Detail uživatele diskuzního fóra - Angus

Datum prvního příspěvku
10.08.2006
Celkový počet příspěvků
421
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 387
Ptejte se vedení Bohemky 28
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
wUVvJvjT 69
NBgR26fp 44
kxPPzpM2 43
5P1HlwdA 33
+rEqdNbp 27
cDmrAQkA 23
Bei1QENH 23
7RcuXdIw 15
nc6vbfzj 3
/6FV5wch 3
hA0MgJ3Q 2
xePCMgeZ 2
qR9Mnbgg 2
appoRxnR 2
52xfHcjw 2
kFvqZWh6 2
iDABPjpb 2
x5CiaTaN 2
s/ekFGQL 2
Txgcx2Jd 2
huoW5wZf 2
5oaYEqvB 2
/Ntj1HDD 1
j+cin4eZ 1
hPq1ddvh 1
0kvu+ueF 1
pAxX4cFL 1
LvOX9X4w 1
B+FnPzlx 1 oto.kraus
8Hk7J0M/ 1 N.N.B
fhqsZJTe 1
MMQPNBT9 1 ludvavestec
KJRJQyqe 1
L8PIzaw2 1
axK71Uwx 1
5FuIBHpd 1
I+TPupKs 1
rkn/cQMq 1 OldJohn
/ah7OQj1 1
nL6SxPw4 1
DEiIgDvV 1
GqJW5orG 1
5In+7CxJ 1
MIEy/XOX 1
K3krLelo 1 Pardik
LWqfNYSH 1
AcW66N+J 1
iirYy1E+ 1
P5zCYCWe 1
MaEQSl9V 1
rtj6rBxJ 1
rcQQgfD/ 1
YT4hSCc+ 1
13bXBi+y 1
WtPiHwLu 1 Ivek
b1JP0WnJ 1
rAOUo2bZ 1
f3h4WXdp 1
/b0cryay 1
gAkZqWLX 1
R4O8RxhC 1
8uCxyg9L 1
XSvzgMN9 1
9LIkvDTw 1
834qM+hH 1
wf+ahhc7 1
uqIVbWIl 1
3zEBI9eh 1
wgAVACzw 1
ke9X+kT7 1
yaUoFQwL 1
+EkntJJL 1
Z29rThiK 1
Tbk2z/oj 1
kxFFNhv3 1

PETMIC napsal:

muj pohar trpelivosti pretekl, trva to moc dlouho na to, abych uveril, ze soucasny trener zmeni ten hruzostrasny fotbal, ktery minimalne posledni rok praktikujeme. vzal mi chut k fandeni, mizi fotbalova identita bohemky a domaci ...

Podepisuju! Přesně tak to vidim i já... Nepamatuji si kdy mi naposledy udělala BOHEMKA radost... BOFOR!

... moje dnešní malý vítězství bylo to že jsem to viděl jenom v TV... A je mi líto všech co se na to museli dívat v reálu...

Na place opět pohoda, jako vždy. Žádné zaujetí za Bohemku ale hlavně každý hráč hraje sám za sebe a další možnou lukrativní smlouvu v lepším klubu.. Takže nechápu co se s tím týmem děje!!! Proti Karviné jsem chtěl 3 kdyby náhodou 1 ale předvedená hra na domácím hřišti prostě katastrofa!!! A dneska úplně stejná tužka proti 10 doma... Veselka je fajn chlap, ale jestli se chceme zachránit tak to chce změnu! =B1905=

rio napo napsal:

Přátelé, dlouho jsem se rozmýšlel, zda se mám ke včerejšímu vystoupení p. Držmíška vyjádřit. Jsem jeho dlouhodobým kritikem (myslím jeho práce nikoli osoby) a proto reagovat musím. Blamáž je patrně tím výrazem, na kterém se ...

Přesně tak! Tohle bylo prostě strašný vystoupení a bylo to nedůstojný našeho klubu! Tvl takhle mluvili a vyjednávali bafuňáři před 100 lety... Je to takovej hodnej strejda kterýho si každej namaže na chleba. Jsou to peníze našeho majitele ale i on přece musí vidět že to není člověk na správném místě! Klokan s námi...

robie napsal:

Všichni Bohemáci během svátků nemůžou zapomenout na zhoršení formy našich hráčů a špatné výsledky na konci podzimu, ale přes nejasnosti se složením konkurenceschopného kádru na jarní sezonu, většina fanoušků snad kouká do budoucna s mírným optimismem. ...

Nikdo tě nenutí abys nosil na triku symboly družby s Pce a nebo něco skandoval! Nos si co chceš, tak jako všichni ostatní! Když by byla družba s Barcelonou tak bys doufám taky nechtěl společný symboly a skandování...Fandi BOHEMCE a neplkej tady hovna... Jo a hlasování v kotli je taky dost přes čáru... :) 

Borek1 napsal:

Jen taková maličkost z podcastu Bohemians 1905 Martin Dostál tam minulý týden mluvil,že pro Ramireze akorát jede na letiště:-) tady něco nehraje!

Taky mě ta informace v neděli zarazila, na základě toho co Martin říkal v podcastu... :)

Ahoj klokani, mám navíc 1 lístek na zítra do kotle za 200kč. Předání na místě cca v 19:30. Kdo má zájem můj tel: 603 290 545

Jsem členem DFB od roku 2005 ale letos nejsem permanenkář. Chtěl jsem si od 10h koupit lístky přes naší aplikaci ale nepustilo mě to, že až od 13h. Udělal jsem něco špatně nebo je to fakt nastavené tak že dlouholetý člen a výjezďák je míň než permanenkář?!... Díky