Fotbal - Bohemians

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Přihlašte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Nezávislé diskuzní fórum fanoušků fotbalového klubu Bohemians Praha 1905. Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakční rada fóra je tvořena skupinou fanoušků a vyhrazuje si možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování. Klub Bohemians Praha 1905 za obsah fóra neodpovídá.

KRS napsal:

6:1 konec, ale s tím golem, který Bohemka dostala má borek pravdu. Klasika bohemky, nešikovná malá domů, trochu nešikovný nelevný brankář a ostuda je tu.

No, když někdo nehraje/nechytá tak se prostě potřebuje rozehrát/rozchytat (herní praxe) a navíc když se mu bude třeba i  připomínat že byl "nelevný tak se nepomůže jemu a tím pádem ani Bohemce (všeobecně), mladej perspektivní kluk - musí /hrát chytat co nejvice a to platí pro všechny...

BOHEMKA DO TOHO!!!

sikiho_grupa napsal:

V 79' B1905 "B" vs ČB "B" 5:1...2×Zeman, 1x Bartas, 2x Mikuda, 

6:1 konec, ale s tím golem, který Bohemka dostala má borek pravdu. Klasika bohemky, nešikovná malá domů, trochu nešikovný nelevný brankář a ostuda je tu.

Borek1 napsal:

Teď jsem viděl první gól co dostalo naše béčko a je to jak groteska. Prohráváme s béčke Budějky a to je v sestavě opravdu hodně hráčů z áčka. Tak nakonec zasloužená demolice béčka Budějek.

V 79' B1905 "B" vs ČB "B" 5:1...2×Zeman, 1x Bartas, 2x Mikuda, 

Teď jsem viděl první gól co dostalo naše béčko a je to jak groteska. Prohráváme s béčke Budějky a to je v sestavě opravdu hodně hráčů z áčka. Tak nakonec zasloužená demolice béčka Budějek.

zeppelin napsal:

To bych mu nevycital,ovšem "sympatie" ke Střížkovu...to mi....slusne receno...hodne vadilo.

Tak to nejenom tobě. Když trochu odbočím, tak se divím, že sestupující dynamo najednou vyvolává váku s rozhodčími a varem. No jo, kokot ginzel a jiní jemu podobní museli skončit a najednou už neplatí rozhodčí je pánem na hřišti a když pískne penaltu nebo dá červenou, tak to platí. Trapní ubožáci. Za chvíli Bohemka B s jejich béčkem, ale ti naši poserové..

zeppelin napsal:

Takže s Bohemkou je dobrý kamarád?

Já myslím že ano, ale tento dotaz adresujte na Dostála.

laik napsal:

Dostál v jednom podcastu řekl "Slávie je jako moje máma, Bohemians manželka 

Takže s Bohemkou je dobrý kamarád?

damhA napsal:

Já přeci netvrdím, že je, akorát ne každý získá angažmá v klubu kterému "fandí" (a to ani v té mládeži) -- těch příkladů by bylo víc, jenže když už jsem zmínil Stanislava Levého, tak ten hrál devět ...

Dostál v jednom podcastu řekl "Slávie je jako moje máma, Bohemians manželka 

damhA napsal:

Já přeci netvrdím, že je, akorát ne každý získá angažmá v klubu kterému "fandí" (a to ani v té mládeži) -- těch příkladů by bylo víc, jenže když už jsem zmínil Stanislava Levého, tak ten hrál devět ...

To bych mu nevycital,ovšem "sympatie" ke Střížkovu...to mi....slusne receno...hodne vadilo.

laik napsal:

Dostál je odchovanec Slavie, tak pochybuji že by byl zakuklený sparťan. Za devět let v Bohemians dokázal že je bohemák tělem i duší. 

Já přeci netvrdím, že je, akorát ne každý získá angažmá v klubu kterému "fandí" (a to ani v té mládeži) -- těch příkladů by bylo víc, jenže když už jsem zmínil Stanislava Levého, tak ten hrál devět let za Bohemku, za Spartu nikdy, ale minimálně v jednom z interview přiznal, že mu srdce bilo pro rudé. Přesto nastoupil-li k derby v zelenobílém, tak sparťany nijak nešetřil... 

Dostál je odchovanec Slavie, tak pochybuji že by byl zakuklený sparťan. Za devět let v Bohemians dokázal že je bohemák tělem i duší. 

berjir napsal:

Presne! Ale myslim, ze mu to srdicko docela zezelenalo. 

