Detail uživatele diskuzního fóra - hm71

Datum prvního příspěvku
03.02.2010
Celkový počet příspěvků
280
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 232
Ptejte se vedení Bohemky 42
Družstvo fanoušků Bohemians 4
Tlachy a kecy 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
YKXLJYYt 15
Nbrzs0dl 12
bFZS+Z0z 10
yOmUEJVw 9
B+125Y28 9
ZYFPPwGk 8
E4/SlghX 7
ZSuxI/tP 7 dykovka
hXfUFYoe 6
h+i0vkBt 5
wkibSlee 5
yJl9IaqR 5 dykovka
4Bc2Pbxq 5
GkwD+dSP 5
UwDb54wv 4
zd1R6aqF 4
YMidFu2R 4
9Huu+52u 4
jNCAG+Z4 4
FhjR+j4H 4
YSaKu2/3 4
CSy+PXDa 4
LE+313dZ 4
KqzSuW9u 3 dykovka
KJW3P7Ib 3
3lAPrbaz 3
fruPaUHX 3
1aE8WoOr 3
FYyR/mYF 3 sasek
MaWraroQ 3
cxckcmw1 3
NOKY4QX6 3
Um/UlJFP 3
g5NZQQGm 2
k/H9eSDr 2 ludvavestec
wTCq0M+G 2
xy5pvBiQ 2
iMQFBxHj 2
C/E6emL9 2
/yOghn1B 2
iFHSTz4q 2
f8/hg7iT 2 Fans
zKO98uz5 2
ljhnMy/5 2
rEQp5yZN 1
ZX5Hbrak 1
sfLg7Zi6 1 Fans
gerHhaJx 1
nBQPQNB7 1
wpovtBDg 1
GPQQHsFl 1
UzDOQY7d 1
JERXzogR 1
BERb/ZFw 1 berjir
AcV6pEGg 1
uv/HsUSk 1
UV19R8/U 1
u6lkqTks 1
adXKg0J+ 1
qUN3Q7wg 1 Bohemians Praha 1905
S+k7ALxK 1
DofeOdOt 1 berjir
Twijdbdr 1
HEX5u2Ot 1
t1LlYQBD 1
DXbtQXsR 1
7QjLnGfI 1
Ju9iD2IP 1 dykovka
ye6CD8DQ 1
UtAkmyYm 1 berjir
YKTRIef5 1 sasek
uBmfrAZ0 1
B7TRM3Pf 1
MI6axqKL 1
+6CwzFnm 1
4fFvcGsW 1
Rn99dPrl 1
DOmaPzLe 1
8YwdZHVH 1
7H0NyJUE 1
o38yRP0o 1
ETHUmntL 1 vine, Slamak, dykovka
ljpTWhis 1
aA55xNQ3 1
geM5Wfuj 1
UNVzsxf7 1
1tLBPgiT 1
yGkEMabA 1
cPuxoDPq 1
/t1ooKbj 1
lyNaptDL 1
hh8frfuW 1
yOeQ2Dea 1
/Q5gURNz 1
/QFWWQmw 1

Pane Veselý prosim už stačilo. Kluci nezlobte se ale je čas na změnu.

kolina napsal:

Je tak mimochodem Jablonec dvakrát trefil naší branku a dal nám z toho 2 góly... Chtělo by to mužstvo budovat od základů, teda začít brankářem, pokračovat obranou...     BOHEMKA DO TOHO!!!

Ano tady se mi nezdá dobrá práce vedení, nemáme ligového brankáře. Ještě když jsem byl mladík a dorosteneckou ligu tak trenér říkal brankáři že když jde centr do vápna musí tam vylíhnou vybojovat ho a porazit všechny i svoje spoluhráče. Proč Soukup cekal u prvního gólu a nevlitnul tam nechápu. 

Bradkins napsal:

Že má Křapka obráceně kopačky bylo poznat od desáté minuty,ale “trenér” opět bez reakce,klasika..Pod ním žádné zlepšení bohužel nehrozí

Nadáváš na něj že setrvačnosti mYslim že nic nepokazil

Vážení, proč tolik kritiky? Já myslím že to zase tak špatné nebylo. Překvapil mě Hrubý, super zápas odehrál Janoš, Yusuf, Hůlka. jestli si někdo myslel že máme super útočníky tak sorry asi fandí jiné Bohemce. Mít na lavičce Nováka, Zemana a myslet si že něco zmůžou tak tedy ne. Ale musíme doufat že za týden to dáme. Chce to proměňovat šance. Kdybychom zkraje využily aspoň dvě šance a vedli 3:1, bylo by hotovo.

Bohemák12 napsal:

Tak za mě jsme určitě silnější než vloni. Koho lepší než my přivedla Karviná ?

Silnější než vloni? Promiň jsi v pohodě?

kolina napsal:

BOHEMKA odjela na soustředění, takže můj stručný názor na kádr mužstva:  Kádr je vyvážený, kvalitou cca prvoligový  průměr, rozdílový post vidím v postu brankáře, takto budem kopat těsně na hraně skupiny o záchranu a s případně ...

No nechci být příliš pesimistický, ale v kontextu jak posilují ostatní kluby včetně Karviné, tak mám trochu obavy že to bude letos opět na hraně sestupu. Čistka se sice konala, ale posílení dle mě rozhodně nestojí za řeč. No uvidíme ještě třeba někdo přijde. 

Já jsem s Drchym spokojený, ale je to zatím málo abych byl spokojený celkově. 

badys napsal:

Nevím, ale místo kritiky by bylo lepší podpořit kluky v hledišti. Já tam viděl včera velkou bojovnost a to že od cca 70min šlapali vodu se dalo pochopit. V 11 lidech by je podle mě ...

Promiň, asi jsem byl na jiném fotbalu. 

kolina napsal:

Také jsem tu 2Ligu viděl, fakt bída ve která hrál především každý sám na sebe... Jasně, chce to fotbalisty, třeba i z Afriky, ale takové kteří nebudou hrát především "na sebe" protože chtějí další/lepší angažmá, ale ...

Ano tenhle kluk ty dvě chyby udělal, ale v dalších deseti zápasech byl rozdílovým hráčem. O co větší chybu udělal jako u nás Puska, který hraje tužku stále, teda když zrovna nemarodi? 

cossacs napsal:

A za co by to asi tak někdo udělal. Zvláště pokud chce pantáta financovat rekonstrukci stadiónu. První hráč po zranění už je na cestě. Bojím se že e s tímto lazaretem hráčů po zranění, kteří ...

Který hráč po zranění by měl být naší volbou?