Detail uživatele diskuzního fóra - skrob

Datum prvního příspěvku
20.11.2001
Celkový počet příspěvků
9387
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 9099
Ptejte se vedení Bohemky 168
Družstvo fanoušků Bohemians 5
Fotbal - ČR a zahraničí 4
Tlachy a kecy 85
Jiná komunita 11
Bug Reporting 10
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
a+ma69IJ 2161
9LW+zG1N 123
mtzR3XoP 102
owCYiG8k 10
EGqDnaXz 6
gf/p3xJp 4
4xNxxFHT 4
D8Fit5Hp 4
j+cE3LOy 3
CJMx0hfW 3
7iDYUhn8 2
1in0dqUW 2
OEJ6H1Pd 2
Vplscgt3 2
T75S12R+ 1
zycrRf0t 1
8aBzrRiP 1
XQseGQhs 1
5bneNxRK 1
zJexUd7L 1
/iE2RwqM 1
otxQqyKB 1
TBJlVUYw 1
VCEhaZIu 1
joCdyIqW 1
5Y3YCnyl 1
DqyK5jwd 1
GKfVTnTa 1
mQdPEaN9 1
8BEVLwyA 1
rFAS9QRW 1
gnkUfvDN 1
9heqSHUe 1
0Ifx8xzB 1
4Y7WWH2S 1
yuExrm40 1
Cu5jop1s 1
86unXv7r 1
jVxzQkPn 1
C1B7BrSs 1
AykAJfeI 1
LoGYtlr6 1
3SbNXMik 1
VP/6hGD3 1
DZGKsjR6 1
aMGnaAjs 1
RTghQfXU 1
mcDCzXnp 1
AKraja9M 1
miFvbNC2 1
pWeZSMAh 1
rG+cXVSP 1
+Yie582S 1
TOAXX8zw 1
V0q/swz6 1
tme3VSga 1
fWcYYAje 1
Z+eFyGED 1
rrPcq1La 1
gm0a1QTa 1
6uabNSzD 1
EUjJLav4 1
osSD2L0r 1
vPtCF8jo 1
7lmZKGvt 1
Lhcy8Cw2 1
28rAKJlO 1

Angus napsal:

Všechno nej k dnešním krásným 119. narozkám! Ta naše Bohemka jediná milenka... BOHEMIANS FOREVER 

No je to dost.

Dámy a pánové věřte, že bude líp, doslova jsme projebali min. 7 bodů, jak by vypadala tabulka a komentáře? Buďme hlavně zdraví a svorní. BoFoR.

Přátelé kamarádi,

bohužel nám v Přerově po Novém roce zavře restaurace, kde byl vystaven můj dres Bohemky. Jedná se asi o celkem vzácnou záležitost, protože mi ho nechával podepsat sám ředitel Jirka Steinbroch v sezoně 2006/2007. Je zarámován a v luxusním stavu. Jsou tam podpisy mnoha hráčů z té doby. Foto přikládám. Jde mi o to, že následnickou hospodu, jsem již vybavil dresem jiným a výzdobu zajistil. Byl bych rád, kdyby se dostal do dobrých rukou pravověrného Klokana a utržený peníz posílám obratem na konto DFB. Fakt si myslím, že je to unikát a určitě si zaslouží, aby s ním bylo dobře naloženo. Bude problém tonějak poslat, je to dost velké a ve skle. To se bude muset nějak pořešit s konkrétním zájemcem. Předem děkuji za nabídky. skrob

TondaHojer napsal:

Tak dobroser vetchej, kterej pere peníze dobroserů, přes ukrajinu, zpátky ke kmotrům z ods, je známá věc. Ale Josef Mareš, opravdovej kriminalista, předobraz zvetchlýcho, je spartan, jak rika sam, ve svý knize, "Moje případy prvního ...

Nevadí mi nikdo, kdo fandí svému, sedím.v hospě s Baníčkama a jsoz naprosto v klidu a kámoši. Poslední dobou není nad ty pobuchy ze slávky, ti nám rostou do nebes.

vacnatec napsal:

V pondělí se jako důchodce večer dívám na seriál 1.. oddělení. Jsou to reprízy, ale vidím je poprvé. To co si vložil do scénáře Vetchý je hnus. Cituji: "co to je za zasranej klub ta ...

Jsem rád, že to někdo napsal, bude tam ještě díl, jak se fans pobodali. Pan Vetchý, je velmi kvalitní herec, ale jako člověk, je to holý idiot, jeho blití v seriálech, kde si prosazuje své názory je známo. Je to stejný chudák, jak pan Brankář a jeho bratr co u nás trénoval. Upřímně řečeno i Ivan Trojan trochu ujíždí.

Jenom se zeptám, nemůžu to dohledat, dle mne jsme měli kopat penaltu a ovar to opět neřešil.

Ty pobouchaný komentátory řeším sledováním v hospodě, tam je takovej bordel, že nejsou ti dementi slyšet.