Detail uživatele diskuzního fóra - Scarsdale

Datum prvního příspěvku
25.07.2018
Celkový počet příspěvků
348
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 337
Ptejte se vedení Bohemky 7
Tlachy a kecy 3
Bug Reporting 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
7afYqmlr 70
qkZbAU2F 51
iwo3+kfJ 49
KWyC214/ 48
YjBykqi9 34
IiYB064Z 34
KasQqcrZ 7
O4zb0PZN 4 DOLFI, venca_65
4sYKguEK 3 drg, venca_65
FCI0hilg 3 drg, Eastman, venca_65, pekulka
IHRX9UMr 3 venca_65
gP6ekStE 3 Klokanizgrebovky , venca_65
/GODh9Af 3 drg, venca_65
KJdvqARg 2 DOLFI
GOUEjSTf 2 Klokanizgrebovky , venca_65
UTJp6vlg 2 venca_65
3Kj8AMxg 2 DOLFI, venca_65
Km0Jdw9a 2 DOLFI, venca_65
Sfl+APhI 2 Bororo, venca_65
LvDSGIJX 2 Klokanizgrebovky , venca_65, Sigi
zSSC50TG 1
tMc6J1Ak 1
J9NtW4y1 1 venca_65
BKYyBdfj 1 venca_65
CrTyHnqD 1
pfqWePHo 1 Bororo, DOLFI, venca_65
Oif8lSO/ 1 venca_65, DOLFI, pekulka
JVdm7P2s 1
uSPCtPx8 1 Eastman, venca_65, DOLFI
arVXgKt1 1 drg, venca_65
Kwj/N/DZ 1 venca_65
lYB7lhT5 1 Bororo, Eastman, DOLFI
n/TfKrp2 1 pekulka
J0K1pNqu 1 drg
u0Qknfse 1 drg, venca_65
+p40Rxfp 1
uRbBrknj 1
u5ZdaRH1 1
GYlLCahV 1 Eastman, venca_65
Ap55ue9w 1 Eastman, venca_65
Q3AH8ubh 1 venca_65
+60pthZg 1

hrdin napsal:

Jj. Zdravím na Jadran a přeji DJ's dobrý vítr.  Zajímalo by mě, kolik volna v součtu v přestupových termínech si vybrali pánové, jenž do přestupů mají co říct. Tzn např,  pánové Miroslav Držmíšek, Darek Jakubowicz, ...

Všechny tři jsme osobně viděli v Budějovicích.

JohnZ napsal:

Ano.A donedávna byl naším nejlepším hráčem Slovák.Oba už o tom píšeme potisící.Na domácím trhu už kvalita není a pokud ano předražená a ne pro nás.Strašně se mi líbí současná cesta Olomouce,ale ti mají na rozdíl ...

Postupná přestavba a celkové průběžné budování týmu ano, ale s radikální přestavbou si nejsem jistý. Spíš ne, nehrajme si na to, co nejsme. Třeba na Olomouc nebo Pardubice. Tam jsou relativně bohatá krajská města a celé kraje s rozpočtovými přebytky, v nich hladoví politici, kteří se chtějí ukázat na celostátní úrovni, mají za zády místní podnikatele a všichni táhnou za jeden provaz. Když to v nadsázce přeženu, tak je žene mindrák, že i z takového zapadákova se dá něco dokázat. Mají dokonale zmapované spádové oblasti s možnými talenty v rozlehlých venkovských a okresních teritoriích. Spoustu levných pozemků na tréninkové areály a pro výchovu mládeže. Taky mnoho osobních konexí ze starých známostí široko po celém kraji, v každé poslední vesničce. Z Prahy je holt venkov daleko, ale mindráky tohoto typu nemáme. Co naopak máme, to je tradice, slušnost, přitažlivost velkoměsta a diváci. A taky naše naděje... Zkrátka máme svojí "krevní skupinu", což bych doporučoval respektovat. Mohu se třeba mýlit, ale myslím si, že s limitovanými prostředky děláme co můžeme. Snažíme se obrátit své nevýhody ve výhody. Neříkám, že se nám to vždycky daří, ale tu snahu o sebeuvědomění a racionální chování v rámci těch možností vnímám. Důsledkem je, že k nám přirozeně přicházejí spíš zkušenější hráči, pro které ta regionální atmosféra začala být už třeba něčím zatuchlá. Leccos se jim v hlavě během kariéry srovnalo. Chtějí zkusit něco jiného a jít do hlavního města. Usadit se tady, založit své rodiny tady a prosadit se třeba i po hráčské kariéře v Praze. Neříkám, že máme stavět jenom na takových, ale je to něco, co prostě máme jako svojí přirozenou vlastnost. Zavírat nad tím oči by nebylo moudré. Okamžitě by nás v tom někdo zastoupil. Hlavní je, že dokud nebudeme mít nový stadion a s ním spojený zvýšený zájem soukromé sféry si s Bohemkou spojit své jméno, potřebujeme okamžité výsledky. Z důvodu prvoligové bezpečnosti a nároku na ten stadion. Potřebujeme růst permanentně a bez výkyvů. Nic radikálního, nehrát vabank a X let trnout jak si radikální přestavba sedne. To bychom taky v mezidobí mohli skončit ve druhé lize.

