Detail uživatele diskuzního fóra - Angus
| Fórum | Poč. příspěvků |
|---|---|
| Fotbal - Bohemians | 387 |
| Ptejte se vedení Bohemky | 28 |
| Družstvo fanoušků Bohemians | 2 |
| Tlachy a kecy | 4 |
| Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
|---|---|---|
| wUVvJvjT | 69 | |
| NBgR26fp | 44 | |
| kxPPzpM2 | 43 | |
| 5P1HlwdA | 33 | |
| +rEqdNbp | 27 | |
| cDmrAQkA | 23 | |
| Bei1QENH | 23 | |
| 7RcuXdIw | 15 | |
| nc6vbfzj | 3 | |
| /6FV5wch | 3 | |
| hA0MgJ3Q | 2 | |
| xePCMgeZ | 2 | |
| qR9Mnbgg | 2 | |
| appoRxnR | 2 | |
| 52xfHcjw | 2 | |
| kFvqZWh6 | 2 | |
| iDABPjpb | 2 | |
| x5CiaTaN | 2 | |
| s/ekFGQL | 2 | |
| Txgcx2Jd | 2 | |
| huoW5wZf | 2 | |
| 5oaYEqvB | 2 | |
| /Ntj1HDD | 1 | |
| j+cin4eZ | 1 | |
| hPq1ddvh | 1 | |
| 0kvu+ueF | 1 | |
| pAxX4cFL | 1 | |
| LvOX9X4w | 1 | |
| B+FnPzlx | 1 | oto.kraus |
| 8Hk7J0M/ | 1 | N.N.B |
| fhqsZJTe | 1 | |
| MMQPNBT9 | 1 | ludvavestec |
| KJRJQyqe | 1 | |
| L8PIzaw2 | 1 | |
| axK71Uwx | 1 | |
| 5FuIBHpd | 1 | |
| I+TPupKs | 1 | |
| rkn/cQMq | 1 | OldJohn |
| /ah7OQj1 | 1 | |
| nL6SxPw4 | 1 | |
| DEiIgDvV | 1 | |
| GqJW5orG | 1 | |
| 5In+7CxJ | 1 | |
| MIEy/XOX | 1 | |
| K3krLelo | 1 | Pardik |
| LWqfNYSH | 1 | |
| AcW66N+J | 1 | |
| iirYy1E+ | 1 | |
| P5zCYCWe | 1 | |
| MaEQSl9V | 1 | |
| rtj6rBxJ | 1 | |
| rcQQgfD/ | 1 | |
| YT4hSCc+ | 1 | |
| 13bXBi+y | 1 | |
| WtPiHwLu | 1 | Ivek |
| b1JP0WnJ | 1 | |
| rAOUo2bZ | 1 | |
| f3h4WXdp | 1 | |
| /b0cryay | 1 | |
| gAkZqWLX | 1 | |
| R4O8RxhC | 1 | |
| 8uCxyg9L | 1 | |
| XSvzgMN9 | 1 | |
| 9LIkvDTw | 1 | |
| 834qM+hH | 1 | |
| wf+ahhc7 | 1 | |
| uqIVbWIl | 1 | |
| 3zEBI9eh | 1 | |
| wgAVACzw | 1 | |
| ke9X+kT7 | 1 | |
| yaUoFQwL | 1 | |
| +EkntJJL | 1 | |
| Z29rThiK | 1 | |
| Tbk2z/oj | 1 | |
| kxFFNhv3 | 1 |
PETMIC napsal:
muj pohar trpelivosti pretekl, trva to moc dlouho na to, abych uveril, ze soucasny trener zmeni ten hruzostrasny fotbal, ktery minimalne posledni rok praktikujeme. vzal mi chut k fandeni, mizi fotbalova identita bohemky a domaci ... stadion je pojem, ktery uz v nasem pojeti kopane ztratil vyznam, a to je pro me dolicek svaty ! nevidim do kabiny, ale marne premyslim, kdo je tam schopny zvednout hlas. kapitan, ktery neni nasim hracem ? cizinci ? chci tak moc, abych videl zase bohemku v dolicku a ne partu osvc ? a i kdyby se spadlo, tak radsi 100x se slezim, nez v soucasne kombinaci, omlouvam se za dlouhy prispevek, BOFOR !
Podepisuju! Přesně tak to vidim i já... Nepamatuji si kdy mi naposledy udělala BOHEMKA radost... BOFOR!
