Detail uživatele diskuzního fóra - skrob
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 9131 |
Ptejte se vedení Bohemky | 168 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 5 |
Fotbal - ČR a zahraničí | 4 |
Tlachy a kecy | 85 |
Jiná komunita | 11 |
Bug Reporting | 10 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
a+ma69IJ | 2161 | |
9LW+zG1N | 145 | |
mtzR3XoP | 102 | |
owCYiG8k | 10 | |
EGqDnaXz | 6 | |
gf/p3xJp | 4 | |
4xNxxFHT | 4 | |
D8Fit5Hp | 4 | |
j+cE3LOy | 3 | |
CJMx0hfW | 3 | |
RNenvBas | 3 | |
7iDYUhn8 | 2 | |
1in0dqUW | 2 | |
OEJ6H1Pd | 2 | |
Vplscgt3 | 2 | |
miFvbNC2 | 2 | |
r56HvuCe | 2 | |
T75S12R+ | 1 | |
zycrRf0t | 1 | |
8aBzrRiP | 1 | |
XQseGQhs | 1 | |
5bneNxRK | 1 | |
zJexUd7L | 1 | |
/iE2RwqM | 1 | |
otxQqyKB | 1 | |
TBJlVUYw | 1 | |
VCEhaZIu | 1 | |
joCdyIqW | 1 | |
5Y3YCnyl | 1 | |
DqyK5jwd | 1 | |
GKfVTnTa | 1 | |
mQdPEaN9 | 1 | |
8BEVLwyA | 1 | |
rFAS9QRW | 1 | |
gnkUfvDN | 1 | |
9heqSHUe | 1 | |
0Ifx8xzB | 1 | |
4Y7WWH2S | 1 | |
yuExrm40 | 1 | |
Cu5jop1s | 1 | |
86unXv7r | 1 | |
jVxzQkPn | 1 | |
C1B7BrSs | 1 | |
AykAJfeI | 1 | |
LoGYtlr6 | 1 | |
3SbNXMik | 1 | |
VP/6hGD3 | 1 | |
DZGKsjR6 | 1 | |
aMGnaAjs | 1 | |
RTghQfXU | 1 | |
mcDCzXnp | 1 | |
AKraja9M | 1 | |
pWeZSMAh | 1 | |
rG+cXVSP | 1 | |
+Yie582S | 1 | |
TOAXX8zw | 1 | |
V0q/swz6 | 1 | |
tme3VSga | 1 | |
fWcYYAje | 1 | |
Z+eFyGED | 1 | |
rrPcq1La | 1 | |
gm0a1QTa | 1 | |
6uabNSzD | 1 | |
EUjJLav4 | 1 | |
osSD2L0r | 1 | |
vPtCF8jo | 1 | |
7lmZKGvt | 1 | |
Lhcy8Cw2 | 1 | |
28rAKJlO | 1 | |
NkLchur3 | 1 | |
TsMpYmDl | 1 | |
uRIvXhvm | 1 | |
CKHqWpG9 | 1 |
No nebyl to ideální víkend, prohra, jeden dres v prdeli, který jsem v draku dal hospodské, nasraná dcera hospodské, která dres nedostala, takže jsem nedostal ani jednu a v kostkách jsem prohrál, že se nusím vyfotit s čepicí sralty. No vždycky se nedaří, no.
Tak jsem se podíval na sestřih Bielefeld - Leverkusen v německém poháru a dost mi to něco připomnělo z Hodolan a postupu do ligy:-))))
Konečně pořádná kára
Kurva to menií normální
rocknroll napsal:
Byt Drzmiskem, tak zavolam Rosickymu, ze jim rozehrajeme Birmancevice a ani za to nic nebudeme chtit. Jenom to, ze ho Sparta bude platit. Stejne tam nehraje a hrat nebude a akorat jde jeho cena dolu. ... Nejhorsi co se muze stat je, ze Drzmisek uslysi, ze je blazen. Ale jestli tohle jeste ve svem povolani neslysel, tak stoji za starou backoru.
Odpovím jedním slovem Schick.
kolina napsal:
Jojo, je chytrej a v době přihrávky již byl ve sprintu takže při jeho rychlosti obránci bez šance, ale nutně musí intenzivně trénovat různé způsoby zakončení, bez toho to lepší nebude. No, držím mu palce, patří ... k mým oblíbencům, ale dokáže mě fakt i vytočit... BOHEMKA DO TOHO!!!
No je pravda, že to posral půlkrok doprava a kopal do prázdné, pokud by jí teda trefil.-)))
kníže napsal:
Jinak s Reichlem souhlasím ALE..... žluté karty má za zdržování, ví to, a stejně i přes varování to udělá, jeho výkopy jsou hrozny, na konci zápasu, místo klidu, to napálí dvakrát za sebou do autu.... ... Okeke je na hostování bez opce, takže se obávám, že s prodejem Sparta souhlasit nebude. Obrana potřebuje značně posílit s tím se musí souhlasit. Bohužel na levou stranu není koho, Smrž si to podělal sám a Hybšák se do konce sezony nevrátí na plac (max v posledním kole na pár minut), bohužel stažení Kovaříka do obrany moc nepomáhá neb pak chybí na přihrávky v záloze. Mladíci dostali několik šancí, ale až na světlé výjimky nic moc. Adam Kadlec se úplně vytratil, už to není on, navíc se furt rozčiluje a přitom nic moc. Denis Vala tak nějak zazáří a pak zase upadne do průměru, Novák stále nechytil příležitost, M. Kadlec šance nedostává (ale nikdo nevíme jak se projevuje na tréninku) takže jen Černý, Zeman a Okeke s Kareemem, ale ten byl zase i u dvou obdržených gólů.....
No tak si jdu koupit kopačky, to ještě dám:-)))))