Fan1905 napsal:

Pojedu také do Budějovic. Pokud nebudem bojovat jako oni, tak nevyhrajem. Zápas rozhodne o tom, jestli budeme bojovat o udržení a nebo ještě o prostřední skupinu ! Bohemka do toho ! 

Je zatím odehráno tak málo, že by se ještě pořád dalo zabojovat i o šestku. Během zápasu jsem měl vztek, čehož si mí sousedi na A3 z řad Bohemáků i nebohemáků všímali, ale nějak to ze mě zase jako vždy spadlo. Nevynuceně kazíme přihrávky, spalujeme šance, nedůsledně bráníme, záloha nefunguje jak má. Marodi přibývají a rekonvalescenti neubývají. Náš vysoký věkový průměr je v rozporu s rekordní psychickou labilitou. Přesto tu šance zabojovat je, protože se mi zdá, že bojujeme a chceme. Všechno jde ve vlnách, a to nejen ve fotbale. Je to o té psychice a taky o náhodě. Kdyby se po sobě povedly dva tři výsledky, začneme si věřit a víc si dovolíme. Kdybych vždycky od úterý nebyl optimista, nemohl bych na tu Bohemku chodit. Už jsem se tolikrát spálil, ale nakonec i na ten zakletej jih se synem a kamarády jedeme.

Demínka napsal:

...a ještě dotaz. Ono už tady neexistuje hodnocení hráčů po jednotlivých zápasech? Nebo to jen neumím najít? Díky.

To už tak nějak zapadá a ztrácí se v novém trendu, který obchodní vedení vůči svým věrným a klokana milujícím divákům od nové sezóny razí. Nejen že není možnost hodnotit výkony hráčů, což jsem s gustem využíval a teď to musím oželit. Tady se změnila celá komunikace a vztah klub – Bohemáci. Že má nový web formální nedostatky a vzniká za pochodu, to bych pochopil. Ale co ta celkově odtažitá forma plná reklamštiny? To je webové pozlátko už jen pro obchodní partnery a ne pro fanoušky? Proč taková opožděnost v informování, když už to v některých případech třeba u přestupů ven/sem všichni vědí z médií a zmínil to i trenér? Proč se mainpage hýbe, takže dřív než člověk stačí kliknout na daný nadpis, stránka odjede? Co ty fotky hráčů, to tam nemáme na chvíli starší fotky Jusufa, Čermáka, Drchala a Zemana? Proč tak hloupě optimistické nadpisy a texty reportáží z nepovedených zápasů? Proč se klub ke svým fanouškům chová stylem my - vy? Jak jinak se dá nazvat diskriminační a manipulativní politika kolem permanentkek? Skoro všichni se shodují, že je to arogance. Co nový SLO, který funguje jen jako páka na fanoušky, a zpětně nic? Proč přestože jsem na to nedávno osobně upozornil, hraje před každým domácím zápasem plus mínus podobná nebo stejná porce stupidní, hlasité a desítky let prošlé taneční hudby, takže já se z toho třesu odporem k tomu hnusu, notabene vůbec nemohu hodit řeč se svým okolím? Proč po gólu hlasatel vyvolává křestní jméno s čekáním na ohlas tribun, což je už okoukaný zlozvyk, který jsme opožděně převzali když už to bylo všude a dneska je to fakt jen čistokrevný trapas? Proč legendární pergola coby maximální zajímavost padla bez informování na mainpage? Pochopil bych, že byla shnilá (???), ale proč se o tom dopředu na webu nenapsalo a proč tam dávno nestojí nová i s lavicemi a stolky? Vždyť i to tvoří fenomén a komunitu Bohemky… Co nám zbývá? Po hloupé prohře na Dukle jen hluboká intenzivní naštvanost z mnoha „maličkostí“ A poslední otázka: Proč jestliže tady fórum jednohlasně, dlouhodobě a důrazně upozorňuje, že nutně, akutně potřebujeme slušného prvoligového brankáře, že tohle nestačí, proč to vedení navenek pořád bagatelizuje a nevnímá to? Kolik lidí, jak dlouho a s jakou frekvencí to budou muset ještě říkat a psát? Vždyť ti diváci tady nejsou blbci, hodně z nich třeba fotbal někde hraje/hrálo, vyznají se a poznali to daleko dřív, že situace je mizerná, a to ještě když byl čas a ne až teď. Není někde něco uvnitř špatného? Situace s gólmanem není jen alarmující. Je dlouhodobě (vyjma éry Jedly) zcela katastrofální a naprosto totálně zoufalá.

