Detail uživatele diskuzního fóra - hm71
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 232 |
Ptejte se vedení Bohemky | 42 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 4 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
YKXLJYYt | 15 | |
Nbrzs0dl | 12 | |
bFZS+Z0z | 10 | |
yOmUEJVw | 9 | |
B+125Y28 | 9 | |
ZYFPPwGk | 8 | |
E4/SlghX | 7 | |
ZSuxI/tP | 7 | dykovka |
hXfUFYoe | 6 | |
h+i0vkBt | 5 | |
wkibSlee | 5 | |
yJl9IaqR | 5 | dykovka |
4Bc2Pbxq | 5 | |
GkwD+dSP | 5 | |
UwDb54wv | 4 | |
zd1R6aqF | 4 | |
YMidFu2R | 4 | |
9Huu+52u | 4 | |
jNCAG+Z4 | 4 | |
FhjR+j4H | 4 | |
YSaKu2/3 | 4 | |
CSy+PXDa | 4 | |
LE+313dZ | 4 | |
KqzSuW9u | 3 | dykovka |
KJW3P7Ib | 3 | |
3lAPrbaz | 3 | |
fruPaUHX | 3 | |
1aE8WoOr | 3 | |
FYyR/mYF | 3 | sasek |
MaWraroQ | 3 | |
cxckcmw1 | 3 | |
NOKY4QX6 | 3 | |
Um/UlJFP | 3 | |
g5NZQQGm | 2 | |
k/H9eSDr | 2 | ludvavestec |
wTCq0M+G | 2 | |
xy5pvBiQ | 2 | |
iMQFBxHj | 2 | |
C/E6emL9 | 2 | |
/yOghn1B | 2 | |
iFHSTz4q | 2 | |
f8/hg7iT | 2 | Fans |
zKO98uz5 | 2 | |
ljhnMy/5 | 2 | |
rEQp5yZN | 1 | |
ZX5Hbrak | 1 | |
sfLg7Zi6 | 1 | Fans |
gerHhaJx | 1 | |
nBQPQNB7 | 1 | |
wpovtBDg | 1 | |
GPQQHsFl | 1 | |
UzDOQY7d | 1 | |
JERXzogR | 1 | |
BERb/ZFw | 1 | berjir |
AcV6pEGg | 1 | |
uv/HsUSk | 1 | |
UV19R8/U | 1 | |
u6lkqTks | 1 | |
adXKg0J+ | 1 | |
qUN3Q7wg | 1 | Bohemians Praha 1905 |
S+k7ALxK | 1 | |
DofeOdOt | 1 | berjir |
Twijdbdr | 1 | |
HEX5u2Ot | 1 | |
t1LlYQBD | 1 | |
DXbtQXsR | 1 | |
7QjLnGfI | 1 | |
Ju9iD2IP | 1 | dykovka |
ye6CD8DQ | 1 | |
UtAkmyYm | 1 | berjir |
YKTRIef5 | 1 | sasek |
uBmfrAZ0 | 1 | |
B7TRM3Pf | 1 | |
MI6axqKL | 1 | |
+6CwzFnm | 1 | |
4fFvcGsW | 1 | |
Rn99dPrl | 1 | |
DOmaPzLe | 1 | |
8YwdZHVH | 1 | |
7H0NyJUE | 1 | |
o38yRP0o | 1 | |
ETHUmntL | 1 | vine, Slamak, dykovka |
ljpTWhis | 1 | |
aA55xNQ3 | 1 | |
geM5Wfuj | 1 | |
UNVzsxf7 | 1 | |
1tLBPgiT | 1 | |
yGkEMabA | 1 | |
cPuxoDPq | 1 | |
/t1ooKbj | 1 | |
lyNaptDL | 1 | |
hh8frfuW | 1 | |
yOeQ2Dea | 1 | |
/Q5gURNz | 1 | |
/QFWWQmw | 1 |
Pane Veselý prosim už stačilo. Kluci nezlobte se ale je čas na změnu.
kolina napsal:
Je tak mimochodem Jablonec dvakrát trefil naší branku a dal nám z toho 2 góly... Chtělo by to mužstvo budovat od základů, teda začít brankářem, pokračovat obranou... BOHEMKA DO TOHO!!!