... moje dnešní malý vítězství bylo to že jsem to viděl jenom v TV... A je mi líto všech co se na to museli dívat v reálu...
Na place opět pohoda, jako vždy. Žádné zaujetí za Bohemku ale hlavně každý hráč hraje sám za sebe a další možnou lukrativní smlouvu v lepším klubu.. Takže nechápu co se s tím týmem děje!!! Proti Karviné jsem chtěl 3 kdyby náhodou 1 ale předvedená hra na domácím hřišti prostě katastrofa!!! A dneska úplně stejná tužka proti 10 doma... Veselka je fajn chlap, ale jestli se chceme zachránit tak to chce změnu! =B1905=
rio napo napsal:
Přátelé, dlouho jsem se rozmýšlel, zda se mám ke včerejšímu vystoupení p. Držmíška vyjádřit. Jsem jeho dlouhodobým kritikem (myslím jeho práce nikoli osoby) a proto reagovat musím. Blamáž je patrně tím výrazem, na kterém se ... většinově shodneme. Tolik ke včerejšku. Spíš mě trápí jiná věc. Umíte si představit, jak tenhle člověk vyjednává, přesvědčuje a nakonec získá nějakého zajímavého hráče. Já tedy moc ne. A už vůbec nejsem schopný si představit, jak vyjednává se šíbry typu mr. Adolf Šádek nebo Luftjarda. Teď napíšu něco, co bude hodně drsné, ale protože jsem starší než on, můžu si to dovolit. Vzhledem k jeho věku chápu, že jej pan majitel nechce vyhodit. Otázkou je, zda je to ku prospěchu Bohemky a tedy potažmo majitele samého. Třeba by se to dalo elegantně vyřešit rozšířením sportovního úseku. Co Vy na to p. Jakubowiczi?
Přesně tak! Tohle bylo prostě strašný vystoupení a bylo to nedůstojný našeho klubu! Tvl takhle mluvili a vyjednávali bafuňáři před 100 lety... Je to takovej hodnej strejda kterýho si každej namaže na chleba. Jsou to peníze našeho majitele ale i on přece musí vidět že to není člověk na správném místě! Klokan s námi...
robie napsal:
Všichni Bohemáci během svátků nemůžou zapomenout na zhoršení formy našich hráčů a špatné výsledky na konci podzimu, ale přes nejasnosti se složením konkurenceschopného kádru na jarní sezonu, většina fanoušků snad kouká do budoucna s mírným optimismem. ... Je tu ale jedna důležitá věc, která trápí mě i nejednoho Bohemáka. Bohemce aktivně fandím přes 40 let, ale co nemůžu stále pochopit je družba s Pardubicemi, především když tento tým hraje stejnou soutěž a je náš přímý konkurent, nyní bohužel i movitější. Nerozumím a nikdy nepochopím, jak můžeme v kotli skandovat jméno tohoto města a klubu, nelíbí se mi ani duální znaky P. a Bohemky. Co si Věřím, že je nás více, kdo by upřednostnili konec družby s klubem z Pardubic a zákaz nošení pardubických symbolů na výjezdech a při domácích utkání. Kdo fandí Bohemce, nebude mít problém nosit pouze čistě bohemácké symboly? Bylo by zajímavé uspořádat hlasování v kotli, kdo chce a nechce dál podporovat pardubického trojského koně.
Nikdo tě nenutí abys nosil na triku symboly družby s Pce a nebo něco skandoval! Nos si co chceš, tak jako všichni ostatní! Když by byla družba s Barcelonou tak bys doufám taky nechtěl společný symboly a skandování...Fandi BOHEMCE a neplkej tady hovna... Jo a hlasování v kotli je taky dost přes čáru... :)
BOHEMIANS NEJLEPŠÍ VŠUDE!!! Dneska přidat 3body!!!
Tak lístek už je prodanej!
Ahoj klokani, mám navíc 1 lístek na zítra do kotle za 200kč. Předání na místě cca v 19:30. Kdo má zájem můj tel: 603 290 545
Jsem členem DFB od roku 2005 ale letos nejsem permanenkář. Chtěl jsem si od 10h koupit lístky přes naší aplikaci ale nepustilo mě to, že až od 13h. Udělal jsem něco špatně nebo je to fakt nastavené tak že dlouholetý člen a výjezďák je míň než permanenkář?!... Díky