Detail uživatele diskuzního fóra - Yahuu
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 249 |
Ptejte se vedení Bohemky | 39 |
Tlachy a kecy | 4 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
QNFk1SkR | 8 | |
8NOKwvpT | 3 | |
SP8Vx3ZJ | 2 | |
x9qAUFvd | 2 | |
lSJcJwsM | 2 | |
1cx+xAjV | 2 | MA1905 |
ucSXn6Mu | 2 | |
GLYeNbaU | 2 | |
ddBHMfMm | 2 | |
JxTcX2RD | 2 | |
F94MJkY7 | 1 | |
4qo/ASSG | 1 | |
52Vtw6ac | 1 | |
U0J8Hewp | 1 | |
9979pC+V | 1 | |
wRkVqNHl | 1 | |
Y5xPLOjn | 1 | |
auF3TNJg | 1 | |
x6wI2Ya7 | 1 | |
WiwGjdag | 1 | |
q/w2rOFj | 1 | |
Gsk0gtzG | 1 | |
bMEhHOJJ | 1 | |
EqWtxaRt | 1 | |
TcFibsn4 | 1 | |
6PEGnvkm | 1 | |
MlgECOUb | 1 | |
5sqV5vut | 1 | |
cu+axNtx | 1 | |
0bQ56EDL | 1 | |
aZE9zsrt | 1 | |
jrGKNu0R | 1 | |
vi21Rqsz | 1 | |
0fIRWTRj | 1 | |
Guy8lzl4 | 1 | |
VC8QXDLv | 1 | |
TSPZcivV | 1 | |
I3ILB4GI | 1 | |
OSWbWDza | 1 | |
p5PTZcRO | 1 | |
y/REuWPZ | 1 | |
L8Ix3bzZ | 1 | |
d7ct48Ti | 1 | |
J+NFQkPX | 1 | |
6AsjAX4f | 1 | |
yCmecaeb | 1 | |
MmZCu5Ex | 1 | |
ZHZkFd+r | 1 | |
P6iFmY4X | 1 | |
YziAVLpZ | 1 | |
IXKTy7Pu | 1 | |
UqjIeBGp | 1 | |
lSUyd/Sm | 1 | |
2Q3wTtYh | 1 |
Tak si dáme datum…. 2031/32 by to ted mělo být nejpozději hotovo…..? Za cca 400mio? Už jsem dost starej na pohádky. Kapacita 9500 při obou sektorech na stání je fajn. Pokud se to dokola uzavře, pak to bude hezký hukot…. Ale dokud to nebude stát….
Zase bych byl opatrný…… Sparta byla fakt špatná…… a my neschopni dát gól i takhle zoufalé Spartě…. Hrubýmu se nechce bránit a díky jeho nedostupování jsme dnes dostali gól. Už bych ho tam nechtěl nikdy vidět…
Já jsem zase dostal email:
Pokud jste obdrželi tento newsletter, pak Vás chceme pochválit! Jedna či více permanentek přiřazených k Vašemu e-mailu mají velmi dobrou návštěvnost s jednou jedinou absencí. Znamená to, že na většinu dosavadních domácích zápasů Bohemians jste přišli nebo jste své místo včas uvolnili do prodeje či přenechali někomu jinému. Pouze v jednom jediném případě se Vám nepodařilo pravidla splnit včas, což ovšem vůbec nevadí.
udělal jsem kontrolu v aplikaci a ten zápas, co jsem prý nesplnil pravidla, jsem nenašel. Jak to tedy mám reklamovat?
My můžeme hrát klidně 10h v kuse a gól nedáme….
Klokan z Černošic napsal:
Metodě "za barákem! zcela rozumím a je to tak ok. Ale argument, že má Bohemka mládež zanedbanou ve světle toho, že mladší žáci Podolí hrají jen Přebor je trochu podpásovka. Tím neříkám, že je mládež ... Bohemky v topu, ale pořád si Podolí namažou k snídani na chleba. Na vyšší kategorie se nedívám, ale bude to tam asi dost podobné.
Mladej hraje za 2015, podolí vyhrálo v tomto ročníku podruhé za sebou svou soutěž, tuším, že se jmenuje Novotného… je to od letoška spřátelený klub se Spartou, mladý má 1x za 14dní gólmanský trénink na strahově, jinak má týdně 3x standartní trénink a 1x gólmanský trénink na kavkách, když hráli s Bohemkou v zimní lize, tak to mazání chleba bylo opačně…. Rozhodně bych byl rád, aby prošel ještě minimálně rok, spíš 2 podolím… jestli bude vyčnívat, tak si po něm v žácích někdo šáhne a když ne, tak tam může klidně kopat dál…
Tak nevím, já to pečlivěji sledoval před cca 6 lety, jak jsem psal, tak je dnes Adamovi 15 a je už v dorostu. Tenkrát to určitě nebylo oficiální, ale je pravda, že maminky si to ... nějak psali, co se dělo dál, to nevím, Ať tak či tak, je to blbost, začal bych asi v mladších žácích, tam už to asi nějaký motivační prvek má. Tak ať se daří v U9, doufám, že Bohemka :-))
Nikoliv.. bohužel bohemka má mládež zanedbanou, takže radši za barákem AFK Slavoj Podolí….
