Detail uživatele diskuzního fóra - skrob
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 9118 |
Ptejte se vedení Bohemky | 168 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 5 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 4 |
Tlachy a kecy | 85 |
Jiná komunita | 11 |
Bug Reporting | 10 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
a+ma69IJ | 2161 | |
9LW+zG1N | 136 | |
mtzR3XoP | 102 | |
owCYiG8k | 10 | |
EGqDnaXz | 6 | |
gf/p3xJp | 4 | |
4xNxxFHT | 4 | |
D8Fit5Hp | 4 | |
j+cE3LOy | 3 | |
CJMx0hfW | 3 | |
RNenvBas | 3 | |
7iDYUhn8 | 2 | |
1in0dqUW | 2 | |
OEJ6H1Pd | 2 | |
Vplscgt3 | 2 | |
r56HvuCe | 2 | |
T75S12R+ | 1 | |
zycrRf0t | 1 | |
8aBzrRiP | 1 | |
XQseGQhs | 1 | |
5bneNxRK | 1 | |
zJexUd7L | 1 | |
/iE2RwqM | 1 | |
otxQqyKB | 1 | |
TBJlVUYw | 1 | |
VCEhaZIu | 1 | |
joCdyIqW | 1 | |
5Y3YCnyl | 1 | |
DqyK5jwd | 1 | |
GKfVTnTa | 1 | |
mQdPEaN9 | 1 | |
8BEVLwyA | 1 | |
rFAS9QRW | 1 | |
gnkUfvDN | 1 | |
9heqSHUe | 1 | |
0Ifx8xzB | 1 | |
4Y7WWH2S | 1 | |
yuExrm40 | 1 | |
Cu5jop1s | 1 | |
86unXv7r | 1 | |
jVxzQkPn | 1 | |
C1B7BrSs | 1 | |
AykAJfeI | 1 | |
LoGYtlr6 | 1 | |
3SbNXMik | 1 | |
VP/6hGD3 | 1 | |
DZGKsjR6 | 1 | |
aMGnaAjs | 1 | |
RTghQfXU | 1 | |
mcDCzXnp | 1 | |
AKraja9M | 1 | |
miFvbNC2 | 1 | |
pWeZSMAh | 1 | |
rG+cXVSP | 1 | |
+Yie582S | 1 | |
TOAXX8zw | 1 | |
V0q/swz6 | 1 | |
tme3VSga | 1 | |
fWcYYAje | 1 | |
Z+eFyGED | 1 | |
rrPcq1La | 1 | |
gm0a1QTa | 1 | |
6uabNSzD | 1 | |
EUjJLav4 | 1 | |
osSD2L0r | 1 | |
vPtCF8jo | 1 | |
7lmZKGvt | 1 | |
Lhcy8Cw2 | 1 | |
28rAKJlO | 1 | |
NkLchur3 | 1 |
Serme na to, soustřeďme se na neděli, to přijede ještě větší parta debilů od nás z Moravy, kurvy přepadli nás tehdy s Lombardosem a ukradli šály, ti potřebují nutně přes držku.
Kokoti
Vyjádření komise: „Ve 26. minutě utkání rozhodčí na základě intervence VAR správně vyloučil hráče hostujícího družstva č. 47 za zmaření zjevné brankové možnosti. Úmyslně chytil míč do ruky a tím zamezil hráči domácího družstva č. 19 postupovat sám s míčem směrem k brance soupeře. Hráč domácího družstva č. 19 se v předchozím souboji přestupku nedopustil.“
Teď se na to dívám znovu v práci a zase jsem se nasral. Nicméně velká pochvala klukům a poděkování za výkon.
Kurva u té redky, vždyť nebyl poslední hráč, myslel že je faul, toho zmrda potkat i s tím VARem, asi by měl problém.
rio napo napsal:
Jsem na kluky hodně pyšnej. Musím říci, že si to u mě dneska hoooodně vyžehlili. Přestaňme se tady škorpit navzájem a asi se shodneme, že se vlastně dneska nesmělo cokoliv získat. Jestli je to takhle ... těší, tak jsou ještě větší ubožáci, než jsem si myslel. V reakci na předchozí příspěvky chci ještě poznamenat, že bych nevěřil, že budu někoho nesnášet stejně/víc než rumuny z Letné. Asi se u mě misky vah otřásají. Je to hnusná naplavená svoloč z Letný. Kurvy jedny zasraný. Howgh, domluvil jsem.
Jednoduše, není co dodat.
BoFor
Klokan před nikým nesmeká, ale dneska jsem měl konečně pocit, že jsme všichni spolu a byli jsme, bylo to fakt naše i s prohrou ale naše, v 10 jsme bojovali a dali do toho všechno, opravdu všechno, jediné slovo co na to říct? Děkuji Jirka Steinbroch a Příba by z Vás měli radost.
Toho Táborska bylo škoda, prospělo by jim to, tak dostanou přes držku v neděli, jdou tomu naproti.
Uznávám, že v tom mám trochu bordel, ale ten Livesport to nezobrazuje, koho máme v dalším kole poháru, dík.
Všichni makali na doraz, bylo to vidět, klidně použiju slovo hrdinové. To nebyl lehký soupeř!!!!!
Děkuji taky, dle mne disciplovaný výkon, výborný Fríčko. Dostál luxus a všichni taky, hlavně Hulis a Drchy. Jdeme dál, díky všem výjezdníkům, jste úžesní!!!!! skrob