Detail uživatele diskuzního fóra - Scarsdale
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 340 |
Ptejte se vedení Bohemky | 7 |
Tlachy a kecy | 3 |
Bug Reporting | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
7afYqmlr | 70 | |
iwo3+kfJ | 52 | |
qkZbAU2F | 51 | |
KWyC214/ | 48 | |
YjBykqi9 | 34 | |
IiYB064Z | 34 | |
KasQqcrZ | 7 | |
O4zb0PZN | 4 | DOLFI, venca_65 |
4sYKguEK | 3 | drg, venca_65 |
FCI0hilg | 3 | drg, Eastman, venca_65, pekulka |
IHRX9UMr | 3 | venca_65 |
gP6ekStE | 3 | Klokanizgrebovky , venca_65 |
/GODh9Af | 3 | drg, venca_65 |
KJdvqARg | 2 | DOLFI |
GOUEjSTf | 2 | Klokanizgrebovky , venca_65 |
UTJp6vlg | 2 | venca_65 |
3Kj8AMxg | 2 | DOLFI, venca_65 |
Km0Jdw9a | 2 | DOLFI, venca_65 |
Sfl+APhI | 2 | Bororo, venca_65 |
LvDSGIJX | 2 | Klokanizgrebovky , venca_65, Sigi |
zSSC50TG | 1 | |
tMc6J1Ak | 1 | |
J9NtW4y1 | 1 | venca_65 |
BKYyBdfj | 1 | venca_65 |
CrTyHnqD | 1 | |
pfqWePHo | 1 | Bororo, DOLFI, venca_65 |
Oif8lSO/ | 1 | venca_65, DOLFI, pekulka |
JVdm7P2s | 1 | |
uSPCtPx8 | 1 | Eastman, venca_65, DOLFI |
arVXgKt1 | 1 | drg, venca_65 |
Kwj/N/DZ | 1 | venca_65 |
lYB7lhT5 | 1 | Bororo, Eastman, DOLFI |
n/TfKrp2 | 1 | pekulka |
J0K1pNqu | 1 | drg |
u0Qknfse | 1 | drg, venca_65 |
+p40Rxfp | 1 | |
uRbBrknj | 1 | |
u5ZdaRH1 | 1 | |
GYlLCahV | 1 | Eastman, venca_65 |
Ap55ue9w | 1 | Eastman, venca_65 |
Q3AH8ubh | 1 | venca_65 |
+60pthZg | 1 |
bob.in napsal:
Černozlatá je vkusná chlapská logická kombinace, kterých by se našlo určitě víc. Tenhle novej výplod je prapodivnej běs, vyloženě určenej pro holky, na kterých dokonce i dobře vypadá. Jestli je to přání kabiny, tak potěškoště. ... Jestli tohle vymyslelo užší vedení, což si radši nemyslim, tak taky potěškoště. Nejvíc pravděpodobná mi přijde varianta, že to vzešlo z hlav těch, který do repráků hrnou ty úzkoprofilový hrůzy, na to bych vsadil všechno, kdyby mi šlo vo život. V zásadě nejde o ty barvy, ale o celkový přemejšlení všech zaměstnanejch v klubu. Je jasný, že někdo tam je naprosto mimo a to jeho (jejich) tápání, i když určitě dobře myšlený, je následovaný zbytkem. Jádro je v cajku, ale určitě je potřeba maličko pofackovat a usměrnit chapadýlka křečovitý nesmyslnosti, ovšem nikoho, kdo by to byl schopnej udělat, bohužel nevidim. Za každou cenu se vyrovnat trendům čímdálvíc zvrácený doby, by neměla bejt cesta Bohemky. A nejde jen o drezy pochopitelně.
