | |
ETHUmntL | 1 | vine, Slamak, dykovka |
ljpTWhis | 1 | |
aA55xNQ3 | 1 | |
geM5Wfuj | 1 | |
UNVzsxf7 | 1 | |
1tLBPgiT | 1 | |
yGkEMabA | 1 | |
cPuxoDPq | 1 | |
/t1ooKbj | 1 | |
lyNaptDL | 1 | |
hh8frfuW | 1 | |
yOeQ2Dea | 1 | |
/Q5gURNz | 1 | |
/QFWWQmw | 1 | |
kRt2NM1R | 1 |
Tím podcastem bych se asi také nezabýval. Dnes si kdekdo mysli ze je fotbalový odborník a tyhle slinty se dobře prodávají. Bohužel.
Fakt ale je, ze ceny hráčů se šplháji každý rok víc a víc. A lepší to nebude. Takže když budeme chtít být konkurence schopni, budeme muset jít stejnou cestou jako ostatní. Bez investice, kvalitniho hráče neseženeme.
rocknroll napsal:
Ale prosim te, "rozpousti klub"? Vyjmenuj mi hrace, kterych jsme se konecne zbavili a ktere budes postradat. Vales? Shejbal? Petrak? Ja teda ani jednoho.
Špatně jsi mě pochopil. Myslel jsem , že na konci sezóny trenér promluvil o tom, že je potřeba tym přeměnit, omladit, provzdušnit a zkvalitnit ale zatím vidíme akorát převážně odchody, kterých samozřejmě nelituji, protože bylo potřeba a byly by potřeba ještě další, ale těch příchodů rozhodně není tolik kolik bych čekal a když vidím ostatní prvoligové kluby, včetně Karviné a další jak kupují a my jsme na přestupovém trhu tak to aktivní, tak nějak nevím na co čekáme. Ano ceny za hráče jsou někdy i šílené, ale příští rok budou ještě větší, bohužel. Myslím ze útok máme v pořádku, branka je také o.k., ale do obrany a zálohy bych 2-3 hráče rád viděl.
No, aktivita našeho sportovního úseku je opravdu impozantní, nebo možná po tom posledním veleúspěšném ligovém ročníku zaslouženě odpočívá na dovolené. Mě jen štve, že na konci sezóny pomalu rozpouští klub a pak na přestupovém trhu nic.
No uvidíme... přátelé mi říkají, že jsem takový fanouškovský masochista. Mají pravdu, s Bohemkou to nejde jinak.
Bohemák12 napsal:
Hradec je od nás už o třídu výš. Olomouc pomalu také. Bohužel se bojím, že dopadneme jako Slovácko a to vlastně si vyhrálo v pohárech mnohem více peněz než my. Ono stačí se podívat na ... Zlín. Snad se povede ještě stoper. Ale celkově ten tým zase úplná tragédie není
Ale už se těším na nějakou přístupovou bombu u Bohemky
Bohemák12 napsal:
Hradec je od nás už o třídu výš. Olomouc pomalu také. Bohužel se bojím, že dopadneme jako Slovácko a to vlastně si vyhrálo v pohárech mnohem více peněz než my. Ono stačí se podívat na ... Zlín. Snad se povede ještě stoper. Ale celkově ten tým zase úplná tragédie není
To já neříkám, ale když vidím Hradec, Olomouc, Teplice, Liberec, Zbrojovka, nějaký Artis Brno a další, tak si říkám co to je? Pan Veselý říkal jak je třeba provzdusnit tým, dát mu novy náboj. No zatím se asi nedaří. Ale držím palce.
Tak koukám na pohyby na prestupovem trhu a musím říci, že Bohemka je opět " velmi " altivni. Teda zatím to vidím dost špatně. Můžeme čekat nějaké posily?
To jsou tedy útočníci. Bude to chtít obměnu celého týmu včetně trenéra.
No když na to koukám, takto vlastně ani ty hráče nebaví. Je to bída.
Pane Veselý prosim už stačilo. Kluci nezlobte se ale je čas na změnu.
kolina napsal:
Je tak mimochodem Jablonec dvakrát trefil naší branku a dal nám z toho 2 góly... Chtělo by to mužstvo budovat od základů, teda začít brankářem, pokračovat obranou... BOHEMKA DO TOHO!!!
Ano tady se mi nezdá dobrá práce vedení, nemáme ligového brankáře. Ještě když jsem byl mladík a dorosteneckou ligu tak trenér říkal brankáři že když jde centr do vápna musí tam vylíhnou vybojovat ho a porazit všechny i svoje spoluhráče. Proč Soukup cekal u prvního gólu a nevlitnul tam nechápu.