Detail uživatele diskuzního fóra - Scarsdale
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 337 |
Ptejte se vedení Bohemky | 7 |
Tlachy a kecy | 3 |
Bug Reporting | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
7afYqmlr | 70 | |
qkZbAU2F | 51 | |
iwo3+kfJ | 49 | |
KWyC214/ | 48 | |
YjBykqi9 | 34 | |
IiYB064Z | 34 | |
KasQqcrZ | 7 | |
O4zb0PZN | 4 | DOLFI, venca_65 |
4sYKguEK | 3 | drg, venca_65 |
FCI0hilg | 3 | drg, Eastman, venca_65, pekulka |
IHRX9UMr | 3 | venca_65 |
gP6ekStE | 3 | Klokanizgrebovky , venca_65 |
/GODh9Af | 3 | drg, venca_65 |
KJdvqARg | 2 | DOLFI |
GOUEjSTf | 2 | Klokanizgrebovky , venca_65 |
UTJp6vlg | 2 | venca_65 |
3Kj8AMxg | 2 | DOLFI, venca_65 |
Km0Jdw9a | 2 | DOLFI, venca_65 |
Sfl+APhI | 2 | Bororo, venca_65 |
LvDSGIJX | 2 | Klokanizgrebovky , venca_65, Sigi |
zSSC50TG | 1 | |
tMc6J1Ak | 1 | |
J9NtW4y1 | 1 | venca_65 |
BKYyBdfj | 1 | venca_65 |
CrTyHnqD | 1 | |
pfqWePHo | 1 | Bororo, DOLFI, venca_65 |
Oif8lSO/ | 1 | venca_65, DOLFI, pekulka |
JVdm7P2s | 1 | |
uSPCtPx8 | 1 | Eastman, venca_65, DOLFI |
arVXgKt1 | 1 | drg, venca_65 |
Kwj/N/DZ | 1 | venca_65 |
lYB7lhT5 | 1 | Bororo, Eastman, DOLFI |
n/TfKrp2 | 1 | pekulka |
J0K1pNqu | 1 | drg |
u0Qknfse | 1 | drg, venca_65 |
+p40Rxfp | 1 | |
uRbBrknj | 1 | |
u5ZdaRH1 | 1 | |
GYlLCahV | 1 | Eastman, venca_65 |
Ap55ue9w | 1 | Eastman, venca_65 |
Q3AH8ubh | 1 | venca_65 |
+60pthZg | 1 |
hrdin napsal:
Jj. Zdravím na Jadran a přeji DJ's dobrý vítr. Zajímalo by mě, kolik volna v součtu v přestupových termínech si vybrali pánové, jenž do přestupů mají co říct. Tzn např, pánové Miroslav Držmíšek, Darek Jakubowicz, ... Darius Jakubowicz... No řekněte, kdo jinej to v lize má? :)
Všechny tři jsme osobně viděli v Budějovicích.
JohnZ napsal:
Ano.A donedávna byl naším nejlepším hráčem Slovák.Oba už o tom píšeme potisící.Na domácím trhu už kvalita není a pokud ano předražená a ne pro nás.Strašně se mi líbí současná cesta Olomouce,ale ti mají na rozdíl ... od nás špičkovou akademii a můžou to pak na odchovancích stavět.Nevidím pro nás jinou cestu než radikální přestavba kádru s omlazením a to z domácích i zahraničních zdrojů.Samozřejmě to může v začátcích přinést problémy ale s veteránama nemůžeš hrát donekonečna.Vážím si Pepy,Dostyho,Hybše,Jánoše i Kovaříka.Dávají tomu všechno ale lepší už nebudou.Čekal jsem,že přestavba začne už tento ročník a nic.Zkusme to jako ty Pardubice.Přivádějí perspektivní,zajímavý a hlavně mladý neznámý cizince.Dneska získali Švýcara i na citlivý post stopera,kde je nutná dobrá komunikace.Nebojí se toho.A troufnu si tvrdit,že za toho D.Simona dostanou za dva roky balík.Holt jejich sportovní manažer Martin Shejbal umí a mají na to lidi.Neříkejte mi,že bysme ve druhý rakouský nebo švýcarský nenašli vhodný typy kde nás tlačí bota.Nevím jak už ten sportovní úsek probudit k činům.