Pardik napsal:

Naprosto s tebou souhlasim!Jenze nám to není nic platné!Zustane to jak to je :-(

Možná se to změní až se to začne na prostředku mezi sebou mydlit. I když to už bude asi pro klub pozdě, protože veškerý zisk, který z tohodle nepromyšleného a z pohledu věrného permanentkáře diskriminačního, ponižujícího a urážlivého opatření získá, padne na pokuty. To, že to teď s Baníkem proběhlo ještě jakš takš v pohodě neznamená, že se znepřátelené tábory uprostřed na hlavní tribuně neporvou v budoucnu. To teprve bude klubová vizitka... Tribuna je ostrá a dost nebezpečná, tam když někdo přepadne, okamžitě hrozí těžké zranění minimáně končetin a možná i hlavy... Možná nám Ďolíček, kde už takhle jsme na výjimku, zakážou o dost dřív, než bude nový stadion. Proboha zrušte to dokud je čas!

Klokan z Černošic napsal:

OK, to tu asi nezaznělo a nebo jsem přehlédl. Takže se mi může stát, že platím léta letoucí permici, soused ji dá do volného prodeje a v sobotu vedle mne bude sedět chachar????? Tak to ...

Když chci zákazníka k něčemu přimět, existuje přeci i možnost ho nějak odměnit za to že dělá co chci, a ne ho trestat za to, že to nedělá. Měl bych ho pozitivně motivovat a ne mu vlastně vyhrožovat. Třeba mu nabídnout  nějakou poukázku do fanshopu nebo slevu k obchodnimu partnerovi, ať je to rozpočtově neutrální. 

Lamas napsal:

Hronek je momentálně velká neznámá. Co odešel, tak toho moc nenahrál. Navíc trenér chce mužstvo omlazovat. 31 let sice není moc ale těch třicátníků máme v týmu pořád dost.

Pokud by bylo reálné že se už na podzim dostane do formy, v jaké tu byl, a zároveň by jeho finanční požadavky nebyly nepřiměřené, šel bych do toho. Byl to můj oblíbenec, potěšilo by mě to. Buldozer v pressingu, skvělé auty, dokonalý podle našich představ. Drchal by měl konkurenci, ale určitě by si bohatě zahráli oba. Měl tehdy zůstat a ještě nějakou dobu leštit svojí jmenovku. Udělal chybu a my za ní nemůžeme, my jsme vydělali. Máme skvělého Honzu Matouška. Hroňas mohl jít ven a ne se takhle u sousedů zahrabat. Možná holt rychle vydělal agent.., každopádně z jeho pohledu hodně nepromyšlené. Pokud má teď za sebou nějaké zranění, které by ho mohlo limitovat nebo je-li podezření, že už by se z nějakých důvodů nemusel dostat tam kde byl, nebo pokud by byly jeho požadavky neakceptovatelné, pak bych s Tebou souhlasil. Doufám, že sportovní úsek věc eviduje, je v kontaktu a má informace. Věřím, že se rozhodne optimálně. Musel by taky k nám sám chtít jít, do hlavy mu vidět není.

Dobrý večer, našel jsem drobnou neaktuálnost v sekci stadion:

Jak se dostanete ke stadionu:
MHD: tramvaj číslo 6, 7, 24

Mělo by být 6, 7, 19.

Ano, takže pominu-li nějaké další hostování, zbývají tyto dvě možnosti: A) Do gólmanů investují hodně všichni, všichni ho chtějí špičkového a svého. Jít tedy s nimi do cenového závodu, za hodně koupit známé a zatím prověřené jméno a doufat, že to klapne a splní očekávání. Kdyby náhodou ne, absolvovat extrémně bolestivou ztrátu. B) V dané situaci v jaké momentálně jsme, kdy máme pod smlouvou 3 rovnocenné konkurující si borce, doufat, že jeden z nich se zbylým dvěma utrhne a vyřeší se to. Sedět tady teď na penězích, váhám.

berjir napsal:

Částečně souhlasím. Akorát u toho brankáře je dost velkej rozdíl v tom, že když za toho tvýho někdo zaplatí (narozdíl od stažení hostovačky), tak se ta nová kvalita hledá líp, s měšcem na pásku. U ...

Postupně konvergujeme. Co zmiňuješ je ideální a už jenom malý dovětek. Jak to udělat, aby se tady tak dobrý rozdílový vlastní gólman octnul. Z vlastní líhně to jaksi bohužel nevidím a výhodně koupit někoho, kdo u nás vykvete, udělá Bohemce výsledky a pak ho střelíme za hodně, a přitom koho si předtím nikde jinde nevšimli, to teda nevím nevím.