Detail uživatele diskuzního fóra - petr.koukal
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 446 |
Ptejte se vedení Bohemky | 98 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 3 |
Tlachy a kecy | 4 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
dCLaE5i2 | 150 | Martin Kurka, wayne, Bohemians Praha 1905, Darek.Jakubowicz, Bark99, Svatoslav.Bata, t.mutinsky, Martin.Hasek, Miroslav.Drzmisek, dankr87, packa1809, dareiosIII, ludvavestec |
z+KxhXoe | 78 | DFB představenstvo, Martin Kurka |
JSe8U6/G | 20 | Bohemians Praha 1905 |
ZW4pG8J0 | 7 | |
JnPTG6NU | 6 | |
QttZGjmx | 5 | |
2BacUV8T | 4 | |
BimqXMmU | 4 | |
km/L9J8l | 4 | |
yc3bMUKE | 3 | |
9qjClAFW | 3 | |
T07ec0Xz | 3 | |
ywe0kzB5 | 3 | |
etVpe23F | 3 | |
qjgw2CyW | 3 | |
Q97BggbM | 3 | |
iCWLO1Dv | 3 | |
dDeJEcqx | 3 | |
Ds4U/9Cp | 3 | |
gqDPUBbq | 3 | |
K6tiV99f | 3 | |
nXE4lilS | 3 | kacrrr |
A6Nm1MUR | 3 | |
hI16eYXy | 3 | |
naN7NG6M | 2 | |
eglTJuuz | 2 | |
CmCK9hkw | 2 | |
RwBgySBh | 2 | |
VL2Ist84 | 2 | |
vLa9vuvq | 2 | |
wMRtFIwp | 2 | |
hBBniyzE | 2 | |
m+J4QaM8 | 2 | |
UGcKGQ6N | 2 | |
Bsu8H+vW | 2 | |
ietrck9E | 2 | |
aNUCRzUc | 2 | |
agseCAGM | 2 | |
S9og+bYB | 2 | |
eGJdC43X | 2 | mikisek |
b2SYbU7l | 2 | |
UNLcKmtE | 2 | |
ezkpvOpL | 2 | vapno80 |
6XGoVA0F | 2 | |
xTJZML7M | 2 | |
fcbZrLKl | 2 | |
dVxMuuUH | 1 | |
gdYdasGq | 1 | pete |
Z6oF4fec | 1 | |
kjAMekfG | 1 | |
VURPEv7z | 1 | |
9/XUIoge | 1 | |
b5OfKBIE | 1 | |
X62Cr7zc | 1 | |
bOjVwyMw | 1 | |
DJwVf+23 | 1 | |
YjTGTJ/j | 1 | |
J3qBUE1g | 1 | |
h2gA6orS | 1 | |
4z/tRAJ5 | 1 | kovalam |
/v1Ko0Bh | 1 | |
Y5SQgnEs | 1 | |
BC6cNpyT | 1 | |
rzdxt37T | 1 | |
GvpW4Png | 1 | |
WHa1Gr7X | 1 | |
J5uckEZs | 1 | |
HBfMgQbi | 1 | |
+QoLUKe1 | 1 | |
7CRxuaM/ | 1 | |
nX8KRDfk | 1 | |
DIQvXvVK | 1 | |
BMJsBki2 | 1 | |
e6YcLB4w | 1 | klokan1975 |
9IaB2Q7u | 1 | |
mIiftz1Z | 1 | |
eOcS9A7/ | 1 | |
2GAsjWB3 | 1 | |
qIoJymck | 1 | |
uQtp1nym | 1 | |
J4UOuyZH | 1 | |
496WqjoF | 1 | |
eDJIOXgu | 1 | |
aLVrMFE5 | 1 | |
J1EFOV+w | 1 | |
TQZLeNRU | 1 | |
3SeHPhfh | 1 | |
jxwsUt6Q | 1 | |
x/ZRXGzA | 1 | |
O7KaNjSk | 1 | |
88dLNgNS | 1 | |
pfZFdXd/ | 1 | |
cGXhG/tb | 1 | |
hgxLBpDO | 1 | |
wKMgpEOy | 1 | |
0eK3URBr | 1 | |
HGWLBiGv | 1 | |
7O6rpGP3 | 1 | |
Kx290xu2 | 1 | |
rvU48QEE | 1 | |
mVJPn6TD | 1 | |
nlEqIDXR | 1 | |
9xfT43v3 | 1 | |
PEc7IiVY | 1 | |
iXekzEWB | 1 | |
aSF/npd5 | 1 | |
WlgQ8LJH | 1 | |
vCe/qPfx | 1 | |
DGIPZw6R | 1 | DFB představenstvo, Martin Kurka |
tcoaYkD+ | 1 | |
U0eYi7Yr | 1 | |
AeGRXyvz | 1 | |
JCS1Rp65 | 1 | |
vEk3q0Sa | 1 | |
lM2OmQ0Y | 1 | |
n91Qm2YV | 1 | |
aSGPUC0/ | 1 | |
WCyxUjUk | 1 | |
BHP8BH/h | 1 | |
6FGWcrYJ | 1 | |
SnkHwj+3 | 1 | |
jUghpXeY | 1 | |
oUUsqj7O | 1 | |
JRT/yOPV | 1 | |
G+SK6qwq | 1 | |
J6YIMH+i | 1 | |
lNKqyhAB | 1 | |
9bCKKfum | 1 | |
VSnvp7bx | 1 | |
uebmvw5m | 1 | |
sikuLnvr | 1 | |
wy/Qr0VB | 1 | |
oE09WJOr | 1 | |
pvtnf+06 | 1 | |
IBPyNou6 | 1 | |
Rt0xMv8N | 1 | |
GJclvN54 | 1 | |
806zI0pa | 1 | |
FEp1cpEg | 1 | |
DEWwikof | 1 | |
cGo/bwCJ | 1 | |
Lj3sMrYg | 1 | |
TcR2BhdX | 1 | |
k8QeM023 | 1 | |
As90xzTD | 1 | |
QlKyjpTC | 1 | |
x1g3OUer | 1 | |
Dg3tBmk7 | 1 | |
JcsT4UWh | 1 | |
QOUrQGxJ | 1 | |
ukseJjUk | 1 | |
0einKQzf | 1 | dáda74 |
/4keOISC | 1 | |
1GdKfBBs | 1 | |
OOXgwrAs | 1 | |
Jtw9zuoc | 1 | |
ZvmpJ8Y2 | 1 | |
kKleyKNa | 1 | |
y6z+SXgh | 1 | |
0lNr8q3x | 1 |
FreeBeam napsal:
Mám stejné zkušenosti jako mnoho ostatních. Může někdo z kompetentních poradit ? Možná je to o nějakém nastavení aplikace na obrazovku, že se nezobrazí možnost potvrzení. Jinak asi místo neuvolníme.