Postupná přestavba a celkové průběžné budování týmu ano, ale s radikální přestavbou si nejsem jistý. Spíš ne, nehrajme si na to, co nejsme. Třeba na Olomouc nebo Pardubice. Tam jsou relativně bohatá krajská města a celé kraje s rozpočtovými přebytky, v nich hladoví politici, kteří se chtějí ukázat na celostátní úrovni, mají za zády místní podnikatele a všichni táhnou za jeden provaz. Když to v nadsázce přeženu, tak je žene mindrák, že i z takového zapadákova se dá něco dokázat. Mají dokonale zmapované spádové oblasti s možnými talenty v rozlehlých venkovských a okresních teritoriích. Spoustu levných pozemků na tréninkové areály a pro výchovu mládeže. Taky mnoho osobních konexí ze starých známostí široko po celém kraji, v každé poslední vesničce. Z Prahy je holt venkov daleko, ale mindráky tohoto typu nemáme. Co naopak máme, to je tradice, slušnost, přitažlivost velkoměsta a diváci. A taky naše naděje... Zkrátka máme svojí "krevní skupinu", což bych doporučoval respektovat. Mohu se třeba mýlit, ale myslím si, že s limitovanými prostředky děláme co můžeme. Snažíme se obrátit své nevýhody ve výhody. Neříkám, že se nám to vždycky daří, ale tu snahu o sebeuvědomění a racionální chování v rámci těch možností vnímám. Důsledkem je, že k nám přirozeně přicházejí spíš zkušenější hráči, pro které ta regionální atmosféra začala být už třeba něčím zatuchlá. Leccos se jim v hlavě během kariéry srovnalo. Chtějí zkusit něco jiného a jít do hlavního města. Usadit se tady, založit své rodiny tady a prosadit se třeba i po hráčské kariéře v Praze. Neříkám, že máme stavět jenom na takových, ale je to něco, co prostě máme jako svojí přirozenou vlastnost. Zavírat nad tím oči by nebylo moudré. Okamžitě by nás v tom někdo zastoupil. Hlavní je, že dokud nebudeme mít nový stadion a s ním spojený zvýšený zájem soukromé sféry si s Bohemkou spojit své jméno, potřebujeme okamžité výsledky. Z důvodu prvoligové bezpečnosti a nároku na ten stadion. Potřebujeme růst permanentně a bez výkyvů. Nic radikálního, nehrát vabank a X let trnout jak si radikální přestavba sedne. To bychom taky v mezidobí mohli skončit ve druhé lize.
Fan1905 napsal:
Pojedu také do Budějovic. Pokud nebudem bojovat jako oni, tak nevyhrajem. Zápas rozhodne o tom, jestli budeme bojovat o udržení a nebo ještě o prostřední skupinu ! Bohemka do toho !
Je zatím odehráno tak málo, že by se ještě pořád dalo zabojovat i o šestku. Během zápasu jsem měl vztek, čehož si mí sousedi na A3 z řad Bohemáků i nebohemáků všímali, ale nějak to ze mě zase jako vždy spadlo. Nevynuceně kazíme přihrávky, spalujeme šance, nedůsledně bráníme, záloha nefunguje jak má. Marodi přibývají a rekonvalescenti neubývají. Náš vysoký věkový průměr je v rozporu s rekordní psychickou labilitou. Přesto tu šance zabojovat je, protože se mi zdá, že bojujeme a chceme. Všechno jde ve vlnách, a to nejen ve fotbale. Je to o té psychice a taky o náhodě. Kdyby se po sobě povedly dva tři výsledky, začneme si věřit a víc si dovolíme. Kdybych vždycky od úterý nebyl optimista, nemohl bych na tu Bohemku chodit. Už jsem se tolikrát spálil, ale nakonec i na ten zakletej jih se synem a kamarády jedeme.
Demínka napsal:
...a ještě dotaz. Ono už tady neexistuje hodnocení hráčů po jednotlivých zápasech? Nebo to jen neumím najít? Díky.