Já bych do toho nepletl politiku, protože veškeré genderové otázky politické jsou, stejně jako náboženství, potraty, eutanazie, postižení, přistěhovalectví apod. apod., a naštěstí na ně může mít každý svůj svobodný názor. Odmítnutí práva na názor by bylo protisystémové odmítnutí podstaty pluralitní demokracie tj. ochrany jednotlivce a menšin před devastací. To by za to rozhodně nestálo. Je to folklór a krajkoví naší celkové svobody, která je u České republiky naštěstí hodnocena na jedné z nejvyšších úrovní na světě. Světě plném xenofobních zaprděnců. Co mě ale zajímá a v čem se nejspíš shodujeme je, proč měla kabina výběr natolik zúžený, že z toho vzešlo toto a ne dresy do černa? I kdyby hlasovali 51:49 je to ok, tak to někdy chodí, ale jde o tu nabídku - jaká byla? To mi přijde jako jádro pudla - proč jako jedna z možností nebyla venkovně tradiční a úspěšná tmavá klasika? Krásná, vylepšená, ať už černobílá, černozlatá, černozelená, černomodrá, to je jedno. Pravděpodobně je v klubu někdo, kdo v tom foukal do ohně. A ten by se měl přiznat a vysvětlit, jestli tímhle nehazardujeme s jistotou „černých“ bodů. Ty úspěchy v černém byly nepopíratelné, na hráčích byla cítit jistota a suverenita. Úspěchu se musí jít naproti i úplnými maličkostmi a rozhodně neplést do toho ideologii, i kdyby byla jakkoliv správná. Každá zbytečná prohra bolí a výhra je sladká a jak praví okřídlená moudrost – vítězná sestava (čti dresy) se nemění.
jameson napsal:
Je to naprosto jednoduché, každý klub mění před sezónou dresy, domácí i venkovní, páč to činí nezanedbatelnou část příjmů. Někdo si ty dresy chce koupit, tak si je koupí. Já měl originální dres Kelme hraný ... Slezákem, který jsem dal kamarádovi ke kulatým narozeninám, potom mám Kelme z Fanshopu, který mi visí ve skříni a jediná venkovní sada, která se mi líbila, byla ta černo- zlatá ve druhé lize kdysi. Nerozumím jedné věci, proč Bohemka hraje ve venkovních dresech na hřištích klubů , které mají naprosto odlišné barvy? Jinak je mi to jedno, ať si na fotbal chodí každý oblečen v čem chce. Myslím tím v bohemackém, nebo v civilu.
Předpokládám a asi nejsem sám, že z pověrčivosti. V černých dresech jsme už nějakou dobu dělali lepší výsledky, než v tradičních. Člověk si řekne koneckonců proč ne, je to jen sport a svojí roli hraje kde co ("fotbal nemá logiku"). Občas jsme v černém řádili jak černá ruka, vozili body po dobrých i méně dobrých výkonech, možná z toho šel navenek strach. Kluci se proto v černé cítili asi dobře. Tenhle předpoklad teď ale nabourává to, že kabina souhlasila s jinou než černou venkovní sadou. Opět předpokládám, že černá nebyla ani v jedné z variant. Proč...? Nechci rozšiřovat bujaré komentáře k současnému barevnému provedení, ale podle mě je to trochu škoda a neuváženost, protože ta černá nám evidentně prospívala.
hrdin napsal:
Jj. Zdravím na Jadran a přeji DJ's dobrý vítr. Zajímalo by mě, kolik volna v součtu v přestupových termínech si vybrali pánové, jenž do přestupů mají co říct. Tzn např, pánové Miroslav Držmíšek, Darek Jakubowicz, ... Darius Jakubowicz... No řekněte, kdo jinej to v lize má? :)
Všechny tři jsme osobně viděli v Budějovicích.
JohnZ napsal:
Ano.A donedávna byl naším nejlepším hráčem Slovák.Oba už o tom píšeme potisící.Na domácím trhu už kvalita není a pokud ano předražená a ne pro nás.Strašně se mi líbí současná cesta Olomouce,ale ti mají na rozdíl ... od nás špičkovou akademii a můžou to pak na odchovancích stavět.Nevidím pro nás jinou cestu než radikální přestavba kádru s omlazením a to z domácích i zahraničních zdrojů.Samozřejmě to může v začátcích přinést problémy ale s veteránama nemůžeš hrát donekonečna.Vážím si Pepy,Dostyho,Hybše,Jánoše i Kovaříka.Dávají tomu všechno ale lepší už nebudou.Čekal jsem,že přestavba začne už tento ročník a nic.Zkusme to jako ty Pardubice.Přivádějí perspektivní,zajímavý a hlavně mladý neznámý cizince.Dneska získali Švýcara i na citlivý post stopera,kde je nutná dobrá komunikace.Nebojí se toho.A troufnu si tvrdit,že za toho D.Simona dostanou za dva roky balík.Holt jejich sportovní manažer Martin Shejbal umí a mají na to lidi.Neříkejte mi,že bysme ve druhý rakouský nebo švýcarský nenašli vhodný typy kde nás tlačí bota.Nevím jak už ten sportovní úsek probudit k činům.