Hezká a dlouhá analýza, jen si ji bohužel nepřečtou ti, co by asi měli. Z 90% souhlasím, zkusím pár postřehů pramenících ze zkušenosti dědka, který chodil a chodí (ne samozřejmě vždy) na utkání přípravky svých ... vnuků. Ten starší dnes již dorost Bohemians (kurva, to to letí:-((, ten druhý Radotín. Souhlas s tím, že se hraje 4 + 1, to nedává smysl. Na druhou stranu je pravda, že systém se skoro pořád mění na "kde je míč, tam jsou všichni". Není pravda, že se hraje na góly, ty se sice počítají (byť je doporučeno tak nečinit), ale pokud vím, tak se nezveřejňují a tabulky neexistují. Tam, kde já to vidím, tedy Praha, jsou dvě dobrá pravidla, výkop nesmí jít přes půlku, to ale někdy vede k tomu, že dobrý "brankář" vezme míč a hrne se až do druhé brány. Nesmí se střílet přes půlku. Trenéři spíše radí nepřihrávat, ale kličkovat, což je podle mne rozporuplné. Podporuje to individuální techniku, ničí to tvorbu hry, přehled o hře. Pamatuji na hvězdu nejmenovaného klubu, kdy chlapeček sklonil hlavu, míč u nohy a ten mu skoro nikdo nesebral!! Víc toho neuměl. Loňská sezóna (tedy asi po 5 letech?) tentýž klub Přebor st. žáků, zatímco můj vnuk, tehdy na 50% techniky, ale hlava nahoře a když to šlo, tak přihrávka, Liga st. žáků za Klokany. Ten samý klub, dva trenéři velmi seniorního věku, jeden navíc jako náš trenér plus cca 20 kg navíc:-)) /sorry Jardo//, druhý zase sprostý jak dlaždič. Hrůza. Kluci se radovali, když na výpomoc přišel někdo z dorostu. Nejsou lidi, tedy jsou, ale ne v těchto malých klubech. Před pár lety sousedka přivezla kluka (mladší žák) o den později na soustředění. Bylo ještě před obědem, když ji trenéři kárali, že takto tedy ne, paninko (přitom se dopředu omlouvala, že to jinak nedávají), tak z nich na hony táhl alkohol. Od večera? Od snídaně? Určitě by se toho našlo více, ale základ je jako všude v lidech, pokud nejsou a nebo jsou to lidské trosky, tak je to průser.
Góly se počítají, tabulky jsou, jen nejsou vidět, pokud nejste např vedoucí mužstva, výsledky zápasů jsou volně dostupné, hráči se prodávají i v nejmenších kategoriích… můj mladej hraje U9
rio napo napsal:
Byly tam dva momenty. V první půli jasný a zhůvěřilý loket Hůlkovi a ve druhé faul za žlutou. Protože už jednu měl byla to druhá a tedy redka. Nakonec se do konce zápasu nevědělo, kdo ... ji dostal, ale fauloval Slončík.
Asi by si tu červenou v první půli obhájil, za mne to byla jasná žlutá. V té druhé půli ho do toho přistrčil náš hráč a tu žlutou dával kapitánovi nejspíš za nějaké pěkné slovo.
Chybí Jánoš, osa hřiště Hůlka Jánoš Prekop je dobrá, k tomu Kadlec, Ristovski, a pak se děj vůle boží… bohužel Valeš na jedničku nemá, Jedlička by minimálně půlku gólů měl, ale nemáme nic víc… bohužel Kozák na ligu nemá, ač jsem si myslel, že může být rozdilový hráč, tak jsou na tom podobně jak Huf, taky je to hráč pro druhou ligu, ale třeba se něco změní, v tuhle chvíli je fakt velký problém ve středu zálohy, prostě chybí Jánoš, o Hrubém se nemá smysl bavit, už měl být v béčku, beran je opravdu hráč pro hanspaulku a jestli tu nechce hrát, tak ať nehraje, stačí spočítat jejich plusové body….. nejsem trenér, jestli se máme doremízovat k záchraně, tak nás chraň klokan…. Ať radši místo hrubého hraje v základu Pepa….
Bohemka je zpět….. jen jsme si zvykli na něco, co tu dlouho nebylo… jsme zpovykaní, posledních dvacet let jsme si něco protrpěli, budeme trpět dál, nevidím problém ani v trenérovi, ani v hráčích, ani v majiteli…. Teď jsem byl na Liverpoolu, když dal Spartě šestku. I tak jsem chtěl všem sparťanům říct, co bych za to dal, aby bohemka dostala na Anfieldu šestku. Prostě jsme tam kde jsme, tým je podle mne, čím dál víc konkurence schopný….