To už tak nějak zapadá a ztrácí se v novém trendu, který obchodní vedení vůči svým věrným a klokana milujícím divákům od nové sezóny razí. Nejen že není možnost hodnotit výkony hráčů, což jsem s gustem využíval a teď to musím oželit. Tady se změnila celá komunikace a vztah klub – Bohemáci. Že má nový web formální nedostatky a vzniká za pochodu, to bych pochopil. Ale co ta celkově odtažitá forma plná reklamštiny? To je webové pozlátko už jen pro obchodní partnery a ne pro fanoušky? Proč taková opožděnost v informování, když už to v některých případech třeba u přestupů ven/sem všichni vědí z médií a zmínil to i trenér? Proč se mainpage hýbe, takže dřív než člověk stačí kliknout na daný nadpis, stránka odjede? Co ty fotky hráčů, to tam nemáme na chvíli starší fotky Jusufa, Čermáka, Drchala a Zemana? Proč tak hloupě optimistické nadpisy a texty reportáží z nepovedených zápasů? Proč se klub ke svým fanouškům chová stylem my - vy? Jak jinak se dá nazvat diskriminační a manipulativní politika kolem permanentkek? Skoro všichni se shodují, že je to arogance. Co nový SLO, který funguje jen jako páka na fanoušky, a zpětně nic? Proč přestože jsem na to nedávno osobně upozornil, hraje před každým domácím zápasem plus mínus podobná nebo stejná porce stupidní, hlasité a desítky let prošlé taneční hudby, takže já se z toho třesu odporem k tomu hnusu, notabene vůbec nemohu hodit řeč se svým okolím? Proč po gólu hlasatel vyvolává křestní jméno s čekáním na ohlas tribun, což je už okoukaný zlozvyk, který jsme opožděně převzali když už to bylo všude a dneska je to fakt jen čistokrevný trapas? Proč legendární pergola coby maximální zajímavost padla bez informování na mainpage? Pochopil bych, že byla shnilá (???), ale proč se o tom dopředu na webu nenapsalo a proč tam dávno nestojí nová i s lavicemi a stolky? Vždyť i to tvoří fenomén a komunitu Bohemky… Co nám zbývá? Po hloupé prohře na Dukle jen hluboká intenzivní naštvanost z mnoha „maličkostí“ A poslední otázka: Proč jestliže tady fórum jednohlasně, dlouhodobě a důrazně upozorňuje, že nutně, akutně potřebujeme slušného prvoligového brankáře, že tohle nestačí, proč to vedení navenek pořád bagatelizuje a nevnímá to? Kolik lidí, jak dlouho a s jakou frekvencí to budou muset ještě říkat a psát? Vždyť ti diváci tady nejsou blbci, hodně z nich třeba fotbal někde hraje/hrálo, vyznají se a poznali to daleko dřív, že situace je mizerná, a to ještě když byl čas a ne až teď. Není někde něco uvnitř špatného? Situace s gólmanem není jen alarmující. Je dlouhodobě (vyjma éry Jedly) zcela katastrofální a naprosto totálně zoufalá.
Pardik napsal:
Naprosto s tebou souhlasim!Jenze nám to není nic platné!Zustane to jak to je :-(
Možná se to změní až se to začne na prostředku mezi sebou mydlit. I když to už bude asi pro klub pozdě, protože veškerý zisk, který z tohodle nepromyšleného a z pohledu věrného permanentkáře diskriminačního, ponižujícího a urážlivého opatření získá, padne na pokuty. To, že to teď s Baníkem proběhlo ještě jakš takš v pohodě neznamená, že se znepřátelené tábory uprostřed na hlavní tribuně neporvou v budoucnu. To teprve bude klubová vizitka... Tribuna je ostrá a dost nebezpečná, tam když někdo přepadne, okamžitě hrozí těžké zranění minimáně končetin a možná i hlavy... Možná nám Ďolíček, kde už takhle jsme na výjimku, zakážou o dost dřív, než bude nový stadion. Proboha zrušte to dokud je čas!