Ano tady se mi nezdá dobrá práce vedení, nemáme ligového brankáře. Ještě když jsem byl mladík a dorosteneckou ligu tak trenér říkal brankáři že když jde centr do vápna musí tam vylíhnou vybojovat ho a porazit všechny i svoje spoluhráče. Proč Soukup cekal u prvního gólu a nevlitnul tam nechápu.
Vážení, proč tolik kritiky? Já myslím že to zase tak špatné nebylo. Překvapil mě Hrubý, super zápas odehrál Janoš, Yusuf, Hůlka. jestli si někdo myslel že máme super útočníky tak sorry asi fandí jiné Bohemce. Mít na lavičce Nováka, Zemana a myslet si že něco zmůžou tak tedy ne. Ale musíme doufat že za týden to dáme. Chce to proměňovat šance. Kdybychom zkraje využily aspoň dvě šance a vedli 3:1, bylo by hotovo.
kolina napsal:
BOHEMKA odjela na soustředění, takže můj stručný názor na kádr mužstva: Kádr je vyvážený, kvalitou cca prvoligový průměr, rozdílový post vidím v postu brankáře, takto budem kopat těsně na hraně skupiny o záchranu a s případně ... "kvalitnějším" brankářem by se atakovala skupina o titul. Nyní je otázka zda se vůbec vedení vyplatí investovat do "kvalitnějšího" brankáře, což by znamenalo rozdíl v tabulce cca 4-5 pozic, což v podstatě pro ně nic neřeší... BOHEMKA DO TOHO!!!
No nechci být příliš pesimistický, ale v kontextu jak posilují ostatní kluby včetně Karviné, tak mám trochu obavy že to bude letos opět na hraně sestupu. Čistka se sice konala, ale posílení dle mě rozhodně nestojí za řeč. No uvidíme ještě třeba někdo přijde.
Já jsem s Drchym spokojený, ale je to zatím málo abych byl spokojený celkově.
kolina napsal:
Také jsem tu 2Ligu viděl, fakt bída ve která hrál především každý sám na sebe... Jasně, chce to fotbalisty, třeba i z Afriky, ale takové kteří nebudou hrát především "na sebe" protože chtějí další/lepší angažmá, ale ... pouze takové kteří budou vždy hrát s maximálním zaujetím pro tým, pro klub! (A ani ne takové kteří při první příležitosti utečou, že...) No, trenér i sportovní ředitel můžou být sebelepší, ale jelikož mají dost a dost práce tak ten jejich přehled o hráčích z Afriky, Asie, J.Ameriky bude značně omezený v podstatě pouze na to co jim někdo doporučí... Nebylo by od věci v Bohemce zřídit pozici pro člověka který se tímto bude zabývat, ono by se to časem vyplatilo... BOHEMKA DO TOHO!!! Mimochodem, když jsem viděl hrát za Spartu "jihoameričana" který se krátce po sobě ve 2 opravdu důležitých zápasech nechal nesmyslně vyloučit, no tak toto opravdu asi nikdo nechce, že...
Ano tenhle kluk ty dvě chyby udělal, ale v dalších deseti zápasech byl rozdílovým hráčem. O co větší chybu udělal jako u nás Puska, který hraje tužku stále, teda když zrovna nemarodi?
cossacs napsal:
A za co by to asi tak někdo udělal. Zvláště pokud chce pantáta financovat rekonstrukci stadiónu. První hráč po zranění už je na cestě. Bojím se že e s tímto lazaretem hráčů po zranění, kteří ... jsou náchylnější na další zranění a většina z nich už nikdy nehraje s nasazením co před zraněním to bude jen a jen horší. Jinak jsem vůbec nepochopil příchod Hufa. Záloha neexistuje již dlouho, ale také sehnat dobrého záložníka zadarmo nebo za málo peněz je dnes téměř nemožné. Jediná cesta je formou zkoušení hráčů z ciziny. Pochybuji, že v tuhle dobu do Bohemky přiteče odněkud spousta peněz.
Který hráč po zranění by měl být naší volbou?