Detail uživatele diskuzního fóra - Angus

Datum prvního příspěvku
10.08.2006
Celkový počet příspěvků
410
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 376
Ptejte se vedení Bohemky 28
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
wUVvJvjT 69
NBgR26fp 44
kxPPzpM2 42
5P1HlwdA 33
+rEqdNbp 27
cDmrAQkA 23
Bei1QENH 23
7RcuXdIw 15
nc6vbfzj 3
/6FV5wch 3
hA0MgJ3Q 2
xePCMgeZ 2
qR9Mnbgg 2
appoRxnR 2
52xfHcjw 2
kFvqZWh6 2
iDABPjpb 2
x5CiaTaN 2
s/ekFGQL 2
Txgcx2Jd 2
/Ntj1HDD 1
j+cin4eZ 1
hPq1ddvh 1
0kvu+ueF 1
pAxX4cFL 1
LvOX9X4w 1
B+FnPzlx 1 oto.kraus
8Hk7J0M/ 1 N.N.B
fhqsZJTe 1
MMQPNBT9 1 ludvavestec
KJRJQyqe 1
L8PIzaw2 1
axK71Uwx 1
5FuIBHpd 1
I+TPupKs 1
rkn/cQMq 1 OldJohn
/ah7OQj1 1
nL6SxPw4 1
DEiIgDvV 1
GqJW5orG 1
5In+7CxJ 1
MIEy/XOX 1
K3krLelo 1 Pardik
LWqfNYSH 1
AcW66N+J 1
iirYy1E+ 1
P5zCYCWe 1
MaEQSl9V 1
rtj6rBxJ 1
rcQQgfD/ 1
YT4hSCc+ 1
13bXBi+y 1
WtPiHwLu 1 Ivek
b1JP0WnJ 1
rAOUo2bZ 1
f3h4WXdp 1
/b0cryay 1
gAkZqWLX 1
R4O8RxhC 1
8uCxyg9L 1
XSvzgMN9 1
9LIkvDTw 1
834qM+hH 1
wf+ahhc7 1
uqIVbWIl 1
3zEBI9eh 1
wgAVACzw 1

Bulsara napsal:

Nedá mi to, ale nechal jsem si to rozležet a musím napsat můj názor k novému stadionu. Předně musím říct, že jsem nadšený, že do toho jdeme a moc děkuji majitelům. Vnitřní dispozice, tribuny a ...

Hele mě se to líbí! Z hlavní tribuny a u tramvaje je to prosklený a u pošty se to udělá ve stylu muralu a bude to hned živější. Mě tam naopak chybí znak, nebo aspoň k tomu nápisu přidat klokana! Jinak celkový dojem je úžasný a pevně věřím že to všechno klapne!

BOHEMIANS FOREVER 

Bohemka do toho napsal:

Každý finalista Play-off o umístění získává navíc dva miliony korun. Vítěz tohoto finále získá další (celkem třetí) milion a volný los ve 2. kole Poháru FAČR 2025/2026.

Díky 

Zdravim klokani, ví někdo o kolik peněz se hraje v naší úplně zbytečný prostřední skupině?! V pondělí jsem viděl Tiki-Taka a tam se o tohle téma otřeli ale vlastně nikdo nevěděl... Díky za info. Pepa Jindříšek je bůh! Legenda!!!

Nechápu, proč je zase možnost koupit lístek na Plzeň jen přes uzavřený prodej... Takhle ten náš maličkej Ďolíček  letos nevyprodáme ani jednou...

qwerd napsal:

Mandous chytal za Střížkov a ne za nás, debilní neinformovanej komentátore

Přesně tak! Co je to za neinformovanýho blba... :)

Nechci rejpat, ale proč při představování soupeře je zase fotka slavících hráčů?! Stačí že je vidím proti nám slavit v reálu, ještě to cpěte na ofiko web... Viz Olomouc a hned Bolka... BOHEMIANS FOREVER!!!

Prostě první 6ka je úplně mimo nás, to si musíme přiznat! Ale víte jak - BOHEMIANS FOREVER!!! 

Gratulace k postupu! A mooooooc díky za to že byla snaha dát co nejvíc gólů a né to hrát na údržbu a "protrpět" výhru. Zkušený výkon a jedeme dál!!! BOHEMIANS FOREVER!!!

Dneska bych vypíchnul Aleše Čermáka! Zdá se mi že začíná konečně bojovat za BOHEMKU! Jinak Reichl, Hůlka a Drchal hodně dobrý výkony. Shejbalovi bezkrevný a mdlý výkony dneska zapomenuty- jsem rád že udělal něco pro BOHEMKU a konečně od něj bude chvíli klid...

kolina napsal:

Problém je v tom, že "hlavní kamera" musí být na stejné straně jako stanoviště komentátorů, ale snad se brzo dočkáme jelikož  toto  vše je v plánu při stavbě nové "protilehlé" tribuny. (U pošty pak budou  ...

Díky za info! Snad to všechno dobře dopadne a dneska nám udělá radost náš zelenobílej balet a přetaví dobrej výkon ve 3 body!!! BOHEMIANS FOREVER