Upozornili jsme vývojáře, že některá zařízení tento problém vykazují. Intenzivně pracují na novém buildu aplikace. Možnost uvolnit permanentku je i přes Ticketportal. Stačí se tam přihlásit, vpravo nahoře Můj účet > Permanentky.
Je to i v těch návodech...
• Na utkání nejde, své místo na jednotlivé utkání v aplikaci či přes web Ticketportalu uvolní do prodeje nejpozději 24 hodin před utkáním = SPLNĚNO.
Máme to na webu, na sockách, v aplikaci, posílali jsme to newsletterem, notifikací do aplikace. Jen je potřeba to prostě pečlivě číst.
kockolap napsal:
S tou apkou je to takové divné,nahrál jsem si starou permici koupil novou,teď tam mám nahrané dvě permice,ale není poznat která je na jakou sezonu :) Asi už jsem na to trošku dinosaurus.Možná je to ... jen u sektoru B
S příští aktualizací se změní vizuálně nová permanentka a ty staré před prvním kolem zmizí.
Voooda napsal:
No mě se do aplikace zaboha nedá přihlásit.. a to na ticketporatálu účet mám (login nefunguje) a když jsem dal zapomenuté heslo a vyplnil nové (v apce), tak to stále hlásí že účet neexistuje... tak ... nevim co s tim. A kontakt v apce na nějakej bug report nebo dotaz sem nenašel.
https://bohemians.cz/aplikace-navod
7. POMOC
Pokud s přihlášením do aplikace budete mít potíže nebo v aplikaci neuvidíte správně své vstupenky a permanentky, obraťte se na e-mail help@ticketportal.cz.
rocknroll napsal:
Je to tak. Co si pamatuju z toho podcastu, tak klub se o to mel pokusit, ale Kouky rikal, ze nemuzou predem nic slibit. Takze s tim prvnim zapasem to nevyslo. O tom druhem byly ... pochyby uz predem, protoze tam pry prselo a majitel hriste mel obavy, ze mu pratelske utkani znici hriste. No a to treti utkani na ceste zpatky ve Vidni ma byt v treninkovem centru Austrie, ale Austrie si to preje mit bez divaku atd., ale o tom se melo dal jednat.
V minulých letech jsme jsme spoléhali na streamy soupeřů, letos máme s sebou vybavení na vlastní streamování (kamera Veo + zaplacená licence). Před odjezdem na první utkání jsme stream i testovali a počítali s ním. Na místě nám trenéři řekli, že se dohodli s Paksi a streamovat se nebude. Pokud nedají oba kluby souhlas agentuře, tak ta práva pro stream neuvolní. Ze stejného důvodu není nikde ani zpětně záznam utkání. Proto jsem udělal aspoň sestřih gólů.
Zápas s Austrií byl přesunut na hlavní stadion a pro diváky bude přístupný, dokonce zdarma. Utkání bude i streamováno, to už je domluvené. Teď čekáme na písemné potvrzení a upřesnění a každou chvílí to vydáme.
Ke zraněním můžu říct, že Pleštil doléčuje šrámy z nadstavby a Novák má lehounce pochroumaný kotník z tréninku. Obojí by nemělo být dlouhodobé, akorát není možné je nasadit do zápasu.
webera napsal:
V appce mam zobrazenou i permanentku na lonskou sezonu, nahled je uplne stejny, jako na tu letosni, jde ta lonska nejak oznacit nebo nekam schovat, pripadne, je mozno na nahledy pridat sezonu, pro kterou je ... platna? Diky
To už je v procesu. Nová permanentka bude mít nový vizuál. A ta stará před startem sezony stejně zmizí.
Pardik napsal:
Tak to je blby nejde mi prihlašeni!Tak to nevim,jak zadam z permice zapas kdyz nebudu moct jit!
Vždyť je to v tom návodu…
7. Pomoc
Pokud s přihlášením do aplikace budete mít potíže nebo v aplikaci neuvidíte správně své vstupenky a permanentky, obraťte se na e-mail help@ticketportal.cz.
Pardik napsal:
Kdy mi pujde načist webova stranka Bohemky???!
Jakou adresu používáš? Ta https://bohemians.cz ti nefunguje? Zkus vymazat cache v prohlížeči. Web běží, takže problém musí být u tebe.
cossacs napsal:
Tak pořád čekám na nějaký ten článek o začátku přípravy a ono stále nic.
Příprava začíná zítra, kdy se poprvé sejde celý tým a zítra článek vyjde. Dnes byly hráči jen na testech, kam chodí malé skupinky po třech.