Detail uživatele diskuzního fóra - Angus

Datum prvního příspěvku
10.08.2006
Celkový počet příspěvků
395
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 361
Ptejte se vedení Bohemky 28
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
wUVvJvjT 69
NBgR26fp 44
kxPPzpM2 39
5P1HlwdA 33
+rEqdNbp 27
cDmrAQkA 23
Bei1QENH 23
7RcuXdIw 15
nc6vbfzj 3
hA0MgJ3Q 2
xePCMgeZ 2
qR9Mnbgg 2
appoRxnR 2
52xfHcjw 2
kFvqZWh6 2
iDABPjpb 2
x5CiaTaN 2
/Ntj1HDD 1
j+cin4eZ 1
hPq1ddvh 1
0kvu+ueF 1
pAxX4cFL 1
LvOX9X4w 1
B+FnPzlx 1 oto.kraus
8Hk7J0M/ 1 N.N.B
fhqsZJTe 1
MMQPNBT9 1 ludvavestec
KJRJQyqe 1
L8PIzaw2 1
axK71Uwx 1
5FuIBHpd 1
I+TPupKs 1
rkn/cQMq 1 OldJohn
/ah7OQj1 1
nL6SxPw4 1
DEiIgDvV 1
GqJW5orG 1
5In+7CxJ 1
MIEy/XOX 1
K3krLelo 1 Pardik
LWqfNYSH 1
AcW66N+J 1
iirYy1E+ 1
P5zCYCWe 1
MaEQSl9V 1
rtj6rBxJ 1
rcQQgfD/ 1
YT4hSCc+ 1
13bXBi+y 1
WtPiHwLu 1 Ivek
b1JP0WnJ 1
rAOUo2bZ 1
f3h4WXdp 1
/b0cryay 1
gAkZqWLX 1
R4O8RxhC 1
8uCxyg9L 1
XSvzgMN9 1
9LIkvDTw 1

Všechno nej k dnešním krásným 119. narozkám! Ta naše Bohemka jediná milenka... BOHEMIANS FOREVER 

Tak tohle je parodie na fotbal a zároveň skvělá pozvánka na Toaletnou... Děkuji, ale fakt ne. 

Trenéra mám rád ale dneska dobře připravil mančaft a asi v dobrý víře že je hotovo nechal zahrát i zbytek kluků a vymstilo se mu to. Tady je vidět jak nevyzrálej tým máme. Prostřídáš a je to v piči (nebojim se použít takhle silnej výraz). Prostě prokaučovanej zápas...Bohemák ten tvrdej chleba má... 

Moc děkuji vedení a všem co se o tento důležitý krok postarali! Za vaše úsilí a nekonečnu snahu. Pevně věřím,  že po tolika letech vážně začne rekonstrukce našeho domova! BOHEMIANS FOREVER IN ĎOLÍČEK!!!

JohnZ napsal:

Snažím se být pozitivní.V první půli spokojenost.Kluci konečně jezdili po zadku.Chyběla tomu myšlenka a nadstavba v útoku.Do vyrovnání jsem nechápal co se děje.To bylo chvíli na ručník.Závěr upracovaný a nakonec zasloužený bod.Potěšila krásná návštěva.V tomhle ...

Souhlasím s tebou! Kreativitou je Čermák asi nejlepší hráč Bohemky ale myslím že ho trenér posadil na lavici aby se trochu chytnul za nos a víc se hecnul. Za mě jsme od hráče jeho kvalit zatím všichni čekali víc. Jeho čísla gólů a přihrávek?! 0:0 i když ty gólový přihrávky zase musí proměnit útočníci.... To se potom čísla dělaj těžko... :)

Standa67 napsal:

To co se stalo včera, bylo jenom vyústění něčeho, co už probíhá víc než rok. Bohemka se stala rukojmím neodvolatelného Trenéra, který složil naprosto nefungující mužstvo a který teď zjevně naprosto netuší co s tím ...

Kolik já si musel dneska vyslechnout v práci hejtů za ten odfláknutej zápas... Tohle mě mrzí nejvíc! Bez zápalu, bez energie, bez srdíčka, bezkrevnej výkon... Prohrát můžeš ale necháš tam všechno, tohle bylo plivnutí do ksichtu všem fanouškům!...

skip napsal:

To si asi nikdo nemyslel. Ale žádná střela, je dvě žluté a sněhově bílé trenky po zápase...To mě prostě sere!!!

Přesně tak! Naprostej souhlas, odchozenej zápas. To mě sere úplně nejvíc! 

... a nejhorší na tom co všichni píšete je fakt, že doma proti soupeři ač kvalitou někde jinde než máme my NEVYSTŘELÍME NA BRÁNU... ou shit!!! Je mí hrozně až blivno! Takhle fakt NE! Díky za pozvánku na další zápas...

Mám jen kartičku DFB,  už ve druhé tvojí zprávě nechápu tvojí reakci a "blekotání". Tobě evidentně vlastní... :)