Klokan z Černošic napsal:
OK, to tu asi nezaznělo a nebo jsem přehlédl. Takže se mi může stát, že platím léta letoucí permici, soused ji dá do volného prodeje a v sobotu vedle mne bude sedět chachar????? Tak to ... vidím na celu předběžného zadržení, tedy pokud je nepřeválcujeme :-)). Tomu fakt nerozumím, zda to stálo zato????
Když chci zákazníka k něčemu přimět, existuje přeci i možnost ho nějak odměnit za to že dělá co chci, a ne ho trestat za to, že to nedělá. Měl bych ho pozitivně motivovat a ne mu vlastně vyhrožovat. Třeba mu nabídnout nějakou poukázku do fanshopu nebo slevu k obchodnimu partnerovi, ať je to rozpočtově neutrální.
Lamas napsal:
Hronek je momentálně velká neznámá. Co odešel, tak toho moc nenahrál. Navíc trenér chce mužstvo omlazovat. 31 let sice není moc ale těch třicátníků máme v týmu pořád dost.
Pokud by bylo reálné že se už na podzim dostane do formy, v jaké tu byl, a zároveň by jeho finanční požadavky nebyly nepřiměřené, šel bych do toho. Byl to můj oblíbenec, potěšilo by mě to. Buldozer v pressingu, skvělé auty, dokonalý podle našich představ. Drchal by měl konkurenci, ale určitě by si bohatě zahráli oba. Měl tehdy zůstat a ještě nějakou dobu leštit svojí jmenovku. Udělal chybu a my za ní nemůžeme, my jsme vydělali. Máme skvělého Honzu Matouška. Hroňas mohl jít ven a ne se takhle u sousedů zahrabat. Možná holt rychle vydělal agent.., každopádně z jeho pohledu hodně nepromyšlené. Pokud má teď za sebou nějaké zranění, které by ho mohlo limitovat nebo je-li podezření, že už by se z nějakých důvodů nemusel dostat tam kde byl, nebo pokud by byly jeho požadavky neakceptovatelné, pak bych s Tebou souhlasil. Doufám, že sportovní úsek věc eviduje, je v kontaktu a má informace. Věřím, že se rozhodne optimálně. Musel by taky k nám sám chtít jít, do hlavy mu vidět není.
Dobrý večer, našel jsem drobnou neaktuálnost v sekci stadion:
Jak se dostanete ke stadionu:
MHD: tramvaj číslo 6, 7, 24
Mělo by být 6, 7, 19.
Ano, takže pominu-li nějaké další hostování, zbývají tyto dvě možnosti: A) Do gólmanů investují hodně všichni, všichni ho chtějí špičkového a svého. Jít tedy s nimi do cenového závodu, za hodně koupit známé a zatím prověřené jméno a doufat, že to klapne a splní očekávání. Kdyby náhodou ne, absolvovat extrémně bolestivou ztrátu. B) V dané situaci v jaké momentálně jsme, kdy máme pod smlouvou 3 rovnocenné konkurující si borce, doufat, že jeden z nich se zbylým dvěma utrhne a vyřeší se to. Sedět tady teď na penězích, váhám.
berjir napsal:
Částečně souhlasím. Akorát u toho brankáře je dost velkej rozdíl v tom, že když za toho tvýho někdo zaplatí (narozdíl od stažení hostovačky), tak se ta nová kvalita hledá líp, s měšcem na pásku. U ... hráčů v poli, když to řeknu blbě, tam prostě můžeš dočasně postavit někoho, kdo to nezahraje top, ale na pozici stačí. Proto já vyznávám brankáře (jedničku) ideálně svýho, ale samozřejmě na hostování typu Jedličky nemůžu nic říct. Nicméně to je výkyv, to se neděje pravidelně, aby hostovačka takhle moc pomohla týmu.
Postupně konvergujeme. Co zmiňuješ je ideální a už jenom malý dovětek. Jak to udělat, aby se tady tak dobrý rozdílový vlastní gólman octnul. Z vlastní líhně to jaksi bohužel nevidím a výhodně koupit někoho, kdo u nás vykvete, udělá Bohemce výsledky a pak ho střelíme za hodně, a přitom koho si předtím nikde jinde nevšimli, to teda nevím nevím.