Detail uživatele diskuzního fóra - Yahuu

Datum prvního příspěvku
29.01.2005
Celkový počet příspěvků
302
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 259
Ptejte se vedení Bohemky 39
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
QNFk1SkR 8
8NOKwvpT 3
SP8Vx3ZJ 2
x9qAUFvd 2
lSJcJwsM 2
1cx+xAjV 2 MA1905
ucSXn6Mu 2
GLYeNbaU 2
ddBHMfMm 2
JxTcX2RD 2
F94MJkY7 1
4qo/ASSG 1
52Vtw6ac 1
U0J8Hewp 1
9979pC+V 1
wRkVqNHl 1
Y5xPLOjn 1
auF3TNJg 1
x6wI2Ya7 1
WiwGjdag 1
q/w2rOFj 1
Gsk0gtzG 1
bMEhHOJJ 1
EqWtxaRt 1
TcFibsn4 1
6PEGnvkm 1
MlgECOUb 1
5sqV5vut 1
cu+axNtx 1
0bQ56EDL 1
aZE9zsrt 1
jrGKNu0R 1
vi21Rqsz 1
0fIRWTRj 1
Guy8lzl4 1
VC8QXDLv 1
TSPZcivV 1
I3ILB4GI 1
OSWbWDza 1
p5PTZcRO 1
y/REuWPZ 1
L8Ix3bzZ 1
d7ct48Ti 1
J+NFQkPX 1
6AsjAX4f 1
yCmecaeb 1
MmZCu5Ex 1
ZHZkFd+r 1
P6iFmY4X 1
YziAVLpZ 1
IXKTy7Pu 1
UqjIeBGp 1
lSUyd/Sm 1
2Q3wTtYh 1
xVtDX2Vd 1
VzynolYs 1
Quz7mG4x 1
ot3YdWtV 1
+g9qqss6 1
MCiQAkt3 1
GJPNINek 1
yi9Opxqc 1
TQGoiuct 1
YSvMGCyc 1

vapno80 napsal:

Matoušek vyloženě chipoval na green. :-)

No když už golfový termín, tak by to byl spíš flopshot…..

Tak teď už doufám, že ty teplý dresy už neuvidím jinde než v Jablonci….. ten fotbal je přesně podle toho… hnůj

Z jiného soudku. Proč mi odebíraný kalendář Bohemky odkazuje jiný čas zápasu?

Asi je mi jedno, jakej venkovní dres budou kluci nosit. Víc mi vadí, že i když můžeme venku hrát v zelenobílé, tak jí nepoužíváme.. teoreticky by tyhle dresy měli být pouze na dva zápasy ročně.. a je mi jedno, že jim to v černejch venku šlo.. 

Se mi otevírá kudla v kapse, když si čtu ten příspěvek primátora na fb…. Že se nestydí..

Klokan z Černošic napsal:

Hezké, držím mu palce, třeba se potkají s mým vnukem :-)). Možná jsem se již chlubil, za podzim a pár zápasů jara 15 gólových přihrávek (celkový počet gólů byl 55).  Může to být tím, že mladší ...

Tak někdy přijď na cindu a s tím golfem něco provedeme, abys nebyl poslední….

Může mi někdo kompetentní říct, proč když odebírám kalendář Bohemky vidím čtvrteční termín v kalendáři od 19h a přitom na stránkách je od 18h?

Btw fotbalovou holomajznu neřeším… už jsem zase vnitřně obrněn, frustrace z výkonů je standardní stav Bohemáka. Byly doby, kdy jsem to výrazně korigoval ganjou, takže když to stálo za howno, tak jsem si víc zahulil a byl jsem zbaven vzpomínek… teď, když už dlouho sedím na tribuně a nehulím, je to mnohem těžší, protože se tam hulit nesmí, ostatně už moc nehulím, a mazat to alkoholem nejde, dochází pak díky kocovinám k mnohem vleklejší frustraci. Teď už jen čekám, jestli ta rekonstrukce stadionu bude z nějakého důvodu zastavena(zrušena), a budu mít jistotu, že jsme jako klub prokletí a já jsem odsoudil svého syna k celoživotnímu utrpení.