V počtu prvoligových startů za Bohemku již je pátý, už přeskočil Panenku, Chaloupku, Z. Hrušku i většinu ostatních stálic; na čtvrtého Jakubce mu zatím chybí cca sezóna... 

Jen to srdíčko by se muselo posuzovat také z nějakých "intimnějších" rozhovorů, aby jsme se nedivili, zda to není třeba zakuklený sparťan, kterýmu nikdy na Letný šanci nedali -- vzpomeňte třeba na Levého :-) Každopádně Dostál naše barvy hájí již devátou sezónu a vesměs chrabře! :-)))

Někdo přede mnou tady nazval dvojzápas s Libercem jako pouťák. S tím se dá souhlasit. Já bych ale chtěl vidět, jak Veselý tenhle duel vezme jako přípravu na další sezónu a nechá hrát jen ty, se kterými počítá. Pro nás už ta příprava vlastně začíná a na place by neměli být hráči mimo příští soupisku. Taková malá nápověda. Dal bych do obou utkání na celý zápas Vojtu Nováka, ať se ukáže, jestli se o to chce poprat. Protože s Olomoucí se na hřišti úplně nepřetrhl. Byl jsem jeho fanoušek, ale v tom zápase mě zklamal. Takhle se o triko nehraje.

Rozloučení s Pepou 100% podporuji. Formu nechávám na klubu a věřím, že bude důstojné. Samozřejmé snad je, že nastoupí ve druhém zápase.   

tomiisek napsal:

Dostala jsem az do dnesniho dne podvedome povazoval za "toho ze Slavie". Az dnes jsem si uvedomil, ze v zelenobilem odehral uz 271 souteznich zapasu, cca 4x vic nez v te Slavii.

Presne! Ale myslim, ze mu to srdicko docela zezelenalo. 

Dostala jsem az do dnesniho dne podvedome povazoval za "toho ze Slavie".

Az dnes jsem si uvedomil, ze v zelenobilem odehral uz 271 souteznich zapasu, cca 4x vic nez v te Slavii.

xtreme napsal:

naopak..až by to mělo nastat, tak pozvat Hamry do Ďolíčku, o přestávce "podepsat" přestup, a užít si zápas s velkou show! Proč se trápit předpisy LFA, když věřím, že na tohle by přišel slušně zaplněný ...

Předpokládám, že nějakej rozlučkovej zápas proběhne. Řešil jsem poslední soutěžní zápas. Když vidím, jak se loučí Vardy s Liškama, jak se loučil Klop, tak bych byl rád za důstojnou rozlučku s naší legendou. Klidně v zimě, to je celkem buřt, hlavně aby nezmizel jak pára nad hrncem, což se u nás může klidně stát.

xtreme napsal:

končí smlouvy a na jaře dostali šanci se porvat o jejich pokračování?

Mne jen prijde, ze u podobnych hracu by se smlouva v acku mohla prodlouzit napr. do 31.10., aby jeste behem letni pripravy a zacatku nove sezony pomohli nasmerovat nove hrace acka.

Vertigo napsal:

přesně, tenhle pouťák o ničem v naprosto nesmyslný nadstavbě je jako stvořený pro důstojnou rozlučku s legendou.

naopak..až by to mělo nastat, tak pozvat Hamry do Ďolíčku, o přestávce "podepsat" přestup, a užít si zápas s velkou show! Proč se trápit předpisy LFA, když věřím, že na tohle by přišel slušně zaplněný Ďolíček...

tomiisek napsal:

Ja hlavne nikdy moc nepochopil konceni hracu v cervnu, kdyz v podstate po par tydnech liga zase pokracuje a i letni priprava jsou spis jen pripravne zapasy v peknem pocasi. Daleko logictejsi mi vzdy prijde koncit ...

končí smlouvy a na jaře dostali šanci se porvat o jejich pokračování?

TondaHojer napsal:

"Poctivec" Pražák evidentně umí tahat za magistrátní nitky, aby nemusel nic cálovat ze svýho. Nakradenýho... Praha dnes na zasedání Rady schválila investici ve výši 45 milionů korun na nutné opravy haly na Výstavišti, kde ...

a kde hrají hokejisté Bohemians:-) oprava..tyto mega se týkají pouze velké haly