Detail uživatele diskuzního fóra - Angus

Datum prvního příspěvku
10.08.2006
Celkový počet příspěvků
404
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 370
Ptejte se vedení Bohemky 28
Družstvo fanoušků Bohemians 2
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
wUVvJvjT 69
NBgR26fp 44
kxPPzpM2 41
5P1HlwdA 33
+rEqdNbp 27
cDmrAQkA 23
Bei1QENH 23
7RcuXdIw 15
nc6vbfzj 3
/6FV5wch 3
hA0MgJ3Q 2
xePCMgeZ 2
qR9Mnbgg 2
appoRxnR 2
52xfHcjw 2
kFvqZWh6 2
iDABPjpb 2
x5CiaTaN 2
/Ntj1HDD 1
j+cin4eZ 1
hPq1ddvh 1
0kvu+ueF 1
pAxX4cFL 1
LvOX9X4w 1
B+FnPzlx 1 oto.kraus
8Hk7J0M/ 1 N.N.B
fhqsZJTe 1
MMQPNBT9 1 ludvavestec
KJRJQyqe 1
L8PIzaw2 1
axK71Uwx 1
5FuIBHpd 1
I+TPupKs 1
rkn/cQMq 1 OldJohn
/ah7OQj1 1
nL6SxPw4 1
DEiIgDvV 1
GqJW5orG 1
5In+7CxJ 1
MIEy/XOX 1
K3krLelo 1 Pardik
LWqfNYSH 1
AcW66N+J 1
iirYy1E+ 1
P5zCYCWe 1
MaEQSl9V 1
rtj6rBxJ 1
rcQQgfD/ 1
YT4hSCc+ 1
13bXBi+y 1
WtPiHwLu 1 Ivek
b1JP0WnJ 1
rAOUo2bZ 1
f3h4WXdp 1
/b0cryay 1
gAkZqWLX 1
R4O8RxhC 1
8uCxyg9L 1
XSvzgMN9 1
9LIkvDTw 1
834qM+hH 1
wf+ahhc7 1
uqIVbWIl 1
3zEBI9eh 1

Prostě první 6ka je úplně mimo nás, to si musíme přiznat! Ale víte jak - BOHEMIANS FOREVER!!! 

Gratulace k postupu! A mooooooc díky za to že byla snaha dát co nejvíc gólů a né to hrát na údržbu a "protrpět" výhru. Zkušený výkon a jedeme dál!!! BOHEMIANS FOREVER!!!

Dneska bych vypíchnul Aleše Čermáka! Zdá se mi že začíná konečně bojovat za BOHEMKU! Jinak Reichl, Hůlka a Drchal hodně dobrý výkony. Shejbalovi bezkrevný a mdlý výkony dneska zapomenuty- jsem rád že udělal něco pro BOHEMKU a konečně od něj bude chvíli klid...

kolina napsal:

Problém je v tom, že "hlavní kamera" musí být na stejné straně jako stanoviště komentátorů, ale snad se brzo dočkáme jelikož  toto  vše je v plánu při stavbě nové "protilehlé" tribuny. (U pošty pak budou  ...

Díky za info! Snad to všechno dobře dopadne a dneska nám udělá radost náš zelenobílej balet a přetaví dobrej výkon ve 3 body!!! BOHEMIANS FOREVER 

Tak jsem jen tak zapnul O2tv a hraje Dukla... Proč píšu?! Jsem hotovej z toho proč i tam jde vysílat jejich "fotbal" z protilehlé tribuny a vypadá to aspoň trochu jako na ligovém zápase. Neustále zabírají skoro prázdnou hlavní tribunu. Záběry z našeho svatostánku jsou jen z hlavní a protilehlá+ prazdné místo za brankou u tramvaje vypadá v TV jak z okresního přeboru... Přitom u pošty máme taky "zázemí" pro kameramana a v televizi z toho nevidím nic. Přitom když jsem párkrát zašel na C tak je tam pohled jak na dobrým staďáku, v pravo plnej burácející kotel naproti krásná strmá a plná hlavní tribuna. Proč tohle nevidím v TV?! ... Díky za vysvětlení :)

Zdravím klokani, nevíte někdo jak tento týden funguje fanshop?! Potřebuju něco pořešit ale telefon je nedostupný a otevírací doba mi taky nejde dohledat... Díky 

Ahoj klokani, jak se jmenuje ten mladej talent co jsme ho ( tuším že loni) kupovali z Olomouce?! Hraje aspoň za B? Díky 

Všechno nej k dnešním krásným 119. narozkám! Ta naše Bohemka jediná milenka... BOHEMIANS FOREVER