Detail uživatele diskuzního fóra - Yahuu
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 259 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 39 |
| Tlachy a kecy | 4 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| QNFk1SkR | 8 | |
| 8NOKwvpT | 3 | |
| SP8Vx3ZJ | 2 | |
| x9qAUFvd | 2 | |
| lSJcJwsM | 2 | |
| 1cx+xAjV | 2 | MA1905 |
| ucSXn6Mu | 2 | |
| GLYeNbaU | 2 | |
| ddBHMfMm | 2 | |
| JxTcX2RD | 2 | |
| F94MJkY7 | 1 | |
| 4qo/ASSG | 1 | |
| 52Vtw6ac | 1 | |
| U0J8Hewp | 1 | |
| 9979pC+V | 1 | |
| wRkVqNHl | 1 | |
| Y5xPLOjn | 1 | |
| auF3TNJg | 1 | |
| x6wI2Ya7 | 1 | |
| WiwGjdag | 1 | |
| q/w2rOFj | 1 | |
| Gsk0gtzG | 1 | |
| bMEhHOJJ | 1 | |
| EqWtxaRt | 1 | |
| TcFibsn4 | 1 | |
| 6PEGnvkm | 1 | |
| MlgECOUb | 1 | |
| 5sqV5vut | 1 | |
| cu+axNtx | 1 | |
| 0bQ56EDL | 1 | |
| aZE9zsrt | 1 | |
| jrGKNu0R | 1 | |
| vi21Rqsz | 1 | |
| 0fIRWTRj | 1 | |
| Guy8lzl4 | 1 | |
| VC8QXDLv | 1 | |
| TSPZcivV | 1 | |
| I3ILB4GI | 1 | |
| OSWbWDza | 1 | |
| p5PTZcRO | 1 | |
| y/REuWPZ | 1 | |
| L8Ix3bzZ | 1 | |
| d7ct48Ti | 1 | |
| J+NFQkPX | 1 | |
| 6AsjAX4f | 1 | |
| yCmecaeb | 1 | |
| MmZCu5Ex | 1 | |
| ZHZkFd+r | 1 | |
| P6iFmY4X | 1 | |
| YziAVLpZ | 1 | |
| IXKTy7Pu | 1 | |
| UqjIeBGp | 1 | |
| lSUyd/Sm | 1 | |
| 2Q3wTtYh | 1 | |
| xVtDX2Vd | 1 | |
| VzynolYs | 1 | |
| Quz7mG4x | 1 | |
| ot3YdWtV | 1 | |
| +g9qqss6 | 1 | |
| MCiQAkt3 | 1 | |
| GJPNINek | 1 | |
| yi9Opxqc | 1 | |
| TQGoiuct | 1 | |
| YSvMGCyc | 1 |
Nedá se na to koukat….
Podle mých informací se v neděli hrát nebude…
Tak teď už doufám, že ty teplý dresy už neuvidím jinde než v Jablonci….. ten fotbal je přesně podle toho… hnůj
Z jiného soudku. Proč mi odebíraný kalendář Bohemky odkazuje jiný čas zápasu?
Asi je mi jedno, jakej venkovní dres budou kluci nosit. Víc mi vadí, že i když můžeme venku hrát v zelenobílé, tak jí nepoužíváme.. teoreticky by tyhle dresy měli být pouze na dva zápasy ročně.. a je mi jedno, že jim to v černejch venku šlo..
Se mi otevírá kudla v kapse, když si čtu ten příspěvek primátora na fb…. Že se nestydí..
Klokan z Černošic napsal:
Hezké, držím mu palce, třeba se potkají s mým vnukem :-)). Možná jsem se již chlubil, za podzim a pár zápasů jara 15 gólových přihrávek (celkový počet gólů byl 55). Může to být tím, že mladší ... dorost Bohemky vidím na živo a tady je to na obrazovce, ale ten pomalý pohyb v 1.A třídě dost bije do očí. To neznamená, že ten slalom byl špatný. Jen v 3. lize dorostu (U16 Bohemky) by mu asi při první kličce ukopli balon i s nohou :-)), nějak se ten okres u vás hraje měkce:-)) Tak a teď na Ostravu (nemám na to nervy, pojedu raději na golfový turnaj, tam mám jistotu, že budu poslední :-))
Tak někdy přijď na cindu a s tím golfem něco provedeme, abys nebyl poslední….
Může mi někdo kompetentní říct, proč když odebírám kalendář Bohemky vidím čtvrteční termín v kalendáři od 19h a přitom na stránkách je od 18h?
Btw fotbalovou holomajznu neřeším… už jsem zase vnitřně obrněn, frustrace z výkonů je standardní stav Bohemáka. Byly doby, kdy jsem to výrazně korigoval ganjou, takže když to stálo za howno, tak jsem si víc zahulil a byl jsem zbaven vzpomínek… teď, když už dlouho sedím na tribuně a nehulím, je to mnohem těžší, protože se tam hulit nesmí, ostatně už moc nehulím, a mazat to alkoholem nejde, dochází pak díky kocovinám k mnohem vleklejší frustraci. Teď už jen čekám, jestli ta rekonstrukce stadionu bude z nějakého důvodu zastavena(zrušena), a budu mít jistotu, že jsme jako klub prokletí a já jsem odsoudil svého syna k celoživotnímu utrpení.