Postupná přestavba a celkové průběžné budování týmu ano, ale s radikální přestavbou si nejsem jistý. Spíš ne, nehrajme si na to, co nejsme. Třeba na Olomouc nebo Pardubice. Tam jsou relativně bohatá krajská města a celé kraje s rozpočtovými přebytky, v nich hladoví politici, kteří se chtějí ukázat na celostátní úrovni, mají za zády místní podnikatele a všichni táhnou za jeden provaz. Když to v nadsázce přeženu, tak je žene mindrák, že i z takového zapadákova se dá něco dokázat. Mají dokonale zmapované spádové oblasti s možnými talenty v rozlehlých venkovských a okresních teritoriích. Spoustu levných pozemků na tréninkové areály a pro výchovu mládeže. Taky mnoho osobních konexí ze starých známostí široko po celém kraji, v každé poslední vesničce. Z Prahy je holt venkov daleko, ale mindráky tohoto typu nemáme. Co naopak máme, to je tradice, slušnost, přitažlivost velkoměsta a diváci. A taky naše naděje... Zkrátka máme svojí "krevní skupinu", což bych doporučoval respektovat. Mohu se třeba mýlit, ale myslím si, že s limitovanými prostředky děláme co můžeme. Snažíme se obrátit své nevýhody ve výhody. Neříkám, že se nám to vždycky daří, ale tu snahu o sebeuvědomění a racionální chování v rámci těch možností vnímám. Důsledkem je, že k nám přirozeně přicházejí spíš zkušenější hráči, pro které ta regionální atmosféra začala být už třeba něčím zatuchlá. Leccos se jim v hlavě během kariéry srovnalo. Chtějí zkusit něco jiného a jít do hlavního města. Usadit se tady, založit své rodiny tady a prosadit se třeba i po hráčské kariéře v Praze. Neříkám, že máme stavět jenom na takových, ale je to něco, co prostě máme jako svojí přirozenou vlastnost. Zavírat nad tím oči by nebylo moudré. Okamžitě by nás v tom někdo zastoupil. Hlavní je, že dokud nebudeme mít nový stadion a s ním spojený zvýšený zájem soukromé sféry si s Bohemkou spojit své jméno, potřebujeme okamžité výsledky. Z důvodu prvoligové bezpečnosti a nároku na ten stadion. Potřebujeme růst permanentně a bez výkyvů. Nic radikálního, nehrát vabank a X let trnout jak si radikální přestavba sedne. To bychom taky v mezidobí mohli skončit ve druhé lize.
Fan1905 napsal:
Pojedu také do Budějovic. Pokud nebudem bojovat jako oni, tak nevyhrajem. Zápas rozhodne o tom, jestli budeme bojovat o udržení a nebo ještě o prostřední skupinu ! Bohemka do toho !
Je zatím odehráno tak málo, že by se ještě pořád dalo zabojovat i o šestku. Během zápasu jsem měl vztek, čehož si mí sousedi na A3 z řad Bohemáků i nebohemáků všímali, ale nějak to ze mě zase jako vždy spadlo. Nevynuceně kazíme přihrávky, spalujeme šance, nedůsledně bráníme, záloha nefunguje jak má. Marodi přibývají a rekonvalescenti neubývají. Náš vysoký věkový průměr je v rozporu s rekordní psychickou labilitou. Přesto tu šance zabojovat je, protože se mi zdá, že bojujeme a chceme. Všechno jde ve vlnách, a to nejen ve fotbale. Je to o té psychice a taky o náhodě. Kdyby se po sobě povedly dva tři výsledky, začneme si věřit a víc si dovolíme. Kdybych vždycky od úterý nebyl optimista, nemohl bych na tu Bohemku chodit. Už jsem se tolikrát spálil, ale nakonec i na ten zakletej jih se synem a kamarády jedeme.