Detail uživatele diskuzního fóra - Angus
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 373 |
Ptejte se vedení Bohemky | 28 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 2 |
Tlachy a kecy | 4 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
wUVvJvjT | 69 | |
NBgR26fp | 44 | |
kxPPzpM2 | 42 | |
5P1HlwdA | 33 | |
+rEqdNbp | 27 | |
cDmrAQkA | 23 | |
Bei1QENH | 23 | |
7RcuXdIw | 15 | |
nc6vbfzj | 3 | |
/6FV5wch | 3 | |
hA0MgJ3Q | 2 | |
xePCMgeZ | 2 | |
qR9Mnbgg | 2 | |
appoRxnR | 2 | |
52xfHcjw | 2 | |
kFvqZWh6 | 2 | |
iDABPjpb | 2 | |
x5CiaTaN | 2 | |
s/ekFGQL | 2 | |
/Ntj1HDD | 1 | |
j+cin4eZ | 1 | |
hPq1ddvh | 1 | |
0kvu+ueF | 1 | |
pAxX4cFL | 1 | |
LvOX9X4w | 1 | |
B+FnPzlx | 1 | oto.kraus |
8Hk7J0M/ | 1 | N.N.B |
fhqsZJTe | 1 | |
MMQPNBT9 | 1 | ludvavestec |
KJRJQyqe | 1 | |
L8PIzaw2 | 1 | |
axK71Uwx | 1 | |
5FuIBHpd | 1 | |
I+TPupKs | 1 | |
rkn/cQMq | 1 | OldJohn |
/ah7OQj1 | 1 | |
nL6SxPw4 | 1 | |
DEiIgDvV | 1 | |
GqJW5orG | 1 | |
5In+7CxJ | 1 | |
MIEy/XOX | 1 | |
K3krLelo | 1 | Pardik |
LWqfNYSH | 1 | |
AcW66N+J | 1 | |
iirYy1E+ | 1 | |
P5zCYCWe | 1 | |
MaEQSl9V | 1 | |
rtj6rBxJ | 1 | |
rcQQgfD/ | 1 | |
YT4hSCc+ | 1 | |
13bXBi+y | 1 | |
WtPiHwLu | 1 | Ivek |
b1JP0WnJ | 1 | |
rAOUo2bZ | 1 | |
f3h4WXdp | 1 | |
/b0cryay | 1 | |
gAkZqWLX | 1 | |
R4O8RxhC | 1 | |
8uCxyg9L | 1 | |
XSvzgMN9 | 1 | |
9LIkvDTw | 1 | |
834qM+hH | 1 | |
wf+ahhc7 | 1 | |
uqIVbWIl | 1 | |
3zEBI9eh | 1 |
Nechápu, proč je zase možnost koupit lístek na Plzeň jen přes uzavřený prodej... Takhle ten náš maličkej Ďolíček letos nevyprodáme ani jednou...
Nechci rejpat, ale proč při představování soupeře je zase fotka slavících hráčů?! Stačí že je vidím proti nám slavit v reálu, ještě to cpěte na ofiko web... Viz Olomouc a hned Bolka... BOHEMIANS FOREVER!!!
Prostě první 6ka je úplně mimo nás, to si musíme přiznat! Ale víte jak - BOHEMIANS FOREVER!!!
Gratulace k postupu! A mooooooc díky za to že byla snaha dát co nejvíc gólů a né to hrát na údržbu a "protrpět" výhru. Zkušený výkon a jedeme dál!!! BOHEMIANS FOREVER!!!
Dneska bych vypíchnul Aleše Čermáka! Zdá se mi že začíná konečně bojovat za BOHEMKU! Jinak Reichl, Hůlka a Drchal hodně dobrý výkony. Shejbalovi bezkrevný a mdlý výkony dneska zapomenuty- jsem rád že udělal něco pro BOHEMKU a konečně od něj bude chvíli klid...
kolina napsal:
Problém je v tom, že "hlavní kamera" musí být na stejné straně jako stanoviště komentátorů, ale snad se brzo dočkáme jelikož toto vše je v plánu při stavbě nové "protilehlé" tribuny. (U pošty pak budou ... komentátoři i hlavní kamera)... BOHEMKA DO TOHO!!!
Díky za info! Snad to všechno dobře dopadne a dneska nám udělá radost náš zelenobílej balet a přetaví dobrej výkon ve 3 body!!! BOHEMIANS FOREVER
Tak jsem jen tak zapnul O2tv a hraje Dukla... Proč píšu?! Jsem hotovej z toho proč i tam jde vysílat jejich "fotbal" z protilehlé tribuny a vypadá to aspoň trochu jako na ligovém zápase. Neustále zabírají skoro prázdnou hlavní tribunu. Záběry z našeho svatostánku jsou jen z hlavní a protilehlá+ prazdné místo za brankou u tramvaje vypadá v TV jak z okresního přeboru... Přitom u pošty máme taky "zázemí" pro kameramana a v televizi z toho nevidím nic. Přitom když jsem párkrát zašel na C tak je tam pohled jak na dobrým staďáku, v pravo plnej burácející kotel naproti krásná strmá a plná hlavní tribuna. Proč tohle nevidím v TV?! ... Díky za vysvětlení :)
3 BODY !!!
Zdravím klokani, nevíte někdo jak tento týden funguje fanshop?! Potřebuju něco pořešit ale telefon je nedostupný a otevírací doba mi taky nejde dohledat... Díky